Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום הוונדוס שלי בעברית אבל הלוגו באנגלית ואני לא מצליח לשנות אותו לעברית ניסיתי בהגדרות של הלוח בקרה אבל שום דבר לא עזר....
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי לסבתי מחשב חדש והתקנתי בו מע' הפעלה WINDOWS 7 HOME PREMIUM. בעיה שצצה שלא חשבתי עליה היא - שהסבתא לא כ"כ טובה באנגלית. האם מישהו יודע איך ניתן לשנות את שפת ה WINDOWS לרוסית, ולהוסיף רוסית כשפת הקלדה? בתודה מראש, אופיר.
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז כככה קודם כל יש לי Windows 7... ואת המערכת X-540... כשהייתי ב XP כל ה5 מקולים השמיעו את אותו הצליל... אבל עכשיו אני לא שומע מהאחוריים... קבעתי את התצורה של הקול כ 5.1.. וגם בדרייבר של Realtek שמתי 5.1.. בדרייבר עשיתי "מילוי רמקולים" ורק ככה אני שומע קצת מהאחוריים.. איך אני מסדר שאני אשמע מכל הרמקולים את אותו הצליל?
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
שלום, יש לי ווינדוס 7 ultimate באנגלית, ואני מעוניין לשנות את השפה של כל מערכת ההפעלה לעברית. איך ניתן לבצע את זה? תודה.
-
- 15 תגובות
- 13.4k צפיות
-
-
זה אצל חבר שלי. יש לו רק משתמש אחד ועדיין עולה האפשרות של לבחור משתמש,הוא ציין שבעבר זה לא היה כך. איך הוא מסדר זאת? תודה.
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
עד כה היו לי שני מחשבים של XP SP2 מחוברים ברשת, והיום חיברתי מחשב חדש, עליו התקנתי WIN7. כל שלושת המחשבים מחוברים דרך ראוטר. החיבור לאינטרנט נוצר באופן אוטומטי והכל היה נפלא, עד שגיליתי אי אפשר לגשת מהWIN7 למחשבים שבXP. הבנתי שצריך להתקין תוסף LLTD כלשהו על מנת שWIN7 יזהה. לאחר ההתקנה: * המחשב הראשון המחשב אינו מזוהה ע"י הWindows 7, אמנם ניתן לגשת אליו ישירות בעזרת הכתובת שלו (//codename/) * המחשב השני אינו מזוהה וגם לא ניתן לגשת אליו. להלן הNetwork Map: tomer הינה מערכת הWIN7 והשאר הם הXPים. ניתן ללחוץ רק על הtomer - על שאר המחשבים לא ניתן ללחוץ. מה עלי לעשות על מנת לאפשר תקשורת בין המחשבים?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קושיה: יש למישהו קישור לאתר חינמי ואיכותי של אייקונים לויסטה? מצאתי הרבה, אבל או בתשלום או דברים שלא אהבתי. יש המלצות? דבר שני: הרבה אייקונים שראיתי היו בפורמט png, וכשאני מנסה להגדיר את זה בתור סמל לתיקיה למשל, ויסטה אומר לי שזה לא מתאים. אני צריך לשנות את סיומת הקובץ? משהו אחר? תודה מראש! עריכה: מצאתי אתר נהדר למי שמעוניין: http://www.iconarchive.com יש גרסאות לאייקונים לווינדוס לינוקס ומאק. כל מיני רזולוציות. הכל חינם. עכשיו מחפש תוכנה שתשנה סמלים של תיקיות וקבצים. אם יודעים על משהו אשמח לשמוע.
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
מה זה הקבצים האלה ? אפשר למחוק אותם ? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 944 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי מחשב נייד עם ווינדוס XP חוקי עליו. המדבקה מתחת למחשב היא של Vista Business והתבצע DownGrade חוקי ל XP Pro. אני רוצה לפרמט את המחשב ולחזור ל XP. אין לי דיסק מתאים להתקנה עם הקוד שמותקן כרגע ב XP. (הצלחתי להוציא את הקוד הקיים במחשב כרגע). איך אפשר למצוא את הדיסק שמתאים לקוד מסוים??? תודה רבה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
שלום. אני לא בטוח אם זה קשור לפורום..בכל מקרה. ב XP אם הייתי רוצה להקליט אודיו הייתי נכנס להתקני הקלטה ופשוט בוחר מאיזה התקן אני רוצה להקליט ומשתמש בתוכנת הקלטה (Audacity). ב WIN 7 אני לא מוצא את האפשרות הזאת ולא מצליח להקליט. אשמח אם תוכלו לעזור לי. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, התקנתי לא מזמן חלונות 7. ברצוני לערוך את קובץ ה-hosts, אך מערכת ההפעלה מודיעה לי שאין לי הרשאות לבצע זאת. איך זה ייתכן אם אני מוגדר כאדמיניסטרטור במחשב? (אני אף היחיד שמשתמש במחשב). העניין קרה לי גם עם מספר קבצים אחרים. זה מוזר. המשתמש שלי משוייך לקבוצת האדמין של המחשב. איך פותרים את הבעיה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 7 והעלתי אותוב-safe mode ומאז אני לא מצליח לחזור להגדרות הישנות ולמצב הרגיל אני לא ממש מבין בזה, אבל בכל זאת ניסיתי את האופציות ב-F8 שום דבר לא עזר תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן יש לי Win7 ואני מחפש דרכים לשפר את הביצועים של המחשב, אם יש כאלה. בנוסף, אשמח לתוכנה שמנקה קבצי זבל ומוחקת מה שמיותר או מידע לגבי מיקומים שצריך לנקות. בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מדובר במחשב של אחי הקטן, שנורא אוהב להתקין דברים על המחשב כאמור כמה דקות אחרי שהווינדוס עולה, עושה רושם שהאקספלורר קופא, כי כל שורת המשימות לא מגיבה, והעכבר הופך לעיגול חושב כשמצביעים עליו. כשמנסים להפעיל את הTASK MANAGER אז גם הוא קופא, ואי אפשר לדעת מי אחראי על זה, ואי אפשר לסגור כלום. נכנסתי לסייף מוד, ומחקתי כל דבר שלא נראה לי קשור. בדקתי בMSCONFIG בדברים שעולים, ואין שם דבר חריג. כרגע אני מריץ סריקה עם AVAST במחשב ההוא. יש עוד משהו שאפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי לכולם. התקנתי אתמול windows 7 ׂ32 על המחשב שלי. מדובר בהתקנה מדיסק ENG מהחנות (ולא באיזו הורדה פיראטית מהרשת או משהו בסנגנון) התקנתי את הדיסק על ה- C לאחר (שדרך ההתקנה של ה- 7) פרמטתי אותו ומחקתי כל זכר ל- XP. הכל הלך הסדר עד שהייתי צריכה להעלות את המחשב מחדש. אז הופיעה בפעם הראשונה ההודעה: BootMGR IS MISSING " PRESS CTRL ALT DEL TO REBOOT" כאשר לחצתי על CTRL ALT DEL הדבר כמובן קרה שנית לחצתי על F12 וקבעתי בוט מה-DVD. המחשב עלה כפי שצריך היה. לאחר מכן, היה עלי שוב לאתחל את המחשב מספר פעמים (התקנות וכל זה). הדבר קרה (כמובן) שוב אולם היה לפחות מקרה אחד בו כאשר הפניתי אותו לבוט מה- DVD הוא ניסה להתקין את ה- 7 מחדש. איתחלתי מחדש ושוב לאחר ההפניה לבוט עלה ה- 7 כרגיל אם כי …
-
- 10 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אני קונה את המחשב הזה: Intel Core i5 750 Socket 1156 2.66Ghz Tray, יחידות 1 ₪931 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1201 Scythe Ninja 2, יחידות 1 ₪151 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=251 Gigabyte GA-P55A-UD3 P55 CHIPSET, יחידות 1 ₪725 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1339 A-Data 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz CL9 Core I5 , יחידות 1 ₪520 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1173 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪442 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 Sapphire ATI Radeon 5770 1GB GDDR5 Vapor X HDMI, יחידות 1 ₪990 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1430 צורב LiteOn DH22A8S SATA x 22 Black, …
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
ערב טוב ושבת שלום! קודם כל מבקש סליחה מהמנהלים של הפורום כי פתחתי עוד שרשור לאחר שרשור אחר שלי פשוט לא ידעתי איך לחבר בינהם כי את הקודם פתחתי בבוקר אז ככה: יש לי ווינדוס 7,ובתיקייה מסויימת נןסף לי מנעול על התיקייה אני יודע בוודאות שהמנעול לא היה שם איך אני מסיר את המנעול מהתיקייה? תודה רבה וסופ"ש נעים ליאור
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני מציע לכל אחד שמנסה את זה לבצע גיבוי REGISTRY קודם לכן. REGISTRY זה לא משהו בשביל לעשות דאבל קליק ולגמור.
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
החלטתי להתקין על המחשב את לינוקס אובונטו 9.04, פעולה זאת הסתבר לי מחקה את כל המחיצות הקודמות של המחשב, הבעיה התחילה כשניסיתי לשחזר את הויסטה דרך דיסקי השיחזור שצרבתי בהפעלה הראשונית של המחשב, השיחזור לא ממש הצליח בדיאבד התברר לי שזה בגלל חוסר במחיצות של הויסטה המקורי, אשמח לעזרה בשיחזור הויסטה המחשב הוא מחשב אייסר 6930G תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, יש לי WINDOWS 7 גרסת 32BIT עם המפרט הבא: Q6600 P35-DS3 8800GTS G92 512MB 4GB RAM 250GB WD משום מה בכל פעם שאני שם אותו על SLEEP, הוא נדלק לבד אחרי משהו כמו 10 דקות. מה יכול להיות מקור הבעיה? ניסיתי לאפס את הגדרות ה-BIOS, הכל אותו הדבר.
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום , היום התאריך 8.1 . אני רוצה לשחזר את המערכת לתאריך 6.1. אך שאני נכנס לשיחזורי המערכת, אין באפשרותי לשחזר את המערכת ל-6. מכיוון שכבר 2010, ולא שיחזרתי ב8 ימים הקרובים , אני לא יכול ללחוץ על התאריכים 6.1, וכו'. לעומת זאת, ניסיתי לנסות ולדפדף לחודש הקודם (31.12.09) וגם כן לא הצלחתי. מה עושים במצב שכזה?
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום יש לי כונן שהוא לא של המערכת שבו היו מותקנות כמה תוכנות, לאחר שידרוג ברצוני למחוק אותם כי ההתקנה של הWIN לא נגעה בהם והקובצי UNINSTALL לא בידיוק עובדים בכולם מה אפשר לעשות בכדי להסיר אותם בצורה נורמלית? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב וסופ"ש נעים לכולם יש לי את המפרט הנ"ל-רשום בצד עברתי לווינדוס 7 לפני כחודשיים ואני מאוד מרוצה המחשב שלי דלוק כל הזמן השבוע קרה לי פעמיים שהמחשב נכנס למצב שינה ואי אפשר להעיר אותו בדרך כלל מזיזים את העכבר והמסך עובר מעור קטן צהוב לאור ירוק והכל עובד פעמיים קרה לי השבוע שאני מזיז את העכבר,האור הקטן עובר מאור צהוב לירוק אך המסך נשאר שחור הייתי צריך פשוט ללחוץ על הכפתור RESTART של המחשב,ואז כמובן המחשב עשה הפעלה מחדש הווינדוס פתח לי מסך שחור שאומר שהייתה תקלה והאם אני רוצה להדליק אותו רגיל או בסייף מוד מצד שני המחשב עובד מעולה ואין תקלות לא במחשב ולא בווינדוס אשמח לעזרה תודה רבה ליאור
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, משהו מוזר קרה להגדרות התצוגה שלי. בכל תמונה שאני פותח, במקום רקע לבן, אני רואה רקע צהוב. גם כשאני פותח תוכנות כמו פוטושופ או צייר זה קורה. כנ"ל לגבי צילומי מסך. אני עובד עם מערכת הפעלה חלונות 7, 64 ביט. איך זה בדיוק קרה? איך מתקנים את הבעיה? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד (APPLE) המותקן עליו WIN7, אני רוצה לחזור לגרסת XP, הכנסתי את דיסק הבוט של XP החזקתי F8 יש שורה המראה על בוט. אני מפעיל אותה, אך הוא לא מבצע בוט. המחשב לא מצליח לקרוא ראשית את ה CD , הוא כל פעם מעלה לי את הגרסה המותקנת (win7) מה עלי לעשות להגדיר שיעלה דיסק הבוט - ראשון לפני שיעלה הווינדוס. אני רוצה גם לפרמט וגם להתקין את ה XP. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 866 צפיות
-