Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,237 דיונים בפורום זה
-
קניתי הרד דיסק חדש עם חיבור SATA.(שמיועד לעבוד ככונן יחיד במחשב) עכשיו כמו שכולכם יודעים בזמן התקנת הווינדווס צריך ללחוץ F6 ולהכניס את הדיסק של הדרייברים של ה SATA. הבעיה היא שאין לי כונן דיסקטים(וקצת בעיה לארגן עכשיו). אז רציתי להוסיף לבד את הדרייברים של הSATA לדיסק התקנה של XP. נתקלתי במדריך הזה: http://greenmachine.msfnhosting.com/READING/addraid.htm אבל קצת הסתבכתי. בשלב השני - מה בדיוק צריכה להיות התיקייה שאליה אני מעתיק את הדרייברים? בדיוק כמו שכתוב? ובשלב הבא - לא קיים אצלי בדיסק קובץ WINNT.SIF מה עושים? תודה לעוזרים(וגם לאלה שלא ) !
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום בעת הפעלת המחשב עולה לי ההודעה הבאה: http://img528.imageshack.us/img528/3971/82051058.jpg מה זה אומר?איך נפטרים מזה?יש לציין שהמחשב עכשיו!עבר פירמוט.. תודה רבה!
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה לעבוד עם התוכנה visual studio c++ וכתוב לי שהיא לא יכולה להיות מותקנת במחשב משום שאין לי sp3. יש לי לפטופ acer 5612zwlmi מערכת הפעלה ויסטה בעברית (!!). ניסיתי לשדרג לsp2 וזה שלח אותי להתקין sp1 קודם. sp1 גם לא מוכן לעבוד על המחשב שלי בטענה שהsp שיש לי עכשיו הוא בשפה שלא מוכרת לו (בעברית). מה אני עושה? אולי יש תוכנה אחרת במקום visual studio שאפשר לעבוד איתה? לא תוכנה מושקעת, רצוי בלי די באגר.. זה בשביל עבודה בבית ספר. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה לא מובנת של העלמות עקבית של מקום פנוי בכונן C. גודל הדיסק נטו הוא 97.6 גיגה. הקבצים שלי תופסים 28.5 גיגה, שחזור המערכת תופס 16.5 גיגה (מסתכם ל-45 גיגה). מקום פנוי מוצג כ-20.5 גיגה. מכאן נובע שיש 32 גיגה שאין לי מושג היכן הם נמצאים. כבר קראתי בכל מיני פורומים את כל ההסברים השטותיים על יחסי גודל, שחזור מערכת, עותקי צל וניקוי וכל השאר, זאת לא הבעיה. יש פה מישהו שיכול בבקשה לעזור לי?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, טוב אז ישר ולעניין,בקיצר אני בא לפרמט את המחשב של חבר שלי,אני מכניס דיסק..... עולה המסך הכחול,ואז הוא כותב לי שהוא לא מוצא HARD DISK שבו הWINDOWS מותקן (כלומר הwindows מותקן בכונן C) אולי זה יעזור לכם שאני עושה ריסט במחשב ההוא,אז כתוב PRAMIRY דיסק קשיח....=כתוב שאין כלום ואז SECOND דיסק קשיח...=כתוב את הדיסק קשיח את הדגם.,כלומר הוא מזהה הוא כקשיח שני,ולא ראשוני. לא יודע איך זה משפיע,ניסתי דרך הBIOS ואין שם שום אפשרות :.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כמה ימים התקנתי בלפטופ שלי windows 10, כשידרוג מwindows 7 שהיה מותקן עליו. מאז הרבה פעמים כשאני משאיר את המחשב כמה שעות כשאני מגיע אליו אני רואה שהוא עשה ריסטרט, וכמה פעמים במהלך העבודה פתאום היה לי מסך כחול עם שגיאה. זה לא היה מסך כחול קלאסי כמו שמוכר מאוד מXP, הוא נראה מאוד שונה: מעט כיתוב, ספר אחוזים למשהו ואז עשה ריסט למחשב. היה כתוב שהתקלה היא IRQL_unexpected_value למה זה קורה? מה אפשר לעשות כדי לתקן את זה? עריכה: הנה תמונה של המסך שמופיע http://i61.tinypic.com/2nvcj0j.jpg
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, *אני לא בטוח שזה מתאים לכאן אבל WINDOWS וDOS זה אותה חברה אז.... לא משנה, איך אני כותב פקודה להעביר תקיה מכונןD לכונן E {זה לא אותו הרד דיסק} בתודה מראש, יאיר
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, לאחרונה משתמשים מדווחים לי שכל קובץ שמצורף למייל (וורד אקסל וכו') נפתח ב read only. מישהו שמע/יודע על עידכון של MS שגורם לבעיה או על עידכון שמתקן את הבעיה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נייד לנובו עם win 10 pro education לאחרונה כאשר אני מנסה להפעיל אפליקציות מסוימות אני מקבל הודעת שגיאה the application was unable to start correnly (0xc0150002) יש הסבר באתרים שונים על בעיה במערכת הקבצים של המערכת הפעלה מיקרוסופט ממליצה לעדכן את המערכת ולהריץ איזה שהיא תוכנה בדיקה ללא הצלחה מישהו מכיר את התופעה והתשובה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סיסמה (לא SERIAL NUMBER סיסמא או כ OWNER או כ GUEST בשעת ההתקנה לא נתתי סיסמא בשום מקום
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם יש למישהו, אז תעשה טובה לאנושות ושלח לי את זה כהודעה פרטית , כי אני לא יודע אם זה נגד חוקי הפורום. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש תכנה שיודעת לעדכן את השעון של מערכת ההפעלה. הwin xp שלי משום מה מתקשה לעשות את זה בעצמו. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מקש הF7 לוקח אותי לBOOT MENU.. מישהו יודע איך אני מגיע לSAFE MODE עם לוח האם הזה? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב ברשותי לפטופ של טושיבה עם וינדוס 7 שהגיע איתו מהמפעל מותקן. כיצד אפשר לפרמט אותו ולהתקין את הוינדוס מחדש (לא קיבלתי עימו דיסק אך הוא מקורי)? האם צריך לרשום בצד את הקוד אקטיבציה? אם יש לינקים למדריכים אשמח לפשוטים שמסבירים צעד צעד. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שם המחשב שלי הוא ANMINISTATOR ואני רוצה לשנות אותו לשמי..יש לי ווינדוס אקס פי פרופשיונל...איך אני אמור לעשות זאת..???
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרגע הוא על מצב שאני פותח קובץ והוא נפתח במדיה פלייר אך אני לא רואה את המדייה פלייר אלא אם אני כאילו עוד פעם פותח את מדיה פלייר ואז אני רואה את המסך שלו כשהקובץ כבר מתנגן, וגם אם אני סוגר אותו הוא לא נסגר ממש - הקובץ עדיין מתנגן אני חייב לעצור את הקובץ ולסגור את המדיה פלייר איך ניתן לפתור זאת?? ויסטה 64 ביט אולטימייט
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם , קניתי נייד עם XP, ואני רוצה לגשת אליו מהמחשב הראשי שלי בשביל להעביר אליו קבצים. אני מסוגל לתקשר בין 7 64 ביט לבין 7 32 ביט, והצלחתי פעם מ-7 32 ביט ל-XP אותו דבר. השאלה היא איך אני גורם לשני המחשבים לתקשר? הם לא רואים אחד את השני בכלל.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
: : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : :
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי ווינדוס חדש ואני לא יכול לעדכן אותו מהאתר של מיקרוסופט כי הגרסה שלי לא מקורית זה מה שהוא אמר לי זה אף פעם לא קרה לי בווינדוס ונראה לי שזה בגלל התוכנת עידכונים החדשה שלהם שלא נותנת לעדכן אם הווינדוס לא מקורי אני מקווה שאני יוכל לעדכן אותו עם העדכונים האוטומטיים מישהו גם נתקל בבעיה כזאת ? מישהו יודע אם אפשר לפתור אותה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
החלפתי לוח אם. עשיתי פורמט. התקנתי WIN XP PRO. יש לי הרד דיסק אחד שמחולק ל-3 (פעם זה היה C,D,E) + כונן תקליטורים (פעם היה F)+ צורב (פעם היה G) אהה וגם פלופי אבל מי סופר... המצב העכשווי הוא שהכוננים שהיו פעם D ו- E (פרטישינים של הכונן הקשיח) התחלפו עם 2 הכוננים האופטיים (ה-CD והצורב). ז"א, יש כונן קשיח C, אח"כ כונן תקליטורים D , צורב E, ואז 2 הפרטישנים של הקשיח F ו-G. אני רוצה להחזיר את המצב לקדמותו. איך עושים את זה? איפה משנים מה שצריך? ואגב, אני כמעט בטוח שזה לא קשור להגדרות הביוס ו/או ל"פריימרי-סקנדרי-מאסטר-סלייב". תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חבר'ה אני רוצה לעבור ממחשב שמותקן עליו XP הום אדיישן 32 ביט לוינדוס 7 פרימיום של 64 ביט (המחשב תומך ב64 ביט מבחינת מעבד) הכל חוקי כמובן האם זה אפשרי? אני יודע על ההבדל בין "שדרוג" להתקנה נקייה ואני צריך לעשות התקנה נקייה אבל השאלה היא , אם יתאפשר לי בכלל להתקין את 7 על המערכת הקיימת... תודה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב. יש לי בעיה קטנה אשמח לעזרה. בווינדוס 7 כשאני פותח ספרית וידאו ושם את האופציה LARGE ICONS אני אמור לראות את התמונה של הסרט/סרטון על הקובץ ממש... משום מה כל הסרטים נהפכו לתמונה של MPEG /AVI ואני לא רואה שום תמונה על הסרטונים. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מקווה שכותבת את השאלה בפורום המתאים. יש לי מחשב נייד Lenovo W510, כבן שנתיים, עם 4GB זיכרון, ו win7 64 pro, מערכת ההפעלה מותקנת על partition C בגודל 90GB, ובמשך תקופה ארוכה היו ב C כ 20GB פנויים. למרות שלא התקנתי תוכנות חדשות ואת ה data אני שומרת ב partition נפרד, פתאום הדיסק התמלא ונשאר עליו רק כ 2GB פנויים. בסריקת דיסק לא נמצאו בעיות, ונעשה defrag אחת לשבוע. disk cleanup לא פינה שטח משמעותי. הסרתי כמה תיקיות מדיסק C ופיניתי כ 3GB נוספים, אבל אחרי כמה שעות של עבודה שוב הדיסק נסתם ונשארו בו רק 2GB פנויים. בחיפוש עם ה search של ה windows בדיסק C לא מצאתי קבצים גדולים שהשתנו לאחרונה, למעט כמובן ל pagefile.sys 3.93GB, ול hiberfil.sys2.94GB. האם יכול להיות שקבצי …
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה התקנתי Windows 7 64bit, ועד עכשיו הכל בסדר.. רציתי רק לשאול האם יש כאן אנשים שמשתמשים בדפדפנים שכן תומכים 64bit, ובמידה וכן, מה דעתכם בנושא. אני אישית עד כה השתמשתי בFireFox, ורציתי לדעת אם זה שווה תטרחה של לקמפל דפדפן ב64bit, והאם חווים אי אלו בעיות.. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי במחשב מספר דיסקים קשיחים על דיסק קשיח © מותקנת מערכת ההפעלה שאני מנסה ליצור "יצירת תמונת מערכת" הוא לא מזהה את כל הכוננים (כוננים פנימיים מחוברים דרך SATA - כולם מזוהים ועובדים כמו שצריך ב- windows) איך אני גורם שב"גיבוי ושחזור" הוא יציג את כל הכוננים במחשב? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-