עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by gargoil,

בוקר טוב לכולם! ברשותי מחשב p4 2.8Ghz 1Gb Ram מריץ xp sp2 בתוך רשת אירגונית. הבעיה היא שכאשר אני מדפיס המדפסות נתקעות גם בהדפסת רשת וגם בהדפסה מקומית. בבדיקה מעמיקה התברר ש ה spooler service נסגר כל פעם שנוגעים במדפסת. חיברתי מדפסת בכבל למכונה ועדיין אותה הבעייה. net start spooler מניע את השירות אבל כל נסיו הדפסה גורם לכך שהשירות נסגר. כמו כן אם זה מוסיף לא ניתן להתחבר למכונה ב rdp או ב remote assintense ב event viewer יש event 3019 של mrxsmb לפי מיקרוסופט אפשר להתעלם ממנו. מחפש כיוון לפיתרון

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by pssheba,

סליחה ! פורסם בפורום תמיכה במחשבים אישיים !

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום לכולם. אני זקוק למערכת הפעלה Windows לצורכי עבודה. כרגע אני עם Vista 32BITאותה רכשתי לפני כשנה וחצי. נכון להיום אני לא חייב מערכת 64BIT אך אני רואה את עצמי עבור למערכת כזאת בעתיד הנראה לעין. אני שואל את השאלה בנקודת הזמן הזאת כי יש לי הזדמנות לקנות מערכת Windows 7 Pro (הגרסה אותה אני מעדיף) 64BIT בגרסת OEM (אני קונה חומרה חדשה והמחירים של גרסאות ה-Retail והשדרוג לגרסה הזאת פשוט גבוהים שזה לא ייאומן). לא ממש בא לי להוציא עכשיו את סכום הכסף הזה (כאמור רק לפני שנה וחצי הוצאתי סכום לא מבוטל על ה-Vista) אבל זאת הזדמנות שאולי כדאי לנצל. מאז שיצאה לא ממש התעמקתי בביקורות/סקירות וכו' על Windows 7 כי לא התכוונתי לעבור וזה לא ממש עניין אותי (התעדכנתי רק באופן כללי ושטחי ביותר)…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. Started by nik55,

שלום לכולם יש לי הום פרימיום 7 64 באנגלית..הפכתי לעברית עי שינוי מיקום ושפה..הבעיה שלי היא כאשר אני נכנס לדפדפן (מוזילה כרום וגםIE9 ) שפת הכתיבה היא אנגלית (כנראה ברירת מחדל)ואני תמיד צריך להפוך חזרה לעברית.. יש דרך לתקן את זה? שבדפדפן שפת הכתיבה המיידית תהיה עברית? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום התופעה המרגיזה הזו קרתה לאחר ניקוי וירוסים עם AVIRA ניסיתי להכנס עם administrator אבל אותו דבר נכנס למשתמש שתי שניות ולוג אווט מישהוא יש רעיון חוץ מפרמוט המחשב?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום רב, אני רוצה לקנות וינדוס ויסטה מקורי ורציתי לשקול מחדש האם כדאי לקנות או לא, אני רוצה שתרשמו את היתרונות והחיסרונות של ויסטה כך שאני אחליט אם כדאי לקנות או לא....

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. יש לי שתי מסכים, ה19' הרגיל שלי ו32' שחיברתי כמסך משני. ה19' הוא המסך הראשי שלי וב32 אני משתמש לראות סרטים וכו' כשאני מפעיל משחקים הם באופן אוטומטי עולים על ה19', איך אני יכול להגדיר להם לרוץ על המסך המשני שלי?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by 7278608,

שלום ניסיתי להתקין אינטרנט אקסלפורר portable 7 u ואחרי שהורדתי כמה קבצים וניסיתי להפעיל אותם קרה לי משהו מוזר במחשב ועכשיו אני לא יודע איך לצאת מזה, שאני לוחץ על הסרגל למטה של קרום זה רושם לי שגיאה, ושאני ניכנס ללוח בקרה מספר אפשרויות שם לא עובדים לי , יש לי אנטי ווירוס , ניסיתי לעשות ריסטור ללא הצלחה אין לי מושג איך אני ממשיך בלי לפרמט , תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by X-_PLOSIVE,

הנה ההודעה שבאה אתם יודעים אולי מה זה? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שם המחשב שלי הוא ANMINISTATOR ואני רוצה לשנות אותו לשמי..יש לי ווינדוס אקס פי פרופשיונל...איך אני אמור לעשות זאת..???

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by wooper,

הייי אני מנסה להתקין תוכנות במצב בטוח ואני מקבל הודעה "מנהל המערכת הגדיר מדיניות למניעת התקנה זו" במסך הפתיחה שאני בוחר בין המשתמשים אני בוחר בחשבון מנהל ניסיתי גם לבחור את החשבון שלי ואותה תוצאה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by roi777,

אני מנסה להתקין ווינדוס XP על מחשב שכבר יש בו XP ואני רוצה לפרמט ולהתקין את הווינדוס מחדש בלי שאריות מהישן. אני מעלה את המחשב מהכונן CD ומתחילה הפעולה של הדיסק ואז כשאני לוחץ אנטר כדי לבחור בהתקנה עולה לי החלון שבתמונה המצורפת. איפה הבעיה? יש לציין שהמחשב כרגע עובד מעולה! תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. האם שווה לקנות רשיון ל-windows 7 באיביי? יש לי לפטופ שאני רוצה לשדרג ל-7 וראיתי שאפשר לקנות רשיון שדרוג ל-Home פרימיום ב-75 דולר בערך (יש גם פחות, אבל מפוקפק יותר) במקום ב-120. מה דעתכם? שווה לקנות רשיונות דרך איביי?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by NIVTAL,

ב-action center הוא אומר לי שהווינדוס לא יכול לעדכן את עצמו, הנה התמונה: בתודה מראש, ניב.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. מדובר על מחשב חדש, רכיבים עיקריים: 6700K Z710X- 7 SSD- 850 EVO 500GB 5 TB BLACK 16GB- 3200 1070 הכוונה ההתחלתית היתה לחלק את ה- SSD רק לשתי מחיצות, אחת למערכת הפעלה, ואחת למשחקים, כשההפעלה היא 7 64 ביט ( חייבת להיות מותקנת על המחשב, לפחות בטווח הקצר בינוני, בגלל תוכנות עבודה ). בגלל שבעתיד יתרבו המשחקים עם DIRECT X 12 הבנתי שתהיה לי בעיה עם רק 7, ולכן החלטתי שבגלל שזה מחשב חדש, במקום להתעסק עם זה בהמשך נטפל בזה לפחות ברמת ההכנה החל מעכשיו. התוכנית היא לחלק ל- 3 מחיצות ( או אולי 4 ) כבר עכשיו. התוכנית הבסיסית היא ש- C תהיה רק 7 עם התוכנות, וללא משחקים עליה. 10 תהיה כמעט ללא תוכנות ( בטח לא כב…

16. לאחרונה שמתי לב לשינוי מעט מעניין במחשב שלי (ובעוד כמה)...המחשב לאט לאט הופך תפריטים מעברית לאנגלית (תפריטי "התחל" וכד') המסקנה היחידה שהצלחתי להסיק היא שדבר זה נגרם עקב העדכונים האוטומטיים. כיצד ניתן לגרום לשלוט בעדכונים האוטומטיים? כיצד ניתן לבטל באופן מוחלט את העדכונים האוטומטיים? אודה למי שיוכל לשלוח לינקים למידע קונקרטי לגבי כל עניין העדכונים האוטומטיים SP1 2 3 וכד'.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. התקנתי מחדש נטבוק של קומפאק לאחר החלפת דיסק קשיח שקרס. הדיסק החדש הוא דיסק של סמסונג 120GB, במקום טושיבה 60. המחשב עצמו מצויד במעבד ATOM 1.6 וזכרון ג'יגהבייט. אני מבין שהוא לא מטוס, אבל ההתקנה הייתה איטית במיוחד. בהתחלה חשבתי שזה בגלל העובדה שאני מתקין מכונן CD שמחובר ב USB, אבל שמתי לב שגם בקטעים של ההתקנה שהוא לא קורא מהכונן אלא רק עובד על המחשב הוא עושה את זה ממש לאט. ההתקנה הסתיימה רק לאחר יותר משעה וחצי. המחשב עכשיו עובד בסדר גמור אפילו קצת יותר מהר ממה שחשבתי אבל יש לו עדיין מין קפיאות כאלה קטנות מדי פעם. הייתי שמח לדעת אם מישהו נתקל בתופעה דומה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. *כותרת* למה צריך תיקיה של 32 ותיקיה של 64 בנפרד?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. Started by id3232,

ערב טוב ברשותי לפטופ של טושיבה עם וינדוס 7 שהגיע איתו מהמפעל מותקן. כיצד אפשר לפרמט אותו ולהתקין את הוינדוס מחדש (לא קיבלתי עימו דיסק אך הוא מקורי)? האם צריך לרשום בצד את הקוד אקטיבציה? אם יש לינקים למדריכים אשמח לפשוטים שמסבירים צעד צעד. תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Gadi BittoN,

אהלן חבר'ה מה קורה? הרבה זמן לא נכנסתי לאתר,שמעתי מחברים שלי שיש פה אנשים תותחים אז אשמח לקבל עזרה מכם. מופיע לי שגיאה: אתר זה אינו יכול להמשיך לפעול מאחר שאחד או יותר משירותי Windows הבאים אינו פועל: עדכונים אוטומטיים (שירות המאפשר לחפש באמצעות האתר עדכונים בעדיפות גבוהה עבור המחשב,להוריד אותם ולהתקין אותם) Background Intelligent Transfer Service (BITS) (שירות המסייע להוריד עדכונים במהירות רבה יותר וללא בעיות במקרה של הפסקות בתהליך ההורדה) יומן אירועים (מנהל רישום של פעילויות העדכון, לעזרה בפתרון בעיות, במקרה הצורך) כדי לוודא ששירותים אלה פועלים: 1. לחץ על 'התחל' ולאחר מכן לחץ על 'הפעלה'. 2. הקלד services.msc ולאחר מכן לחץ על 'אישור'. 3. ברשימת השירותים, לח…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by talkfir,

בחלון לכתיבת התגובות יש סמיילים נכון? וחלק מהם דינמיים..הבעיה היא שאני לא רואה אותם זזים..אף סמיילי לא זז אצלי.. מישהו יודע מה הבעיה? ניסיתי ב internet options > advanced וראיתי שהאופציה לראות אנימציה מסומנת כבר..כמו כן גם עשיתי restore defaults ולא עוזר.. בבקשה עזרה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by weeday,

יש לי דיסק 11in1 של windows xp ויש שם כל מיני גרסאות... מה ההבדל בינהם?...

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by edoson,

אני הולך לפרמט את המחיצה בה מותקנת מערכת ההפעלה והשאלה היא: א. איך מגבים כתובות ואנשים וגם הודעות באאוטלוק, איך מגבים מועדפים ומסמכים? כדי פשוט להעתיק את MYDOC ל D? ב. עוד משהו ששכחתי לגבות? תודה מראש לכל המשיבים.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Sting,

מישהו יכול להסביר לי אילו תוכנות TWEAK הן הכי טובות\מומלצות ואילו פונקציות מתקדמות כל אחת נותנת ? קישורים יתקבלו בברכה... תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by tmpusr,

משום מה אני לא מצליח לעשות DRAG&DROP באף תוכנה, כולל ב-EXPLORER עצמו. לאחר חיפוש בפורום ובגוגל פסלתי את האפשרות של וירוס וגם ה-FIX שהוצע פה בעבר לא עובד. זה מחשב שפורמט לפני שבועיים וכמעט לא נעשה בו שימוש. מלבד אנטי-וירוס עדיין לא הותקנו בו כמעט תוכנות. למישהו יש פתרון לעניין? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים