עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by TimTam,

שלום לכם ידידיי המלומדים! ברשותי WinXP Professional. כשאני פותח את ה-Task Manager, אותו ארס קטן: msmsgs.exe תמיד יופיע לי בין התוכנות הרצות ב-BackGround. אוסיף ואומר ש: 1. הורדתי אותו מ-Add/Remove Programs - Add/Remove Windows Components 2. הורדתי אותו מ-Outlook וגם מ-Outlook Express 3. הורדתי אותו מ-System Configuration Utility והבן של...עדיין חוזר גם אם אכה אותו מתוך ה-Task Manager עם "End Program" מה עושים?

• 15 תגובות
    • 4.1k צפיות
  2. יש לי wundows 8.1 ואחת לכמה זמן ובאופן שרירותי תיקיות מאבדות את ה-ownership וכמו כן, את כל הרשאות הגישה - קריאה/כתיבה. זה גורם לכך שנעלמים אייקונים מתפריט ההתחל (כאשר התיקייה בה הם נמצאים מאבדת את ההרשאות) או שלא ניתן לשמור לתיקייה מסויימת או להכנס אליה. הבעיה נפתרת כאשר אני נכנס להגדרות האבטחה ומשתלט מחדש על התיקייה, הבעייה שזה קורה שוב מדי פעם וזה ממש מציק. מישהו מכיר את הבעיה?

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by SpiritKnight,

האם יש לי טעם להחליף מערכת הפעלה מ2000PRO עם SP3 לXP PRO עם SP1? תודה.

• 30 תגובות
    • 3.4k צפיות
  4. Started by 69ron,

מישהו מכיר? התקין ובדק? במה זה שונה מהתקנה "נורמלית" של XP? האם זה כדאי? (ברור לי שזאת גרסה פרוצה)

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום כרגע מותקנות אצלי גם ויסטה וגם XP על שתי מחיצות נפרדות. לפני כמה חודשים לויסטה לא הייתה גישה לתקיית הdocuments and settings של XP ולכן נכנסתי להרשאות שלה בויסטה כאן: ושיחקתי בהרשאות שם עד שלוויסטה הייתה הרשאה להכנס לתקייה. לפי דעתי דבר זה גרם לחסימת ההרשאה של documents and settings לXP ולכן שאני מפעיל את XP הוא מייד מודיע שאין גישה לdocuments and settings (וזה גם גורם לשולחן עבודה להיות ריק מאייקונים). השאלה שלי עכשיו היא-איך אני עושה שהגישה לתקייה הזאת תהיה פתוחה גם לXP וגם לוויסטה בלי שאחד יחסום את השני? ד"א-למחוק את הויסטה לא בא בחשבון...חייב להיות פתרון. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  6. Started by ohmega,

יש לי בעיה מעצבנת: כל פעם שהמע' הפעלה עולה - מוצג מסך פתיחה עם שם המשתמש ורק אחרי שאני בוחר בו - אני נכנס למערכת. אותו דבר קורה כשאני יוצא ממצב שומר מסך - רק אחרי שאני לוחץ על השם משתמש אני יכול לחזור לשולחן עבודה. איך אני מבטל את זה?

• 7 תגובות
    • 798 צפיות
  7. מדריך פשוט משובח, עבד אצלי. http://www.dfi-street.com/forum/showthread.php?t=6907

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  8. שלום אני עובד ב win xp המותקן אצלי במחיצה e. ברצוני להתקין web server שיריץ קבצי cgi. הבנתי שיש להכנס לתיקייה inetpub\wwwroot וליצור תיקיית cgi-bin ואח"כ להכנס דרך control panel-iis ל cgi-bin ולתת הרשאת הרצת קבצים. מה שעשיתי לא עזר. אני קורא בדפדפן ל www.localhost\cgi-bin\mycgi.cgi ומקבל הודעה שאין קובץ כזה או בקשה לרשום מי כתב את הקובץ ובאיזו שפה. מישהו יכול לפרט לי ברחל בתך הקטנה כיצד בונים מחיצת cgi-bin, כיצד נותנים לה הרשאות, כיצד מציבים שם קבצי cgi ואיך מעלים אותם ע"י הדפדפן ? תודה.

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  9. Started by SilverCivic,

שלום...נניח ויש לי קובץ וידאו AVI , ובווינדוס XP הוא מוצג כ-"rrr" איך אני גורם לו להראות את הסיומת ושהוא יוצג כ-"rrr.AVI" ???

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  10. Started by tovtov,

בוקר טוב, שבוע שעבר התקנתי לראשונה XP עברית (גירסת HOME). שלשום, הורדתי את קובץ ההתקנה של Service Pack ל XP HOME עברית. לקחתי הביתה והפעלתי אותו. הקובץ נפתח ואח"כ נפתח חלון "ברוכים הבאים להתקנת Service pack ל XP עברית" (משהוא כזה). ואז הוא "חשב" קצת, וקיבלתי הודעה: "שגיאה בהפעלת service pack - יוצא מהתקנה". בקיצור אני לא מצליח להתקין service pack ל XP וזה די מתסכל. מישהוא יכול לעזור בבקשה? יש לי XP מקורי עם רישיון. תודה, יוסי

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  11. Started by Shalonrn,

מה דעתכם, האם שווה לקנות ווינדוס מקורי? האם ווינדוס פרוץ הוא לרוב לא בטוח בכלל? אשמח ליתרונות ולחסרונות מכיוון שאני שוקל קניה.. אך לצערי תג המחיר יחסית גבוה.

• 15 תגובות
    • 4.3k צפיות
  12. היי, התקנתי מערכת הפעלה ווינדוס 7 בכונן E עם דיסק התקנה חוקית בכונן C ישנה מערכת הפעלה XP איני מצליח למחוק אותה באמצעות אתחול איך בכל זאת? תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. התקנתי ויסטה ultimate וזה אמור לבוא עם aero 3d (זאת התוכנה שעושה את החלונות תלת מימדיים לא?) איך אני מפעיל את האופציה הזאת? תודה

• 3 תגובות
    • 909 צפיות
  14. Started by Yotam.B,

היי, שידרגתי את המחשב שלי מוידנוס 8 ל10 בהתקנה נקייה לגמרי. אני זוכר שבוינדוס 8 היה לי ניהול צריכה חכם. למה אני מתכוון? כאשר המחשב היה מחובר למטען היה עובר אוטומטית לפרופיל של 'ביצועים גבוהים' וכאשר הייתי מנתק מהמטען היה עובר אוטומטית למצב 'מאוזן'.. איך מגדירים את זה? תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  15. שלום יש לי שתי בעיות קשות, הראשונה קשורה באיבוד צורת האייקון של כונן C והשניה בסאונד. לגבי הבעיה הראשונה יש תמונה , אנא אימרו לי מה אני צריך לעשות כדי להחזיר את האייקון הרגיל? (זה פשוט לא נותן לי להיכנס לכונן) הבעיה שקשורה בסאונד ,היא שאני מפעיל קובץ וידאו אני שומע רק באוזנייה אחת ,או רק ברמקול אחד , מה אני צריך לעשות כדי לסדר את זה. הצלילים הרגילים של המחשב (כמו לחיצה על קובץ כלשהיא) נישמעת בשני הרמקולים. אנא עיזרו לי מהר תודה

• 32 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by alfus73,

מישהו יודע האם קובץ בשם a0001775.exe יושב תחת ספרייה System Volume Information זהו וירוס? איך מנטרלים אותו. האנטיוירוס שלי (Mcafee) נתקע בסקירה בכל פעם שהוא מדיע אליו

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  17. Started by alfus73,

שלום. שאני מעתיק קובץ מכונן ה- DVD שלי ל- HD המתשב מאתחל את עצמו לאחר שהוא מראה לי מסך כחול לשנייה. אני מצרף קובץ MiniDump. אודה לכם על פענוחו. (יש לשנות את הסיומת TXT ל- DMP) [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  18. יש לי בעיה עם ה VIRTUAL MEMORY במחשב שלי,יש לי פנטיום 4 2.4 ג'יגה עם זכרון של 256 DDR WINDOWS XP PROFETIONAL בחודשיים האחרונים תוך כדי עבודה עם תוכנות רבות כולל צריבות המרות סרטים וגם עבודה עם האימיול.. מופיע לי הודעה עם סימן קריאה בצבע צהוב שאומר VIRTUAL MEMORY MINIMUM IS TOO LOW העלתי את הטווח למינימום 350 מקסימום 1800 מגה וזה לא עזר.. ולאחר מכן מינימום 600 מקסימום 1000 מגה וזה עדיין לא עזר זה מאט לי את המחשב ואני צריך לעשות RESTART כל כמה שעות 10 12 שעות בערך... מה לעשות? האם אני צריך להגדיל את הזכרון ל 512 לפחות או שיש בעיה אחרת? תודה מראש.

19. Started by VooV,

איך מבטלים את ההודעות המעצבנות של ויסטה(windows needs your permission to continue)? איך משנים את הclearType? אני מתכוון לאיך מכוונים אותו בויסטה. אני רוצה להתאים אותו למסך. אפשר להוריד עוד תוספות לSidebar? ואם כן אז מאיפה? איפה אני יכול להפעיל את ה"Switch between windows" דרך המקלדת? תודה רבה לעוזרים!!!

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  20. Started by Knopix,

שלום, יש לי מחשב שולחני בו מותקן windows 10 pro היה מותקן גרסת היביתיתי אך שידרגתי אותו ל PRO נייד בו מותקן windows 10 (בא עם windows 8.1 יצרן) האם ניתן להעביר את רשיון שדרוג PRO למחשב הנייד? תודה

21. המחיצה היא FAT32 אני מקווה שפה זה המקום תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by shacharoren,

אהלן, יש לי בעיה שהצליחה להטריף, אני לא מצליח להעביר קבצים שגדולים מ 4GB לכונן חיצוני או לדיסק און קי! OS - XP קיבצי KMV , אבל אין קשר לקובץ כי העברתי KMV קטנים מ4GB ללא בעיה. המחשב רושם שכונן היעד מלא ואין בו מקום, מה שנבדק מספר פעמים ונמצא לא נכון. יש לציין כי לדיסק פנימי הכל עובר בסדר. מישהו יודע מה הבעייה? אני די בטוח שיצא לי להעביר קבצים גדולים כאלה בעבר אבל משהו פה השתבש! העיניין די דחוף, תודה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by dbx22,

יש לי דבר כלשהו שאני רוצה להתקין וכשאני מנסה להתקין אותו נפתח לי חלון דוס קטן וישר נסגר יש לציין שזו הסיבה שפרמטתי את המחשב וזה היה גם לפני הפירמוט. מה לעשות? תעזרו לי בבקשה אני כבר נואש... תודה...

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  24. רכשתי את חלונות 7 עם התקנה של 32 ו 64 התקנתי את ה 32 במחשב וברגע שהכנסתי את הדיסק של ה 64 קיבלתי הודעה שאני לא יכול להתקין אותו באופן רגיל ואני צריך לעשות סוג של boot וכד' האם מישהו יכול להסביר לי מה אני צריך לעשות בדיוק ? תודה!

• 2 תגובות
    • 960 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.