עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by tal5870,

שלום,יש ברשותי שני דיסקים של windows 8 אחד של 32 והשני 64 ביט. האם אפשר לשלב את ההתקנות של שניהם ביחד,כלומר שתהיה אפשרות בחירה בין הסוגים לפני ההתקנה? לדוגמא כמו בתמונה למטה:

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by firefly,

היי חבר'ה אני רוצה לעבור ממחשב שמותקן עליו XP הום אדיישן 32 ביט לוינדוס 7 פרימיום של 64 ביט (המחשב תומך ב64 ביט מבחינת מעבד) הכל חוקי כמובן האם זה אפשרי? אני יודע על ההבדל בין "שדרוג" להתקנה נקייה ואני צריך לעשות התקנה נקייה אבל השאלה היא , אם יתאפשר לי בכלל להתקין את 7 על המערכת הקיימת... תודה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. שלום התופעה המרגיזה הזו קרתה לאחר ניקוי וירוסים עם AVIRA ניסיתי להכנס עם administrator אבל אותו דבר נכנס למשתמש שתי שניות ולוג אווט מישהוא יש רעיון חוץ מפרמוט המחשב?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by NIVTAL,

ב-action center הוא אומר לי שהווינדוס לא יכול לעדכן את עצמו, הנה התמונה: בתודה מראש, ניב.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by id3232,

ערב טוב ברשותי לפטופ של טושיבה עם וינדוס 7 שהגיע איתו מהמפעל מותקן. כיצד אפשר לפרמט אותו ולהתקין את הוינדוס מחדש (לא קיבלתי עימו דיסק אך הוא מקורי)? האם צריך לרשום בצד את הקוד אקטיבציה? אם יש לינקים למדריכים אשמח לפשוטים שמסבירים צעד צעד. תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by pssheba,

שלום, ב xp יכולתי לחפש קובץ. למשל בחיפוש *.doc;*.docx המערכת חיפשה את כל קבצי הוורד. יכולתי לצמצם את החיפוש ע"י הוספת מילים המצויות בקובץ שאני מחפש. למשל, אם חיפשתי קובץ וורד המכיל מאמר בנושא "תמרים" יכולתי לחפש *.doc;*.docx ולרשום בשדה השני מילה שהקובץ מכיל ("תמרים" בדוגמא). יתכן ש win7 איבד את היכולת הזו?! בתפריט התחל למטה קיים שדה קלט: search programs or files אך אין אפשרות להוסיף מילים המוכלות בקובץ !! יכול להיות שקיים שם משהו שאינני רואה?! מה שעוד אינני רואה זה מציאת הקובץ. החיפוש ב win7 אינו נושא פרי ! אני אף פעם לא מוצא קבצים שאני מחפש. יתר על כן, רשימת התוצאות מופיעה ללא מיקום בדיסק (תיקיות ותתי תיקיות). האם איבדתי את ראייתי או שהעולם איבד את שיקול דעתו כשאימץ מע.…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by sss122,

שלום רב. יש לי בעיה קטנה אשמח לעזרה. בווינדוס 7 כשאני פותח ספרית וידאו ושם את האופציה LARGE ICONS אני אמור לראות את התמונה של הסרט/סרטון על הקובץ ממש... משום מה כל הסרטים נהפכו לתמונה של MPEG /AVI ואני לא רואה שום תמונה על הסרטונים. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by oded6188,

זה קורה כשאני מנסה למחוק או לשנות קבצים מסויימים בתוך program files איך אני מבטל את זה לתמיד, ולכל התיקיות?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by bilbo6,

שלום ביצעתי לאחרונה פרמוט למחשב שמריץ WIN 7 לאחר ביצוע עדכוני תוכנה של ווינדוס, המחשב מאתחל את עצמו ואז קורה אחד מ-2 הדברים הבאים: 1. המחשב מתחיל לעלות, רואים את הזמל של WIN 7 ואז המסך נהיה שחור ללא תגובה והמחשב פועל רגיל או כך זה נראה. 2. המחשב מנסה שוב ושוב לעלות ולא מצליח. ב-2 המקרים, אם אני עושה כיבוי ידני מכפתור ה - ON/OFF ומדליק שוב המחשב עולה כרגיל. מישהו יכול לעזור לי להבין מה הבעיה? החלפתי סוללה פנימית לחדשה אם זה עוזר לפרטים. תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : :

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. התקנתי ווינדוס חדש ואני לא יכול לעדכן אותו מהאתר של מיקרוסופט כי הגרסה שלי לא מקורית זה מה שהוא אמר לי זה אף פעם לא קרה לי בווינדוס ונראה לי שזה בגלל התוכנת עידכונים החדשה שלהם שלא נותנת לעדכן אם הווינדוס לא מקורי אני מקווה שאני יוכל לעדכן אותו עם העדכונים האוטומטיים מישהו גם נתקל בבעיה כזאת ? מישהו יודע אם אפשר לפתור אותה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by hichcock,

היי עשיתי פירמוט שכחתי איך לבטל את הדבר המפגר הזה כל פעם שאני רוצה להתקין משהו או דברים כאלו קופץ חלון שכביכול מבקש מהאדמין אישור בשביל לבצע פעולה זו אני מאשר זה ממשיך. יש דרך לבטל את זה שזה לא יופיע... מישהו יכול להגיד איך? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. החלפתי היום לוח אם למחשב, מן הסתם כעת הווינדוס עולה לי ובאמצע קורס ונכנס ללופ. מה שאומר שצריך להתקין אותו מחדש. עד כאן אין בעיה. הבעיה היא שההארד דיסק שלי מלא עד אפס מקום, כשהמסך הכחול של התקנת הווינדוס עולה ומגיע לחלק של בחירת המחיצה להתקנת הווינדוס, כשאני בוחר את המחיצה היחידה שלי, הוא רואה שאין מקום, ואומר לי שהוא לא מזהה את המחיצה ושאני צריך למחוק אותה. אני משער שכשאני אעשה את זה, יימחק כל התוכן של ההארד דיסק וכולנו לא רוצים שזה יקרה. חשבתי ללכת לדוס לפני שהווינדוס מנסה לעלות ולנסות להעתיק כמו ערבי את התוכן ואז לפרמט את ההארד דיסק ולהתקין הכל מאפס. השאלה היא איך להגיע לדוס לפני שהווינדוס עולה, ואולי בכלל אני טועה ויש דרך יותר קלה להתגבר על הבעיה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. לאחרונה רכשתי מחשב LENOVO YOGA2 שמותקן עליו WIN8.1. אני רציתי ליצור אדמין יוזר חדש ולמחוק את הישן. מפה לשם לאחר המחיקה זה יצר לי בעיות הרשאה לגשת לתקיות של היוזר הקודם, וזיכרון שאין לי גישה אליו, על כן אני מעוניין להחזיר את המחשב להגדרות כפי שהוא היה כשהוא יצא מן החברה. 1. האם ניתן לעשות זאת עם מה שקיים במחשב? (יש 6 מחיצות: 1 דרייברים של לנובו, 1 של הWIN, מחיצת OEM ועוד 3 עבור מטרות שאינני יודע מה הם) 2. מה אני צריך להוריד ולמה אני צריך לשים לב כדי להתקין אותו מחדש? (כרגע המחשב בתצורת UEFI, והאם אני צריך כל כך הרבה מחיצות - צירפתי תמונה)

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by sgsg,

התקנתי תוכנה שיוצרת לי מעין דרייבר וירטואלי לרמקולים. הבעיה שמאפייני האיכות מוגדרים כברירת מחדל על איכות נמוכה מאוד - 16 סיביות 8000 Hz. הייתי רוצה לשנות את ההגדרה, אבל זה לא אפשרי בדרך הרגילה, כי התיבה של המאפיינים אפורה. רציתי לדעת אם יש אפשרות לשנות את ההגדרות דרך הרגיסטרי. אם אתם לא מבינים על איזו הגדרה אני מדבר: לוח הבקרה -> חומרה וקול -> נהל התקני שמע -> בחירת הרמקולים -> מאפיינים -> מתקדם (אני לא יודע איך ההגדרות נקראות באנגלית)

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. קונה הארד דיסק חדש האם יהיה לי כדאי להתקין עליו וינדוס 7 והאם זה יכול לעשות לי בעיות לצד הויסטה 64 ביט שכבר מותקן לי האם יופיע לי מסך פשוט שיהיה אפשר לבחור איזה מערכת הפעלה לעלות ומה בנוגע לדרייברים איך המחשב ידע עם מה לעבוד ואם אני יעלה את ההתקנה של וינדוס 7 ילך לכונן שמותקן לי משהו ישן שהתקנתי שהשתמשתי ב ויסטה ואני אנסה להפעיל את התוכנה היא תדע להפעיל את התוכנה? למשל יפעיל את הוינדוס 7 ואנסה לפתוח פוטושופ שהתקנתי על הויסטה בנוסף זה נכון שוינדוס 7 ישתמש ב כרטיס מסך שלי GTX280 בסביבת הדסקטופ וישפר לי את הביצועים הכללים? או שזה נוגע רק לתוכנות ספציפיות כמו המרת סרטים

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Lanzar,

שלום לכולם ראיתי כאן באתר ( ניסיתי לחפש אבל לא מצאתי את זה ) שאיזה בחור שינה את הסקין של " ההתחל " למשהו אחר לגמרי ( כמו שמשנים סקין ל WINAMP ) למישהו יש מושג אך עושים את זה ומאיפה מורידים את זה ??

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Nightbeat,

שבוע טוב כשאני מנסה לשנות הגדרות אינטרנט דרך NETSH, למשל נותן פקודה כמו 'netsh int tcp set global rss=enabled' (גם CMD וגם POWERSHELL) המחשב רושם לי OK. אבל כשאני בודק את ההגדרות דרך 'netsh int tcp show global' זה מראה לי שההגדרה ששיניתי חזרה לDEFAULT ניסיתי גם לשנות את זה דרך הregistry, אבל זה תמיד חוזר לdefault האם בוינדוס 8 אי אפשר לשנות את ההגדרות האלו? ואם כן מה השיטה? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by X-_PLOSIVE,

הנה ההודעה שבאה אתם יודעים אולי מה זה? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by BlackBird71,

אני מנסה לעדכן או להתקין מחדש את הסקייפ הוא מופיע לי הודעת שגיאה 1603עשיתי לו ניקוי מלא גם מהרגיסטרי ועדין לא מצליח להתקין אותו גם אחרי שהורדתי את ההתקנה המלאהכנל לפייסבוק לפלאגין של השיחות בתחילת ההתקנה הוא מפסיק עם הודעת שגיאה והוא בחיים לא היה מותקן אצלי במחשבאז חשבתי שזה הNET FARME שיש לי עכשיו 4.5.1 הסרתי אותו לגמרי ושניסיתי להתקין ידנית הוא העלה לי את ההודעה הבאה Fatal Error ולא התקין לי אותו בכללהוא כן התקין אותו דרך העדכונים של הווינדואוס..אבל עדין שום דבר לא עובד ואני לא מצליח להתקין כלוםאני יושב על זה כבר כמה שעות ואני על סף יאוש ניסיתי כל תוכנה אפשרית לפתרון הבעיה אך ללא הצלחה כולל התוכנה של התיקון בעיות לNET FRAME של מיקרוסופטבבקשה תצילו אותי

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by eli_ha5,

שלום לחברי הפורום בהפעלת המחשב הוא נתקע על מסך החשבונות .(למרות שלא הגדרתי חשבונות) ועל מסך זה לא מופיעים חשבונות אפילו של אדמינסטרטור.ולכן אי אפשר להמשיך .ניסיתי להפעיל את המחשב במצב בטוח אבל הוא ביצע הפעלה רגילה לאחר שבחרתי במצב בטוח .איך גורמים למחשב להמשיך לעלות.דרך אגב הווינדוס הוא xp תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. ערב טוב אני מנסה להגיע למסך בחירה שבו אני יכול לבטל את הנ"ל לחצתי F8 ו F5 ו SHIFT ומה לא - ומסיבה כל שהיא עולה לי מסך אחר כל פעם- כיצד עלי לפעול בכדי שאוכל להגיע למסך הבחירה ולבטל את השטות הזו . המקלדת שלי היא מקלדת רגילה והמחשב הוא מחשב נייח רגיל . תודה בתמונה זה החלון שאליו אני מגיע כל פעם

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by srolik,

חלון ללא אפשרויות כאשר לוחצים על צרוף המקשים CTRL?ALT?DEL בXP אז נפתח חלון שמראה את התוכניות הרצות ומה ברצונך לבטל ויש עוד אפשריות כמו גרפים וניצול המעבד של כול תוכנה הבעייה : לפני מספר ימים שלחצתי על מקשים אלו והמחשב קצת נתקע נעלם כל החלק העליון של החלון , אפשריות הבחירה וגם הפס הכחול שמאפשר לסגור את החלון , בקיצור מופיע לי רק המשימות שרצות והאפשרות לסגרור אותם והחלון תמיד נשאר כך בלי האפשרות לסגור אותו מאותו יום תמיד שאני לוחץ על צרוף המקשים האלה זה מופיע כך איך אני יכול להחזיר את החלון למצבו הקודם ???????.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. התקנתי תגרסא 7100 וזה...פתאום זה אוכל לי מלא מקום בהארדיסק סתם...פתאום עוד ג'יגה ועוד ג'יגה ומשהו מה זה הדבר הזה WTFFF?!@! מלך מי שעוזרררר דחוףף

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.