עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by gilgula,

אני עובד על מחשב שמחובר ברשת ביתית (חוטית) כשאני המחשב המשני . יש לי בעייה בטעינת דפי אינטרנט , כלומר , הדפים מוצגים אך היכן שיש תמונות אייקונים קטנים , מופיע איקסים עד לרענון מלא של הדף . כנ"ל לגבי מעבר בין דפים . הטעינה מאוד איטית . ככל שיש יותר תמונות בדף , הטעינה המלאה של העמוד יותר איטית.הבעייה גם כשהמחשב הראשי מחובר אך לא בגלישה או הורדה , ככה שלא נראה לי בעיית עומס . הורדתי קובץ המחשת מהירות מבזק בינלאומי ואני רואה שאני במהירות הורדה תקינה מקסימלית. סרקתי גם את המחשב עם NOD32 ו-AVG לבדיקת וירוסים \ תולעים ולא היו ממצאים . ניסיתי גם דפדפנים אחרים כמו AVANT ו- FIREFOX ואותה בעייה . בפתיחת חלונות או אפליקציות אחרות במחשב ,הכל עובד מהר ללא בעיות (המחשב חדש עם 512 זי…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. כאמור, לא משהו קריטי / דחוף / בהול .... יחד עם זאת, כולנו בני אדם, ואולי, אולי , אם אדון מרפי ישתולל, נתקל בבעיה הזאת . אז שתדעו .... https://www.gizchina.com/2020/03/07/a-new-windows-10-bug-microsoft-has-980-years-to-fix-it/amp/

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Ivan,

אצלי כרגע רק 27 ! מצוי ? רצוי ? כן, גיגלתי כבר.......

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by mostwanted,

הבעיה שלי היא כזאת עשיתי משתמש חדש ואחרי שנכנסתי אליו וניסיתי לצאת ממנו כדי להיכנס לישן הישן לא הופיע יותר במסך של המשתמשים ואני לא יודע לאן הוא נעלם אני רואה ב-COMPUTER MANAGMENT אבל אני לא יכול להיכנס אליו מישהו יודע איך אני יכול להיכנס אליו ולמחוק את החדש??

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by yoxo,

^^^^^

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by ORrrr,

שלום, לאחרונה יש לי בעיה, שבלי התראה בלי שאני עושה משהו מיוחד, שולחן העבודה פשוט קופא ואי אפשר ללחוץ על שום אייקון. הסרגל למטה פועל כרגיל וגם שאר המחשב אם אני נכנס אליו דרך תפריט ההתחלה. ניסיתי לחפש פרוססים משונים ומצאתי את הדבר הבא: אני לא מתשמש באינטרנט אקספלורר בכלל ולמרות זאת יש לי פה פרוססים שלו. ובאמת כאשר אני סוגר אם הפרוססים האלה, אחד מהם, לא במיקום קבוע וגם הכמות שלהם לא קבועה, תמיד "משחרר" לי את שולחן העבודה ואז כולם נסגרים. זה הפתרון שלי כבר כמה ימים אבל זה מעצבן ואני לא רוצה לפרמט בשביל לפתור את זה. יכול להיות שזה סוג של וירוס כלשהו? או שאיזו תוכנה משתמשת באינטרנט אקספלורר מאחורי גבי ותוקעת לי אך ורק את שולחן העבודה? לחידוד אם אני לוחץ על אייקון כלשהו, אז כאשר…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. Started by benor,

נלקח מהאתר www.Tweakxp.com הטוויק הבא מיועד בעיקר לגיימרים! !המאמר המקורי בטלו את כל השרותים הלא נחוצים האלה: תשימו לב: אין באחריותי שום דבר על מה שיקרה למחשב שלכם! וחלק מהשרותים צריך להשאיר! עם אתם לא יודעים איך מורידים שרותים תכנסו לפה איך להוריד שרותים ומי שלא הבין: תכנסו לתפריט התחל ואחרי זה הפעלה ותרשמו שם services.msc אחרי זה אתם רואים כל מיני Services = שרותים אתם לוחצים מקש ימיני על השרות שאתם רוצים להוריד ולוחצים אחרי זה על Properties ואחרי זה תבחרו שם Disable ואז זה יבטל את השירות שאתם לא צריכים! רשימת שרותים שכדאי להוריד: Routing and Remote Access Alerter Application Layer Gateway Service** (only if firewll is not used) Application Management Background Intel…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. תהנו http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/mp10/default.aspx

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by ShayGTi,

אני כבר חודש אוכל מרור מהדבר הזההההה! די כמה אפשר?! הארור קורה בעיקר כשהמחשב מנסה ליצור THUMBNAILS לסרטים, בתמונות אין בעיה. כשהוא יוצר Thumbnails אני רואה שffdshow+Haali media splitter מופעלים. קראתי קצת ברשת וראיתי שכדי לפתור את זה צריך: * לעדכן את נרו - DONE * להתקין DIVX הכי מעודכן - DONE * למחוק את ffdshow מהמחשב - DONE * לשנות את הקבצים Nevideo.ax+NevideoHD.ax גם זה - DONE שום דבר לא עובד ואני כבר מורט שערות!!! :kopfpatsch: את הFFDSHOW וHAALI אני לא מתכוון למחוק בחיים כי אני צריך אותם להפעלת סרטים! אבל בכל מקרה הם לא הבעיה כי זה קורה גם בלי FFDSHOW, לא משנה מה ניסיתי כלום לא עזר, HELP לפני שאני משסף לעצמי את הגרון עם דיסק שבור של ויסטה -------------- …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Asherh,

אהלן חברה קניתי מחשב חדש שעובר ת'3 ג'יגה זיכרון אני בדילמה איזה חלונות להתקין windows 7 ultimate 64bit vs. windows xp 64bit ועוד שאלה אם אני מתקין את 7 אמורה להיות לי בעיה עם התוכנות של xp כמו ה-cubase ועוד תוכנות סאונד? תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by yagelk,

אני מנסה ליצור דיסק התקנה עם כל העדכונים האחרונים. מישהו יודע מאיפה אני מוריד את כל העדכונים? או אם הם נשמרים על המחשב כשהם מורדים אוטומטית מwindowsUpdate אז איפה הם נשמרים כדי שאוכל לקחת את ההתקנות. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אז ככה, נכון לעכשיו, במחשב שלי יש 2 כוננים קשיחים, כאשר האחד מפוצל ל c עליו מותקן ה windows xp ו d , וכונן נוסף z. האם אני יכול לפרמט את המחיצה c של הכונן הקשיח הראשון ולהתקין עליו windows 7 ולאחר מכאן כשמערכת ההפעלה תעלה, כל הקבצים שבמחיצה d ובכונן z ישארו כמו שהיו ויעבדו? תודה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. לפני כרבע שעה המחשב פתאום עבד לאט ועשיתי ריסטרט ועכשיו הכל עובד בסדר גמור ואפילו מאוד מהר אבל, למחשב לוקח לפתוח את האינטרנט אקספלורר לפחות 10שניות! וכל פעם לפני שהוא פותח אותו הוא נתקע ל3-4שניות... מה הבעיה כאן ?! לפני 20דקות לקח לו אולי חצי שניה לפתוח והוא גם לא נתקע. עזרה בבקשה נ.ב : את ה"מחשב שלי" ותיקיות אחרות מהdesktop לוקח לו חצי שניה, רק את הדפדפן לוקח לו 10שניות! זה מלא וזה מעצבן מאוד מאוד!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום. יש לי תיקיה של דרופבוקס, שמשום מה החיפוש של מערכת ההפעלה מדלג על התיקיה הזו. הוספתי אותה ידנית לחיפוש, ועדיין...

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by ben-bar,

אני רוצה להתקין את הVISTA אבל אני חושב שיש לי בעית דרייברים חיפשתי דרייברים לכרטיס קול וללוח אם ואין כלום ניכנסתי לאתר של אסוס ואין להם ביכלל דרייברים שלVISTA ללוח אים שלי אז השאלה שלי היא כזו.. ביזמן ההתקנה של VISTA המערכת מזהה את הדרייברים לבד או שצריך לימצא דרייברים בניפרד וגם איזו גירסה של הדרייבר של NVIDIA הכיי טובה לויסטה ? זה המפרט שלי: P4:3.30.OC זיכרון: 1.5 גיגה 400 MHZ לוח אם: ASUS P4V800D-X צ'יפ של VIA כרטיס מסך:PALIT 7600 GS SONIC 256 MB DDR3 כרטיס קול :SoundMAX AD1888

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by MokoLoko,

שלום, יש לי וינדוס 7 אולטימייט 32 ביט. המקלדת שלי היא החיבור USB אני לא מצליח להעלות את הביוס בהתחלת המחשב. הבעיה שחשבתי עליה זה שהמקלדת עדיין לא נדלקת בשלב הזה והלחיצות עליה חסרות משמעות... ניסיתי לשים מתאם לחיבור סגול אבל המקלדת לא הגיבה בכלל גם אחרי שהמחשב עלה... אתם מכירים את הבעיה ? איך אני פותח את הביוס ? תודה רבה !

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by DarkSight,

השבוע התחילה להיות לי מן בעיה כזאת שאני מנסה לפתוח אתר מסויים והוא כאילו מראה שהוא טען אותו אבל פשוט רואים לבן אין כלום ובמוזילה כל האתרים עובדים סבבה ורק באינטרנט אקספלורר מוצג דף לבן באתרים הללו אני לא מבין למה ???

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Cynicoren,

שלום, לאחרונה קורס לי מערך הווינדוז אקספלורר (האקספלורר שמשמש לשיטוט בתוך המחשב) בכל פעם שאני מעביר קבצים בין תיקיות, לעיתים גם ללא סיבה ברורה. הוא כותב לי שהוא נתקל בבעיה וצריך להיסגר. ניסיתי לתקן את הבעיה עם GLARY UTILILITIES וגם PC TUNE UP, אך ללא הועיל, כולל ניקוי הרגיסטרי. כמו כן נראה שיש לי עומס מאוד גבוה על המעבד - 90% ומעלה בזמן ששום תוכנה לא פועלת. יש לי XP, עם מחשב שנקנה לפני שנתיים עם רכיבים איכותיים, ולכן לדעתי בזמן מנוחה הביצועים שלו צריכים להיות חלקים (כפי שאכן היו פעם). לעזרתכם אודה מאוד

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אני רוצה לנסות להריץ ווינדוס 7 למשל, על מחשב עם XP בלי לגעת במערכת הנוכחית. יש משהו חינמי טוב?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. לאחרונה שמתי לב לשינוי מעט מעניין במחשב שלי (ובעוד כמה)...המחשב לאט לאט הופך תפריטים מעברית לאנגלית (תפריטי "התחל" וכד') המסקנה היחידה שהצלחתי להסיק היא שדבר זה נגרם עקב העדכונים האוטומטיים. כיצד ניתן לגרום לשלוט בעדכונים האוטומטיים? כיצד ניתן לבטל באופן מוחלט את העדכונים האוטומטיים? אודה למי שיוכל לשלוח לינקים למידע קונקרטי לגבי כל עניין העדכונים האוטומטיים SP1 2 3 וכד'.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום... מי שכבר הכיר אותי ומי שלא נעים מאוד.. לאחרונה המחשב שלי מתפקד בצורה זוועתית. אני ניכנס למישחק כל שהוא ותיראו או מציג בפניי את המישחק: אגב מי ששאל יש לי מחשב 3.06 ג'יגה הרץ+1024 ראם וכרטיס מסך ראדיאון 9700 פרו 128 , מערכת הפעלה win xp sp2 אם מישהו מוכן לעזור לי בדחיפות האפשרית תודות רבות.... יום טוב.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by oz4225,

אחרי פירמוט לפני שהוא בא להיכנס ל windows יש לי הודעה של windows boot manager ויש לי שם ליבחור: earlier version ו Windows 7 ו tools: windows memory diagnostic... אני תמיד בוחר ב Windows 7 איך אני מבטל את זה....

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Grim Reaper,

לאחרונה קניתי לוח אם חדש וניסיתי להתקין ווינדוס מחדש. יש לי 2 הארד דיסקים ואחד מהם ישן יותר שעליו היה הווינדוס מותקן. כעת רציתי לשים את ההארד דיסק השני (שמחולק ל-2 מחיצות) בתור הראשי עם מערכת ההפעלה עליו. מה שמוזר הוא שזה נוץן לי להתקן ווידוס על ההארד דיסק הישן אבל על החדש זה לא נותן לי, זה מגיע למסך של הפעלת הדיסק ואחרי השורה windows is checking your hardware או משהו בסגנון המחשב נתקע לי בלי שהוא הספיק להגיע למסך ההתקנה הכחול. מישהו יודע מה הבעייה?[br]פורסם בתאריך: 17.06.2007 בשעה 20:49:13 כאילו.... מה מבדיל בין ההארדיסקים שבאחד מהם הווינדוס לא רוצה להיות מותקן (אגב הוא עובד מעולה בתור הארד דיסק משני)

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. היום הפעלתי את המחשב והוא לא עלה לי... אמר שיש איזה בעיה אם איזשהו קובץ שהיא חסר... עשיתי את הדבר הקל ביותר... התקנתי מחדש את הווינדוס... עכשיו אחרי שהתקנתי מחדש את הווינדוס אני לא יכול להיכנס למחיצה E והווינדוס מראה שהיא שוקלת 0 בייט... בנוסף בfile system הוא מראה RAW במקום NTFS... לפני שהתקנתי מחדש את הווינדוס המחיצה הזאת היתה מוגבלת ליוזר שלי בלבד אבל לא נראה לי שזה הבעיה בגלל שכבר התקנתי מחדש את הווינדוס כמה פעמים כשהמחיצה הזאת היא ליוזר של הווינדוס הקודם וזה לא עשה בעיה כזאת... זה פשוט לא נתן לי לגשת לקבצים עד שלא לקחתי בעלות עליהם... בתמונה המצורפת יש את המאפיינים של המחיצה... בנוסף יש לי עדיין את התייקיה של היוזר הקודם עם כל הקבצים שבא... איך אני יכול לגרום לכך שכל…

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by jungle-man,

מי זוכר איך מוסיפים את הפונקציה add/remove snap in תחת תפריט FILE בMMC?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.