Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
היי, לאחר שהיו לי וירוסים במחשב החלטתי לפרמט את המחשב ולהתקין את מערכת ההפעלה בשנית. לאחר כל העדכונים העלתי את המחשב שוב ועלתה התקלה הבאה : "בעיה מונעת מ- windows לבדוק במדוייק את הרשיון למחשב זה. קוד שגיאה 0x80090006 לאחר שראיתי את זה החלטתי שאני מפרמט שוב ומתקין שוב ולאחר העדכונים שוב אותה בעיה. אני כבר 3 ימים עובד על המחשב ואני כבר עובד עצות. אני ממש אשמח אם תוכלו לעזור לי תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמו שאתם מכירים בדיסקים SATA ניתן להגביר את ביצועיי המחשב ע"י סימון האפשרות הזאת במנהל ההתקנים, מאפיינים על ההארדיסק ומדיניות (רק בויסטה). הבנתי שהפעולה הזאת גורמת לאבדן מידע בהפסקת חשמל, קודם כיביתי את המחשב דרך הכפתור ולא דרך הווינדוס, ושהפעלתי את המחשב מחדש הווינדוס רשם לי שחסר קובץ למערכת (במסך כחול) ולכן ווינדוס לא יעלה, עשיתי תיקון מחשב ע"י הדיסק של ויסטה והמחשב חזר לפעולה... זה קשור לזה שסימנתי את זה? מומלץ להשאיר את "אפשר ביצועים מתקדמים" מסומן כל הזמן? או שבכל הפסקת חשמל כל קבצעי המערכת שהיו בCACHE של ההארדיסק ימחקו ותמיד יהיו חסרים קבצים במערכת?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב חברים אז יש לי בעיה קטנה שמטרידה אותי איך אני חוסם גישה ללוח הבקרה בלי להוריד את אפשריות האדמין (זאת אומרת שהיוזר ימישיך להיות אדמין...) איך??? זה אפשרי ראיתי את זה...
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקי, אז התקנתי אקספי 64 ביט.. עכשיו, אני ממש לא אוהב את המראה הכחול של הווינדוס, ותוספות למשל כמו קריסטל XP לא תופסות במערכת הפעלה של 64 ביט מישו יודע איך אפשר כן להפעיל אותן \ איך אפשר לשנות? פי.אס. אני רוצה לשנות למראה של MAC, לא של וויסטה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב ישן וחלש ולכן כל תוכנה מיותרת שעולה עם הפעלת Windows מקשה על יציבות המערכת. אני מצרף 2 תמונות (התמונה השניה היא המשך הרשימה) של התוכנות שעולות עם הפעלת המחשב, אודה לכם אם תוכלו לומר לי אילו תוכנות להשאיר שהם חיוניות של Windows ואילו סתם תוכנות שמפריעות. תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני זוכר לפני כחודשיים שלוש כתבו באיזשהו אתר שיש בעיית תאימות בין הציפ סט של Via לXP, איך מתקנים את זה? לפני יומיים התקנתי את הXP PRO(דראק לא נורמלי), רק בעיות, כמעט אף משחק לא עובד, ועם כן עולה אז הוא ניראה על הפנים חשוך לגמרי ועקום. הדריבים של NV הם בגירסה 23.11. שאלה קטנה שאולי יכול להיות הסיבה לכול הבעיה, אחרי שהXP הותקן, התקנתי את הדריבים של NV על הדריבים של שבאים עם הXP. האם האיתי צריך להסיר את הדריבים ואז להתקין את החדשים? כמו בWIN98.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי בעיה כבר הרבה זמן אבל היא כבר ממש התחילה להציק לי עכשיו: לאחר כמה שעות/ימים שהמחשב שלי דולק הוא מפסיק לתת לי את האפשרות לכתוב בעברית. כלומר, הוא במצב כתיבת אנגלית ולא משנה כמה ALT+SHIFT אני אעשה, הוא לא יעבור למצב כתיבת עברית, עד שאני אעשה ריסטרט למחשב. מערכת ההפעלה שלי היא Windows XP SP2. האם יש פתרון לבעייתי? אני נורא מקווה שכן ומאמין שאתם תוכלו לעזור... תודה מראש, ניר.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני משתמש ב-Windows 7 Ultimate 64-bit במחשב ולא ממש רוצה לשדרג ל-Windows 10. המערכת יציבה מאוד, הכל עובד מהר וחלק והיא מספקת את הצרכים שלי. אני לא ממש אוהב את Windows 10 והמראה שלה, וגם יש את עניין הפרטיות. הבנתי שיש Extended Security Updates = ESU שמיועד למגזר העסקי וזה פועל גם על גירסת Ultimate. https://support.microsoft.com/en-us/help/4527878/faq-about-extended-security-updates-for-windows-7 מקווה שאולי אני אצליח להשיג ESU איכשהו. צאו מתוך הנחה שאצלי זה יהיה בחינם, וכך גם מעבר ל-Windows 10. אני מבין שהשדרוג חינם ל-Windows 10 עדיין אפשרי, למרות שהוא לא רשמי. מה אתם ממליצים? לשדרג ל-10? יש טעם להתקין 10 מחדש בהתקנה נקייה? או שעדיף לשדרג את 7…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שאני לוחץ על שילוב המקשים ctrl+alt+del אז מופיע לי הודעה שכתוב ככה "מנהל המשימות הוגדר כלא זמין ע''י מנהל המערכת שלך" מה אני עושה? מדובר במערכת וינדוס XP תודה..
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברה למה אני לא מצליח להפעיל את השירות הנ"ל אני צריך להפעיל אותו כדי להשתמש בקבוצה הביתית ב windows 7 ואני לא מצליח מישהו יודע למה?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני לא יודע אם זו בעיה בהגדרות של הוינדוס או במשהו אחר. לפעמים אני רואה קבצים שאמורים להיות כתובים בעיברית אך כתובים בג'יבריש. צירפתי תמונה. בנוסף כאשר אני רואה סרט עם תרגום (לא מובנה) אז גם הוא מופיע בג'יבריש. אודה למי שיעזור
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך אפשר לדעת אם מחשב נגוע בוירוס ? חייב להיות קובץ מסתורי / משהו שמאמץ את המעבד ? CPU USED במנהל משימות ? או יכול להיות מצב שיש וירוס והמעבד לא מתאמץ בכלל ועובד רגיל ? זה נכון שב 90 אחוז מהמקרים מחשב נגוע בוירוס אז קובץ עובד ברקע עם 50-100 אחוז מאמץ ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברים שבוע טוב. אני כרגע עם וינדוס 7 וממש מרוצה ממנו וקשה לי שיש וינדוס יותר חדש ואני לא משתמש בו. התקנתי אותו על וירטאול מאשין והוא נחמד צריך להתרגל אליו. אבל רוצה לדעת אם שווה לשדרג כרגע במצב הנתון היום או להשאר עם הוינדוס 7 שלי ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
טוב בבקשה אל תגידו לי שהכותרת לא עניינית כי אני לא מצליח לקצר אותה יותר , זה ארוך , אם למישהו יש רעיון לכותרת תגידו ואני אשנה אוקיי ככה.... יש לי עכשיו על המחשב XP PRO ו-98SE... הבאס שלי הוא 150 בלוח CUV4X של אסוס , ניסיתי להעלות ל-160 וראיתי ישר שזה עושה צרות אז החזרתי ל-150... אח"כ באתי ואני מדליק את המחשב ה-XP עולה לי מוזר ב-16 צבעים ורזולוציה של 800*600.... והוא כאילו "נתקע" במסך שבו בוחרים משתמש...אבל אצלי הוא עולה אוטומטית ככה שהוא אמור לעבור , מה שגם לא מופיע לי שמות של משתמשים או בצד לא כתוב LOGGING IN... וזה פשוט ככה , עד שאני מנסה Ctrl +alt + del ואז אני רואה את הרקע שלי ב-16 צבעים (לא נחמד..) ואין שום דבר....לא השורה של ההתחל לא סמלים לא כלום...הימני ל…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, לחבר שלי יש בעיה להכנס ל GMAIL " There is a problem with this website's security certificate " מחיפוש קטן ב GMAIL עולה שהבעיה היא בשעון של הווינדוס ובין היתר צריך ש "Automatically Adjust Clock for Daylight Savings Changes" יהיה מסומן. הבעיה היא שהאופציה הזאת לא קיימת אצלו בכלל. מה עושים?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי רשת איטרנט אלחוטית בבית וכשאני מנסה להתחבר דרך אחד המחשבים שמותקן עליו windows 7 אני מתבקש להכניס user credentials. אין לי מושג מזה אומר אבל בגלל זה אני לא מצליח להתחבר לרשת ואני תקוע בלי איטרנט. יש למישהו מושג מהי הבעיה ואיך אני פותר אותה? תודה רבה על העזרה!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי לוח אם של GIGABYTE ושאני לוחץ F8 זה מעלה את הBIOS... איך אני מעלה את המצב בטוח?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה עם העברית ברוב התוכנות הכול בסדר אבל יש תוכנות שבהן במקום עברית אני רואה ג'יבריש כמו: notepad++ , מדיה פלייר , מדיה סנטר ועוד... התקנתי את חבילת העברית והכול מוגדר בלוח בקרה ל"עברית" או "ישראל".... מה עושים? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברה, Windows 8 כבר עברה את כל חבלי הלידה שלה? מבחינת שימושים כלליים כמו עבודה עם אופיס, העתקת קבצים.. עבודה עם מנהל משימות, וביצועי גיימינג עם חומרה חזקה? איפה נרגיש הכי חזק את ההבדל בין 7 ל 8? למה הכי קשה להתרגל? יש מדריכים שעוזרים למשתמשי נייחים בלי טאצ' וכאלה? ובכללי? שווה להחליף מערכת הפעלה?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי טוב הנושא השתנה לא שם OC ולא בטיח, ומקבל שגיאות כאלו: ובכלל זה קורה לי דווקא שאין שום עומס על המעבד כמעט! אני רואה סרטים (בBSPLAYER) תחת חלונות VISTA 64 ביט שברשותי (גרסת אולטימיט אם זה משנה משהו) מפרט החומרה שלי - בצד למי שמעוניין וזה יעזור לפתירת הבעיה. ולא יודע בדיוק מתי זה קורה ולמה, אבל קורה ממש לעיתים קרובות! אני מקבל הודעהirql_not_less_or_equal ולמטה אחרי כל הקשוקשים של לפנות לADMIN וכו' מקבל את זה: stop:0x0000000A(0x0000000000000008,0x0000000000000002,0x0000000000000001,0xFFFFF800022A618F) זה לפחות מה שקיבלתי בפעם האחרונה שקרתה התקלה. עכשו, יכול להיות שזה משהו תקול, או DRIVER או מה? אשמח לעזרה אם מישהו יודע ויכול לעזור בבקשה. יש לציין שגם פעם אח…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, נתקלתי בדבר מוזר: כל כמה ימים השעון מקצר שעה. אבל בדיוק שעה! עכשיו אמור להיות 18:27 אבל אצלי זה 17:27... כל פעם אני מעביר חזרה, אבל זה תקף לכמה ימים שלאחריהם אני שם לב שהמחשב שוב עבר מ"שעון קיץ לחורף"... לוח האם הוא Asus P3V4X והוא כבר בן יותר מ-3 שנים. האם צריך להחליף סוללה? {זה לא נראה לי כי אחרת השעון היה מאחר בקביעות וכל פעם מחסיר עוד ועוד דקות. אצלי הוא מחסיר בדיוק שעה!} דרך אגב, לא בדקתי את השעה בBIOS , כי אני מניח שWIN "ניזון" מהמידע שנמצא שם. למישהו יש מושג מה הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רכשתי מחשב חדש לפני שבועיים. מזה מספר ימים XP קורס כל פעם. פרמטתי את HD וכאשר אני מתקין XP (חוקי לחלוטין) במהלך ההתקנה כל פעם מופיעה לי ההודעה ש NTLDR IS MISSING. הצלחתי להתקין בסופו של דבר אך המחשב ממשיך לקרוס ש XP עולה. יש לי 2 HD בגודל של 160 (עליו אני מנסה להתקין XP) ו 500. הסתכלתי בהודעות ישנות שקשורות לנושא אך לא הצלחתי לפתור את התקלה. ניסיתי להריץ פקודת FIXBOOT לאחר כניסה ל REPAIR בדיסק התקנה אך הוא כל הזמן אומר לי UNRECOGNIZED. צריך את עזרתכם חברה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
יש לי בעיה אני לא יכול להתקין משחקים\תוכנות במחשב. יש לי Windows XP. שאני מנסה להתקין משחק או תוכנה מופיעה לי ההודעה: "The windows installer service could not be accessed. this can occur if you are running Windows in safe mode, or if the Windows Installer is not correctly installed. Contact your support personnel for assistance." המחשב שלי אינו נמצא בSafe Mode. ניסיתי לעשות Repair לווינדוס אולי הקובץ הזה נפגע אז שלפחות יתקן אותו וללא הצלחה. ניסיתי להחליף את הקובץ msiexec.exe לקובץ אחר של חבר וגם זה לא עזר. הייתי באתר של ווינדוס וניסיתי לעשות את כל הפקודות האלה שהם אמרו מהRUN ולא הצליח. ניסיתי להוריד את ההעדכונים של הWINDOWS INSTALLER והייתה לי בעיה להתקין אותם …
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. עשיתי פירמוט וניסיתי להתקין ווינוס 7 אך ההתקנה כל הזמן קרסה והראתה לי מסך כחול וכתוב שם שגיאת חומרה. התקנתי אחרי זה XP והכל היה בסדר, אני לא מבין למה אני לא מצליח להתקין את הווינדוס 7. המפרט שלי - AMD ATHLOM 64X2 DUAL CORE PROCESSOR 6000+ 3.01 GHZ 2 GB RAM ניסיתי להתקין גם גירסאת 64 ביט וגם 86 והקריסה קרתה בשניהם ובמספר פעמים. הקריס לא קרתה בזמן מסים, לפעמיים היא הגיעה בתפריט של הבחירת שפה בהתחלה ולפעמים ב-90% אחוז של ההתקנה. אם תוכלו לעזור לי אני אשמח, לא נראה לי שזאת בעיית חומרה כי אין סיבה ש-XP יעבוד ו-7 לא. עוד דבר, התקנתי XP אבל אין לי שם עברית ולא היה גם באופציות, יש מצב להתקין את השפה ההעברית בדרך אחרת ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-