Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום אני אתחיל מהשורה התחתונה: אני לא אוהב את הממשק של WINDOWS 8 ואני מסתדר הרבה יותר טוב עם זה של גירסה 7. עכשיו, אני מתכוון לקנות מחשב נייד והרבה מהם מוצעים עם WIN 8 מותקן. השאלה שלי היא, האם מלבד הממשק שמבחינתי הוא דווקא חיסרון, יש לגירסה 8 איזשהו חידוש או יתרון על פני גירסה 7 ? כי אם לא אז מבחינתי אני אבקש שישנמכו לי ל-7. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רכשתי מחשב חדש לפני שבועיים. מזה מספר ימים XP קורס כל פעם. פרמטתי את HD וכאשר אני מתקין XP (חוקי לחלוטין) במהלך ההתקנה כל פעם מופיעה לי ההודעה ש NTLDR IS MISSING. הצלחתי להתקין בסופו של דבר אך המחשב ממשיך לקרוס ש XP עולה. יש לי 2 HD בגודל של 160 (עליו אני מנסה להתקין XP) ו 500. הסתכלתי בהודעות ישנות שקשורות לנושא אך לא הצלחתי לפתור את התקלה. ניסיתי להריץ פקודת FIXBOOT לאחר כניסה ל REPAIR בדיסק התקנה אך הוא כל הזמן אומר לי UNRECOGNIZED. צריך את עזרתכם חברה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, אחרי שימוש רב בחלונות 7 החלטתי להשתדרג צעד אחד קדימה ל-8. אני ממש מתרשם מהמערכת,אבל יש כמה דברים שאני צריך לברר. 1. מסך כניסה: יש אפשרות לבטל את הסיסמה בכניסה למחשב? 2. גופן: הגופן ממש מכוער פה,אני מנסה לכוון ולא מצליח.. אני רוצה שיהיה גופן כמו ב-7 וגם שהשעון יהיה יותר גדול אם זה אפשרי.. (אני לא בטוח שזה קשור לגופן) 3.סקייפ: נניח ואני נמצא בשולחן העבודה ולא באריחים,ומישהו מתקשר לסקייפ זה יופיע לי? 4. כרום: הפונט בכרום ממש גדול,ובשורת הסמניות אני לא מצליח להכניס את כל הסימניות שלי,זה קשור לגופן של המערכת? כי כרגע זה מוגדר בהכי קטן.. 5.אפשר לקבל מספר קיצורי דרך חיונים ושימושים ? 6. האם אפשר לסנכרן את הלוח שנה של GMAIL עם הלוח שנה של הוינדוס,וכנ"ל את הדו…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה בשעון של המחשב. [התחילה היום] השעון ממהר בשעה, ביטלתי את העדכון האוטומטי של השעון. השעון ממהר בשעה, אני מכוון אותו ותוך שניה הוא משתנה לבד. מה אפשר לעשות? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נתקלתי במונחים הללו מבחינת בסיס נתונים של אורקל והיתי רוצה לדעת יותר על הנושא תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
השאלה פחות או יותר בכותרת. בשבוע הקרוב אני הולך לאסוף את השילוש החדש שלי ומנצל את ההזדמנות בשביל "לשדרג" את מערכת ההפעלה(יש לי XP PRO). השאלה היא, האם לקנות 7 או 8? יש לי ניסיון עם 7 בעבודה ומחשבים של חברים והיא מרגישה לי פחות נוחה מXP, אך אני מניח שזה בעיקר עניין של זמן. אני רואה בכל מקום שמציעים את 8 במחיר מאוד נמוך - אולי כדאי כבר לקפוץ על 7 ולעבור ישר ל8? איך התמיכה של משחקים ותוכנות ב8? תודה מראש לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום לכולם היום קיבלתי את המחשב החדש שהזמנתי לפי דעתכם איזה מערכת הפעלה אני צריך להתקין ? תודה על העזרה [TABLE=class: cms_table] [TR] [TD]קטגוריות[/TD] [TD=width: 35%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%]כמות[/TD] [TD=width: 10%]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Core i5 4440 3.1Ghz (3.3Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 10%]1[/TD] [TD=width: 10%]₪880[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד[/TD] [TD=width: 35%]Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2[/TD] [TD=width: 10%]1[/TD] [TD=width: 10%]₪126[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח אם[/TD] [TD=width: 35%]Gigabyte GA-B85M-D3H for 1150[/TD] [TD=width: 10%]1[/TD] [TD=width: 10%]₪403[/TD] [/TR] [TR] …
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי ווינדוס אנטרפרייס ושמה שיחקתי בכל מיני שטויות וכנראה נגעתי בתוכנה הזאת ונעלתי מחיצה עכשיו אין לי מושג איזה סיסמא שמתי ואני לא זוכר ,ולא הכנתי שום דבר לדיסק או קי שלי ,יש אפשרות לפרוץ את אינקריפשן או שאני צריך להתחיל לבכות :s05:
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה נתחיל מזה שהמחשב שלי בערך בין חודש . הרכיבים של המחשב נבחרו אחד אחד ונועדו לכך שהמחשב יריץ הכל ובמהירות . קניתי גרסאת שדרוג עם קוד מקורי של וינדוס 7 64 ביט אולטימט . ההתקנה הלכה מצויין . מאז לאט לאט הוינדוס התחיל לפקשש וכיום יש לי במחשב מספר תקלות מאוד מעצבנות . 1. לוקח לוינדוס לעלות כ3 דק' , יחסית למחשב מאוד חדש זה המון אני חושב המחשב הקודם היה לוקח לו פחות מדקה . 2. לפעמים אני מדליק את המחשב והוא פשוט נתקע ישר אחרי ההדלקה במסך שמראה את סוג לוח האם וצריך לעשות הפעלה מחדש . 3. פתחתי כבר אשכול בקשר לזה שגאדג'טים אין לי ורק חלקם פועלים ניסיתי את כל המדריכים באנגלית אבל אף אחד באמת לא עזר לי . 4. מידי פעם בערך פעם בשבוע המדיה פלייר מפסיק לעבוד וצריך למחוק קודקים ואת ה…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מדובר במערכת הפעלה 7. מה שלא היה קורה ב- XP, קורה בה. אם אני נכנס לתיקיה שיש בה תוכן גדול, הרבה תיקיות, משקל גדול ב- GB. לוקח לה זמן לטעון מעל 10 שניות. הפס הירוק רץ וצריך להמתין והוא מסתנכרן לאט ומרענן את עצמו ומוסיף עוד ועוד. למה זה קורה? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש שקבלתי אתמול: (לוח אם Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET, מעבד AMD Athlon 2 X3 450 3.2Ghz 95W Triple (Core AM3 Box אל המחשב חיברתי את הכונן הקיים עליו מותקנת חלונות 7 אולטימט, בהנחה שאו שזה יעבוד או שאני עושה תיקון/התקנה מחדש וכו'.. החלונות 7 זיהתה את כל החומרה החדשה ואחרי אתחול עלתה מעולה..איזה כיף!! (אז זהו שלא..) ואז מהיותי ילד טוב ירושליים שרוצה שהמחשב שלו יהיה טיפטופ - ראיתי לנכון להתקין את הדרייברים שהגיעו עם לוח האם ומקנים יכולות משופרות (כגון טעינה מהירה דרך USB, ועוד תופינים) ההתקנה הסתיימה, המחשב אותחל - והופ (נחתנו בבאזל) החלונות לא מוכנה לעלות, עושה אתחול ואחריו עוברת למאבחן הבעיות של חלונות 7 הנ"ל אבחן מה שיכולתי להגיד לו לבד - שהדרייב…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב בלי כונן דיסקטים ו בלי CD ואני מעוניין להתקין עליו מערכת הפעלה וכו'. האם יש דרך לעשות BOOT דרך disk on key או משהו כזה ואז למפות כונן רשת שם יש את קבצי ההתקנה של מערכת ההפעלה? אשמח לכל רעיון או עזרה בנושא.... תודה, רם
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים לאחרונה יש לי מלא בעיות בווינדוס 10 שימוש מוגזם של CPU ודיסק בעיקר ישומים מתארחים וכל מיני שטויות ניסיתי מלא פתרונות כולל סריקות של ווירוסים ונקיונות במצב בטוח. וקצת מתחיל להימאס לי המווינדוס 10 כל הזמן יש תקלה כזו עדיין האינטרנט מקרטע בוויפי למרות שאני יושב מטר וחצי מהראוטר וגם בכבל מלא בעיות ועכשיו גם השימוש בנתונים והמחשב הנייד מתחמם מאוד. איך אני חוזר לווינדוס 7 היישן והטוב שהיה לי לפני מבלי צורך לפרמט את כל המחשב ולאבד נתונים יקרים?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום הוינדוס התחיל לעשות לי בעיות הכל נהיה איטי מחקתי מלא תוכונות ומשחקים מהמחשב ועדיין זה היה איטי העברת קובץ של 700 מגה מכונן לכונן וזה נקח משהו כמו שעה פתחתי את המחשב ניקיתי אבק זה עבד מהר והסתדר רציתי להתקין דיאבלו הוא לא נותן לי הוא עושה update ולא מרא כלום לאחר 3 שניות ובנוסף אני מנסה לפרמט והוא לךא נותן לי אני ניכנס לboot ואז שאני צריך ללחוץ על איזשהו מקש הוא לא נותן לי והוא לא נותן לפרמט מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מי יודע איך אפשר להסיר תיקיה ריקה שמסרבת להיפתח לשנות שם ולהימחק???
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני חדש פה, ולא ידעתי בדיוק לאיזה פורום לשלוח את זה.. בכל מקרה יש לי בעיה, אני לא מצליח להיכנס לתגובות בישראבלוג, מומה, וכו'. וגם לא לפתוח משחקים בוואלה כיף, וואלה וואו וכו'.. ואין לי מושג מה הבעיה, אני לוחץ נגיד על לינק לסרטון כלשהו בוואלה וואו וזה לא עושה כלום.. תודה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום.. מזאת ההוצאה NT של M$? למה היא משמשת? והורדתי מהאתר של NVIDIA דרייורים לכרטיס מסך שלי,מותאמים לויסטה 32 ביט,ובאמצע ההתקנה הוא כותב שגיאה. הקטע שכתוב לי במערכת שזה 32 ביט אבל המעבד שלי הוא 64. למה להוריד?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
השאלה היותר מדוייקת היא: באיזה דרך עדיף להשיג את 7 או 8. אני יודע את החוקים ולא התכוונתי להעלות פה את נושא הווארז, אבל בניתי מחשב חדש והזמנתי אותו כבר, בעוד כשבוע אמור להגיע ואין לי מושג מה להתקין עליו. היו כאלה שאמרו לי להתקין 7 ואז לשים שדרוג ל- 8, אבל לצערי windows loader לא פועל במחשבים עם לוחות אם UEFI (כן כן אני יודע בלי ווארז), כך שאני מוכרח לקנות עותק מקורי. אז אופציה אחת היא windows 7 OEM / 8 OEM, שזה אומר לשלם למיקרוסופט 411 שקלים על מערכת הפעלה שהיא רק למחשב אחד, אם החלפתי רכיב זה עדיין בסדר, אבל לוח-אם = לקנות OEM חדש. עכשיו 411 שקלים למערכת RETAIL נשמע פייר, אפילו 600, אבל 1000 שקל בשביל WIN 7 ואז עוד כסף בשביל שדרוג RETAIL ל 8 זה פסיכי לגמרי. יש למשהו פה רעי…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני כרנאה הולך ליקנות את ה- G86 ובלי ויסטה הוא לא שווה כלום אז אני רוצה לדעת לפני שאני קונה איך ויסטה תריץ אצלי משחקים כבדים, ולא אכפת לי לבטל את כל האפקטים כולל AERO. עריכה : מספיקה גם עדות של מישהו ששיחק בויסטה עם 1.5 ג'יגה !
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי יש לי וינדוס 7 וכאשר אני צופה בסרט עם תןכנת VLC אז מיידית מקבל את המסר הזה the color scheme has been changed to windows 7 basic
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש שמותקנת בו מערכת הפעלה 8.1 העברתי אליו דיסק קשיח ממחשב אחר שהריץ חלונות 7. כעת יש לי בעייה שתוכנות כמו WINRAR או TERACOPY נכשלות בכתיבה לדיסק הזה עם שגיאת ACCESS DENIED איך ניתן להגדיר שכל משתמש על המחשב יוכל לכתוב לדיסק הקשיח הזה?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פתאום השגיאה הזאת עולה לי http://img214.imageshack.us/img214/5027/svchostni9.jpg ואחר כך המחשב מתחיל לעבוד בצורה לא טובה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי ... יש לי את הכרטיס טלויזיה הנ"ל , כבר הרבה זמן , זה דגם דיי ישן אבל עושה את העבודה אחלה . מאז שעברתי ל ווינדוס 2000 יש לי איתו בעיות , בעזרת העדכון של החברה אני לא יכול לראות על מסך מלא , ואפילו אם אני מנסה להגדיל את החלון ע"י מתיחה מהקצוות הכל נהייה איטי למרות שיש לי מחשב חזק וכרטיס מסך טוב . מישהי נתקל \ יודע משהו ?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נעלמו לי כל השמירות,כל השמירות נמצאות בADMINISTRATOR והם קבצים ירוקים ואני לא יכול להעתיק אותם לחשבון החדש מישהו יכול להסביר לי מה אני צריך לעשות ?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-