Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
יש לי שני הארד דיסקים, בנפח 320GB כל אחד, ושניהם מסוג SATA2. ברצוני להתקין שתי מערכות הפעלה: באחד WINDOWS XP, ובשני WINDOWS 7. השאלה שלי, האם זה לא יעשה לי בעיות?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום התופעה המרגיזה הזו קרתה לאחר ניקוי וירוסים עם AVIRA ניסיתי להכנס עם administrator אבל אותו דבר נכנס למשתמש שתי שניות ולוג אווט מישהוא יש רעיון חוץ מפרמוט המחשב?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1) לקראת סיום ההתקנה של הנרו אני מקבל את ההודעה הבאה שמופיעה בצילום מסך -מה עושים במצב כזה? 2) אני מוריד גירה עדקנית של איטיונס למערכת xp וכשאני מנסה להתחיל את תהליך ההתקנה ע"י לחיצה כפולה, אז אני רואה שכאילו מתחיל תהליך חילוץ הקבצים אבל שניה אחרי זה הלא קורה כלום מעבר לזה. מה עושים במצב כזה ? בתודה מראש לכל המסייעים. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה קורה לי כל כמה ימים והיום זה כבר קרה לי שלושה פעמים בערך, שימו לב : לא מדובר בדף אינטרנט שניתקל בבעיה ועליו להיסגר, זה קורה לי גם שאין שום דף אינטרנט פתוח, זה מעלה את ההודעה על השגיאה ואחרי שאני לוחץ סגור זה דופק לי את הקו הכחול למטה ( שורת המשימות ) וזה סוגר את האייקון של המודם וכשהיה לי חבילת אבטחת אינטרנט מסוימת אז זה היה מעיף לי את האייקון שלה ואולי זה היה משאיר אותי ללא אנטי וירוס וללא פיירוול. חשוב לציין שגם כרגע ( תמיד ) זהו מחשב מוגן עם אנטי וירוס, פיירוול וכו... פרטים על המחשב : ווינדוס אקס פי פרו sp2, זיכרון 512MB, Pentium® 4 CPU 3.00GHz כמו כן העלתי צילום מעורב של הבעיה הנ"ל תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה קורה כשאני מנסה למחוק או לשנות קבצים מסויימים בתוך program files איך אני מבטל את זה לתמיד, ולכל התיקיות?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ביצעתי לאחרונה פרמוט למחשב שמריץ WIN 7 לאחר ביצוע עדכוני תוכנה של ווינדוס, המחשב מאתחל את עצמו ואז קורה אחד מ-2 הדברים הבאים: 1. המחשב מתחיל לעלות, רואים את הזמל של WIN 7 ואז המסך נהיה שחור ללא תגובה והמחשב פועל רגיל או כך זה נראה. 2. המחשב מנסה שוב ושוב לעלות ולא מצליח. ב-2 המקרים, אם אני עושה כיבוי ידני מכפתור ה - ON/OFF ומדליק שוב המחשב עולה כרגיל. מישהו יכול לעזור לי להבין מה הבעיה? החלפתי סוללה פנימית לחדשה אם זה עוזר לפרטים. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב אני מנסה להגיע למסך בחירה שבו אני יכול לבטל את הנ"ל לחצתי F8 ו F5 ו SHIFT ומה לא - ומסיבה כל שהיא עולה לי מסך אחר כל פעם- כיצד עלי לפעול בכדי שאוכל להגיע למסך הבחירה ולבטל את השטות הזו . המקלדת שלי היא מקלדת רגילה והמחשב הוא מחשב נייח רגיל . תודה בתמונה זה החלון שאליו אני מגיע כל פעם
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך וינדוס 10 עובד יחד עם מסך מגע כי אני כבר המון זמן עם windows 8.1 ושוקל לשדרג מה אתם ממליצים לי לעשות ? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה לעבוד עם התוכנה visual studio c++ וכתוב לי שהיא לא יכולה להיות מותקנת במחשב משום שאין לי sp3. יש לי לפטופ acer 5612zwlmi מערכת הפעלה ויסטה בעברית (!!). ניסיתי לשדרג לsp2 וזה שלח אותי להתקין sp1 קודם. sp1 גם לא מוכן לעבוד על המחשב שלי בטענה שהsp שיש לי עכשיו הוא בשפה שלא מוכרת לו (בעברית). מה אני עושה? אולי יש תוכנה אחרת במקום visual studio שאפשר לעבוד איתה? לא תוכנה מושקעת, רצוי בלי די באגר.. זה בשביל עבודה בבית ספר. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שבוע טוב כשאני מנסה לשנות הגדרות אינטרנט דרך NETSH, למשל נותן פקודה כמו 'netsh int tcp set global rss=enabled' (גם CMD וגם POWERSHELL) המחשב רושם לי OK. אבל כשאני בודק את ההגדרות דרך 'netsh int tcp show global' זה מראה לי שההגדרה ששיניתי חזרה לDEFAULT ניסיתי גם לשנות את זה דרך הregistry, אבל זה תמיד חוזר לdefault האם בוינדוס 8 אי אפשר לשנות את ההגדרות האלו? ואם כן מה השיטה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה מאוד מוזרה. יש לי מערך RAID 0 500GBX2 שאני מתקין ויסטה הכל מעולה. לאחרונה החלטתי שאני רוצה XP, למרבה הצער ברגע שהמסך של ההתקנה עולה לי (איפה שההתקנה מטעינה את הקבצים של האתחול של ההתקנה של XP במסך הכחול הזה למטה כתוב Windows now is loading Files משהו כזה.) פתאום נהיה מסך כחול או איך שמכנים אותו מסך המוות. זה XP SP2 מעודכן. מקורי. בעיקרון אני חושד ב RIAD האם זה מה שעושה את הבעיה? ואם כן אני יכול לבטל את ה RAID ושכל כונן יהיה בפני עצמו? בתודה .
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מקבל בזמן האחרון בעיית בעת העלאה של המחשב של BOOTMGR IS COMPRESSED ולאחר מכן המחשב לא עולה לי מה עושים ?? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה התקנתי Windows 7 64bit, ועד עכשיו הכל בסדר.. רציתי רק לשאול האם יש כאן אנשים שמשתמשים בדפדפנים שכן תומכים 64bit, ובמידה וכן, מה דעתכם בנושא. אני אישית עד כה השתמשתי בFireFox, ורציתי לדעת אם זה שווה תטרחה של לקמפל דפדפן ב64bit, והאם חווים אי אלו בעיות.. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם יש למישהו, אז תעשה טובה לאנושות ושלח לי את זה כהודעה פרטית , כי אני לא יודע אם זה נגד חוקי הפורום. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום,יש ברשותי שני דיסקים של windows 8 אחד של 32 והשני 64 ביט. האם אפשר לשלב את ההתקנות של שניהם ביחד,כלומר שתהיה אפשרות בחירה בין הסוגים לפני ההתקנה? לדוגמא כמו בתמונה למטה:
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עשיתי לפני כמה ימים שינויים ברג'סטרי (והכל היה בסדר), ואחר כך עידכנתי את החלונות דרך האתר של מיקרוסופט. אחרי העידכון נמחקו לי כל מני פריטים בדסקטופ (כולל קובץ הרג'סטרי ששמרתי לפני השינויים). אבל גרוע מזה: כל פעם שאני פותח חלון דרך הOpen new window החלון אמנם נפתח, אבל עובד על ריק. אני צריך לעשות סטופ, ואז ריפרש - ורק ככה עולה הדף. מדובר במערכת הפעלה חלונות 98 hebrew enabled.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן אח שלי הקטן גרם לכך שכל האייקונים שהופיעו לי על המסך, מופיעים כעת על סרגל כלים. אני לא מצליח לגרור שום איקון למסך עצמו. כל אייקון שאני גורר למסך, מגיע לסרגל כלי הזה. אשמח לעזרתכם המהירה (זה ממש מתסכל)
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קונה הארד דיסק חדש האם יהיה לי כדאי להתקין עליו וינדוס 7 והאם זה יכול לעשות לי בעיות לצד הויסטה 64 ביט שכבר מותקן לי האם יופיע לי מסך פשוט שיהיה אפשר לבחור איזה מערכת הפעלה לעלות ומה בנוגע לדרייברים איך המחשב ידע עם מה לעבוד ואם אני יעלה את ההתקנה של וינדוס 7 ילך לכונן שמותקן לי משהו ישן שהתקנתי שהשתמשתי ב ויסטה ואני אנסה להפעיל את התוכנה היא תדע להפעיל את התוכנה? למשל יפעיל את הוינדוס 7 ואנסה לפתוח פוטושופ שהתקנתי על הויסטה בנוסף זה נכון שוינדוס 7 ישתמש ב כרטיס מסך שלי GTX280 בסביבת הדסקטופ וישפר לי את הביצועים הכללים? או שזה נוגע רק לתוכנות ספציפיות כמו המרת סרטים
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אחרי שנתיים החלטתי לפרמט את המחשב. עד עכשיו ה-WIN וכל התוכנות היו מותקנות על הארד דיסק ספציפי. עכשיו התקנתי את ה-WIN החדש על הארד דיסק אחר. בכל הפעלה המחשב מבקש ממני לבחור גרסה כי עכשיו הוא מזהה שתי מערכות הפעלה בשני הארד דיסקים שונים. הבעיה היא שעכשיו אחרי שהתקנתי את ה-WIN החדש. המחשב לא נותן לי למחוק או לפרמט את ההארד דיסק שעליו יושב ה-WIN הישן (כנראה כי עוד בהפעלה הוא ניגש אליו וזיהה את מערכת ההפעלה שיושבת שם ועכשיו הוא ניגש שם לקבצים לפעמים ואני לא יכול לפרמט את הכונן הזה). מה אני עושה? בנוסף, את מערכת ההפעלה החדשה התקנתי על כונן H ולמען הסדר הטוב אני רוצה שיקראו לו C. ניסיתי את Partition Magic Pro 7.0, אבל היא נתקעת באמצע (שוב, כנראה כי קשה עם שינויי שמות…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ב xp יכולתי לחפש קובץ. למשל בחיפוש *.doc;*.docx המערכת חיפשה את כל קבצי הוורד. יכולתי לצמצם את החיפוש ע"י הוספת מילים המצויות בקובץ שאני מחפש. למשל, אם חיפשתי קובץ וורד המכיל מאמר בנושא "תמרים" יכולתי לחפש *.doc;*.docx ולרשום בשדה השני מילה שהקובץ מכיל ("תמרים" בדוגמא). יתכן ש win7 איבד את היכולת הזו?! בתפריט התחל למטה קיים שדה קלט: search programs or files אך אין אפשרות להוסיף מילים המוכלות בקובץ !! יכול להיות שקיים שם משהו שאינני רואה?! מה שעוד אינני רואה זה מציאת הקובץ. החיפוש ב win7 אינו נושא פרי ! אני אף פעם לא מוצא קבצים שאני מחפש. יתר על כן, רשימת התוצאות מופיעה ללא מיקום בדיסק (תיקיות ותתי תיקיות). האם איבדתי את ראייתי או שהעולם איבד את שיקול דעתו כשאימץ מע.…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב. יש לי בעיה קטנה אשמח לעזרה. בווינדוס 7 כשאני פותח ספרית וידאו ושם את האופציה LARGE ICONS אני אמור לראות את התמונה של הסרט/סרטון על הקובץ ממש... משום מה כל הסרטים נהפכו לתמונה של MPEG /AVI ואני לא רואה שום תמונה על הסרטונים. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרגע הוא על מצב שאני פותח קובץ והוא נפתח במדיה פלייר אך אני לא רואה את המדייה פלייר אלא אם אני כאילו עוד פעם פותח את מדיה פלייר ואז אני רואה את המסך שלו כשהקובץ כבר מתנגן, וגם אם אני סוגר אותו הוא לא נסגר ממש - הקובץ עדיין מתנגן אני חייב לעצור את הקובץ ולסגור את המדיה פלייר איך ניתן לפתור זאת?? ויסטה 64 ביט אולטימייט
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי. התקנתי ווינדוס XP על מחשב חדש לפני שלושה ימים. אתמול SP2 ירד לי דרך העדכונים האוטומטיים והתחלתי בהתקנה, לאחר ההתקנה המחשב הופעל מחדש, ואז לפני שהווינדוס אמור לעלות קיבלתי מסך שחור עם כיתוב לבן שאומר- "אנחנו מצטערים על השגיאה שקרתה, כנראה שזה קרה בגלל התקנת תוכנה או חומרה לפני זמן קצר" ואז אמרו לי שאם אני רוצה להפעיל את הווינדוס בכל זאת אז ללחוץ על- Start Windows Normally לחצתי עליו אבל אז המחשב הופעל שוב מחדש והגיע למסך השחור וחוזר חלילה, עד שנכנסתי דרך מצב בטוח והסרתי את ה-SP2. ואז הכל עבד מצוין. חשבתי שזה כנראה ארוע חד פעמי כי בחיים לא הייתה לי בעיה עם התקנת SP2, אז ניסיתי גם היום להתקין אותו, אבל עוד פעם התקבל מסך שחור והווינדוס סירב לעלות, עד שעוד פעם בלית ברירה …
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעליית חלונות איקס פי הוא דורש ממני סיסמא אני מתעלם ממנה ולוחץ או קי כי אין לי סיסמא ואז עולה המחשב אבל אני לא רוצה להגיע לזה אני רוצה שהמחשב יעלה מיד ללא סיסמאות עשיתי חיפוש אצלכם עם יש בעיה דומה ואין. יש דברים אחרים
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משהו גורם לאינטרנט שלי להתנתק כל כמה שעות. נראה כמו משהו מדוייק מבחינת זמנים. (משהו כמו כל 6 שעות). ניסיתי כמה פתרונות שמצאתי בגוגל ולא עזר כלום. אני מנסה להמנע מריסטור לתאריך ישן. מישהו יכול לעזור למצוא פיתרון? האינטרנט חוזר רק אחרי שעושה ריסטארט למחשב. טראבלשוט לא מוצא כלום.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-