Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני עתיד לקבל בקרוב מחשב העונה למפרט הבא: Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB Tray Generic CPU Cooler For s775 GIGABYTE EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E DDR II 800Mhz 2x2GB Patriot Extreme Performance Viper Dual Channel Seagate 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II ST3500418AS Zotac GTX 260 (216 Core) 896MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA CoolerMaster Centurion 590 Black Case (No PSU) Chieftec 550W Active PFC,80+, 14cm Fan, (24pin) רציתי לדעת איזה מערכת הפעלה הכי כדאי לי להתקין עליו ע"מ למקסם את הביצועים (בעיקר למטרות גיימינג) אשמח להצעות והתנסויות שלכם, תודה
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני מספר שבועות שאלתי פה אם אני יכול להשתמש בהתקנה של win7 שהגיעה עם לפטופ של "דל" על המחשב השולחני שלי (לא דל) התגובה כאמור היתה שהדיסק לא יתקין את עצמו על "לא דל" מה שגרם לי לחשוב - אם אני מתקין מדיסק אחר אבל משתמש בkey מהלפטופ, האם זה יעבוד? תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
צהריים טובים צריכה את עזרתכם אם אפשר.. יש ברשותי CD של HIRENS 9.7 משם אני מעלה את תוכנת GHOST לשיחזור מגיבוי . קובץ האימג' של הגיבוי נמצא בדיסק קשיח חיצוני המתחבר USB למחשב . כרגע אני מבצעת את הגיבוי בצורה של עלייה מהדיסק של HIRENS ואז מפנה בגוסט עצמו לאימג' שנמצא בדיסק הקשיח החיצוני . יש אפשרות שתוכנת הGHOST או כל דיסק הHIRENS יהיו בדיסק הקשיח החיצוני ומשם אני אעשה את הBOOT למחשב (הלוח תומך בBOOT מהתקן USB) כולל קובץ האימג' של הדיסק . כך זה יחסוך שימוש בCD של התוכנה . אם אפשרי..תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי אז בעייה צצה משום מקום , לא עשיתי משהו מיוחד. כאשר אני מנסה לכבות את המחשב הוא פשוט עושה ריסטרט במקום כיבוי. מישהו יודע ממה זה נובע \ נתקל בזה בעבר?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בחיי מעצבן לאללאה...למה מיקרוסופט חייבים לסבך כל דבר? בסה"כ אני רוצה להעתיק תיקייה מיכונן לכונן :s05: זה מזהה(מיותר!) > כמה קבצים צריך להעתיק...איזה 4 דקות ואח"כ מעתיק איזה תיקייה קטנה מיתוך הרבה מאוד תיקיות וקבצים ופשוט ניתקע! יש לי קאספרסקי ( שכיביתי אותו וזה לא עזר) איך פותרים את הבעיה ? חשבי שהבעיה נפתרה עוד מימי ויסטה...לא? תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני לא יודע אם זה המקום ליכתוב את זה אבל... אז הבעיה שלי היא כזו הוא איטי יש לי 2 גיגה רם ו750-850 גיגה הרד דיסק יש לי כרטיס מסך ג'י פורס 9500 GT אנוידיה המחשב בן 4 שנים יש אליו וינדוס 7 קניתי אוטו בזמנו ב4500 ש"ח כבר פירמטתי אותו כמה פעמים וזה לא הכי אזר (הפירמוט בא אחרי חודש או משהוא כזה) וזה כך כבר חצי שנה ואכשיו זה נהיה עוד יותר גרוע כשאני מדליק את המחשב לוכך לו משהוא כמו 10 דקות אם לא יותר לעלות אם אני פותח משהוא אז לוכך לו הרבה זמן ליפתוח אותו ושלא נדבר אל האינטרנט אני עובד אל אלחוטי והוא הרבה פעמים מיתנתק או סתם עושה שתויות וכול הבעיות הללו היו לי ליפני שעברתי לוינדוס 7 בהתחלה היה לי XP וויסטה אני חושב שאני אם ה7 כבר חצי שנה הכיצר מאז שיצע לו הבטא ה3 ואכשיו יש …
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
ערב טוב.. לא יודע אם זה הפורום הנכון התלבטתי בין זה לפורום אודיו מכיוון שהתקנתי ווינדווס 7 היום ומאז התחילה הבעיה בערך אז החלטתי פה. אז ככה :רמקולים X540 5.1 כרטיס קול VX של קרייטיב .. הווינדווס כמובן התקין את הדרייבר בעצמו ואחרי שהוא התקין את הקונטרול פאנל התחילה הבעיה (לפני זה לא שמעתי רעשים כאלה) ועכשיו כל פעם שאני סוגר חלוןן מסוים אני שומע פיצפוץ מהרמקולים בXP אני חושב שהייתי יודע את הפתרון וזה לבטל את הצלילים של ווינדווס או משהו כזה אבל אני עוד לא מכיר את המערכת החדשה כמו שצריך ואני לא רוצה לפגוע במחשב תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף מקום לספריית הסיסטם על חשבון פרטישן אחר (פיזית הם נמצאים על אותו כונן) יש לי כונן 320 ג'יגה שמחולק כך: 16 ג'יגה לסיסטם (כונן C 175 ג'יגה (כונן D) 100 ג'גה (כונן E) יש לי עוד 10 ג'יגה שלא משוייכים לכלום ואותם אני רוצה לאחד עם כונן C כדי שיהיה סה"כ 26 ג'גה. כשאני נכנס ל- COMPUTER MANAGMENT ולוחץ קליק ימני על כונן C אני מקבל את האפשרויות הבאות בלבד: איך מאחדים אותם? [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב האם הפירמוט ב- windows 7 מתבצע בצורה שונה ? כי כשאני לוחץ על אתחל או אתחול (הכוונה במסך התקנה ראשונית של windows) זה מסיים פירמוט בכמה שניות . עוד שאלה אחת - בהתקנה הוא מציג לי את כוננים c,d ועוד כונן שנקרא system reserved בגודל 100 מגה מה זה הכונן הזה ? צריך למחוק או לפרמט אותו בכל התקנה של ווינדוס מחדש ? תודה
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
של אדימקס 7128G שפותר בעיה של קפיאת המחשב בהתקנת חומרה חדשה במחשב עם ווינדוס 7. לא מצליח למצוא את זה ואודה אם מישהו יוכל לעזור תודה
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
למה ה-CPU USAGE אצלי נמצא על 100%? זה קצת מוזר ומפחיד. הוא נשאר תקוע על 100 למעשה.
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
היי, אנ'לא יודע אם זהו המקום הנכון לשאלתי - בכל אופן;השאלה בכותרת... תודה רבה מאוד מראש...
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן עם windows 98. קניתי מחשב חדש ואני מנסה להעביר את הכונן הישן למחשב החדש. במחשב החדש (מעבד 6300, לוח אם GA-73PVM-S2, כונן קשיח של 500 גיגה) הביוס מזהה את הכונן השני ואת כונן הדיסקים. כשאני מפעיל את המחשב, הווינדואס עולה אבל הוא כל הזמן נתקע בלנסות להתקין PCI standard ram controller. אם אני נותן לו למצוא את הדרייבר לבד הוא מוצא, מתקין, ואז שוב חוזר להתחלה ומבקש להתקין אותו שוב. כנ"ל אם אני לוחץ על cancel. ניסיתי להכניס את הדיסק של החלונות אבל אני לא רואה לא את הכונן החדש ולא את הכונן דיסקים. לפעמים, אם אני לוחץ ממש הרבה על cancel זה כן יעבור הלאה ויתקין עוד דברים, אבל בסוף יבקש לעשות ריסטרט ואז המעגל מתחיל מחדש. אני שוקל להתקין את החלונות מחדש אבל אני ממש ממש…
-
- 27 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
לאחר הפרמוט שביצעתי, בכל הדלקה של המחשב הווינדוס לא נטען אוטומטית ובמקום יש לי אופצייה לבחור בין שני אופציות: Windows XP Professional Windows XP Professional כמובן שזה נובע מכך שהתקנתי ווינדוס על ווינדוס וכל מיני סיבוכים בפרמוט ובהתקנה. השורה הראשונה היא זו שמפעילה את הווינדוס התקין מבין השניים. כיצד אני מסיר את האופצייה השנייה שלא תהיה בתפריט בכלל והמחשב יטען אוטומטית את הוינדוס התקין (העליון ברשימה)?
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני מעלה את הוינדוס,זה מציג מסך שחור לא רואים כלום,זה פותח לי בהתחלה חלון של MYCOMPUTER,אז נכנסתי למעלה לCONTROL PANEL והצלחתי להתחבר לרשת למזלי,קיצר איך אני פותר את הבעיה הזאת? ניסיתי לעשות שחזור מערכת וזה לא עובד! מה עושים חבר'ה?!
-
- 5 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום רב, לאחר שבאתי לתקן מחשב שלא זז, סרקתי לו וירוסים, מצא 110 וירוסים, לאחר ההסרה כנראה שהאנטי וירוס מחק גם קבצי מערכת חשובים, המחשב מצליח לעשות BOOT, מגיע לוינדוס אחרי שעשיתי LOG IN ,המחשב קורס אחרי כמה שניות ונותן מסך כחול לחצי שניה וREBOOT ניסתי ב ERD, ניסיתי מצב בטוח שלא עובד, ניסתי RECOVERY CONSOLE, לא עובד, ניסיתי Hiren's BootCD, שום דבר לא עזר גם SFC אי אפשר לעשות הקבצים מאוד חשובים ואני צריך לעבוד עם המערכת ההפעלה הספציפית הזאת. מערכת הפעלה של XP PRO' תודה לכולם !
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ערב טוב, יש לי סיריאל ל- Windows 7 Ultimate אך אין לי דיסק התקנה, מאיפה ניתן להוריד את ההתקנה? חיפשתי באתר של מיקרוסופט ומצאתי הורדה של גרסאת Enterprise ניסיונית שתקפה ל-90 יום, יש אפשרות להוריד אותה ולעשות לה אקטיבציה עם הסיריאל?
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
אז ככה: חבר שלי הביא לי את הארד דיסק שלו WD 320GB 16Mb ואמר שהווינדוס לא עולה. כשחיברתי את הכונן למחשב שלי עבד כמו שצריך,גיביתי את כל מה שהוא רצה - עד כאן הכל טוב.חיברתי לאחר מכן את הכונן שלו כראשי עם דיסק אקס פי בכונן דיוידי,הווינדוס עולה כרגיל וקורס (זו הבעיה העיקרית) אבל כשאני מחבר את הכונן שלי כראשי מתחיל תהליך פרמוט רגיל. הכונן מן הסתם עובד כי יש גישה למידע שעליו השאלה שלי היא מה אני צריך לעשות בשביל לפרמט את הכונן הזה? עשיתי Chkdsk /R וגם /F לכונן כשהמחשב עולה (ריסט וכל פעם אחד אחר) וגם SFC תודה,בר
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אז ככה:אני כרגע מנסה לפרמט את המחשב שלי עם הארד דיסק שלי.משום מה לפני זה הכנסתי את הדיסק בזמן שהווינדוס עובד ,העתיק קבצים לתקייה מסויימת,ביצע ריסט. בזמן עליית המחשב אני נכנס להתקנה של וווינדוס עד כאן הכל עובד כשורה.אבל,ברגע שאני מנסה למחוק את המחיצה הקיימת © הוא לא נותן ורושם לי את ההודעה הזאת: Setup is unable to perform the requested operation on the selected partition. This partition contains temporary setup files that are required to complete the installation. To continue ,press ENTER זו הדרך שאני מפרמט איתה תמיד ואף פעם לא נתקלתי בבעיה מהסוג הזה. אולי אפשר פשוט למחוק את הקבציים שהווינדוס שם להתקנה בזמן שפעלתי עם הדיסק? שוב תודה מראש,בר
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אני חייב לגבות בהקדם את הדיסק של מערכת ההפעלה (GHOST) ואני מעוניין לצמצם ככל האפשר את נפח הגיבוי ללא סיכונים מיותרים, פרוצדורות מסובכות או הסרת תוכנות. לצערי אין לי פנאי בזמן הקרוב "לחפור" ברשת אז אשמח לכמה טיפים מהימנים, בדוקים ומועילים שניתן ליישם בקלות ובמהרה. רב תודות מראש, גונן. דs"א - קיבלתי המלצה חמה להשתמש ב-Macrium Reflect החינמית במקום Acronis/Ghost המוכרות. מישהו מכיר?
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם איך אני יודע איזה גירסא של win 7 מותקן לי במחשב ??? הכוונה היא: 7600 , 7100
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
המחשב לא מצליח להעלות את תפריט ההתחלה וזאת לאחר שימוש ב easybcd. על המחשב מותקן windows xp על HDD בכונן C. כונן E הוא HDD שונה ועליו התקנתי windows 7 ע"י image של acronis . כאשר אני נכנס לביוס ומגדיר כל פעם את עדיפות ה HDD העולה , אז הכל עובד כמו שצריך - xp עולה יפה לבד , וגם 7 לא עושה שום בעיה. הבעיה היא שאני רוצה לעשות תפריט כדי שאוכל לבחור כבר בהתחלה לאיזו מערכת שארצה להיכנס. אשמח לעזרה.
-
- 3 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אהלן. יש לי ווינדוס XP. הדלקתי את המחשב ועוד לפני שעלה ווינדוס (אבל אחרי שהופיע הסמל של ווינדוס עם השורה הרצה), כיביתי ת'מחשב ע"י לחיצה על הכפתור. מאז, המחשב כל פעם שהוא מנסה לעלות הוא מראה מסך כחול עם כיתוב לחצי שניה (אי אפשר להספיק לקרוא כלום), ועושה ריסטרט. ככה ללא הפסקה. ניסיתי לעשות לו last known configuration וזה לא עזר. ניסיתי safe mode לא עזר. ניסיתי windows PE- להעלות את המחשב ולכבות אותו כמו שצריך- לא עזר. וככה הוא ממשיך וממשיך. כשאני מדליק את המחשב הוא מגיע למצב של הבחירה בין safe mode וכו'.. ולא משנה מה אני אבחר, הוא ינסה להעלות את ווינדוס, ורואים את השורה הכחולה הזאת שרצה כשווינדוס עולה ואז הוא מראה את המצב הכחול הזה ועושה ריסטרט. מישהו יכול לעזור לי בבקשה?? …
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, נחמד לפרסם הודעה אחרי הרבה זמן שלא הייתי פה השאלה שלי מתחלקת לשתיים 1. התקנתי וינדוס 7 x86 על מחשב חדש שהיה לו לפני XP32 בסיום ההתקנה הוא העלה את המערכת הפעלה כמסך שחור עם סמם העכבר מה הבעיה ? 2. האם אוכל להתקין windows 7 במחשב שיש לו q8200 מעבד ולוח אם gigabye ep45-ds54 ואם כן איזו גרסה ? x86 או x64 תודה לעוזרים, ולילה טוב
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכל חבריי הפורום .!!! יש לי שאלה , ובעייה מאוד מוזרה , ואני עדיין לא יודע למה זה עובד ככה..!!! יש לי ארד דיסק עם שתי מחיצות , כונן c ו d . עם אני מתקין על כונן c (שהוא הכונן הראשי) , אני מתקין עליו win xp . ובכונן d אני מתקין עליו win 7 , אז שהמחשב עולה הוא נותן לי לבחור איזה מערכת הפעלה לעלות. אבל עם אני מתקין win 7 על כונן c. ואחרי זה win xp על כונן d: אז הוא פשוט לא נותן לי את האפשרות לבחור איזה מערכת הפעלה לעלות....(כאילו אין 7 במחשב!) השאלה שלי היא כזאת: למה הוא לא נותן לי אפשרות לבחור , למה ב xp יש את האפשרות הזאת ? האם אני צריך להתקין איזה תוכנה אוו משהו , שהוא יאפשר לי לבחור מערכת הפעלה ..???? בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-