Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום נשלחתי מתארד אחר שפתחתי בנושא בעיה בקול במחשב -->http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=441694.new#new ומשתמש פה אמר שבדרך כלל מחיקת דרייבר של הקול והתקנתו מחדש צריכה לעזור לי עכשיו אני לא יודע איך עושים את בויסטה אז השמח להנחייה תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
חברה התקנתי WIN7 היום חוקי עם רישיון כמובן שבא איתו הWINDOWS MEDIA CENTER אך יש לי בעיה קטנה שאני לא מוצא אותו בכל המחשב... לא דרך תפריט ההפעלה ולא דרך חיפוש מתקדם... רק כשאני בא לסרט ואני עושה לו פתח באמצעות מדיה סנטר היא נפתחת לי..... מה אפשר לעשות? איך אני מגיע למדיה סנטר פשוט ככה?
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
התקנתי שתי מערכות הפעלה אקספי ו7 על המחשב כל אחת בהארדיסק אחר עד עכשיו היו לי 3 אפשרויות בmsconfig 1 ווינדוס 7 מערכת הפעלה נוכחית; מערכת המוגדרת כברירת מחדל 2 ווינדוס 7 setup 3 old windows version ביום שישי ניסיתי להפעיל את הווינדוס xp [בהפעלת המחשב] והוא לא נתן לי שום אפשרות בחירה ולא היה Boot menu בכלל ניסיתי להפעיל ישירות רק תהארדסיק השני והוא כתב read error [לא זוכר בדיוק..מה שהוא כותב כשאין שום מערכת הפעלה] עכשיו אני מגלה שאין שום אפשרויות אחרות באתחול בmsconfig וגם הntldr נעלם מההארדיסק השני יש אפשרות לשחזר איכשהו תווינדוס? אני אנסה לשים סתם ntldr כשיהיה לי כונן... היו לי עליו מלא דברים חשובים מותקנים אוף... עריכה: גם עם ntldr שהפעלתי על וירטואל משין הוא לא עבד...ע…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למחשב יש 1GB זכרון, איזה מערכת תתפקד מהר יותר עליו, XP או 7? תודה!
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אני פועל על פי המדריך הבא: http://www.winmatrix.com/forums/index.php?/topic/22459-windows-media-player-11-for-windows-7/ לקחתי בעלות על הקבצים שאמרו שם, אבל כאשר אני מנסה להתקין הוא נותן לי שגיאה: http://i47.tinypic.com/359bd78.jpg [br]פורסם בתאריך: 28.11.2009 בשעה 16:11:09 מצאתי סקריפט שמתקין הכל אוטומטי.מי שרוצה יכול למצוא אותו כאן: http://www.joejoe.org/forum/index.php?showtopic=18633&st=0
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
ברצוני להתקין מערכת הפעלה נוספת על הארד דיסק מישני איך אני עושה את זה ? כאשר ניסתי לעשות התקנה רגילה הוא לא זיהה את הארד דיסק השני, מדוע ?
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני לא יודע אם הכותרת יצאה טוב זה בכתב חרטומים ריבועים עשיתי ריסט וככה הווינדוס פתאום הופיע לא נגעתי בכלום אני לא יודע מה לעשות!!! אין לי שיחזור מערכת ולא מחקתי כלום לפני הנה תמונה נכנסתי לפי ההייאקון שאני זוכר של שפות וככה זה גם מופיע מה עושים!? בSAFE MODE זה אותו דבר!!
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום עד היום היה לי XP, והיום התקנתי 7. יש לי מסך 23 אינצ' ובXP הייתי עובד עליו ברזולוציה של 1280X720, לאחר שהתקנתי את 7 קודם כל ברזולוציה הזאת כל הדברים במסך נראים הרבה יותר גדולים ממה שהם נראו בXP ורק שינוי ל1600X900 מראה גודל דומה למה שהיה ב1280X720 בXP. ודבר שני זה כל רזולוציה שאני שם מתחת ל1920X1080 הכתב נראה מטושטש, מה אני עושה כדי לתקן את זה? תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, ניסיתי כבר הכל.. להסיר דרייבר להתקין דרייבר אחר ניתקתי תמסך ה2 מהנייד גם לא עזר רק אחרי שאני מסיר תדרייבר של הכרטיס מסך ומתקין זה מסתדר ואחרי 10 דק' זה חוזר! פשוט מסך שחור אחרי שעולה הווינדוס. הדגם של המחשב R405-S מה אפשר לעשות ? הבעיה מסתדרת כל פעם שאני לוחץ על LAST KNOWN CONFIGUARTION ... לפעמים המסך מופיע לפעמים לא ... מוזר מאוד
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בחלונות 7(ככל הידוע לי - איןזה משנה בעצם). רזולוצית טלוויזית ה-LCD שלי היא 1366X768 לפי הכתוב בחוברת הרשמית. בחוברת כתוב גם, תחת הקטגורי PC compatibility, רזולוציה 1360X768. ניסיתי את האחרונה והטלוויזיה עברה למוד 1080i50HZ והצג לא כיסה את כל התמונה - כלומר לא רואים את הקצוות(פספוס של 1-2 סימני עכבר בכל דופן). ניסיתי את 720P, אשר נחשב למומלץ בחלונות 7 בתפריט ויצא אותו דבר לגבי הקצצות, חות מהעובדה שהטלוויזיה עברה למוד של 720P50HZ. אני לא מבין את הקושי פה, מוע הטלוויזיה לא יולה להתנהג כמו מסך מחשב נורמלי וזהו, פשט להראות את התמונה pixel-to-pixel וזהו? תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אין לי אפשרות לשנות את זה דרך האפשרויות של הוינדוס.. מה עושים בנידון?
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שבת שלום... יש לי מחשב ישן (מאוד) ויש עליו XP SP3. המחשב הוא פנטיום 4 2.6HT עם ג'יגה זיכרון, כרטיס מסך ATI 9600 PRO וכרטיס קול של קריאייטיב (הלוח אם של אינטל ROCKLAKE). אז ניגש לבעיה- אני חייל קרבי לא יוצא לי להיות כמעט בבית. שבוע שעבר סגרתי ואחותי מתקשרת אליי שהמחשב לא עולה. אתמול הביתה הדלקתי את המחשב ובאמת לא עולה, המחשב מציג את הפתיחה של הווינדוס (הלוגו עם הריבועים הכחולים האלה שרצים) ואחרי זה אין תמונה, זה עובר מסך והכל נהיה שחור. הפעלתי את המחשב במצב בטוח - והווינדוס עובד. אני עכשיו על המחשב הזה, ומוזר לי שהווינדוס במצב רגיל לא עולה אבל בסייף מוד הוא כן. בדקתי וירוסים עם 4 אנטיוירוסים שונים - המחשב נקי. אז מה זה יכול להיות?
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש לי בעיה שכל הישומים מופיעים לי עם סמל לבן ולא פועלים בכלל כלומר מתיי שאני בא לפתוח אותם מופיע לי סמל פתח באמצעות למרות שזה ישום !!! הבעיה כ"כ חמורה שאני לא יכול לתת אפילו סקרין כי הצייר גם לא עובד לי מה לעשות? ד"א זה קרה לי אחרריי שהסרתי את התוכנה של נרו ובתוכה תוכנת העזר back it up שהשתלטה לי על הישומים
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=441264.msg3781549#new אמרו לי לשאול כאן
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה, התקנתי אתמול ווינדוס 7 על מחיצה מיוחדת שיצרתי כדי שתשמש מקום מסודר להתקנה של מערכות הפעלה, הבעיה היא שהתקנתי לפני כמה חודשים ווינדוס XP והפסקתי במהלך ההתקנה כי פתרתי את הבעיה בXP הקודם שלי, ועכשיו כשאני מאתחל אל המחשב יש לי את האפשרות לבחור בין גרסאות מוקדמות יותר של ווינדוס, ווינדוס 7 ו-ווינדוס XP [זה שנמצא בהליכי התקנה, הוא האופציה ברירת המחדל ובגלל שאין לי כוונה להמשיך להתקין הוא נתקע באמצע- מסך שחור] מה שאומר שאני חייב להעביר את את הסימון לווינדוס 7 כל הזמן במקום פשוט להדליק את המחשב, ללכת לעשות דברים אחרים ואז לחזור למסך הפתיחה של ווינדוס 7. בקיצור השאלה שלי היא איך אני מוחק את כל הגרסאות האחרות של ווינדוס חוץ מווינדוס 7?
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
אהלן, כשמתמש ביתי שעוסק במשחקים, אינטרנט, סרטים, מוזיקה ותכנות פה ושם איזו גרסא מבין גרסאות ה Windows 7 מתאימה לי? חיפשתי באתר של מיקרוסופט הבדלים אבל הייתה רק טבלה אחת צבעונית מאוד, מעט מלל והמון מושגים שטחיים שלא אומרים דבר. אגב, כל אחת מהגרסאות השונות מסוגלת לעבוד עם כל סדר גודל של חומרה או ש ultimate מסוגלת לעבוד עם יותר זכרון מאשר ה home premium (למשל)?
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
התקנתי אתמול Windows 7, נתקלתי עד כה פה ושם בכמה באגים, אבל זה אחד רציני. כשאני נכנס לאתרים עם סרטוני פלאש, כשאני מעביר את הקרוסר על הסרטון האתר קורס. מופיע לי החלון הזה של פתרון הבעיות שלא תורם לכלום. ניסיתי להתקין את הפלאש פלייר של אדובי אבל זה לא עזר.. מישהו מכיר? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
כרגע יש לי 3 מחשבים על כולם מותקן WIN 7. על המחשב נייד מותקן WIN 7 מקורי ועל האחרים לא. אני רוצה לפרמט אחד אבל ל64BIT [יש את הדיסק המקורי] יש אפשרות לפרמט דרך הדיסק? יש אפשרות להשתשמש בקוד מספר פעמים?
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם..... יש לי שרת 2003 R2 ויש לי עליו PRINT MANAGEMENT ושם יש לי את כל המדפסות בארגון. עכשיו אני רוצה לנהל אותו מה XP שיש לי אז הורדתי את הקובץ pmcmgmt.exe התקנתי אותו ב XP והיתחברתי דרכו לשרת. כאשר אני רוצה לבצע פעולת ניהול אני שם לב שאין לי את האפשריות לדוגמא כאשר אני לוחץ קליק ימני על מדפסת אין לי PROPERTIES ואין לי גם אפשרות ADD PRINTERS ועוד הרבה דברים. אין לי בעיית הרשאות. ניסיתי לנהל מדפסות מקומיות אצלי ואותו הדבר קורה. יש ברשותי XP PRO SP3.
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
יש לי שני הארד דיסקים, בנפח 320GB כל אחד, ושניהם מסוג SATA2. ברצוני להתקין שתי מערכות הפעלה: באחד WINDOWS XP, ובשני WINDOWS 7. השאלה שלי, האם זה לא יעשה לי בעיות?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
השאלה בכותרת,MP3 כלשהו להפעלה בתוכנה וינאמפ 3, קופץ לי בקשה לאישור הנ"ל ובכל פעם צריך לסמן V על שיר אחר. איך נפטרים מזה?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שבתי לי מ 28 יום בבסיס בחור בשטחים ליד ירושליים למחשב בבית ושמתי לב שכאשר אני נכנס לתיקיות שבהן נמצאים סרטים או קבצי וידאו כלשיהם הוינדוס קוקס ומוביל אותי לתיבת ה Send report או Dont send המוכרת שכל לחיצה עליה תוביל לאיפוס והפעלת ה explorer.exe מחדש :\ יש להוסיף ןלציין שזה קורה רק כאשר הסרטים נמצאים במצב של "תמונות ממוזערות" אם הם ב ICON או רשימה הדבר לא קורה :\ אין לי מושג מה גורם לבעיה. ניסיתי להתקין מחדש גם את ה Winamp קודדקים למינהם וכלום לא עובד :\ Help...
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
הי שידרגתי מויסטה הום פרו ל7 הום פרו. אני לא מוצא את windows.old פשוט לא מוצא לא בC: ולא בחיפוש.. איך אני יכול למצוא אותה?
-
- 6 תגובות
- 791 צפיות
-
-
הי התחדשתי במחשב נייד חדש hp probook 4310s בהפעלה הראשונית אחרי שסיימתי את ההגדרות הבסיסיות והמערכת הפעלה עלתה נוכחתי לדעת שגודל מחיצת C מסתכם ב32GB בלבד. האינסטינקט הראשון שלי היה לחשוב שבטח יש חלק מהרדיסק שעדיין לא מפורמט, אבל לדאבוני גילתי שבמסך הstorage מחיצת C מופיעה כ284GB. תוכלו לעזור להבין מה קורה פה? האם מדובר בתקלה? תצלומי מסך: תודה, אופיר.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-