Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
Alt+Tab פעם שהייתי משתמש במקשים הייתי מקבל חלון עם תצוגה מוקדמת של כל החלונות אפילו וידאו וגם אם הייתי מעביר את העכבר למטה בשורה של החלונות הפתוחים הייתי מקבל תצוגה מוקדמת בקטנה אני רואה שזה נעלם לי עכשיו מאיזו סיבה איך אני מחזיר את זה ? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
מהי הפקודה לפרמוט הדיסק הקשיח דרך דוס? אם יש לי שני כוננים אשר על אחד מותקן מערכת הפעלה וינדוס וברצוני לפרמט רת הכונן השני דרך הוינדוס , האם זה אפשרי?אם כן כיצד?
-
- 12 תגובות
- 10k צפיות
-
-
חבר שלי מחפש וינדוס מקורי ברוסית ! כן. רוסית. הוא מעוניין במקורי בלבד. האם יש חנויות שמוכרות וינדוס כזה ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ! לפני כחצי שנה רכשתי מחשב נייד של DELL. במחשב הייתה מותקנת מערכת הפעלה WIN 7. את המחשב קיבלתי יחד עם הדיסק של מערכת ההפעלה. בימים אלה רכשתי מחשב נייד חדש (גם של DELL) ללא מערכת הפעלה. שאלתי, אם ניתן להתקין שוב את מערכת ההפעלה מן המחשב הנייד הקודם (שעדיין מותקנת בו) במחשב הנייד החדש או שמא הרשיון הוא רק למחשב אחד ? במידה והרשיון הוא חד פעמי(למחשב אחד) האם יש אפשרות להשרחיב אותו לשני מחשבים (כמו, ליצור קשר עם מייקרוסופט) ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם אני עוזב את המחשב ל5-10 דקות שורת הכלים למטה-"ההתחל" נעלמת לי לגמרי אין אפשרות לראות אותה או להחזיר אותה רק אם אני עושה ריסטרט למחשב אבל אז שוב אותו סיפור-אני עוזב תמחשב ונעלמת לי שורת ההתחל. יש למישהו פיתרון לבעיה הזאת? תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
לפתע פאתום הופיע לי היום מסך שלא מרשה לי להעלות את המחשב ובוא אומר שחסר הקובץ NTDLR מקריאה באינטרנט הבנתי שחסר לו כמה 2 קבצים בעיקר : ניסיתי להעלות את הrecovery consoloe אך כאשר הוא רושם לי pleadr press any key to boot.... הוא לא מגיב כשאני לוחץ וממשיך הלאה ורושם לי שחסר הקובץ הנ"ל. ניסיתי להעתיק את הקבצים המדוברים ntdlr ntdeject מדיסק של וינדוס ממחשב אחר והעברתי אותו לדיסק און קיי הגדרתי בביוס שיעלה דרך ZIP\USBZIP אך גם זה לא עזר מה עושים ?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Pentium 4 1600mhz עם 256MB זכרון. מהי מערכת ההפעלה שתוציא את המיטב ממנו? אני משתמש בו רק בבסיס כדי לראות פה ושם סרטים, אבל כרגע הוא עם XP והוא איטי מאוד, אני בטוח שאחרי פירמוט הוא יהיה הרבה יותר מהיר, אבל אני רוצה לדעת מה האופציה הכי טובה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שני חשבונות בחשבון אחד הכל עוד כמו שצריך בחשבון השני חלק מהתמונות מופיעות בירוק (שם הקובץ) וחלק מה"ירוקות" לא נפתחות. בחשבון הראשון כאמור , הכל בסדר.
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
ושהמחשב עולה רשום שהמעבד הוא 1.9GHZ... אז מה המהירות של המעבד??
-
- 4 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אני רוצה לקחת דיסק SP2 ולהכניס עליו את כל התוכנות שיש לי בין עם זה את הקבצים של הדיסטק "SATA" שמחייב הכנסת דיסקט בפירמוט אני רוצה להכניס לשם תוכנות שזה יתקין לי אותם אוטומטית אחת אחרי השנייה אשמח מאוד אם מישהו יעזור לי בהקדם האפשרי והמהיר ביותר בתודה מראש
-
- 10 תגובות
- 891 צפיות
-
-
חבר שלי שכח את הסיסמה של הכניסה למחשב WIN 7 מה הוא יוכל לעשות? כדי לסדר את זה ללא צורך לפרמת בבקשה עזרו לו
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
קניתי מחשב והתקנתי את WINDOWS PRO . שאני בודק את כמות הזיכרון בקשיח הWINDOWS מזהה 2GB לעומת 120GB שיש בקשיח. איך פותרים את זה? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
בין 2 מחשבים? כוונתי היא לאפליקציה שמקשרת 2 מחשבים שונים ע"י הזנת IP של המחשב המרוחק וכך ניתן להתקשר אליו ולשוחח באמצעות מיקרופון. היתה תוכנה כזו ב WIN XP אם אינני טועה זה נקרא DIALER ואז עשיתי בה שימוש. לא מדובר על טלפון, או חיוג דרך מודם אלא ע"י הזנת IP של מחשב מרוחק והתקשרות אליו. כעת יש ברשותי WIN 7 האם יש דבר כזה? או שניתן להוריד אפליקציה כזו? אגב, לא מעוניין להשתמש בסקייפ או מסנגר וכו.. יש שם תקיעות בשיחה וכו. תודה.
-
- 4 תגובות
- 921 צפיות
-
-
טוב זה אף פעם לא קרא לי והתקנתי XP על הרבה מחשבים כולל זה. זה XP באנגלית, אבל התקנתי עברית והיא עובדת. מה שכן, יש מקומות, כמו למשל: עברית בקבצים של notepad, עברית ברשימת כתובות באאוטלוק, או בכל מני אתרי אנטרנט, שהעברית מופיעה כג'יבריש... אולי יש איזה פונט שצריך להתקין או משהו בסגנון? ועוד דבר - כל פעם שאני עושה ריסט, המשחק שואל איזה משתמש להפעיל, במקום לעלות ישר (יש רק משתמש אחד...). איך אני מבטל את זה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
כרגע יש לי ויסטה,ואני רוצה לעשות UPGRADE ל7 השאלה היא,ברגע שאני אעשה את הUPGRADE האם הוא יפרמט לי את הכונן ? אם לא ,אז אני אוכל להפעיל את כל המשחקים והתוכנות שהותקנו על הויסטה ?
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
התקנתי ווינדוס 7 64 ביט, עכשיו זה קרה לי כבר פעמיים שהמחשב נכנס למסך שחור בלי שום אזהרה מוקדמת או הערה, והדרך היחידה לצאת מזה זה הפעלה מחדש (פעם זה קרה לי בזמן שהווינאמפ היה דולק והמוזיקה נתקעה על אותו שניה אז זה יצר רעש כזה של טרמממממממממממממממממממממממממממ - אני מניח מכאן שהמחשב הפסיק להגיב) בדקתי את ה EVENT VIEWER והתקלה היחידה שרשום שם בזמן הזה היא ההפעלה מחדש של המחשב ללא שמירה של דברים קודם (יעני ריסט חרעאה לא דרך הוינדוס)
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
או : WIN 2000 + 98 תכתבו למה לדעתכם המערכת הפעלה שאתם משתמשים בה יותר טוב. בתודה מראש, IP.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חברים, קניתי מחשב חדש ודי מתקדם. אני שואל את עצמי איזה ווינדוס כדאי להתקין עליו. במחשב הקודם היה לי ווינדוס 7 ואני די מרוצה. מצד שני, אולי יש בוינדוס 8.1 פיצ'רים ושדרוגים שאני לא מכיר. שמעתי גם טענה לא מבוססת שיש משחקי מחשב וחומרה שלא תומכים עדיין בוינדוס 8.1 (דרייברים תואמים לדוגמה). האם זה נכון? מצאתי את המאמר הזה באינטרנט, אבל אני מחפש ידע מניסיון אישי שלכם גם. http://www.itpro.co.uk/desktop-software/21919/windows-81-vs-windows-7-which-is-best-for-you תודה!
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
-
המפרט הוא: AMD X2 6000 5GB RAM Asus M2V HD4670 הבעיה התחילה אחרי החלפת המעבד שלפניו הוסף זכרון והוחלף כרטיס מסך, הכל בהפרשים של כחודש אחד מהשני. וההודעה שהיא מקבלת אחרי משהו כמו 2-3 דקות שימוש היא: למישהו יש מושג איך פותרים את זה?
-
- 8 תגובות
- 829 צפיות
-
-
יש לי WIN 7 רוצה להחליף אותו עם XP PRO בלי למחוק או לפרמט את כל המחשב. התקנה מדיסק אך אני עושה זאת ?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, עד כה הווינדוס עבד יופי, אני המשתמש היחיד במחשב ולכן הוא נכנס ישר לווינדוס בהפעלה. אחרי שהתקנתי google sketch up , הוא הכריח אותי להתקין net framework v1.0 K למרות שכבר מותקנת גירסת 2.0 במחשב. מאז אותו אירוע, בכל הפעלה של המחשב יש לי את המסך המעצבן של בחירת משתמש, במקום כניסה אוטמטית. גם מסך הכיבוי השתנה, במקום 3 האיקונים, יש תפריט בחירה כמו בwindows 2000. גם שאני נכנס לtaskmanager, במקום שיכנס ישר, נעלם הרקע ויש לי מסך בחירה ( Log off' shut. task manager..). בדקתי אפשרות לשנות את זה בuser accounts ב control panel , אבל לא ראיתי אפשרות כזו, מה גם שהתווסף שם עוד יוסר ASP.net machine , תוצאה ישירה מהתקנת הframework1/0 אני משער. קיצר, איך אני חוזר למצב הרגיל והנוח? אם …
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בזמנו פירסמתי כאן שניתן לקנות WINDOWS VISTA ULTIMATE דרך הסתדרות המורים ב110 ש"ח + משלוח. עלו כאן מספר שאלות שבזמנו אף אחד לא ידע לענות עליהם. התקנתי בשבוע שעבר את הWINDOWS הנ"ל והנה מספר הבהרות: 1. למרות שהWINDOWS הוא בגירסת UPGRADE אין שום בעיה להעלות אותו מהBOOT ולהתקין התקנה נקיה. העניין בגירסה זו הוא רק שיהיה לך רישיון של מערכת הפעלה קודמת ואין חובה לשדרג. 2. החסרון הגדול של חבילה זו - כרגע מגיעה רק בגירסת 32 ביט. החברה שמספקת את הWINDOWSים נשאלה לגבי גירסת 64 ביט ועדיין לא ענתה. ברגע שאני אמצא זמן לקרוא את הסכם השימוש ואשיג VISTA 64 BIT אני אבדוק אם מספר הרשיון יתאים גם לגירסה זו (בהנחה שבהסכם השימוש מותר לעשות זאת). עד כמה שאני זוכר, כשאתה קונה VISTA ULTIMATE אתה מ…
-
- 25 תגובות
- 3.1k צפיות
-