עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by אבי11,

שלום אשמח לקבל הדרכה איך ניתן לשנות פונט בXP תודה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. פשוט שכחתי...

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  3. Started by ofirrjd,

היי, יש לי מחשב נייד של לנובו דגם G550. המחשב מגיע עם מערכת הפעלה חלונות 7- 32 ביט מותקנת. לאחרונה שדרגתי לחלונות 8- 64 ביט. לא ניתן היה להתקין מתוך חלונות (שדרוג) (היות שאחת המערכות 32 ואחת 64 ביט) לכן היה צורך לבצע אתחול מדיסק ההתקנה. את ההתקנה קבעתי למחיצה הראשית. כמה דברים נדפקו... 1. לא ניתן יותר לבצע one key recovery. בלנובו יש כפתור נוסף ליד כפתור ההפעלה שכשלוחצים עליו המערכת עולה במצב שיחזור- במצב זה ניתן להתקין את מערכת ההפעלה מהאימג' של המחשב ובכך להחזיר את המחשב למצב הראשוני כפי שהיה כשנקנה (FACTORY STATE). לאחר התקנת חלונות 8 הכפתור הזה לא פעיל ולא ניתן בשום אופן לשחזר ולחזור בחזרה לחלונות 7 המקורי. אם אני רוצה לחזור לחלונות 7 המקורי של המחשב (עם כל התוכנות ש…

• 7 תגובות
    • 12.2k צפיות
  4. Started by Born2Kill,

לחלק שבו מבטלים את היישומים שעולים מיד עם פתיחת שולחן העבודה. תודה לעונים...

• 2 תגובות
    • 3.6k צפיות
  5. Started by The Dom,

איך אני נכנס לSAFE MODE? חח תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. אני שיניתי קונפיגורציה ואני רוצה לעשות התקנה נקיה של כל המערכת אבל כשאני מכניס את הדיסק של WIN7 הוא טוען את הקבצים וממשיך להפעלה רגילה של WIN7 ונתקע. אם אני מוציא את הדיסק אז הוא עולה ואמר שיש בעיה במערכת הפעלה ומציעה לי להכניס את דיסק של WIN7 לעשות REPAIR ועוד 2. אני מכניס את הסדיסק, טעון קבצים כיאלו של התקנה ואז שוב פעיל את WIN7 :s05: בלי שום תפריטים בלי כלום, הכי טוב זה אחרי שהדיסק בפנים אחרי שהוא כבר מעלה את המערכת הצלחתי להכנס למסך הטעינה (F8) אבל זה עדין לא עוזר לי מישהו?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שמראה את הגרף של ביצועי המחשב. :-[

• 9 תגובות
    • 659 צפיות
  8. היי חבר'ה... היה לדוד שלי בעיה במחשב המערכת שלו קרסה עכשיו הבאתי את ההארדיסק שלו אלי הביתה ורציתי לגבות את החומר שהיה לו במשתמש אבל אז קיבלתי את ההודעה acess is denied שניסיתי להכנס לתקיה של המשתמש שלו ב Documents and settings איך אני נכנס לתקיה ? מבטל את ההרשאה או מה שזה לא יהיה ? אני יודע מן הסתם את הסיסמא של המשתמש שלו אז אם יש דרך לרשום את הסיסמא ולהכנס לתקיה אז איך עושים את זה ? תודה מראש!!!

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  9. התיקיות MY PICTURES, MY MUSIC לא משמשות אותי, אין לי שום צורך בהן. כאשר אני מוחק אותן, הן ממשיכות להיווצר מחדש, כל פעם שאני מוריד קובץ מהאינטרנט או משתמש באחת מאפליקציות ה OFFICE, או אפילו אחרי RESTART. איך אפשר למנוע מהתיקיות האלה לחזור כל הזמן ? זה פשוט מעצבן ! אשמח גם לקבל התייחסות להודעתי הקודמת בפורום זה תחת הכותרת "כונני דיסקים משחקים איתי מחבואים", שנמצאת לפני דף הודעות אחד או שניים. תודה מראש לעונים, אריק.

10. איך נפטרים מ search assitant שנמצא ב toolbar אני כל הזמן מוריד ממנו את הv ועם כל ריסטארט הוא חוזר חיפשתי אולי ב msconfig אבל שום תוכנב לא מעלה אותו למישהוא יש רעיון איך להיפטר ממנו לצמיתות?

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  11. אני דיי בטוח שענו על זה כבר פשוט לא הצלחתי למצוא את זה. זה דיי מציק שה XP עולה ואני צריך לבחור את השם משתמש שבחרתי. מילא אם היו לי כמה אפשרויות אבל גם ככה יש לי רק חשבון אחד על המחשב שלי.

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  12. Started by hellyeahmofo,

ב - IE ברגע שאני מזין כתובת לא קיימת אני מגיע ל - http://www2.netex.co.il/dnserror.asp?url=www.googze.com איך אני נפטר מזה , זה לא נמצא ב add /remove

13. Started by The-Devil,

איך אני יכול להיפטר מה Documents שנמצאים בSTART ואני מתכוון בכלל למחוק אותם מהתפרטי ולא רק את התוכן או לחילופין, לגרום לזה שלא יופיע לי יותר קבצים שאני פותח שם קבצים מכול סוג .txt.doc.dws....

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  14. שלום .. אתמול התקנתי וינדוס XP ... מאז יש לי כל כמה דקות הודעה מעצבנת חדשה .. משהו כזה : http://img295.echo.cx/img295/9364/prob9or.jpg איך נפטרים מהם ? תודה

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  15. Started by ophir,

לאחרונה עם כל הדלקת מחשב, האנטי-וירוס של נורטון מודיע לי שקובץ בשם fsg_4104.exe מנסה להתחבר לאינטרנט ומומלץ לחסום אותו. מחיטוט ברשת מצאתי כי הקובץ הוא כנראה סוג של "עוגיה" מ-KAZA אבל לא הבנתי איך להיפטר ממנו. אשמח לקבל עזרה בנושא.

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  16. יש לי אקס פי פרו והוא שומר לי את כל מה שאני רושם במנועי חיפוש-שמות סיסמאות וכו....מה עושים??? איך יוצאים מזה?

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  17. Started by ac1240,

קניתי LAPTOP ואני רוצה לדעת איך אני מקבל את ה WIN7 ובמה זה כרוך? תודה

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  18. לביא שיפמן משתף אותנו ברשמיו הראשונים ממערכת ההפעלה החדשה והנוצצת של מיקרוסופט. יש טעם לנצל את ההצעה החינמית לשדרוג? כנראה שכן לכתבה: http://hwzone.co.il/איך-עברה-עלי-חווית-השדרוג-לחלונות-10/

19. שוקל הנושא...אני חודש עם מחשב חדש > ושואל את עצמי עם אני נישאר עם הXP פרופשיונאל היציבה (כנירה 32 סיביות > לא ממש יודע איך בודקים?) או עובר לXP 64 (או מחכה שנה! לעובר כבר לויסטה) המלצות? THX

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  20. בעת האיתחול יש לי אופציה לבחור בים XP PRO לבין XP SETUP (התקנה שלא הסתיימה) איך אני מבטל את האופצה של ה- SETUP? זה קובץ הבוט: [Boot Loader] Timeout=3 Default=multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(1)\WINDOWS [Operating Systems] multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect C:\$WIN_NT$.~BT\BOOTSECT.DAT="Microsoft Windows XP Professional Setup"

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  21. Started by Gamer4Life,

איך עוזר האיחוי למחשב? :-X

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  22. Started by BURTON,

מצטער על השאלה הנובית אבל כמעט אף פעם לא משתמשים בזה והמחשב שלי עולה מהר מידיי ואני לא יודע על איזה כפתור ללחוץ אני משתמש בוינדוז אקס פי תודה

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  23. מזה תקופה שניתקלתי בבעיה הזאת. אם אני עושה איזה פעולה על קבצים בתוך תיקיה, אז מערכת ההפעלה משנה לי את התאריךוהשעה של התיקיה לתאריך ושעה של הפעולה שעשיתי. האם יש דרך למנוע את זה? זה לא היה לי לפני כמה חודשים, ופתאום זה השתנה, ולא מצאתי דרך את לעצור את זה. ???

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  24. גאונים שלום... יש לי מחשב נייד. הדגם לא משנה... ומותקן עליו ווינדוס 2000. הווינדוס נעול באמצעות שם וסיסמא. כשאני מעלה את הווינדוס השם כתוב אבל אני לא יודע את הסיסמא.... אמרו לי שיש איזה קובץ שמתקינים בדוס וזה פורץ את הסיסמא בכל מקרה... יש איזושהיא דרך לעקוף את הסיסמא הזאת?!?!?!? אני ממש צריך את זה... בתודה.....!!!| ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. חבר שלי שכח את הסיסמא לחשבון שלו, פעם עשיתי את זה דרך כניסה למצב המתנה אם אני לא טועה... רק ששכחתי איך נכנסים למצב המתנה

• 3 תגובות
    • 743 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.