עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by MokoLoko,

שלום, יש לי וינדוס 7 אולטימייט 32 ביט. המקלדת שלי היא החיבור USB אני לא מצליח להעלות את הביוס בהתחלת המחשב. הבעיה שחשבתי עליה זה שהמקלדת עדיין לא נדלקת בשלב הזה והלחיצות עליה חסרות משמעות... ניסיתי לשים מתאם לחיבור סגול אבל המקלדת לא הגיבה בכלל גם אחרי שהמחשב עלה... אתם מכירים את הבעיה ? איך אני פותח את הביוס ? תודה רבה !

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. בבקשה תקראו!!!!!!! חשוב!! http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;EN-US;Q815411 אפילו מייקורוופט מודה והוציאה תיקון

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. התקנתי את הפיירוול: zapSetup 40 146 029 עכשיו, אני לא מצליח להתחבר למסנג'ר, ואני נתתי להכל גישות, אפילו ל Dll! בבקשה, תאמרו לי מה עוד אני יכול לעשות? לאחר מכן ניסיתי עם : Symantec.Client.Firewall.v5.1.1. ואחרי זה גם: McAFee InternetSecurity! 2004! ואפילו ניסיתי בלי! כלום לא עזר! הנה השגיאה:

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. הכל התחיל כשראיתי שברובהאתרים (שכן נתמכים בפיירפוקס) יש בעיה בדפדפן והוא לא מציג כראוי תמונות הסרתי את פיירפוקס וכשניסיתי להשתמש בIE הוא קרס כשניסיתי להוריד פיירפוקס מחדש עשיתי שחזור מע' לווינדוס שהצליח ומאז קרו מס' דברים: 1. יש אינטרנט (המסנג'ר מתחבר) ואני מצליח לגלוש אבל רק בIE כשהוא ללא תוספות (יש אפשרות כזו) וזה אומר שאני לא יכול להתחבר לאף אתר או להוריד שום דבר. 2. כשאני מנסה לבצע שחזור מע' אני לוחץ פעמיים הבא, בפעם הראשונה זה מגיע כרגיל לחלון הסופי. בפעם השניה שאני לוחץ הבא, במקום להתחיל בשחזור הווינדוס לא מגיב וזה כאילו שלא לחצתי. יש לי דיסק ווינדוס מקורי וניסיתי לעשות REPAIR אבל בלוחות של MSI אי אפשר לשנות את הסדר של הBOOT ככה שהמחשב יקרא קודם מהכונן האופטי ואח"כ …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Oxygen87,

יש לי את המחשב הבא: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme CL4 Arctic Cooling Freezer 7 Pro RC-690 Coolermaster CM 690 Black - In Stock Corsair 550VX 41A @ 12V Gigabyte GA-P35-DS3L Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX - In Stock LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 Retail - In Stock! Seagate 500GB Sata II 32MB כרגע יש לי XP SP3 השאלה אם בויסטה המחשב יציג לי וינצל את המקסימום של המחשב שלי ? תודה לעונים.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by MODY69,

שלום, אני צריך מספר אצבע לדברים הבאים: 1) כמה ערכי registry יש במחשב ממוצע? 2) כמה ערכי registry חדשים נכתבים ביום בממוצע? ברור לי שקשה מאד לכמת את זה כי זה מאד אמורפי. אני מחפש מספר שיהיה נכון לפחות בסדר גודל עבור הממוצע. כמובן שאם למישהו יש סטטיסטיקה של דברים כאלה מאירגונים או מהאינטרנט אני אשמח מאד לקבל את המספרים (אין לי צורך בשם של הארגון שעליו מדובר). תודה רבה, MODY.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by blancman,

הצורב שלי תקין ומזוהה בביוס, וגם אפשר להריץ לינוקס בBOOT, אבל בוינדוס משום מה הכונן לא מופיע אצלי ברשימת כוננים. מה הסיבה לזה ואיך אפשר לפתור את הבעיה הזאת? בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. היי 1) במערכת הבקרה אני לא מאפשר מצב שינה אבל עדיין יש לי מצב שינה. דבר זה (נראה לי) גונב לי זכרון שאין לי אבל עדיין זה מוגזם (ראו למטה) 2) דיסק 30G שימושים: - חלונות 2.57G - מסמכים והגדרות 1.16G - ROLLBACK בערך 7G - תוכניות 6G סך הכל נשאר 1.5G ויש על הדיסק 16.73 להיכן נעלמו 12G? זה מונע ממני התקנת תוכנות על המחשב!! תודה יהודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. החלטתי להתקין על המחשב את לינוקס אובונטו 9.04, פעולה זאת הסתבר לי מחקה את כל המחיצות הקודמות של המחשב, הבעיה התחילה כשניסיתי לשחזר את הויסטה דרך דיסקי השיחזור שצרבתי בהפעלה הראשונית של המחשב, השיחזור לא ממש הצליח בדיאבד התברר לי שזה בגלל חוסר במחיצות של הויסטה המקורי, אשמח לעזרה בשיחזור הויסטה המחשב הוא מחשב אייסר 6930G תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. יש לי מחשב עם מעבד Intel Pentium® Dual Core CPU E5300 @ 2.60 GHZ 2 GB RAM וכרטיס מסך משולב בלוח אם INTEL G41 EXPRESS CHIPSET טכנית המעבד תומך ב64 ביט אבל אני לא יודע אם בהתאם למפרט הלא כל כך חזק זה יהיה נחוץ בכלל יש לציין שבמחשב משחקים זה לא העיקר אלא יותר סרטים וגלישה.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אז ככה אחרי שהורדתי את התוכנה DISKdata ראיתי שיש לי את התיקיה הזאתהSystem Volume Information , ומקודם לא ראיתי אותה. עכשיו היא תופסת לי 600 מגה, ואני רוצה לדעת מה היא התיקיה הזאת והאם אפשר למחוק אותה?. נ.ב מצאתי את הקובץ pagefile.sys והוא תופס 200 מגה ביט, ואני רוצה לדעת מה הוא והאם אפשר למחוק אותו?. פשוט תבינו הארד דיסק שלי מאוד קטן וכל מגה הוא חשוב.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום רב, אני רוצה לקנות וינדוס ויסטה מקורי ורציתי לשקול מחדש האם כדאי לקנות או לא, אני רוצה שתרשמו את היתרונות והחיסרונות של ויסטה כך שאני אחליט אם כדאי לקנות או לא....

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by xytkhi,

היי יש לי וינדוס 7 וכאשר אני צופה בסרט עם תןכנת VLC אז מיידית מקבל את המסר הזה the color scheme has been changed to windows 7 basic

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by roey1,

קניתי מחשב נייד של חברת COMPAQ מאופיס דיפו. המחשב הגיע בלי דיסקים של הדרייברים, הכל מובנה כולל וינדוס ויסטה מובנה עם רישיון. הויסטה רץ יחסית לאט ותקוע על המחשב וברצוני להתקין על המחשב XP לא בנוסף אלה במקום הויסטה. יש לי דיסק של XP ואני יודע לפרמט XP אבל אני חושב שצריך לעשות פה משהוא אחר חוץ מהפירמוט הרגיל. ואני גם צריך עזרה בקשר לדרייברים, מה לעשות איתם? תודה ענקית לעוזרים, אני חייב את זה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אהלן חבר שלי יש לו מחשב נייד של LG מ2007 עם ויסטה ביסיק שכבר לא עובדת טוב. אני יודע לפרמט מחשב נייד רגיל רק שבנייד יש לי חשש מדבר אחד-דריברים. נגיד שאני מתקין הוא מזהה את המקלדת והטאץ פאד בהתקנה?. אני לא רוצה שהיה לי מצב לא נעים שאני לא מוצא דריברים. מכיוון שבלפטופים יש רכיבים דומים אז יש מצב שנגיד שבב אודיו יזוהה אוטומטי כי הוא קיים במחשבים נוספים?. עוד דבר יש את המאיץ גרפי של אינטל, מספיק לחפש דריבר באתר שלהם במידה והוא לא כלול בהתקנה או צריך דריבר מהאתר של LG?. ונושא נוסף-בטרייה: לא צריך לזה דריבר כדי שיזהה את הזמן והאחוזים? או בדרך כלל זה כלול. כי סך הכל זה מזכיר לי תעניין שאני קונה כרטיס מסך שASUS מדביקה שבב של NVIDIA לא חייבים את הדריברים מהדיסק שמגיע (ובכלל בכרטיסי…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. היה לי Vista 64 Ultimate וביצעתי שדרוג לWIN7 64 Ultimate הכל עובד בסדר פרט לשני דברים: 1. הוא לא מזהה לי אחד מההארד-דיסקים (בעיה שלא קשורה לפורום הזה) 2. הכרטיס רשת פשוט לא מצליח למצוא רשת. זה כרטיס מובנה על הלוח אם 965p-ds3. הורדתי מהאתר של Marvell דרייבר תומך WIN7 64 והתקנתי אותו, ועדיין הוא לא מזהה את הרשת. מבקש את עזרכתם!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. רציתי לשעת אם זה אפשרי להסתיר תוכנית (לא משנה איזה) בטולבאר אני מתכוון שכשנגיד פותחים חלון באינטרנט אקספלורר נגיד אפשר לעשות איכשהו שהוא לא יופיע בשורת הטולבאר? עריכה: בהתחלה כתבתי טולבאר אבל בעצם התכוונתי לטסקבר

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. היי! פירמטתי את המחשב (הבעייתי כרגע) ועכשיו אני לא מצליחה לשתף את הכונן D (שהוא בעצם הארדיסק נפרד) עם המחשב השני ברשת ועם האקסטרימר. עריכה: ניסיתי גם לשתף את כונן C וגם אי אפשר. על המחשב הזה יש לי ווינדוס 7. יש לציין שכמובן לפני הפירמוט הכל היה בסדר. היה שיתוף מלא בין כולם. ברגע שאני מנסה להיכנס דרך המחשב השני לכונן D הוא אומר שאין גישה ולפנות לאדמיניסטרטור וכו'... כמובן שהפעלתי את האופציה של שיתוף בלי סיסמאות, כמו שעשיתי פעם שעברה. אבל אני לא מצליחה לשתף בכל זאת. אני בטוחה שאני מפספסת משהו אבל אין לי מושג מה... אני לא יודעת אם זה קשור, אבל אולי זה בכל זאת יעזור - הכפתור share בטאב sharing של כל הכוננים אפור ולא ניתן ללחיצה אני יכולה ללחוץ רק על advanced sharing ומשם "לא…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by beni123,

איך אני מוחק ויסטה מהנייד ומתקין XP? הבנתי שצריך לעשות את זה מהבוט אבל לא הבנתי איך. אשמח לקבל לינק למקום שמסביר בצורה פשוטה ובעברית

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by maimon_y,

הרכבתי כונן SSD חדש למחשב והתקנתי עליו וינדאוס 7. הבעיה שאני לא מצליח להתקין או להוריד עדכונים דרך windows update זה רושם מחפש עדכונים במשך 20 שעות לא קורה ולא מתקדם לשום מקום. ניסתי כבר כמה מדריכים של וינדואס בקשר לנושא ושם דבר לא עזר. באחד המדריכים מבצעים את הפעולה הבאה ב cmd(הפעולה למטה) וקופצות לא הודעות(בתמונה) את אלו שבסדר לא צרפתי לתמונה. cd /d %windir%\system32 regsvr32.exe atl.dll regsvr32.exe urlmon. dll regsvr32.exe mshtml. dll regsvr32.exe shdocvw. dll regsvr32.exe browseui.dll regsvr32.exe jscript. dll regsvr32.exe vbscript.dll regsvr32.exe scrrun.dll regsvr32.exe…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. היי אני חדש פה, ולא ידעתי בדיוק לאיזה פורום לשלוח את זה.. בכל מקרה יש לי בעיה, אני לא מצליח להיכנס לתגובות בישראבלוג, מומה, וכו'. וגם לא לפתוח משחקים בוואלה כיף, וואלה וואו וכו'.. ואין לי מושג מה הבעיה, אני לוחץ נגיד על לינק לסרטון כלשהו בוואלה וואו וזה לא עושה כלום.. תודה מראש לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by alexrta,

אני מנסה לעשות ERROR CHERCK למחיצה שעליה נמצא ה-WINDOWS ואני לא מצליח. זה מגיע למסך הכחול של הבדיקה ואז ישר יש המחשב מאתחל את עצמו. אני יכול לעשות את הבדיקה בשאר המחיצות זה רק קורה בכונן שעליו מותקן ה-WIN על המחשב מותקן WIN XP SP2 תודה מראש לעוזרים.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. (לא האמנתי שאני אפתח כזה דיון כי אני די פדנט בכל מה שקשור למקום פנוי במחשב, ובד"כ יודע איך להתמודד עם זה.) 1.75GB זה מה שתופסת הספרייה של ה-XP PRO שלי על המחשב. שמתי לב שפתאום הנפח של הכונן © ירד משמעותית בימים האחרונים. נעלמו לי בתקופה האחרונה (לא התקנתי איזה משהו גרנדיוזי ב-C) איזו 500-700 מגה מכונן C (סה"כ גודלו 6GB) אז עברתי ובדקתי גדלים של ספריות: My Documents - 0.9GB(יש הרבה תמונות מהדיגיטלית בקרוב ננקה קצת). Program Files - 1GB WIN XP - 1.7GB (פעם זה היה הרבה פחות. משמעותית.) סה"כ 3.8GB תפוסים ב-C. שזה אומר שאמורים להיות לי בערך 2GB פנויים. אבל לא! יש לי רק 600MB פנויים !!! (כבר אני מעיף כמה תוכנות). איך זה!? איפה נעלמו עוד 1.5-2GB !?!! משהו פה…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by aski,

אולי זה נשמע שאלה מטומטמת אבל אני חייב לדעת. יש לי win xp איפה יוצרים דיסקט הפעלה ??

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. היום הפעלתי את המחשב והוא לא עלה לי... אמר שיש איזה בעיה אם איזשהו קובץ שהיא חסר... עשיתי את הדבר הקל ביותר... התקנתי מחדש את הווינדוס... עכשיו אחרי שהתקנתי מחדש את הווינדוס אני לא יכול להיכנס למחיצה E והווינדוס מראה שהיא שוקלת 0 בייט... בנוסף בfile system הוא מראה RAW במקום NTFS... לפני שהתקנתי מחדש את הווינדוס המחיצה הזאת היתה מוגבלת ליוזר שלי בלבד אבל לא נראה לי שזה הבעיה בגלל שכבר התקנתי מחדש את הווינדוס כמה פעמים כשהמחיצה הזאת היא ליוזר של הווינדוס הקודם וזה לא עשה בעיה כזאת... זה פשוט לא נתן לי לגשת לקבצים עד שלא לקחתי בעלות עליהם... בתמונה המצורפת יש את המאפיינים של המחיצה... בנוסף יש לי עדיין את התייקיה של היוזר הקודם עם כל הקבצים שבא... איך אני יכול לגרום לכך שכל…

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.