Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום! רכשתי לפטופ חדש ובמסך הראשוני הקשתי יוזר שזה בעצם בעל המחשב. לאחר מכן הכנסתי עוד יוזר שהוא בעצם הראשי... אך משום מה בכל מקום שמבקש הרשאה הוא מבקש הרשאה עלהשם הראשוני... מצורפת תמונה שבה רואים את שני היוזרים אני מעונין לשמור רק אחד מהם ולמחוק אחד... האם הוינדוס יכול לעבוד ללא יוזר בכלל? משתמש אחד בלבד? תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
פתאום יום אחד נעלם לי סרגל השפה, ועכשיו אני יכול לכתוב רק באנגלית, מישו יודע מה אני יכול לעשות? וממה זה יכול להיגרם? תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז הבנתי שהמערכת הזו יצאה רשמית ואפשר להתקין אותה דרך האתר של מיקרוסופט. אני כרגע על 8.1 ואת האמת די מפתה לעבור אליה. מה דעתכם? האם באמת אפשרי לשדרג מבלי לאבד מידע ולאחר מכן גם לחזור ל-8.1?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מספר אצבע לדברים הבאים: 1) כמה ערכי registry יש במחשב ממוצע? 2) כמה ערכי registry חדשים נכתבים ביום בממוצע? ברור לי שקשה מאד לכמת את זה כי זה מאד אמורפי. אני מחפש מספר שיהיה נכון לפחות בסדר גודל עבור הממוצע. כמובן שאם למישהו יש סטטיסטיקה של דברים כאלה מאירגונים או מהאינטרנט אני אשמח מאד לקבל את המספרים (אין לי צורך בשם של הארגון שעליו מדובר). תודה רבה, MODY.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה.. התקנתי לחבר שלי WINDOWS 2000 והוא לא מרוצה בכלל כי זה עובד לו איטי.. אז לקחתי תמחשב אליי לבית... אבל נזכרתי שבהתקנה הפכתי את הכונן NTFS.. לא הייתה לי בעיה לפרמט את כל הכונן קשיח, אבל אני צריך לשמור כל מה שיש בכונן D שהוא עדיין FAT32 . רציתי לבקש ממכם, איזה פיתרון יש לפרמט את C לFAT32 ? ניסיתי עם PARTITION MAGIC אבל הוא כתב לי משהו כמו TABLE ERROR 105# אני צריך היום להחזיר לו את המחשב בדחיפות.. אני ממש יודה לכם אם תעזרו לי! תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי ווידוס שהוציאו ממנו את התמיכה בעברית.... איך אנייכול להחזיר או יותר נכון להוסיף את הקבצים הדרושים ומהם... תודה רבה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום! לווינדוס XP לוקח מלא זמן להיטען, איזה 30 טעינות(הפס הזה שזז), וזה משגע אותי! ניסיתי תיקון ולא עבד, מה אפשר לעשות כדי לסדר את זה שיעלה רגיל(לפני הפירמוט שהיה לפני כמה חודשים הוא עלה לי אחרי 2-3 טעינות)? בנוסף יש לי כמה שאלות: 1. יש לי דיסק ווינדוס XP SP1 איך אני יכול לצרף אליו את הSP2 והSP3 שיתקין אותם ביחד עם הווינדוס? 2. איך אני מצרף OFFICE לדיסק הזה שיתקין אותו ברגע שאני מתקין את הווינדוס? 3. איך אני מוריד מהדסקטופ את האיקון של הסל מחזור? אריאל
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הבעיה צצה בזמן האחרון. הנה התיקון: http://www.neowin.net/forum/index.php?s=8f6d8c34b7444b93b34c4b12fcb5ee69&showtopic=724260&pid=590446178&st=0&#entry590446178 עריכה: זה התיקון- go into the registry HKLM\Software\Microsoft\SQMClient\Windows\DisabledSessions rename MachineThrottling to _MachineThrottling אל תשכחו גם להתקין את העדכון שמסדר את הבעיה של הריסת קבצי MP3 בWMP12 http://support.microsoft.com/kb/961367
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש מחשב יד שניה שיש בו WINDOWS 8 שאני רוצה לקנות השאלה היא אם ניתן למחוק את USER של מי שקנה את המחשב ולהכניס USER חדש? ומבחינת הWINDOWS המחשב יהיה חדש או שצריך להתקין מחדש את כל WINDOW? כי להוסיף משתמש נוסף ממש מאט את המחשב אשמח לתשובה בהקדם. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה המחשב שלי התחיל להיות כבד ואיטי ככה שהחלטתי לפרמט אותו ולהתקין מחדש את ויסה אולטימייט. יש לי רשיון חוקי, התקנתי עותק נקי מחדש, התקנתי רק דרייברים עיקריים, אנטי וירוס ואת כל העדכונים כמעט כולל SP1 של ויסטה. משום מה אני חש שאני לא מקבל תפקוד מלא מהמחשב, לוקח לו זמן לפתוח דברים... אם זה סתם חלונות וגם בעיקר התקנות שונות לוקח להן זמן לטעון עד שהן מתחילות לרוץ.. גם עכשיו כשאני כותב לפעמים לטקסט לוקח זמן להופיע!!! צירפתי תמונה שמראה את מצב הביצועים והזכרון, תוך כדי האנטי וירוס ביצע את סריקתו הראשונה.. חשבתי אולי הבעיה היא בהארד דיסק כי לפני מספר דקות רציתי לראות את ההגדרות של כונן C שלקח להן זמן לטעון ולעומת זאת פתחתי לאחר 10 שניות בערך את ההגדרות של כונן D שהן הו…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
יש לי 4GB זכרון, ופתאום בשבוע+- האחרון המחשב לא מוכן לרדת מ85% זכרון בשימוש, ואפילו עובר את ה95% כשFF ונגן וידאו פתוח. עד התופעה המוזרה הזו, לרוב הייתי צריך ממש להתאמץ כדי לעבור את ה75%. מה הולך פה?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לעבוד במחשב עם Windows 7 ו Windows XP ביחד מטעמי נוחות וחוסר תמיכה של 7 בחלק מהדברים. לכן ניסיתי להתקין את XP (על הארדיסק אחר) אבל הוא עולה קודם מ7, וכשאני מחליף בין המיקומים של הכוננים הוא עולה מ XP. השאלה שלי היא איך בעצם לאפשר מצב שיש מסך BOOT שמאפשר לי לבחור בכל הפעלה מאיזו מערכת לעלות. אשמח לתשובה, זה די חשוב לי כרגע כי אני נאלץ להתקע ב Windows XP. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה, Windows מתחברת לאינטרנט באופן אוטומטי ואני לא יודע איך לבטל את זה. אני משתמש ב Windows Xp. מקווה שתוכלו לעזור
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי 2 כונני SSD , על אחד התקנתי וינדואוס 7, ועל השני התקנתי את אותו וינ7, ושדרגתי לוינדואוס 10 , כיון שביום יום אני רוצה להשתמש בוינדואוס 7 ורק כשאני מתקין משחקים שדורשים וינדואוס 10 אני מחליף אליו. בהתחלה הכל עבד טוב ויפה, ופתאום ניסיתי לעלות עם הSSD השני (של הוינדואוס 10) וקיבלתי את ההודעה המרגיזה של BOOTMGR is missing אני לא יודע למה זה קרה פתאום, ניסיתי לקרוא בגוגל, אחד הפתרונות היה להוריד איזה MediaCreationTool , שהוא הוריד לי ISO שנראה של וינדואוס 10 , אז שמתי אותו על איזה Bootable USB hard disk שיש לי, עליתי איתו וניסיתי לעשות REPAIR כפי שרשמו באתר ההוא, אבל הוא מצא רק את הווינדואוס 7. כל הקבצים עדיין נמצאים על הכונן, יש אפילו את תיקיית Windows…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם מאיפה אפשר להוריד רקעים חדשים לWindows dreamsence? [התוכנה של הרקעים הזזים בויסטה] תודה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רכשתי לנובו thinkpad אשר הגיע עם windows 7, ביצעתי התקנה מסודרת. על מנת לשנות למראה קלאסי, הייתי מבצע- כפתור ימני על ה taskbar -> מאפיינים -> לשונית סטארט מניו, ושם הייתי בוחר מראה קלאסי. אני מנסה לבצע זאת, אך בלשונית הזאת לא קיימת אופציה של לעבור למראה קלסי משום מה. מישהו יודע מה הסיבה? האם יש דרך אחרת? אודה לכל עזרה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני עובד על מחשב שמחובר ברשת ביתית (חוטית) כשאני המחשב המשני . יש לי בעייה בטעינת דפי אינטרנט , כלומר , הדפים מוצגים אך היכן שיש תמונות אייקונים קטנים , מופיע איקסים עד לרענון מלא של הדף . כנ"ל לגבי מעבר בין דפים . הטעינה מאוד איטית . ככל שיש יותר תמונות בדף , הטעינה המלאה של העמוד יותר איטית.הבעייה גם כשהמחשב הראשי מחובר אך לא בגלישה או הורדה , ככה שלא נראה לי בעיית עומס . הורדתי קובץ המחשת מהירות מבזק בינלאומי ואני רואה שאני במהירות הורדה תקינה מקסימלית. סרקתי גם את המחשב עם NOD32 ו-AVG לבדיקת וירוסים \ תולעים ולא היו ממצאים . ניסיתי גם דפדפנים אחרים כמו AVANT ו- FIREFOX ואותה בעייה . בפתיחת חלונות או אפליקציות אחרות במחשב ,הכל עובד מהר ללא בעיות (המחשב חדש עם 512 זי…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי למרות שאני רשום ל-insider builds ומוגדר שפעיל עדיין אינני קבלתי את העדכון המובטח. כתוב לי Windows 10 Pro במקום Insider Preview ואינני מצליח למשוך את העדכון הזה. יש דרך למשוך אותו?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אצלי כרגע רק 27 ! מצוי ? רצוי ? כן, גיגלתי כבר.......
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן. זה מורגש בעיקר בשירי רוק שמתחילים בצורה שקטה ואז מגיע קטע רועש יותר. ברגע שמגיע הקטע הרועש - אני שם לב שהווליום פשוט נחלש קצת מעצמו, בלי שעשיתי שום דבר בעניין. אני משתמש בווינדוס 8.1. איך פותרים את זה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה להתקין את הVISTA אבל אני חושב שיש לי בעית דרייברים חיפשתי דרייברים לכרטיס קול וללוח אם ואין כלום ניכנסתי לאתר של אסוס ואין להם ביכלל דרייברים שלVISTA ללוח אים שלי אז השאלה שלי היא כזו.. ביזמן ההתקנה של VISTA המערכת מזהה את הדרייברים לבד או שצריך לימצא דרייברים בניפרד וגם איזו גירסה של הדרייבר של NVIDIA הכיי טובה לויסטה ? זה המפרט שלי: P4:3.30.OC זיכרון: 1.5 גיגה 400 MHZ לוח אם: ASUS P4V800D-X צ'יפ של VIA כרטיס מסך:PALIT 7600 GS SONIC 256 MB DDR3 כרטיס קול :SoundMAX AD1888
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עברתי באתר של Microsoft על ההבדלים בין שלושת המהדורות שיש ל win7 64bit בעברית. Home Premium, Professional ו Ultimate לכאורה נראה שהגרסה הבייתית מספיקה אבל זכור לי מ XP שהגרסה הבייתית לא הייתה שווה כלום ולכן אני שואל פה, ליתר ביטחון אם הגרסה הבייתית ב Win7 טובה מספיק למשתמש הבייתי או שיש בה יותר מידי בעיות ומגבלות שלא מפורטות באתר ומתחילות להעיק אחרי שמשתמשים בה? אם כן אשקיע עוד 300 ש"ח ואשדרג לגרסה טובה יותר. תודה עוד שאלה: מה ההבדל בין OEM לבין Retail?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-