Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
-
אהלן, לחבר שלי יש בעיה להכנס ל GMAIL " There is a problem with this website's security certificate " מחיפוש קטן ב GMAIL עולה שהבעיה היא בשעון של הווינדוס ובין היתר צריך ש "Automatically Adjust Clock for Daylight Savings Changes" יהיה מסומן. הבעיה היא שהאופציה הזאת לא קיימת אצלו בכלל. מה עושים?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי. יש לי שני גרסאות חוקיות של XP 64/32 מה כידי להתקין על מחשב חדש C2D ? את גירסת ה 64 או 32 bit ? ראיתי שגם vista יש שני גרסאות. מה לרכוש? אז האם גרסאות ה 64bit כבר בשלות מבחינת drivers ? אלו תוכנות מנצלות אותן? מחשב בסטוק: 3dmark06 xp64 ניקוד: 4600 3dmark06 xp32 ניקוד: 4700 עריכה: ראתי בנושא על XP64 שעדיין לא שווה לעבור לגרסה הזאת. אז ניראה לי שאני אשאר עם xp32bit בשנה הקרובה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! לווינדוס XP לוקח מלא זמן להיטען, איזה 30 טעינות(הפס הזה שזז), וזה משגע אותי! ניסיתי תיקון ולא עבד, מה אפשר לעשות כדי לסדר את זה שיעלה רגיל(לפני הפירמוט שהיה לפני כמה חודשים הוא עלה לי אחרי 2-3 טעינות)? בנוסף יש לי כמה שאלות: 1. יש לי דיסק ווינדוס XP SP1 איך אני יכול לצרף אליו את הSP2 והSP3 שיתקין אותם ביחד עם הווינדוס? 2. איך אני מצרף OFFICE לדיסק הזה שיתקין אותו ברגע שאני מתקין את הווינדוס? 3. איך אני מוריד מהדסקטופ את האיקון של הסל מחזור? אריאל
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם יש אפשרות לביטול הפעלה אוטומטי של ה windows messenger עם הפעלת microsoft outlook ? יש לי win xp והתקנתי את המסנגר גרסה 5 msn messenger הגדרתי את ה windows messenger לא לפעול כלומר למרות שהורדתי את ה v מהפעל עם הפעלת הוינדוס עדיין הוא נפתח אפשרות נוספת היא להוריד את ה v מאפשר לפעול ברקע אבל אז ה microsoft outlook נהיה איטי להחריד !!!!! האם ניתן לשנות משהו ב regedit בכדי למנוע מה microsoft outlook לחפש את ה windows messenger?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מנסה לעשות ERROR CHERCK למחיצה שעליה נמצא ה-WINDOWS ואני לא מצליח. זה מגיע למסך הכחול של הבדיקה ואז ישר יש המחשב מאתחל את עצמו. אני יכול לעשות את הבדיקה בשאר המחיצות זה רק קורה בכונן שעליו מותקן ה-WIN על המחשב מותקן WIN XP SP2 תודה מראש לעוזרים.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני עובד על מחשב שמחובר ברשת ביתית (חוטית) כשאני המחשב המשני . יש לי בעייה בטעינת דפי אינטרנט , כלומר , הדפים מוצגים אך היכן שיש תמונות אייקונים קטנים , מופיע איקסים עד לרענון מלא של הדף . כנ"ל לגבי מעבר בין דפים . הטעינה מאוד איטית . ככל שיש יותר תמונות בדף , הטעינה המלאה של העמוד יותר איטית.הבעייה גם כשהמחשב הראשי מחובר אך לא בגלישה או הורדה , ככה שלא נראה לי בעיית עומס . הורדתי קובץ המחשת מהירות מבזק בינלאומי ואני רואה שאני במהירות הורדה תקינה מקסימלית. סרקתי גם את המחשב עם NOD32 ו-AVG לבדיקת וירוסים \ תולעים ולא היו ממצאים . ניסיתי גם דפדפנים אחרים כמו AVANT ו- FIREFOX ואותה בעייה . בפתיחת חלונות או אפליקציות אחרות במחשב ,הכל עובד מהר ללא בעיות (המחשב חדש עם 512 זי…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איפה הדרעקXP שומרת את כל התמונות הקטנות האלה שיש ליד שם הUSER ב WELCOME SCREEN
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
hi guys , i need help .i bought new pc and installed vista 64 bit i did format today and after few hours, after i installed all the drivers and programs i saw that i cant write in hebrew. i could write in hebrew before the format i think i forgot to put "V" in the option of hebrew or something like this in the install. there is a fix for that or i should format again and install all the stuff again? i just cant write in hebrew.. thats all the problem thank you guys.. waiting for solutions
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להתקין שתי מערכות הפעלה על כונן אחד, ושתהיה לי אפשרות לבחור בין שתיהן. מישהו יודע איך לעזור לי עם זה? תודה, גיל
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני יודע שאפשר עם הפארטיישין לשנות אותיות של כוננים קשיחים אבל איך אני משנה את האות של הCD או הצורב? ושאלה שניה: למחשב שלי קוראים d (טימטום) עכשיו כל פעם שאני נגיד נכנס לTAKS MENEGAER או שואלים אותי איך קוראים לי הוא כותב d איך אני מסדר את זה (בלי פירמוט ) תודה :\
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה, נכון לעכשיו, במחשב שלי יש 2 כוננים קשיחים, כאשר האחד מפוצל ל c עליו מותקן ה windows xp ו d , וכונן נוסף z. האם אני יכול לפרמט את המחיצה c של הכונן הקשיח הראשון ולהתקין עליו windows 7 ולאחר מכאן כשמערכת ההפעלה תעלה, כל הקבצים שבמחיצה d ובכונן z ישארו כמו שהיו ויעבדו? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, ניסיתי כל מדריך אפשרי, כל אופציה שהוצעה, הגדרתי אינספור פעמים את כל הדברים למיטב ידיעתי בצורה הכי נכונה ועדיין, אני לא מצליח לגרום לOUTLOOK שלי להסתנכרן עם הGMAIL. אציין שבעבר עבדתי עם האופציה הזאת ללא כל בעיה. האם משהו השתנה? תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן. התהליך IEXPLORE.EXE עולה לפי מיטב ידיעתי ב"מנהל המשימות" כאשר משתמשים בדפדפן. באופן לא ברור התהליך הזה מופיע אצלי גם ללא גלישה באינטרנט, צורך 10 מגה, ומסרב להיסגר (צירפתי תמונה). האם יש משהו שאינני יודע ? תודה רבה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחרונה התעוררה בעיית קריסה מסיבה לא ברורה. המערכת נופלת ספונטנית ומאתחלת את עצמה מחדש. זה התחיל לפני כשבוע, עם מערכת הפעלה WIN2000, ללא סיבה ברורה. כאשר עד כה (בחצי שנה אחרונה) המערכת הייתה יציבה למדי וללא תופעות מהסוג הזה. הקריסה היא רנדומלית ויכולה לקרות בכל עת ומצב עבודה. בין ובעת גלישה או עבודה, שמיעת מוזיקה או צפייה בסרט. היא יכולה להופיע ברציפות מספר פעמים או להופיע לאחר עבודה רציפה של יום ללא הפסקה. הבדיקות שנעשו כללו בדיקת וירוסים, רכיבי חומרה כמו זכרונות, כוננים וכרטיסים. נעשתה גם התקנה חדשה על כונן אחר והתופעה חזרה על עצמה. נעשתה גם התקנה של WINXP על שני כוננים נפרדים והתופעה חזרה על עצמה גם כאשר היה מדובר בהתקנה טרייה ללא התקנות נוספות אבל לאחר ביצוע עדכוני אב…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מערכת ההפעלה שלי היא XP שאני מפעיל את הדפדפן (האקספלורר), דף הבית הוא http://nkvd.us/1526/ או http://www.best-search.info/1526/ שזה אותו אתר. עכשיו זה לא הבעיה היחידה. הבעיה הכי מעצבנת היא שאני לא יכול להכנס לאף אתר אינטרנט, כי כל כתובת שאני כותב, אני מקבל תמיד את העמוד של http://nkvd.us/1526/ לדוגמא שאני כותב את הכתובת www.tapuz.co.il החיפוש מתבצע על הכתובת http://nkvd.us/1526/www.tapuz.co.il ומפנה אותי מיד לעמוד הבית של אתר החיפוש המעצבן הזה. ניסיתי למחוק את הקוקיז, למחוק את הקבצים הזמניים של האינטרנט, את ההיסטוריה, לאפס את הדפדפן, לחפש ולהשמיד ספייוורס למחוק ברגיסטי בכל מקום איפה שמופיע הכתובת הזאת http://nkvd.us/1526/ אבל שום דבר לא עוזר. כל פעם שאני מנסה להכנס לאתר …
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום התקנתי לא מזמן וידוס ויסטה אלטימיט ואני לא יודע למה אני לא מצליח להיכנס למצב שינה המחשב כותב באחד מתוך האפשרויות של המחשב שלי שהתקן מסוים מפריע למחשב להיכנס למצב שינה ביררתי מה ההתקן והוא כרטיס הרשת אז מחקתי את הדריור ניסתי להיכנס למצב שינה לא הצלחתי התקנתי אותו חז\חזרה ועדין לא חייב עזרה מה לעשות תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, התקנתי אתמול את Windows 8 על גבי ה Windows 7 שלי, וההתקנה עברה חלק ובלי בעיות. בחרתי לשמור את כל ההגדרות והתוכנות שלי ובאמת הכל נשמר. אחרי ההתקנה, אני מצליח להוריד אפליקציות ולשמוע רדיו מהאינטרנט מאפליקציית ה TuneIn, אבל אם אני מנסה לגלוש בכרום או ב IE10 אז הוא כותב שהוא לא מצליח לפענח את הכתובת של האתר (כנראה בעיה ב DNS) כל ההגדרות בסדר ועובדה שהאינטרנט עבד חלק ב Win7. למישהו יש מושג למה זה יכול לקרות ואיך לתקן את זה? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
עד היום המחשב הישן היה מחובר עם חייגן של XP דרך מודם כבלים לנטויז'ין. במחשב החדש מותקן WIN7 ובאתר של נטויז'ין מצאתי רק הגדרת חייגן לVISTA. האם זה אותו דבר WIN7 ?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני עם 98 כבר הרבה זמן, ועד עכשיו לא ראיתי צורך להתקין אקס פי, אז רציתי לדעת האם זה נכון שאקס פי משפר את הביצועים של הכרטיס מסך (ושל המחשב בכלל)?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! (אני מקווה שזה מתאים לפורום הזה...) לאחרונה אני נתקל בבעיה מציקה מאוד, כאשר אני מנסה להפעיל מספר קבצי וידאו (דיי הרבה), והם מעלים לי שגיאה של האקספלורר- "נתקל בבעיה ועליו להסגר.. שלח/ אל תשלח". זה מציק מאוד, ואני לא יודע מה לעשות מה עושים? (כאשר אני מנסה לצרוב את הקבצים עם הנרו- זה מעלה לי אותה בעייה רק לגבי הNERO ואני לא יכול גם לצרוב כי זה נתקע ) בבקשה תעזרו, אמיר.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
how can I install hebrew ?????? i can see hebrew but cant write!!! i TRIED : CONTROL PANEL>>>date,time language...>>>regional and language options>>>and then to change to hebrew!! BUT THERE IS NO HEBREW THEIR!!! AND NO I CANT WRITER IN HEBREW!!! WHAT CAN I DO???????????
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי בעיברית פשוטה מה זה ריג'סטרי ? תודה...
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לפני רכישת מחשב חדש אני שוקל קניית דיסק SSD הם באים בגדלים 40 60 80... איזה גודל מינימלי צריך לקנות ואיך עושים את ההתקנה ? (מה צריך להעביר לדיסק)
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
רק אני יודע שOEM אם אנלא טועה זה סתם רק דיסק בלי כל האריזה והחוברות הסברים וRETAIL זה כל החבילה - הדיסק קופסה חוברות הכל הכל.. (ד"א ההתמקדות שלי היא בXפ לא בויסטה) אבל בתוכנה עצמה יש הבדל? זתומרת אני משום מה הבנתי XP OEM יהיה אפשר להתקין אותו על מחשב אחד ואחר כך אם אני בא לקנות מחשב ואז להתקין עליו את אותו הווינדואוס אז לא אפשרי או שמהו כזה וכאילו RETAIL זה כן אפשרי? אני שואל מתוך עניין אבל גם כיא יזה חבר אחד שלי נואש מהעותקים הלא חוקיים שהוא משיג/מוריד והוא חושב כבר ללכת על קנייה אז זה סבבה גם ללכת על OEM? כי הפערי מחירים בין OEM לRETAIL די רציניים
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-