עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by g1zey,

אני לא מוצא את הצייר .. האם יש אפשרות להוסיף בדרך כלשהי את הצייר לווינדואז יש לי XP Pro 64bit SP2 בנוסף אין לי אייקון של האינטרנט על השולחן עבודה והפקודה msconfig לא עובדת .. מישהו יודע איך אפשר לפתור את הבעיות הללו (פקודה זהה לmsconfig ואיך לשים צייר ואייקון של אקספלורר)

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  2. Started by alphaseeker,

שלום לכולם כידוע לכם ישנם אתרים מסויימים אשר עם הכנסתם לתפריט המועדפים הם מופיעים כשלצידם האייקון שלהם, וזאת בניגוד לאתרים אחרים אשר פשוט נשמרים עם האייקון הכללי של האקספלורר. האייקונים שהי לי נעלמו עם כיבוי והדלקת המחשב ולא נשמרו. שאלתי היא- האם עליי לשנות משהו בהגדרות האינטרנט או הדפדפן שלי שימנעו את מחיקת האאיקונים לאחר כיבוי המחשב? האתרים נשמרים בתפריט המועדפים טולם ללא האייקונים שלהם ובמקומם מופיע האייקון הקבוע של האקספלורר. תודה על תשומת הלב alphaseeker

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  3. Started by nng,

אתמול ביצעתי פירמוט והתקנה של וינדוס 7 ולאחר מכן את 8 pro המסך מידי פעם מהבהב ונתקע מאתמול המחשב נדלק ונכבה כמה פעמים הענין שהוא טוען שיש לו תקלה אחת מהם זה memory.dmp הדיסק קשיח חדש אז אני לא יודע אם זה קשור אשמח אם מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה אני נתקע המון באמצע עבודה כי המחשב נכבה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by אמיר יצחקי,

כל פעם שאני פותח את ה IE או כאשר אני מפעיל את המחשב יש לי חלון שרשום בו שגיאה ב CTF LOADER אין לי אפילו מושג מזה. תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  5. Started by Xstyle,

שלום. יש לי בעיה מסוימת.. אני עובד על המחשב כרגיל ואחרי בערך חצי שעה המחשב נתקע בערך כל 3 שניות, כלומר הכל זורם במחשב-תקיעה של שניה, וחוזר חלילה. מה הבעיה ומה אני צריך לעשות?[br]פורסם בתאריך: 16.10.2008 בשעה 21:37:29 הינה לינק לתמוה של הפרוססhttp://up29.siz.co.il/up3/wndtomwdjioq.jpg ורציתי להוסיף ולהגיד שאחרי ריסטארט זה מיסצתדר לכמה דקות מזהו כמו 5 10 ואז חוזר שוב אני ממש מזיז את העכבר על המסך והוא ניתקה לשבריר שנייה וממשיך משהו מוזר לחלוטין בדקתי שתוכנות שרצות שאין משהו שקופץ ובאמת אין משהו כזה אז תעזרו לי!

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  6. Started by ofer_mat,

משהו יודע מתי יוצא ? (לא בטא) ומה העידכונים?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by The-Devil,

ראיתי לא מזמן שמחשב בבית ספר נתקע ובא טכנאי והשתמש במה שנראה כ FILE Checker זה נראה כמו חלק של הוינדוס ולכן אני כותב פה רציתי לדעת אם יש כזה דבר או משהו דומה (ולא אני לא מדבר על SCANDISK או על איחוי) ואיך אני מפעיל אותו

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  8. Started by Godinger,

מישהו יודע מה עושים אם באמצע ההצפנה המחשב נכבה?

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by Eviljelly,

איך אני מאתחל את המחשב במצב דוס ? אני צריך להריץ את הגוסט . יש לי XP SP3 ומשום מה אין לי יותר בתפריט F8 אופציה כזאת .. גם את האופציה שאפשר לבחור מה אני רוצה להריץ (זאת שבסוף הוא היה שואל אם להריץ וינדוס) כבר אין אין לי כונן דיסקטים ככה שאני לא יכול ליצור דיסקט אתחול .. או לחילופין יש פקודה כזאת שמריצה קבצים לפני שהוינדוס עולה , מהי ?

• 5 תגובות
    • 5.2k צפיות
  10. אותו הדבר ב DEVICE MENNEGER

11. לא עדיף להתקין תHOME PREMIUM?

• 5 תגובות
    • 952 צפיות
  12. Started by OmriF,

שלום, יש ברשותי תוכנה, שלאחר כמה ימים נחסמת, אך לפי מה שאני יודע, מחיקת רגיסטרי עוזרת, איך בדיוק מוחקים רגיסטרי של תוכנה מסוימת? או איך מוחקים רגיסטרי בכלל?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום וברכה, יש לי בעיה מעצבנת מאוד באקספלורר שהוא לא שומר לי קבצים שאני מוריד בעברית המחשב שלי כולו מוגדר בעברית (עשיתי הגדרות עברית מחדש לוודא את העניין) אבל משום מה, האקספלורר הוא הדפדפן היחידי שכשאני מוריד קובץ עם שם בעברית הוא שומר לי אותו גי'בריש. הבעיה הזאת פתאום קרתה לי, בהתחלה הכל עבד לי טוב. אני עובד על ווינדוס 8.1 עם האקספלרר הכי עדכני. אני אשמח לכל עזרה אפשרית

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שלום לכולם יש לי בעיה כשאני מגדיל את החלון של כול דבר במחשב שלי אני לא יכול לראות את ההתחל ואת שורת המישמות למטה... הינה תמונה של הבעיה http://img383.imageshack.us/my.php?image=24389127sh8.jpg כמו שאתם רואים הדף טעינה של ה firefox עד סוף המסך שלי ואני לא מצליח לראות את ההתחל כאשר אני מגדיל את החלון לגדול הכי גדול.. יש לי xp sp3...ובישן יש לי xp sp2 וזה לא ככה מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  15. המחשב בקושי זז אני משחק ZOO TYCOON והוא בקושי זז למרות שהוא אמור לעבוד יופי עם המערכת (ראו מפרט) אגב יש לי XP

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Itzik 007,

אני מעוניין לפרמט את הווינדוס 7 שלי. כשקניתי לא קיבלתי דיסק התקנה (כמו בכל ווינדוס עד היום) אלא יש לי כונן D ובו RECOVERY. מישהו יכול להפנות אותי למדריך איך אני מפרמט את הווינדוס? העניין הוא שאני ממש רוצה לבצע פרמוט ומחיקה של כל הכונן ולא פשוט שחזור למועד קודם יותר (שלדעתי לא יבצע את אותה עבודה). אגב, שחזור לא יבטל את כל המחיצות, הקבצים והתוכן שעשיתי אחרי זה? קצת מבולבל בסיפור הזה... ווינדוס XP היה יותר פשוט, במיוחד אחרי שעשיתי התקנה עם NLITE, שהפכה לי את הווינדוס למטורף במחשב ישן. תודה!

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by שמנואל,

אהלן. צירפתי פה תמונה - אין לי בכלל אפשרות לטפל בגופן כשאני כותב הודעה ובכלל אין לי את סרגל הכלים שתמיד יש. איך אפשר להחזיר ? תודה רבה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

18. Started by liormor,

ערב טוב! לפני כחודש וחצי שידרגתי לווינדוס 7,אני מאוד מרוצה יש לי מעבד כפול ליבה E6420 נכנסתי ל-MSCONFIG בווינדוס בפנים נכנסתי ללשונית BOOT שם נכנסתי ל- ADVANCED OPTIONS ושם ראיתי שבשורה של NUMBERS OF PRECESORS רשום 1 איך זה יכול להיות? הווינדוס כאשר נותן לי ציון על החומרה במחשב מזהה שזהו מעבד כפול ליבה אז למה במספר המעבדים הוא כותב לי אחד? תודה רבה ליאור

• 7 תגובות
    • 730 צפיות
  19. יש לי שני מחשבים נייחים עם Windows 8.1 ובשניהם אותה הבעיה - השעון מפגר ב2-3 דקות ולא מסתנכרן באינטרנט. ניסיתי את כל השרתים ברשימה בהגדרות זמן ב-Windows, כולל שרת pool.ntp.com ואני מקבלת תמיד את אותה הודעת שגיאה - Timeout. חיפשתי בגוגל וראיתי שמציעים להחליף סוללת CMOS אבל לא נראה לי שזה קשור כי זה קורה בשני מחשבים וב-Windows 7 הבעיה לא התרחשה. מישהו נתקל בבעיה הזו ויודע איך לפתור אותה? אשמח לעזרה. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 8.4k צפיות
  20. Started by psychuil,

קרה אצלי ב4 התקנות שונות (ונקיות) של ויסטה, 3 מהן X86 ואחת X64. לאחר כמה שעות של עבודה נורמלית (יכול להיות 4 שעות, יכול להיות 40), פתאום, אני מאבד גישה לאתרים. ז"א שמוזילה, אקספלורר וMSN מתנהגים כאילו שאין לי חיבור, בעוד שכל השאר עובדים כרגיל. לפעמים זה נמשך 5-10 דקות ועובר מעצמו, ולפעמים רק אתחול מאפס את העניין. למישהו יש מושג, ולו הקלוש ביותר, מה זה? ???

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by IG,

^^^ אם לא, מה הגירסה הכי ישנה שכן תעבוד? (אחרי 6 התוכנה נהייתה כבדה ולא נוחה... ניסיתי את כולם וה-6 זה הכי טובה מבחינתי)

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. ואם לא, האם יש לויסטה בעיה לקרוא כוננים חיצוניים שמפורמטים ב- FAT32? תודה!

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  23. Started by mic,

לא יודע מה ההבדל? כדאי לי להרויד מוזילה? יש לי כרגע IE ? יש הבדל בכלל?

• 23 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. אני לא מוצא אותו ב-add/remove גם כשה-show updates מסומן בווי מאיפה אפשר למחוק את העדכון? http://img100.imageshack.us/img100/196/afdsewyo8.jpg

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  25. ישנם שני עידכונים של וינדוס שחוזרים על עצמם שוב ושוב, למרות שאחרי הורדת העידכון ותקנתו אם ידנית ואם שאני מכבה את המחשב. למחרת שוב אני מקבל את אותו עדכון וכך חוזר חלילה מידי יום. העדכון המדובר... מדוע זה קורה ?. אשמח לתגובות...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.