עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום, לאחרונה המחשב שלי התחיל לעשות, פתאום ללא שום נגיעה בו RESTART-ים. מהסתכלות בקובץ ה MINIDUMP שנוצר, בסופו יש את השורה: Probably caused by : sfc.SYS ( sfc+23a8 ) מה זה אומר?

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  2. Started by pssheba,

שלום, ניסיתי להתקין |(חזור והתקן, שוב ושוב) שרת SQL ע"ג פלטפורמה של win7 שמאוד יתכן שאינני יודע לעבוד איתה. בכל התקנה, השרת SQL "נעלם". כלומר, כל אימת שניסיתי להתחבר לשרת הוא פשוט לא נמצא ברשימת השרתים שמציג דף ההתחברות של SQL (SQL Server 2005)ׂ. יכולות להיות לכך סיבות רבות ושונות אך שמתי לב לאבטחה המוגברת הקיימת ב win7 ותהיתי שמא לא נפלתי בעצמי קורבן לה באופן ש win7 ממאן לאפשר לי התקנת שרת SQL. אני יודע שהשאלה היא כללית אך אינני יכול להניח את האצבע בדיוק בנקודה. אינני מבין מדוע אינני מצליח להתקין את השרת. אגב, גם להסיר את ההתקנה דרך add remove ב control panel אינני מצליח ונראה לי שיהה עלי להתקין את win7 מחדש אך גם זה לא יביא מזור לתחלואי. שלא כמו ב XP, ב win7 לא ניתנת לי…

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  3. Started by reyrey_200,

שלום כרגע על המחשב שלי מותקן WINDOWS VISTA עכשיו אני לא מרוצה מהויסטה והחלטתי שאולי עדיף להשתדרג ולעבור לווינדווס 7....עכשיו השאלה שלי היא ככה: יש לי שני הארד דיסקים,אחד 500 ואחד טרה, עכשיו אני לא רוצה למחוק כלום משניהם ! האם אפשר להתקין את הווינדווס 7 בלי למחוק קבצים מההארד דיסק (בלי לפרמט) ??

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  4. Started by MrAccident,

די פשוט ולעניין - חיברתי הרדיסק למחשב עם חלונות ויסטה וב"מחשב" (מה שמחליף את "מחשב שלי" בשאר החלונות) לא מופיע ההרדיסק החדש. במנהל ההתקנים ההרדיסק המקורי והחדש מופיעים ואין שום בעיה. עשיתי "בצע סריקה לגילוי שינויי חומרה" וזה לא עזר. ניסיתי גם לשים את הג'אמפר בכל המקומות וגם להוציא אותו והתוצאה זהה בכל האפשרויות חוץ מבאמצע שאז הוינדוס לא עולה בכלל. זהו, זה הכל, אומנם עניין של חיים או מוות אבל זהו. אגב - ניסיתי את זה עם שני הרדיסקים שונים עם אותה התוצאה.

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  5. Pentium 4 1600mhz עם 256MB זכרון. מהי מערכת ההפעלה שתוציא את המיטב ממנו? אני משתמש בו רק בבסיס כדי לראות פה ושם סרטים, אבל כרגע הוא עם XP והוא איטי מאוד, אני בטוח שאחרי פירמוט הוא יהיה הרבה יותר מהיר, אבל אני רוצה לדעת מה האופציה הכי טובה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by ido-nava,

יש לי win7 ultimate ואני שם לב שהרבה פעמים הוינדאוס/אקספלורר ועוד תוכנות נתקעות לי סתם ככה, זה רק אצלי ? והבעיה העיקרית, כאשר תוכנה נתקעת, אני בא לסגור אותה דרך מנהל המשימות (סיים תהליך/סיים עץ תהליך), וזה לא מגיב והתוכנה עדיין נמצאת בתהליכים.... מישהו יודע איך אני פותר את זה ?

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  7. Started by tzahi16,

שלום לכולם. יש לי WINDOWS 7 בדיסק 1 ו SERVER 2008 R2 בדיסק שני. אני רוצה להשתמש ב BOOT MANAGER של ה WINDOWS 7 בכדי לבצע את הפעולה הזאת. איזה פקודה אני צריך לרשום בשביל שה WIN7 יהיה כניסת ברירת המחדל וה SERVER 2008 R2 יהיה השני?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. שלום, ברשותי מחשב עם מע' win_xp sp3 . לאחר ביצוע פעולת repair מהתקליטור המקורי מופיעה באופן קבוע הודעה :התקנת הפעולות המותאמות אישית לא הצליחה.ההודעה נעלמת בלחיצה על ok כאשר אין כל תופעות לוואי נראות לעין. מה הסיבה להופעת הודעה זו וכיצד ניתן להפסיק אותה . תודה מראש על העזרה

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by the red dragon,

כשאני נכנס לRUN ומקליד REGEDIT כדי להיכנס ל ריגסטרי זה כותב לי "אפשרות עריכת הישום בוטלה על ידי מנהל המערכת" מה לעשות? זה וינדוס XP

• 1 תגובה
    • 867 צפיות
  10. היי היי, התקנתי ווינדוס אולטימייט כשדרוג לויסטה פרימיום, היו לי מחיצות לפני זה ומחקתי כל מה שהיה במחיצה השניה ובראשית לא נגעתי כי האמנתי שבמילא הכל ימחק, הרי עשיתי התאמה אישית (מה שאומר שהכל היה צריך ללכת) ובהפתעה גמורה אחרי השידרוג אני רואה פה תיקיה קטנה של כל החומר והקבצים שהיו לי בויסטה. איזו הפתעה בכ"מ, ההתקנה בוצעה ולהלן לשאלות: א. אני רוצה לשלוט בתוכנות שנדלקות עם הווינדוס, ושכחתי איך עושים את זה. אשמח אם יזכירו לי חברי הפורום כיצד אני שולט בתוכנות שנדלקות עם הווינדוס. ב. הסיבה הראשית שקניתי את האולטימייט היא הXP MODE שאני זקוק לה, היכן אני מוצא אותה בווינדוס או היכן אני מוריד אותה בכלל? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  11. מצ"ב screenshot מה זה? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  12. Started by lala2008,

היי לכולם, אני מקווה שתוכלו לעזור לי...קניתי מחשב נייד חדש, אבל התקינו לי ווינדוס 7 באנגלית בטעות יש אפשרות להתקין אותו בעברית יש לי את הדיסק הוא מקורי. אבל צריך לפרמט אותו לפי מה שהבנתי... רציתי לדעת אם אפשר ות להוריד איזה עדכון שיהפוך את הווינדוס לעברית? אני מסתבכת עם האנגלית בווינדוס הזה ..הוא חדש לי יש בו מלא הגדרות מסבכות ... בקיצור אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי ... טנקסס

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. לצורך ארגון מורכב של קבצים אני אמור לפתות עשרות רבות של ספריות וירטואליות (include in library) אני מעדיף למקם אותן בכונן אחר (כיום ב C) מעדיף להשאיר את ספריית "המסמכים שלי" ללא שינוי מיקום כיצד עושים זאת? (לא מצאתי ברשת תיעוד רישמי והקיים רק מבלבל) כמו כן, האם אפשר ליצר תת-ספריה וירטואלית? (לא מצאתי כלל תיעוד לזה) החלונות בגירסה אנגלית תודה עמיר

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  14. Started by gameon,

1800 MB בזמן גלישה באינטרנת מערכת WIN 7

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  15. Started by ggg123,

כרגע יש לי ווינדוס XP ולאחר שדרוג הזכרון ל 4 GB חשבתי לעבור לווינדוס 7 64 ביט. מבחינת דרייברים של הלוח האם מה אני צריך להתקין? באתר של הלוח אם מצאתי את הדרייברים הבאים לווינדוס 7: BIOS, CHIPSET, AUDIO, LAN, SATA. להתקין את כולם? בנוסף לכך, איזו גרסה של ווינדוס 7 עדיפה?

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  16. Started by liron177,

לא מזמן טכנאי מחשבים,קצת טיפוס אבל לא משנה,פירמט לי את הנייד. היה ויסטה הום,הוא שידרג לפרימיום והשאיר לי תקייה של WINDOWS OLD כדי להעביר קבצים שאני יצטרך. כל זה היה הרבה לפני יציאת WINDOWS 7 חשוב לציין.... הבעייה שעכשיו אני לא מצליח למחוק את ה 7 GB שנשארו מהתקיית WINDOWS OLD שאני לא צריך..הוא אומר שאני צריך רשות למחוק את הקבצים. אני מופיע כאדמין ואין יוזרים אחרים על המחשב,מישהו יודע למה הוא לא נותן לי למחוק??

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  17. ערב טוב וחג שמח. יש ברשותי מחשב נייד דיי ישן (מפרט) שמותקן עליו וינדוס ויסטה. בגדול הכל עובד בסדר מלבד בעיה שצצה בזמן האחרון והמערכת לא מזה שום התקן שעובד בUSB. ניסיתי להפעיל מחדש את המערכת על F8 מצב good... ניסיתי לעדכן את המערכת. ניסיתי לבדוק אןלי חסר דרייבר אבל לא היה חסר כלום. יש לציין שהעכבר היה עובד על מחשב זה והוא תקין לחלוטין. מה עלי עוד לנסות כדיי לפתור את הבעיה? אין לי עוד מושג מה זה עוד יכול להיות ולפרמט מערכת רק בגלל עכבר?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by bigbosf,

שלום חברים התקנתי ווינדוס 7 אתמול - כאשר הממשק התקנה כולו באנגלית - ולאחר מכן הוספתי בווינדוס אפדייט - את השפה העברית לאחר מכן נכנסתי לאפשרויות שפה בלוח בקרה ושניתי שם הכל לעברית . זה החליף את הכל לעברית - פונטים וכאלה - א-ב-ל- נניח אחרי שעושים עדכון של ווינדוס אפדייט - זה רושם באנגלית update - do not close the computer או משהו כזה או shut down - זה רושם באנגלית - נראה לי שהבנתם למה אני מתכוון עכשיו יש לי ווינדוס אקס פי גם ושם הוא רושם הכל בעברית - גם כיבוי - וגם מתקין עידכונים - אל תכבה את המחשב יכול להיות שזה בגלל שהווינדוס בא באנגלית ולא בעברית מלאה ? יש למישהו ווינדוס 7 שההתקנה היא בעברית מהתחלה ללא צורך להוסיף את העברית ? ויכול להגיד לי אם מה שתיארתי קורה גם שם?…

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  19. Started by tamir6066,

הי,קניתי מחשב חדש שהגיע עם ויסטה SP1,אחרי כמה ימים קפצה סוף סוף הודעה לעידכון לSP2.אישרתי את ההתקנה ומייד הופיע הודעה שההתקנה נכשלה ושצריך לבצע הפעלה מחדש.במהלך ההפעלה מחדש הוא כתב שהוא קובע תצורת עידכונים אבל כשהמחשב עלה לא היה זכר לSP2 ועל המחשב עדיין מותקן SP1 איך ניתן לנסות להתקין אותו מחדש?בעידכונים מופיע רק שהעידכון נכשל ולא מופיע שניתן להתקין אותו עוד פעם..

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  20. אפילו אחרי פירמוט והתקנת ווינדוס 7 הבעיה ממשיכה. בכל אתר שאני מנסה לעשות בו לוגין כולל האתרים הכי בטוחים (GMAIL HOTMAIL וכו') אני מקבל את ההודעה: There is a problem with this website's security certificate. The security certificate presented by this website has expired or is not yet valid. Security certificate problems may indicate an attempt to fool you or intercept any data you send to the server. We recommend that you close this webpage and do not continue to this website. Click here to close this webpage. Continue to this website (not recommended). ואני לא מצליח להתחבר למסנג'ר.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום לוח אם - Gigabyte p55us3l. יכול להיות שמקור הבעיה היא בעכבר? המחשב מתעורר מקליק שמאלי בעכבר בעקרון. יש לי עכבר אלחוטי של לוג'יטק אבל גם כאשר אני מכבה את העכבר עצמו המחשב מתעורר לבד. מדובר במחשב חדש עם ווינדוס 7 , הבעיה היא שהמחשב מתעורר לבד ממצב שינה (Sleep). למישהו יש השערה איפה מקור הבעיה? תודה

• 8 תגובות
    • 9.5k צפיות
  22. Started by Idan110592,

שלום לכם. אחרי יותר מדי בעיות במערכת הפעלה הקודמת שהייתה לי במחשב הישן, החלטתי לנסות לשדרג לווינדוס 7. בגלל שהכונן דיסקים נדפק, ניסיתי להתקין דרך דיסק און קי. הפעלתי את ההתקנה ובאחד השלבים (אחרי שזה התקין כבר, זה כתב Setting up your computer for first use) זה כותב לי "Invalid boot.ini file Booting from c:/windows/" כותב את זה לכמה שניות, ואז נעלם, ולפעמים מופיע פרוגרס באר שמסתיים וזה נשאר ככה, או מסך שחור לגמרי או מסך שחור עם מד התקדמות לבן, ולא עושה כלום. יש אפשרות להפעיל את הווינדוס הזה בכל מקרה? אם לא, יש אפשרות לחזור לווינדוס הקודם? או להתקין בדרך אחרת (בלי דיסק)? המחשב שלי לא תומך ב- Boot דרך USB (וכנראה שהייתי צריך לדעת את זה לפני שהחלטתי להתקין דרך דיסק און קי...)

• 4 תגובות
    • 954 צפיות
  23. Started by eldad_elyashiv,

התקנתי את הוידוס 7 על המדיה סנטר שלי. התחלתי להעתיק מדיסק הגיבוי את קבצי המדיה לאחר כמה דקות קיבלתי מסך כחול, לאחר שעלתה המערכת ניסיתי שוב להעתיק את ספריית המוסיקה למחיצה C ושוב מסך כחול, לאחר מכן ניסיתי שוב - ושוב מסך כחול. הבנתי שיש בעיה. הוצאתי את כל ההתקנים הניידים המחוברים למחשב וניסיתי - ושוב מסך כחול, פירמטתי מחדש וניסיתי - ושוב מסך כחול, פירמטתי שוב עם דיסק אחר של וינדוס - ושוב מסך כחול, פתחתי את המחשב והחלפתי בין הסלוטים של ה-SATA ובכל נסיון היה מסך כחול. אני חייב לציין ששידרגתי את המחשב מהויסטה שעבד מצויין ללא מסכים כחולים כלל. מה עושים? המחשב שלי עם 4 יח' של 1GB DDR2 כך שאין לו בעיית זכרון, מה יכולה להיות התקלה? האם התקנה מחודשת של ויסטה ובדיקת ההליך שמפיל את ה…

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  24. Started by kaktus,

שלום. מאז שהתקנתי את WIN 7 32 BITהאופיס שלי לא מתפקד כראוי. מדובר על אופיס 2007 הגרסה העברית. כשאני מקליד "שלום כתה א" אז על המסך מופיע "א כתה שלום". גם הCTRL +z/x/v/c/y וכו לא עובדים. יסיתי להתקין אופיס 2003 שהייתי משתמש בו לפני הווידוס החדש וגורנישט, אותה בעייה. ניסיתי את ההצעה לשינוי ב control panel>> region and language>>Admenistrativ לHebrow וישראל איפה שניתן. אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  25. לפני בערך חודש הפעלתי את המערכת הישנה שלי ופתאום להפתעתי לקח למערכת בערך 60-75 שניות לעלות (לפני זה בערך 15-20 שניות) אחרי הBOOT כשהמערכת עלתה פתחתי את מנהל המשימות וגיליתי שהקובץ SYSTEM לוקח בערך 80 מגה (כל השאר בסטנדרט) המערכת הישנה שלי היא המעבד Pentium 4 2.4Ghz presscot @ 3.4Ghz זיכרון 2GB 333mhz cl3 @ 415mhz cl2 כונן 120 שעליו המערכת מהן אפשרויותיי מה אני יכול לעשות מלבד פרמוט שאני רוצה להמנע ממנו [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים