Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי בעייה רצינית במחשב שאני לא יכול לשחק במשחקים כמעט מכיוון שהמשחקים נופלים מעצמם.. ניסיתי לעשות המון ושום דבר לא סידר.. עכשיו השאלה שלי היא האם יכול להיות שבמעבר מוינדוס 7 64 ביט ל32 הבעיה תסתדר? כי לפני שהתקנתי וינדוס 7 היה לי XP ושם כל המשחקים עבדו לי מעולה.. פשוט אני לא רוצה לחזור לXP.. ד"א: יש לי 4 גיגה ראם. תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקבוע את התמונה שתוצג ולא תמונה מתוך הסרט עצמו. ולמה משמשת האפשרות להוסיף attachments לקובץ MKV אם לא ניתן לקרוא את הקבצים ? יש אפשרות לצרף תמונה להציג אותה כאייקון של קובץ MKV ? אני מנגן עם MPC-HC. תודה
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים, על הראשון יש WIN7 ועל השני עד היום היה VISTA, בכל אחד מהמחשבים הייתי יכול לראות את ה-DESKTOP של השני באמצעות ה-REMOTE DESKTOP CONNECTION של WINDOWS. היום התקנתי WIN7 גם במחשב השני במקום הויסטה (לאחר פרמוט). באותו מחשב אני מצליח להשתלט על הדסקטופ של המחשב שגם קודם היה בו 7, אבל במחשב הראשון אני לא מצליח להשתלט על הדסקטופ של המחשב שהיום התקנתי בו 7. כמובן שאיפשרתי השתלטות מרחוק בהגדרות של WINDOWS. כשאני מנסה להשתלט עליו מהמחשב הראשון הוא מתחבר, רואים בהתחלה את המסך של המחשב השני וכתוב בו WELCOME, אז המסך הזה נתקע, ואחרי כמה שניות מתקבלת הודעת שגיאה שהזמן שהוקצב לתהליך נגמר. שיתוף קבצים עובד חלק, בכל אחד מהמחשבים יש גישה להארד-דיסק של המחשב השני. אגב, יש עוד …
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה מוזרה אחרי התקנת WIN 7. אני התקנתי אותו על מערך RAID 0 , עשיתי פורמטת לפני זהת אבל כשהוינדוס עלה פעם ראשונה, אחרי POST קיבלתי מסך שהיו בו שני אופציות לבחור, ושניהם וינדוס 7, כאשר אחד מהם עובדת והשניה נותנת איזה שגיע.... בסוף כשנכנסתי לערכת הפעלה, הרצתי MSCONFIG ומחקתי את האפשרות השניה, אבל עכשיו אני לא מצליח להפעיל מחשב בלי להכניס דיסק עם WIN7 לכונן. זה כל הזמן כותב לי PLEASE INSERT SYSTEM DUSC AND PRESS ENTER ואז אני חייב לשים דיסק כדי שוינדוס יעלה. חוץ מRAID יש לי עוד שני הארד דיסקים ניפרדים, אולי הם עושים בעיה עם המערך? אם מישהו מכיר את הבעיה ויכול לעזור אני מאוד אשמח. תודה. RAID0-2XWD CAVAIR BLACK (2X640GB 32 MB) VIA NFORCE CHIP 320GB SEAGATE B…
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-
-
האם יש אפשרות לבטל את המצב הזה ? חשבתי שיש בעיה בדריבר,התקנתי חדש ולא עזר. החלפתי כרטיס מסך,לא עזר. החלפתי מסך,לא עזר. הכל רואים כפול : דסקטופ,אייקונים,מסמכים, אקספלורר,פיירפוקס,כרום. תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי, לפני מס' חודשים התקנתי את הבטא של ווידנוס 7, בכונן אחר, בנוסף לווינדוס אקס פי שהיה לי. בזמן האחרון עברתי מהאקס פי ל7, ועכשיו אני לא מצליח למחוק את התקייה של הווינדוס בטא שבכונן האחר. ניסיתי כבר כמעט הכל - במצב בטוח, עם תוכנה (lockhunter), כאדמין, הגדרות גישה ושום דבר לא עזר. אשמח לעזרה תודה.
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
ערב טוב כאשר אני פותח את צג המשאבים בחלונות 7 ונכנס למצב הזיכרון אני רואה את שתחום הזיכרון מחולק ל 5 צבעים כאשר מתוכם ישנו הצבע האפור שמסמן "חומרה שמורה" אשמח לדעת למה הכוונה ואיך להתיחס למיקרא הזה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, במחשב היה מותקן XP ורציתי לנסות WIN7, בטיפשותי עשיתי פרמוט והתקנתי 7 במקום להתקין בנוסף. עכשיו, אחרי שניסיתי 7 החלטתי שאני לא ארכוש ואחזור ל XP כי לא ראיתי שיפור. לא מצליח לעשות BOOT מהדיסק של ה XP. נכנסתי ל BIOS ושיניתי כך שה BOOT הראשון הוא מה CD. ניסיתי לשנות את ה BOOT הזמני (F12) ל CD. הוא כותב שהוא מעלה מה CD אבל ה 7 אנטרפרייז עולה... הדיסק בסדר כי כשאני מעלה אותו מתוך ה 7 הוא עולה רק לא ניתן לעשות DOWNGRADE.... זמן ההתנסות עומד לפוג, אני רוצה לחזור ל XP ולא יכול... הצילו.... הלוח הוא לוח גיגבייט GA-MA78GM-UD2H גרסת BIOS היא F2 תודה רבה....
-
- 5 תגובות
- 888 צפיות
-
-
היי לכולם. התבקשתי לעזור למישהו שנראה שהמחשב שלו תקוע בבעיות שבושם אופן הוא לא הצליח לפתור. (גם על ע"י תיקון או restore point) לפני שאני נוגעת במחשב רציתי לוודא שאני זוכרת את הכל נכון ולא פספסתי דבר כך שלא אגרום צרות נוספות. בעקבות בקשתי הוא גיבה את כל הקבצים החשובים. כעת ארצה אוו לנסות איכשהו לפתור בעזרתכם את הבעיה, או מה שלאחר כל מה שעשה ולא הצליח עושה רושם כפשוט יותר, - לפרמט אותו ולהתקין את ה- XP- home שלו מחדש. 1. ברשותו xp-home oem מקורי עם sp2 אם אני זוכרת נכון, בדיסקים מהסוג הזה אין צורך בדיסק בוט נוסף וניתן להתקין את ה- XP ישירות. האם אני זוכרת נכון או שבכל אופן יש סיכוי שאינו כולל בוט. היה וכן, האם עלי לחפש משהו מסויים? 2. הפלופי במחשב ההוא בוטל (מי צריך פלופי ה…
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
יש לי שומר מסך שלא בא עם הווינדוס ואני מעוניין להוסיף אותו ידנית (אין לו התקנה) כדי שיהיה שומר מסך (screen saver), אבל אני לא מצליח לעשות את זה עם ווינדוס ויסטה משום מה, הצלחתי לעשות את זה במחשב אחר שיש לי עם ווינדוס XP, מה שעשיתי זה שיניתי את הסיומת של הקובץ ל scr. והעברתי את הקובץ לתיקיית c/windows/system32 וזהו, וכעת יש לי את השומר מסך כאופציה ב XP, אבל לא כך הדבר עם ווינדוס ויסטה, עשיתי אותו הדבר אך כשאני בא לבחור את השומר מסך דרך personalization- screen saver settings אני מקבל את ההודעה הזאת: The system cannot find the file specified, ניסיתי גם להעביר את הקובץ ל c/windows/SysWOW64 שגם שם יש קובצי scr. אבל כשאני רוצה לבחור את השומר מסך הוא כלל לא מופיע ברשימת שומרי ה…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, ניסיתי להתקין דרייברים מהאינטרנט שיגרמו לג'ויסטיק לעבוד על וינדוס 7 64 ביט. לאחר ההתקנה המחשב עשה בעיות מוזרות, כמו לא להפעיל את האינטרנט ולהציג בצד ימין מעל השעון את השורה כאילו שאני משתמש בוינדוס לא מקורי אלא TEST WINDOWS. צירפתי תמונה. לאחר ריסטור למערכת המחשב שוב עלה, הפעם נורמלי עם אינטרנט תקין, אבל עדיין מופיעה השורה מצד ימין לגבי הוינדוס עצמו. איך אפשר להעלים את זה? השתמשתי במדריך להפעלת הג'ויסטיק של פלייסטישן3 בוינדוס 7 64 ביט, מהאתר הנ"ל: http://www.hardcoreware.net/how-to-playstation-3-controller-64-bit-windows-7-vista/ עשיתי את השלבים עד ה RESTART, לאחר שהרצתי את הפקודות שנתנו שם ב CMD.EXE ומאז מופיעות לי ה TEST MODE BUILD 7600 בצד. איך אני מחזיר את המערכ…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
Hi I done to install XP 32 SP3 and there is no Heb Language, I went to Control Panel ->Date,Time,Language and Regional Options->Regional and Language Options->Languages->Details ->Add there was no Hebrew option among the other languages. I already install this XP and in the last time there was no problam with the Heb What can I do?[br]פורסם בתאריך: 30.01.2010 בשעה 17:42:17 הסתדר
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
יום אחד נתקע המחשב ומאז כל התפריטים ניהיו של איזה ווינדוס 3.11 משהו עתיק כמו בתמונה שצירפתי איך אני מחזיר למה שהיה קודם? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 872 צפיות
-
-
יש המון חנויות שמוכרות CDKEY ל WINDOWS 7 ויוצא מאוד זול למה ואיך?
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי לכולם על המערכת שלי (פרטים במפרט) מותקנת windows 7 32 אולטימייט בעקבות בעיות שהיו ופרמוטים חוזרים ונשנים (שבינינו, ב-windows כנראה גם 7 ימשיכו להיות) ובעקבות הדיון הזה, http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=291940.0 אני שוקלת לשנות את המקום בו נמצאים פרופילי המשתמש ומקום התקנת התוכנות (program files - גם כך המסמכים התמונות והשאר אינם על ה- C) ממחיצה C ל-D. ראשית, אשמח לשמוע מה דעתכם בנושא. שנית, בינתיים ה- 7 שלי מותקנת רק מאמש כלך שטרם התקנתי עליו כמעט כלום (מינימום דרייברים וכ- 3 תוכנות) עקב כך שאני צופה שזה יהיה יחסית פשוט (ולא אמשיך להתקין עד אבעזרתכם אטפל בעניין). היה וזה רעיון טוב, נראה שאזדקקת לעזרתכם לפחות בעניין הגדרות העברה ושינויים שיש לעשות כדי שהמע…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לאחרונה יש לי בעיה שה-Taskbar לא עושה Auto-hide..חיפשתי קצת באינטרנט לפתרונות אפשריים, הרצתי sfc /scannow והכל תקין, וכרגע אני סורק לוירוסים עם AVG Free. כיוונים אחרים יש למישהו ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
ברצוני לקנות הארד דיסק ולהתקין עליו windows ולהפוך אותו לכונן הראשי ובצורה זו גם אוכל להעביר את כל החומר מכונן אחד לשני מבלי לעשות גיבויים וכאלו, האם זה אפשרי ?
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום לכולם..אתמול החלפתי מעבד במחשב שלי..מ-2.8 ל-3.0.. החלפתי..הכל היה בסדר,המחשב עלה והודיע לי שהתקנת המעבד הצליחה ושאני צריך לעשות ריסט כדי שכל השינוייםן יכנסו לתוקף.. עשיתי ריסט ומאז המחשב לא מגיע לווינדווס..כל מה שניסיתי לא עובד!..הוצאתי את הבטריה..איפסתי את הג'אמפר של הביוס..הכל הכל והמחשב פשוט לא עולה.. ניסיתי גם לתקן את ההתקנה של הווינדווס(ריפר) וזה גם לא נותן..זה תמיד מסיים את ההתקנה של הווינדווס עצמו ושזה מגיע לחלק שהמחשב אמור לעשות ריסט לבד ואז להמשיך להתקין..(אחרי כל הבדיקה וההתקנה שהוא מבצע במסך הכחול..)..הוא לא ממשיך ופשוט עושה ריסט!.. גם אחרי שאני מסיר את הבטריה ומחזיר,זה כותב לי שהאוברקלוקינג נכשל כשבפועל אין אוברקלוק..אומר לי שהבטרייה כמעט ריקה בזמן שלא מש…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
העלתי קובץ MINIDUMP [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
היי לכולם. לפני כחודש התקנתי windows 7 32 אולטימייט (מהחנות, נינתיים ללא מספר היות וטרם יש לי כזה) בתחילה הכל הכל חלק אולם בימים האחרונים החלו להתגלות בעיות בהתקנות תוכנות כשרות חוקיות ואמורות להיות תואמות למערכת למשל ffdshow. בתחילה חשבתי שמדובר באיזו בעייה עקב תוכנה שרצה ברקע ומפריעה וכל שלי לעשות זה לכבות ולהפעיל מחדש את המערכת. היום בעקבות דיון בפורום הבנתי שעלי לעדכן את דרייבר כרטיס המסך שלי (ATI Catalyst) ובעזרת הדרכת החברים (תודה) הורדתי את הדרייבר החדש, הסרתי את הישן ולאחר איתחול התכוונתי להתקין את החדש. בפעם הראשונה הופיעה שגיעה והיות וחששתי שההורדה לא צלחה הורדתי אותו מחדש. גם הפעם זה לא הצליח. חששתי שיש איזו בעיה במערכת ובשל כך איני מצליחה להתקין דברים ובפז…
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-
-
חסרה לי עברית בwin7, אני יכול לכתוב... בכל מקום עברית אבל נגיד כשאני כותב בnotebook בעברית הוא אומר שהוא לא מצליח לשמור את זה כקובץ רגיל ואם אני שומר בכל מקרה זה יוצא לי בסימני שאלה או ג'יבריש כשאני פותח מחדש. זה לא המקום היחיד שזה משפיע עליו.... לכן אני זקוק לפתרון.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי מעין בעיה כזאת שקיימת רק כשהAero מופעל ב7. יש כאלה פסים ונקודות שחורות קטנות במקומות רנדומלים במסך, וכל מיני הפרעות מוזרות בתצוגה. האם זו בעית חומרה? מה זה יכול להיות?
-
- 5 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שמתי לב שוינדוס 7 עושה גיבויים שונים ומיוחדים לוינדוס. השאלה האם אפשר לסמוך על זה או לעשות גיבוי פעם בחודש גם עם גוסט? אם אני משתמש רק בוינדוס 7 אבל יש בעיה והמערכת הפעלה בכלל לא עולה, איך אני משחזר את הגיבוי שוינדוס 7 עשו לי?
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
היי לכולם! אני חדש ומקווה שזה המקום הנכון לשאול... רכשתי מערכת הפעלה ווינדוס 7 ULTIMATE בעברית.המחשב פורמט כפי שכבר עשיתי בעבר ויש לי הבנה בזה בהחלט הכל נקי וההתקנה עוברת. לאחר שהיא מסתיימת הווינדוס מאתחל את המחשב וזה אמור לעלות כבר מהדיסק הקשיח אבל...זה לא קורה זה לא הולך לשום מקום...פשוט אחרי הפוסט הראשוני מגיע לשורה של VERIFYING DMI POOL DATA וזהו! לא ממשיך לשום מקום. אציין כי המחשב חדש לחלוטין לוח GIGABYTE GA-MA78GM-UD2H אחלה לוח והתקנתי עליו שוב XP למען הסר ספק לצורך הבדיקה ועולה כמו גדול! מה לעזאזל קורה פה? יש למישהו רעיון? המחיצות 2 במספר NTFS הראשית כמובן היא ACTIVE הביוס מעודכן הכי הכי שאפשר ואני לא מבין מדוע זה לא עולה אשמח לעזרתכם! תודה!
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-