עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. המחשב נכנס למצב שינה ואמור להתעורר רק בהזזת עכבר. אבל משום מה הוא מתעורר לי כל יום בשעה 13:00 כאשר לפי ה EVENT LOG סיבת התעוררות היא RTC. לפעמים הוא חוזר לישון אחרי 2-3 דקות (אמור לישון אחרי 120 דקות, ולפעמים יש בעייה יותר רצינית שאני לא מצליח לקבל תמונה על המסך (מסך LCD-TV חיבור DVI-HDMI) - גם לחיצה קצרה על כפתור ה POWER לא עוזר ואני חייב לכבות אותו אגרסיבית (לחיצה ארוכה). ביטלתי את כל הדברים ב TASK SCHEDULER ביטלתי עדכונים אוטומטיים ביטלתי MEDIA CENTER UPDATE לא עוזר... 1. למישהו יש מושג למה הוא מתעורר ב 13:00 בגלל "RTC" ? 2. מישהו נתקל בבעייה שמחשב חוזר מ SLEEP ואין תמונה במסך? VISTA SP1 (לפי ה REL NOTES SP2 לא פותר בעיות שקשורות ל SLEEP) GIGABYTE EP45-DS3R ביוס אחרון …

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Snake_Eater,

דליפה בסניף הסיני של מיקרוסופט חשפה את מערכת ההפעלה הבאה של החברה, Windows 9 לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%95%d7%a4%d7%a1-%d7%a1%d7%99%d7%9f-%d7%a2%d7%95%d7%a9%d7%94-%d7%98%d7%99%d7%96%d7%99%d7%a0%d7%92-%d7%9c-windows-9/

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. יש לי 2 מחשבים מחוברים בכבל רשת מוצלב, בכל אחד מהם אני רואה את השני אך לא מצליח להכנס אליו(דורש סיסמא)-אף סיסמא שאני חושב עליה לא תופסת.?? כמו כן וינדוס 7 מתעקש לזהות את הרשת בין שני המחשבים כרשת ציבורית בלי יכולת לשנות אותה לבייתית?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by inflictioNz,

שלום חברים לאחרונה יש לי מלא בעיות בווינדוס 10 שימוש מוגזם של CPU ודיסק בעיקר ישומים מתארחים וכל מיני שטויות ניסיתי מלא פתרונות כולל סריקות של ווירוסים ונקיונות במצב בטוח. וקצת מתחיל להימאס לי המווינדוס 10 כל הזמן יש תקלה כזו עדיין האינטרנט מקרטע בוויפי למרות שאני יושב מטר וחצי מהראוטר וגם בכבל מלא בעיות ועכשיו גם השימוש בנתונים והמחשב הנייד מתחמם מאוד. איך אני חוזר לווינדוס 7 היישן והטוב שהיה לי לפני מבלי צורך לפרמט את כל המחשב ולאבד נתונים יקרים?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. Started by lo_toda,

שלום יש לי מחשב חדש. G31 P2160 נועד למדיה סנטר אני מעוניין להתקין וונדוס 2000 הבעיה שהוא לא מזהה את כל ה HD הוא מזהה עם אני לא טועה רק 131GB ולא 1 T מה אפשר לעשות? הHD זה SATA אבל אני משתמש ב BIOS שמאפשר שימוש כמו ב IDE רגיל.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by tzahi97531,

שלום לכולם היום קיבלתי את המחשב החדש שהזמנתי לפי דעתכם איזה מערכת הפעלה אני צריך להתקין ? תודה על העזרה [TABLE=class: cms_table] [TR] [TD]קטגוריות[/TD] [TD=width: 35%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%]כמות[/TD] [TD=width: 10%]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Core i5 4440 3.1Ghz (3.3Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 10%]1[/TD] [TD=width: 10%]₪880[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד[/TD] [TD=width: 35%]Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2[/TD] [TD=width: 10%]1[/TD] [TD=width: 10%]₪126[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח אם[/TD] [TD=width: 35%]Gigabyte GA-B85M-D3H for 1150[/TD] [TD=width: 10%]1[/TD] [TD=width: 10%]₪403[/TD] [/TR] [TR] …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by rubin 37,

שלום, אני רוצה להתקין במחשב החדש שלי את XP PRO (אינני מעונין בחלונות 7). שאלתי היא: האם מוצדק לקנות XP 2010 או שאפשר להסתפק בהתקנת ה 2002 XP שלי + כל העדכונים שיגיעו. בכלל, מה ההבדל בין ההתקנות הנ"ל מבחינת עבודת המחשב לאחר ההתקנה??? בברכה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by y_i_c,

כל פעם כשאני מפעיל את XP אני מקבל הודעת שגיאה כזאת: (תסתכלו בתמונה)

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. האם שווה לקנות רשיון ל-windows 7 באיביי? יש לי לפטופ שאני רוצה לשדרג ל-7 וראיתי שאפשר לקנות רשיון שדרוג ל-Home פרימיום ב-75 דולר בערך (יש גם פחות, אבל מפוקפק יותר) במקום ב-120. מה דעתכם? שווה לקנות רשיונות דרך איביי?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by moshe_91,

בוקר טוב חבר'ה .. סבתא שלי ביקשה ממני שארכיב לה מחשב HTPC וזה מה שעשיתי, התקנתי Windows הכל טוב ויפה חוץ מדבר אחד .. התקנתי לה שפת ממשק ברוסית במחשב במקום בעברית והכל השתנה חוץ מה - Windows Update שנשאר בעברית .. אני לא מוצא תשובה לשאלה שלי בגוגל אז אני פונה אליכם .. למישהו יש מושג איך אפשר לסדר את זה ? דרך אגב, התקנה מחדש ניסיתי כבר וזה לא עובד .. תודה מראש, משה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by MasterDK,

שלום לכולם, אני בשלבים של לבנות מערכת HTPC מבוססת XBMC למדיה ו STEAM למשחקים ואני מתלבט על מערכת הפעלה. הייתי בוחר לינוקס, אבל בנתיים לא הרבה משחקים עובדים עם לינוקס. ולכן שמתי לב שהמחיר לחלונות 7 וחלונות 8 הוא אותו מחיר. יש לציין שה UI לא מעניין אותי (שמעתי דברים לא טובים על METRO) ו 90% מהזמן המחשב יעלה ישירות ל XBMC שממנו בעת הצורך יופעל STEAM. חשוב לי כמובן שמערכת לא תיהיה כבדה ולא תהרוס לי את החוויה של XBMC\STEAM. כמו כן תאימות לחומרה חשובה ולכן זה המפרט שלי: Intel Core I3 Gigabyte GA-H55M-S2H 2x2048 MB Kingston 1333MHZ MSI Geforce GTX 650 Ti 500GB Samsung XBOX Wireless Controller for Windows כמו כן, חשובה לי האופציה להתקין וינדוס על מחשב אחר אם וכשאר אשתדרג (כמובן ל…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. שלום! (אני מקווה שזה מתאים לפורום הזה...) לאחרונה אני נתקל בבעיה מציקה מאוד, כאשר אני מנסה להפעיל מספר קבצי וידאו (דיי הרבה), והם מעלים לי שגיאה של האקספלורר- "נתקל בבעיה ועליו להסגר.. שלח/ אל תשלח". זה מציק מאוד, ואני לא יודע מה לעשות מה עושים? (כאשר אני מנסה לצרוב את הקבצים עם הנרו- זה מעלה לי אותה בעייה רק לגבי הNERO ואני לא יכול גם לצרוב כי זה נתקע ) בבקשה תעזרו, אמיר.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. היי. זה בכוונה לא בפורום רשתות ואינטרנט כי יש לי תחושה קשה שזה קשור לWindows - אחרי זמן לא מוגדר החיבור שלי לרשת נופל. החלפתי כבר כרטיסי רשת, החלפתי ראוטר, עברתי מכרטיסי PCI ל-USB וחזרה כדי לשלול בעיה בחריצים, ואני לא מוצא את הפתרון. בנוסף, כרטיסי הרשת השונים נוסו על אובונטו ושם הכל עובד מצוין. מה שחבר אמר לי, שנשמע הגיוני, הוא שאולי ניהול הרשתות הגנרי של ווינדוז "מתנגש" עם הUtility שמגיע עם כרטיס הרשת. מה אתם אומרים ? תודה מראש.

14. Started by lilian,

צרבתי IMAGE לדיסק דרך אפליקציה של WIN7. רציתי לדעת מהם 3 הקבצים שנצרבו לי על הדיסק :boot, bootmgr, sources. ואיך מפעילים אותם במקרה ואני רוצה לשחזר את המערכת (זה עובד גם דרך ה- bios ?). האם יש עוד דבר שעלי לצרוב על הדיסק הזה כרגע?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by bamba,

מחפש קובץ aspi3520.sys נא לשלוח לי לינק או קובץ לדאר אלק' בתודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. זה קרה לי לראשונה ב-Windows 10 Preview, נהיה יציב יותר בגרסה המלאה, אבל עברה כמאט שנה ושום שינוי. עם עדכונים זה נהיה פחות או יותר נסבל, תלוי בעדכון של חלונות או של Nvidia. יש לי 2 מסכים, מסך 23 אינץ והשני 40. המחשב משדר תמונה לשניהם כ-Duplicate, ויש לי את הבעיות הבאות אך ורק כשהמצב על Duplicate (אם אני מחליף ל-Display 1 או 2 הכל עובד מעולה). אז להלן הבעיות: 1. סיכוי של 50-50 לקבל מסך שחור במשחק. 2. סיכוי קטן יותר שה-input של המקלדת לא יעזור וה-ALT TAB לא יעבוד, מה שמוביל למצב שבו אני חייב לכבות בכוח את המחשב. 3. רזולוציה בחלק מהמשחקים נראת כ-800x600 למרות שמוגדרת על 1080p, כתוצאה אני צריך לעשות ALT+ENTER ולקוות לטוב שהמשחק יסתדר מהבחינה הזאת (קורה לרוב…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. יש לי תמעבד הבאה E6300 CORECUO CONROE ואמרו לי שהוא 64bit ועכשיו יש לי WINDOWS XP 32bit כדאי לעבור ךXP 64 BIT זה יותר עדיף? הwindows יעבוד לי שם יוצר מהר לפי מה שאמרו? מה יהיה שונה ? כי עכשיו אני לא רואה את הביצועים של המעבד

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by bnetzi,

אני שוקל אם לעדכן את לWIN8.1 מWIN8 השאלה היא האם אצטרך לעדכן את כל הדרייברים ולהתקין מחדש את כל התוכנות?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. בדרך כלל כשהייתי רוצה להתקין מערכת הפעלה חדשה. הייתי מריץ את הדיסק של XP שלי דרך הBOOT.. ואז היה אפשר למחוק את כונן C. וככה כשהייתי מכניס את הדיסק של ויסטה אחרי זה, הוא היה מתחיל להתקין לי. כעת, אני לא ממש מוצא את הדיסק של XP. לי יש Vista X86 בלי SP. ואני רוצה לשדרג לX64 עם SP2. אבל כמובן, המחשב לא פותח לי את דיסק ההתקנה בווינדוס. ואני צריך למחוק את כל מה שיש בכונן C. ולעשות BOOT דרך הDVD. אבל איך אני יכול למחוק את מה שיש בכונן C בדרך אחרת? מלבד הדיסק של XP.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אהלן אח שלי הקטן גרם לכך שכל האייקונים שהופיעו לי על המסך, מופיעים כעת על סרגל כלים. אני לא מצליח לגרור שום איקון למסך עצמו. כל אייקון שאני גורר למסך, מגיע לסרגל כלי הזה. אשמח לעזרתכם המהירה (זה ממש מתסכל)

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. הורדתי איזה קובץ RAR מאיפשהו ובלי להסתכל מה יש בפנים עשיתי "Extract Here" לדסקטופ ומסתבר שהיתה בפנים תמונה אחת כפול כמה מאות פעמים (עותק782.. עותק 845...) שמילאו לי את כל שולחן העבודה. מיד מחקתי את כל הקבצים אבל כל פעם שאני מדליק את המחשב אני רואה את הדסקטופ שלי מלא בעשרות/מאות קובצי תמונה. איך אני נפטר מהזבל הזה?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אני צריך להחליף למישהו Windows XP באנגלית ל- Windows Xp בעברית. מותקן אצל אותו הבנאדם כבר Windows באנגלית אך הוא רוצה לשנות אותו לעברית (שבמקום Start יהיה התחל וכדומה) ויש ברשותו דיסק של XP בעברית. עכשיו השאלה שלי היא האם אני אצטרך להתקין את כל הווינדווס מחדש ולפרמט, או שאיכשהו אני אוכל להוסיף שתהיה תמיכה מלאה בעברית מהדיסק בעברית. מעין Update כזה. תודה רבה לעוזרים!!!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by amitdavidi,

לפני כמה ימים התקנתי בלפטופ שלי windows 10, כשידרוג מwindows 7 שהיה מותקן עליו. מאז הרבה פעמים כשאני משאיר את המחשב כמה שעות כשאני מגיע אליו אני רואה שהוא עשה ריסטרט, וכמה פעמים במהלך העבודה פתאום היה לי מסך כחול עם שגיאה. זה לא היה מסך כחול קלאסי כמו שמוכר מאוד מXP, הוא נראה מאוד שונה: מעט כיתוב, ספר אחוזים למשהו ואז עשה ריסט למחשב. היה כתוב שהתקלה היא IRQL_unexpected_value למה זה קורה? מה אפשר לעשות כדי לתקן את זה? עריכה: הנה תמונה של המסך שמופיע http://i61.tinypic.com/2nvcj0j.jpg

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by pinibo,

שלום מותקנת אצלי במחשב win 7 rc 7100 שהורדתי רשמית מהאתר של מיקרוסופט כולל אקטיבציה. התקנה חדש ולא שידרוג. אחרי מס' חודשים שפועלת היטב היום לפתע פתאום מותקנת אצלי win xp , לא נעשתה שום פעולה מצידי זה פשוט התחלף. קצת מוזר ותמוה, יש למישהו תשובה הגיונית? תודה פיני

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by S2DON,

סתם רציתי לדעת.. כי אני אחד האנשים שחזרו מויסטה לאקספי כי פשוט אין ממש הבדל.. חוץ מזה שהרבה דרייברים לא קיימים לויסטה.. וזה מעצבן.. מה דעתכם?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.