עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Nightbeat,

שבוע טוב כשאני מנסה לשנות הגדרות אינטרנט דרך NETSH, למשל נותן פקודה כמו 'netsh int tcp set global rss=enabled' (גם CMD וגם POWERSHELL) המחשב רושם לי OK. אבל כשאני בודק את ההגדרות דרך 'netsh int tcp show global' זה מראה לי שההגדרה ששיניתי חזרה לDEFAULT ניסיתי גם לשנות את זה דרך הregistry, אבל זה תמיד חוזר לdefault האם בוינדוס 8 אי אפשר לשנות את ההגדרות האלו? ואם כן מה השיטה? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. מה שקורה זה שלאחר הדלקה ראשונית של המחשב הוא מגיע למסך הפתיחה רק שהוא שחור. אני יכול להזיז את הסמן של העכבר ואני יכול לעשות LOG OF, להכנס למצב שינה או לעשות ריסטרט. ז"א שהמסך לא קפוא. רק לאחר הריסטרט הוינדוס עולה בצורה תקינה. קראתי מעט שזו בעיה מוכרת יש למישהו פיתרון לזה?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. לאחרונה הרבה מהסרטונים פשוט לא מתנגנים לי בגוגל כרום, מה שקורה זה כשאני לוחץ Play לא קורה כלום אז אני משתמש בתוסף של IE Tab שמשתמש באקספלורר ואז זה עובד. מישהו עוד נתקל בבעיה דומה ?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום. אני עובד במשרד על מחשב די ישן של HP-COMPAQ שהתחיל לעשות לי בעיות בזמן האחרון. יש לי מחשב נוסף של COMPAQ שהוא קצת יותר ישן אבל עובד בסדר. שני המשחבים עם מעבדי אינטל P4 האם אני יכול פשוט להעביר את הדיסק הקשיח בין המחשבים? האם מע' ההפעלה (XP) תמשיך לעבוד במצב כזה? תודה נמרוד

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by omer1789,

שלום. המחשב שלי לא עבד טוב כבר זמן מה והחלטתי לפרמט אותו. (חשוב לציין שאין לי ידע בזה אבל אמרתי כבר כמה קשה זה יכול להיות?) אז פירמטתי את המחשב, התקנתי ווינדוס, התקנתי דרייברים של הכרטיס מסך, כרטיס קול ואינטרנט ואז נכנסתי לאתר של מייקרוסופט בשביל להוריד עדכונים. אחרי כל מיני עדכונים הורדתי דרך האתר שלהם את SP2 ואחרי שזה סיים להוריד ולהתקין המחשב עשה ריסט ואז כשהו התחיל לעלות פתאום באמצע הוא התרסק, המסך נכבה וישר נדלק והוא היה בכל מיני צבעים מוזרים ולא עלה.. אחרי שכיביתי את המחשב והדקלתי קרה אותו דבר. הווינדוס יותר לא עלה. (חשוב לציין שכשהמחשב עשה ריסט לאחר כל הדרייברים אז לא קרה כלום והמחשב עלה כרגיל). והנה שאלותיי: 1. האם מישהו מודע ומכיר את התקלה הנ"ל? 2. למה זה קורה? …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by KRS1,

טוב אחרי שקיבלתי המלצה על HD 80G של WD אז רכשתי אותו. עכשיו כשנתבקשתי לבחור כמה מחיצות יהיו בחרתי שתיים ועשיתי פירמוט לאחת מהן ולמחיצה השנייה פשוט לא קיבלתי הודעה על פירמוט אז המחיצה השנייה נשארה לא מפורמטת גם אחרי התקנת הווינוס XP. השאלה שלי אם אפשר עכשיו לאחר התקנת הווינדוס לפרמט את המחיצה השנייה אבל ל FAT32 ולא ל NTFS (הווינדוס מאפשר לי רק ל NTFS)? שאלה שנייה שלי היא לגבי ההארד דיסק הקודם שלי: MAXTOR 40G שלא פירמטתי אותו ונשאר עליו כל המידע לפני התקנת הדיסק הנוכחי(WD 80), האם אפשר לחבר את ההארד דיסק 40G כ SLAVE לגבות את כל המידע הדרוש ואח"כ לפרמט אותו? תודה לכל העונים

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by pssheba,

שלום, ב xp יכולתי לחפש קובץ. למשל בחיפוש *.doc;*.docx המערכת חיפשה את כל קבצי הוורד. יכולתי לצמצם את החיפוש ע"י הוספת מילים המצויות בקובץ שאני מחפש. למשל, אם חיפשתי קובץ וורד המכיל מאמר בנושא "תמרים" יכולתי לחפש *.doc;*.docx ולרשום בשדה השני מילה שהקובץ מכיל ("תמרים" בדוגמא). יתכן ש win7 איבד את היכולת הזו?! בתפריט התחל למטה קיים שדה קלט: search programs or files אך אין אפשרות להוסיף מילים המוכלות בקובץ !! יכול להיות שקיים שם משהו שאינני רואה?! מה שעוד אינני רואה זה מציאת הקובץ. החיפוש ב win7 אינו נושא פרי ! אני אף פעם לא מוצא קבצים שאני מחפש. יתר על כן, רשימת התוצאות מופיעה ללא מיקום בדיסק (תיקיות ותתי תיקיות). האם איבדתי את ראייתי או שהעולם איבד את שיקול דעתו כשאימץ מע.…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by CTTA,

שלום ברשותי מחשב, בן שלוש שנים לכל היותר. המחשב "טס", עובד ממש מהר במערכת ההפעלה עצמה, אבל, העלייה של המחשב היא הבעייתית: הפעלה מייגעת - לוקח יותר מ-4 ד' עד שנעלם מסך העלייה של הווינדוס (המחוון הירוק רץ בהתחלה ואז נהיה יותר ויותר איטי). כשהמחשב לבסוף עולה, הוא עובד מהיר מאוד. אחרי הכל, הוא לא עמוס כלל. מעל 10 ג"ב פנויים בכונן המערכת ©, ועוד 40 ג"ב פנויים בכונן הנוסף (D). מה יכולה להיות הבעיה לדעתכם, שהמחשב מקרטע בעלייה? מפרט: Pentium 4 3.00GHz 512mb RAM לוח Asus P4U800-X Windows XP SP2 אשמח לתשובה. תודה-רבה. [מצ"ב תצלום מסך של מנהל ההתקנים - סתם היה נראה לי שם משהו מוזר - תגידו לי אתם, אם זה קשור לבעיה הנ"ל] [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by יואב שניר,

מדי פעם, אין עקביות מסוימת, החלון הפעיל באותו הרגע הופך שחור למשך כ 15-25 שניות. כול פעם תוכנה אחרת. רעיונות ?

10. Started by JohnnyBravo,

רוב הבעיות אצלי במערכת(קריסות משחקים) נושאות את הכותרת הזו בדו"ח.למישהו יש מידע בנושא ואיך אני פותר את זה?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום לפני כמה ימים עשיתי פרמוט למחשב בגלל שבעיות שונות שהיו במערכת הפעלה עכשיו אחרי הפרמוט אני יתחלתי לקבל מסכים כחולים זה עכשיו בה לי פעמים בזמן שאני משחק NFSMW אני בקושי שיחקתי 15 דקות וזה הופיעה לי מה שחשוב לצין שלפני הפרמוט היתי משחק שעות ולא היה כלום מה שעוד חשוב שהמחשב די חזק ואמרו להריץ את המשק בלי שום בעיה הינה המפרט AMD 64 3000+ 1024 6600GT מה זה יכול להיות? לפני הפירמוט לא היה לי אף פעם את המסך הזה(כמעת שנה) תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by srolik,

חלון ללא אפשרויות כאשר לוחצים על צרוף המקשים CTRL?ALT?DEL בXP אז נפתח חלון שמראה את התוכניות הרצות ומה ברצונך לבטל ויש עוד אפשריות כמו גרפים וניצול המעבד של כול תוכנה הבעייה : לפני מספר ימים שלחצתי על מקשים אלו והמחשב קצת נתקע נעלם כל החלק העליון של החלון , אפשריות הבחירה וגם הפס הכחול שמאפשר לסגור את החלון , בקיצור מופיע לי רק המשימות שרצות והאפשרות לסגרור אותם והחלון תמיד נשאר כך בלי האפשרות לסגור אותו מאותו יום תמיד שאני לוחץ על צרוף המקשים האלה זה מופיע כך איך אני יכול להחזיר את החלון למצבו הקודם ???????.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. התקנתי תגרסא 7100 וזה...פתאום זה אוכל לי מלא מקום בהארדיסק סתם...פתאום עוד ג'יגה ועוד ג'יגה ומשהו מה זה הדבר הזה WTFFF?!@! מלך מי שעוזרררר דחוףף

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by DEMON HUNTER,

רציתי לדעת מה יהיו ההבדלים בין הגרסאות מה יתמוך במה והאם ההבדל יהיה כזה גדול כמו ב98 הרגיל וה98 SE המצויין.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. מדובר על מחשב חדש, רכיבים עיקריים: 6700K Z710X- 7 SSD- 850 EVO 500GB 5 TB BLACK 16GB- 3200 1070 הכוונה ההתחלתית היתה לחלק את ה- SSD רק לשתי מחיצות, אחת למערכת הפעלה, ואחת למשחקים, כשההפעלה היא 7 64 ביט ( חייבת להיות מותקנת על המחשב, לפחות בטווח הקצר בינוני, בגלל תוכנות עבודה ). בגלל שבעתיד יתרבו המשחקים עם DIRECT X 12 הבנתי שתהיה לי בעיה עם רק 7, ולכן החלטתי שבגלל שזה מחשב חדש, במקום להתעסק עם זה בהמשך נטפל בזה לפחות ברמת ההכנה החל מעכשיו. התוכנית היא לחלק ל- 3 מחיצות ( או אולי 4 ) כבר עכשיו. התוכנית הבסיסית היא ש- C תהיה רק 7 עם התוכנות, וללא משחקים עליה. 10 תהיה כמעט ללא תוכנות ( בטח לא כב…

16. אוקיי אנשים טובים תשמעו: אני מדליק את המחשב ומנסה להכנס למחשב שלי והוא משום מה לא מצליח להכנס אליו! כנ"ל לגבי My Documents וכנ"ל לגבי כל תיקיה אחרת שאני מנסה להכנס אליה. לעומת זאת לאינטרנט אקספלורר ול Outlook ולמשחקים ו\או תוכנות שיש לי קיצור דרך שלהם בשולחן העבודה-הכל עובד בסדר גמור. אז כאמור כשאני מנסה להכנס, לדוגמא , ל"מחשב שלי" הוא לא נכנס ורושם לי את הודעת השגיאה שיש בווינדוס אקס-פי: "Windows Explorer has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience." ואז יש לי את האפשרויות "Send Error Report" או "Dont Send" והאפשרות האחרונה היא "to see what data this error report contains" שמה רשום לי: "AppName: explorer.exe AppVer: 6.0.2600.0…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by edoson,

אני יודע שאפשר דרך הCMD השאלה היא האם אפשר בצורה אחרת. דרך אגב, מה קרה לאתר בימים האחרונים???

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. יש לי שתי מסכים, ה19' הרגיל שלי ו32' שחיברתי כמסך משני. ה19' הוא המסך הראשי שלי וב32 אני משתמש לראות סרטים וכו' כשאני מפעיל משחקים הם באופן אוטומטי עולים על ה19', איך אני יכול להגדיר להם לרוץ על המסך המשני שלי?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אני משתמש במחשב והולך לישון ..בבוקר המסן לא זז אבל המחשב והמקלדת מגיבים הכל כרגיל....הלחצנים של העכבר גם לא פועלים כאילו הוא משבית את עצמו אחרי כמה שעות...מה עושים?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by X-_PLOSIVE,

הנה ההודעה שבאה אתם יודעים אולי מה זה? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by vadim888,

היי אני חדש פה... אני חייב לדעת איך מפרמטים את המערת ההפעה שיש לי שהיא 98 ומתקינים אותה מחדש דרך הדוס אני לא יודע בבקשה עיזרו לי או תסבירו לי או תתנו לי מדריך לזה(קישור למדריך בעברית) בבקשה בבקשה תעזרו לי מהר בדחיפות

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. זה תיקון ממיקרוסופט לעדכונים שגרמו לבעיה של המסך הכחול kb2982791 ן kb2970228 משהו כבר עדכן וראה שהכל בסדר ? עדיף לחכות או לעדכן ?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by spatz,

אני משתמש בווינדוס אקספי. עשיתי ריסט וכשהמחשב עלה ווינדוס הריץ בדיקה על ההארד-דיסק. הא מצא כמה בעיות ויצר 5 קבצים בשם ??????~1.mp2. עכשיו אני לא יכול לפתוח, למחוק, להזיז, להעתיק, לערוך וכו' אף אחד מהקבצים. מה לעשות? כשאני מנסה למחוק וכו' אני מקבל את ההודעה: Cannot delete ??????~1: The filename, directory name, or volume label syntax is incorrect. תעזרו, בבקשה, זה ממש מעצבן!!!!!!!!!!!!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by king,

אז ככה בזמן האחרון אני לא יכול להוריד קבצים מהאינטרנט אני בא להוריד משהו אז נפתח החלון של ההורדה של windows והוא לא מתחיל להוריד... ניסיתי להוריד מהמון אתרים והגעתי למסקנה שזה לא בעיה באתרים... מה עושים??? ד.א. אני גם לא יכול להיכנס לצ'אטים וכל מה שקשור איכשהו להורדה...

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.