Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלומות חברים, אחרי פירמוט והתקנה מחדש של XP PRO (ואחר כך - SP1 ו-SP2), מזוהה לי רק 127 ג'יגה מתוך דיסק של 160 (לפני הפירמוט היה מזוהה 150 ומשהו, וזה הגיוני בגלל ההבדל בין 1000 ל 1024). הבנתי שזאת בעיה ידועה עם XP שאמורה להיפתר עם SP2. אבל עד כה - כלום. יצויין שאני לא רוצה להגדיר את החלק הלא מזוהה ככונן נוסף. anybody help ?
-
- 6 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מקווה שזה הפורום הנכון.. איך אני יכול לעשות שדרך הCMD אני יראה את כל המשתמשים הנעולים שיש לי בactive directory ,ושאני יוכל גם לראות משם את שם היוזר ולא רק כמה נעולים וכמה לא? מה הפקודה שאני צריך לרשום שם?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך משדרגים פאט שלושים ושתיים לNTFS בלי לפגום בתוכן המאוחסן?
-
- 6 תגובות
- 911 צפיות
-
-
כשאני לוחץ על ctrl+alt+delete זה לא נכנס לי לכלום. איך פותרים?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי אז רציתי לפרמט ולא מצאתי את הדיסק שלי של הוינדווס שהוא היה מושלם בלי שום בעיות והכל SP2 והייתי מעדכן לSP3 למרות שזה פרוץ הוא מובנה עם CDKEY מקורי . בקיצור אין לי דיסק אז עשיתי חיפושים אחרי מערכות הפעלה XP SP3 והורדתי 2-3 הראשונה לא הייתה טובה לא עשה לי BOOT בתחילה של המחשב .. השניה לא הצליחה להתקין AVG אז התייאשתי ואמרתי שאני יתקין את האנטיוירוס הראשון שאני מוצא .. התקנתי AVIRA 8 PRO .. והאנטיוירוס הזה היה ממש מעפן .. שעשיתי CONTROL ALT DELETE.. TASK MANAGER הוא זיהה אתזה כוירוס או משהו , כל דבר .. אפילו שעשיתי START מצד שמאל הוא הקפיץ הודעות .. הבנתי שמשהו גם בוינדווס לא היה בסדר והורדתי עוד וינדווס שכרגע אני איתו , איתו לא היו שום בעיות חוץ מדבר אחד , עד שהתק…
-
- 6 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום בעוד יומיים אני מקבל את המחשב החדש שקניתי ואהדבר היחיד שאני לא סגור עליו זה מערכת הפעלה .. XP או ויסטה ??? המחשב בהחלט יכול להתמודד עם ויסטה (Q6600,2G RAM , 8800GT) ..והוא מיועד למשחקים חדשים וכבדים וסרטים ... אבל שמעתי שיש באגים רציינים בויסטה ..? מה אתם אומרים לקחת XP עכשיו ולשדרג עוד כמה חודשים לויסטה? אני מפחד שבמשחקים חדשים (cod4 , קרייסס ) , הXP לא יוציא את המיטב מהחומרה והגרפיקה שהמשחקים האלה יכולים להציג ...יש לזה בסיס ?
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
ואם אני קונה היום וינדוס 7 ואקס' 8 האם השדרוג ל 9בחינם?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. בעיה: taskbar מופיע כרגיל, כלל tray ותפריט התחלה. חלונות לא מופיעים, פרט למקרים בהם אני משנה הגדרה של המסך או מפעיל משחק\סרט, ואז הם מופיעים לרגע(יענו flicker). אחרי לא מעט חקר לא מצאתי שום דבר שקרוב לתיקון בשבילי. עכשיו חוץ מפורמט, למישהו יש איזה משהו שקרוב לפתרון בשבילי? תודה מראש על כל עזרה שהיא!
-
- 6 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום לכם! מאז שהפעלתי קובץ (לא חוקי :-\) נכנסו למחשב שלי Spyware שמסרב להיעלם.. ניסיתי עם Spybot ו-Ad-Aware (Pro) מעודכנים וכן סריקה מלאה עם Norton AV 2006 ו-Kaspersky מעודכן ומצאתי המון דברים "זדוניים" אך ה-Spyware עדין קיים.. יש לציין שכל שתי דקות קופץ חלון שכזה והדבר מתרחש רק כאשר יש חיבור לרשת.. כאשר קופץ חלון פרסומת שכזה הכתובת המופיעה בשורת הכתובת היא: http://www.ad-w-a-r-e.com/cgi-bin/PopupV3?ID={126D47B3-EC8B-821C-D403-D2125518184C}&type=normal&mSkip=1&rnd=29001 חיפשתי ברשת את המחרוזת ad-w-a-r-e.com ומצאתי רק כלי לתוכנה Ad-Aware שנקרא V2X cleaner שתחילה מצא את החיידק במחשב אבל אחרי סריקה עם התוכנה הכלי טוען שהמחשב נקי.. (ממש..) כמו כן נאמר שהמחרוזת ב…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בעעע, Windows XP השתלט לי על המחשב... אני לא מצליח לעשות אתחול משום דבר, ניסתי עד כה: דיס אתחול של ווינדוס SE98 דיסקט אתחול של ווינדוס 98 SE, וגם 98 רגיל ווינדוס 95 DOS 6.22 וגם דיסקט האתחול של ה XP עצמו... התופעה היא בעצם שהכונן דיסקטים קורא המדיסקט איזה כמה שניות ואז הוא מפסיק לטעון וזהו, כלום לא קורה. המחשב לא נתקע אפשר לעשות CTRL ALT DEL אבל אני לא מגיע לכלום. מה אני יכול לעשות אני לא יכול להכנס לדוס כמו שצריך ככה, וגם לעתיד איך אני יתקין מחדש את ה XP ? עזרה בבקשה..
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לוח: Asus P4C800E הגדרתי RAID0 ואני מנסה להתקין ווינדוס XP הורדתי דרייברים מהאתר של אסוס ובתחילת ההתקנה אני לוחץ על F6 ומוסיף להתקנה את הדרייברים הדרושים דרך כונן דיסקטים... אבל בכל זאת ההתקנה של הווינדוס אומרת שהיא לא מוצאת כונן קשיח להתקין עליו... מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 950 צפיות
-
-
יש לי SP2. האם יש בעיות מיוחדות או תאימות של תוכנות ודרייברים אם אני מתקין SP3? האם יש בעייה של האטה/באגים? אשמח לעזרה. תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך משנים ב-Windows 2000 את הרוחב של הפאנל השמאלי במחשב שלי ובתיקיות, באמצעות ה-Registry?
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום לפני כמה זמן התחילה לי בעיה מוזרה במחשב כל סרט \ שיר שאני מפעיל דרך המחשב או דרך האינטרנט פועל בצורה מאוד מוזרה או שזה פועל מהר מאוד ולא מבינים כלום או שזה פועל עם עיוותים ולאט מידי , אפילו ביוטיוב זה ככה מה לא ניסיתי XP התקנתי כמה פעמים מחדש , דרייברים התקנתי מחדש והכי מוזר הקתנתי וינדוס 7 בתקווה שזה יפתור את הבעיה אך ללא הצלחה :-[ המפרט שלי E6750 EP43-DS3L 9800GT 3GIG RAM יש לי כרטיס קול של REALTEK נראה לי כרטיס מובנה האם הבעיה היא בלוח אם \ כרטיס קול ?
-
- 6 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם, לידידה שלי יש מחשב עם לוח אם של FOXCONN דגם: 945P7AD-8EKRS2H. בפינה הימנית התחתונה של הלוח ישנו לד קטן אדום שדולק גם כאשר המחשב לא עובד ורק מחובר לחשמל. אחרי הפוסט והכל פשוט המסך נהיה שחור ולא מופיע המסך שבו מתבצעת טעינת הווינדוס והמחשב לא עולה. מישהו יכול לעזור לי בנושא?
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי! אולי שמתם לב של אהייתי פה בזמן האחרון וזאת מפני שהמחשב שלי נדפק. בקיצור, התקנתי מחדש את הוינדוז, וכל המסמכים והכל נמחק. כל התקיות בPROGRAM FILES נמצאות אך לא מופיעות ברשימה של הSTART. למישהו יש מושג איך לתקן זאת? תודה!
-
- 6 תגובות
- 761 צפיות
-
-
יש לי Windos XP... מה אני עושה עם ההתקן הזה???
-
- 6 תגובות
- 791 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש. אני רוצה להתקין בו Windows XP. מתי שאני מתקין אותו מהדוס עם WINNT.EXE הוא מעתיק קבצים והכל מתי שהוא מסיים הוא מבקש להוציא דיסקט מהכונן ולעשות ריסטרט. הוצאתי את הדיסקט הוא עשה ריסטרט אבל במקום להמשיך בהתקנה הוא ביקש דיסקט. הכנסתי את הדיסקט ומתי שאני עושה שוב WINNT הוא עושה את אותה העתקת קבצים מחדש. איך אפשר לפתור את זה? ניסיתי גם לשנות ב BIOS שהוא יחפש קודם את HD ולא את הדיסקט אבל זה לא עזר. יש לי לוח אם ASUS P4P800. בביוס שיניתי ל 1st boot device Maxtor 2st boot device cd rom 3st boot device 1st floopy drive
-
- 6 תגובות
- 847 צפיות
-
-
איך ניתן לדעת אם יש לי WINDOWS XP על בסיס 32 ביט או 64 ביט??? ובנוסף ארצה לדעת איזה מהם עדיף לאילו צרכים? תודה רבה אני הייתי אופיר
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המדפסת לא מדפיסה צבע!!! מותקנת לי מדפסת hp 710c כבר כמה שנים, והכל עבד מעולה, עד שנגמר הצבע, ובמהלך הבדיקה שעשיתי כדי לוודא שבאמת נגמרה מחסנית צבע וזו לא תקלה, שיניתי הגדרות צבע ב- properties. עכשיו אני לא זוכר מה היו הגדרות ה default של המדפסת, ולא מצליח למצוא אותן באתר החברה. (אולי לא זו הבעיה??) החלפתי גם את המחסנית הצבעונית וגם את השחור (שנגמר בינתיים). מה עושים??? ??? ???
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צריך פאץ Windows בעברית כיאלו שהווינדאוס שלי יהיה בעברית יש לי את השפה בעברית אבל אני רוצה שהכל יהיה בעברית בתודה,יניב
-
- 6 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי ווינדוס ויסטה אולטימייט מקורי בקופסא,ארוז וסגור. כשפתחתי את הקופסא גיליתי להפתעתי 2 דיסקים , האחד 32 ביט והשני 64 ביט עכשיו מה שרציתי לדעת זה אם מישהו קנה/קיבל את ויסטה אולטימייט וגם לו היו 2 דיסקים בקופסא? הייתי בטוח שצריך לקנות את גירסת ה64 ביט בנפרד , אז מה קורה פה?
-
- 6 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אני לא יכול לערוך או להחליף קובץ טקסט שממוקם בתיקייה program files, למרות שאני כן יכול למחוק אותו או להעביר לתיקייה קובץ חדש (אני לא יכול ליצור שם קובץ טקסט, אלא רק תיקייה). אני צריך את האפשרויות האלה בשביל אחת התוכנות שבניתי, ככה זה אמור להיות או שיש אצלי בעיה? כמובן אני משתמש מנהל.
-
- 6 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יש לי עכשיו WIN8 פרוץ ואני רוצה לקנות WIN10 מקורי, לאחר שאני משדרג לWIN 10 לפי ההוראות של מייקרוסופט אני אוכל לקנות את הגרסא המלאה של הwindows?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
התקנתי ויסטה X64 על דיסק חדש (wd3200aaks) מאריזה אטומה, בגודל 320MB ויסטה ביצעה ההתקנה תוך מספר דקות כולל פירמוט ראשוני של הדיסק!! הכל תקין אבל לא ברור לי איך ויסטה חוסכת שעה שלמה לפחות של פירמוט הדיסק כמו שהיה ב-XP קרה למישהו?
-
- 6 תגובות
- 748 צפיות
-