עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Nitro Viper,

לא נראה לי שיש דוס בWIN XP. אז איך מפרמטים?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. היי,חבר שלי נתקל בבעייה-הוא הדליק את המחשב שלו היום והמערכת הפעלה לא עלתה, במקום היה מסך שחור וכתוב משהו בסגנון the following file is missing or corrupted Windows\SYSTEM32\config\SYSTEM Requires to enter the system from a CD-ROM עכשיו הפרמוט יפתור את הבעייה כנראה,אבל הוא אומר שבכונן C שלו יש תמונות חשובות שהוא לא רוצה שיימחקו, מה עושים עכשיו כדי להציל את הקבצים ממחיקה בדרך הכי פשוטה? (שמעתי על windows mini אבל זה סיפור) תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. אוקיי אז כונן F סתם כונן עם שטויות שאני רוצה לפרמט , אבל לא יכול ביגלל שהווינדוס 7 חושב שהוא system אבל C אמור להיות לדעתי * את C אי אפשר לפרמט יש אפשרות לשנות את זה כדי שאוכל לפרמט אותו..? תמונות http://i27.tinypic.com/35mqo34.png http://i27.tinypic.com/4qie82.png

• 6 תגובות
    • 776 צפיות
  4. Started by Rinus,

היי, כנסו ל CMD.. אצלי כתוב C:\users\גייבריש (צריך להיות כאן השם שלי למשל RON) איך אני משנה שם לאנגלית שלא יהיה גייביריש? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Proww,

אהלן. לא מזמן רכשתי מחשב נייד. יש לי על המחשב הנייח תיקיות כמו: שירים, תמונות. רציתי לדעת האם אני יכול דרך יצירת קבוצה בייתית בין המחשבים להעביר למחשב נייד (במידה והוא מתחבר לקבוצה) את כל הקבצים (מדובר על 10 גיגה של קבצים). המחשב נייד WIN7 מקורי וגם המחשב נייח. (הכוונה להעתיק מהנייח לנייד). במידה וזה אפשרי אשמח למדריך קטן בעברית. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 945 צפיות
  6. Started by lidor_abo,

חברה היה לי לפני ג'יגה והוספתי עוד גי'גה אני כרגע באקספי ואשכרה אני לא מרגיש הבדל במהירות ד"א שהוספתי את הזכרונות לא פירמטת או משהו כזה...הגיוני או שזה ככה?Jח

• 6 תגובות
    • 728 צפיות
  7. Started by Superman1,

שלום , ראיתי הרבה ת'ארדים שנפתחו לגבי השאלה איזה גרסה מתאימה ה X86 או ה X64 הבנתי שהX86 זה ה - 32 BIT אבל איך עושים את ההתאמה למחשב ומה ההבדלים בינהם ? הבנתי שיש גם קשר לתוכונת שרוצים להתקין אז אם תוכלו לגעת גם בזה בבקשה... המפרט שלי הוא מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.2GHz(E4500) 800MHz/FSB 2MB - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L מסך: SAMSUNG LCD 22" 226BW 2ms DVI כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX RADEON HD2400PRO 256MB GDDR2 - GV-RX24P256H - DX10 - BULK דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS צורב DVD: LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT מארז: COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI…

• 6 תגובות
    • 625 צפיות
  8. Started by HttpShare,

יש לי מחשב חדש, מסך חדש.. וכמובן שהתקנתי ויסטה 32ביט אולטימייט הבעיה היא שהגרפיקה של הממשק לא ממש כמו שמראים אותה.. למשל הכל צריך להיות חי או שאם פותחים כמה חלונות זה יהיה תלת מימד.. אין כלום.. הכל רגיל.. מה הבעיה?

• 6 תגובות
    • 801 צפיות
  9. ניסיתי לתקן מחשב נייד ישן ש-XP הפסיק לעלות בו. העלתי לינוקס מדיסק בשביל לשמור את המידע ולא הייתה שום בעיה. שמרתי את המידע שרציתי והתקנתי התקנה נקייה של XP SP3. כשההתקנה הסתיימה המחשב עשה ריסט וכשהוא ניסה לעלות, הוא שוב נתקע בדיוק באותו המקום (כשהלוגו של XP עם פס הטעינה עושה "פייד אין") מישהו יכול לנסות לעזור באיבחון הבעיה?

• 6 תגובות
    • 847 צפיות
  10. Started by nivz,

התקנתי ווינדוס XP על מחשב חדש, והיו קצת בעיות עם העברית אבל התקנתי עברית והכל בסדר, הבעיה היא שכל פעם קופצות בעיות מציקות בקשר לעברית שאין לי מושג איך פותרים. המחשב יכול לכתוב ולפענח עברית (Notpad, אינטרנט וכו') אבל לא מסוגל להריץ התקנות מסויימות מתיקיות שיש להן שם בעברית (הוא כותב איזשהי error על הקובץ התקנה שממוקם ב c:\downloads\????\a לדוגמא) ועכשיו הדבר הכי מציק זה שחיברתי את האייפוד (ואני משתמש בAnapod Explorer והתוכנה הפכה לי את כל השמות שירים בעברית והפלייליסטים לג'יבריש.. מה עושים? יש איך לסדר את זה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אהלן, היום בבוקר אמא שלי גילתה שהמחשב שלה לא מוכן לעלות.. הוא עולה באופן תקין וטוען את WINDOWS, לאחר מכן מציג את תמונת הרקע של שולחן העבודה לכמה שניות, ואז עובר למסך כזה עם סמל של WINDOWS XP (תמונה מצורפת), ושם הוא פשוט נתקע (אפשר להזיז את העכבר, אבל המחשב לא ממשיך את פעולת ההדלקה...) הנייד לא ישן מדי אבל לא חדש, PENTIUM 4 עם 512MB RAM, Compaq presario 2500 מריץ WINDOWS XP HOME.. מה לדעתכם יכול להיות מקור הבעיה? תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. האם אני יוכל לעשות רשת אלחוטית בין מחשב עם XP למחשב עם VISTA? ולא יהיה בעיות.. מה כולל בתוכו הAERO?

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  13. Started by shay310,

היה לי במחשב וינדוס ויסטה ואקס פי ברגע שפירמטתי את הכונן של אקס פי והתקנתי מחדש נעלם לי הדואל בוט ואני לא יכול להכנס לויסטה איך אני יכול להחזיר את הדואל בוט עזרה דחוף בבקשה

• 6 תגובות
    • 809 צפיות
  14. שלום. יש אתר שבו אני מכניס שם משתמש וסיסמא, אבל האתר - לאחר 20 דקות - זורק אותי החוצה, כחלק ממערך האבטחה, אני מניח. האם יש דרך (בדפדפן? תוכנה?) למנוע זאת? אני משתמש באתר במשך 8 שעות ביום, וזה פשוט סיוט!!! תודה מראש!!!

• 6 תגובות
    • 825 צפיות
  15. קיבלתי דיסק OEM של VISTA ULTIMATE 32BIT Eng. הכנסתי את הדיסק, עשיתי BOOT לDVDROM, ואז היה את הקטע של ה"Windows is loading files...", אח"כ הייתה טעינה עם קו ירוק שמתקדם וחוזר על עצמו (כמו בהפעלת WIN XP), ואח"כ ראו את התמונה של הAERO ופשוט לא קרה כלום, כאילו ההתקנה נתקעה. הבנתי שהתקנים מסויימים יכולים לגרום לזה, אבל: http://i25.tinypic.com/23w0goo.jpg יש משהו במפרט שלי שנראה לכם הגיוני שיש לו בעיית תאימות עם ויסטה? הצעות? ??? אחרי שרוב המסכים הכחולים בעת תחילת ההתקנה היו קשורים לRAM הרצתי את התוכנה memtest, ולהפתעתי גיליתי שיש בעיה באחד מהmodules שלי. תמונה של המסך שלי בעת הבדיקה: עכשיו רציתי לשאול אם נראה לכם הגיוני שבעיה כזאת תמנע מההתקנה להתחיל ויהיה מסך כחול במק…

• 6 תגובות
    • 888 צפיות
  16. שלום ההודעה הזאת היא די דחופה אני ממש משתגע יש לי 48.8 ג'יגה בית קיבולת בכונן סי עכשיו אני רואה שהמחשב שלי בסכנה ואין לי מקום בכלל בכונן בקושי 11 מגה בית מחקתי את כל מה שאנילא צריך והעברתי לכונן אחר מחקתי היסטוריית גלישה וכל זה מחקתי תיקיית temp וזה כל הזמן גודל מחדש כל יום מישהו יודע מה אני יכול לעשות תעזרו לי בבקשה זה דחוףף!

• 6 תגובות
    • 929 צפיות
  17. Started by swg,

שלום, ברצוני למחוק את ויסטה. התקנתי אותה על C, וXP כבר היה מותקן שם, כך שהוא הפך אוטומטית לWINDOWS.OLD איך אני יכול למחוק את ויסטה ולעבור לXP המותקן כבר? שכרגע לא יכול לעבוד בכלל כי ויסטה לא מסכימה איך מוחקים אותה ומשתמשים בXP שהיה מותקן כבר? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 954 צפיות
  18. Started by cowpoxe,

יש לי בעיה קטנה בtaskbar יש לו רווח כזה שפעם לא היה... איך אני מבטל אותו? תמונה: http://www.jup.co.il/files/1796a7dd56.jpg

• 6 תגובות
    • 825 צפיות
  19. שלום, אני מעוניין לבצע התקנת ווינדוס אקס פי מחדש על ווינדוס שמותקן לי כבר על המחשב. אני די בטוח שזה אפשרי.. רק רציתי לדעת, שאם אני עושה זאת, יש לי אפשרות לבצע פורמט לאחד הכוננים שיצרתי לי? נניח אצלי במחשב יצרתי 2 כוננים, C ו-D. אני לא רוצה לפרמט את D אלא רק את C. זה אפשרי לבצע את הפירמוט במהלך ההתקנה נכון? תודה מראש לעונים..

• 6 תגובות
    • 669 צפיות
  20. Started by FeedMe,

היי אז התקנתי ויסטה אולטימייט 64 על המפרט שבצד, ואחרי כמה זמן של שימוש (_20 דקות~) היא פשוט קורסת וכל החלונות נתקעים. רק ריסט פותר את הבעיה. אין לי מושג כבר מה הבעיה יכולה להיות- ניסיתי כל דבר הגיוני. יכול להיות ששתי תוכנות מתנגשות אבל לא שמתי לב לשתי אפליקציות ספציפיות שרצות בזמן התקיעה. |: רעיונות?

• 6 תגובות
    • 875 צפיות
  21. Started by Infection,

שלום צרבתי את מערכת ההפעלה ווינדוס 7 לדיסק עכשיו אני רוצה לדעת אם אני מגדיר שהכונן דיסקים יעלה ראשון ואיך להתקין את מערכת ההפעלה 7 ולפרמט את הדיסק הקשיח שבו מותקנת גם מערכת ההפעלה XP?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by roeesnir,

לאחר עדכון אנטיוירוס (AVG) כשאני מדליק את המחשב, הוא נכנס למערכת ההפעלה (XP), התמונה של השולחן עבודה מופיעה, ולא יותר מזה ! אי אפשר לעשות קליק ימני בעכבר או משהו אחר. CTRL+ALT+DEL עובד, וכשאני מנסה להפעיל את ה- Explorer, הוא אומר לי שהוא לא מוצא כזה קובץ. גם כשאני מנווט אליו ידנית. יש לציין שאני כן מצליח להפעיל RegEdit או MSconfig. מה עושים? האם אין מנוס מלפרמט? אין לי כח להיכנס לזה, ויש לי המון תוכנות מותקנות. תודה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by mipmip,

שלום, אז אני יודע שממליצים פה 64 ביט ל4GB, אבל השאלה היא למה? אני הבנתי ש64 ביט לוקח יותר זיכרון והתוכנות לוקחות פי 2 יותר משאבים. אז אם יש לי 8 ג'יגה- אני מבין, אבל ב4 ג'יגה (32 ביט)בכל מקרה המערכת מקבלת כ 3.2 ג'יגה, אבל אם להעביר ל64 אז המערכת תפעל כאילו שיש לה 2 ג'יגה. אז מה היתרון? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. האם יש גרסה של וינדואז סרבר בעברית? מה הגרסה הכי ממולצת? ]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by kongo_master,

היי יש לי בעייה כל הזמן.. כל הזמן מופיעות לי פרסומות כאלה במחשב בלי שאני נוגע בו...משהו של המסנג'ר..ואין לי בכלל מה זה? איך מבטלים?

• 6 תגובות
    • 728 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.