Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
אוקיי מדובר בקליק ימני על הקיצורים שבתפריט התחל- לא משנה אם הם קיצורים קבועים (למעלה) או קיצורים זמניים (למטה) בהתחלה חשבתי שזה רק למטה ורוקנתי את הרשימה (Clear list)- כמובן שזה לא הועיל. כשאני פותח את תפריט התחל ולוחץ קליק ימני על אחד מהקיצורים, לא קורה כלום. צריך ללחוץ כמה פעמים. זה רנדומלי, לפעמים קורה בפעם הראשונה ולפעמים קורה אחרי 6-7 קליקים. בנוגע לשגיאות המתקבלות- כל פעם שגיאות אחרות. לפעמים מתקבלת שגיאה של explorer והשורה נעלמת- ואני מריץ שוב את ה-explorer שוב הכל חוזר לפעילות אם אני זוכר נכון קיבלתי גם פעם שגיאה של doctor wattson הזה.. בגלל שרציתי לתת מידע יותר מדויק, החלטתי לעשות מלא קליקים ולרשום כל מיני שגיאות. 1. שגיאה שעוד לא קרתה בהקשר של הקליק הימני: ms v…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, במידה ומחשב איטי מאוד,הזכרון 1G המעבד פנטיום 4 לא חדש אבל עושה את העבודה הדיסק הקשיח הוא 40G. אני רוצה להבין את ההבדלים בין השניים: הפעולה הראשונה היא: א.אני מפעיל את תוכנת ה-CCLEANER ומנקה את כל הקבצים הזמניים וכד' ב.אני מבצע איחוי דיסק ג.בדיקת דיסק ומקום פנוי בדיסק הפעולה השנייה: התקנה מחדש של המערכת האם יש הבדל משמעותי בין השניים ואם כן מהו? אשמח להבין ???
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שם המחשב שלי הוא ANMINISTATOR ואני רוצה לשנות אותו לשמי..יש לי ווינדוס אקס פי פרופשיונל...איך אני אמור לעשות זאת..???
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי ווינדוס XP בכונן D שלי כי השני שהיה לי נפל ,אחרי שהתקנתי מחקתי את הווינדוס עשיתי פורמט דרך הווינדוס אבל הוא כשל ,ניסיתי גם דרך הדוס וגם שם הפירמוט לא הצליח ועדיין יש לי את הבחירה הזאת בין הווינדוסים איך אני עושה שזה לא יהיה?:\
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום,יש ברשותי שני דיסקים של windows 8 אחד של 32 והשני 64 ביט. האם אפשר לשלב את ההתקנות של שניהם ביחד,כלומר שתהיה אפשרות בחירה בין הסוגים לפני ההתקנה? לדוגמא כמו בתמונה למטה:
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חבר'ה אני רוצה לעבור ממחשב שמותקן עליו XP הום אדיישן 32 ביט לוינדוס 7 פרימיום של 64 ביט (המחשב תומך ב64 ביט מבחינת מעבד) הכל חוקי כמובן האם זה אפשרי? אני יודע על ההבדל בין "שדרוג" להתקנה נקייה ואני צריך לעשות התקנה נקייה אבל השאלה היא , אם יתאפשר לי בכלל להתקין את 7 על המערכת הקיימת... תודה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה שדרגתי מחשב נייח ל-WIN10 כשלפני כן היה עליו WIN7. כמו כן, קניתי לפטופ חדש עם WIN10. שמתי לב לדבר מאוד מעצבן שלא היה ב-WIN7 ואלו הן כל מיני היתקעויות קטנות כאלו. לכמה שניות שמסך של חלון משחיר והעכבר הופך לסימן עגול של טעינה. לאחר כמה שניות זה חולף. זה יכול לקרות באמצע הקלדה של משהו או גלישה ברשת וזה תמיד קוטע רצף ומציק. מכיוון שהדבר קורה בשני מחשבים שונים ולשניהם חומרה מאוד טובה, אני מניח שזה באג במערכת ההפעלה. האם עוד אנשים חווים את אותה בעיה והאם מישהו יודע למה זה קורה ואיך ניתן לפתור אותה? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
צרבתי IMAGE לדיסק דרך אפליקציה של WIN7. רציתי לדעת מהם 3 הקבצים שנצרבו לי על הדיסק :boot, bootmgr, sources. ואיך מפעילים אותם במקרה ואני רוצה לשחזר את המערכת (זה עובד גם דרך ה- bios ?). האם יש עוד דבר שעלי לצרוב על הדיסק הזה כרגע?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום מותקנת אצלי במחשב win 7 rc 7100 שהורדתי רשמית מהאתר של מיקרוסופט כולל אקטיבציה. התקנה חדש ולא שידרוג. אחרי מס' חודשים שפועלת היטב היום לפתע פתאום מותקנת אצלי win xp , לא נעשתה שום פעולה מצידי זה פשוט התחלף. קצת מוזר ותמוה, יש למישהו תשובה הגיונית? תודה פיני
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן אנשים. בימים האחרונים המחשב אינו עולה כשורה מידי פעם הוא מגיע לווינדוס 7 בצורה חלקה ומידי פעם הוא רושם לי את ההודעה הנ"ל. שמתי לב שהמחשב לא תמיד מזהה את הדיסק הקשיח שעליו נצאת מערכת ההפעלה. ולכן אינו מצליח לזהות את ה- boottmgr . השאלה שלי האם זו בעיה בערכת ההפעלה או בדיסק הקשיח? האם זה אור שצריך להחליף דיסק קשיח? האם ניתן להעביר את מערכת ההפעלה מהדיסק שהיא נמצאת בו לדיסק אחר הקיים כבר במחשב ללא לפגוע במערכת ההפעלה? האם ניתן להעביר את מערכת ההפעלה למחיצה בדיסק קשיח אחר כמובן כאשר היא זהה בגודל שלה או שניתן להעבירה רק בצורה של העתקת דיסק כנגד דיסק? תודה. לירן
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך ניתן להעתיק , דיסק לכונן הקשיח בשלמותו בחלונות xp. כדי שלא הצטרך להכניס לכונן כל פעם מחדש.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם... אנשים, לקח לי שנים להגיע למשקנה שאני רוצה להתקין ווינדוס אקס פי בפעם הראשונה... אז הלכתי לחבר ולקחתי ממנו דיסק התקנה, אבל פה מתחילה הדילמה, אני מכניס את הדיסק והופ... מה זה?!?!מה אני אמור להתקין?? http://news.hydepark.co.il/hydepark/uploaded/021121_223209-5080/untitled.jpg
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מקש הF7 לוקח אותי לBOOT MENU.. מישהו יודע איך אני מגיע לSAFE MODE עם לוח האם הזה? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם על המערכת שלי (פרטים במפרט) מותקנת windows 7 32 אולטימייט בעקבות בעיות שהיו ופרמוטים חוזרים ונשנים (שבינינו, ב-windows כנראה גם 7 ימשיכו להיות) ובעקבות הדיון הזה, http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=291940.0 אני שוקלת לשנות את המקום בו נמצאים פרופילי המשתמש ומקום התקנת התוכנות (program files - גם כך המסמכים התמונות והשאר אינם על ה- C) ממחיצה C ל-D. ראשית, אשמח לשמוע מה דעתכם בנושא. שנית, בינתיים ה- 7 שלי מותקנת רק מאמש כלך שטרם התקנתי עליו כמעט כלום (מינימום דרייברים וכ- 3 תוכנות) עקב כך שאני צופה שזה יהיה יחסית פשוט (ולא אמשיך להתקין עד אבעזרתכם אטפל בעניין). היה וזה רעיון טוב, נראה שאזדקקת לעזרתכם לפחות בעניין הגדרות העברה ושינויים שיש לעשות כדי שהמע…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב ברשותי לפטופ של טושיבה עם וינדוס 7 שהגיע איתו מהמפעל מותקן. כיצד אפשר לפרמט אותו ולהתקין את הוינדוס מחדש (לא קיבלתי עימו דיסק אך הוא מקורי)? האם צריך לרשום בצד את הקוד אקטיבציה? אם יש לינקים למדריכים אשמח לפשוטים שמסבירים צעד צעד. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב שמריץ Windows 7 Home Premium 64 bit ואני שוקל לשדרג ל-Windows 8 Pro 64 bit העניין הוא שיש לי מחשב בעל כונן SSD ונשאר לי רק 57 ג"ב מקום פנוי. כמה מקום צפוי להישאר לי לאחר השדרוג לווינדוס 8 ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אין לי את הדרייברים. אין לי צורך ב 2 הכרטיסים הללו אך עלי לשמור אותם ע"ג לוח האם, לא להוציא אותם. אני רק רוצה שבעת ההעלאה, ה "ווינדוז" לא יודיע לי על חומרה חדשה או בלתי מזוהה. שהכרטיס ישב בתושבת וש "ווינדוז" לא ינסה בכלל לזהותו. איך עושים ? תודה !
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני שוקל אם לעדכן את לWIN8.1 מWIN8 השאלה היא האם אצטרך לעדכן את כל הדרייברים ולהתקין מחדש את כל התוכנות?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שבוע טוב כשאני מנסה לשנות הגדרות אינטרנט דרך NETSH, למשל נותן פקודה כמו 'netsh int tcp set global rss=enabled' (גם CMD וגם POWERSHELL) המחשב רושם לי OK. אבל כשאני בודק את ההגדרות דרך 'netsh int tcp show global' זה מראה לי שההגדרה ששיניתי חזרה לDEFAULT ניסיתי גם לשנות את זה דרך הregistry, אבל זה תמיד חוזר לdefault האם בוינדוס 8 אי אפשר לשנות את ההגדרות האלו? ואם כן מה השיטה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הנה ההודעה שבאה אתם יודעים אולי מה זה? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני כרגע עם xp pro sp3 כבר כמות זמן רצינית ולאחרונה הוספתי זכרון למחשב. אני עכשיו עם 4 ג'יגה, (32 bit מזהה עד 3.5) ככה שזה זמן טוב להתקדם קצת עם מערכת ההפעלה. הבעיה העקרית של הנושא, כמו תמיד, תמיכה בתוכנות. אני רוצה לדעת אם וינדווס 7 כבר נמצא במצב סביר מבחינת יעילות + תמיכה, כי מן הסתם זו ה-os שחשבתי להתקדם אליה.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני לא בטוח אם זה הפורום המתאים ואם לא אני מתנצל ומבקש להעביר למקום המתאים. שאלתי היא כזו: בקרוב אתקין על מחשב חדש מערכת ויסטה ויש לי התלבטות (ע"ס ניסיונות עגומים קודמים) באשר לחלוקת המחיצות. אני מעוניין להגיע למצב שבו במקרה של מערכת הפעלה שתיפגם, מסך כחול או כל תקלה אחרת יהיה מינימום של פגיעה למידע החשוב שיהיה בכונן הקשיח וכמובן שתהיה אליו גישה. לפיכך אני מתלבט איך לחלק את המחיצות: האם להקצות מחיצה למערכת ההפעלה ומחיצה נוספת לכל השאר, לחלק את את המחיצות חצי-חצי או אופציה אחרת? גודל הכונן הקשיח הוא 160GB, אם זה חשוב. הצעות, הערות ומחשבות על ניסוי החורים השחורים בשוויץ - הכל יתקבל בשמחה. תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפעמים פתאום הוא הופך לממש איטי, לא יודע לאחרונה שאני לוחץ נגיד להפעיל סרט אז הוא פתאום ניהיה איטי טילים, אני עושה קונטרול אלט דיליט והוא עולה אחרי כמה דקות ואז אני רואה שה Explorer לוקח את כל ה CPU זה על 99 בערך.... מה עושים? זה קורה לי לאחרונה כל הזמן
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי. אופציית show desktop icons מבוטלת בכל עליה מחדש של המחשב. יש לכם מושג מה זה יכול להיות ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
: : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : :
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-