Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי בבית די הרבה גרסאות של windows כמו 7 ו windows 2008 ו windows 2003. יש לי המון בעיות עם ה networking בינהם, כלומר כולם ב work group אבל יש לפעמיים מצבים שמחשב לא מצליח להחבר למחשב אחר דרך שיתופים וגם את הבעיות עם סיסמאות ריקות שצריך להגדיר ב group policy. באם יש פתרון קסם שכולם יעבדו כמו שאני רוצה מבחינת שיתוף בלי סיסמאות וכדומה ? אין איזה תוכנה שעושה את כל ההגדרות האלה ב"מכה" אחת ??
-
- 6 תגובות
- 918 צפיות
-
-
לא ידעתי באיזה פורום לכתוב את ההודעה שלי אז החלטתי שכאן כי זה לא ממש בעיה במשחק. בקיצור אני משחק FAR CRY ועברתי כבר הרבה שלבים ורק לאחרונה כשאני משחק אחרי חצי שעה הוא יוצא מהמשחק (לא ממש יוצא אבל יוצא לשולחן עבודה אבל הוא לא סוגר את המשחק) אפשר אחרי זה להיכנס למשחק באותו מקום אבל המשחק ממשיך והורגים אותי.דרך אגב זה לא קורה רק במשחק הזה גם שאני רואה סרט פתאום הוא קופץ לשלחן עבודה. בדקתי וירוסים אין לי בדקתי תוכנות ריגול אין לי מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אני מחפש דרייבר של סאונד PC PARTNER דגם הצ'יפסט הוא: i865P/PE/G דגם הלוח: 865G/GV/PE-87X2 יש פה אתר שאני לא מצליח להתמצא בו כל כך: http://www.pcpartner.com/download.php?category_id=20051110113940-295715 אני מודה לכל מי שיעזור לי.....!!!!
-
- 6 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אתה יודעים כמו שעושים לכל תוכנה/משחק שמתקינים.. אני כבר כמה שנים איתו בלי פירמוט והוא מתחיל לעשות בעיות, אני לא מתכוון לפרמט ככה שעיניין אותי הקטע הזה.
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-
-
החלטית להתקין את הויסטה כמערת הפעלה עיקרית ולהיפטר מה-XP. כרגע יש לי מערך RAID עם 3 מחיצות: 1- 30 ג'יגה של הויסטה. 2- 13 ג'יגה של ה-XP 3- מחיצה של כול הסרטים ושאר ירקות. עכשיו בכדי לא להסתבך עם DUELBOOT ושאר חרא עדיף לי : א- למחוק את המחיצה של הויסטה דרך ה-XP ואז בהתקנה של הויסטה למחוק את המחיצה של ה-XP וליצור במקומה מחיצה חדש אחת לויסטה ? איך אני מוודא שזה התהליך הנכון? מחכה לתשובות או הצעות. עידו
-
- 6 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אהלן, קניתי לא מזמן מחשב חדש. לאחר ההרכבה כדי לא להתקין את הווינדוס מחדש בצעתי repair והכל היה בסדר. יכולתי לגלוש באינטרנט בלי שום בעיות והכל עבד כרגיל. מכיון שהוינדוס שהיה לי היה בלי שום service pack החלטתי להתקין sp2. לאחר ההתקנה לא נתקלתי בשום בעיה והכל התנהל כרגיל. ואז בצעתי כמה דברים: 1. התקנתי את המסנג'ר 7.0. בסוף ההתקנה הוא משום התקין לי גם את ה - windows messenger, כך שבעצם היו לי שתי תוכנות מסנג'ר. המסנג'ר לא הצליח להתחבר אף פעם, לכן החלטתי להוריד את ה - windows messenger. המסנג'ר עדיין לא התחבר. 2. במקביל ה - zone alarm הודיע לי שיש עידכון גירסה. הורדתי את הגירסה והתקנתי אותה . לאחר שתי הפעולות הנ"ל משום מה החיבור שלי לאינטרנט התחרבש לחלוטין :pissed:!!!! …
-
- 6 תגובות
- 764 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש ואין לי מה שיש לאנשים אחרים פה בפורום.... הבעיה שלי היא שאני מריץ את ההתקנה (הורדתי את הגרסא המלאה להתקנה בלי אינטרנט מראש) הוא אומר לי אם אני מסכים לתנאים ואז כן וכ' כו' ואז הבעיה היא שהוא רושם לעשות התחל, אני לוחץ התחל והוא עובר למסך של ההתקנה לעשירית שניה ואז מוסר הודעה "ההתקנה בוצעה בהצלחה" וזה לא נכון כי אחרי זה אני בודק ב dxdiag והוא עדיין רושם לי 9.0b יש הצעות? (חוץ מפורמט אין לי כוח :[)
-
- 6 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום, יש לי כונן אחד שהמערכת הפעלה לא יושבת עליו. יש עליו התקנה ישנה של ווינדוס שאני לא מצליח למחוק, כל פעם הוא מבקש הרשאת מנהל, אני מאשר ואז הוא אומר שלא ניתן. בקיצור לפרמט. אם בתפריט הניהול אני עושה "אתחול" זה מפרמט את הכונן? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתמול התקנתי את העדכון 8.1 ומאז המחשב לא נכנס למצב המתנה בעצמו לאחר הזמן שמוגדר באפשרויות צריכת החשמל. לפני כן בוינדוס 8 הבעיה לא הייתה קיימת. בחיפוש באינטרנט ראיתי שיש את זה לעוד אנשים אבל לא הצלחתי למצוא פתרון. יש למישהו רעיון? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, היה לי וינדוס 7 חוקי שקיבלתי עם המחשב (הסריאל מודבק לי בתחתית המחשב) לפני מספר חודשים מיקרוסופט שחררה גרסת ניסיון חינמית לווינדוס 8 בחינם התקנתי אותה לראות על מה מדובר במקום הווינדוס 7 וכשיצאה גרסה 8.1 עדכנתי לגירסא עם WMC ומאז הוינדוס 8 שלי מופיע כ"לא חוקי" אני מעוניין לחזור לוינדוס 7 החוקי שלי אך אין לי דיסק התקנה של וינדוס אשמח לדעת איך אני יכול לחזור לווינדוס 7 וגם איך אני יכול לדעת לאיזה גרסאת ווינדוס הסריאל שלי מתאים (HOME, PRO וכד'...) אין לי אפשרות לחזור לחנות שממנה קניתי את המחשב בארץ כי אני כרגע מתגורר בחו"ל אשמח לקבל את עזרתכם. תודה רבה, ליאור.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא בטוח שזה המקום אבל בכל זאת.... אני מתלבט איזו מערכת הפעלה להתקין על הHTPC החדש שלי מעבד I5 750 לוח אם GIGABYTE h55m usb3 כרטיס מסך HD4350 4GB זכרון 1600 של G SKILL דיסק קשיח 1TB Samsung ישמש בעיקר לסרטים אבל גם לגיימינג קל! 64 ביט תנצל יותר טוב את הזכרון מה דעתכם???
-
- 6 תגובות
- 924 צפיות
-
-
היי. התקבל לידי עותק חוקי של ווינדוז 7 אולטימייט והמחשב שלי הוא לא ממש חדש, ודי לשימושים משרדיים. AMD Athlon x2, 2 gb ram אין לי צורך בביצועים גרפיים ופיצ'רים מיוחדים, רק רוצה מע' הפעלה נטו. האם יש אפשרות לבטל חלק מהדברים האלה לאחר ההתקנה ? או שעדיף לי לחפש גרסת Home ? תודה מראש! 8)
-
- 6 תגובות
- 963 צפיות
-
-
כבר תקופה ארוכה שאני לא ממש יכול לראות חלק גדול מהסרטונים באינטרנט, רובם פשוט מופיעים בצבעים פסיכודליים. זה נראה ככה: דוגמאות לסרטונים בהם יש את הבעיה הזאת: http://www.one.co.il/cat/articles/article.aspx?id=77041&bz=11 http://news.walla.co.il/?w=//914224 סרטונים מסויימים דווקא עובדים בלי בעיה, למשל אלה: http://video.craveonline.com/video/comingsoon/?showVideo=1512&statsid=26&pid=1 בסרטון הזה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3255883,00.html דווקא קורה משהו מעניין. בפרסומות של טושיבה ושל YNET הבעיה מופיעה, אבל הסרטון עצמו פועל מצויין. נראה לי שהבעיה קשורה למדיה פלייר, באתר מסויים אני אפילו זוכר שאפשר היה לבחור אם לראות את הוידאו בQUICKTIME א…
-
- 6 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום! יש לי נייד של HP ורציתי לשחזר את המערכת להגדרות הראשוניות בעצם לבצע פירמוט של הוינדוס... הכנתי את הדיסקים דרך ה RECOVERY MANAGER עכשיו איך אני בעצם מבצע את ה recovery להגדרות יצרן??? תודה!
-
- 6 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום. קניתי מחשב חדש ובמהלך התקנת מערכת ההפעלה XP עולה לי מסך כחול . מה יכול להיות הגורם ומה הפתרון ? תודה(קצת דחוף...)
-
- 6 תגובות
- 829 צפיות
-
-
היי, איך אני בודק היסטוריית חיבורים של USB? מה חובר? מתי? ואיזה קבצים הופעלו מהחיבור החיצוני? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אני עובד פה עם מחשב xp pro + sp2, ואני מנסה להתקין nero 8 ultra. הכל הולך פחות או יותר בסדר, עד שבאמצע ההתקנה הוא מבקש ממני להתקין direct x 9.0c. אחרי שאני מאשר לו את ההתקנה הוא נתקע, ואז חוזר החלון של התקנת ה-NERO ואומר שהפריעו לו (was interrupted) ולכן ההתקנה נכשלה. ניסיתי ללכת לקבצי ההתקנה, ומצאתי את הקובץ התקנה של ה-directx. כשניסיתי להתקין אותו, הוא התחיל לעבוד, ואז נתן לי את ההודעת שגיאה שצירפתי להודעה. ניסיתי לברר מה זה ה-cryptographic service הזה, אבל כשניסיתי למצוא אותו ב-services שב-administrative tools, הוא כתב לי שהשירות הזה מופעל... זה אף פעם לא עשה לי צרות בעבר... איך אני מסדר את הבעיה הזאת? תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 941 צפיות
-
-
איך אני מסיר אותו וגורם לדפדפן ללכת לדף כושל הרגיל 404 או של גוגל IE6 XP
-
- 6 תגובות
- 972 צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב חדש ואני מתלבט איזו מערכת הפעלה כדאי להתקין, אני יותר מתחבר לממשק ולפשטות בווינדוס 7, אבל צריך מתישהו להתקדם ולכן אני שוקל להתקין על המערכת ווינדוס 8. זה המפרט של המחשב: i7 4790K Asrock z87 extreme4 Corsair Vengeance 8GB 1600mhz Samsung SSD 850 Evo 120GB Seagate 2tb Barracuda Seasonic G-550 איזו מערכת הפעלה לדעתכם כדאי להתקין? תודה!
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לפעמים כשאני בוחר sleep/hibernate המסך נכבה והמחשב ממשיך לפעול למס' דקות ואז הוא נכבה לגמרי (shut down). ב event viewer כתוב לי: The previous system shutdown at *** was unexpected וכן: The computer has rebooted from a bugcheck. The bugcheck was: 0x0000009f (0x00000003, 0x84efb530, 0x8292fae0, 0x86f2ee40). A dump was saved in: C:\Windows\MEMORY.DMP. Report Id: 060910-16781-01. וכן: The system has rebooted without cleanly shutting down first בהתחלה זה היה קורה לעיתים ובשבוע האחרון זה קורה בחצי מהפעמים שאני בוחר sleep/hibernate.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני משתמש ב-Windows 2000 Professional SP4. יש לי מחיצה אחת גדולה של NTFS שב-Properties שלה יש סימון ב-Checkbox הבא: Allow Indexing Service to index this disk for fast file searching מה בדיוק האפשרות הזו עושה? האם יש לזה חסרונות? האם כדאי לבטל את האפשרות הזו?
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
http://www.windowsitpro.com/Article/ArticleID/47665/47665.html תוכלו לראות שם, את כל גרסאות ה VISTA שיהיו, בסה"כ 7 הכי מעניין זה:
-
- 6 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אני זוכר שפעם עשיתי רקעים בתוך תיקיות ועכשיו אני לא מצליח למצוא את האפשרות הזאת לעשות אותם בתיקיות,יכול להיות שאין את האפשרות בוינדוס XP כי מה שזכור לי שעשיתי את זה בוינדוס 98,מישהו יודע איך לעשות זאת בוינדוס XP?
-
- 6 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום רב, רציתי לשאול אם יש אפשרות שהוינדוס יעלה מיד אחרי שהמחשב פועל ולא אני אצטרח ללחוץ על לחצן הפתיחה לשולחן העבודה.....(Kfir) [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 967 צפיות
-
-
היי לפני שנה קניתי מחשב וקניתי איתו Windows XP Pro מקורי. החברה שממנה קניתי את המחשב התקינה לי את הווינדוס ולכן לא הייתי צריך להתעסק עם כל הדיסקים והחוברות. בעקבות זה שהחלטתי לאחרונה לפרמט את המחשב התחלתי לחפש את הווינדוס שקניתי אבל מצאתי רק את הדיסקים בלי הcd key. השאלה שלי היא כזאת: האם ניתן לשחזר את ה cd key מהמחשב (כרגע לא מפורמט)? ואם כן אז איך? אני אודה לכם אם תענו לי בהקדם
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-