Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
מערכת ההפעלה שלי היא XP שאני מפעיל את הדפדפן (האקספלורר), דף הבית הוא http://nkvd.us/1526/ או http://www.best-search.info/1526/ שזה אותו אתר. עכשיו זה לא הבעיה היחידה. הבעיה הכי מעצבנת היא שאני לא יכול להכנס לאף אתר אינטרנט, כי כל כתובת שאני כותב, אני מקבל תמיד את העמוד של http://nkvd.us/1526/ לדוגמא שאני כותב את הכתובת www.tapuz.co.il החיפוש מתבצע על הכתובת http://nkvd.us/1526/www.tapuz.co.il ומפנה אותי מיד לעמוד הבית של אתר החיפוש המעצבן הזה. ניסיתי למחוק את הקוקיז, למחוק את הקבצים הזמניים של האינטרנט, את ההיסטוריה, לאפס את הדפדפן, לחפש ולהשמיד ספייוורס למחוק ברגיסטי בכל מקום איפה שמופיע הכתובת הזאת http://nkvd.us/1526/ אבל שום דבר לא עוזר. כל פעם שאני מנסה להכנס לאתר …
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עברתי באתר של Microsoft על ההבדלים בין שלושת המהדורות שיש ל win7 64bit בעברית. Home Premium, Professional ו Ultimate לכאורה נראה שהגרסה הבייתית מספיקה אבל זכור לי מ XP שהגרסה הבייתית לא הייתה שווה כלום ולכן אני שואל פה, ליתר ביטחון אם הגרסה הבייתית ב Win7 טובה מספיק למשתמש הבייתי או שיש בה יותר מידי בעיות ומגבלות שלא מפורטות באתר ומתחילות להעיק אחרי שמשתמשים בה? אם כן אשקיע עוד 300 ש"ח ואשדרג לגרסה טובה יותר. תודה עוד שאלה: מה ההבדל בין OEM לבין Retail?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי. יש לי שני גרסאות חוקיות של XP 64/32 מה כידי להתקין על מחשב חדש C2D ? את גירסת ה 64 או 32 bit ? ראיתי שגם vista יש שני גרסאות. מה לרכוש? אז האם גרסאות ה 64bit כבר בשלות מבחינת drivers ? אלו תוכנות מנצלות אותן? מחשב בסטוק: 3dmark06 xp64 ניקוד: 4600 3dmark06 xp32 ניקוד: 4700 עריכה: ראתי בנושא על XP64 שעדיין לא שווה לעבור לגרסה הזאת. אז ניראה לי שאני אשאר עם xp32bit בשנה הקרובה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה יש לי בעיה, שבלי התראה בלי שאני עושה משהו מיוחד, שולחן העבודה פשוט קופא ואי אפשר ללחוץ על שום אייקון. הסרגל למטה פועל כרגיל וגם שאר המחשב אם אני נכנס אליו דרך תפריט ההתחלה. ניסיתי לחפש פרוססים משונים ומצאתי את הדבר הבא: אני לא מתשמש באינטרנט אקספלורר בכלל ולמרות זאת יש לי פה פרוססים שלו. ובאמת כאשר אני סוגר אם הפרוססים האלה, אחד מהם, לא במיקום קבוע וגם הכמות שלהם לא קבועה, תמיד "משחרר" לי את שולחן העבודה ואז כולם נסגרים. זה הפתרון שלי כבר כמה ימים אבל זה מעצבן ואני לא רוצה לפרמט בשביל לפתור את זה. יכול להיות שזה סוג של וירוס כלשהו? או שאיזו תוכנה משתמשת באינטרנט אקספלורר מאחורי גבי ותוקעת לי אך ורק את שולחן העבודה? לחידוד אם אני לוחץ על אייקון כלשהו, אז כאשר…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי חבר'ה.. אני מסדר כאן מחשב ישן (פנטיום III של 866MHZ על לוח Asus TUV4X) לחברים של המשפחה. יש שני כוננים קשיחים (20 ו-80 ג"ב) על כל אחד מהם אני רוצה להתקין XP SP2 בנפרד ושתהיה אפשרות לבחור בזמן ה-BOOT בין המערכות. ה-20GB מיועד לשימוש מישרדי נטו.. בעוד ה-80GB הוא לילדים וכל הזבל שמסביב (אייסי, אימיול, משחקים וכו'). איך עושים את זה? האם פשוט להתקין XP על כל אחד מהכוננים?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני לא יודע אם זו בעיה בהגדרות של הוינדוס או במשהו אחר. לפעמים אני רואה קבצים שאמורים להיות כתובים בעיברית אך כתובים בג'יבריש. צירפתי תמונה. בנוסף כאשר אני רואה סרט עם תרגום (לא מובנה) אז גם הוא מופיע בג'יבריש. אודה למי שיעזור
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בעקבות הבעיה שלי אני רוצה לעשות תיקון לווינדוס. (הבעיה היא שנעלמו לי הכונן סידירום והכונן של הצורב מהמחשב שלי - כשאשר מחקתי את הנירו). אני לא יכול לעשות את התיקן כשהווינדוס עובד אלה רק כשאני נכנס לדוס הוא קורא לי את הסידירום. עכשיו מספר שאלות, איך אני עושה תיקון לווינדוס דרך הדוס? תיקון לא מפרמט ומוחק את הקבצים באותו כונן אלה רק מתקן את הקבצים פגומים\חסרים והגדרות נכון? תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! (אני מקווה שזה מתאים לפורום הזה...) לאחרונה אני נתקל בבעיה מציקה מאוד, כאשר אני מנסה להפעיל מספר קבצי וידאו (דיי הרבה), והם מעלים לי שגיאה של האקספלורר- "נתקל בבעיה ועליו להסגר.. שלח/ אל תשלח". זה מציק מאוד, ואני לא יודע מה לעשות מה עושים? (כאשר אני מנסה לצרוב את הקבצים עם הנרו- זה מעלה לי אותה בעייה רק לגבי הNERO ואני לא יכול גם לצרוב כי זה נתקע ) בבקשה תעזרו, אמיר.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אצלי כרגע רק 27 ! מצוי ? רצוי ? כן, גיגלתי כבר.......
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז ככה... יש לי win7 והתקנתי אותו על כונן flash 40 gb של אינטל. משום מה הוא כול הזמן מתמלא לי וניגמר בו המקום. בעיקרון מה שאני רוצה שיהיה מותקן עליו זה הוינדוס וכול הדרייברים הראשונים שהוא צריך.כול זה תופס בערך 15 GB. השאלה שלי היא איך אני גורם למחשב להפסיק לשמור הכול בכונן הראשי. למשל...איך מעבירים את התיקיה AppData מהתיקיה של היוזר בכונן הראשי לכונן השני ושימשיך לעדכן שם את כל הקבצים כי זה תופס הרבה במקום. כנ"ל את התיקיה programdata... בקיצור איך גורמים לזה שכול שהכול חוץ מהוינדוס ישמר בכונן D ולא ב C תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
WIn XP Pro. מפרט בצד המחשב התחיל להיות איטי בצורה דרסטית בזמן האחרון, אני פותח את המחשב שלי, הוא טוען שעה ואז נתקע, כנ''ל לגבי תיקיות אחרות עשיתי סריקה עם קספרסקי ואין וירוסיםן, עשיתי סריקת רוגלות עם Spy Sweeper וכל מה שהיה נמחק. אז מה הבעיה ?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
הרכבתי כונן SSD חדש למחשב והתקנתי עליו וינדאוס 7. הבעיה שאני לא מצליח להתקין או להוריד עדכונים דרך windows update זה רושם מחפש עדכונים במשך 20 שעות לא קורה ולא מתקדם לשום מקום. ניסתי כבר כמה מדריכים של וינדואס בקשר לנושא ושם דבר לא עזר. באחד המדריכים מבצעים את הפעולה הבאה ב cmd(הפעולה למטה) וקופצות לא הודעות(בתמונה) את אלו שבסדר לא צרפתי לתמונה. cd /d %windir%\system32 regsvr32.exe atl.dll regsvr32.exe urlmon. dll regsvr32.exe mshtml. dll regsvr32.exe shdocvw. dll regsvr32.exe browseui.dll regsvr32.exe jscript. dll regsvr32.exe vbscript.dll regsvr32.exe scrrun.dll regsvr32.exe…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי תקיות שחילצתי מקובץ שהורדתי כשחילצתי את הקבצים היה שגיעה שהוא לא יכול לחלץ אז ניסיתי למחוק את מה שהוא חילץ אין לא הצלחתי יש איזה תוכנה אולי ?משהו שיעזור לי למחוק ?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אחרי העדכון ל-8.1 כל חיבורי ה-USB 3.0 שלי לא מתפקדים. מוזר, זה לא היה מיידי לאחר העדכון, אבל מנהל ההתקנים שם סימן קריאה ליד בקר ה-USB 3... אני קצת לא יכול לעבוד בלי החיבורים האלה, שמונה בסה"כ (6 מאחור 2 מקדימה) כי אין לי חיבורי 2.0 פנויים, 4 סה"כ (2+2) באתר MSI אין דרייבר אפילו לווינדוס 8 ובטח שלא ל-8.1. ניסיתי להתקין את הדרייבר של 7 ללא תוצאות. אשמח לתשובה מהירה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כותרת* ועוד משהו, אני רוצה לשדרג לווינדוס ויסטה 64 ביט במחשב נייד שלי, אז רציתי לשאול עם יהיו לי בעיות עם משחקים ותוכנות, דרייברים זה לא בעיה כי המחשב חדש ואני קיבלתי דרייברים בשביל 64 bit. תודה
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, ברצוני להוריד את קובץ ההתקנה (exe, לא דרך Windows update) של SP2 ל-Windows XP Home Edition 32bit בעברית, כדי לחסוך זמן הורדה והתקנה, במידה וארצה לפרמט. SP3 כבר הורדתי, אך לא הצלחתי למצוא SP2. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נייד לנובו עם win 10 pro education לאחרונה כאשר אני מנסה להפעיל אפליקציות מסוימות אני מקבל הודעת שגיאה the application was unable to start correnly (0xc0150002) יש הסבר באתרים שונים על בעיה במערכת הקבצים של המערכת הפעלה מיקרוסופט ממליצה לעדכן את המערכת ולהריץ איזה שהיא תוכנה בדיקה ללא הצלחה מישהו מכיר את התופעה והתשובה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי תיקיה ריקה ואני לא יודע איך או למה היא נעשתה בלתי נראית.. אם אני מנסה ליצור תיקיה עם אותו שם באותו מיקום זה שואל אותי על איחוד ועדיין נשאר בלתי נראה.. הצלחתי להגיע דרך פקודות CD בCMD לשם, גם האנטיוירוס רואה את התיקיה, הסייר של ווינדוס עצמו שדרכו אפשר למחוק את התיקיה לא מראה אותה.. איך אני יכול למחוק אותה?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
גרסת Windows 10 מביאה איתה הרבה שיפורים. אבל כמי שעובד עם תוכנות ומכשירים שעושים וירטואליזציה לעכבר - מי הגאון במייקרוסופט שחשב שזה מקובל להעלים את סימן העכבר עם התחברות המשתמש למערכת ההפעלה, כל עוד לא מזיזים את העכבר בצורה פיזית? יש תעשיה שלמה של מכשירי KVM over ip ותוכנות כמו xpadder שלא יוכלו לעבוד בצורה הזאת.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי רשת איטרנט אלחוטית בבית וכשאני מנסה להתחבר דרך אחד המחשבים שמותקן עליו windows 7 אני מתבקש להכניס user credentials. אין לי מושג מזה אומר אבל בגלל זה אני לא מצליח להתחבר לרשת ואני תקוע בלי איטרנט. יש למישהו מושג מהי הבעיה ואיך אני פותר אותה? תודה רבה על העזרה!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן. אני יודע שזו בעיה מוכרת ולפי מה שהבנתי באקספלורר 7 זה אמור להיות מתוקן - אבל הבעיה קיימת ואני זקוק ואשמח לפתרון: כשאני מדפיס עמוד אינטרנט, השוליים (בד"כ הימניים) נקטעים כאילו שאין מקום להכניס את כל הכיתוב לדף. מה לא ניסיתי - שמירה כתמונה ואח"כ הדפסה, שינוי כל ההגדרות במדפסת,הקטנת הפונט, הזזת הדף שמאלה. אבל כלום לא עוזר. אולי למישהו יש טיפ בשבילי ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תראו אני רוצה שתיהיה לי כאן תמונה בלחצן ימני על מחשב שלי ומאפיינים : http://img176.imageshack.us/img176/4383/16aj.png זה בריבוע האדום לא ה EVEREST אין לה קשר !! ודרך אגב לחבר שלי יש תמונה שם בגלל זה אני שואל איך שמים שם תמונה והוא לא יודע זה לא הוא שם הוא קיבל את המחשב ככה .. תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי בעיה כבר הרבה זמן אבל היא כבר ממש התחילה להציק לי עכשיו: לאחר כמה שעות/ימים שהמחשב שלי דולק הוא מפסיק לתת לי את האפשרות לכתוב בעברית. כלומר, הוא במצב כתיבת אנגלית ולא משנה כמה ALT+SHIFT אני אעשה, הוא לא יעבור למצב כתיבת עברית, עד שאני אעשה ריסטרט למחשב. מערכת ההפעלה שלי היא Windows XP SP2. האם יש פתרון לבעייתי? אני נורא מקווה שכן ומאמין שאתם תוכלו לעזור... תודה מראש, ניר.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך עזרה עם איזה פרויקט אישי שלי : יש לי כיתת לימוד שמחוברת כולה לדומיין מסוים.. עכשיו נכנסים לשם מלא יוזרים ומורידים דברים וממלאים תמחשב בשטויות אני רוצה ליצור אימג' בסיסי שכולל את כל התכונות הנחוצות וכל יום ב2 בלילה כל המחשבים יקראו את האימג' הזה ויתאפסו לפיו בלי אפשרות שישאר התקנה מסוימת במחשב לא נראה לי שהרסיטור פוינט של מיקרוסופט יאפשר דבר כזה יש הצעות?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה להתקין win8 על הנטבוק שלי ולצורך העניין אני מכין התקנה על דיסק חיצוני של 250GB. משום מה הכלי הנ"ל לא מזהה את הדיסק כשאני רוצה לייצא את ההתקנה. יש למישהו מושג למה? הדיסק מפורמט ועובד תקין. אשמח לעזרה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-