Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,237 דיונים בפורום זה
-
שלום! יש לי ווינדוס שבע כבר למעלה מחודשיים - הוא עבד כרגיל והכל טוב ויפה. אתמול קרה דבר מוזר: המחשב עדכן עדכון מסויים [ראיתי שזה עדכון אבטחה מסויים - לא התעמקתי] עשיתי כיבוי כרגיל - הוא כבה ומשומה נדלק -לבד- ניסה להכנס לווינדוס, הציג מסך שחור וכבה. היום בבוקר כשנסיתי להפעיל אותו הוא נדלק, מראה את הסמל של ווינדוס 7 אבל כשהוא עובר מהסמל לשולחן העבודה הוא נתקע [מסך שחור]. יש למישהו מושג איך אני מטפל בבעיה? למחוק משהו? מדובר על מערכת הפעלה 32 ביט. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך אפשר לדעת אם מחשב נגוע בוירוס ? חייב להיות קובץ מסתורי / משהו שמאמץ את המעבד ? CPU USED במנהל משימות ? או יכול להיות מצב שיש וירוס והמעבד לא מתאמץ בכלל ועובד רגיל ? זה נכון שב 90 אחוז מהמקרים מחשב נגוע בוירוס אז קובץ עובד ברקע עם 50-100 אחוז מאמץ ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני זוכר לפני כחודשיים שלוש כתבו באיזשהו אתר שיש בעיית תאימות בין הציפ סט של Via לXP, איך מתקנים את זה? לפני יומיים התקנתי את הXP PRO(דראק לא נורמלי), רק בעיות, כמעט אף משחק לא עובד, ועם כן עולה אז הוא ניראה על הפנים חשוך לגמרי ועקום. הדריבים של NV הם בגירסה 23.11. שאלה קטנה שאולי יכול להיות הסיבה לכול הבעיה, אחרי שהXP הותקן, התקנתי את הדריבים של NV על הדריבים של שבאים עם הXP. האם האיתי צריך להסיר את הדריבים ואז להתקין את החדשים? כמו בWIN98.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין להפריד בין המסמכים שלי לבין המערכת, כדי שבמקרה של שחזור המערכת עם גוסט המידע שלי לא יידרס. בעבר השתמשתי בהתקנה של XP שכללה סקריפט Unattended שהגדיר את מיקום Documents and Settings מראש על מחיצה אחרת. ב-Vista ניסיתי להשתמש במשהו דומה, אבל התוצאה הייתה שלא ניתן היה להתקין service packs. האם ב-Windows 7 יש פתרון נורמלי לצורך הזה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי ויסטה חוקי,כל פעם שאני מנסה להיכנס לאקספלורר כתוב לי שעל Com Surrogate להיסגר ואז לא קורא כלום הוא כביכול נסגר אבל הדבר הזה מעצבן כי זה כל פעם שאני נכנס לדיסקים הקשיחים! מישהו יודע משהו על דרך הפתרון של הדבר הזה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברגע שאני מנתק את הדיסק הישן המערכת הפעלה לא עולה :\ כבר התקנתי מלא דברים על ה SSD האם יש דרך לפתור את הנושא הזה? הוא לא מוצא BOOT נסיתי לעשות REPAIR לא עוזר.. האם הוא עשה מחיצה על ה HDD? של ה-100 מגה? כי אני לא רואה מחיצה כזאת על הדיסק הישן נסיתי עם paragon , acronis כלום..
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מקווה שכאן זה המקום המתאים... הדלקתי את המחשב והוא עלה ברזולוציית מסך נמוכה. נכנסתי לאיזור ה- setting ושיניתי לרזולוציה כנראה גבוהה מדי. לחצתי אוקי מבלי לראות קודם אם זה מתאים או לא. מהנקודה הזו עולה לי חלון כחול ובתוכו רשום: out of range. h. frequency: 74 KHz, V Frequency: 60 Hz עשיתי ריסטרט למחשב והוא עולה ומשמיע את כל הקולות הנכונים. אני אפילו רואה את החלון של הוינדוס כאשר הוא עולה. אבל מרגע שאמור לעלות הדסקטופ - מופיע לי המסך הכחול הנ'ל. ניסיתי לשנות על עיוור את הנתונים, אבל לא הצלחתי. יש למישהו רעיון איך אני מחזירה לי את האפשרות לראות מה אני עושה על המסך?? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברה, יש לי מחשב ישן מישנת 88 של חברת : American Technologhi Association מחשב: PC-AT ויש לו 2 כוננים של דיסקטים ענקיים כאלה(5 אינץ') אז לא יודע איזה מערכת הפעלה צריך בישביל המחשב! ??? בבקשה תעזרו לי! :'(
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ניסיתי להוריד את הקובץ דרך מיקרוסופט ולפי עזר (אשף) ההתקנה זה יקח כשעתיים!! ויתרתי על התענוג. חיפשתי ברשת את הקובץ להורדה ישירות לדיסק ומצאתי, הורדתי 125 מגה! עם תחילת ההתקנה קיבלתי הודעה שלא ניתן לביצוע מפני שהמערכת במחשב דוברת עברית ולא אנגלית! הייתכן?! מה זה משנה לעזאזל !!! האם אפשר לקבל קישור להורדה של הקובץ ישירות לדיסק ויתאים לשפה בה המערכת משתמשת (עברית)? המערכת חוקית לחלוטין WINXP HOME
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תהיה אפשרות להמיר את ויסטה ואופיס מאנגלית לעברית? (ערכתי)
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חלונות 10 משודגת ומעודכנתן להיום. בחירת המצב של רזולוציה נמוכה באפשרויות המתקדמות של האיתחול (מאותו המקום שבו בוחרים מצב בטוח) לא פועלת. חלונות עולה עם הרזולוציה הגבוהה המוגדרת לה. האם גם אצלכם זה לא עובד או שזאת בעיה פרטית שלי?.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי תוכנה ישנה יחסית, שלא עובדת ב- Windows 7. לחיצה על קובץ ההפעלה גורמת להצגת ההודעה הבאה: The version of this file is not compatible with the version of Windows you're running. Check your computer's system information to see whether you need an x86 (32-bit) or x64 (64-bit) version of the program, and then contact the software publisher. מה אפשר לעשות? ניסיתי לשנות את ה- Compatibility של הקובץ לגרסאות קודמות של Windows, אך זה לא עבד.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני פתוח מחשב שלי ולא מזהה SATA כן פעמים מזהה sata אני לא מבין מה בעיה? דיסק קשיח WD 120GB SATA [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה נשמע? יש לי מחשב נייח ומחשב נייד ברצוני להעתיק את מערכת ההפעלה כמות שהיא מהנייח לנייד כלומר ליצור קובץ ISO של מערכת ההפעלה מהנייח ולהעתיק לנייד איך אפשר לעשות זאת? מהם הסיכונים הנלקחים?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ב-XP יש אפשרות של QUICK FORMAT, ובווינדוס 7 לא זכור לי שיש אפשרות לבחור. האם הפירמוט המהיר, פחות פוגע (בהנחה שפירמוט בכלל פוגע דיסק קשיח)?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בשעה טובה שידרגתי את המחשב שלי, החלפתי מה Pentium III 733Mhz עם לוח ASUS CUSL2 ו 320MB PC133 SDRAM וכרטיס מסך ASUS V7700 GeForce 2 GTS 64MB למפרט הבא: AMD XP1800+ 256MB DDR PC2100 MSI Geforce 3 Ti200 128MB GigaByte GA-7VRXP המסך נשאר אותו מסך MAG XJ810 19 ! אז הכל טוב ויפה, הייתה לי בעיית חום עם המעבד, אבל לאחר שהרכבתי את כל העסק במארז שלי נפתרה בעיה! (המעבד,במארז רגיל עם שני מאווררים ו Volcano 6, עבד על טמפרטורה של 55 עד 68 נכון להיום במארז שלי עם שני מאווררי 160 ענקיים אני עובד על 40 עד 48 מעלות!) נכון לעכשיו הצרות שלי הם: המסך התחיל לרצד!? אני עובד על 85Hz והוא מרצד!!! מה השתנה? החלפתי לחומרה טובה יותר וזה מה שאני מקבל? ויש לי מספר Services כמו SVCHOST and …
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה אני לא יכול להתקין משחקים\תוכנות במחשב. יש לי Windows XP. שאני מנסה להתקין משחק או תוכנה מופיעה לי ההודעה: "The windows installer service could not be accessed. this can occur if you are running Windows in safe mode, or if the Windows Installer is not correctly installed. Contact your support personnel for assistance." המחשב שלי אינו נמצא בSafe Mode. ניסיתי לעשות Repair לווינדוס אולי הקובץ הזה נפגע אז שלפחות יתקן אותו וללא הצלחה. ניסיתי להחליף את הקובץ msiexec.exe לקובץ אחר של חבר וגם זה לא עזר. הייתי באתר של ווינדוס וניסיתי לעשות את כל הפקודות האלה שהם אמרו מהRUN ולא הצליח. ניסיתי להוריד את ההעדכונים של הWINDOWS INSTALLER והייתה לי בעיה להתקין אותם …
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כול שטות והם מתקבצים ימינה ? פתרון : https://www.softwareok.com/?seite=Freeware/DesktopOK Freeware !
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
התקנתי ווינדוס אנטרפרייס ושמה שיחקתי בכל מיני שטויות וכנראה נגעתי בתוכנה הזאת ונעלתי מחיצה עכשיו אין לי מושג איזה סיסמא שמתי ואני לא זוכר ,ולא הכנתי שום דבר לדיסק או קי שלי ,יש אפשרות לפרוץ את אינקריפשן או שאני צריך להתחיל לבכות :s05:
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב חברים אז יש לי בעיה קטנה שמטרידה אותי איך אני חוסם גישה ללוח הבקרה בלי להוריד את אפשריות האדמין (זאת אומרת שהיוזר ימישיך להיות אדמין...) איך??? זה אפשרי ראיתי את זה...
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי VM של WIN7 ב VM הזה יש רק יוזר אחד מוגדר וכנראה שאין לו הרשאות ADMIN , אני יכול להתחבר אליו אני רוצה להוסיף משתמש ADMIN אני מסמן את האפשרות השניה של ADMINISTRATOR אבל לאחר שאני לוחץ CREATE ACCOUNT שום חשבון לא נוצר לי
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני משתמש ב-Windows 7 Ultimate 64-bit במחשב ולא ממש רוצה לשדרג ל-Windows 10. המערכת יציבה מאוד, הכל עובד מהר וחלק והיא מספקת את הצרכים שלי. אני לא ממש אוהב את Windows 10 והמראה שלה, וגם יש את עניין הפרטיות. הבנתי שיש Extended Security Updates = ESU שמיועד למגזר העסקי וזה פועל גם על גירסת Ultimate. https://support.microsoft.com/en-us/help/4527878/faq-about-extended-security-updates-for-windows-7 מקווה שאולי אני אצליח להשיג ESU איכשהו. צאו מתוך הנחה שאצלי זה יהיה בחינם, וכך גם מעבר ל-Windows 10. אני מבין שהשדרוג חינם ל-Windows 10 עדיין אפשרי, למרות שהוא לא רשמי. מה אתם ממליצים? לשדרג ל-10? יש טעם להתקין 10 מחדש בהתקנה נקייה? או שעדיף לשדרג את 7…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה בשעון של המחשב. [התחילה היום] השעון ממהר בשעה, ביטלתי את העדכון האוטומטי של השעון. השעון ממהר בשעה, אני מכוון אותו ותוך שניה הוא משתנה לבד. מה אפשר לעשות? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
http://www.jup.co.il/files/db58485b2a.jpg למה הסמלים שלי ככה קטנים? נסיתי לשנות רוזלוציה וגם את סיביות הצבע, וגם לא רואים את סמלים של החלונות בסרגל למטה של ההתחל וגם כשאני רוצה לגרור תמונה או קובת לתייקיה זה לא נותן לי, מה ניתן לעשות?!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-