Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום כולם יש לי בעיה מאד מוזרה ואני חייב פתרון ממש חייב אם אפשר קצת עזרה : יש לי מחשב "ישן" יחסית ויש לי עליו את כל החומר ואת כל המידע ואת המערכת הפעלה XP שלי מותקננת עליו עכשיו אני רוצה להעביר את כל החומר למחשב חדש שיש ברשותיי ניסיתי את זה ב GHOST וזה לא פעל כי כאשר אני מפעיל את הוינדוס במחשב החדש הוא לא עולה לי איך בדיוק אני צריך להעביר את המידע ??
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
http://www.jup.co.il/files/db58485b2a.jpg למה הסמלים שלי ככה קטנים? נסיתי לשנות רוזלוציה וגם את סיביות הצבע, וגם לא רואים את סמלים של החלונות בסרגל למטה של ההתחל וגם כשאני רוצה לגרור תמונה או קובת לתייקיה זה לא נותן לי, מה ניתן לעשות?!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי. יש לי שני גרסאות חוקיות של XP 64/32 מה כידי להתקין על מחשב חדש C2D ? את גירסת ה 64 או 32 bit ? ראיתי שגם vista יש שני גרסאות. מה לרכוש? אז האם גרסאות ה 64bit כבר בשלות מבחינת drivers ? אלו תוכנות מנצלות אותן? מחשב בסטוק: 3dmark06 xp64 ניקוד: 4600 3dmark06 xp32 ניקוד: 4700 עריכה: ראתי בנושא על XP64 שעדיין לא שווה לעבור לגרסה הזאת. אז ניראה לי שאני אשאר עם xp32bit בשנה הקרובה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין "להרוס" את הוינדוס שלי ככה שרק פירמוט יעזור, לא פיזית את החומרה כמובן אלא את המערכת הפעלה. מישהו מכיר דרך כלשהי ?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, התקנתי ווינדוס חדש על הרד-דיסק חדש, בהתקנה כנראה לא הגדרתי משהו נכון ונתקעתי עם המצב הזה (מצורף בתמונה), איך אני יכול לאחד את שני המחיצות הUNALLOCATED האלה ביחד? בנוסף - אני רוצה שבכונן C ישאר 100 ג'יגה ולא 420 כמו שיש עכשיו... איך עושים את זה? Uploaded with ImageShack.us תודה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אין לי מושג מאיפה זה הגיע..מצטער אם זה ארוך היו לי מלא בעיות, כל פעם שנכנס לאנטרנט קופצות לי פרסומות, אחרי זה המחשב התחיל לעשות פריזים.. הורדתי אנטי וירוס AVG חינמי ועוד כמה, מצאו דברים אבל לא פתרו את הבעיה.. פתאום היום התחילו מסכים כחולים! הווינדוס עולה אחרי כמה שניות מסך כחול ועושה ריסטארט SAFE MODE לא עובד.. הכנסתי דיסק שלWIN7 עשיתי ממנו שיחזור מערכת הכל חזר לעבוד WINDOS DEFENDER פתאום מצא אצלי תולעת WIN32 ואז הבנתי שנדבקתי וזה עושה לי צרות.. עשה סריקה מחק את זה הכל טוב ויפה..אבל שוב איכשהו הפיירוול היה מכובה הפעלתי אותו שוב ובנתיים אני תקוע עם החולונות הקופצים האלה שמשגעים אותי! אני רק עכשיו התחלתי לעבוד עם WIN7 ואין לי כח לפרמט.. 3 ימים בסה"כ וכבר התחלה רע…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם יש אפשרות לביטול הפעלה אוטומטי של ה windows messenger עם הפעלת microsoft outlook ? יש לי win xp והתקנתי את המסנגר גרסה 5 msn messenger הגדרתי את ה windows messenger לא לפעול כלומר למרות שהורדתי את ה v מהפעל עם הפעלת הוינדוס עדיין הוא נפתח אפשרות נוספת היא להוריד את ה v מאפשר לפעול ברקע אבל אז ה microsoft outlook נהיה איטי להחריד !!!!! האם ניתן לשנות משהו ב regedit בכדי למנוע מה microsoft outlook לחפש את ה windows messenger?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום המחשבים שלי ושל אח שלי מחוברים ברשת דרך האב. כשאני מנסה להכנס לתקיה משותפת במחשב שלי דרך המחשב שלו זה אומר לי Incorrect password or unknown user name// ונותן לי שתי אפשרויות Connect as: password עכשיו זה אותו דבר מן המחשב שלי... איך אני מסדר את זה? תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בשבועיים האחרונים לא מצליח לראות וידאו באתרים כמו אלו שציינתי בכותרת. קבצי וידאו שיש לי במחשב על כל הסוגים פועלים בסדר גמור כך שזה לא בעייה של עדכון מקודדים. גם הדרייברים של כרטיס המסך שלי עדכנים. הבעייה הזו משגעת ואני לא מוצא לכך פתרון למרות שראיתי בהרבה פורומים את הבעייה (כמו שציינתי בשבועיים האחרונים) אבל לא מצאתי פתרון רציני תודה על העצות למי שיש
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אז לפני כמה ימים קפצו לי הפקקים של החשמל ונפל החשמל כשהדלקתי את המחשב והתחברתי ליוזר שלי (WIN7) פתאום שמתי לב שבמקום Welcome כתוב לי Preparing you desktop, כשזה הגיע לשולחן עבודה ראיתי שהמון מהאיקונים שהיו לי חסרים, ולמטה קפצה לי הודעה על Temporary User כמו כן, כל הקבצים: שירים, סרטים ומסמכים נעלמו מה שמצחיק זה ששום דבר לא נמחק כי אין שינוי בשטח התפוס בהארדיסק, אבל זה פשוט לא שם חיפשתי בגוגל על הבעיה והגעתי לכמה מדריכים ולא כל כך הצלחתי מישהו המליץ לי על תוכנה שנקראת "Power Data Recovery", הורדתי והרצתי חיפוש וזה מצא לי הכל אבל התוכנה בלי רשיון ויש הגבלת של 604kb לקובץ כשהורדתי גרסא אחרת של התוכנה שלא דורשת רשיון זה פשוט לא מוצא אני רוצה לציין שגם בחיפ…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איפה הדרעקXP שומרת את כל התמונות הקטנות האלה שיש ליד שם הUSER ב WELCOME SCREEN
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום, אני צריך מספר אצבע לדברים הבאים: 1) כמה ערכי registry יש במחשב ממוצע? 2) כמה ערכי registry חדשים נכתבים ביום בממוצע? ברור לי שקשה מאד לכמת את זה כי זה מאד אמורפי. אני מחפש מספר שיהיה נכון לפחות בסדר גודל עבור הממוצע. כמובן שאם למישהו יש סטטיסטיקה של דברים כאלה מאירגונים או מהאינטרנט אני אשמח מאד לקבל את המספרים (אין לי צורך בשם של הארגון שעליו מדובר). תודה רבה, MODY.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כל פעם שני עושה ריסטרט למחשב נעלם לי ההפעלה מהירה איפה שרשמתי בכותרת יש לזה פיתרון כי זה מעצבן להגדיר את זה כל פעם מחדש...
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי לבטים רבים החלטתי לפרמט את הלפטופ שלי אתמול אחרי תקופה ארוכה של איטיות לא מוסברת (תהליך של וינדאוס שטחן את הדיסק. ולא מדובר ב-Indexing service ). לכאורה הבעיה הסתדרה אחרי הפורמט אך משהו אחר הופיע: כאשר מביטים במאפייני המחשב רשום כי לא כל הזיכרון מנוצל (ראו להלן) דבר שלא היה קיים לפני הפורמט. חשוב לציין כי מדובר בלפטופ ולא נעשו בו כל שינויי חומרה. כל העידכונים מ-Windows Update הותקנו וכך גם הדריוורים. חיפוש בגוגל העלה כמה פתרונות אפשריים שלא עזרו: 1. הגדרות בביוס - אין אצלי בביוס שום דבר הקשור להגדרות Ram פרט לזה שמופיע שם 4Gb Installed. 2. נסיון לעשות boot עם הגדרות זיכרון משתנות - לא עוזר. במקום לרשום ש-3.86 מנוצלים אז הוא רושם 2.99 מנוצלים ( :-\ ), כך ש…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום, יש מחשב יד שניה שיש בו WINDOWS 8 שאני רוצה לקנות השאלה היא אם ניתן למחוק את USER של מי שקנה את המחשב ולהכניס USER חדש? ומבחינת הWINDOWS המחשב יהיה חדש או שצריך להתקין מחדש את כל WINDOW? כי להוסיף משתמש נוסף ממש מאט את המחשב אשמח לתשובה בהקדם. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי 2 כונני SSD , על אחד התקנתי וינדואוס 7, ועל השני התקנתי את אותו וינ7, ושדרגתי לוינדואוס 10 , כיון שביום יום אני רוצה להשתמש בוינדואוס 7 ורק כשאני מתקין משחקים שדורשים וינדואוס 10 אני מחליף אליו. בהתחלה הכל עבד טוב ויפה, ופתאום ניסיתי לעלות עם הSSD השני (של הוינדואוס 10) וקיבלתי את ההודעה המרגיזה של BOOTMGR is missing אני לא יודע למה זה קרה פתאום, ניסיתי לקרוא בגוגל, אחד הפתרונות היה להוריד איזה MediaCreationTool , שהוא הוריד לי ISO שנראה של וינדואוס 10 , אז שמתי אותו על איזה Bootable USB hard disk שיש לי, עליתי איתו וניסיתי לעשות REPAIR כפי שרשמו באתר ההוא, אבל הוא מצא רק את הווינדואוס 7. כל הקבצים עדיין נמצאים על הכונן, יש אפילו את תיקיית Windows…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Core 2 Duo E4300, Bus800Mhz, s775, 2MB P5L-MX s775 Conroe, 945G, DDRII 667, VGA, PCI-E 1GB Kingston DDR II 667Mhz ASUS 8600GT Silent 256MB GDDR3, HDTV, 2xDVI, PCI-E WD 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II LG DVD±RW GSA-H50NB Beige HEC Compucase CI-6A21 Beige and Silver (No PSU) 500TD-TF 500W 2x8cm fan 24pin הטקע הוא שיש לי רק 1 ג'יגה זכרון ואמרו לי שויסטה צריך 2 ג'יגה. אבל בניגוד יש לי גם כרטיס מסך תומך DX10 ורק ויסטה תומכת ב-DX10. אז כדאי לי להתקין ויסטה או לא? ואם כן איזה גירסה?? תודה.
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן. התהליך IEXPLORE.EXE עולה לפי מיטב ידיעתי ב"מנהל המשימות" כאשר משתמשים בדפדפן. באופן לא ברור התהליך הזה מופיע אצלי גם ללא גלישה באינטרנט, צורך 10 מגה, ומסרב להיסגר (צירפתי תמונה). האם יש משהו שאינני יודע ? תודה רבה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה המחשב שלי התחיל להיות כבד ואיטי ככה שהחלטתי לפרמט אותו ולהתקין מחדש את ויסה אולטימייט. יש לי רשיון חוקי, התקנתי עותק נקי מחדש, התקנתי רק דרייברים עיקריים, אנטי וירוס ואת כל העדכונים כמעט כולל SP1 של ויסטה. משום מה אני חש שאני לא מקבל תפקוד מלא מהמחשב, לוקח לו זמן לפתוח דברים... אם זה סתם חלונות וגם בעיקר התקנות שונות לוקח להן זמן לטעון עד שהן מתחילות לרוץ.. גם עכשיו כשאני כותב לפעמים לטקסט לוקח זמן להופיע!!! צירפתי תמונה שמראה את מצב הביצועים והזכרון, תוך כדי האנטי וירוס ביצע את סריקתו הראשונה.. חשבתי אולי הבעיה היא בהארד דיסק כי לפני מספר דקות רציתי לראות את ההגדרות של כונן C שלקח להן זמן לטעון ולעומת זאת פתחתי לאחר 10 שניות בערך את ההגדרות של כונן D שהן הו…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי תקייה שנמצאת בתוך השרת של ווינדוס (במחשב פה: C:\Inetpub\wwwroot) והיא לקריאה בלבד ואני לא מצליח לשנות את זה! גם יש ל-V רקע אפור, אנ ימבטל את זה עושה אישור וה-V חוזר. בבקשה עזרה! (מצורפת תמונה...) [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי יש לי בעיה! היה לי וירוס ומחקתי קובץ מסוים בתיקיית ווינדווז במחשב שלי ומאש כל דבר שאני מנסה לפתוח בשולחן העבודה קופצת לי הודעה שהוא לא מוצא את מה שאני רוצה לפתוח(לדוגמא אני רוצה לפתוח את דפדפן האינטרנט אז קופצת הודעה שהוא לא מוצא את דפדפן האינטרנט) הדרך היחידה לפתוח דברים היא ללחוץ על המקש הימיני בעבר ואז ללחוץ על "RUN AS.." ואז למחוק את ה"וי" שיש לי ליד הכיתוב: protect my camputer and data from unauthorized program activity ורק אז אני יכול לפתוח מה שאני רוצה.הבעיה שאני לא יכול להיכנס לכלום בנוסף:לא לשינוי הגדרות ולא ל"פרופרטיז" ב"מחשב שלי". האם אני צריך להעלות למחשב את הקובץ שמחקתי ואם כן אז מהו ואיך? או איך מחזירים את המחשב לכך שיפתח דברים שוב? בתודה מראש....
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשאני נכנס לכונן D רואים רק קבצים במשקל כולל של 2 מגה (כולל קבצים מוסתרים)... איך אני יכול לראות את הקבצים שנמצאים בכונן D אבל לא רואים אותם? חשוב לציין שזה קרה אחרי שהרצתי GHOST וכנראה שה-GHOST עשה לי שכבה חדשה על השכבה של הקבצים שישבו שם...
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-