Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
CASE STUDY: לקוח מתשובה שלי ללקוח של החברה שלי ששאל שאלה דומה: Allow Hybrid Sleep should be OFF and then you'll see Hibernation דוגמה מהמחשב שלי: http://i48.tinypic.com/34flms3.png לקוח מכאן: http://www.mydigitallife.info/2009/08/12/how-to-enable-or-disable-hibernate-in-windows-7
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
התקנתי ופרמטתי היום דיסק קשיח בנפח 500GB בעזרת אשף ההתקנה של windows 7 והוא לא הסכים לוותר על מחיצה קטנה בשם "(F:) שמור על ידי המערכת", איך אני יכול להפטר מהמחיצה הזאת ולספח אותה לG? מצורפת בזאת תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
http://www.upf.co.il/file/46066.html http://www.upf.co.il/file/2164690.html
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי אתמול שני מסכים כחולים בשעות שונות (12:45 ו- 17:23). לאחר בדיקת קבצי Minidump מתברר שהבעיה היא בקובץ parport.sys (מצ"ב הלוג). מה עלי לעשות כדי לתקן קובץ זה / לתקן מסך כחול זה ? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
ה-WINDOWS עושה עידכון אוטומטי והוא מוריד לי את הקבצים לכונן E ש-WINDOWS בכלל מותקן בכונן C מוזר... מה הבעיה
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
לצערי נדפק לי HARD DISK. במערכת ישנם 2 מערכות הפעלה על 2 הרד דיסקים שונים. במקור המערכת הופעלה עם XP ולאחר מכן הותקן WIN 7 על הרד דיסק שני - אשר הפך להיות המערכת המרכזית. ההרד דיסק עם XP סיים את חייו כנראה. הבעיה - למרות ש WINDOWS 7 נמצא על הרד דיסק אחר - הוא מסרב להעלות אותו ללא ההרד דיסק שעליו מותקן ה XP - ואני מקבל DISK BOOT FAILURE. ניסיתי לבצע בוט מ CD של W7 ותיקון REPAIR - אך הוא לא מזהה את המערכת של WIN 7 בכלל. עצות?
-
- 16 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי ווינדווס 7 הכל עובד מצוין ואני מרוצה מאוד ממערכת ההפעלה הזו לבנתיים. ברשותי רמקולים של לוג'יטק 5.1 ומאז התקנת הווינדווס לא שומעים ב2 הרמקולים האחוריים, הותקן דרייבר של SOUNDMAX ללוח אם שלי: ASUS P5B בבדיקה דרך הדרייבר ו/או דרך הבקר שמע בסרגל הכלים הרמקולים כן משמיעים את צליל הבדיקה אך כשאני שומע שירים/סרטים במדיה פלייר שומעים רק מהרמקולים הקדמיים, הסנטר והסאב. איך אפשר לסדר את הבעיה? תודה מראש, אריאל
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אחרי שימוש של 10 דקות המסך פשוט קופא ולא התקנתי דרייבר לאחרונה.. אבל לפעמים המסך משתחרר ל3 שניות וקופא שוב בבקשה עזרה..!
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עובד על WORD 07 וצריך להשתמש בשפה היפנית בו. התקנתי אותה לפי ההנחיות באי אילו אתרים והכל נראה תקין, רק שבתכלס, כשאני מנסה לכתוב ביפנית(מחליף את השפה בWORD או על שורת המשימות של ווינדוס ליפנית) הפונט נשאר באנגלית והאייקון המסמן יפנית(כאמור בוורד ועל שורת המשימות) קופץ חזרה לאנגלית. עד כאן טוב ויפה, נראה כאילו לא עבד לי העניין ולא נורא. מה שמעצבן אותי זה שבשלב מסוים זה עבד...למשך חמש דקות, תפס אותי בהפתעה לגמרי. נהנתי מחמש דקות של כתיבה ביפנית והנה שוב הפונט חוזר לאנגלית וסמני השפה קופצים חזרה לאנגלית. מה נסגר? יש לציין שזה קרה בזמן שהמחשב שלי קצת השתגע ונתן כל מיני ארורים, נראה כאילו אחת המשימות שווינדוס מריץ ברקע לא הצליחה לעבוד...אולי יש קשר? המחשב למד י…
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים התקנתי וינדוס 7 על המחשב אך לא יכלתי לשנות את המחיצות כלומר היה לי מחיצה של 60 גיגה שמוכנה להתקנה ו240 גיגה שאי אפשר להשתמש בו. כשאני לוחץ עליו ולוחץ NEW זה רושם לי ERROR כזה: וחוץ מהמחיצה הזאת יש עוד מחיצה של 80 מגה בייט שיש לי איתה את אותה הבעיה. מה אפשר לעשות? תודה רבה לעוזרים!!!
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקנתי WIN7 ULTIMATE 64 BIT ולאחר ההתקנה נוצרו לי בכונן C שתי תיקיות: Program Files (Program Files (x86 כשאני מתקין תוכנה כלשהי הווינדוס בוחר להתקין את זה בתיקייה של ה-86, כלומר 32 ביט. קודם כל, למה נוצרו לי שתי תיקיות בכלל? מה ההבדל אם התוכנה תותקן בכל אחת מן התיקיות הללו? תודה לעוזרים...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי התקנה של XP ואין לי מושג בכלל אם מדובר בX64 או X86. איך אני בודק את זה דרך מחשב שמריץ ויסטה?
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
השאלה בכותרת,MP3 כלשהו להפעלה בתוכנה וינאמפ 3, קופץ לי בקשה לאישור הנ"ל ובכל פעם צריך לסמן V על שיר אחר. איך נפטרים מזה?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחשב סלוני, בלי הרבה תוכנות. מה עדיף? 1. להתקין התקנה נקייה של חלונות 7 ? 2. לעשות שדרוג IN-PLACE לחלונות 7 מעל הוויסטה המותקנת כיום? האם החלונות 7 יידע לשדרג את הוויסטה וישמור את התוכנות והדרייברים כמו שצריך ולא יהיו לא בעיות? תודה! ןעןד שאלה, מחשב משרדי עם מעבד ATOM 1.6GHZ עם 2GB זיכרון, האם יריץ יותר טוב חלונות 7 מאשר את הוויסטה כיום?
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
היי.. התקנתי על המחשב שלי WINOWS 7 ULTIMATE 64BIT גירסא מלאה. הכל עובד כמו שצריך. אל יש בעיה שמאוד מפריעה לי. אני שם לב שאחרי זמן ממושך שהמחשב פועל ה Physical Memory נמצא באחוז מאוד גבוה. משהו כמו 80+ ואז המחשב נהיה איטי. והדרך היחידה להחזיר את השימוש בזיכרון למצב הרגיל היא להעיל מחדש את המחשב. יש לי 4GB זיכרון. יש לי סך הכל בסביבות ה 50 תהליכים ואין שום סיכוי שאני מנצל באמת יותר מ 3GB זיכרון. אני לא עושה במחשב שום דבר מיוחד... שימוש ביתי רגיל וצפייה בסרטי HD והורדה של סרטי HD. לפעמים קורה שאחרי כמה מן שהזיכרון עם אחוז גבוה כזה כל פעולה שאני מנסה לעשות, גם אם הכי קטנה המחשב נותן לי הודעה של "אין די משאבי מערכת ... " ואז הדבר היחיד שאני יכול לעשות זה להפעיל מחדש את המחשב.…
-
- 16 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
היי. לאחרונה התקנתי את וינדואז 7 גירסאת 64 ביט. כשאני מדפדף בכוננים הקשיחים שלי בין התיקיות האופן שבו אני אוהב שהפרטים מוצגים הוא LIST שלא כמו שאר האופציותDETAILS \ THUMBNAILS וכו... כשאני משנה את האופציה לאופציה בא אני חפץ הלו היא LIST המצב לא נשאר לי קבוע וכל פעם מחדש אני חייב לשנות את זה. מה הפתרון? אשמח לעזרה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD של LG מדגם: HL-DT-ST DVD-RAM GH22NS30 ATA DEVICE הוא פעל יופי על XP SP3. נכנסתי לאתר של LG ביצעתי חיפוש לכונן ומצאתי firmware חדש שמתאים WIN 7 שזה מה מותקן לי עכשיו. הורדתי את התוכנה המעדכנת firmware וכאמור סגרתי מה שלא צריך והתחלתי בעידכון, זה סיים וביקש לאתחל את המחשב,לאחר האתחול זה עדיין לא עובד!! מה אני יעשה אני חייב להפעיל דיסקים שונים וזה כונן בן 4 חודשים בערךך...
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם ניתן מבלי לפרמט את המחשב לשנות את הרשיון? איך עושים זאת? יש לי רשיון מזוייף (עלו עלי), ועכשיו קיבלתי מקורי איך ניתן להחליף ללא פירמוט המחשב? תודה מראש ערן.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי שתי מערכות הפעלה אקספי ו7 על המחשב כל אחת בהארדיסק אחר עד עכשיו היו לי 3 אפשרויות בmsconfig 1 ווינדוס 7 מערכת הפעלה נוכחית; מערכת המוגדרת כברירת מחדל 2 ווינדוס 7 setup 3 old windows version ביום שישי ניסיתי להפעיל את הווינדוס xp [בהפעלת המחשב] והוא לא נתן לי שום אפשרות בחירה ולא היה Boot menu בכלל ניסיתי להפעיל ישירות רק תהארדסיק השני והוא כתב read error [לא זוכר בדיוק..מה שהוא כותב כשאין שום מערכת הפעלה] עכשיו אני מגלה שאין שום אפשרויות אחרות באתחול בmsconfig וגם הntldr נעלם מההארדיסק השני יש אפשרות לשחזר איכשהו תווינדוס? אני אנסה לשים סתם ntldr כשיהיה לי כונן... היו לי עליו מלא דברים חשובים מותקנים אוף... עריכה: גם עם ntldr שהפעלתי על וירטואל משין הוא לא עבד...ע…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה לשותפה שלי יש מחשב דיי ישן. לוח אם :foxconn n15235 מעבד: intel pentium 4 3g זיכרון: של 1 ג'גה דיסק קשיח: 120 ג'גה כרטיס המסך משולב עם הלוח ומסך LG 22 אינץ חדש. עכשיו לפני זה עמד לה XP home ועשה לה הרבה בעיות (לטענתה) אז החלטתי לפרמט את המחשב ולהתקין וינדוס 7 32 ביט (התקנתי כבר את המערכת הזו על מחשבים יותר חלשים ואפילו על נטבוקים והיא עבדה ללא בעיה) עכשיו ברגע שהתקנתי אותה המחשב מראה תצוגה של 8 ביט ורזלוציה מקסימלית של 640 * 480. עכשיו הבנתי שזאת בעיה של דרייברים אז הורדתי דרייברים מהאתר שלהם והם לא עשו דבר. הורדתי כול דרייבר שמצאתי ברשת שקשור ללוח אם הזה ושום דבר לא עזר.. פשוט כלום נישאר עם ה8 ביט שלו והרזלוציה הנמוכה החלטתי לרדת מהעיניין ולהתקין וינדוס XP PRO עכ…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני קורא דוגמית מהספר החדש של דורון סיון "מדריך חומרה ותוכנה לטכנאי PC, מהד 5" ומשהו לא ברור לי בעמוד 713 הלפני אחרון שתוכלו למצוא כאן: http://www.hod-ami.co.il/files/59439-TechPC-5.pdf בעמוד 713 ישנה תמונה של מנהל המשימות של חלונות7 ולידה הרישום: "בדוגמה זו, המעבד עמוס מאוד מסיבה של חוסר בזיכרון. המסקנה היא שצריך לשדרג את הזיכרון ואין צורך לשדרג את המעבד. איך הוא הגיע למסקנה הזאת, ע"פ איזה פרמטר מהמוצג במנהל המשימות ? א. המעבד כלל אינו בשימוש ב. גרף השימוש בזיכרון הינו סטנדרטי לחלוטין כי ככל שתוסיף זיכורן, חלונות 7 תשתמש ביותר ממנו על מנת להפחית את השימוש בקובץ ההחלפה על הכונן הקשיח. או שאני מפספס משהו או, שזו טעות. תודה
-
- 2 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
"זיכרון מותקן (RAM): 4.00GB ( שלוש גיגה ניתנים לשימוש)
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי סריאל מקורי שקיבלתי אבל אין לי דיסק התקנה... יש מאיזשהו מקום להוריד Windows 7 Ultimate נקי בלי פריצות או שנגעו בוא? תודה רבה לכם
-
- 1 תגובה
- 942 צפיות
-
-
אני לא יודע אם הכותרת יצאה טוב זה בכתב חרטומים ריבועים עשיתי ריסט וככה הווינדוס פתאום הופיע לא נגעתי בכלום אני לא יודע מה לעשות!!! אין לי שיחזור מערכת ולא מחקתי כלום לפני הנה תמונה נכנסתי לפי ההייאקון שאני זוכר של שפות וככה זה גם מופיע מה עושים!? בSAFE MODE זה אותו דבר!!
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום נשלחתי מתארד אחר שפתחתי בנושא בעיה בקול במחשב -->http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=441694.new#new ומשתמש פה אמר שבדרך כלל מחיקת דרייבר של הקול והתקנתו מחדש צריכה לעזור לי עכשיו אני לא יודע איך עושים את בויסטה אז השמח להנחייה תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-