Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
זה בעיה, כי אני משאיר הורדות ובגלל שזה יוצא לי למסך בחירת יוזרים של חלונות הכל מתנתק! אני לא מצליח למצוא איפה אני יכול לבטל את זה , למרות שאני משוכנע שראיתי את האופציה הזאת איפהשהו. תודה לכל מי שיכול לעזור!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן כולם, דבר ראשון חג שמח אמי איתמר, אני קניתי מחשב בסוף 2006 ע"פ המלצות מפורום חומרה ועד היום אני מאוד מאוד מרוצה ממנו. שדרגתי אותו מעט (2 מקלות של ג'יגה RAM וכ.קול ליציאה אופטית) מאז שקניתי, להלן המפרט המקורי: Compucase-HEC Midi Tower CI-6A21 Black Front USB 400W NEC ND-3550A Black x 16 Bulk DVD±R/RW Intel Core2 Duo 2.13GHz 2MB E6400 Box CPU Western Digital 250GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD Gigabyte GA-945P-S3 RH Intel 945P Motherboard Geil 1GB (512MB X 2) DDR2 667 Dual Channel Value Memory Computer Assembly EVGA e-Geforce 7600GT KO PCX 256MB DVI Video Card והנה סקרינשוט של CPUZ: כרגע אני מריץ וינדוס XP 32 ביט, וסה"כ בלי תלונות. שימושיי העיק…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי ווינדוס 7 יש לי מצב שינה פועל אבל אני רוצה שכשיש מוסיקה המצב שינה לא יכנס לפעולה מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן. זה מורגש בעיקר בשירי רוק שמתחילים בצורה שקטה ואז מגיע קטע רועש יותר. ברגע שמגיע הקטע הרועש - אני שם לב שהווליום פשוט נחלש קצת מעצמו, בלי שעשיתי שום דבר בעניין. אני משתמש בווינדוס 8.1. איך פותרים את זה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם אפשר להוריד את זה או להעלים את זה?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב חברים אז יש לי בעיה קטנה שמטרידה אותי איך אני חוסם גישה ללוח הבקרה בלי להוריד את אפשריות האדמין (זאת אומרת שהיוזר ימישיך להיות אדמין...) איך??? זה אפשרי ראיתי את זה...
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בלפטופ שלי מותקנת הגרסה האנגלית של windows xp (וגם וורד2000 אותו הדבר) זה יור כמובן המון בעיות כיוון שהמערכת באופן עקרוני לא מזהה עברית. איך מתקנים את זה???? (אולי להוריד פונטים מאיפשהו ולהתקין...?) האם יכול להיות שאם אני מתקין אקספלורר 6.0 בעברית אז תוך כדי הוא יפתור לי את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי בעייה - הקספלורר נפתח עם הדלקת המחשב. הדבר מאד מאט את תהליך ה-startup. כמו כן ב - msconfig אני לא מזהה את האקספלורר בתגית ה startup על מנת לבטלו. הרצתי מספר תכנות spyware אבל זה לא עזר... מישהו יכול לעזור???? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני זוכר לפני כחודשיים שלוש כתבו באיזשהו אתר שיש בעיית תאימות בין הציפ סט של Via לXP, איך מתקנים את זה? לפני יומיים התקנתי את הXP PRO(דראק לא נורמלי), רק בעיות, כמעט אף משחק לא עובד, ועם כן עולה אז הוא ניראה על הפנים חשוך לגמרי ועקום. הדריבים של NV הם בגירסה 23.11. שאלה קטנה שאולי יכול להיות הסיבה לכול הבעיה, אחרי שהXP הותקן, התקנתי את הדריבים של NV על הדריבים של שבאים עם הXP. האם האיתי צריך להסיר את הדריבים ואז להתקין את החדשים? כמו בWIN98.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד חדש בן חצי שנה עובד על windows 8. כעת מופיע לי התראה: פקיעת תוקף רישיון ה windows ב30 ביולי נדרש מפתח מוצר. איך אוכל לדעת מהו קוד מפתח מוצר ? לא קיבלתי דיסק או משהו כזה עם קניית המחשב.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם. אז ככה קניתי מחשב חדש לפני 4 חודשיים לערך. ובאתי להתקין עליו win xp home מקורי כמובן, כשאני מעלה את הדיסק של ה- xp ב- boot , ואז אני לוחץ לו f6 אוו f2 לא זוכר בידיוק, אז הוא מבקש שאני ישים דיסקט של ה- sata בשביל לזהות אותו (הכוונה היא לארד דיסק שלי). הבעייה היא שאין לי בכלל כונן פלופי . מה עושים במצב כזה , איך אני יכול בכל זאת להתקין את המערכת הפעלה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני משתמש ב-Windows XP בעברית, ורציתי לדעת אם ההגדרה בלוח הבקרה שמשנה את כל התפריטים לאנגלית באמת משנה את כל התפריטים וכו' לאנגלית מלאה? והאם אצטרך להתקין את כל השפות מחדש אחרי שאשנה את ההגדרה? האם תהיה תמיכה עברית לאחר שאני אשנה את התפריטים לאנגלית? (זו שאלה די טיפשית אבל אני רוצה לוודות). תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי גרסת שדרוג של 8.1 ואני צריך להתקין מחדש אחרי החלפת כונן המערכת. האם ניתן להתקין גירסה זאת על דיסק נקי ?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברה, יש לי מחשב ישן מישנת 88 של חברת : American Technologhi Association מחשב: PC-AT ויש לו 2 כוננים של דיסקטים ענקיים כאלה(5 אינץ') אז לא יודע איזה מערכת הפעלה צריך בישביל המחשב! ??? בבקשה תעזרו לי! :'(
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ערכתי מלא חיפושים קודם אני חייב לציין וניסתי כמה אפשרויות שזה להעתיק את כל התייקה של התוכנה שעולה כבוט לדיסק און קיי וזה עדיין לא עולה כבוט והגדרתי גם בביוס את כל סוגי ההתקני הUSB שיש ושום דבר לא עלה לי כבוט רציתי לדעת איך עושים זאת כי אני יודע שאפשר ? וגם עוד שאלה עם אפשר להתקין כמה תוכנות שעולות כבוט מהדיסק למשל להתקין גם דיסק התקנה של אקס פי וגם סתם לצורך עניין נורטון גוסט שעולה גם הוא כבוט ועם תיהיה לי אפשרות של בחירה איזה תוכנה אני רוצה שתעלה לי כבוט תודה ..
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
השאלה בכותרת ,צריך עזרה בישום הגעתי "בחלונות" לגדרות של window firewall , ששם ניתן להוסיף תוכנות שיתקשרו עם הרשת או לבטל אבל זה לא נותן לי להוריד את ה V מהריבועים בצד ימין אלה רק להוסיף או שזה בכלל לא הדרך ? *מצורף תמונה המחשה איפה אני תקוע. בנוסף יש לי תוכנה שבכלל לא מופיעה ברשימה ועדיין היא כל הזמן מנסה להתחבר לרשת.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין להתקין יותר ממערכת הפעלה אחת על מחשב נייד חדש עד כה ביררתי שהמחשב תואם הרצה של לינוקס וחלונות 7, לגבי XP, הורדתי דרייברים מהאתר של היצרן אך עדיין לא התנסתי בפירמוט המחשב, והתקנת המערכת אין לי ניסיון בהתקנת XP על Toshiba Satellite C660-115 ניסיון להתקין XP על לוחות אם חדשים שונים נתקל לא פעם בתקלות, אז השאלה שלי אם למישהו יש מושג אם אמורה להיות בעיה בהתקנה של XP על מחשב נייד כזה ? בעבר קראתי המלצה ליצור בכלל דיסק התקנה באמצעות Nlite שיכלול את SP3 + DriverPack Mass Storage כמו להטמיע את הדרייברים של המחשב על הCD ישנם עוד קבצים שכדאי להטמיע בדיסק כזה ? או עוד המלצות כדי לא להיתקל בהתקנה בתקלות ? אם אני זוכר נכון, הומלץ לשנות הגדרת Bios כלשהן לפני ההתקנה, אני ל…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי וינדוס ויסטה אוליטיימט מקורי שנקנה בחו"ל.. עכשיו אני לא מצליח לעדכן את הווינדוס..הוא כל הזמן מראה תשגיאה הבאה.!!! [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קיבלתי מחשב נייד ישן של HP עם מערכת הפעלה מובנת של XP EDITION באנגלית. היות וכונן הדיסקים במחשב דפוק לגמרי ניסתי לפרמט ולהתקין מערכת הפעלה בעברית דרך דיסק און קי. לצערי לא הצלחתי לבצע פעולה זאת וחיפשתי חבילת שפה MUI בעברית למערכת ההפעלה שברשותי. לאחר חיפושים רבים ברשת נתקלתי רק בחבילת שפה שמתאימה ל XP פרופשיונל. האם יש איזה שהיא דרך בא אוכל לשנות את שפת המערכת?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחותי שחכה את הסיסמא שהכניסה (כמה אני לא מופתע), וכרגע אין גישה למחשב כלל (אין עוד חשבונות משתמשים על המחשב) מה ניתן לעשות? האפשרות היחידה היא פירומט? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
פרמטתי את המחשב ואני רוצה לחלק מחיצות באופן אופטימלי ע"י תכנה לחילוק מחיצות כלשהי. יש לי מערכת הפעלה אחת ו- 70 GB זיכרון. האם OFFICE ואנטי-וירוס חייב להיות במחיצה עם מערכת ההפעלה ? האם עלי לשמור מקום רזרבי בכל מחיצה, ואם כן של כמה GB? האם זה נכון שיש להקצות מחיצה ריקה של 2GB ? האם יש מדריך כלשהו לחלוקה למחיצות וטיפים חשובים?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה והיא כשאני לוחץ על המחשב שלי קליק ימני עם העכבר אז אני זוכר שהיה לי ניהול ובטוח יש את זה לכולם ואחרי כמה זמן זה פתאום השתנה לי לmanaga ואני לוחץ ואז הוא רושם אין אפשרות לאתר את [null] ודא שהקלדת את השם נכון ולאחר מכן נסה שוב אז אחרי זה עשיתי חיפוש ומצאתי ת'קובץ null ומצאתי אותו אז למה הוא רושם לי שהוא לא מוצא את זה?בכל מקרה אם משהו יוכל לשלוח לי ת'קובץ הזה מהמחשב שלו למחשב שלי אני ממש יודה לו ואז אני יראה אם זה עובד תודה רבה למי שיעזור לי באמת המשך יום טוב
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן ברגע שאני מדליק את המחשב, הוא עולה ומציג לי את ה USER שלי עם התמונה וכל זה.. איך אני יכול לעשות שפשוט יעלה אוטומטית ויכנס ל USER הזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
במהלך התקנה של חלונות על מחשב חדש לחלוטין (ללא מערכת הפעלה לפני כן), נלחץ כפתור הריסט בשלב השני של ההתקה (אחרי שעוברים את החלון סטייל DOS, אבל לפני שממש מעתיקים קבצים) בכל אופן, אחרי ההפעלה מחדש, בהתקנה החוזרת, אני רואה שבמקום מקום פנוי של 320GB, יש פתאום רק 120GB .. ב-BIOS רשום עדיין 320 אבל windows מזהה אך ורק 120 .. מה אפשר לעשות בשביל להחזיר את המקום האבוד?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Dark Mind (דרעק) שלח לי לינק שפותח הודעות קופצות כאלה ואומר You Are An Idiot. כולם מכירים את זה... בקיצור, אחרי שסגרתי את זה אז האקפלורר אז המקסימייז כבר לא פתח לי ת'חלון על כל המסך אלא רק על שלושת רבעי ממנו... כשאני עושה Restore אז הוא חוזר למסך מלא אבל זה לא נוח וחוצמזה מה זה הקטע המוזר הזה?! איך אני מסדר ת'תופעה? זה משגע אותי... עזרה דחופה בבקשה... תודה נ.ב. תמונה מצורפת
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-