Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב לכם ... יש לי מחשב לא בדיוק מהטובים ביותר אבל דיי מספיק . יש לי כרטיס מסך Nvidia 9600GT 512mb - עד לפני כשלושה חודשים היה לי מערכת הפעלה XP pro sp3 ועבד בצורה מעולה , חבר מהעבודה דיי עניין אותי בהתקנה של Windows Ultimate x86/x64 . בהתחלה התקנתי 32 ביט ונדהמתי לגלות שבעת הפעלת סרט HD התמונה הייתה מאוד איטית (slow motion) , חשבתי שזוהי בעיה בדרייבר של כרטיס המסך והורדתי מחדש אך ללא תוצאה תקינה , דבר הוביל לדבר והתקנתי מחדש 64ביט ואותה תוצאה נתגלתה לפניי . ניסיתי להחזיר מחדש וינדוס XP , ניסיתי להריץ סרט HD ואני מקבל את אותה התוצאה כמו בקודמיו אבל אם תוצאה מאוד מעניינת ... כשאני מזיז את העכבר בעת צפייה בסרט , הסרט רץ בצורה תקינה , אך ברגע שאני עוצר את תזוזת העכבר הסר…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מערכת ההפעלה שלי WINDOWS 7 ULTIMATE 64BIT. הגדרתי בצריכת חשמל ביצועים גבוהים אך עדיין בהגדרות מתקדמות רשום כיבוי דיסק קשיח לאחר 20 ללא פעילות וברצוני לבטל את זה כך שהדיסק קשיח לא יכבה.
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. אני חדש עם WIN7 ויש לי כמה בעיות א.אני לא מבין איזה גירסא יש לי כי אני התקנתי 64BIT ואני רואה שכתוב שיש לי 4GB וגם שיש לי 64BIT {ב"מאפינים" ב"מחשב שלי"} אבל.. אני רואה שמותקנים כמה דברים שהם 32BIT השאלה אם זה הגיוני או לא ואם צריך להתקין מחדש. ב.אם אני לא נוגע במחשב בערך שעה אז הוא ב"מצב מיוחד" כלומר אני מזיז את העכבר ולא קורה כלום ואי אפשר לצאת מהמצב הזה רק ע"י הפעלת המחשב מחדש.נראה לי שזה מצב שינה או משו כזה-אני חודש שצריך לבטל אותו-איך אני עושה את זה {היה דבר כזה גם בויסטה ועזרו לי פה לטפל בזה.} ג.יש את הדבר הזה שקופץ כל פעם כשאתה מתקין/מוריד/עושה משו חדש למחשב הוא שואל אם אתה בטוח שאת רוצה לעשות את זה איך מבטלים את זה?! תודה רבה!יום טוב!
-
- 4 תגובות
- 845 צפיות
-
-
יש לי windows xp sp3 ופתאום הוא הפסיק לעבוד. כשאני מדליק את המחשב הכל בסדר, עד לטעינה של הווינדואוס (שהתחילה להיות מאוד איטית בזמן האחרון..) - זה נטען, ובאיזשהו שלב המסך נהיה שחור והווינדואוס לא עולה... ניסיתי לפרמט את המחשב (רק את התוכנה, לא את כל ההארד דיסק) וזה עבד סבבה, אבל אז הבעיה הופיעה עוד הפעם! ועוד משהו- לפני חודשיים בערך פירמטתי את המחשב ויצרתי מחיצות חדשות, לשתיים מהם עשיתי אתחול, ולשתיים לא עשיתי. המחיצות להן לא עשיתי אתחול נעלמו, ואין לי מושג איך להחזיר אותן. מישהו? תודה! גיא
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי היום את המחשב החדש שלי שנקנה ללא דיסק קשיח אליו העברתי את הדיסק קשיח הישן שלי [יש עליו את מערכת ההפעלה Windows XP Professional]. כאשר ניסיתי להפעילו המחשב עלה, עבר למסך עם הבאר טעינה של המערכת הפעלה ועשה ריסט. בעל החנות ואחד הטכנאים שם אמרו לנו שיש בעיה כאשר מעבירים דיסק קשיח עם מערכת הפעלה עם לוח אם X למחשב אחר עם לוח עם מסוג שונה. הוא הציע גם להתקין על גבי זה עם ברצוני לשמור על הקבצים אך אמר שזה לא בטוח יפעל. למישהו יכול לעזור לי ולהגיד : א. האם הדרך הזאת פועל? ב. האם יש דרך דומה לעשות את אותו האפקט ללא פירמוט ? תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לשנות הרשאות לקובץ קיים כדי שחוץ מהמשתמש שלי לא יהיה ניתן לערוך או למחוק אותו הקובץ נמצא על כונן נייד מפורמט כ NTFS ואני שואל האם ואיך ניתן למנוע עריכה ומחיקה שלו גם במחשבים אחרים כמובן שבסופו של דבר הכל ניתן למחיקה אבל כוונתי ברורה מה שאני בעצם מעוניין לעשות זה ליצור קובץ Autorun.inf ולנעול אותו כך שרוב הוירוסים הפשוטים לא יוכלו לשנות אותו בלי לקיחת בעלות זו לא מניעה מוחלטת אבל זה די מעצבן למחוק אותו כל פעם שהכונן חוזר מביקור משפחתי וגם דיי מעניין אותי אם הוירוס המסויים הזה שאצלהם מסוגל לעקוף את זה אני משתמש במערכת הפעלה ויסטה
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, נחמד לפרסם הודעה אחרי הרבה זמן שלא הייתי פה השאלה שלי מתחלקת לשתיים 1. התקנתי וינדוס 7 x86 על מחשב חדש שהיה לו לפני XP32 בסיום ההתקנה הוא העלה את המערכת הפעלה כמסך שחור עם סמם העכבר מה הבעיה ? 2. האם אוכל להתקין windows 7 במחשב שיש לו q8200 מעבד ולוח אם gigabye ep45-ds54 ואם כן איזו גרסה ? x86 או x64 תודה לעוזרים, ולילה טוב
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
במצב רגיל הוא עובד , אבל רציתי להיכנס ל SAFE MODE למחוק משהו (לא אכנס עכשיו לפרטים למה וכו') ואחרי שהוא סיים לעבור על כל הרשימה הזאת של כתובות שהוא עושה כשנכנסים ל SAFE MODE , הוא פשוט עושה רסטרט ונכנס לוינדוס רגיל... מה לעזאזל קורה לו ?
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם, מותקנת במחשב שלי מערכת הפעלה windows 7 יש לי שתי דיסקים קשיחים במחשב,אחר מחולק לשניים והשני לא מחולק.. המערכת הפעלה יושבת על הכונן הקשיח שמחולק לשניים יש אפשרות להעביר אותה אל הכונן הקשיח שלא מחולק בלי להתקין מחדש? פשוט אין לי כוח להתקין את כל העדכונים,תוכנות,דרייברים ושאר! אשמח לעזרה,די דחוף לי תודה
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
לא יודע למה סימון של העכבר גודל לי פתאום אחרי שעתיים ושאני מדליק את המחשב מחדש הוא חוזר לגודל נורמאלי ואז אחרי כמה שעות חוזר לגדול כזה למישהו יש מושג??
-
- 4 תגובות
- 878 צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לפתוח את זה אז פתחתי כאן. יש לי טקסט ליד ההתחלה: איך אפשר להוריד את זה? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב בן 3 חודשים שהתקנתי עליו Windows 7 Ultimate. המחשב כולל כרטיס פקס מודם של קונקסנט. עד לפני שבועיים היה לי חלונות XP ויכולתי לשלוח פקסים ע"י הדפסה למדפסת פקס, אבל עכשיו בווינדוס 7 אני לא מצליח לשלוח - מותקנת לי מדפסת פקס אבל היא כל הזמן במצב לא מקוון (OFFLINE). השאלה שלי - איך אני הופך את המדפסת להיות זמינה - אונליין? תודה מראש למי שיכול לעזור
-
- 8 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום חברים! לפני שבוע ,קניתי לפטופ חדש, בהדלקה הראשונה הוא היה דיי תקוע על איזה התקנה של HP , WIN 7 . הפעלתי מחדש. ומרוב הלחץ שלי לראות איך הוא עובד התקנתי WIN 7 BETA שקיבלתי אז ממיקרוסופט. עכשיו אני מאוד מעוניין להשתמש ברישיון המקורי ובכלל בהתקנה המקורית... אבל הבעייה היא שכשאני מנסה להפעיל BOOT מכונן השחזור אני לא מצליח ..פירמטתי ,מחקתי מחיצות. בכל חדש.. אבל אני לא מצליח.. יש דרך מסויימת חוץ מלהגיד לי "לשנות הגדרות בביוס" ? (כי ניסתי את כל אופציות ה BOOT ... HELP
-
- 2 תגובות
- 996 צפיות
-
-
האם לא צריך להיות כתוב EMT64
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
יש לי 4 GB, התקנתי היום ווינדוס 7 אולטימייט 64 ביט. במאפיינים בווינדוס כתוב שיש 4GB RAM ובסוגריים כתוב 2.94 ניתנים לשימוש. גם בביוס כתוב 3GB . הזיכרון חדש, נקנה לפני מספר ימים: A-DATA 4GB 800MHZ לוח אם: Asus P5B DELUXE
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ושהמחשב עולה רשום שהמעבד הוא 1.9GHZ... אז מה המהירות של המעבד??
-
- 4 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני כבר כמה שבועות מנסה לפתור את הבעיה..... כל פעם שאני מכבה את המחשב הוא עושה לי מסך כחול.... העלתי קבצי MINIDUMP! תודה לעוזרים!!! [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפני כשנה קניתי msi wind u100 מאייבורי. הלפטופ הגיע לי עם windows xp home edition sp3, איך אני יכול לפרמט את המחשב בלי לקנות windows חדש? (ושעדיין ישאר לי המקורי) אני אמור לקבל את windows עם הלפטופ בדיסק או משהו כזה? ואם לא, זה חד פעמי מה שמגיע עם הלפטופ? מישהו??
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם... האם מישהו מכיר דרך לשים VPN CLIENT של מיקרוסופט ב DOK ושלא יהיה לי צורך להתקין/להגדיר בכל מחשב שבו יהיה?
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש עם מערכת הפעלה xp sp2 עד היום היה הכל סבבה עד לפני כמה ימים שהתחילה תופעה מעניינת, המחשב אינו מתכבה כלומר ברגע שאני בוחר באופציה turn of computer מופעים לי 3 אפשרויות 1) stend by 2) turn off 3) restart אופציה 1 באמת מכניסה את המחשב למצב של שינה אופציה שלישית באמת מרסטת את המחשב אבל אופציה שניה גם מרסטת את המחשב המחשב רושם שהוא נכנס למצב של TURN OFF ולאחר מכן מרסט את המחשב גם לחיצה קצרה על לחצן ההפעלה של המחשב מרסט את המחשב למרות שמוגדר שלחצן זה מכבה את המחשב רק לחיצה ארוכה על לחצן ההפעלה מכבה את המחשב בעיה לא מזיקה אך מציקה רעיונות ? תודה רבה מראש ski farm
-
- 7 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום, ברשותי XP SP3 ה setting של הwindws משתנה לפתע לאחר הפעלה של כמה דקות. ראשית, בכל הפעלה מופיעה הודעהdata execution Prevention - Generic Host Process for Win32 Servies. כבר פעלתי בנידון (ניתקתי את המדפסת HP, עשיתי restart ל process, עדכנתי .dll וכו') שנית, רוחב ה Taskbar משתנה לפתע משתי שורות לשורה אחת, 10 דקות בערך לאחר שאני מפעיל את המחשב פתאום הצורה של ה Taskbar משתנה להיות קלאסי לבן, יורד שורה ואז חוזר להיות כחול מודרני שלישית, ה (service - Firewall/Internet Connection Sharing (ICS נפסק לפתע, גם פה כבר פעלתי על מנת להחזיר את ה Service וזה אכן עובד אבל רק עד להפעלה הבאה שבה לאחר 10 דקות כל האמור לעיל חוזר על עצמו. בצעתי בדיקה של וירוסים בעזרת ה AVG ובדיקה בעזרת S&a…
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
עם כל מה שחשבו על המערכת הזו...לא מבין למה אי אפשר לשלב (PIN) כל קיצור דרך בTASKBAR ? לי זה היה מאוד שימושי בXP ובכלל זה שימושי בכל מיקרה יש פיתרון...קצת עבודה והכל אפשריהינה תיקראו כאן: http://windows7center.com/tutorials/how-to-pin-any-item-to-the-taskbar-in-windows-7/ החיסרון של זה שזה לא נותן חלונות "Preview " אבל לא קריטי אם אתה רקוצה להצמיד תיקיות חשובות או תוכנות מסויימות בהצלחה!
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום, שמתי לב שבווינדוס 7 יש אפשרות חדשה כשאני מחבר את הדיסק און קיי שלי... משהוא יכל לתת קצט פרטים/מדריך על האופציה הזאת ? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
ב-XP היתה אפשרות לסמן עדכונים אותם אני לא רוצה לעדכן ובנוסף,ניתן היה להודיע למחשב שלא ישאל אותי שוב לגבי עדכונים אלו. איפוא יש את זה בוינדוס 7? תודה
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום לכולם, השבוע בשעה טובה קנינו לפטופ חדש של דל שהגיע עם דיסק של 7 המיועד רק ל"התקנה מחדש" ורק למחשבים של "דל" (או לפחות זה מה שהם כותבים). מה אתם חושבים שהסיכוי שאני יצליח להתקין אותו אצלי על הדסקטופ? מישהו ניסה משהו כזה? יש לי גם בעיה שהדיסק הוא 7-64bit ואני זוכר מפעם קודמת שניסיתי לעבוד עם 64bit שלא הכל ממש עובד כמו שהוא אמור, האם זה עדיין נכון? האם יש סיבה היום לא להתקין את ה64?
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-