Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,237 דיונים בפורום זה
-
אהלן. אני יודע שזו בעיה מוכרת ולפי מה שהבנתי באקספלורר 7 זה אמור להיות מתוקן - אבל הבעיה קיימת ואני זקוק ואשמח לפתרון: כשאני מדפיס עמוד אינטרנט, השוליים (בד"כ הימניים) נקטעים כאילו שאין מקום להכניס את כל הכיתוב לדף. מה לא ניסיתי - שמירה כתמונה ואח"כ הדפסה, שינוי כל ההגדרות במדפסת,הקטנת הפונט, הזזת הדף שמאלה. אבל כלום לא עוזר. אולי למישהו יש טיפ בשבילי ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם מאיפה אפשר להוריד רקעים חדשים לWindows dreamsence? [התוכנה של הרקעים הזזים בויסטה] תודה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה התעוררה בעיית קריסה מסיבה לא ברורה. המערכת נופלת ספונטנית ומאתחלת את עצמה מחדש. זה התחיל לפני כשבוע, עם מערכת הפעלה WIN2000, ללא סיבה ברורה. כאשר עד כה (בחצי שנה אחרונה) המערכת הייתה יציבה למדי וללא תופעות מהסוג הזה. הקריסה היא רנדומלית ויכולה לקרות בכל עת ומצב עבודה. בין ובעת גלישה או עבודה, שמיעת מוזיקה או צפייה בסרט. היא יכולה להופיע ברציפות מספר פעמים או להופיע לאחר עבודה רציפה של יום ללא הפסקה. הבדיקות שנעשו כללו בדיקת וירוסים, רכיבי חומרה כמו זכרונות, כוננים וכרטיסים. נעשתה גם התקנה חדשה על כונן אחר והתופעה חזרה על עצמה. נעשתה גם התקנה של WINXP על שני כוננים נפרדים והתופעה חזרה על עצמה גם כאשר היה מדובר בהתקנה טרייה ללא התקנות נוספות אבל לאחר ביצוע עדכוני אב…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
יכול להוריד מהאתר של מוקרוסופט: http://download.windowsupdate.com/msdownload/update/v3-19990518/cabpool/windowsxp-kb936929-sp3-x86-enu_a2ca583dedcd86837796111a632efa29a23f4cc0.exe
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רציתי לברר כמו שיש את הפקודה עבור כיבוי: shutdown -s -t XXXXX ופקודת הביטול:shutdown -a יש פקודות מקבילות עבור מצב שינה?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני חושב שזה הפורום הכי מתאים, סתם רציתי לדעת איפה אפשר למצוא איזה שומר מסך חמוד תלת מימדי.. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ישנה , הודעה על WINDOWS לא חוקי ,ב-WINDOWS XP לאחר שהועדכן ב-WINDOWS UPDATE והותקן בו ACTIVX של מייקרוסופט Windows Validation Assistant .מתקבלת הודעה ש-WINDOWS XP לא חוקי אם ה-WINDOWS לא חוקי ,הוא לא נותן ,להוריד ,שום דבר מאתר של מייקרוסופט ,למשל WINDOWS MEDIA PLAYER 11 אבל לא זה החלק ,החשוב. אחרי שמייקרוסופט הודיעה ,שה-WINDOWS XP לא חוקי ,יש הודעה מעצבנת בחלון כחול בWINDOWS שאומר לך כל פעם שהWINDOWS לא חוקי ,ואי אפשר לךהוציא זאת . בנוסף כל פעם שאתה מעלה את הWINDOWS לפני שהוא נכנס לWINDOWS ,הוא נותן לך מסך פתיחה ,כדי לרכוש רישיון ,ו ואם לא אז תלחץ להיכנס בכל זאת ,וגם זה מטריד ,יש לציין שזה לא חוסם את הWINDOWS ,אבל זה ממש מעצבן מאד ,וממש מטריד. אז כל מי שיכול לעזור בבקשה…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה יש לי בעיה, שבלי התראה בלי שאני עושה משהו מיוחד, שולחן העבודה פשוט קופא ואי אפשר ללחוץ על שום אייקון. הסרגל למטה פועל כרגיל וגם שאר המחשב אם אני נכנס אליו דרך תפריט ההתחלה. ניסיתי לחפש פרוססים משונים ומצאתי את הדבר הבא: אני לא מתשמש באינטרנט אקספלורר בכלל ולמרות זאת יש לי פה פרוססים שלו. ובאמת כאשר אני סוגר אם הפרוססים האלה, אחד מהם, לא במיקום קבוע וגם הכמות שלהם לא קבועה, תמיד "משחרר" לי את שולחן העבודה ואז כולם נסגרים. זה הפתרון שלי כבר כמה ימים אבל זה מעצבן ואני לא רוצה לפרמט בשביל לפתור את זה. יכול להיות שזה סוג של וירוס כלשהו? או שאיזו תוכנה משתמשת באינטרנט אקספלורר מאחורי גבי ותוקעת לי אך ורק את שולחן העבודה? לחידוד אם אני לוחץ על אייקון כלשהו, אז כאשר…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, ניסיתי כל מדריך אפשרי, כל אופציה שהוצעה, הגדרתי אינספור פעמים את כל הדברים למיטב ידיעתי בצורה הכי נכונה ועדיין, אני לא מצליח לגרום לOUTLOOK שלי להסתנכרן עם הGMAIL. אציין שבעבר עבדתי עם האופציה הזאת ללא כל בעיה. האם משהו השתנה? תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה.. התקנתי לחבר שלי WINDOWS 2000 והוא לא מרוצה בכלל כי זה עובד לו איטי.. אז לקחתי תמחשב אליי לבית... אבל נזכרתי שבהתקנה הפכתי את הכונן NTFS.. לא הייתה לי בעיה לפרמט את כל הכונן קשיח, אבל אני צריך לשמור כל מה שיש בכונן D שהוא עדיין FAT32 . רציתי לבקש ממכם, איזה פיתרון יש לפרמט את C לFAT32 ? ניסיתי עם PARTITION MAGIC אבל הוא כתב לי משהו כמו TABLE ERROR 105# אני צריך היום להחזיר לו את המחשב בדחיפות.. אני ממש יודה לכם אם תעזרו לי! תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשדרג את המערכת שלי WINDOWS 7 ULTIMATE SP1 לWINDOWS 10 PRO. מצאתי דרייברים מתאימים למערכת הפעלה החדשה של הכרטיס מסך אך לצערי עדיין לא יצאו דרייברים מתאימים של הכרטיס רשת, קול וערכת שבבים (או משהו כזה) האם עליי לחכות שיצאו דרייברים התואמים למערכת הפעלה או פשוט לשדרג והכל אמור לעבוד חלק? תודה רבה. אשמח לעזרה מאנשים שמבינים
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה עם מק מה עם לינוקס מה קרה עזבו אותם בצד?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי הכנתי דיסק און קי חדש עם גרסה חדשה של וינדואס (היה לי BOOT עם גרסה די ישנה וכל פעם שהייתי מתקין אותו, הייתי צריך להתקין מלא עדכונים). הצבע של השורת משימות בגרסה הזאת של הוינדאוס הוא לבן שמציק בעין. מילא זה, אבל הבעיה הכי גדולה היא שקשה לי לראות אם פתוחים כמה חלונות לדוגמה בכרום כי הצבע שלהם דומה מאוד. ניסיתי לשנות לצבע אחר שמופיע באפשרויות (צבע כהה), אבל עדיין ישנה אותה בעיה. מה עושים? בנוסף, אם אני מעוניין שזה לא יקבץ לי את כל החלוניות של תוכנה מסוימת, האם ניתן לעשות זאת? אני יודע שאפשר ב"שלב לחצנים בשורת המשימות" לסמן אף פעם, אבל אני מעוניין רק לתוכנה ספציפית
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
התקנתי WIN XP כגרסת שדרוג ל-WIN 98. לאחר ההתקנה אני לא מצליח להתחבר לרשת, וזאת מכיוון שהמודם שלי מופיע עם X אדום (לאחר ההתקנה שלו). אני זוכר שלפני כמה חודשים הסבירו לי שכאשר מתקינים את WINDOWS כגרסת עדכון, לא כל השרותים (SERVICES) מופעלים אוטומטית - ויש להפעילם ידנית בפעם הראשונה. בפעם הקודמת לאחר הפעלה של כמה שרותים נפתרה הבעיה - רק שעכשיו אני כבר לא זוכר איזה שירותים אלו היו. מישהו יכול להגיד לי מהם השרותים הדרושים להפעלה של האינטרנט ? בתודה מראש,
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים אני רוצה לדעת איפה שמורה הססמא של משתמש שעשה לו חשבון ושם לעצמו ססמא הרי זה חייב להיות שמור במחשב איפה שהוא אני אודה לכם אם תוכלו להגיד לי איפה.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מנסה ליצור דיסק התקנה עם כל העדכונים האחרונים. מישהו יודע מאיפה אני מוריד את כל העדכונים? או אם הם נשמרים על המחשב כשהם מורדים אוטומטית מwindowsUpdate אז איפה הם נשמרים כדי שאוכל לקחת את ההתקנות. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! לווינדוס XP לוקח מלא זמן להיטען, איזה 30 טעינות(הפס הזה שזז), וזה משגע אותי! ניסיתי תיקון ולא עבד, מה אפשר לעשות כדי לסדר את זה שיעלה רגיל(לפני הפירמוט שהיה לפני כמה חודשים הוא עלה לי אחרי 2-3 טעינות)? בנוסף יש לי כמה שאלות: 1. יש לי דיסק ווינדוס XP SP1 איך אני יכול לצרף אליו את הSP2 והSP3 שיתקין אותם ביחד עם הווינדוס? 2. איך אני מצרף OFFICE לדיסק הזה שיתקין אותו ברגע שאני מתקין את הווינדוס? 3. איך אני מוריד מהדסקטופ את האיקון של הסל מחזור? אריאל
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הבעיה צצה בזמן האחרון. הנה התיקון: http://www.neowin.net/forum/index.php?s=8f6d8c34b7444b93b34c4b12fcb5ee69&showtopic=724260&pid=590446178&st=0&#entry590446178 עריכה: זה התיקון- go into the registry HKLM\Software\Microsoft\SQMClient\Windows\DisabledSessions rename MachineThrottling to _MachineThrottling אל תשכחו גם להתקין את העדכון שמסדר את הבעיה של הריסת קבצי MP3 בWMP12 http://support.microsoft.com/kb/961367
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה, Windows מתחברת לאינטרנט באופן אוטומטי ואני לא יודע איך לבטל את זה. אני משתמש ב Windows Xp. מקווה שתוכלו לעזור
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך אפשר לשנות את השפה של הממשק בווינדווס מעברית לאנגלית מבלי להתקין מחדש? ניסיתי דרך האפשרויות בקונטרול פאנל אבל זה רק שינה את השעון ואת המבנה של התאריך Lil' help plz
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי , אני רוצה לפרמט את המחשב שלי ודרך הביוס שיניתי את הבוט פריוריטי לCDROM ובכל זאת שאני לוחץ על F12 אני עדייו רואה שהוא תקוע על HDD עכשיו שאני מנסה להחליף את זה משם לCDROM ולוחץ אנטר כמו שהוא אומר הוא פשוט מתחיל לי את הווינדוס מבלי לעשות כלום באמת כרגע אני מנסה לפרמט מUSB אם יעבוד חסכתי לי עבודה אבל אם לא אנא מישהו יכול להסביר לי את הפיתרון?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, במחשב שלי מותקן אופיס 2016. שידרגתי את הווינדוס מ- 7 ל - 10 ומאז האופיס לא מציג לי תמונות במסמכים. הסרתי את האופיס והתקנתי מחדש וזה לא עזר. מישהו יכול לסייע? תודה מיכל
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, לא ידוע איך, אבל פתאום שמתי לב שאין סיומות לקבצים מוכרים. אני זכרתי שצריך ללכת ל: כלים->אפשרויות תיקייה ושם להוריד את הסימון. הבעיה זה שאין בכלים את האפשרות אפשרויות תיקיה!!! יש רק: סינכרון מיפוי כונן רשת ניתוק כונן רשת והוספתי דרך הסרגל כלים וזה לא נכנס לי לאפשרויות תיקיה... מה אפשר לעשות??? בתודה מראש אלעד
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחיפוש בגוגל ראיתי שזה בעוד כל מיני דגמים אבל לי יש את הדגם 720C הבעיה היא בוודאות בעיה עם ויסטה כי ב XP היא עבדה בסדר, המדפסת מדפיסה דפים ריקים לא משנה מאיפה אני שולח. לא מצאתי פתרון בגוגל אשמח אם תעזרו
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-