עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by MokoLoko,

שלום, יש לי וינדוס 7 אולטימייט 32 ביט. המקלדת שלי היא החיבור USB אני לא מצליח להעלות את הביוס בהתחלת המחשב. הבעיה שחשבתי עליה זה שהמקלדת עדיין לא נדלקת בשלב הזה והלחיצות עליה חסרות משמעות... ניסיתי לשים מתאם לחיבור סגול אבל המקלדת לא הגיבה בכלל גם אחרי שהמחשב עלה... אתם מכירים את הבעיה ? איך אני פותח את הביוס ? תודה רבה !

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום לכולם, יש לי מחשב בלי כונן דיסקטים ו בלי CD ואני מעוניין להתקין עליו מערכת הפעלה וכו'. האם יש דרך לעשות BOOT דרך disk on key או משהו כזה ואז למפות כונן רשת שם יש את קבצי ההתקנה של מערכת ההפעלה? אשמח לכל רעיון או עזרה בנושא.... תודה, רם

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by .AloN,

כאשר אני מחובר לאינטרנט פתאום צצים לי פרסומות של - Messenger Service. אין לי שום תוכנה דלוקה שזה קורה אז אני מניח שזה משהו בחלונות XP. קישור לתמונה - http://www.geocities.com/someblapi/Untitled.jpg מישהו יודע איך להיפתר מהפרסומות האלה ? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. יש לי תקייה שנמצאת בתוך השרת של ווינדוס (במחשב פה: C:\Inetpub\wwwroot) והיא לקריאה בלבד ואני לא מצליח לשנות את זה! גם יש ל-V רקע אפור, אנ ימבטל את זה עושה אישור וה-V חוזר. בבקשה עזרה! (מצורפת תמונה...) [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אהלן אח שלי הקטן גרם לכך שכל האייקונים שהופיעו לי על המסך, מופיעים כעת על סרגל כלים. אני לא מצליח לגרור שום איקון למסך עצמו. כל אייקון שאני גורר למסך, מגיע לסרגל כלי הזה. אשמח לעזרתכם המהירה (זה ממש מתסכל)

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. כשאני נכנס לכונן D רואים רק קבצים במשקל כולל של 2 מגה (כולל קבצים מוסתרים)... איך אני יכול לראות את הקבצים שנמצאים בכונן D אבל לא רואים אותם? חשוב לציין שזה קרה אחרי שהרצתי GHOST וכנראה שה-GHOST עשה לי שכבה חדשה על השכבה של הקבצים שישבו שם...

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. ובכן יש לי דוד שלא כל כך מבין במחשבים ועוד מעט מקבל מחשב חדש... עכשיו אין לי ניסיון עם Windows 8 כי לא הייתה לי ההזדמנות לבחון אותה. הוא לא מבין כל כך במחשבים ולפי מה שהבנתי היא לא מערכת כל כך קלה לקליטה, הוא מאוד רגיל ל-Windows עם ה-Start הרגיל וזהו. השאלה האם כדאי לבחור ב-8 במקום ב-7 בשבילו? המחשב נועד לגיימינג ככה שכמובן כדאי להשתדרג למערכת הפעלה חדשה ועדכנית יותר. אבל אני מקווה שזה לא יגרום לו להתבאס שהמערכת טיפה מסובכת. בכל מקרה תודה רבה על התשובות.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by tora,

בס"ד שבוע טוב ניסיתי להתקין את חלונות 10 דרך DOK וגם דרך השדרוג שיש בחלונות 8.1 וזה לא עבד כשעשיתי שדרוג הוא הפעיל את המחשב מחדש ביצע טעינת קבצים הגיע לסמל של חלונות ונתקע בלי אפשרות של ALT CTRL DEL אלה רק כיבוי בכח דרך DOK הוא לא ביצע טעינת קבצים אלה ישר הראה לי את הסמל של חלונות מדובר על מחשב נייד, המערכת המותקנת היא 32 ביט SAMSUNG RV511 2GB RAM מקום פנוי 17.4 GB ICORE 3

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. Pentium 4 1600mhz עם 256MB זכרון. מהי מערכת ההפעלה שתוציא את המיטב ממנו? אני משתמש בו רק בבסיס כדי לראות פה ושם סרטים, אבל כרגע הוא עם XP והוא איטי מאוד, אני בטוח שאחרי פירמוט הוא יהיה הרבה יותר מהיר, אבל אני רוצה לדעת מה האופציה הכי טובה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שדרגתי ל-10 מ-8.1 ועובד בסדר גמור וזה שמר לי את כל התוכנות, אבל כמה בעיות קטנות: - יש משחקים שעובדים לי פחות טוב מקודם לכן, וכן הסרתי את הדרייבר של הכרטיס מסך בצורה יסודית והתקנתי מחדש וזה עדיין קצת תקוע. - במערכת ההפעלה יש קצת לאגים לא מוסברים והיא לא הכי מהירה שבעולם ויש לי SSD. במידה ואני אפרמט את המחשב דרך הבוט ואתקין את 10, האם זה יעבוד ויאקטב לי את המערכת לאחר מכן? יש לציין שה-8.1 שלי היה פרוץ וזה לא עשה בעיות.

11. היי, יש 4 אפשרויות למחשב חשד שאני מקבל בקרוב 1. WIN 7 2. WIN 2008R2 3. WIN 8 4. WIN 2012. האם לשתיים האחרונים יש רשיון GO LIVE? אני מתכנן להשתמש במחשב בתור מחשב עבודה נטו. האם נכונה השמועה ששמעתי ש WIN 8 יתמוך גם ב VM? אשמח לשמוע דעות בנושא.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום, יש מחשב יד שניה שיש בו WINDOWS 8 שאני רוצה לקנות השאלה היא אם ניתן למחוק את USER של מי שקנה את המחשב ולהכניס USER חדש? ומבחינת הWINDOWS המחשב יהיה חדש או שצריך להתקין מחדש את כל WINDOW? כי להוסיף משתמש נוסף ממש מאט את המחשב אשמח לתשובה בהקדם. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by felixb,

שלום, אני מנסה לשנות את שפת התצוגה מעברית לאנגלית. בלוח בקרה -> שעון, שפה אזור -> שפה -> אפשרויות שפה אנגלית בחלק של "שפת התצוגה של WINDOWS" כתוב אצלי "בודק זמינות..." וכך כבר במשך יותר מחצי שעה. נראה שהוא לא עושה שום דבר בפועל. ניסיתי לכבות את ה ANTI VIRUS וה FIRWALL למקרה והם חוסמים את הגישה לשרתי מיקרוסופט אבל זה לא עזר. מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. איך מבטלים את האפשרות שזה לא יופיע לי שוב אף פעם?, מכיוון שכל פעם שאני מפעיל את הבאטלפילד או כל משחק עם גרפיקה גבוהה זה יוצא לי מהמשחק ושואל את השאלה הזאת.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. היי, אני חדש בכל ההתעסקות של WIN SERVER 2008 ו AD אני רוצה ליצור 10 משתמשים בפקודה אחת, מצאתי באינטרנט את פקודתה DSADD שאיתה אני יכול ליצור יוזר תחת ה CMD חיפשתי דוגמאות ליצירת כמה מתמשים בו זמנית נתקלתי במדריך שמסביר איך לגרום לקרוא מקובץ TXT משתמשים וליצור אותם אבל כל פעם אני מקבל את השגיאה הבאה: tokens was unexpected at this time הפקודה היא כזאת: For /F “eol=; tokens=1,2 * delims=” %%i in (users.txt) do dsadd user “cn=%%j %%i, ou=Home, dc=yblatt, dc=com” –samid %%k –upn %@yblatt.com –fn %%i –ln %% -display “%%i %%j” –pwd pass1word –mustchpwd yes שם הדומיין הוא : yblatt.com ואני מנסה להכניס לקונטיינר הברירת מחדל Users מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by aldema,

יש לי מחר מבחן באופטיקה יישומית ואין לי את החומר אז חשבתי אם אתם מכירים איזה אתר שיש בו את החומר הבא: הכל ברמה בסיסית.. -ספרות בינאריות BIT ,בייטים וכל זה.. - סריקה משולבת - PAL ,NTSC ושיטות שידור, הסברים על ה"שורות".. - רזולוצייה,פיקסלים.. כל הנושאים הללו של אופטיקה ברמה הבנה.. זה דחוף

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by PHOENIX18,

שבת שלום לכולם לאחרונה המחשב שלי סובל ממסכים כחולים שקורים באופן פתאומי,בעיקר בזמן משחקים משום מה פשוט פתאום מופיע מסך כחול עם ספירה כזאת עד 100 ויש אתחול אוטומטי ואז אחרי שהוינדוס עולה מחדש זה מציג לי הודעה עם הפניה לקובץ MINIDUMP אני מצרף פה לינק לקובץ: http://www.siz-f.co.il/-4266452162013298687 הייתי מנתח אותו בעצמי אבל לתוכנות לוקח יותר מידי זמן לרדת,מקסימום אני יערוך אם מישהו לא ינתח לי חשוב לציין שהמחשב שלי מפורמט וכמעט ולא מותקנות עליו תוכנות(את האנטי וירוס מחקתי כדי לשלול את זה שהוא לא שגורם לבעיה כמו שכבר קרה לי בעבר עם קספרסקי וNOD32) אודה מאוד לעוזרים תודה ושבת שלום

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. זה קרה לי לראשונה ב-Windows 10 Preview, נהיה יציב יותר בגרסה המלאה, אבל עברה כמאט שנה ושום שינוי. עם עדכונים זה נהיה פחות או יותר נסבל, תלוי בעדכון של חלונות או של Nvidia. יש לי 2 מסכים, מסך 23 אינץ והשני 40. המחשב משדר תמונה לשניהם כ-Duplicate, ויש לי את הבעיות הבאות אך ורק כשהמצב על Duplicate (אם אני מחליף ל-Display 1 או 2 הכל עובד מעולה). אז להלן הבעיות: 1. סיכוי של 50-50 לקבל מסך שחור במשחק. 2. סיכוי קטן יותר שה-input של המקלדת לא יעזור וה-ALT TAB לא יעבוד, מה שמוביל למצב שבו אני חייב לכבות בכוח את המחשב. 3. רזולוציה בחלק מהמשחקים נראת כ-800x600 למרות שמוגדרת על 1080p, כתוצאה אני צריך לעשות ALT+ENTER ולקוות לטוב שהמשחק יסתדר מהבחינה הזאת (קורה לרוב…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by imac,

ל מצאתי במיקרוסופט בבקשה תגידו לי? :-[

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אם אני קונה נייד שבא כבר עם מערכת הפעלה, האם אני אמור לקבל גם את הדיסק המקורי שמימנו התקינו את המערכת? חבר שלי קנה נייד שכזה ואמר לי שהוא לא קיבל עם הנייד את הדיסק של מערכת ההפעלה.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by gilp123,

שלום, אני רוצה להתקין שתי מערכות הפעלה על כונן אחד, ושתהיה לי אפשרות לבחור בין שתיהן. מישהו יודע איך לעזור לי עם זה? תודה, גיל

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום, יש לי במחשב שני דיסקים עם שתי מערכות הפעלה (ויסטה ו 7). כרגע אני מעוניין למחוק את ה 7 לגמרי ולהשאיר את הדיסק שהיא מותקנת עליו ריק לאחסון קבצים. כשאני מנסה לעשות format לכונן דרך הויסטה רשום שלא ניתן לפרמט דיסק עם מערכת הפעלה (ב disk management הוא מופיע בתור system). ניסיתי לבצע את הפרמוט ע"י קליק-ימני על הכונן ב my computer ובחירה ב format, דרך ה cmd, דרך ה disk management (הפכתי אותו קודם למשני), למחוק את כל הקבצים על הכונן ידנית ע"י shift+del (מה שהשאיר בכונן רק מספר תיקיות של הוינדוס כמו system32). למישהו יש רעיון?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום לכולם. מאז אתמול אני מחפש ברחבי הרשת (כולל כאן כמובן) פתרון לבעיה שצצה לפתע: 1. זה התחיל מאי אפשרות להתחבר לאינטרנט 2. דרך נציג השירות של הספק גיליתי שאני לא לבצע IPCONFIG ב-CMD של חלונות, השגיאה שאני מקבל: Windows IP Configuration An internal error occurred: The request is not supported. Additional Information: Unable to query routing information. 3. ניסיתי מלא פתרונות שהציעו בפורומים שונים כגון: התקנת SP2 מחדש, הסרת TCP/IP והתקנה מחדש ועוד שלל פתרונות שלא הועילו. 4. סרקתי את המחשב באמצעות AD-AWARE, חלונות דיפנדר ו-AVG - ללא שום זיהוי וירוס או SPYWARE. 5. תקלות נוספות שצצו יחד עם הבעיה הזו: המחשב עולה לאט וכניסה ל"מחשב שלי" איך שהמחשב עולה יכולה לקחת דקה-שתיים. אשמח…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by jungle-man,

מי זוכר איך מוסיפים את הפונקציה add/remove snap in תחת תפריט FILE בMMC?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Second Edition,

היי , יש דרך ליצור כלל בלייב מייל , כך שניתן להתאים בין כל שולח לתיקייה ייעודית עבורו ? תודה ..

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים