Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי WIN XP + SP2 כשאני מכבה או עושה ריסטרט למחשב הוא סוגר תוכנות וכל פעם (כל תוכנה.) הוא סוגר את התוכנית בליווי פסי התקדמות כחולים כאלה ואף פעם הוא לא מצליח לסגור את התוכנה..תמיד אני צריך לעשות לו END NOW, בסוף...המחשב חזק (P4 3000 1024) וזה קורה כל פעם כשאני מכבה בלי יוצא מן הכלל.. לחבר שלי יש מחשב חלש יותר והוא סוגר לו את כל התוכניות בקלות.. יש משהו שאני יכול לעשות? תודה לעונים..
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
יש לי 3 HD במחשב ו2 מהם הוא על FAT32 בעת פירמוט המחשב הוא לא מזהה לי תFAT32 למה? הHD הם 200 ויותר יכול להיות בגלל שFAT32 לא מזהה HD עם גודל מעל 200?
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אם יש לי את כונן C ובתוכו מותקן ויסטה ובכונן אחר עשיתי מחיצה שבתוכה אני יתקין ווינדווס 7 תהיה איזשהי בעיה ? אי תאימות או משהו כזה ? אני שואל כדי להיות בטוח.....
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה להתקין קומפיילר לC למחשב במהלך ההתקנה מופיעה לי השגיאה הבאה. בבקשה בבקשה תעזרו... אני נואש. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה כשאני מנסה להריץ התקנה כלשהי מדיסק מופיע לי הודעה ( רשום בתמונה ) והוא לא נותן לי להפעיל את התוכנית מישהו מכיר את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני פשוט מנסה להפעיל משחק ישן והוא כותב שאין תאימות עם הווינדוס 64BIT ובנוסף, אני זוכר ששמעתי שהווינדוס 64BIT לא תומך בפלטפורמות הישנות.. אבל למרות זאת, רציתי לדעת האם יש אפשרות להריץ את התוכנה למרות החוסר תאימות. תודה 8)
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
זה ככה לכל קובץ [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
בזמן ההתקנה של ווינדוס 7 הוא שאל אותי איך אני רוצה לחלק את הכוננים (יש לי חצי טרה) ברוב טיפשותי רשמתי 50 גיגה לכונן אחד וכנראה שכחתי לעשות את שאר ה450 לכונן האחר אחרי שהתקנתי בדקתי מה עם זה וראיתי שהמחשב שלי מנצל רק 50 ג'יגה וכל שאר ה450 הלכו לאיבוד יש אפשרות לעשות עוד כונן בלי לפרמט או שחייבים לפרמט? תודה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
רצוי אמולטור שבנוי על SCREEN SHOTS על מנת לתרגל את המערכת ולהכיר אותה . לא מעוניין בדמואים שדורשים התקנה . חשוב שיהיה ניתן להוריד את האמולטור למחשב . תודה רבה לכולם .
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
קמתי היום בבוקר הדלקתי את המחשב החלון של הוינדוס עולחה ופתאום מסך כחול מעצבן הוא אומר שההיתה בעיה עם הקובץ HIDCLASS.SYS ומתחת כותב DRIVER_UNLOADED_WITHOUT_CANCELLING_PENDING_OPERATIONS מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
ה windows נתקע על welcome מדובר במחשב נייד של dell מבקש עזרה דחוף
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי אני לא ידבר על ה-MUI אבל יש איזושהיא דרך חוקית לעיניין?
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
מאיפה? קישור ישיר ל BUILD האחרון של גרסת ה64 ביט אם אפשר... משעמם לי ואני מתכוון לשחק בזה.....
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
בבקשה, משהו מוכן לבדוק את הלוג שלי? Logfile of HijackThis v1.99.0 Scan saved at 18:09:32, on 10/02/2005 Platform: Windows XP SP1 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccProxy.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSetMgr.exe C:\Program Files\Norton Internet Security\ISSVC.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\SNDSrvc.exe C:\Program Files\Common…
-
- 7 תגובות
- 823 צפיות
-
-
-
רציתי לשאול לפני התקנת ווינדוס7 64 ביט (במקום XP 32bit)- מה צריך לבדוק בתוכנות הקיימות במחשב( אופיס,אנטי וירוס, FIREWALL,,,,,,) כדי שהם ימשיכו לעבוד תקין?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם אז ככה, יש לי שאלה קטנה על איזה משהו שמציק לי ב windows xp. כשאני נכנס למחשב שלי אני רואה את כונן D עם איקון של כרטיס רשת אלחוטי. האיקון הזה הופיע לי מלפני המון זמן, וגם עכשיו ביצעתי פירמוט למחשב ועדיין יש את האיקון. אכן אני עובד עם כרטיס רשת אלחוטי אבל מזה האיקון הזה על כונן D? ואיך אני מסיר את האיקון הזה? תודה רבה תמונה לדוגמא:
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-
-
כי נראה לי שהם לא בנויים לעבוד יחד עם sp2,ובכללי זה יכול לעשות בעיות,אי תאימות וכו' במשחקים ובסביבת העבודה?
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
אתמול בלילה ביצעתי את ההזמנה של Windows 10. אבל יש כמה דברים שעדיין לא ברורים לי: 1. האם התקנה של הווינדוס החדש תמחק לי את כל הקבצים שנמצאים\מותקנים על המחשב? 2. האם התקנה של הווינדוס החדש תמחק לי את הדרייברים השונים? אני מדבר על הדרייברים של לוח האם, כרטיס הקול, צ'יפסט, SSD וכד'... 3. בכדי למנוע סיכוי לבעיות תאימות חשבתי למחוק את כל המשחקים והתוכנות שלי לפני התקנת הווינדוס החדש ולהתקין אותם שוב מהSTEAM/ORIGIN לאחר ההתקנה? המחשב הוא כמעט חדש ככה שבקושי מותקן עליו משהו (רק 2-3 משחקים), האם צעד כזה יעזור לי בכלל??? תודה מראש. כמעט שחכתי: גרסת הווינדוס הנכחית שלי היא WINDOWS 8.1 OEM אם זה משנה....
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב תראו נגעתי בSERVICES ואני חושב שזה דפק לי את המחשב אז אני רוצה לעשות שיחזור לSERVICES שהיו עם SP2 ואם אפשר בכלל אז אני רוצה למחוק את הSP2 ולהשאיר רק SP1 עם הSERVICES שלו האם זה אפשרי ?
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
ראיתי שיש באתר את הכתבה על זה שבקרוב גרסאות הבטא של ויסטה הולכות לפוג.. עכשיו זה אומר שכל הגירסאות שקיימות כיום (ללא רישיון מקורי) לא יוכלו לעבוד גם?
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
היי, יש לי סטרימר שחיברתי לו HD של 1TB והוא מחובר בכבל רשת למחשב שמריץ ווינדוס. יש לי אפשרות להתחבר לHD של הסטרימר דרך הרשת ולהעתיק לשם ומשם קבצים. השאלה אם אני יכול דרך הווינדוס להגדיר גיבוי קבוע לתיקייה ספציפית מהמחשב לסטרימר. שכל פעם שאני אעדכן קובץ בתיקייה הוא יגבה אותו על הסטרימר. תודה לעונים!
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה עם ה remote assistant אני לא מצליח להתחבר לשום מחשב כל פעם הוא נותן לי את השגיאה הבאה : the person you are trying to help might have closed remote assistance למרות שזה לא הגיוני כי בדקתי עם מחשב ברשת שלי וזה גם לא עבד. מה שכן מחשבים אחרים כן מצליחים להתחבר אליי ולבצע "סיוע מרחוק " :-) בכל אופן ניסיתי לכבות את הפירוול ניסיתי לעבוד רק עם הפירוול של windows ובלי פירוול בכלל. לא עזר. אני מאחורי ראוטר אז ניסיתי בלי ראוטר, גם ללא הצלחה. (למרות שמהתחלה הבעיה היא לא בראוטר כי מחשב אחר ברשת עובד מצוין עם הסיוע מרחוק"). יש לי את הגרסה הכי מעודכנת של ה live mes' אם זה קשור... ניסיתי גם לא דרך המסנג'ר אלא על ידי הזמנה דרך קובץ שנוצר ב remote assist (למי שמכיר את …
-
- 4 תגובות
- 907 צפיות
-
-
קניתי היום את המחשב הנייד הראשון שלי של דל, התקנתי את הדרייבר של טביעת האצבע ואני לא מוצא איך משתמשים בו פעם ראשונה שלי שאני רואה WIN7 אחרי שנים עם XP אם למישהו יש מושג איך אני קובע את הסיסמא ליוסר בעזרת ההתקן אני אשמח לשמוע
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אני רוצה את ה-WINDOWS PROFESSIONAL X64 EDITION האם המחיר זול מהארץ ?
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-