Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
לא יודע למה סימון של העכבר גודל לי פתאום אחרי שעתיים ושאני מדליק את המחשב מחדש הוא חוזר לגודל נורמאלי ואז אחרי כמה שעות חוזר לגדול כזה למישהו יש מושג??
-
- 4 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום, ברשותי XP SP3 ה setting של הwindws משתנה לפתע לאחר הפעלה של כמה דקות. ראשית, בכל הפעלה מופיעה הודעהdata execution Prevention - Generic Host Process for Win32 Servies. כבר פעלתי בנידון (ניתקתי את המדפסת HP, עשיתי restart ל process, עדכנתי .dll וכו') שנית, רוחב ה Taskbar משתנה לפתע משתי שורות לשורה אחת, 10 דקות בערך לאחר שאני מפעיל את המחשב פתאום הצורה של ה Taskbar משתנה להיות קלאסי לבן, יורד שורה ואז חוזר להיות כחול מודרני שלישית, ה (service - Firewall/Internet Connection Sharing (ICS נפסק לפתע, גם פה כבר פעלתי על מנת להחזיר את ה Service וזה אכן עובד אבל רק עד להפעלה הבאה שבה לאחר 10 דקות כל האמור לעיל חוזר על עצמו. בצעתי בדיקה של וירוסים בעזרת ה AVG ובדיקה בעזרת S&a…
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני כבר כמה שבועות מנסה לפתור את הבעיה..... כל פעם שאני מכבה את המחשב הוא עושה לי מסך כחול.... העלתי קבצי MINIDUMP! תודה לעוזרים!!! [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ושהמחשב עולה רשום שהמעבד הוא 1.9GHZ... אז מה המהירות של המעבד??
-
- 4 תגובות
- 875 צפיות
-
-
במצב רגיל הוא עובד , אבל רציתי להיכנס ל SAFE MODE למחוק משהו (לא אכנס עכשיו לפרטים למה וכו') ואחרי שהוא סיים לעבור על כל הרשימה הזאת של כתובות שהוא עושה כשנכנסים ל SAFE MODE , הוא פשוט עושה רסטרט ונכנס לוינדוס רגיל... מה לעזאזל קורה לו ?
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם, מותקנת במחשב שלי מערכת הפעלה windows 7 יש לי שתי דיסקים קשיחים במחשב,אחר מחולק לשניים והשני לא מחולק.. המערכת הפעלה יושבת על הכונן הקשיח שמחולק לשניים יש אפשרות להעביר אותה אל הכונן הקשיח שלא מחולק בלי להתקין מחדש? פשוט אין לי כוח להתקין את כל העדכונים,תוכנות,דרייברים ושאר! אשמח לעזרה,די דחוף לי תודה
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
לפני כשנה קניתי msi wind u100 מאייבורי. הלפטופ הגיע לי עם windows xp home edition sp3, איך אני יכול לפרמט את המחשב בלי לקנות windows חדש? (ושעדיין ישאר לי המקורי) אני אמור לקבל את windows עם הלפטופ בדיסק או משהו כזה? ואם לא, זה חד פעמי מה שמגיע עם הלפטופ? מישהו??
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לפתוח את זה אז פתחתי כאן. יש לי טקסט ליד ההתחלה: איך אפשר להוריד את זה? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
יש לי 4 GB, התקנתי היום ווינדוס 7 אולטימייט 64 ביט. במאפיינים בווינדוס כתוב שיש 4GB RAM ובסוגריים כתוב 2.94 ניתנים לשימוש. גם בביוס כתוב 3GB . הזיכרון חדש, נקנה לפני מספר ימים: A-DATA 4GB 800MHZ לוח אם: Asus P5B DELUXE
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים! לפני שבוע ,קניתי לפטופ חדש, בהדלקה הראשונה הוא היה דיי תקוע על איזה התקנה של HP , WIN 7 . הפעלתי מחדש. ומרוב הלחץ שלי לראות איך הוא עובד התקנתי WIN 7 BETA שקיבלתי אז ממיקרוסופט. עכשיו אני מאוד מעוניין להשתמש ברישיון המקורי ובכלל בהתקנה המקורית... אבל הבעייה היא שכשאני מנסה להפעיל BOOT מכונן השחזור אני לא מצליח ..פירמטתי ,מחקתי מחיצות. בכל חדש.. אבל אני לא מצליח.. יש דרך מסויימת חוץ מלהגיד לי "לשנות הגדרות בביוס" ? (כי ניסתי את כל אופציות ה BOOT ... HELP
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
-
-
האם לא צריך להיות כתוב EMT64
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
שלום לכולם... האם מישהו מכיר דרך לשים VPN CLIENT של מיקרוסופט ב DOK ושלא יהיה לי צורך להתקין/להגדיר בכל מחשב שבו יהיה?
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
עם כל מה שחשבו על המערכת הזו...לא מבין למה אי אפשר לשלב (PIN) כל קיצור דרך בTASKBAR ? לי זה היה מאוד שימושי בXP ובכלל זה שימושי בכל מיקרה יש פיתרון...קצת עבודה והכל אפשריהינה תיקראו כאן: http://windows7center.com/tutorials/how-to-pin-any-item-to-the-taskbar-in-windows-7/ החיסרון של זה שזה לא נותן חלונות "Preview " אבל לא קריטי אם אתה רקוצה להצמיד תיקיות חשובות או תוכנות מסויימות בהצלחה!
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום, שמתי לב שבווינדוס 7 יש אפשרות חדשה כשאני מחבר את הדיסק און קיי שלי... משהוא יכל לתת קצט פרטים/מדריך על האופציה הזאת ? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
ב-XP היתה אפשרות לסמן עדכונים אותם אני לא רוצה לעדכן ובנוסף,ניתן היה להודיע למחשב שלא ישאל אותי שוב לגבי עדכונים אלו. איפוא יש את זה בוינדוס 7? תודה
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום לכולם, השבוע בשעה טובה קנינו לפטופ חדש של דל שהגיע עם דיסק של 7 המיועד רק ל"התקנה מחדש" ורק למחשבים של "דל" (או לפחות זה מה שהם כותבים). מה אתם חושבים שהסיכוי שאני יצליח להתקין אותו אצלי על הדסקטופ? מישהו ניסה משהו כזה? יש לי גם בעיה שהדיסק הוא 7-64bit ואני זוכר מפעם קודמת שניסיתי לעבוד עם 64bit שלא הכל ממש עובד כמו שהוא אמור, האם זה עדיין נכון? האם יש סיבה היום לא להתקין את ה64?
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום, ניסיתי להתקין |(חזור והתקן, שוב ושוב) שרת SQL ע"ג פלטפורמה של win7 שמאוד יתכן שאינני יודע לעבוד איתה. בכל התקנה, השרת SQL "נעלם". כלומר, כל אימת שניסיתי להתחבר לשרת הוא פשוט לא נמצא ברשימת השרתים שמציג דף ההתחברות של SQL (SQL Server 2005)ׂ. יכולות להיות לכך סיבות רבות ושונות אך שמתי לב לאבטחה המוגברת הקיימת ב win7 ותהיתי שמא לא נפלתי בעצמי קורבן לה באופן ש win7 ממאן לאפשר לי התקנת שרת SQL. אני יודע שהשאלה היא כללית אך אינני יכול להניח את האצבע בדיוק בנקודה. אינני מבין מדוע אינני מצליח להתקין את השרת. אגב, גם להסיר את ההתקנה דרך add remove ב control panel אינני מצליח ונראה לי שיהה עלי להתקין את win7 מחדש אך גם זה לא יביא מזור לתחלואי. שלא כמו ב XP, ב win7 לא ניתנת לי…
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה המחשב שלי התחיל לעשות, פתאום ללא שום נגיעה בו RESTART-ים. מהסתכלות בקובץ ה MINIDUMP שנוצר, בסופו יש את השורה: Probably caused by : sfc.SYS ( sfc+23a8 ) מה זה אומר?
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום, התקנתי אתמול את מערכת הפעלה WINDOWS 7, בינתיים הכל פועל חלק מלבד פונקציה אחת שנקראת aero peek, מה שאמור להציג את כל החלונות הפתוחים ללא פוקוס כשקופים. דירוג המחשב בwindows experience index הוא 4.9 (הבנתי שהמינימום לPEEK הוא 3.0) התקנתי את הדרייברים האחרונים של כרטיס המסך, ועקבתי אחרי מדריך שמראה כיצד להפעיל את הפונקציה "find and fix problems with the transperacy and other visual effects" אך הWIZARD לא מוצא בעיות. יש למישהו רעיון? תודה...
-
- 6 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני מקבל הודעת שגיעה כמו בתמונה נסיתי להפעיל את המערכת על מצב גוד קונפיגורישן ונסות לאפש ולחדש את השירות דרך MSCONFIG אך כלום לא עוזר.. תודה לעונים [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כרגע על המחשב שלי מותקן WINDOWS VISTA עכשיו אני לא מרוצה מהויסטה והחלטתי שאולי עדיף להשתדרג ולעבור לווינדווס 7....עכשיו השאלה שלי היא ככה: יש לי שני הארד דיסקים,אחד 500 ואחד טרה, עכשיו אני לא רוצה למחוק כלום משניהם ! האם אפשר להתקין את הווינדווס 7 בלי למחוק קבצים מההארד דיסק (בלי לפרמט) ??
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי WINDOWS 7 בדיסק 1 ו SERVER 2008 R2 בדיסק שני. אני רוצה להשתמש ב BOOT MANAGER של ה WINDOWS 7 בכדי לבצע את הפעולה הזאת. איזה פקודה אני צריך לרשום בשביל שה WIN7 יהיה כניסת ברירת המחדל וה SERVER 2008 R2 יהיה השני?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
די פשוט ולעניין - חיברתי הרדיסק למחשב עם חלונות ויסטה וב"מחשב" (מה שמחליף את "מחשב שלי" בשאר החלונות) לא מופיע ההרדיסק החדש. במנהל ההתקנים ההרדיסק המקורי והחדש מופיעים ואין שום בעיה. עשיתי "בצע סריקה לגילוי שינויי חומרה" וזה לא עזר. ניסיתי גם לשים את הג'אמפר בכל המקומות וגם להוציא אותו והתוצאה זהה בכל האפשרויות חוץ מבאמצע שאז הוינדוס לא עולה בכלל. זהו, זה הכל, אומנם עניין של חיים או מוות אבל זהו. אגב - ניסיתי את זה עם שני הרדיסקים שונים עם אותה התוצאה.
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
Pentium 4 1600mhz עם 256MB זכרון. מהי מערכת ההפעלה שתוציא את המיטב ממנו? אני משתמש בו רק בבסיס כדי לראות פה ושם סרטים, אבל כרגע הוא עם XP והוא איטי מאוד, אני בטוח שאחרי פירמוט הוא יהיה הרבה יותר מהיר, אבל אני רוצה לדעת מה האופציה הכי טובה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי win7 ultimate ואני שם לב שהרבה פעמים הוינדאוס/אקספלורר ועוד תוכנות נתקעות לי סתם ככה, זה רק אצלי ? והבעיה העיקרית, כאשר תוכנה נתקעת, אני בא לסגור אותה דרך מנהל המשימות (סיים תהליך/סיים עץ תהליך), וזה לא מגיב והתוכנה עדיין נמצאת בתהליכים.... מישהו יודע איך אני פותר את זה ?
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-