Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,237 דיונים בפורום זה
-
מופיע לי היישום הזה,וגם הופיע בעבר... (בויסטה אין אותו) תמיד רציתי לדעת מהו... נשמע כמו איזה משהו לא אמין במיוחד.. אשמח לדעת תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי חלונות 2000. אם שומר המסך פעיל, כלומר שומר המסך מתחיל לעבוד אחרי 5 דקות, המסך לא יכבה בהתאם להגדרות חסכון באנרגיה. אם אני מבטל את שומר המסך (none), רק אז המסך נכבה לפי הגדרות חסכון באנרגיה (אחרי 20 דקות).
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי חלונות 8.1 נקי (חוקי יש לציין) וישר עדכנתי לחלונות 10. התקנתי את כרום, אבל הוא מסרב להציג טאבים\את חלון האפשרויות אלא אם אני מריץ את זה עם Compatibility winwods 7 (עם 8 לא עובד). ניסיתי לחפש מידע אבל ללא הצלחה, יש למישהו ניסיון עם זה? * זה עובד, אבל אשמח אם זה יהיה בלי Compatibility. עדכון: עכשיו זה עובד, אין לי מושג מה קרה, אבל זה עובד בסדר עכשיו. שיחקתי קצת עם ההגדרות Compatibility ועכשיו זה מציג הכל בלי שום הגדרה מיוחדת.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רכשתי מחשב חדש עם מעבד Intel Dual Core 820 2.8 איזה WINDOWS אני צריך להתקין כדי להנות ממקסימום ביצועים?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב שלי עולה באופן מהיר רק במצב בטוח. במצב רגיל הוא עלה לאחר הרבה זמן והתוכנת האנטי וירוס AVG מפסיקה לפעול פתאום ואי אפשר להפעיל אותה. עוד דבר שמופיע רק במצב הרגיל הוא שפתאום המחשב מודיע שאין מספיק מקום בכונן שעליו מאוכסנת מערכת ההפעלה (כונן C) במצב הבטוח הכל חוזר לקדמותו וכל התוכנות פועלות במצב תקין. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מחשב Laptop ובו Windows Vista Home pre. בהרצה הראשונה נדרשתי לבצע מספר הגדרות כמו שם משתמש וכדומה, ולאחר מכן המחשב הכל לעבוד באופן רגיל. לאחרונה העתקתי קבצים לספריית C:/program files והחלטתי להעביר אותם לספריה אחרת, אך המחשב לא אפשר לי למחוק אותם. הוא אמר שאין לי הרשאה למחוק אותם. אני המשתמש היחיד במחשב. איך אני יכול להיות בעל ההרשאה למחוק ולהזיז קבצים באופן חופשי מבלי שהמחשב יסרב לבצע זאת ? בנוסף, אני לא מרוצה מהסדר שה VISTA עושה בתפריט ה run->programs ואני רוצה קצת לשנות. איך אני עושה זאת ב VISTA (אני יודע שב XP למשל האפשרות הזו נמצאת ב properties של ה Task bar למטה ומשם ל start menu ולאחר מכן customize ו advanced)? תודה מראש על העזרה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, במידה ומחשב איטי מאוד,הזכרון 1G המעבד פנטיום 4 לא חדש אבל עושה את העבודה הדיסק הקשיח הוא 40G. אני רוצה להבין את ההבדלים בין השניים: הפעולה הראשונה היא: א.אני מפעיל את תוכנת ה-CCLEANER ומנקה את כל הקבצים הזמניים וכד' ב.אני מבצע איחוי דיסק ג.בדיקת דיסק ומקום פנוי בדיסק הפעולה השנייה: התקנה מחדש של המערכת האם יש הבדל משמעותי בין השניים ואם כן מהו? אשמח להבין ???
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש קובץ aspi3520.sys נא לשלוח לי לינק או קובץ לדאר אלק' בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סתם רציתי לדעת.. כי אני אחד האנשים שחזרו מויסטה לאקספי כי פשוט אין ממש הבדל.. חוץ מזה שהרבה דרייברים לא קיימים לויסטה.. וזה מעצבן.. מה דעתכם?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה שבועות התקנתי ווינדוס 8 ולפני יומיים שמתי לב שהמחשב לא נכנס למצב שינה, הוא פשוט מכבה את המסך(אני לא יודע אם זאת בעיה שצצה לאחרונה או שרק עכשיו שמתי לב). יש לכם רעיונות? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
hay i am using virtualboxi have followed this tutorial:https://www.youtube.com/watch?v=r0kx0xRn9J0&t=652severything is great on the windows serverbut when i try to load the pxe boot i get to errors (every time something different):1.FATAL! could not read from the boot menu.2.a required device isn't connected or cannot be accessed pxe (this is after i get by the pxe and choosing an image).anyone can help maybe?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חבר שלי פה שואל: יש לי וינדואס 98 ו adsl כשאני עושה upload אחרי זמן קצר האינטרנט לא זז וצריך לעשות ריסטרט מה לעשות ולמה זה קורה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דליפה בסניף הסיני של מיקרוסופט חשפה את מערכת ההפעלה הבאה של החברה, Windows 9 לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%95%d7%a4%d7%a1-%d7%a1%d7%99%d7%9f-%d7%a2%d7%95%d7%a9%d7%94-%d7%98%d7%99%d7%96%d7%99%d7%a0%d7%92-%d7%9c-windows-9/
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, לפי מה ששמתי לב אני לא היחיד עם הבעיה שהפונט בויסטה ניהיה מודגש לאחר מחיקת המשחק LEFT 4 DEAD.. דוגמה: למישהו יש מושג איך לסדר את העסק הזה? תודה לעוזרים =] ![br]פורסם בתאריך: 28.02.2009 בשעה 17:32:03 אוקי אז כבר מצאתי פתרון לבדי והינה הוא :http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20090109201941AAeM3SP ותרגום: לאחר מחיקת L4D הפרוץ הוא מוחק גם כל מיני פונטים לא תקינים שאלו ובקיצור הוא פשוט מוחק לכם פונטים... והם מוחלפים באחרים. עכשיו תורידו את הפונטים האלו שהעלאתי עבורכם : http://rapidshare.com/files/203649334/FONTS.rar.html את הפונטים הללו תכניסו לתיקיה: C:\Windows\Fonts מה שצריך לעשות זה להכנס לעורך הרישום: Start -> Run -> regedit לאחר שאת…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
XP שלי משוגעת. כל בוט מראה שלו משתנה בין מראה XP למראה קלסי. לא רק מראה משתנה גם ההגדרה של מראה משתנה וזה קבוע - פעם ראשונה ככה ופעם שניה ככה. יש רעיון ?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרגע יש לי מחשב עגלה (ראה פירוט) אולי בעוד שנה או שנתיים אקנה מחשב סוס. איזו גרסת ווינדוס 7 כדאי לי לרכוש? Windows 7 Language Pack (x64) - DVD (Multilanguage) Windows 7 Language Pack (x86) - DVD (Multilanguage) Windows 7 Professional (x64) - DVD (English) Windows 7 Professional (x86) - DVD (English) Windows Automated Installation Kit for Windows 7 and Windows Server 2008 R2 (x86, x64, ia64) - DVD Windows Software Development Kit for Windows 7 and Windows Server 2008 R2 (x64) - DVD (English) Windows Software Development Kit for Windows 7 and Windows Server 2008 R2 (x86) - DVD (English) יש לי הזדמנות לרכוש עכשיו אחת מהגרסאות בחינם באמצעות msdn .
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! התקנתי את הבטא של ווינדוס 7 והוא לא מזהה לי התקן אודיו. כרטיס האודיו שלי מובנה בלוח אם ולכן אני צריך להתקין את הדרייבר ללוח אם, ניסיתי מהדיסק אך ללא הצלחה, ההתקנה טוענת שמערכת ההפעלה אינה תומכת. אשמח אם תעזרו לי למצוא דרייבר ללוח האם שלי שיפעל בווינדוס 7... לוח האם: ASUS P5SD2-X תודה רבה לכולם, דור.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי. זה בכוונה לא בפורום רשתות ואינטרנט כי יש לי תחושה קשה שזה קשור לWindows - אחרי זמן לא מוגדר החיבור שלי לרשת נופל. החלפתי כבר כרטיסי רשת, החלפתי ראוטר, עברתי מכרטיסי PCI ל-USB וחזרה כדי לשלול בעיה בחריצים, ואני לא מוצא את הפתרון. בנוסף, כרטיסי הרשת השונים נוסו על אובונטו ושם הכל עובד מצוין. מה שחבר אמר לי, שנשמע הגיוני, הוא שאולי ניהול הרשתות הגנרי של ווינדוז "מתנגש" עם הUtility שמגיע עם כרטיס הרשת. מה אתם אומרים ? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שבת שלום כולם! יש לי לפטופ שרצה עליו ויסטה, עד היום לא ממש התעסקתי איתו, רק השתמשתי בו לסרטים מוזיקה וגלישה היום שהתעמקתי קצת גיליתי שהנפח של כונן C הוא 30 ג'יגה !!!, עברתי תיקיה תיקיה ובחישוב כולל יצא שרק 11 ג'יגה נתפסים איפה נעלמו עוד 20 גי'גה!? הדבר היחידי שיש לי על C זה 6 ג'יגה של תמונות והמערכת הפעלה, אין לי שום תוכנות כגון אי מיול וכ'ו על המחשב הותקן רק AVG פיירפוקס וזהו! וכל התוכנות שהגיעו איתו הוסרו. תודה על העזרה, לירן
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צרבתי IMAGE לדיסק דרך אפליקציה של WIN7. רציתי לדעת מהם 3 הקבצים שנצרבו לי על הדיסק :boot, bootmgr, sources. ואיך מפעילים אותם במקרה ואני רוצה לשחזר את המערכת (זה עובד גם דרך ה- bios ?). האם יש עוד דבר שעלי לצרוב על הדיסק הזה כרגע?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הסמל של עצמת הקול נעלם לי משורת המשימות. יש ווליום, שומעים איפה שצריך, רק הסמל נעלם לי. איך אני מחזיר אותו? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ב-ICONS שעל שולחן העבודה יש בכתוביות שלהם מן צל שחור מאחור. אני לא מצליח לבטל אותו, אני מבטל אותו דרך ה-DISPLAY PROPERTIES וזה לא נשמר לי. איך אני מסדר את זה קבוע, שלא יופיע, כי לפעמים זה חוזר לי. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רכשתי נייד חדש שמגיע עם SSD המחשב בלי מערכת הפעלה שאני מנסה להתקין אני מקבל הודעה דיסק MBR לעבור ל GPT השמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אוקיי מדובר בקליק ימני על הקיצורים שבתפריט התחל- לא משנה אם הם קיצורים קבועים (למעלה) או קיצורים זמניים (למטה) בהתחלה חשבתי שזה רק למטה ורוקנתי את הרשימה (Clear list)- כמובן שזה לא הועיל. כשאני פותח את תפריט התחל ולוחץ קליק ימני על אחד מהקיצורים, לא קורה כלום. צריך ללחוץ כמה פעמים. זה רנדומלי, לפעמים קורה בפעם הראשונה ולפעמים קורה אחרי 6-7 קליקים. בנוגע לשגיאות המתקבלות- כל פעם שגיאות אחרות. לפעמים מתקבלת שגיאה של explorer והשורה נעלמת- ואני מריץ שוב את ה-explorer שוב הכל חוזר לפעילות אם אני זוכר נכון קיבלתי גם פעם שגיאה של doctor wattson הזה.. בגלל שרציתי לתת מידע יותר מדויק, החלטתי לעשות מלא קליקים ולרשום כל מיני שגיאות. 1. שגיאה שעוד לא קרתה בהקשר של הקליק הימני: ms v…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם.... לפני איזה חודשים התקנתי winxp בשני המחשבים שלי והתקנתי גם את הsp1. הוינדוס היה activate - לא גרסה של שלושים יום..... לפני שבוע וחצי הארדיסק של ibm 40GB נדפק- הוא התחיל להיות איטי מאוד (2 מגה לשניה במקום 18). מחקתי את כל המחיצות, התקנתי מחדש וזה לא עזר....40GB הלכו... יומיים אחרי זה זה קרה במחשב השני - 20GB הלכו שבועיים הייתי תקוע עם הארדיסק של 0.8GB והלכו לי 7GB של MP3...........ח-ר-א :'( היום קיבלתי שני הארדיסקים חדשים והשאלה שלי היא: הXP דפק את הדיסקים או משהו אחר?(לא היה לי אף פעם בעיות עם הארדיסקים האלה והם בני פחות משנתיים) מה כדאי לי להתקין: win98 או winxp?? אני מפחד שיהרס לי עוד הארדיסק... :AR15: תודה מראש, X - DreaM
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-