Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי סרט מסוים, בפורמט WMV, כשאני מנסה להפעיל את הסרט במדיה פלייר המחשב פשוט נתקע. ניסתי בנגנים אחרים הם מציגים שגיאות שונות, הנה שיגאה מהתוכנה BSplayer BSplayer v2.00.938, Unhandled exception at EIP: 03A30BCD If you click `Close` application will be terminated. Please report this info to the author with description what were you doing. If you have internet connection, it`s recommended to send error report, this will help us solve problems faster. Access violation at address 03A30BCD in module `WMVSDECD.dll`. Read of address 128E1320 EAccessViolation Call stack: 00000000,03A30BCD,0040481B,005852D9,0058578F,005859EE,0058F4C9,0058F834,005912A0,00593574,00564CEC,005…
-
- 6 תגובות
- 625 צפיות
-
-
התקנתי את VISTA עם ממשק ה AERO המדובר. בסכך הכל אני לא מצליח להבין מה כל כך מיוחד בו... סכך הכל יש בו שקיפות + תצוגה מוקדמת של החלנות. (וגם מעבר יותר "יפה" בין החלונות) מה אתם אומרים? האם יש עוד דברים שלא גיליתי?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להחזיר את זה למסך האייקונים הקטנים לבחירה אצלי זה במצב שצריך לכתוב שם משתמש וסיסמא... תודה.
-
- 6 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום יש לי וינדוס 7הום אם הקוד אבל אין לי את דיסק ההתקנה ואני רוצה להתקין בעברית איפה אני יכול למצוא את ההורדה בעברית?? מחשב נייח
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בשעה טובה התקנתי וינדוס 2000 אבל כשאני מנסה לעשות אפדייט הוא עדיין מסרב (כמו הוינדוס 98 הסורר) מה אפשר לעשות בקשר לזה?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה והיא כזאת כשאני מפעיל את המחשב הוא עולה לWIN וממש לפני שהוא נכנס לחלונות אני מקבל מסך שחור ושם כתוב no signal ואז המחשב מאתחל את עצמו (עושה ריסטרט) ניסיתי לעלות אותו גם במצב בטוח זה לא עזר ניסיתי לאפס את הביוס גם זה לא עזר מה עוד אפשר לעשות. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אחרי כל פרמוט מחדש האינטנרנט נתקע וגם הווינדוס נתקע עד שאני עושה עידכונים.למה זה האינטרנט נתקע אחרי כמה דק' וגם המחשב אני מקבל הודעת שגיאה "אל תשלח" ואז זה קורה הבעיה נפתרת שאני מוריד מוווינדוס אפדייט את התוכנה הראשונית להתקנת עידכונים ה1 מ3 הזה וזה קורה בהרבה מחשבים שפירמטתי למה ההוונדוס והאיטנרנט נתקע עד שלא עושים את העידכון הזה?
-
- 6 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני פותח איזה משחק של DOS...הישנים..DAVE KEEN וכאלה...והוא עושה לי בעיה..הנה מה שכתוב..: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום לכולם, מותקנת אצלי מערכת הפעלה win 7 64bit פיניתי קצת מקום בדיסק ויש לי עכשיו 40 ג'יגה unallocatedעליהם אני רוצה להתקין XP האם מישהו יכול להסביר את זה שלב אחר שלב? אני מבין שאחרי ההתקנה של ה XP יהרס לי הרג'יסטרי של ה WIN7 וצריך לשחזר? האם מישהו מכיר עבודה עם vmware במקום ?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ש DX10 ל XP עובד http://www.technospot.net/blogs/download-directx-10-for-windows-xp-from-alky-project/
-
- 6 תגובות
- 930 צפיות
-
-
מה קורה אנשים? נתקלתי בבעיה מוזרה בוינדוס...ניסיתי לעשות sistem restore ...שמתי על תאריך כל שהוא ואחרי שהוא העלה את המחשב אז כשעלה הוינדוס הוא אומר לי ש"השיחזור לא הושלם,נסה תאריך אחר" ....וככה ניסיתי עוד אחד ולא הצליח...וככה את כולם...ואף אחד לא הצליח.. מה נסגר עם הוינדוס הזה? יש לכם פיתרון?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קניתי מחשב חדש (פנטיום 4 64 ביט) איזה וינדוס הכי כדאי להתקין ?? כי אמרו לי שוינדוס 64 ביט הוא לא כל כך טוב ואמרו לי גם שוינדוס אקס פי רגיל יזהה שיש לי 64 ביט אבל לא יתן את הביצועים שיש לוינדוס 64 ביט אז מה עדיף/או עם זה בכלל נכון?
-
- 6 תגובות
- 996 צפיות
-
-
-
שלום, רציתי לבקש הסברים על superfetch וprefecth בווינדוס 7. יש לי כונן SSD שעליו מותקנת מערכת ההפעלה, ואני רוצה לדעת אם אני צריך את התכונות האלה מופעלות, או שמא לקנפג ולהשתמש רק בחצי מהן או לבטל בכלל. אם מישהו יוכל לשפוך אור על הנושא הזה אני אודה לו מאוד.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש עיניין להוריד קובץ התקנה נקי של וינדוס 10 לusb/dvd, לפרמט את הssd ולהתקין מחדש, או שמספיק לשדרג מ7 ולאחר מכן לעשות reset?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי 2 H.D נפרדים על אחד (כונן C ) יש לי WIN XP ועל השני יש לי WIN 98SE . אני רוצה פעם להתחיל עם XP ופעם להתחיל עם 98 האם אפשר, איך עושים את זה . תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה שייך לפה. תראו אני בקרוב עומד לקנות מחשב חדש.. ואני קונה אותו בלי מערכת הפעלה אז מישהו יכול להסביר לי כיצד אני מתקין את מערכת ההפעלה זה כמו פירמוט רק בלי לעשות את הפורמט? האם אפשר ללכת למעבד שיתקינו לי וכמה זה יעלה תודה
-
- 6 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם אז ככה, יש לי שאלה קטנה על איזה משהו שמציק לי ב windows xp. כשאני נכנס למחשב שלי אני רואה את כונן D עם איקון של כרטיס רשת אלחוטי. האיקון הזה הופיע לי מלפני המון זמן, וגם עכשיו ביצעתי פירמוט למחשב ועדיין יש את האיקון. אכן אני עובד עם כרטיס רשת אלחוטי אבל מזה האיקון הזה על כונן D? ואיך אני מסיר את האיקון הזה? תודה רבה תמונה לדוגמא:
-
- 6 תגובות
- 810 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה... נעלמה לי מהתפריט new בווינדוס xp האפשרות לעשות קובץ טקסט חדש.... (ניראה לי שזה קרה אחרי שהיתקנתי ומחקתי פוטושופ CS3) ניסיתי גם דרך regedit גם דרך tweakXP ולא הצלחתי להחזיר... מישו יודע איך אני יכול להחזיר את האפשרות? זה ממש מציק לפעמים שאני צריך לפתוח מהר קובץ חדש
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים, קניתי מחשב חדש ודי מתקדם. אני שואל את עצמי איזה ווינדוס כדאי להתקין עליו. במחשב הקודם היה לי ווינדוס 7 ואני די מרוצה. מצד שני, אולי יש בוינדוס 8.1 פיצ'רים ושדרוגים שאני לא מכיר. שמעתי גם טענה לא מבוססת שיש משחקי מחשב וחומרה שלא תומכים עדיין בוינדוס 8.1 (דרייברים תואמים לדוגמה). האם זה נכון? מצאתי את המאמר הזה באינטרנט, אבל אני מחפש ידע מניסיון אישי שלכם גם. http://www.itpro.co.uk/desktop-software/21919/windows-81-vs-windows-7-which-is-best-for-you תודה!
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
היי האם זה אפשרי ביכלל? רוני
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
זה המיפרט: מחשב: intel® Pentium® 4 CPU 3.00 GHz 512 MB של RAM, 2.99GHz לוח אם: (PCChips P21G (3 PCI, 1AGP, 1CNR, 2 DDR DIMM, Audio,Video, LAN כרטיס קול: Creative SB PCI128 (Ensoniq ES5880) Sound Card PCI כרטיס מסך: GeForce FX 5002 לא יודע אם זה ישנה משהו אבל אני מחליף את הכרטיס מסך GeForce 7600GT ומגדיל את הRAM ל1024 MB. וגם יכול להיות תכרטיס קול. הויסטא יפעל בו? ועוד שאלה, נכנסתי עכשיו סתם לאיזה אשכול והיה כתוב שהגירסאה שכבר יצאה לא תהיה שונה בכלל מהגירסא שתצא בסוף ינואר, אז למה מחכים לגירסא שתצא בינואר?
-
- 6 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום לכולם במחשבי עומד win98 SE ויש בו מספר בעיות: 1.כול המשחקים והתוכנות לא עובדות(חוץ מהאינטרנט,icq והטלויזיה). 2.הבעיות קשורות ל directx שלא ממש רוצה לעלות - ניסיתי להתקין אותו מחדש אבל עדיין הוא לא עולה(הוא אומר שחסר לי קובץ בתקיית C:\WINDOWS\SYSTEM\Precopy - הוא זקוק לקובץ זה כדי לעלות,את הקובץ הזה הוא צריך להעתיק לתקיית system32/drivers ואז למחוק אותו אחרי שה directx כבר עלה). 3.בתקיית ה system32/drivers הצטברו לי 2 ג'יגה של קבצים ששמותיהם העיקריים הם GM.1-GM.999 ו portcls.1-portcls.999 בסך הכול בערך 2000 קבצים ששוקלים 2 ג'יגה - קבצים אלה קשורים לבעיות בסעיף 2. 4.כשה directx לבסוף עולה(אחרי שאני עושה ignore this file) אז המחשב עובד ממש לאט וכול 10 דקות הוא או…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-