Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
זה קרה לי לראשונה ב-Windows 10 Preview, נהיה יציב יותר בגרסה המלאה, אבל עברה כמאט שנה ושום שינוי. עם עדכונים זה נהיה פחות או יותר נסבל, תלוי בעדכון של חלונות או של Nvidia. יש לי 2 מסכים, מסך 23 אינץ והשני 40. המחשב משדר תמונה לשניהם כ-Duplicate, ויש לי את הבעיות הבאות אך ורק כשהמצב על Duplicate (אם אני מחליף ל-Display 1 או 2 הכל עובד מעולה). אז להלן הבעיות: 1. סיכוי של 50-50 לקבל מסך שחור במשחק. 2. סיכוי קטן יותר שה-input של המקלדת לא יעזור וה-ALT TAB לא יעבוד, מה שמוביל למצב שבו אני חייב לכבות בכוח את המחשב. 3. רזולוציה בחלק מהמשחקים נראת כ-800x600 למרות שמוגדרת על 1080p, כתוצאה אני צריך לעשות ALT+ENTER ולקוות לטוב שהמשחק יסתדר מהבחינה הזאת (קורה לרוב…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, לאחרונה משתמשים מדווחים לי שכל קובץ שמצורף למייל (וורד אקסל וכו') נפתח ב read only. מישהו שמע/יודע על עידכון של MS שגורם לבעיה או על עידכון שמתקן את הבעיה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מסך רחב וחלק מן הסרטים אני רואה מרובע חיפשתי באפשרויות ולא מצאתי מישו יכול לעזור איך מגיעים לזה? תמונה או משו? תודה לעוזרים...
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בד"כ הייתי יודע מה לעשות עם אקס פי אבל עכשיו ששמתי ווינדוס 2000 נכנסתי ל-REGIONAL OPTIONS ושיניתי שם ל-HEBREW וזה לא עוזר. תעזרו לי בבקשה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, ברשותי מחשב נייד מתוצרת דל שאיתו קיבלתי גם דיסק וינדוס XP SP2 (מערכת ההפעלה הבאה מותקנת עם המחשב הנייד) השאלה שלי היא כזו: האם אני יכול להתקין עם הדיסק הזה את מערכת ההפעלה גם על מחשב נייח חדש?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מפעיל את המחשב, הכל עולה כרגיל אבל בהפעלת הווינדוס אחרי שהוא נטען והכל עולה לי הסימן של העכבר שאותו אני יכול להזיז עם רקע שחור. אני לא רואה רקע, לא את האייקונים, לא את השורת התחל ולא שום דבר אחר שצריך להיות... גם שלוחצים על הכפתורים בעכבר לא קורה שום דבר... אותו דבר קורה גם שמפעילים את המחשב במצמב בטוח. מישהו יודע לסדר את זה? או שצריך לפרמט?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין ווינדוס XP על דיסק 500GB שמחולק לשתי מחיצות, כשעל אחת מהן חומר חשוב. הווינדוס מזהה דיסק של 130GB עם מחיצה אחת. אני יודע ש SP1 פותר את הבעיה, אבל האם יש דרך להתקין את הווינדוס מהדיסק שברשותי?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. יש לי חלק מהדבים עברית וחלק אין לי עברית. נכנסתי שם ללוח בקרה הוספתי עברית והכל . אבל אני לא יודע למה זה לא עובד . אם משהוא יוכל לעזור לי אני יודה לו ;D תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי ב EVENT VIEWER הרבה ניסיונות כניסה לחשבון ADMINISTRATOR (ניסיונות שנכשלו כי הוא מוגן באמצאות סיסמא), ואני יודע בוודאות שאף אחד לא ניסה להיכנס. יכול להיות שזה איזה וירוס או איזה סקריפט שמנסה להפעיל משהו בחשבון ה ADMIN שלי. אם כן אני יכול לדעת מה מנסה?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שם המחשב שלי הוא ANMINISTATOR ואני רוצה לשנות אותו לשמי..יש לי ווינדוס אקס פי פרופשיונל...איך אני אמור לעשות זאת..???
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נתקלתי בבעיה. מערכת ההפעלה היא XP עם SP3 מעודכנת. הבעיה היא שלא משנה איך מחברים את המחשב לרשת יש חיבור אינרטנט לכל התוכנות והדואר האלקטרוני וכולי אבל אתרי אינטרנט אינם עובדים כלל. בדקתי גם על 2 ספקי אינטרנט שונים. הרצתי סריקה עם AVG ואין כלום, הרצתי סריקה עם SPYBOT הוא מצא בערך 4-5 תוכנות ריגול והסיר אותן. שיחזרתי את ההגדרות של IE7, ביצעתי התקנה מחדש, לא עזר. עשיתי יוזר חדש לבדיקה מסתבר ששם האינטרנט כן ובד ואתרים עולים ובמשתמש העיקרי של המערכת האינטרנט מתפקד לכל דבר חוץ מאתרי אינטרנט. הצעות?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
רק אני יודע שOEM אם אנלא טועה זה סתם רק דיסק בלי כל האריזה והחוברות הסברים וRETAIL זה כל החבילה - הדיסק קופסה חוברות הכל הכל.. (ד"א ההתמקדות שלי היא בXפ לא בויסטה) אבל בתוכנה עצמה יש הבדל? זתומרת אני משום מה הבנתי XP OEM יהיה אפשר להתקין אותו על מחשב אחד ואחר כך אם אני בא לקנות מחשב ואז להתקין עליו את אותו הווינדואוס אז לא אפשרי או שמהו כזה וכאילו RETAIL זה כן אפשרי? אני שואל מתוך עניין אבל גם כיא יזה חבר אחד שלי נואש מהעותקים הלא חוקיים שהוא משיג/מוריד והוא חושב כבר ללכת על קנייה אז זה סבבה גם ללכת על OEM? כי הפערי מחירים בין OEM לRETAIL די רציניים
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם... ותודה על הניסיון לעזור. אז ככה יש לי הארד דיסק של 6 GB וזה ההארד דיסק שעליו מותקנת המערכת הפעלה: WINDOWS XP PRO עברית יש לי רישיון והתוכנה מקורית. 1. שמעתי שיש אפשרות לערוך את התקנה של ווינדוס ולהעיף ממנה דברים שאני לא רוצה -לא משתמש בהם- ובזה להתקין את נפח ההתקנה של המערכת הפעלה... לדוגמא: windows tour \ windows address book\ וכו... מישהו יכול להסביר לי איך אני עושה את זה? 2. הספרייה של הWINDOWS תופסת לי גיגה וחצי, יש אפשרות למחוק ממנה דברים לא נחוצים?? למשל מה זה הספרייה SoftwareDistribution? היא סתם תופסת איזה 244 מגה ויש מלא ספריות כאלה:$NtUninstallKB894391$ לדוגמא, מה הייעוד שלהם במערכת הפעלה הכבדה הזאת??? והSYSTEM32, בכלל נסחף! 950 מגה!!!! מ…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בדרך כלל כשהייתי רוצה להתקין מערכת הפעלה חדשה. הייתי מריץ את הדיסק של XP שלי דרך הBOOT.. ואז היה אפשר למחוק את כונן C. וככה כשהייתי מכניס את הדיסק של ויסטה אחרי זה, הוא היה מתחיל להתקין לי. כעת, אני לא ממש מוצא את הדיסק של XP. לי יש Vista X86 בלי SP. ואני רוצה לשדרג לX64 עם SP2. אבל כמובן, המחשב לא פותח לי את דיסק ההתקנה בווינדוס. ואני צריך למחוק את כל מה שיש בכונן C. ולעשות BOOT דרך הDVD. אבל איך אני יכול למחוק את מה שיש בכונן C בדרך אחרת? מלבד הדיסק של XP.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לפי מה ששמתי לב אני לא היחיד עם הבעיה שהפונט בויסטה ניהיה מודגש לאחר מחיקת המשחק LEFT 4 DEAD.. דוגמה: למישהו יש מושג איך לסדר את העסק הזה? תודה לעוזרים =] ![br]פורסם בתאריך: 28.02.2009 בשעה 17:32:03 אוקי אז כבר מצאתי פתרון לבדי והינה הוא :http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20090109201941AAeM3SP ותרגום: לאחר מחיקת L4D הפרוץ הוא מוחק גם כל מיני פונטים לא תקינים שאלו ובקיצור הוא פשוט מוחק לכם פונטים... והם מוחלפים באחרים. עכשיו תורידו את הפונטים האלו שהעלאתי עבורכם : http://rapidshare.com/files/203649334/FONTS.rar.html את הפונטים הללו תכניסו לתיקיה: C:\Windows\Fonts מה שצריך לעשות זה להכנס לעורך הרישום: Start -> Run -> regedit לאחר שאת…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הסמל של עצמת הקול נעלם לי משורת המשימות. יש ווליום, שומעים איפה שצריך, רק הסמל נעלם לי. איך אני מחזיר אותו? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני שוקל אם לעדכן את לWIN8.1 מWIN8 השאלה היא האם אצטרך לעדכן את כל הדרייברים ולהתקין מחדש את כל התוכנות?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
א. לגבי הפרוססור - אין לי נורטון אנטי וירוס, והפרוססור הזה עולה לי כל איתחול ואינו מופיע ב- CONFIG. מצ"ב תמונה היכן ה nvsvc32.exe במחשב. ב. איך מוחקים ת'רשימה של כל פרטי האיתחול שהועלו אי פעם..מעיק... [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מקווה שכותבת את השאלה בפורום המתאים. יש לי מחשב נייד Lenovo W510, כבן שנתיים, עם 4GB זיכרון, ו win7 64 pro, מערכת ההפעלה מותקנת על partition C בגודל 90GB, ובמשך תקופה ארוכה היו ב C כ 20GB פנויים. למרות שלא התקנתי תוכנות חדשות ואת ה data אני שומרת ב partition נפרד, פתאום הדיסק התמלא ונשאר עליו רק כ 2GB פנויים. בסריקת דיסק לא נמצאו בעיות, ונעשה defrag אחת לשבוע. disk cleanup לא פינה שטח משמעותי. הסרתי כמה תיקיות מדיסק C ופיניתי כ 3GB נוספים, אבל אחרי כמה שעות של עבודה שוב הדיסק נסתם ונשארו בו רק 2GB פנויים. בחיפוש עם ה search של ה windows בדיסק C לא מצאתי קבצים גדולים שהשתנו לאחרונה, למעט כמובן ל pagefile.sys 3.93GB, ול hiberfil.sys2.94GB. האם יכול להיות שקבצי …
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני לא בטוח אם זה הפורום המתאים ואם לא אני מתנצל ומבקש להעביר למקום המתאים. שאלתי היא כזו: בקרוב אתקין על מחשב חדש מערכת ויסטה ויש לי התלבטות (ע"ס ניסיונות עגומים קודמים) באשר לחלוקת המחיצות. אני מעוניין להגיע למצב שבו במקרה של מערכת הפעלה שתיפגם, מסך כחול או כל תקלה אחרת יהיה מינימום של פגיעה למידע החשוב שיהיה בכונן הקשיח וכמובן שתהיה אליו גישה. לפיכך אני מתלבט איך לחלק את המחיצות: האם להקצות מחיצה למערכת ההפעלה ומחיצה נוספת לכל השאר, לחלק את את המחיצות חצי-חצי או אופציה אחרת? גודל הכונן הקשיח הוא 160GB, אם זה חשוב. הצעות, הערות ומחשבות על ניסוי החורים השחורים בשוויץ - הכל יתקבל בשמחה. תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ב-ICONS שעל שולחן העבודה יש בכתוביות שלהם מן צל שחור מאחור. אני לא מצליח לבטל אותו, אני מבטל אותו דרך ה-DISPLAY PROPERTIES וזה לא נשמר לי. איך אני מסדר את זה קבוע, שלא יופיע, כי לפעמים זה חוזר לי. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בחלון לכתיבת התגובות יש סמיילים נכון? וחלק מהם דינמיים..הבעיה היא שאני לא רואה אותם זזים..אף סמיילי לא זז אצלי.. מישהו יודע מה הבעיה? ניסיתי ב internet options > advanced וראיתי שהאופציה לראות אנימציה מסומנת כבר..כמו כן גם עשיתי restore defaults ולא עוזר.. בבקשה עזרה!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי חלונות 2000. אם שומר המסך פעיל, כלומר שומר המסך מתחיל לעבוד אחרי 5 דקות, המסך לא יכבה בהתאם להגדרות חסכון באנרגיה. אם אני מבטל את שומר המסך (none), רק אז המסך נכבה לפי הגדרות חסכון באנרגיה (אחרי 20 דקות).
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם?!!!!!! יש לי בעיה שכאשר אני נכנס למחשב ואני לוחץ להתחבר לאינטרנט אז לוקח לי כ- 2 דקות עד שהא פותח חלון התחברות וזה ממש מעצבן יש למישהו פיתרון??? (פעם זה לא היה ככה וזה היה לוקח פחות משניה עד שהחלון היה מופיע) :
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-