עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by yar26,

איפה ברשת אפשר למצוא תקליטון אתחול למערכת הפעלה win 98/ xp איך מ win xp אפשר להעתיק קבצי הפעלה לאחר התקנת מערכת ההפעלה? בתודה מראש yar26

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת איך וינדוס 10 עובד יחד עם מסך מגע כי אני כבר המון זמן עם windows 8.1 ושוקל לשדרג מה אתם ממליצים לי לעשות ? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. הכל התחיל כשראיתי שברובהאתרים (שכן נתמכים בפיירפוקס) יש בעיה בדפדפן והוא לא מציג כראוי תמונות הסרתי את פיירפוקס וכשניסיתי להשתמש בIE הוא קרס כשניסיתי להוריד פיירפוקס מחדש עשיתי שחזור מע' לווינדוס שהצליח ומאז קרו מס' דברים: 1. יש אינטרנט (המסנג'ר מתחבר) ואני מצליח לגלוש אבל רק בIE כשהוא ללא תוספות (יש אפשרות כזו) וזה אומר שאני לא יכול להתחבר לאף אתר או להוריד שום דבר. 2. כשאני מנסה לבצע שחזור מע' אני לוחץ פעמיים הבא, בפעם הראשונה זה מגיע כרגיל לחלון הסופי. בפעם השניה שאני לוחץ הבא, במקום להתחיל בשחזור הווינדוס לא מגיב וזה כאילו שלא לחצתי. יש לי דיסק ווינדוס מקורי וניסיתי לעשות REPAIR אבל בלוחות של MSI אי אפשר לשנות את הסדר של הBOOT ככה שהמחשב יקרא קודם מהכונן האופטי ואח"כ …

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by abarbotel,

שאני בא למיין ולקבץ קבצים יחד לפי שם הוינדוס מסדר לי אותם בצורה של : כל מה שמהאות A עד נניח H ואז כל מה שמהאות I עד לאות M וכן הלאה איך אני משנה את זה אם אני רוצה שהוא יקבץ נניח רק את מה שבאות A לאות הזו ומה שבאות B לאות הזו וכן הלאה?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Grim Reaper,

לאחרונה קניתי לוח אם חדש וניסיתי להתקין ווינדוס מחדש. יש לי 2 הארד דיסקים ואחד מהם ישן יותר שעליו היה הווינדוס מותקן. כעת רציתי לשים את ההארד דיסק השני (שמחולק ל-2 מחיצות) בתור הראשי עם מערכת ההפעלה עליו. מה שמוזר הוא שזה נוץן לי להתקן ווידוס על ההארד דיסק הישן אבל על החדש זה לא נותן לי, זה מגיע למסך של הפעלת הדיסק ואחרי השורה windows is checking your hardware או משהו בסגנון המחשב נתקע לי בלי שהוא הספיק להגיע למסך ההתקנה הכחול. מישהו יודע מה הבעייה?[br]פורסם בתאריך: 17.06.2007 בשעה 20:49:13 כאילו.... מה מבדיל בין ההארדיסקים שבאחד מהם הווינדוס לא רוצה להיות מותקן (אגב הוא עובד מעולה בתור הארד דיסק משני)

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום, יש לי מחשב שמריץ Windows 7 Home Premium 64 bit ואני שוקל לשדרג ל-Windows 8 Pro 64 bit העניין הוא שיש לי מחשב בעל כונן SSD ונשאר לי רק 57 ג"ב מקום פנוי. כמה מקום צפוי להישאר לי לאחר השדרוג לווינדוס 8 ? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. היה לי Vista 64 Ultimate וביצעתי שדרוג לWIN7 64 Ultimate הכל עובד בסדר פרט לשני דברים: 1. הוא לא מזהה לי אחד מההארד-דיסקים (בעיה שלא קשורה לפורום הזה) 2. הכרטיס רשת פשוט לא מצליח למצוא רשת. זה כרטיס מובנה על הלוח אם 965p-ds3. הורדתי מהאתר של Marvell דרייבר תומך WIN7 64 והתקנתי אותו, ועדיין הוא לא מזהה את הרשת. מבקש את עזרכתם!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום רב. האם ניתן להגדיר בוינדוס 7 שבשעה מסויימת יהיה החלפת יוזר? אני מתכוון ל-SWITCH USER ולא ל-LOG OFF האם ניתן לקבוע שבשעה מסויימת יהיה את זה? תודה רבה מראש. [br]פורסם בתאריך: 15.04.2010 בשעה 11:29:28 אוקייהבנתי שעלי לעשות זאת באמעצות Task Scheduler של ווינדוס שאלתי היא, איך אני מוצא את הקובץ של ה-SWITCH USER בכדי להפעיל אותו בשעה מסויימת? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Konst1988,

שלום לכולם. הרעיון הזה בעקרון לא חדש והוא הגיע מעולם הלינוקס שם מאוד מומלץ שזה יהיה ככה. אני אסביר בקצרה מה הכוונה כדי שכולם יבינו: הרעיון אומר שנגיד בתצורה שבו כונן C מכיל את מערכת ההפעלה והתוכנות בלבד, ותהיה מחיצה נוספת אחרת, שהיא תכיל את נתוני המשתמשים. למה זה טוב? יש לזה כמה יתרונות. א. Fragmentation. בתצורה שהזכרתי למעלה, בעצם כונן המערכת עובר שינויי כתיבה בתדירות מאוד מאוד נמוכה, ולכן פיצול הקבצים מאוד נמוך בו. לעומת זאת בתיקית המסמכים יושבים כל הקבצים הזמניים של כל האפליקציות שמשתנות בצורה מאוד מאוד תדירה ולכן כדאי להפריד אותם בשביל למנוע פיצול קבצים רחב בכונן מערכת ההפעלה שאמור להיות כמה שיותר מהיר. ב.שרידות. פתאום נהרס לכם הוינדוס. אבל כל ההגדרות האישיות של האפלי…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. תהיה אפשרות להמיר את ויסטה ואופיס מאנגלית לעברית? (ערכתי)

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by avihy,

המחשב שלי עולה באופן מהיר רק במצב בטוח. במצב רגיל הוא עלה לאחר הרבה זמן והתוכנת האנטי וירוס AVG מפסיקה לפעול פתאום ואי אפשר להפעיל אותה. עוד דבר שמופיע רק במצב הרגיל הוא שפתאום המחשב מודיע שאין מספיק מקום בכונן שעליו מאוכסנת מערכת ההפעלה (כונן C) במצב הבטוח הכל חוזר לקדמותו וכל התוכנות פועלות במצב תקין. מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by silver,

שלום לכולם יש לי windows xp pro שעולה ישר בלי יוזר וסיסמה כאשר אני מנסה להיכנס לרגיסטרי אני מקבל הודעה Registry Editor Registry editing has been disabled by your administrator. OK

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. כשאני נכנס לכונן D רואים רק קבצים במשקל כולל של 2 מגה (כולל קבצים מוסתרים)... איך אני יכול לראות את הקבצים שנמצאים בכונן D אבל לא רואים אותם? חשוב לציין שזה קרה אחרי שהרצתי GHOST וכנראה שה-GHOST עשה לי שכבה חדשה על השכבה של הקבצים שישבו שם...

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום אני יודע שקיימת תוכנה כזאת שמשנה אם אני רוצה את השפת ממשק של הווינדוס מאנגלית לעברית.. מצאתי אותה וקוראים לה : multilanguage user interface Windows Xp ככה קוראים לה? עכשיו רציתי לדעת האם היא ניתנת להורדה או האם היא בתשלום ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. ערב טוב לכולם , קניתי נייד עם XP, ואני רוצה לגשת אליו מהמחשב הראשי שלי בשביל להעביר אליו קבצים. אני מסוגל לתקשר בין 7 64 ביט לבין 7 32 ביט, והצלחתי פעם מ-7 32 ביט ל-XP אותו דבר. השאלה היא איך אני גורם לשני המחשבים לתקשר? הם לא רואים אחד את השני בכלל.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. יש לי תקייה שנמצאת בתוך השרת של ווינדוס (במחשב פה: C:\Inetpub\wwwroot) והיא לקריאה בלבד ואני לא מצליח לשנות את זה! גם יש ל-V רקע אפור, אנ ימבטל את זה עושה אישור וה-V חוזר. בבקשה עזרה! (מצורפת תמונה...) [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by mosheva,

שלום! רכשתי לפטופ חדש ובמסך הראשוני הקשתי יוזר שזה בעצם בעל המחשב. לאחר מכן הכנסתי עוד יוזר שהוא בעצם הראשי... אך משום מה בכל מקום שמבקש הרשאה הוא מבקש הרשאה עלהשם הראשוני... מצורפת תמונה שבה רואים את שני היוזרים אני מעונין לשמור רק אחד מהם ולמחוק אחד... האם הוינדוס יכול לעבוד ללא יוזר בכלל? משתמש אחד בלבד? תודה! [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Davidmag1,

שלוםם ישלי VISTA 64BIT ולדוגמא שאני רואה סרט ומפעיל איתו את התירגום הוא מופיע לי בג'יבריש התרגום וגם בעוד מיקרים לפעמיים באיסיקיו ששולחיים הודעה היא כתובה בגיבריש.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by +Eliran+,

פתאום יום אחד נעלם לי סרגל השפה, ועכשיו אני יכול לכתוב רק באנגלית, מישו יודע מה אני יכול לעשות? וממה זה יכול להיגרם? תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום לכולם. אחרי שהרצתי עדכון ב Windows Update והוא התקין איזשהו עדכון מתקדם ל Internet Explorer 6 שאמור לכלול עדכוני אבטחה ודברים כאלו (היה ב Critical Updates) נוצרה אצלי בעייה במקומות בהם צריך לכתוב עברית שם. למשל, ב Login לכל מיני אתרים. כשאני מנסה למלא שדות טקסט באתרי אינטרנט, הפונטים שמופיעים לא דומים לשום שפה מוכרת, ולפעמים האותיות העבריות מופיעות אך לא במקומן הטבעי. לדוגמה בלחיצה על האות "י" תיכתב האות "א" ובמקרים של לחיצה על אותיות אחרות יכתבו סימנים שאינם אותיות כלל. הבעיה מופיעה רק באתרים כלומר בדפי אקספלורר. בכתיבת עברית ב-WORD או באפליקציות אחרות אני לא נתקל בשום בעיה בפונטים. כמו כן, אם אני כותב עברית נאמר ב ICQ ואז מעתיק לתוך חלון הטקסט באקספלורר, הכל בסדר…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אני משתמש בWINXP PRO SP1 עם כל העדכונים, המחשב שלי הוא מחובר לאינטרנט ישירות (איי די אס אל) והוא משמש כמשתף אינטרנט ברשת ביתית של שני מחשבים שלי. עכשיו השאלה היא איזה סרביסיס אני יכול להוריד עם ראש שקט, והייתי שמח אם תפרטו לי על כל סרביס שאתם ממליצים לי לסגור. דרך אגב שמעתי שיש איזה הגדרה שאפשר לעשות ואז הרשת מחשבים(שני המחשבים אקס פי) תתחבר יותר מהיר לאחר הפעלה.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by BlackBird71,

אני מנסה לעדכן או להתקין מחדש את הסקייפ הוא מופיע לי הודעת שגיאה 1603עשיתי לו ניקוי מלא גם מהרגיסטרי ועדין לא מצליח להתקין אותו גם אחרי שהורדתי את ההתקנה המלאהכנל לפייסבוק לפלאגין של השיחות בתחילת ההתקנה הוא מפסיק עם הודעת שגיאה והוא בחיים לא היה מותקן אצלי במחשבאז חשבתי שזה הNET FARME שיש לי עכשיו 4.5.1 הסרתי אותו לגמרי ושניסיתי להתקין ידנית הוא העלה לי את ההודעה הבאה Fatal Error ולא התקין לי אותו בכללהוא כן התקין אותו דרך העדכונים של הווינדואוס..אבל עדין שום דבר לא עובד ואני לא מצליח להתקין כלוםאני יושב על זה כבר כמה שעות ואני על סף יאוש ניסיתי כל תוכנה אפשרית לפתרון הבעיה אך ללא הצלחה כולל התוכנה של התיקון בעיות לNET FRAME של מיקרוסופטבבקשה תצילו אותי

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום לכולם, כרגע התקנתי win 7 על המחשב והוא לא עולה לי... תאמת אני לא יודע איזה עוד פרטים לתת כותב starting windows ואז מסך שחור במקום לעלות המחשב אמור להתאים ל7 q9450 4g ram 1333 hd4879 p5e3 wifi מה אתם מציעים לעשות

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by FORMAT1,

יש לכם פקודות חדשות כמו DIR CD.. בבקשה תירשמו הרבה פקודות ותגידו מה הם עושות!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. היי. אופציית show desktop icons מבוטלת בכל עליה מחדש של המחשב. יש לכם מושג מה זה יכול להיות ? תודה מראש.

דיונים חדשים בפורומים