Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי מחשב חדש. G31 P2160 נועד למדיה סנטר אני מעוניין להתקין וונדוס 2000 הבעיה שהוא לא מזהה את כל ה HD הוא מזהה עם אני לא טועה רק 131GB ולא 1 T מה אפשר לעשות? הHD זה SATA אבל אני משתמש ב BIOS שמאפשר שימוש כמו ב IDE רגיל.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, אחרי שימוש רב בחלונות 7 החלטתי להשתדרג צעד אחד קדימה ל-8. אני ממש מתרשם מהמערכת,אבל יש כמה דברים שאני צריך לברר. 1. מסך כניסה: יש אפשרות לבטל את הסיסמה בכניסה למחשב? 2. גופן: הגופן ממש מכוער פה,אני מנסה לכוון ולא מצליח.. אני רוצה שיהיה גופן כמו ב-7 וגם שהשעון יהיה יותר גדול אם זה אפשרי.. (אני לא בטוח שזה קשור לגופן) 3.סקייפ: נניח ואני נמצא בשולחן העבודה ולא באריחים,ומישהו מתקשר לסקייפ זה יופיע לי? 4. כרום: הפונט בכרום ממש גדול,ובשורת הסמניות אני לא מצליח להכניס את כל הסימניות שלי,זה קשור לגופן של המערכת? כי כרגע זה מוגדר בהכי קטן.. 5.אפשר לקבל מספר קיצורי דרך חיונים ושימושים ? 6. האם אפשר לסנכרן את הלוח שנה של GMAIL עם הלוח שנה של הוינדוס,וכנ"ל את הדו…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום.. אני לא יודע איך נוצר לי פיתאום עוד משתמש חוץ ממה שהיה לי מה שבטוח שאני לא יצרתי אותו.. אני בא למחוק אותו הוא באותו רגע נמחק לי ואח"כ שאני מפעיל מחדש הוא שוב מופיע לי, ניסתי גם במצב בטוח גם במצב רגיל וזה לא נמחק, איך אפשר למחוק אותו לגמרי?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ניסיתי להתקין אינטרנט אקסלפורר portable 7 u ואחרי שהורדתי כמה קבצים וניסיתי להפעיל אותם קרה לי משהו מוזר במחשב ועכשיו אני לא יודע איך לצאת מזה, שאני לוחץ על הסרגל למטה של קרום זה רושם לי שגיאה, ושאני ניכנס ללוח בקרה מספר אפשרויות שם לא עובדים לי , יש לי אנטי ווירוס , ניסיתי לעשות ריסטור ללא הצלחה אין לי מושג איך אני ממשיך בלי לפרמט , תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מקווה שכותבת את השאלה בפורום המתאים. יש לי מחשב נייד Lenovo W510, כבן שנתיים, עם 4GB זיכרון, ו win7 64 pro, מערכת ההפעלה מותקנת על partition C בגודל 90GB, ובמשך תקופה ארוכה היו ב C כ 20GB פנויים. למרות שלא התקנתי תוכנות חדשות ואת ה data אני שומרת ב partition נפרד, פתאום הדיסק התמלא ונשאר עליו רק כ 2GB פנויים. בסריקת דיסק לא נמצאו בעיות, ונעשה defrag אחת לשבוע. disk cleanup לא פינה שטח משמעותי. הסרתי כמה תיקיות מדיסק C ופיניתי כ 3GB נוספים, אבל אחרי כמה שעות של עבודה שוב הדיסק נסתם ונשארו בו רק 2GB פנויים. בחיפוש עם ה search של ה windows בדיסק C לא מצאתי קבצים גדולים שהשתנו לאחרונה, למעט כמובן ל pagefile.sys 3.93GB, ול hiberfil.sys2.94GB. האם יכול להיות שקבצי …
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי מחדש נטבוק של קומפאק לאחר החלפת דיסק קשיח שקרס. הדיסק החדש הוא דיסק של סמסונג 120GB, במקום טושיבה 60. המחשב עצמו מצויד במעבד ATOM 1.6 וזכרון ג'יגהבייט. אני מבין שהוא לא מטוס, אבל ההתקנה הייתה איטית במיוחד. בהתחלה חשבתי שזה בגלל העובדה שאני מתקין מכונן CD שמחובר ב USB, אבל שמתי לב שגם בקטעים של ההתקנה שהוא לא קורא מהכונן אלא רק עובד על המחשב הוא עושה את זה ממש לאט. ההתקנה הסתיימה רק לאחר יותר משעה וחצי. המחשב עכשיו עובד בסדר גמור אפילו קצת יותר מהר ממה שחשבתי אבל יש לו עדיין מין קפיאות כאלה קטנות מדי פעם. הייתי שמח לדעת אם מישהו נתקל בתופעה דומה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה אני חווה בעיה מאוד מטרידה במחשב שלי. אני נוטה לעבוד המון עם Hibernate/sleep, וכעת כל פעם שאני חוזר מפעולה כזו המחשב עולה כלאחר ריסט. תחילה שגיאה: Rundll: msiqvw32.dll not found, לאחריה הודעה שמדווחת על מסך כחול עם התוכן הבא: Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.4 Locale ID: 1037 Additional information about the problem: BCCode: 9f BCP1: 0000000000000003 BCP2: FFFFFA8004921060 BCP3: FFFFF80000B9C518 BCP4: FFFFFA8009A20A80 OS Version: 6_1_7600 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\051112-23431-01.dmp C:\Users\Eran\AppData\Local\Temp\WER-5…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ישנה , הודעה על WINDOWS לא חוקי ,ב-WINDOWS XP לאחר שהועדכן ב-WINDOWS UPDATE והותקן בו ACTIVX של מייקרוסופט Windows Validation Assistant .מתקבלת הודעה ש-WINDOWS XP לא חוקי אם ה-WINDOWS לא חוקי ,הוא לא נותן ,להוריד ,שום דבר מאתר של מייקרוסופט ,למשל WINDOWS MEDIA PLAYER 11 אבל לא זה החלק ,החשוב. אחרי שמייקרוסופט הודיעה ,שה-WINDOWS XP לא חוקי ,יש הודעה מעצבנת בחלון כחול בWINDOWS שאומר לך כל פעם שהWINDOWS לא חוקי ,ואי אפשר לךהוציא זאת . בנוסף כל פעם שאתה מעלה את הWINDOWS לפני שהוא נכנס לWINDOWS ,הוא נותן לך מסך פתיחה ,כדי לרכוש רישיון ,ו ואם לא אז תלחץ להיכנס בכל זאת ,וגם זה מטריד ,יש לציין שזה לא חוסם את הWINDOWS ,אבל זה ממש מעצבן מאד ,וממש מטריד. אז כל מי שיכול לעזור בבקשה…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אפילו אחרי פירמוט והתקנת ווינדוס 7 הבעיה ממשיכה. בכל אתר שאני מנסה לעשות בו לוגין כולל האתרים הכי בטוחים (GMAIL HOTMAIL וכו') אני מקבל את ההודעה: There is a problem with this website's security certificate. The security certificate presented by this website has expired or is not yet valid. Security certificate problems may indicate an attempt to fool you or intercept any data you send to the server. We recommend that you close this webpage and do not continue to this website. Click here to close this webpage. Continue to this website (not recommended). ואני לא מצליח להתחבר למסנג'ר.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, לפני יומיים התקנתי ווינדוס 10 דרך הכלי של מיקרוסופט עם רישיון חוקי. מאז, אני מנסה להוריד טורנטים בשלל קליינטים, וכל פעם הקליינט מציג לי שגיאות שונות שקשורות למיקום התיקיות (אני מצרף 2 דוגמאות): [ATTACH=CONFIG]9938[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]9939[/ATTACH] קראתי על הבעיה באינטרנט, והבנתי שזה בעייה של הרשאות שווינדוס 10 לוקח ממני על מנת להגן על עצמו. מה אפשר לעשות בשביל לקבל שוב שליטה מלאה על המחשב והתיקיות? בנימה אישית מתוך תסכול: אם לא ימצא פתרון אני אחזור לווינדוס 7, ווינדוס 10 עושה מה שבא לו ולא שואל את המשתמש כלום (מבחינת עדכונים, Windows Defender, לקיחת הרשאות וכ'ו).
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין ווינדוס XP על מחשב שכבר יש בו XP ואני רוצה לפרמט ולהתקין את הווינדוס מחדש בלי שאריות מהישן. אני מעלה את המחשב מהכונן CD ומתחילה הפעולה של הדיסק ואז כשאני לוחץ אנטר כדי לבחור בהתקנה עולה לי החלון שבתמונה המצורפת. איפה הבעיה? יש לציין שהמחשב כרגע עובד מעולה! תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למה העתקת קבצים נכשלת ומתקבלת הודעה לא ממש מובנת? כמו בתמונה? [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ביצעתי לאחרונה פרמוט למחשב שמריץ WIN 7 לאחר ביצוע עדכוני תוכנה של ווינדוס, המחשב מאתחל את עצמו ואז קורה אחד מ-2 הדברים הבאים: 1. המחשב מתחיל לעלות, רואים את הזמל של WIN 7 ואז המסך נהיה שחור ללא תגובה והמחשב פועל רגיל או כך זה נראה. 2. המחשב מנסה שוב ושוב לעלות ולא מצליח. ב-2 המקרים, אם אני עושה כיבוי ידני מכפתור ה - ON/OFF ומדליק שוב המחשב עולה כרגיל. מישהו יכול לעזור לי להבין מה הבעיה? החלפתי סוללה פנימית לחדשה אם זה עוזר לפרטים. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם WIN7 עם הארד דיסק SSD ואני רואה פה באתר את המדריך "להוציא את המקסימום מה-SSD שלכם" ואני מעוניין לפעול על פיו, העניין הוא שאצלי המחשב הוא לאחר פירמוט ויש לי עליו האד דיסק SSD שהוא כונן C ועוד 2 כוננים מלאים במידע שאותם לא ארצה למחוק, האם העברה של בקר ה-SATA למצב AHCI מחייב פירמוט מחדש\מחיקת כוננים או משהו דומה או שזה פשוט להעביר למצב החדש וזהו ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
כשאני מכניס את הדיסק של WINXP ולוחץ על REPAIR הוא כותב לי: 1. c:/windows אני בוחר 1 ואז שואל אותי מה הסיסמא של האדמיניסטרטור. ואין לי סיסמא. ניסיתי ללחוץ אנטר והוא זרק אותי לדוס: c:/windows איך ממשיכים מכאן?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מדובר על P4 עם win xp עליו. היום, לאחר בעיות שהמחשב היה קופא ובשלב מסויים ה USER PROFILE נעלם מהמחשב (עם ההודעה שלמטה), פירמטתי אותו והתקנתי את ה win xp מחדש. אחרי ההתקנה של הווינדוס ולאחר זמן מסויים של עבודה המחשב שוב קפא. לאחר הדלקה וכיבוי של המחשב, שוב התקבלה ההודעה: windows cannot load the user's profile but has logged you on with the default profile for the system detail - not enough quota is available to process this command לאחר עוד כמה restart-ים, ההודעה לא חזרה וה profile הרגיל עלה. (בינתיים עובד למרות שקופא מידי פעם) בנוסף, בזמן ניסיון להעתיק כמות קבצים בינונית מספריה אחת לאחרת, קיבלתי את הודעת השגיאה: insufficient system resources exist to complete the re…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דליפה בסניף הסיני של מיקרוסופט חשפה את מערכת ההפעלה הבאה של החברה, Windows 9 לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%95%d7%a4%d7%a1-%d7%a1%d7%99%d7%9f-%d7%a2%d7%95%d7%a9%d7%94-%d7%98%d7%99%d7%96%d7%99%d7%a0%d7%92-%d7%9c-windows-9/
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש דרך לקניית ווינדוס למחשב חדש ולא מוצא... בחנויות בארץ שניסיתי, הם רוצה עם התקנה בלבד בקניית מחשב חדש. חשבתי לקנות פשוט מהאינטרנט גרסת הורדה ללא DVD מישהו מכיר את האתר הזה והאם הוא בטוח לרכישה חוקית ? http://skppvwzhurgi.apprange.net
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
גיליתי משהו מאוד מעניין, יש לי מספר תחנות שמתחברות לשרת (Server Client Domain) שתי תחנות מותקן עליהם Windows XP Professional תחנה מס. 1 - בעלת כתובת IP דינמית, מקבלת את כל ההגדרות רשת דרך DHCP מקבלת מהשרת: IP Address,Subnet Mask,Gateway,DNS Server תחנה מס. 2- בעלת כתובת IP סטטית, מוגדר לה רק את כתובת ה IP וה Subnet Mask לא מוגדרים Gateway and DNS Server זמן הטעינה של תחנה מס. 2 היה ארוך בהרבה מזה של תחנה מס. 1 (תחנה מס. 2 היא המחשב הראשי שלי-מן הסתם חזק יותר,יותר ציוד), בהתחלה יחסתי את זה לזמן טעינה של ה Drivers, אבל עם הזמן הסתבר לי שמאחר ולא מוגדר לו Gateway and DNS Server זמן הטעינה שלו מתארך פלאים!!! רציתי לדעת מה בנוגע לתחנות …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי הודעה מהאנטי וירוס שלי של איזה וירוס (יש תמונה מצורפת) ואני לא מצליח להסיר את הוירוס או לסגור את החלון המעצבן של ההודעה. עזרה בבקשה. תמונה:
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי הום פרימיום 7 64 באנגלית..הפכתי לעברית עי שינוי מיקום ושפה..הבעיה שלי היא כאשר אני נכנס לדפדפן (מוזילה כרום וגםIE9 ) שפת הכתיבה היא אנגלית (כנראה ברירת מחדל)ואני תמיד צריך להפוך חזרה לעברית.. יש דרך לתקן את זה? שבדפדפן שפת הכתיבה המיידית תהיה עברית? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי. זה בכוונה לא בפורום רשתות ואינטרנט כי יש לי תחושה קשה שזה קשור לWindows - אחרי זמן לא מוגדר החיבור שלי לרשת נופל. החלפתי כבר כרטיסי רשת, החלפתי ראוטר, עברתי מכרטיסי PCI ל-USB וחזרה כדי לשלול בעיה בחריצים, ואני לא מוצא את הפתרון. בנוסף, כרטיסי הרשת השונים נוסו על אובונטו ושם הכל עובד מצוין. מה שחבר אמר לי, שנשמע הגיוני, הוא שאולי ניהול הרשתות הגנרי של ווינדוז "מתנגש" עם הUtility שמגיע עם כרטיס הרשת. מה אתם אומרים ? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כאשר כותבים דואר חדש (אפליקצית הדואר בממשק המטרו) הטקסט לא מיושר לימין.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם היום קיבלתי את המחשב החדש שהזמנתי לפי דעתכם איזה מערכת הפעלה אני צריך להתקין ? תודה על העזרה [TABLE=class: cms_table] [TR] [TD]קטגוריות[/TD] [TD=width: 35%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%]כמות[/TD] [TD=width: 10%]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Core i5 4440 3.1Ghz (3.3Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 10%]1[/TD] [TD=width: 10%]₪880[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד[/TD] [TD=width: 35%]Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2[/TD] [TD=width: 10%]1[/TD] [TD=width: 10%]₪126[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח אם[/TD] [TD=width: 35%]Gigabyte GA-B85M-D3H for 1150[/TD] [TD=width: 10%]1[/TD] [TD=width: 10%]₪403[/TD] [/TR] [TR] …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-