Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
האם יש תוכנה או משהו שאיתה אפשר לתקן קבצי מערכת ולהחזיר את אלו שנמחקו בווינדוס.....??
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמו שאתם מכירים בדיסקים SATA ניתן להגביר את ביצועיי המחשב ע"י סימון האפשרות הזאת במנהל ההתקנים, מאפיינים על ההארדיסק ומדיניות (רק בויסטה). הבנתי שהפעולה הזאת גורמת לאבדן מידע בהפסקת חשמל, קודם כיביתי את המחשב דרך הכפתור ולא דרך הווינדוס, ושהפעלתי את המחשב מחדש הווינדוס רשם לי שחסר קובץ למערכת (במסך כחול) ולכן ווינדוס לא יעלה, עשיתי תיקון מחשב ע"י הדיסק של ויסטה והמחשב חזר לפעולה... זה קשור לזה שסימנתי את זה? מומלץ להשאיר את "אפשר ביצועים מתקדמים" מסומן כל הזמן? או שבכל הפסקת חשמל כל קבצעי המערכת שהיו בCACHE של ההארדיסק ימחקו ותמיד יהיו חסרים קבצים במערכת?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברצוני להכין סקרפיט להוספת יוזרים חדשים לדומיין ,שליוזרים יש מספר מאפיינים: הדומיין שלי הוא :WOODGROVEBANK.com אני רוצה להכניס אותם לOU שייצרתי בשם NEWOU תחת SUB.ב(AD) א.הכנתי קובץ טקטס בשם users.txt ,ובו רשמתי לצורך העניין:שם היוזר,שם התחברות חדש,טלפון,סיסמא רשמתי את הפקודה הבאה: For /f "token=1,2,3,4,5, delims=" %a in {c:\users.txt} do dsadd user "cn=%a %b,ou=sub,ou=new ou,dc=woodgrovebank,dc=com" -samid %c -upn %c@woodgrovebank.com –pwd %d –fn %a -ln %b -tel %e משהו בסינטקס לא תקין, והפקודה נותנת שגיאה לגבי ה SAMID שלא מכיר את הפקודה, אם אפשר לרשום לי את הפקודה עם הסינטקס הנכון- פקודה שמוסיפה יוזריםחדשים לדומיין שלוקחת את הפרטים מהקובץ ומגדירה אותם אוטמטית. תודה…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש עם הארד דיסק של 200 ג'יגה. הבנתי שב - Windows XP יש מגבלה על גודל הארד דיסק עד 130 ג'יגה, והיא מטופלת רק אחרי התקנת SP1. השאלה שלי היא: האם בזמן התקנה של Windows XP PRO ללא SP1, הוא מפרמט את כל הכונן ? או רק 130 ג'יגה ? אם אני מתקין את זה על הארד דיסק שהוא חושב שיש בו 130 ג'יגה בזמן ההתקנה ואז מוסיף את SP1, האם ה - 70 ג'יגה האחרים יהיו מפורמטים ?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה, Windows מתחברת לאינטרנט באופן אוטומטי ואני לא יודע איך לבטל את זה. אני משתמש ב Windows Xp. מקווה שתוכלו לעזור
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, עבדתי כרגיל על המחשב וכיביתי אותו כמו שצריך (יש לי windows xp sp2) אחרי שהדלקתי אותו הוא סירב לעלות בטענה שפתאום חסר לו קובץ בשם hal.dll החלטתי להתקין את מערכת ההפעלה מחדש אך כתנאי לזה הוא התעקש לעשות disk check לשני הכוננים שלי לאחר שהתקנתי את מערכת ההפעלה גיליתי שכל הדברים שהשתמשתי בהם (קבצי משחקים,קבצי וידאו...) הפכו לאלפי קבצים קטנים עם סיומת CHK עם קבצים מגודל 16 kb ועד קבצים בגודל 865 MB עם שמות כמו file3638.chk ומתחתם הכיתוב "Recoverd file fragments" כולם מפוזרים בתיקיות בשם "found.001" "found.002" מה שאני רוצה לציין שהכל עבד חלק וטוב ופתאום הוא הפך אותם לקבצים כאלה האם יש דרך כלשהי לחלץ מידע מהקבצים האלה? ???
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי לפני כמה ימים אנטי וירוס BITDEFENDER והיו 2 אופציות להתקנה 64 או 32 למה אנטי וירוס צריך את זה? ואיך אני בודק איזה יש לי? (32-64) חשוב לי להבין מה זה אומר
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבר שלי פה שואל: יש לי וינדואס 98 ו adsl כשאני עושה upload אחרי זמן קצר האינטרנט לא זז וצריך לעשות ריסטרט מה לעשות ולמה זה קורה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי 2 כונני SSD , על אחד התקנתי וינדואוס 7, ועל השני התקנתי את אותו וינ7, ושדרגתי לוינדואוס 10 , כיון שביום יום אני רוצה להשתמש בוינדואוס 7 ורק כשאני מתקין משחקים שדורשים וינדואוס 10 אני מחליף אליו. בהתחלה הכל עבד טוב ויפה, ופתאום ניסיתי לעלות עם הSSD השני (של הוינדואוס 10) וקיבלתי את ההודעה המרגיזה של BOOTMGR is missing אני לא יודע למה זה קרה פתאום, ניסיתי לקרוא בגוגל, אחד הפתרונות היה להוריד איזה MediaCreationTool , שהוא הוריד לי ISO שנראה של וינדואוס 10 , אז שמתי אותו על איזה Bootable USB hard disk שיש לי, עליתי איתו וניסיתי לעשות REPAIR כפי שרשמו באתר ההוא, אבל הוא מצא רק את הווינדואוס 7. כל הקבצים עדיין נמצאים על הכונן, יש אפילו את תיקיית Windows…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן. התקנתי עליו וינדוס 7. עוד לפני ההתקנה הורדתי דרייברים ללוח האם וכיו"ב מאתר החברה. לאחר התקנת הווידוס התכוונתי להתקין את הדרייברים אבל להפתעתי בdevice manager אין סימון של דרייברים חסרים. האם להתקין את הדרייברים שהורדתי בכל זאת?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
רכשתי מחשב חדש לפני שבועיים. מזה מספר ימים XP קורס כל פעם. פרמטתי את HD וכאשר אני מתקין XP (חוקי לחלוטין) במהלך ההתקנה כל פעם מופיעה לי ההודעה ש NTLDR IS MISSING. הצלחתי להתקין בסופו של דבר אך המחשב ממשיך לקרוס ש XP עולה. יש לי 2 HD בגודל של 160 (עליו אני מנסה להתקין XP) ו 500. הסתכלתי בהודעות ישנות שקשורות לנושא אך לא הצלחתי לפתור את התקלה. ניסיתי להריץ פקודת FIXBOOT לאחר כניסה ל REPAIR בדיסק התקנה אך הוא כל הזמן אומר לי UNRECOGNIZED. צריך את עזרתכם חברה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ראיתי ב EVENT VIEWER הרבה ניסיונות כניסה לחשבון ADMINISTRATOR (ניסיונות שנכשלו כי הוא מוגן באמצאות סיסמא), ואני יודע בוודאות שאף אחד לא ניסה להיכנס. יכול להיות שזה איזה וירוס או איזה סקריפט שמנסה להפעיל משהו בחשבון ה ADMIN שלי. אם כן אני יכול לדעת מה מנסה?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום כולם יש לי בעיה מאד מוזרה ואני חייב פתרון ממש חייב אם אפשר קצת עזרה : יש לי מחשב "ישן" יחסית ויש לי עליו את כל החומר ואת כל המידע ואת המערכת הפעלה XP שלי מותקננת עליו עכשיו אני רוצה להעביר את כל החומר למחשב חדש שיש ברשותיי ניסיתי את זה ב GHOST וזה לא פעל כי כאשר אני מפעיל את הוינדוס במחשב החדש הוא לא עולה לי איך בדיוק אני צריך להעביר את המידע ??
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תראו את התמונה - איך אני מוסיף את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא מבין מי שקנה וויסטה זה כאילו שקנה איזה תוכנה מעולם שלישי, ונדפק, או שאפשר להמשיך עם וויסטה, מה רע סה"כ ויסטה עברה שינוי ויזאולי נחמד, אני לא רואה לשדרג אם המחיר לא יהיה 20 עד 30$ אנחנו לא פריארים נקודה כל החברות השרלטניות כמו אפל סוללארי סמסונג וכדומיהם, גם מייקרוסופט שוכחות שיש גם את ישראל על המפה בכל העולם יש 30$ גם שבישראל יהיה זהו
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם, אני לא מפסיק לקבל מסכים כחולים מערכת הפעלה Windows Server 2003 Enterprise R2 הורדתי והתקנתי את כל העידכונים! הוא כותב לי TCPIP.SYS השגיאה: 0x0000008e (0xc0000005, 0xf65cbad4, 0xf51cb898, 0x00000000) מצרץ קבצי DMP הורדתי והתקנתי Windows Driver Kit Version 7.1.0 ואין לי מוסג מה לעשות תודה לעונים. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי לבטים רבים החלטתי לפרמט את הלפטופ שלי אתמול אחרי תקופה ארוכה של איטיות לא מוסברת (תהליך של וינדאוס שטחן את הדיסק. ולא מדובר ב-Indexing service ). לכאורה הבעיה הסתדרה אחרי הפורמט אך משהו אחר הופיע: כאשר מביטים במאפייני המחשב רשום כי לא כל הזיכרון מנוצל (ראו להלן) דבר שלא היה קיים לפני הפורמט. חשוב לציין כי מדובר בלפטופ ולא נעשו בו כל שינויי חומרה. כל העידכונים מ-Windows Update הותקנו וכך גם הדריוורים. חיפוש בגוגל העלה כמה פתרונות אפשריים שלא עזרו: 1. הגדרות בביוס - אין אצלי בביוס שום דבר הקשור להגדרות Ram פרט לזה שמופיע שם 4Gb Installed. 2. נסיון לעשות boot עם הגדרות זיכרון משתנות - לא עוזר. במקום לרשום ש-3.86 מנוצלים אז הוא רושם 2.99 מנוצלים ( :-\ ), כך ש…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם מדובר במחשב של אחי ויתכן ואינני מדייק , מקווה שתוכלו לעזור מערכת ההפעלה לא עולה פתאום ( מדובר במחשב פנטיום 4 ) הוא מקבל הודעה על כך שצריך להכניס את הדיסק של מערכת ההפעלה על מנת שהיא תעלה משם זה מחשב ישן שהוא קיבל במתנה והוא לא קיבל איתו את מערכת ההפעלה על דיסק מה ניתן לעשות ? כיצד ניתן להציל את החומר הקיים בדיסק הקשיח האם צריך לפרמט ? האם דיסק של המחשב שלי שבו יש מערכת הפעלה יפתור את העניין ? תודה וכול טוב ערן
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי תוכנה ישנה יחסית, שלא עובדת ב- Windows 7. לחיצה על קובץ ההפעלה גורמת להצגת ההודעה הבאה: The version of this file is not compatible with the version of Windows you're running. Check your computer's system information to see whether you need an x86 (32-bit) or x64 (64-bit) version of the program, and then contact the software publisher. מה אפשר לעשות? ניסיתי לשנות את ה- Compatibility של הקובץ לגרסאות קודמות של Windows, אך זה לא עבד.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי , הורדתי מהמחיצות הקיימות בווידנוס שהיה כבר מותקן . יש לי נפח אחסון קטן , אבל הצלחתי לגנוב מכונן C כ32GB ומכונן D כ19.5גיגה. כשהתחלתי בתהליך ההתקנה -לא היה לי אפשרות לאגד את 2 הנפחים . אז השאלה שלי איך מאגדים אותם ? חשוב לי לציין שהאפשרות Extend Volume כשעושים קליק ימיני על הכונן שרוצים להרחיב- חסומה- דרך הDisk Management תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה עם מק מה עם לינוקס מה קרה עזבו אותם בצד?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי שני הארד דיסקים, בנפח 320GB כל אחד, ושניהם מסוג SATA2. ברצוני להתקין שתי מערכות הפעלה: באחד WINDOWS XP, ובשני WINDOWS 7. השאלה שלי, האם זה לא יעשה לי בעיות?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי שני משתמשים אחד שלי ואחד של אח שלי אח שלי לא משתמש יותר במחשב אז אני רוצה למחוק לו את המשתמש. ניסיתי להיכנס למשתמש שלי ולמחוק את שלו אז המחשב אומר לי לנתק את המשתמש שלו מזתאומרת לנתק את המשתמש? ואיך אני יכול למחוק משתמש?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מספר אצבע לדברים הבאים: 1) כמה ערכי registry יש במחשב ממוצע? 2) כמה ערכי registry חדשים נכתבים ביום בממוצע? ברור לי שקשה מאד לכמת את זה כי זה מאד אמורפי. אני מחפש מספר שיהיה נכון לפחות בסדר גודל עבור הממוצע. כמובן שאם למישהו יש סטטיסטיקה של דברים כאלה מאירגונים או מהאינטרנט אני אשמח מאד לקבל את המספרים (אין לי צורך בשם של הארגון שעליו מדובר). תודה רבה, MODY.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מדי פעם, אין עקביות מסוימת, החלון הפעיל באותו הרגע הופך שחור למשך כ 15-25 שניות. כול פעם תוכנה אחרת. רעיונות ?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-