Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להחזיר דברים שמחקתי בטעות אני רוצה לעשות את זה בעזרת שיחזור מערכת עכשיו אני לא יודע איך אני בוחר לתאריך שאני רוצה משהו יודע איך אני עושה את זה תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום אני מנסה לפרמט תמחשב נייד שלי והוא נותן לי איזה בעיה כאילו הוא אומר שהדיסק קשוח לא מחובר למחשב והוא מחובר סתכלו http://i26.tinypic.com/2lswhuc.jpg תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אהלן חברה יש לי בעיה רצינית כל פעם שאני מדליק את המחשב ומעלה את הוינדוס צצה לי ההודעה הזאת: windows could not start because the following files are missing or corrupt \windows\systen32\config\system עכשיו כל פעם שאני מנסה להתקין את וינדוuס מחדש הוא מופיע לי מסך כחול,אם אני מנסה לעשות repair גם מסך כחול או לא עושה כלום. מה הבעיה מה אפשר לתקן.ממש דחוף תודה רבה לעוזרים.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
יש לי בעיה עם ה VIRTUAL MEMORY במחשב שלי,יש לי פנטיום 4 2.4 ג'יגה עם זכרון של 256 DDR WINDOWS XP PROFETIONAL בחודשיים האחרונים תוך כדי עבודה עם תוכנות רבות כולל צריבות המרות סרטים וגם עבודה עם האימיול.. מופיע לי הודעה עם סימן קריאה בצבע צהוב שאומר VIRTUAL MEMORY MINIMUM IS TOO LOW העלתי את הטווח למינימום 350 מקסימום 1800 מגה וזה לא עזר.. ולאחר מכן מינימום 600 מקסימום 1000 מגה וזה עדיין לא עזר זה מאט לי את המחשב ואני צריך לעשות RESTART כל כמה שעות 10 12 שעות בערך... מה לעשות? האם אני צריך להגדיל את הזכרון ל 512 לפחות או שיש בעיה אחרת? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
בוא נקדים קודם בסיפור קצר שיקל עליכם בהבנה. יש לי דיסק קשיח של 320 ג'יגה. חילקתי את הקשיח ככה: 2 כוננים. כונן C (עם הווינדוס) סה''כ 20 ג'יגה (נשאר 600 מגה פנוי) כונן D (עם כל התוכנות והמשחקים) סה''כ 300 גי'גה (נשאר 35 ג'יגה פנוי) עכשיו השאלה שלי היא כזאת אפשרי לקחת מכונן D נגיד 10 ג'יגה ולהעביר אותם לכונן C מבלי ששום תוכן יימחק מאף כונן? במידה וכן הכיצד אני עושה את זה? תודה רבה לעוזרים הנחמדים
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בעיה שלדעתי יכולה להופיע לכל הNT לסוגיהם. נכנסתי לEVENT VIEWER וזה התוכן: The OMSCAN service failed to start due to the following error: The system cannot find the file specified. ניסיתי לחפש אותו בSERVICES אבל ללא הצלחה. ההודעה מופיעה כל הפעלה של המערכת. אם מישהו יודע להעלים אותה ולהסביר לי מה משמעותה אז תודה.
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
אהלן. קראתי פה את כל השירשור על SP2 ואני רוצה לשאול ולהתייעץ עמכם: יש לאחי מחשב AMD 1600 משהו ישן למדי. כבר פעם שלישית שאנחנו מפרמטים את המחשב, הכל עובד מצויין, ואז מותקן SP2 והמחשב ממש נופל: תקלות בהפעלת תוכנות , מסכים כחולים עם הודעות משתנות, ולאחרונה גם ריסטרטים בלופ אינסופי. חסמתי את האפשרות לקבל עדכונים אבל לדעתי זה ממש לא פיתרון כי אם יצא עדכון קריטי כלשהו זה מסוכן מדי להישאר בלעדיו. וגם אם נחסום אותו, קראתי בכל מקום שבקרוב לא ניתן יהיה להגיד "לא" לעדכון ופשוט נאלץ לקבל אותו... אני ממש זקוק לעצתכם איך לפתור את הבעיה הזו. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אחר פירמוט המחשב, ברשותי חבילת השפה העברית. התהליך מוכר לי ועשיתי אותו לא פעם ולא פעמיים (הכוונה להוספת חבילת העברית ולאחר מכן השינוי היכן שצריך על מנת שיהיה עברית). הכוונה לשינוי, זה תהליך בדיוק כמו התהליך במדריך הבא: הגדרת עברית ב-Windows XP - אחת ולתמיד אבל וכאן האבל, חלק מהתהליכים אצלי במחשב מעורבים (אנגלית ועברית) הנה דוגמאות: זו לא פעם ראשונה שאני מפרמט (אני מדגיש שוב התהליך מוכר וידוע ועשיתי אותו מספר רב של פעמים בעבר), אבל דבר כזה טרם נתקלתי של תהליבים במחשב כמו: מנהל המשימות או מאפייני תצוגה הם גם בעברית וגם באנגלית, גם לפני הפירמוט הכל היה אצלי בעברית בלבד. (הכוונה לפקודות - לשוניות כמו בדוגמא השולחן עבודה שרשום בעברית). באפשרויות אזור ושפה, אני…
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
היי, מתכבה לי כל הזמן המחשב מעצמו, השגיאה כזאת 0X00000001 והוא מפעיל זמן כזה מ-25 לפעמים מ-50 ועד ל-100 ומתכבה. למשהו יודע על מה מדובר?
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם מעבד AMD ו win XP מותקן ופועל. אני רוצה להחליף את המעבד לחדש יותר. (רק מעבד, לא לוח אם) האם הווינדוס יקבל זאת בברכה? (כלומר לא יעשה בעיות) כי שמעתי על כל מיני הגנות שיש ל XP כנגד החלפת חומרה. תודה מראש, יובל
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום, נראה לי שהמחשב מאוהב בצבים!!! החלפתי את הארדיסק מ-20 ג'יגה ל-80 ג'יגהכאשר הוא מחולק לשניים.. יש המון מקום פנוי בשני הכוננים (על זה שמותן הוינדוס יש 15 ג'יגה פנוי מתוך 20) ולכן לא נראה לי שזו בעיה של מקום... התוכלו לעזור לי? תודה רבה רבה רבה!!! מקווה לתגובה בקרוב!!! NiGhT-FiRe עריכה: מצאתי את הבעיה,נכנסתי למנהל המשימות (קונטרול אלט דליט...) וראיתי שהקובץ eexplorer.exe לוקח לי 99 מה-cpu אז סגרתי אותו ואז כמובן שכל הדברים נעלמו אז החזרתי את הקובץ ולאחר מכן המחשב נהיה נורמלי ועובד פיקס אבל כאשר אני עושה כיבוי והדלקה הוא עוד פעם איטי,יש מצב לעזרה פה? תודה רבה רבה רבה רבה!!!!!!!!!!!!!!! מתחנן לעזרה!!! :'( :'( :'(
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי במחשב כל מיני תיקיות כמו אימיול או תיקיה של משחק כל שהו או סתם קבצים שהשם שלהם מסומן בצבע כחול ואני רוצה לדעת מזה אומר תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך אפשר להכריח תוכנית שאין לה אפשרות מובנית לעלות בעת הדלקת המחשב ?
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום לכולם. קראתי את המדריך לפיצול החמיצות בויסטה אך כאשר אני מנסה לפצל ובוחר באפשרות שויסטה יקבע לי כמה מקס' אפשר לפצל מתוך 100GB הוא מגיע רק עד 30GB (זה לא בסדר)אני רוצה שתיקיית ההפעלה OS תהיה 20-30GB ושכונן נגיד E יהיה 70 איך עושים זאת? ועוד שאלה האם להשאיר את מחיצת הגיבוי ללא פירמוט?כי גיביתי אותה על דיסק DVD.מדובר בגירסאת HOME,ואם יש תוכנה מסויימת שעושה זו אשמח לקבל לינק.
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב עם לוח GA-965P-S3 עם ארד דיסק SATA II 500 GB, הרכבתי אותו והכל טוב אבל לא קניתי עם המחשב כונן תקילטונים, איך אני יוכל להתקין XP על כונן SATA2 בלי כונן תקליטונים??! (הרי צריך בתחילת ההתקנה של הXP להכניס את הדיסקט שמכיל את הדרייבר של הSATA 2 לא??) האם יש איזהשהי דרך אני אובד עצות חברים זה ממש דחוף לי.
-
- 7 תגובות
- 719 צפיות
-
-
-
קניתי מחשב נייד חדש (עם וינדוס 10 לצערי) ובפעם הראשונה בחיי אני נתקל במצב שבו כל האייקונים בשולחן העבודה בצד ימין וכך גם שורת המשימות... ניסיתי באינספור וריאציות וחיפשתי אונליין לפתרון אך ללא הועיל. האם אפשר להעביר את זה לצד שמאל הרגיל מוינדוס 7?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
אז יש דרך או אין? האם אנו כלואים לחלוטין בעולם שבו מחוץ ל "Working Hours" המערכת יכולה לעשות מה שבא לה? כי אני ממש אשמח שזה *לא* יהיה ככה. כבר כמה פעמים זה דפק לי הרצות של כל מיני דברים שאמנם הסתיימו "באמצע הלילה", אבל הכרחי לצפות בהם למחרת בבוקר...
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
בכל פעם שאני מנסה לרשום כתובת ב adress bar האקספלורר אינו מגיב. כאשר אני לוחץ על ה favorites , האקספלורר נתקע. ריסטרט למחשב מסדר את זה מדי פעם. הרצתי סריקת וירוסים ומצאתי וירוס בשם welcia אך הורדתי אותו ןסרקתי שוב והוא אינו שם ועדיין יש לי את הבעיה הזו. אגב, כאשר אני לוחץ על לינקים בדף רשת אין את הבעיה. כמו כן כאשר אני פותח עמוד דרך מקש ה "GO" במקלדת- אין בעיה. ( ווינדוס XP ) יש למישהו מושג ממה זה נגרם ואיך אני יכול לפתור את הבעיה הזו?
-
- 7 תגובות
- 849 צפיות
-
-
בדרך כלל מערכת הפעלה תראה את עצמה כC למרות שהיא מותקנת במחיצה אחרת. בהתקנות שלי ושעשיתי לאחרים זה תמיד היה ככה. כמה פעמים נדירות יצא לי לראות אצל אחרים מצב כמו שמתואר בכותרת ולא הבנתי איך זה קורה. למישהו יש מושג ?
-
- 3 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אהלן יש לי בעיה בעייתית... במשך תקופה לא ארוכה המחשב שלי סובל מהתרסקויות של מערכת ההפעלה ומופיע המסך הכחול המפורסם... היו לי בעיות עם הכרטיס מסך, אז החלפתי אותו במחשבה שזה אולי גם יפתור את הבעיות הנ"ל, אך ללא הועיל... היום המחשב קרס שוב, באמצע עבודה, והפעם רשמתי לעצמי את הודעת השגיאה (אם זה אומר משהו למישהו...) אז הנה: STOP: 0000008E(oxc0000005, 0xBF837895,0xB5FEEA68,0x00000000) Win32k.sys - Adress BF 837895 base at BF800000,DateStamp 45f013f6 אני לא יודע אם זה אומר משהו למישהו מכם אבל אם יש מבין(צדיק) אחד בסדום אני מאד אודה לו אם יש צורך אז מפרט המערכת: AMD ATHLON 3200+ 2 GB RAM GFORCE 7600 GS אם צריך עוד מידע אני מוכן לספק בכייף תודה רועי
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
לא ידעתי בדיוק איך לנסח את התקלה בכותרת, אני ינסה להסביר אותה כאן: אני משתמש ב-WIN7 Ultimate 32bit במחשב נייד שלי (עם מעבד core i5 ו-4 ג'יגה זיכרון), וכאשר ה-windows עולה יש את הצליל טעינה שהוא נשמע מקרטע. ונניח שאני מזיז את העכבר אז כל 5 שניות הוא נתקע ואז ממשיך רגיל. דבר זה קורה ב-2 דקות הראשונות שה-win עובד ולאחר מכן אין את התופעה באף מצב. בעיה זו מוכרת לי מפעם(מחשב נייח וwindows אחר) שהיה לי עומס על ה-CPU ואז זה גרם למחשב לנגן מוזיקה עם קפיצות ולקרטע...אני לא יכול לבדוק את זה מאחר ואין לי תוכנה שיכולה לבדוק את ה-CPU בעליית ה-windows. מה מקור הבעיה?ואיך פותרים את זה? מקווה שהסברתי את עצמי באופן ברור... ??? תודה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 997 צפיות
-
-
אובכן, אחרי שעשיתי REPAIR לWINDOWS XP שעל המחשב שלי, הפסיק לעבוד כונן הDVD.. כלומר, הוא לא נהרס או משהו כי אני יודע שבDOS כשצריך להריץ איזה משהו מהBOOT דרך כונן הDVD, אז הוא עובד... כך גם הBIOS מזהה את הדיסק ומראה שהוא קיים.. לעומת זאת במערכת ההפעלה WINDOWS XP, כשאני נכנס למחשב שלי, לא רואים שום כונן DVD.. כונן הDVD מחובר במקביל ביחד עם הארד דיסק באמצעות קבל IDE אחד... (גם ההארד דיסק ההוא שמחובר במקביל לכונן הDVD לא עובד..) אז מה לעשות? לא הגיוני שזו בעיה במחשב בחומרה מכיוון שבDOS ובBIOS הכל מזוהה ועובד.. מה לעשות אנשים? ניסיתי להתקין דרייברים, אך לא עזר בכלום.. ]= ~HELP~
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו נתקל בזה בוינדוס ויסטה שמשחקים לדוגמא באתר וואלה לא עובדים והצליח לפתור את זה?
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-