Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בשאלתי או להפנות אותי לתשובה או מאמר, אני שובר את הראש כבר יום שלם בעניין זה. עד אתמול הכל הייה בסדר, היום המחשב שלי לא מעלה את הווינדוס 7 , הוא מראה לי את המסך ההתחלתי שבו מופיע P6T של ASUSשם הלוח אם ונראה כאילו הוא כרגיל עד הנקודה שבו הוא אמור לטעון ועלות את וינדוס, המסך שחור אין סמל לעכבר אין כלום! ניסיתי לעשות TAB או DEL להגיע למסך איתחול כמו שכתוב בתחתית המסך אך זה מגעי לBIOS ומשם זה סינית עבורי, למרות שקראתי הכל ונראה רגיל למדי. ניסיתי לעשות BOOT מדיסק RECOVERY וגם מהדיסק המקורי של ווינדוס והוא בכלל לא מראה סימני ניסיון כל שהוא, ד"ר תציל אותי, יש למישהו מושג? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
ראיתי שב-Guru3D מישהו כתב ש-Microsoft אמרו שהם יתקנו את הבעיה ב-SP1 אבל אין שום זכר לתיקון הבעיה ברשימה ב-Microsoft קוראים לה Windows XP Pre-SP1 Hotfixes
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
או ל EXCHANGE SERVER האם מישהו מכיר ספרים או מדריכים ברשת שיוכלו לעזור לי ? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני גולש לי באינטרנט ועובד על המחשב באופן נורמלי ופתאום צצה לי הודעה מוזרה שאומרת: ."The instruction at "0x05bbeb92" referenced memory at "0x05dd5000".the memory couls not be "written click on OK to terminate the program click on CANCEL to gdebug the program מה אני אמור לעשות כדי להיפטר מהבעיה הזאת אחת ולתמיד, מה אתם חושבם שגורם לזה???? תודה על העזרה מראש תומר בכר
-
- 11 תגובות
- 933 צפיות
-
-
Hi I downloaded something from emule that should have helped me to be "genuine" the problem is that now windows doesnot even open and I get the next message a problem is preventing windows from accurately cheching the license of this computer error code 0x80004005 PLEASE HELP!!!!!
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
ראיתי פה מלא תראדים על זה אבל אף אחד מהם לא עוזר.... כולם מדברים על Language Pack שאני לא מצליח למצוא ו MUI ל XP שגם אותו אני לא מצליח למצוא כיצד אני עושה את זה???????? אל תדאגו אני לא צריך את זה בשביל עצמי אני לא אוהב עברית בכלל...... אבל אני חייב את זה תודה לכולם על העזרה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בזמנו ביטלתי את הדבר המעצבן הזה שכל התקנת קובץ מקפיץ הודעה לאישור, אבל לפני כשבוע וחצי היה עידכון חדש לויסטה ואחרי שהדקנצי אותו הבעיה חזרה ולמרות שבUSER ACCOUNT מסומןOFF הוא עדיין מקפיץ לי את הודעת האישור כל הזמן... איך נפתרים מזה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
את הנייד שלי קיבלתי עם XP ורישיון לויסטה ביסנס, אך בלי הדיסק או דרך לעבור לויסטה עזבו למה אני לא משיג מהחברה את הדיסקים אני פשוט מחפש מישהו עם דיסקים של ויסטה ביזנס מאיזור המרכז (או ירושלים) שאני יוכל לצרוב ממנו את הדיסק אם למישהו יש דיסק והוא מוכן זה יעזור לי מאוד תודה
-
- 4 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שמעתי שויסטה 32ביט אחרי ההתקנה של sp1 מסוגלת לזהות ולהשתמש במעל 4 ג'יגה זיכרון, זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
אני משתמש בחלונות XP וכשאני נכנס לאתר שדורש את ההתקן של Microsoft Java Virtual Machine אז הוא נותן לי חלון להוריד אותו וכשאני לוחץ הורד אז הוא נכנס לי ל-Windows Update ורושם שכבר לא מורידים את ההתקן משם אז מאיפה אני יכול להוריד אותו?
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שעומד בדרישות. https://www.youtube.com/watch?v=PMPrykl_W8Y והנה כל מה שיש בחלונות 11 - https://www.youtube.com/watch?v=ZCioJLyjdlA והורדה למי שרוצה ... https://www.youtube.com/watch?v=NFOGCbC5c_A
-
- 26 תגובות
- 3.7k צפיות
- 3 followers
-
-
אוקיי אז התחלתי להתקין והוא אמר לי שהעותק שלי לא חוקי! זו לא בעיה יש לי סי די קי חוקי שקניתי, אבל WINXP HOME. החלטתי לעבור לPRO אבל הCD KEY לא התאים, אז השתמשתי באחד שחבר שלי נתן לי. איך בדיוק אני משנה את המספר סי די קי שלי? אני רוצה להכניס את המקורי כדי להתקין את ה SP1.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני סימתי טכנאי מחשבים ורשתות תיקשורת. רציתי לדעת עם לי יש דיסק אקס פי עם רישיון ולאדם שאני אמור לתקן לו את המחשב יש לו אקס פי ללא רישיון האים מותר לי להישתמש בדיסק שלי עם הרישיון לתקן את המערכת הפעלה שלו שהיא ללא רישיון זאת אומרת האים מותר לי לעשות רק --R-- . למערכת שלו. אני באמת אשמח לתשובות כנות כי זה מאוד חשוב לי לדעת אז בבקשה מי שיודע בוודאות את התשובה שיענה. תודה מראש לכולם.
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
לילה טוב.. מעוניין לקנות מחר אפילו ויסטה אך לא ברור לי עדיין איזה גרסה כדאי. המפרט שלי הוא E6750 4 ג'יגה זיכרון 8800 GT מעוניין למשחקים. מן הסתם חשוב שיהיה 64 ביט. הדרישות הם שאני אוכל להתקין על יותר ממחשב אחד. מאיפה מומלץ לקנות וגם מה המחירים? ד"א הבנתי שה-XP יותר קל ויותר ישן אבל יותר יקר משמעותית מה הסיבה לכך? תודה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
התקנתי וינדואס XP , ועכשיו אני מוריד יותר לאט מאשר שהורדתי בוינדואס הקודם שלי (2000). יכול ליהות קשר , מישהו יועד מה עושים ? תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
יש ליvista home premium באנגלית חוקי וכשר למהדרין הבנתי שאני יכול להוסיף את העברית רק באזורים נגישים בווינדוס והאנגלית תיהיה שפה ראשית עכשיו אני לא מוצא כל זכר באתר של מיקרוסופט לLIP בעברית תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. יש לי פה בעיה שכל 20 דקות או חצי שעה המחשב עושה לי ריסטראט אני רוצה לשנות בהגדרות ב-XP במקום שיעשה ריסטראט שיציג לי את החלון הכחול הזה שיש בו ת'שגיאה. כך אני יוכל בעצם להעתיק לכם לפה את מה שרשום בשגיאה ואתם אולי תפרטו לי מה הבעיה? בדקתי אגב מעלות של המעבד עומד על כ-50-55 שזה סביר אפשר להגיד ומחשב לא צריך לעשת ריסטראט בגלל מעלות כאלה.... תעזרו לי בבקשה, תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 680 צפיות
-
-
קניתי השבוע את הנייד Compaq mini 311c שמגיע ללא כונן דיסקים והייתה לו בעיה עם האתחול של הwindows. אז באתי להתקין את ה-XP מחשב עם כונן דיסקים חיצוני אבל במסך ההתקנה הכחול ההתקנה לא הצליחה לזהות את הדיסק הקשיח ולא יכלתי להמשיך. יש דרך לפתור את זה? דרייברים או משהו אחר?
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
תמונה: אם אפשר בבקשה פיתרון לבעיהתודה לכל העונים 8) 8) 8)
-
- 6 תגובות
- 775 צפיות
-
-
רציתי לשאול לכמה אנשים כאן יש כבר וויסטה? מה שאני רוצה להגיד שהדבר היחיד שיגרום לי לחשוב בכלל על לעבור לוויסטה הוא ה-DX-10. כי אין שום דבר רע ב-XP. והרי הDX-10 לא יעבוד על XP. מה דעתכם?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה, עשיתי אוברקלוק והמחשב עלה ונתקע על מסך שחור לפני שיש את הסמל של הXP כזה... אז עשיתי ריסט ואז עלה מסך שאומר שהקובץ NTOSKRNL.EXE נדפק... ואני רוצה לעשות לו ריפייר ואני לא מצליח.... אני אל יודע איך משתמשים בזה... ואני גם לא זוכר את הADMINISTRAITOR PASSWORD שקובעים בהתקנה איך אני יכול לגלות אותה? חייבת להיות דרך איזה קראק או משוה שיגלה לי את הסיסמה או יקבע ססמה אחרת.... אז בעצם הבעיה כרגע זה עם הסיסמא כי בשביל ריפייר צריך את הסיסמה... אם אני נותן לווינדוס לעלות עכשיו הוא בעצם עולה אבל הדסקטופ מתחיל להבהב ושניה יש תמונה ושניה יש מסך לבן כזה שאורמ משהו על ACTIVE DESKTOP ולא משנה מה אני עושה זה ממשיך להבהב... כמו מטומטם ביטלתי את האפשרות לסיסטם ריסטור אז אני לא יכול לעשו…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני כמה ימים היתקנתי windows 7 ultimate x64 חוקי וכשר על גירסת הניסיון של W7 ׁ(בלי לפרמט,פשוט נוצרה סיפרית WINDOWS OLD ) ומאז בכל הפעלת מחשב אחרי שהווינדוס עולה,ניפתח מסך שחור בגודל בינוני שהישום שמפעיל אותו רשום למעלה=ac3_codec . אני פשוט סוגר את החלון והכל חוזר להיות נורמלי ורגיל. אין לי מושג מה תפקידו והאם ניתן בביטחה למחוק את הישום שנימצא ב-c:\windows\temp . רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
לי יש בעיה עם PREY בויסטה... כשאני מפעיל אותו יש מסך שחור, אחרי כמה שניות הוא קורס לדסקטופ ואז בצד עולה מסך כחול קטן כזה... התקנתי פאטצ' 1.3 וזה עדיין לא עזר... אם למישהו יש פיתרון אני אשמח. בכל זאת PREY זה לא משחק כזה ישן! http://img388.imageshack.us/img388/3990/preyprobmm9.jpg *תמונה של הבעיה. תודה לעוזרים מראש
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן במחשב XP שיש בו משתמש יחיד - אדמיניסטרטור, כל פעולה דורשת סיסמא. אמנם יש לנו אותה אבל איך מבטלים את זה ? אפילו לוח הבקרה מבקש סיסמא לפני שאפשר לפתוח אותו. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
לפני כמה ימים התקנתי SP1 לוינדוס אומי דיזן שלי שחקתי במשחק אתמול והתנתק האינטרנט (החות) שיצתי מהמשחק אני רואה שהסמל של ההאינטרנט מחובר לחצתי להתנתק לא התנתק אז הוצתי תמודם מהמקום והמחשב לא זז כאילו נישאר על תמונה ואיפשר לעשות עלום המחשב לא חושב אז עשיות כיבוי מהכפתור שהדלקתי אני רואה לא פועל שום תוכנה בצד חוץ מהעוצמה (הדבר הזה של הקול) נכנסתי לMsconfig.exe ואני לא יכול לסמן את התוכנות שאני רוצה (חומת אש אנטי וירוס וכו' פשות נעלמו מהרשימה(אני יכול לסמן את התוכנות שאני רוצה שיפעלו שאני מדליק תמחשב) אז מה אני עושה פה מה הבעיה???
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-