עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום. יש לי תיקיה של דרופבוקס, שמשום מה החיפוש של מערכת ההפעלה מדלג על התיקיה הזו. הוספתי אותה ידנית לחיפוש, ועדיין...

2. לאחרונה התעוררה בעיית קריסה מסיבה לא ברורה. המערכת נופלת ספונטנית ומאתחלת את עצמה מחדש. זה התחיל לפני כשבוע, עם מערכת הפעלה WIN2000, ללא סיבה ברורה. כאשר עד כה (בחצי שנה אחרונה) המערכת הייתה יציבה למדי וללא תופעות מהסוג הזה. הקריסה היא רנדומלית ויכולה לקרות בכל עת ומצב עבודה. בין ובעת גלישה או עבודה, שמיעת מוזיקה או צפייה בסרט. היא יכולה להופיע ברציפות מספר פעמים או להופיע לאחר עבודה רציפה של יום ללא הפסקה. הבדיקות שנעשו כללו בדיקת וירוסים, רכיבי חומרה כמו זכרונות, כוננים וכרטיסים. נעשתה גם התקנה חדשה על כונן אחר והתופעה חזרה על עצמה. נעשתה גם התקנה של WINXP על שני כוננים נפרדים והתופעה חזרה על עצמה גם כאשר היה מדובר בהתקנה טרייה ללא התקנות נוספות אבל לאחר ביצוע עדכוני אב…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by aldema,

יש לי מחר מבחן באופטיקה יישומית ואין לי את החומר אז חשבתי אם אתם מכירים איזה אתר שיש בו את החומר הבא: הכל ברמה בסיסית.. -ספרות בינאריות BIT ,בייטים וכל זה.. - סריקה משולבת - PAL ,NTSC ושיטות שידור, הסברים על ה"שורות".. - רזולוצייה,פיקסלים.. כל הנושאים הללו של אופטיקה ברמה הבנה.. זה דחוף

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Cynicoren,

שלום, לאחרונה קורס לי מערך הווינדוז אקספלורר (האקספלורר שמשמש לשיטוט בתוך המחשב) בכל פעם שאני מעביר קבצים בין תיקיות, לעיתים גם ללא סיבה ברורה. הוא כותב לי שהוא נתקל בבעיה וצריך להיסגר. ניסיתי לתקן את הבעיה עם GLARY UTILILITIES וגם PC TUNE UP, אך ללא הועיל, כולל ניקוי הרגיסטרי. כמו כן נראה שיש לי עומס מאוד גבוה על המעבד - 90% ומעלה בזמן ששום תוכנה לא פועלת. יש לי XP, עם מחשב שנקנה לפני שנתיים עם רכיבים איכותיים, ולכן לדעתי בזמן מנוחה הביצועים שלו צריכים להיות חלקים (כפי שאכן היו פעם). לעזרתכם אודה מאוד

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by iveco,

משעמם לי ואני רוצה לפרמט את המחשב , מה הכי אידיאלי ? יש לי 3 דיסקים קשיחים 1. 80GB סיגייט . SATA2 2. 500GB תושיבא SATA3 3. 500GB תושיבא SATA3 מאחר ואין הבדל בפועל בין SATA2 ל SATA3 חשבתי לקחת את ה 80 גיגה ולהתקין עליו מערכת הפעלה ועל השאר רק סרטים , תוכנות מה אמור להיות על ה 80 גיגה רק מערכת הפעלה ודרייברים ? תוכנות כמו צריבה , VLC וכו' להתקין רגיל על כונן C 80GB או על התושיבא ? חשבתי למשל אם אפשר להתקין דפדפן על כונן D או E במקום על C ? להשאיר את ה 80 גיגה כמה שיותר נקי רק מערכת הפעלה . הבעיה שיש מלא תוכנות שלא נותנות שום התקנה חוץ מ C עם המערכת ההפעלה אני רוצה ממש לנתק את C עם מערכת ההפעלה משאר התוכנות אפיל…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by gargoil,

בוקר טוב לכולם! ברשותי מחשב p4 2.8Ghz 1Gb Ram מריץ xp sp2 בתוך רשת אירגונית. הבעיה היא שכאשר אני מדפיס המדפסות נתקעות גם בהדפסת רשת וגם בהדפסה מקומית. בבדיקה מעמיקה התברר ש ה spooler service נסגר כל פעם שנוגעים במדפסת. חיברתי מדפסת בכבל למכונה ועדיין אותה הבעייה. net start spooler מניע את השירות אבל כל נסיו הדפסה גורם לכך שהשירות נסגר. כמו כן אם זה מוסיף לא ניתן להתחבר למכונה ב rdp או ב remote assintense ב event viewer יש event 3019 של mrxsmb לפי מיקרוסופט אפשר להתעלם ממנו. מחפש כיוון לפיתרון

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by benor,

נלקח מהאתר www.Tweakxp.com הטוויק הבא מיועד בעיקר לגיימרים! !המאמר המקורי בטלו את כל השרותים הלא נחוצים האלה: תשימו לב: אין באחריותי שום דבר על מה שיקרה למחשב שלכם! וחלק מהשרותים צריך להשאיר! עם אתם לא יודעים איך מורידים שרותים תכנסו לפה איך להוריד שרותים ומי שלא הבין: תכנסו לתפריט התחל ואחרי זה הפעלה ותרשמו שם services.msc אחרי זה אתם רואים כל מיני Services = שרותים אתם לוחצים מקש ימיני על השרות שאתם רוצים להוריד ולוחצים אחרי זה על Properties ואחרי זה תבחרו שם Disable ואז זה יבטל את השירות שאתם לא צריכים! רשימת שרותים שכדאי להוריד: Routing and Remote Access Alerter Application Layer Gateway Service** (only if firewll is not used) Application Management Background Intel…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by The UnKnown,

A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage. Bugcode_USB_Driver. מה הבעיה?? תודה רבה לכל מי שעוזר!!

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום.. מזאת ההוצאה NT של M$? למה היא משמשת? והורדתי מהאתר של NVIDIA דרייורים לכרטיס מסך שלי,מותאמים לויסטה 32 ביט,ובאמצע ההתקנה הוא כותב שגיאה. הקטע שכתוב לי במערכת שזה 32 ביט אבל המעבד שלי הוא 64. למה להוריד?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. נסיתי לאפס את הדפדפן אבל ללא הועיל ההרחבות לא זמינות

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. Started by maxwell10,

כרגע יש לי מחשב עגלה (ראה פירוט) אולי בעוד שנה או שנתיים אקנה מחשב סוס. איזו גרסת ווינדוס 7 כדאי לי לרכוש? Windows 7 Language Pack (x64) - DVD (Multilanguage) Windows 7 Language Pack (x86) - DVD (Multilanguage) Windows 7 Professional (x64) - DVD (English) Windows 7 Professional (x86) - DVD (English) Windows Automated Installation Kit for Windows 7 and Windows Server 2008 R2 (x86, x64, ia64) - DVD Windows Software Development Kit for Windows 7 and Windows Server 2008 R2 (x64) - DVD (English) Windows Software Development Kit for Windows 7 and Windows Server 2008 R2 (x86) - DVD (English) יש לי הזדמנות לרכוש עכשיו אחת מהגרסאות בחינם באמצעות msdn .

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום לכם. אז ככה קניתי מחשב חדש לפני 4 חודשיים לערך. ובאתי להתקין עליו win xp home מקורי כמובן, כשאני מעלה את הדיסק של ה- xp ב- boot , ואז אני לוחץ לו f6 אוו f2 לא זוכר בידיוק, אז הוא מבקש שאני ישים דיסקט של ה- sata בשביל לזהות אותו (הכוונה היא לארד דיסק שלי). הבעייה היא שאין לי בכלל כונן פלופי . מה עושים במצב כזה , איך אני יכול בכל זאת להתקין את המערכת הפעלה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום לכולם, לא ידוע איך, אבל פתאום שמתי לב שאין סיומות לקבצים מוכרים. אני זכרתי שצריך ללכת ל: כלים->אפשרויות תיקייה ושם להוריד את הסימון. הבעיה זה שאין בכלים את האפשרות אפשרויות תיקיה!!! יש רק: סינכרון מיפוי כונן רשת ניתוק כונן רשת והוספתי דרך הסרגל כלים וזה לא נכנס לי לאפשרויות תיקיה... מה אפשר לעשות??? בתודה מראש אלעד

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. היום הפעלתי את המחשב והוא לא עלה לי... אמר שיש איזה בעיה אם איזשהו קובץ שהיא חסר... עשיתי את הדבר הקל ביותר... התקנתי מחדש את הווינדוס... עכשיו אחרי שהתקנתי מחדש את הווינדוס אני לא יכול להיכנס למחיצה E והווינדוס מראה שהיא שוקלת 0 בייט... בנוסף בfile system הוא מראה RAW במקום NTFS... לפני שהתקנתי מחדש את הווינדוס המחיצה הזאת היתה מוגבלת ליוזר שלי בלבד אבל לא נראה לי שזה הבעיה בגלל שכבר התקנתי מחדש את הווינדוס כמה פעמים כשהמחיצה הזאת היא ליוזר של הווינדוס הקודם וזה לא עשה בעיה כזאת... זה פשוט לא נתן לי לגשת לקבצים עד שלא לקחתי בעלות עליהם... בתמונה המצורפת יש את המאפיינים של המחיצה... בנוסף יש לי עדיין את התייקיה של היוזר הקודם עם כל הקבצים שבא... איך אני יכול לגרום לכך שכל…

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום לכולם . אז ככה כשאני מנסה להיכנס למחשב שלי\המסכים שלי\ CONTROL PANEL . קיצר כל מה שקשור לזה אז מופיעה לי ההודעה תשלח\אל תשלח . איך אני יכול לסדר את זה ?.. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by jungle-man,

מי זוכר איך מוסיפים את הפונקציה add/remove snap in תחת תפריט FILE בMMC?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אהלן, הוינדוס העדכני שלי גורם לתקלות, אני רוצה לבצע פרמוט ולהתקין מחדש את הוינדוס 7 שהגיע לי עם הלפטופ. יש לי מחיצת כונן D ריקוברי. איך אני ממשיך מכאן?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by LLLLiran,

כשאני מתקין את הWindows בהתחלה אז אני צריך ללחוץ F6 ואז להכניס דיסקט ואני לוחץ F6 וזה מתעלם זה לא עושה כלום זה ממשיך בהתקנה ואז בשלב מאוחר יותר של ההתקה הוא רושם לי בעיה זה בגלל הדיסקט אני לא יודע מה לעשות הלוח אם Epox 8RDA3+

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by XviD,

שלום, אני מעוניין לשדרג את המערכת שלי WINDOWS 7 ULTIMATE SP1 לWINDOWS 10 PRO. מצאתי דרייברים מתאימים למערכת הפעלה החדשה של הכרטיס מסך אך לצערי עדיין לא יצאו דרייברים מתאימים של הכרטיס רשת, קול וערכת שבבים (או משהו כזה) האם עליי לחכות שיצאו דרייברים התואמים למערכת הפעלה או פשוט לשדרג והכל אמור לעבוד חלק? תודה רבה. אשמח לעזרה מאנשים שמבינים

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by brum,

אהלן. אני יודע שזו בעיה מוכרת ולפי מה שהבנתי באקספלורר 7 זה אמור להיות מתוקן - אבל הבעיה קיימת ואני זקוק ואשמח לפתרון: כשאני מדפיס עמוד אינטרנט, השוליים (בד"כ הימניים) נקטעים כאילו שאין מקום להכניס את כל הכיתוב לדף. מה לא ניסיתי - שמירה כתמונה ואח"כ הדפסה, שינוי כל ההגדרות במדפסת,הקטנת הפונט, הזזת הדף שמאלה. אבל כלום לא עוזר. אולי למישהו יש טיפ בשבילי ? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by naorai,

אני עושה לו בוט מהHD, ומקבל הודעת שגיאה : קובץ חסר או פגום c:\windows\system32\config\system ניסיתי לעשות REPAIR דרך הדיסק של הWINDOWS אבל ללא הצלחה, הדיסק פשוט קופא מייד אחרי שאני בוחר איזה התקנה לתקן. אני מתכוון לגבות אותו ולפרמט, אבל זה קצת בעייתי בגלל שהוא לפטופ ואני צריך לרוץ לקנות מתאם ל2.5.... למישהו יש רעיון אחר? נ.ב- אני לא בטוח שזה הפורום המתאים, אבל נראה לי שכן

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. מה עם מק מה עם לינוקס מה קרה עזבו אותם בצד?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אני לפני רכישת מחשב חדש אני שוקל קניית דיסק SSD הם באים בגדלים 40 60 80... איזה גודל מינימלי צריך לקנות ואיך עושים את ההתקנה ? (מה צריך להעביר לדיסק)

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. Started by eladbu,

יש לי XP PRO עם רשיון אך כאשר אני מריץ sfc /scannow אך הוא נתקע לי כל פעם ואני צריך ללחוץ 20 פעם אנטר כדי שזה יסיים מה הבעיה! יצוין שהדיסק תקין לחלוטין!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by MokoLoko,

שלום, יש לי וינדוס 7 אולטימייט 32 ביט. המקלדת שלי היא החיבור USB אני לא מצליח להעלות את הביוס בהתחלת המחשב. הבעיה שחשבתי עליה זה שהמקלדת עדיין לא נדלקת בשלב הזה והלחיצות עליה חסרות משמעות... ניסיתי לשים מתאם לחיבור סגול אבל המקלדת לא הגיבה בכלל גם אחרי שהמחשב עלה... אתם מכירים את הבעיה ? איך אני פותח את הביוס ? תודה רבה !

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.