עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. קובץ avi שהורדתי עם bittorrent והפסקתי והתחלתי ושוב הפסקתי את ההורדה באמצע. זו לא בעיה של קובץ שפתוח ע"י service מסויים כי גם בsafe mode הוא לא נמחק, גם לא אחרי שאני מסיר את כל תוכנות השיתוף שיש לי על המחשב. חיפשתי גם בעזרת processXP אם יש איזה process/service שמשתמש בו ולא מצאתי כלום... פעם ידעתי איך עושים את זה, עכשיו אני לא זוכר...

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. יש משהו מטריף בווינדוס אקספלורר של ווינדוס. וזה לא השתנה כבר הרבה זמן. לפעמים אחד החלונות משום מה מעדכן את עצמו הרבה פעמים. בליש שום סיבה ברורה. הבעיה כשזה קורה הוונידס עושה כזה רעש מעצבן "טק" כזה. נראה לי היום זה הפעם הראשונה שסגרתי את כל האפליקציות אחת אחת, ובסוף ראיתי שהאקספלורר אשם. מה נסגר עם זה? אני אחסוך ממכם ממחמאות למיקרוספוט...

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום לכולם. יש לי שני דיסקים קשיחים במחשב: על אחד חלונות XP והשני ריק. התקנתי על השני חלונות 7 כדי לנסות ורציתי לפצל את הדיסק השני לשני חלקים. אז נכנסתי לDIDK MANEGMENT ושיניתי שם משהו שאני לא יודע מה. אחרי מה שעשיתי שני הדיסקים הקשיחים נהפכו ל"simple volume" כשפעם היו "primery volume". עכשיו שאני בוחר בתפריט הבוט להתחיל את ווינדואוז XP, הוא נטען, מעלה מסך כחול של תיקון, ורושם הודעת שגיאה. איך אני מתקן את הבעיה? אולי אוכל להחזיר את הדיסקים הקשיחים למצב primery? אבל איך? תודה לכל העוזרים ובבקשה לא לומר לי לפרמט כי את זה גם אני יודע לעשות. __________________

• 6 תגובות
    • 953 צפיות
  4. Started by eladh16,

שלום אני רוצה להתקין את מערכת ההפעלה החדשה, windows 7. למרות שקראתי הרבה ושיננתי את הרשת עדיין אני לא יודע איזו גירסת מערכת הפעלה להתקין, 32 bit או 64 bit. מדובר על מחשב חזק המיועד בעיקר למשחקים ולתכונות עריכה. המפרט: מעבד E8400 זיכרון G.Skill 4 GB 800 כרטיס NVIDIA GTX 275 הבנתי שמערכת 64 bit צורכת יותר משאבים מכל תהליך ולכן יותר כבדה, אבל מנצלת את החומרה בצורה אופטימלית. משום שיש לי מעבד מדגם חדש יחסית ו4 GB של זיכרון עלה ברוחי להתקין דווקא את גירסת 64 bit. כרגע הדעה שלי היא להתקין 64 bit ואני מתכוון להתקינה בימים הקרובים. האם באמת עלי להתקין 64 bit במחשב שלי? האם זה יהווה שיפור בביצועי המחשב מאשר 32 bit? ועוד נושא חשוב שהכרחי להעלות על הפרק, האם יהיה לי בעיה עם תמיכה בת…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום חברים, בזמן האחרון אני נתקל בזה שמחשב הנייד שלי קורס... הוא יכול לעבוד 7 שעות ואז אני רק אזיז אתהעכבר המחשב יקרוס. בכל פעם הודעת השגיאה היא שונה כגון: 0X0000005e 0x00000007d וכו'... אני אובד עצות, אשמח לתגובות מכם. תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by ychig,

אני רוצה להוריד מדיה פלייר 11 אבל הפלאג אין לא נטען, וגם לא הvalidation code

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום לכולם ... אתמול החלטתי שאני צריך לפרמט והחלטתי להתקין עותק של ווינדוס עם SP3 v.3300 ליתר דיוק... לאחר ההתקנה התקנתי את הדריברים של הלוח-אם (gigabyte ga-965p s3 ) ואחרי שיכולתי להתחבר לאינטרנט אז בדקתי גם באתר שלהם עם הdownload center בשביל עדכונים... הבעיה היא שחוץ מהדרייבר של הרשת שום דבר לא עובד... אם אני מנסה להתקין למשל דרייבר לכרטיס מסך - אז בריסטרט אחרי ההתקנה הווינדוס לא עולה - נראה לי שהוא בכלל לא מזהה את הpci . יש למישהו רעיון ? חוץ מלפרמט ולחזור לSP2 ?

• 6 תגובות
    • 864 צפיות
  8. Started by hadad6,

יש לי win xp חוקי אבד לי המספר שלו איך אני מצוא את המספר הסידורי של win

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. יתכן שאין לך הרשאות מתאימות לצורך גישה לפריט'. זו ההודעה שאני מקבל כשאני מנסה להתקין ישום במחשב שלי (נייד קשיש בן 10 שנים, חלונות 10 מעודכן), וזה קורה מכל כונן שממנו אני מנסה להפעיל את קובץ ההתקנה. אם לא די בכך, קובץ ההתקנה נמחק. מה ניסיתי לעשות כדי לפתור את הבעיה: * ניטרלתי אנטיוירוס (אווסט) וחומת אש (קומודו) * הלכתי לכאן (תמיכה של מיקרוסופט) ופעלתי לפני ההנחיות (כולל ביטול חסימה) ולמרות זאת הבעיה עדיין קיימת. הצעות לפתרונות? תודה מראש.

10. Started by shynet,

שלום לכולם, בקרוב אני כניראה קונה מחשב נייד, יש לי שאלה קטנה, אני תמיד התעסקתי עם מחשב נייח ואף פעם לא התקנתי על מחשב נייד Windows... יש לי ניסיון בהתקנה של ה-Windows על מחשב נייח, השאלה היא האם ההתקנה של מערכת הפעלה על מחשב נייד לא מערכת הפעלה קודמת שונה מהתקנה של מחשב נייח רגיל? אם לא, האם אתם יכולים להסביר בקצרה במה היא שונה? תודה!

• 6 תגובות
    • 802 צפיות
  11. Started by spike_staff,

שלום לכולם! אתמול קיבלתי לוח אם חדש EP45 UD3P התקנתי וינדוס 7 64 BIT על מערך RAID 0 דרך צ'יפסט , ואחרי שהתקנתי דרייברים לכרטיס מסך וקול ניסיתי להריץ את מבחן הביצועים של וינדוס אבל זה כל פעם נכשל בדיוק בסוף ונותן הודעת שגיאה כמו שצירפתי בתמונה. מישהו יכול לעזור לי לתקן את זה? ** ניסיתי להתקין דרייברים שונים לכרטיס קול ומסך אבל זה לא עזר. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 927 צפיות
  12. לפני איזה 10-15 דקות נכנס לי וירוס מאוד חמור במחשב ומנע ממני גישה כמעט לכל דבר אז אני לא יכול לעשות SYSTEM RESTORE למשל... יש לי אנטי וירוס נוד32 שזיהה אותו ואמר שמחק אותו אבל כל פעם החלון הקטן הזה שמזהיר מהוירוס נפתח מחדש... קיצר כנראה האנטי וירוס לא הצליח למחוק אותו לגמרי ניסיתי להפעיל את המחשב בSAFE MODE והוא פשוט טוען כמה דברים ואז מתחיל מחדש... מכיוון שלא מזמן גם היה לי וירוס והיה איזה שבועיים-שלוש שהייתי בלי מחשב עד שהתקנתי מחדש את ווינדוס אני לא רוצה עכשיו להתקין מחדש את ווינדוס... ולכן אני רוצה לנסות את האופציה של הREPAIR. עכשיו שאני אומר למשחב שאני רוצה לעשות REPAIR הוא שואל אותי איזה מערכת... יש רק אופציה אחת ואני בוחר אותה ואז הוא מבקש ממני סיסמא של הADMINISTRA…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Tomerb1,

כל המחשב שלי השתגע! עשיתי סריקת ווירוסים עם קספרסקי 7 והוא לא מצא כלום! כל הסמלים השתנו, הוא נורא איטי ונתקע מידי פעם! http://i10.tinypic.com/63bksxc.jpg מה זה יכול להיות? תודה עדכון: הצלחתי לפתור את הבעיה בעזרת tuneup ושחזור מערכת. השחזור פתר את בעיית האיטיות [שחזור במצב safe mod] ועם tuneup פתרתי את הבעיה של הסמלים כאשר עשיתי שחזור סמלים.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. היי לפעמים חלונות מאתחל את עצמו סתם בלי שום סיבה. רציתי לדעת האם זו בעיה בחלונות או כשל חומרתי כלשהו. מפרט: Q6600 P43 DS3L A-DATA 2*2GB CROSAIR 1*1GB RADEON 4870 CROSAIR 550W תודה

• 6 תגובות
    • 692 צפיות
  15. הי, תיקיית התמונות שלי (10 גיגה) הייתה ממויינת לא רע. כל חיבור של המצלמה יצר תיקייה חדשה לפי תאריך. אבל היו לי עשרות כאלו אז רציתי לעשות קצת סדר. טעות!!!!! העתקתי בטעות את כל התמונות לתיקיית השורש. עכשיו אני רוצה למיין חזרה ויש לי בעייה. קודם כל אני רואה את תאריך הקובץ כתאריך ההעתקה כך שאני לא יכול למיין לפי תאריך. חוץ מזה 10K קבצים בתיקייה אחת - קשה לאקספלורר להציג... יש לציין שבפיקסה אם אני נכנס לתצוגת TIMELINE הכל מסודר יפה אבל אי אפשר מהתצוגה הזו להעביר לתיקיות אחרות. ניסיתי להריץ איזה XCOPY עם תיחום תאריך וזה לא עבד יפה. בטח יש למישהו רעיון שלא חשבתי עליו בגלל היאוש :-[ כעקרון אם היה כלי אוטומאטי שמעתיק לתיקיות לפי חודשים (כל מרץ 2010 לתיקייה חדשה, כל א…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום, יש לי בעיה שצצה כל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש והבעיה קיימת כבר יומים. עשיתי ניקוי ספיואר אתמול אך היום התוכנה כבר לא עובדת... ניקיתי הכול! פשוט כל מה שלא צריך ניקיתי עם תוכנות! עשיתי איחוי דיסק לכל הכוננים וסרקתי סריקה מלאה של שגיאות במחשב. יש לי וינדאוז אקס פי SP2. אתמול אני ראיתי במנהל המשימות שהמחשב פשוט עמוס! כל הזיכרון הוירטואלי [1.8 ג'יגה] תפוס! לא האמנתי... המעבד גם היה כמעט בשיא... יש לי מעבד 2.8C עם זכרון של 512 ולוח אם IC7-MAX3 של אביט והטמפרטורות גם הן סבירות עד נמוכות מאוד. הינה הבעיה שצצה בפעלת המחשב - ואם לא רואים אז הינה הקישור - http://imgsrv.pic4u.co.il/ac3007f674dab05a2d43c99cbd32b240030000.aspx תודה מראש, אבי.

• 6 תגובות
    • 646 צפיות
  17. כמו שכתוב בכותרת. בהתחלה ניסיתי למחוק את הקובץ בדרך הרגילה של לסמן את הקובץ וDELETE אבל הוא כותב שהקובץ פתוח וכו'. אחרי זה ניסיתי למחוק אותו דרך your uninstaller וזה אומר לי אותו דבר שהקובץ פתוח. הנה תמונה של מה שהמחשב כותב כשאני מנסה למחוק את הקובץ עכשיו לשאלות: 1. איך אני מוחק את הקובץ הזה מהמחשב שלי? 2. איך אני מוחק\יודע שמחקתי כל זכר לתוכנה ושלא נשארו שום קבצים שלה במחשב? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 10k צפיות
  18. Started by liiight,

שלום, יש לי VISTA 64 SP1. ראיתי שגודל הדיסק שלי קטן מרגע לרגע. זיהיתי שתייקית ה-winsxs גדלה לי לגודל של 10GB במשך שבוע. עכשיו זה לא שאני קמצן או משהו, יש לי עוד הרבה מקום, אבל לא ברור לי למה בשבוע פחות או יותר, תיקיה של win תפחה ככה. מצאתי הסבר לגבי ייעוד הספרייה: http://msdn.microsoft.com/en-us/library/aa374224.aspx אבל לא מצויין שם משהו שעוזר לי (לא נראה לי בכל אופן). מישהו יכול לעזור?

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by ran07,

אהלן יש לי מחשב נייד עם מערכת הפעלה של VISTA וכל פעם מחדש נעלם השולחן עבודה מה שעשיתי זה קליק ימיני > תצוגה > וראיתי שמסומן כבר "הצג סמלים בשולחן העבודה " אז ביטלתי ושוב לחצי ואז הופיעה שולחן עבודה הבעיה שאת זה אני צריך לעשות כל פעם שהמערכת עולה תודה

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. אין לי מושג איך לסדר את זה למרות שניסיתי כמה דברים... הבעיה היא כזאת: התקנתי עוד הארד דיסק במחשב. מאיזה מחשב ישן שהיה לי בבית - ועליו היה וינדוס 98... בדקתי מה היה עליו (איזה נוסטלגיה!) ובין היתר פתחתי מסמף בכתבן של הווינדוס הכל היה רגיל פירמטתי את ההארד דסק לNTFS והכל עבד נורמלי עכשיו אני בא לפתוח קובץ בכתבן והשתנה לי האייקון למגעיל הוא מווינדוס 98!!! חחח זה כזה מכוער... מה עושים?!?!? ככה זה נראה: http://img296.imageshack.us/img296/8189/19ns.jpg איך אני מחזיר את זה לנורמלי של XP?!

• 6 תגובות
    • 956 צפיות
  21. Started by vic07,

שלום, יש לי מחשב עם ויסטה. לפני זמן מה ניסיתי להתקין תוכנה מסויימת (אנטי וירוס כלשהו אם אני זוכר נכון), וההתקנה נתקעה באמצע בגלל שגיאה כלשהי שאותה אני לא זוכר. נפטרתי מקובץ ההתקנה של התוכנה ולא ניסיתי להפעיל את ההתקנה מחדש. החלק המוזר התחיל אח"כ: כל פעם קופצת לי בTASKBAR הודעה שאומרת "A Program can't display a message on your desktop" . כשאני לוחץ על "Show me the message", קופץ מסך ריק ברובו שכל מה שמופיע עליו זה הודעת שגיאה שאומרת "This MSI must be launched through setup". אני מאשר את ההודעה וההתראה בTASKBAR נעלמת, אך חוזרת על עצמה תוך זמן קצר. ועכשיו הבעיה האמיתית: מאז שזה התחיל אני לא יכול להתקין שום תוכנה שמשתמשת בINSTALLER - אני מקבל הודעות שגיעה בנוסך "יש תהליך התק…

• 6 תגובות
    • 888 צפיות
  22. Started by mDs,

שלום , קניתי לא משמן מחשב חדש יש לי אקס פי ואלף זיכרון. רציתי לדעת אם יש סיכוי שהמחשב שלי לא מנצל את כל הזכרון ואם כן איך אני משנה את זה שהוא כן ינצל, תודה! (יש לי אקס פי אם אס פי 1 וכל העידכונים הקימים)

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. איזה מערכת הפעלה עדיפה עבור המפרט שלי ? : מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-X48-DS4 מסך: DELL ULTRASHARP 20" 2007FP כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB X 2 - CROSSFIRE KIT - RETAIL דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-4GBPI מארז: ANTEC P182-B w/o PSU ספק כוח: CORSAIR VX 550W : CMPSU-550VXEU

• 6 תגובות
    • 797 צפיות
  24. Started by YossiZ,

יש לי ווינדוס אקס פי פרופסיונל וכונן אחד שעליו הוא מותקן...כשאני מנסה לעשות פורמט ומגיע למסך הכחול ולוחץ d כדי לפרמט את הכונן הוא לא נותן לי בגלל שרשום ששבכונן זה מותקנים דברים חשובים של הווינדוס בלתי נתנים למחיקה תודה לעוזרים ;D

• 6 תגובות
    • 991 צפיות
  25. לפני כמה חודשים הייתה לי בעיה בווינדוס אז מחקתי אותו והתקנתי אחד אחר(מדיסק אחר) עכשיו יש לי בעיה בכל מיני תוכנות(כמו מירק או סרבר אקסטרקטור( מי שמכיר)) שבמקום עבריית יש סימני שאלה או ג'יברישבווינדוס הקודם זה לא היה לי בגלל זה אני חושב שהבעיה בווינדוס יש לבעיה פתרון?

• 6 תגובות
    • 903 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.