Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
אתר קופץ באופן קבוע כאשר המחשב באתחול כיצד להפסיק זות תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה.. היה לי ווינדוס XP התקנתי את ה-7 דרך הדמון טולס ועכשיו אני רוצה להחזיר בחזרה לXP וזה נותן לי שגיאה שאין אפשרות כזו.. מה אני עושה? אין לי כונן דיסקים! בבקשה תעזרו לי זה דחוף זה הזמן היחידי שלי אני בצבא.. תודה שבת שלום!
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקנתי מערכת הפעלה WIN 7 על דיסק חדש בעוד שאת מערכת ההפעלה הישנה XP השארתי על גבי דיסק ישן (שגם הוא מחובר למחשב). בעת העלאת המחשב , המחשב בוחר דווקא במערכת ההפעלה של ה XP במקום של ה WIN 7. הצלבתי בין הכבלים של הדיסקים (SATA) בלוח האם אבל גם זה לא עוזר :-\ . האפשרות היחידה שלי כרגע להעלות WIN 7 היא דרך אפשריות בחירת דיסק איתחול (F8) ושם בחירת הדיסק הנכון שעליו יושבת מערכת ההפעלה . מבקש את עזרת חברי הפורום בנושא . האם מחיקת תיקיית ההפעלה ב XP בדיסק הישן תפתור את הבעיה (השארתי את מערכת ההפעלה הישנה רק כגיבוי למשך זמן וכרגע באמת אין סיכוי שאחזור אליה חזרה). אשמח לכול עזרה בנושא, תודה מראש, דרור.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן שאני מכבה את המחשב.. הוא לא מכבה עד הסוף אני מקבל מסך כחול בסוף! העלתי קבצי MINIDUMP. מה הבעיה? Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\121209-19125-01.dmp C:\Users\Oran\AppData\Local\Temp\WER-27409-0.sysdata.xml [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
כל הזמן מופיעה לי ההודעה הזאת בין אם אני עושה BOOT דרך הביוס ובין אם אני מנסה להתקין דרך גירסה אחרת של WIN לדוגמה XP תודה למי שיוכל לעזור [attachment deleted by admin]
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הורדתי סקין של WINDOWS 7 ואני רוצה למחוק איך אני מוחק? תודה רבה לעוזרים ;D
-
- 7 תגובות
- 791 צפיות
-
-
עד עכשיו הכל היה תקין, כשהוא ניסה לעלות פעם אחת לחצתי בטעות X ל"בועה" שנפתחה למטה ומאז התחילה הביעה. הוא כותב לי: USB Device Not Recognized One of the USB devices attached to this computer has malfunctioned, and Windows does not recognize it. For assistance in solving this problem, click this message. אשמח לעזרה בבקשה. איך מתקנים את זה? הכנסתי לאותה יציאת USB כרטיס אחר\DOK והוא עובד. תודה ושבוע טוב.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם . מחשב עם XP HOME לאחר פרמוט והתקנת רוב הדברים . ההודעה הזו עם הודעה נוספת על מציאת חומרה לא ידועה . את ההודעה השניה הסרתי אבל אני חושב שתופיעה שוב. במחשב לא שיניתי חומרה .ליפני הפרמוט לא הופיעה הודעה זו. מישהו יודע היכן ניתן להשיג דרייבר כזה ? נדמה לי שמערכת ההפעלה היתה צריכה להתקין את החומרה הזו. המון תודה אדי
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום. היום התקנתי WIN7 PREMIUM על הכונן הSSD החדש השלי. כל ההתקנה הלכה חלק אבל עכשיו שמתי לב שגם שאחרי שאני משנה את הboot priority ומחזיר את זה לHD המחשב עדיין מבקש דיסק של וינדוס. ההודעה הולכת ככה: DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER אם למישהו יש דרך לעזור לי או לכפר על טעויותי אז בבקשה
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
צהריים טובים, רציתי לדעת איך ניתן לעדכן ידנית את MBR בנוגע לסטטוס מחיצות (Primary/Logical)? הווינדוס האהוב (7) יוצר כברירת מחדל בזמן ההתקנה את כל המחיצות כ-Primary (תפס את כל ה-4 המותרות) ועכשיו אי אפשר לבצע dual boot עם מערכות אחרות. שיניתי את אחת המחיצות ל-Logical אבל בזמן התקנת מערכת אחרת עדיין אני מקבל שגיאה שיש 4 מחיצות ראשיות, לכן כנראה ה-MBR לא עודכן משום מה.
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות ולהתקין אתWIN 7 גירסת 64 ביט הבנתי שהמערכת שלי תוכל לעבוד טוב עם המערכת הפעלה: Intel q6600 4 giga ram geforce 8800 gt gigabyte p35ds3l רציתי לדעת האם הדיסקים שלרשותי של הלוח אם עם הדרייברים יתמוך במערכת ההפעלה החדשה ..ואם לא..מה קודם כל אני צריך להתקין שאני מוריד מהאתר lan, chipset או audio ? אשמח להוראות..
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מאוד חסר לי כפתור ה-"FIX" שהיה ב-Vista לתקן תמונות בקלות אחת אחרי השנייה בלי תוכנה חיצונית. כיצד אני מוסיף זאת גם ל-7 ?
-
- 4 תגובות
- 877 צפיות
-
-
לאחר התקנה של WINDOWS 7 נעלמו כמה מחיצות , חשוב לציין שבXP אני רואה אותם. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום לכולם.... יש לי BATCH FILE שמריץ לי איזה תוכנה מסויימת ולאחר מכן מריץ PSKILL והורג את הפרוסס של התוכנה שרצה. עכשיו יש לי בעיה כי ה PSKILL לא נותן מספיק זמן בשביל שתוכנה שלי תעשה את מה שהיא צריכה לעשות. מה שאני רוצה לעשות זה לתת איזה השהיה של 10 שניות (שיהיה גם אפשרות לשנות) בין הפקודות הנ"ל. איזה תוכנה יכולה לעשות לי את העבודה של ההשהיה? תודה לעוזרים....
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברצוני להתקין מערכת הפעלה נוספת על הארד דיסק מישני איך אני עושה את זה ? כאשר ניסתי לעשות התקנה רגילה הוא לא זיהה את הארד דיסק השני, מדוע ?
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי יש לי WIN7 64bit ultimate אני רואה ב windows task manager Physical Memory(MB) Total: 4094 Cached: 2896 Available: 2860 Free: 7 למה זה רושם שזמין לי רק 2860? אם יש לי 4096 ? אשמח לעזרה תודה
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
יש לי xp דבר ראשון, והבעיה היא שהשימוש במעבד הוא בעקביות על 80%-100% והכל בגלל svchost.exe שהוא בעקביות על 50% והsystem idle process שהוא משתנה מ30% ל-50%... הבעיה היא שכל המחשב זוחל בצורה נוראית ואי אפשר לעשות כלום. לא סרטים, משחקים, מוזיקה לא כלום. חקרתי קצת והגעתי לזה שהsvchost הספציפי הזה הוא DCOM server process launcher. אחרי כמה חיפושים בגולל מצאתי שבוויסטה זה בעיה דיי מוכרת שנגרמת בגלל דרייברים של הכרטיס קול או משהו כזה, אז אני מוריד דרייברים חדשים לכרטיס אבל ההורדה זוחלת והיא תיהיה מוכנה עוד כמה שעות. יש הצעות עד אז?
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
תוך כדי השימוש במחשב העכבר מתחיל לזוז מעצמו להיכנס לתיקיות, למאפיינים וכל מיני שטויות. ניתקתי מיד את החיבור לרשת, היה נראה שזה עוזר אך לאחר 3 שניות העכבר המשיך לנוע מעצמו. אני מקבל את ההרגשה שמה שזה לא יהיה שמזיז לי את העכבר לא רואה את המסך, אבל אני לא בטוח. מה אפשר לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
וכן אני יודע שבמערכת 32 ביט לא מנוצלים כל ה4 ג'יגה, אבל אני יודע שזה צריך להיות 3.2. הכרטיס מסך הוא לא מובנה (Geforce 130M עם ג'יגה זיכרון משלו). יכול להיות שבכל זאת הוא משתמש בזכרון מהמערכת? אשמח לעזרה. נ.ב: אם הנושא שייך יותר לניידים, אבקש שתעבירו. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם אני קונה לדוגמא מחשב נייח או נייד של חברת גדולות כמו Toshiba,Hp,Dell,Asus, ועוד כל מיני חברות גדולות שמייצרות מחשבים אז אם במחשב הם מביאים מערכת הפעלה מקורית או פרוצה? לדוגמא במחשב הזה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8122&perur=2&t=1&c=339 תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
כיצד משנים את תמונת הרקע במסך בחירת המשתמשים ב WINDOWS 7 ? הבהרה : לא מדובר ברקע של ה DESKTOP הרגיל , אלא בתמונת הרקע במסך של בחירת המשתמש כאשר יש במספר USERS / חשבונות במחשב . אודה לעזרתכם
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
התקנתי וינדוס XP וקורה לי משו מוזר הוא במחבר לאינטרנט ונכנס לי לאתרים בלי בעיה אבל כשאני בא להיכנס לאתרים של מייקרוסופט ולא משנה מה הקישור הוא רושם לי לא ניתן להציג דף זה ושוב הוא מחובר לאנטרנט ונכנס לכל שאר האתרים מישו יודע למה??
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
לאחר שהתקנתי וינדוס 7 גרסת RC מקורית,המחשב לא כבה בלחיצה על כפתור SHUTDOWN. יש לציין שלפתע גם מערכת הפעלה של XP שנמצאת על מחיצה אחרת,המחשב לא כבה. ההתקנה שך WIN 7 הינה התקנה נקיה ולא שדרוג. תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
כשאני הולך לישון אני משאיר בלילה את המחשב פתוח. מאז שהתקנתי ווינדוס 7, כל פעם שאני קם בבוקר ומדליק את המסך, האינטרנט מנותק, ושום דבר פרט לריסטרט למחשב לא מחזיר אותו לחיים. המחשב לא עובר ל-Sleep Mode.. אני רק מכבה את המסך. בטוח יש איזשהו משהו שפועל שמכבה לי את האינטרנט במהלך הלילה. מה שלא הגיוני שאפילו ריסטרט לראוטר לא עוזר.. אפילו LOG OUT לא עוזר. רק ריסטרט למחשב. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
שלום מותקנת אצלי במחשב win 7 rc 7100 שהורדתי רשמית מהאתר של מיקרוסופט כולל אקטיבציה. התקנה חדש ולא שידרוג. אחרי מס' חודשים שפועלת היטב היום לפתע פתאום מותקנת אצלי win xp , לא נעשתה שום פעולה מצידי זה פשוט התחלף. קצת מוזר ותמוה, יש למישהו תשובה הגיונית? תודה פיני
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-