עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by סהר שבת,

ביצעתי ניקוי מחשב דרך התוכנה Ccleaner לאחר מכן ביצעתי הפעלה מחדש של המחשב ומאז המחשב שלי לא עובד. ברגע שאני מדליק את המסך יש מסך שחור עם העיגולים של הטעינה הנקודות האלה כאילו זה טוען משהו ואין לוגו אין כלום רק מסך שחור עם נקודות טעינה. התקשרתי לחברה של המחשב שלי (מחשב נייד LENOVO YOGA 900) והם אמרו שאין ברירה צריך לפרמט את ההמחשב ע"י כמה שלבים שהם הראו לי וזה יעבוד לי הבעיה שזה מוחק את כל תוכן של המחשב. הם אמרו בנוסף שאם אני לא רוצה למחוק את כל התוכן אני אצטרך לפנות למישהו שמבין בזה יותר כי הם לא מתעסקים בתוכנה. השאלה שלי היא כזו האם ישנה דרך לגבות את התמונות שנמצאות במחשב שלי בלי להיכנס מערכת הפעלה כלומר דרך ה-BIOS אני חייב לגבות כמה תמונות ועבודות ש…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. ראיתי פה מלא תראדים על זה אבל אף אחד מהם לא עוזר.... כולם מדברים על Language Pack שאני לא מצליח למצוא ו MUI ל XP שגם אותו אני לא מצליח למצוא כיצד אני עושה את זה???????? אל תדאגו אני לא צריך את זה בשביל עצמי אני לא אוהב עברית בכלל...... אבל אני חייב את זה תודה לכולם על העזרה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by elior021,

היי, מישהו מכיר פקודה משורת ה RUN שמציגה את ה WIZARD של הגדרת חייגן ב XP במקום להגיע עד צור התקשרות חדשה ?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by bariko,

שלום רב, לפני כמה חודשים היו אצלי במחשב המדיה סנטר ריסטרטים בלתי צפויים שהתרחשו בעת צפייה בסרטים.. בדיקה במעבדה העלתה שלא מדובר בבעיית חומרה. כשהתופעה נמשכה החלטתי לפרמט את הדיסק, ולהתקין מחדש את מערכת ההפעלה. במשך כמה חודשים זכיתי "לשקט", והמחשב פעל ללא דופי, אך בזמן האחרון הבעיה חזרה. ניתוח קבצי הדאמפ מראה שקובץ PACER.SYS הוא זה שגורם למסך הכחול. מה פשר הדבר? האם זו בעיית חומרה כלשהי? במידה והתשובה חיובית, אז מדוע זכיתי לאותו שקט של מספר חודשים? תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Wizard Of Oz,

אז ככה יש לי מחשב מצויין חדש המפרט מופיע במפרט.... אני משתמש ב-XP ולפעמים הוא פשוט נתקע לכמה שניות ואז ממשיך לעבוד.....אני צריך בזה עזרה דחופה אם מישהו יוכל לפתור לי את הבעייה אני אשמח ועוד משהו יש דרך לתקן את הXP מבאגים וכל מיני תקלות? ועוד משהו קטנטן....למישהי יש אנטי וירוס שיכול להתמודד עם ה- W32.KLEZ? או כל הW32? אשמח אם תעזרו לי....

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. כאשר אני מריץ קובץ AVI ה WMD כותב erorr download codec ואני שומע רק קול , אבל לא רואה תמונה ה audio format הוא MPEG layer 3

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by most,

שלום לכולם, רוצה להתקין xp למחשב עם לוח asus p5s800-vm , בלוח יש קשיח sata ובקר raid. האם ההתקנה כרגיל כמו בלוח עם ide בלבד או יש להוסיף במהלך ההתקנה דרייברים מסויימים (בתחילת התקנת xp יש אפשרות ע"י לחיצה על f6 להוסיף דרייברים)?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. לא מזמן רכשתי את המחשב הזה.. intel E8400 Asus P5Ql pro 2x2G DDR2 800 MHZ 500G 32MB Seagate עכשיו בהתחלה לפני שהתקנתי את כל העידכונים וכל הדריברים של המחשב כל העתקה שהייתי מבצע בין הכוננים או בין הכונן להתקן USB הייתה מהירה. לאחר העידכונים הכול לאט לשם השוואה ביצעתי העתה של קובץ בשני מחשבים ואצלי לקח זמן רב יותר השאלה שלי אם ישנו עידכון אולי שיכול ליגרום לכך או איזשהו עידכון לדריבר שידוע עליו או כל פתרון אפשרי אחר תודה לכם חברי HWZONE הוספה... עוד משהו שאני מעלה את המחשב בהתחלה יש לי הודעה כזאות ..

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  9. Started by singera,

רציתי לדעת איך אפשר לעבוד בצ'ט של האתרים הללו כשיש WINXP ואין יותר כבר את הVIRTUAL MACHINE

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by ski_farm,

שלום לכולם התחילה אצלי בעייה לפני מספר ימים במחשב יש לי win 7 64 bit ultimate הבעייה היא: כאשר אני פותח חלון כלשהוא (דפדפן, my computer, וכו') לאחר כמה דקות החלון מספיק להיות נבחר (כאילו בחרתי בחלון אחר), אני לוחץ שוב על החלון והוא חוזר להיות פעיל המצב חוזר על עצמו כל כמה דקות, "משהוא מבטל לי את הבחירה של החלון" יותר גרוע שלאחר כמה שעות המחשב קופא ולא ניתן לשחרר אותו אלא רק על ידי אתחול של המערכת הרצתי שתי תוכנות אנטי ווירוס: AVAST ו AD-AWARE ולא נמצא שוב ווירוס אשמח לעזרה איך להעיף את הדבר הזה מהמחשב שלי בברכה ski farm

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by tulicooli,

יש לי בעיה אני לא יכול להתקין משחקים\תוכנות במחשב. יש לי Windows XP. שאני מנסה להתקין משחק או תוכנה מופיעה לי ההודעה: "The windows installer service could not be accessed. this can occur if you are running Windows in safe mode, or if the Windows Installer is not correctly installed. Contact your support personnel for assistance." המחשב שלי אינו נמצא בSafe Mode. ניסיתי לעשות Repair לווינדוס אולי הקובץ הזה נפגע אז שלפחות יתקן אותו וללא הצלחה. ניסיתי להחליף את הקובץ msiexec.exe לקובץ אחר של חבר וגם זה לא עזר. הייתי באתר של ווינדוס וניסיתי לעשות את כל הפקודות האלה שהם אמרו מהRUN ולא הצליח. ניסיתי להוריד את ההעדכונים של הWINDOWS INSTALLER והייתה לי בעיה להתקין אותם …

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by brum,

אהלן. אני יודע שזו בעיה מוכרת ולפי מה שהבנתי באקספלורר 7 זה אמור להיות מתוקן - אבל הבעיה קיימת ואני זקוק ואשמח לפתרון: כשאני מדפיס עמוד אינטרנט, השוליים (בד"כ הימניים) נקטעים כאילו שאין מקום להכניס את כל הכיתוב לדף. מה לא ניסיתי - שמירה כתמונה ואח"כ הדפסה, שינוי כל ההגדרות במדפסת,הקטנת הפונט, הזזת הדף שמאלה. אבל כלום לא עוזר. אולי למישהו יש טיפ בשבילי ? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by ehud4,

שלום! מצאתי איך מתחברים בעזרת netsh לרשת אלחוטית (באמצעות הפקודה wlan), למשל : connect name=Profile1 ssid=SSID1אני אשמח לדעת איך מתחברים דרך חייגן . . . *שימו לב, אני מדבר על חיוג דרך חייגן שקיים, ולא הגדרה שלו מחדש. **מערכת ההפעלה היא Windows 7 . תודה לעונים!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. יש לי לאחרונה תופעה מאד מוזרה במחשב (XP SP2) ברוב המקרים שאני מוחק קובץ או משנה לקובץ את השום אחרי שניה נוצר מחדש הקובץ (עם השם הישן) בגודל של 0 byte (כלומר ריק) מה זה החארטה הזה באמאשלי?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by itaic,

שלום לכולם. אני מנסה להתקין ווינדוס 7 במחשב וכשאני מנסה להתחיל בהתקנה אני מקבל את ההודעה windows could not format a partition on disk 0. ואז את מספר השגיאה 0x80070057 מישהו יודע מה אפשר לעשות ולמה זה קורה?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. איך אני משנה בהגדרות לראות תמונה על קליפים בתיקיה? (דוגמא בפנים) עד עכשיו ראיתי לפחות איזשהי תמונה על כל קליפ ועכשיו בכל תיקיה של סרטונים או סרטים אני לא רואה כלום חוץ מהסמל של WMP

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by em28,

בבואי היום להדליק את המחשב לאחר שהוא נתקע, אומר לי ידידי המחשב כי הקובץ: windows\system32\config\system הושחת !! בטוב ליבו הציע לי להכניס את הדיסק המקורי להקיש R ע"מ לתקן. מאחר ודיסק ההתקנה של החלונות שלי הוא מה שנקרא auto-XP (התקנה בלי יותר מדי שאלות) הוא מדלג על שלב התיקון. נסיון ראשון: פניתי לכונן e (כונן פיזי אחר) שם התקנתי את החלונות במקביל להתקנה ב-c אלא שהתקנה זו ישנה. ע"מ לקצר אומר כי דאגתי לגבות את הרגיסטרי ולבצע גיבוי מערכת ל-C אך שחזור המערכת של החלונות המותקנים ב-E אינו מכיר את קבצי השחזור מ-C. העתקתי מספריית config את הקובץ system.sav במקום הקובץ system , אבל כשניסיתי להעלות את המחשב מ-C, הוא התחיל לבצע התקנה של ה-XP מהאמצע וביקש באזשהוא שלב את ה-SN (אותו אין…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by ORrrr,

שלום המחשבים שלי ושל אח שלי מחוברים ברשת דרך האב. כשאני מנסה להכנס לתקיה משותפת במחשב שלי דרך המחשב שלו זה אומר לי Incorrect password or unknown user name// ונותן לי שתי אפשרויות Connect as: password עכשיו זה אותו דבר מן המחשב שלי... איך אני מסדר את זה? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אז ככה, יש לי מחשב מספיק טוב לXP, פנטיום 3 1000, 256 מ"ב זכרון. משום מה המחשב זז לאט מאוד בזמן האחרון, תראו איך תוכנות גוזלות משאבים.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. תראו את התמונה - איך אני מוסיף את זה? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. היי יש לי מחשב נייד לנובו עם win 10 pro education לאחרונה כאשר אני מנסה להפעיל אפליקציות מסוימות אני מקבל הודעת שגיאה the application was unable to start correnly (0xc0150002) יש הסבר באתרים שונים על בעיה במערכת הקבצים של המערכת הפעלה מיקרוסופט ממליצה לעדכן את המערכת ולהריץ איזה שהיא תוכנה בדיקה ללא הצלחה מישהו מכיר את התופעה והתשובה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by yoxo,

^^^^^

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by polip,

ווינדוס חוקי מותקן לי על המחשב. קניתי מחשב חדש ואני רוצה לבטל את הווידוס על המחשב הישן ולהתקין אותו על החדש. איך אני עושה את זה. אם אני פשוט מתקין אותו על החדש יהיו שני רישומים של אותו סיריאל?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by yalkobi,

רכשתי נייד חדש שמגיע עם SSD המחשב בלי מערכת הפעלה שאני מנסה להתקין אני מקבל הודעה דיסק MBR לעבור ל GPT השמח לעזרה

25. שלום. יש לי תיקיה של דרופבוקס, שמשום מה החיפוש של מערכת ההפעלה מדלג על התיקיה הזו. הוספתי אותה ידנית לחיפוש, ועדיין...

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים