עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by dranzer,

טוב יש לי כבר ויסטה אולטימאט 64 ביט על המחשב עכשיו היה לי וירוס והוא מחק לי כל מיני דברים ומוריד לי fps בצורה דרסטית. עכשיו אני רוצה להתקין ויסטה מחדש ויש לי את הדיסק ואין לי מושג איך! חבר אמר לי להיכנס לביוס ומשם למחוק איזה כונן אחד שכבר פיניתי ואני לא מוצא את האפשרות בביוס אני צריך לדעת איך קוראים לדבר הזה בביוס שאני אוכל למחוק כונן אחד ולהריץ את הדיסק של הויסטה. תודה לכל העונה

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. התקנתי לפני כמה ימים אנטי וירוס BITDEFENDER והיו 2 אופציות להתקנה 64 או 32 למה אנטי וירוס צריך את זה? ואיך אני בודק איזה יש לי? (32-64) חשוב לי להבין מה זה אומר

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. מדובר ב Windows 7 ultimate. בהרשאות של כונן חיצוני, מחקתי את קבוצת ההרשאות Everyone שהיתה היחידה, למרות תיבה שהזהירה אותי, חשבתי שאוכל ליצור מחדש הרשאה זו. כעת הוא מציג לי את הכונן החיצוני, אך בניסיון כניסה אליו הוא כותב F is not accessible access is denied, וקודם גם הציע לי לפרמט אותו. כשאני מנסה להגיע להרשאות ע"י מאפיינים, הטאב של Security לא נמצא שם, הוא כותב שגודל הכונן 0 bytes ומראה אותו ריק. בתוכנה לשיחזור מידע כל המידע מופיע כתקין כולל מחיצת NTFS תקינה. לכן אני מאמין שהחזרת ההרשאה של Everyone תפתור את הבעיה. כיצד ניתן להחזיר הרשאה זו ? האם יש תוכנה מסוימת שיודעת לעשות זאת ? ניסיתי על מחשב אחר וגם שם אותה התנהגות. תודה לעוזרים !!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. Started by NetSpider,

טוב אז ככה ... יש לי windowsXP Pro SP1 . עד היום הכל היה טוב ויפה ... רק שעכשיו יש איזו תופעה מוזרה שפשוט אפשר להשתגע . אז הסיפור הוא כזה , אני מפעיל תמחשב ניכנס לי לWindows עד כה הכל טוב , אבל שאני רוצה להכנס ל My Computer הוא פשוט לא פותח שום חלון כאילו כלום ... אני מנסה לפתוח IE גם אותו הדבר , אני בנתיים יכול לשמוע מוזיקה ולעשות הכל אבל החלון פתאום נפתח רק אחרי איזה דקה !!! כלומר אני כל פעם שפותח חלון נוסף של IE צריך לחכות דקה שלמה עד שיפתח , אני לא יכל לסבול את זה . אני לא יודע מה גורם לתופעה זו ... אולי מישהו ניתקל בה ויודע אולי איך לפתור את זה ..? תודה .

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אני מחפש לדעת איך משנים את השם עליו רשומה מערכת ההפעלה אהל אחרי סיום תהליך ההתקנה. ? בחלונות XP ניתן לראות את הערך המסוים שעליו אני מדבר ב control panel \ system \ general : registerd to: אני חייב לדעת איך משנים את זה בבקשה דחוף

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by rani_la,

שלום!!! יש לחבר שלי מחשב p-3 סלרון 800mhz זכרון 128mg. הרדיסק 40g(חדש). וכרטיס מסך g.f 4 (חדש). מערכת הפעלה xp. הבעיה במחשב הוא עובד לאט מאוד כול פעולה פשוטה לוקח לו זמן(ממש סובל). כאשר היה לו מערכת הפעלה win 98המחשב עבד טוב. (לא היתה בעיה איטיות). הוספתי לו 256mg זכרון ועדיין יש את הבעיה. המאורר של המעבד עובד (לא מתחמם). תודה....

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by avivlevy,

כשאני נכנס למנהל המשימות אז אני רואה שהתוכנית System Idle Process מנצלת 97-99 מהמעבד מה זו התוכנית הזו? מה קורה?.... בקשה עזרו לי

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Ivan,

חלונות 10 משודגת ומעודכנתן להיום. בחירת המצב של רזולוציה נמוכה באפשרויות המתקדמות של האיתחול (מאותו המקום שבו בוחרים מצב בטוח) לא פועלת. חלונות עולה עם הרזולוציה הגבוהה המוגדרת לה. האם גם אצלכם זה לא עובד או שזאת בעיה פרטית שלי?.

9. Started by Superfly,

פעם ראשונה שחיברתי את המחשב לטלויזיה דרך כבל HD שמעו דרך הרמקולים של הטלויזיה ואז אחריי שכבר ניתקתי לא היה סאונד עד שעשיתי דרך ההגדרות של playback device , unable ליציאה של הHD ואז שוב שמעו סאונד דרך הרמקולים במחשב הבעייה היא שעכשיו נעלם מההגדרות האופציה שהייתה לחיבור של הHD ושאני מחבר את המחשב דרך הכבל אני שומע רק מהמחשב ואין לי אפשרות להעביר את זה לטלויזיה יש לי windows 7 Home Primium מה אני יכול לעשות דרך להחזיר את האופציה הזאת למחשב?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by winw8888,

יש לי VM של WIN7 ב VM הזה יש רק יוזר אחד מוגדר וכנראה שאין לו הרשאות ADMIN , אני יכול להתחבר אליו אני רוצה להוסיף משתמש ADMIN אני מסמן את האפשרות השניה של ADMINISTRATOR אבל לאחר שאני לוחץ CREATE ACCOUNT שום חשבון לא נוצר לי

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. מישהו יודע איך אפשר לנטרל את החלון הקופצני והמעצבן הזה שמופיע כל כמה שניות?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by עידן20,

חבר'ה רציתי לשאול אותכם על חלונות מה הכי טוב ...windows xp או windows 98 מחכה לתשובתכם

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. ברגע שאני מנתק את הדיסק הישן המערכת הפעלה לא עולה :\ כבר התקנתי מלא דברים על ה SSD האם יש דרך לפתור את הנושא הזה? הוא לא מוצא BOOT נסיתי לעשות REPAIR לא עוזר.. האם הוא עשה מחיצה על ה HDD? של ה-100 מגה? כי אני לא רואה מחיצה כזאת על הדיסק הישן נסיתי עם paragon , acronis כלום..

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום, מאז ומתמיד אני רגיל פעם ב.. לפרמט את המחשב שלי (בעבר זה היה XP) עם דיסק התקנה. קניתי לפטופ שהגיע עם Windows 7 Home Premuim ואני רוצה לפרמט אותו. השאלה היא איך אני עושה את זה? הבנתי שיש פרטישיין נפרד שמחזיק במערכת ההפעלה... אפשר לסמוך על זה? אין דבר יותר טוב מדיסק פיזית שאתה יודע שיש לך אותו ושהוא תקין. תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. שלום לכולם מדובר במחשב של אחי ויתכן ואינני מדייק , מקווה שתוכלו לעזור מערכת ההפעלה לא עולה פתאום ( מדובר במחשב פנטיום 4 ) הוא מקבל הודעה על כך שצריך להכניס את הדיסק של מערכת ההפעלה על מנת שהיא תעלה משם זה מחשב ישן שהוא קיבל במתנה והוא לא קיבל איתו את מערכת ההפעלה על דיסק מה ניתן לעשות ? כיצד ניתן להציל את החומר הקיים בדיסק הקשיח האם צריך לפרמט ? האם דיסק של המחשב שלי שבו יש מערכת הפעלה יפתור את העניין ? תודה וכול טוב ערן

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום לכולם, הנה שאלה מעניינת שאני מתאר לעצמי שאת כולם זה יעניין. אני רוצה לקבע את הסמל של הסל מיחזור בצד שמאל למטה של שולחן העבודה, כן, משהו כמו בmac, עד כמה שזכור לי. הנה תמונה, אבל זה עוד לא מקובע, הכוונה לא מקובע היא שאם אני יעשה סדר סמלים אז הסמל יזוז, אני רוצה שהוא תמיד יהיה שמה. אני משתמש בwinXP, אשמח לשמוע תשובות.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by אבאhwzone,

ברשותי מחשב נייד חדש בן חצי שנה עובד על windows 8. כעת מופיע לי התראה: פקיעת תוקף רישיון ה windows ב30 ביולי נדרש מפתח מוצר. איך אוכל לדעת מהו קוד מפתח מוצר ? לא קיבלתי דיסק או משהו כזה עם קניית המחשב.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. הי, תיקיית התמונות שלי (10 גיגה) הייתה ממויינת לא רע. כל חיבור של המצלמה יצר תיקייה חדשה לפי תאריך. אבל היו לי עשרות כאלו אז רציתי לעשות קצת סדר. טעות!!!!! העתקתי בטעות את כל התמונות לתיקיית השורש. עכשיו אני רוצה למיין חזרה ויש לי בעייה. קודם כל אני רואה את תאריך הקובץ כתאריך ההעתקה כך שאני לא יכול למיין לפי תאריך. חוץ מזה 10K קבצים בתיקייה אחת - קשה לאקספלורר להציג... יש לציין שבפיקסה אם אני נכנס לתצוגת TIMELINE הכל מסודר יפה אבל אי אפשר מהתצוגה הזו להעביר לתיקיות אחרות. ניסיתי להריץ איזה XCOPY עם תיחום תאריך וזה לא עבד יפה. בטח יש למישהו רעיון שלא חשבתי עליו בגלל היאוש :-[ כעקרון אם היה כלי אוטומאטי שמעתיק לתיקיות לפי חודשים (כל מרץ 2010 לתיקייה חדשה, כל א…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. כול שטות והם מתקבצים ימינה ? פתרון : https://www.softwareok.com/?seite=Freeware/DesktopOK Freeware !

20. Started by compman12,

אהלן. איזה מערכת הפעלה מומלצת יותר להתקנה על מחשב HTPC שירוץ עליו XBMC. 7 או 8? או שבכלל מערכת אחרת. ואם אפשר אז הסבר למה. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by 00Amir,

לפני כמה חודשים שידרגתי ל 8.1 64ביט ומאז יש התנגשויות מוזרות במחשב. הכנסתי כונן קשיח חדש למחשב ואז ה USB הפסיק לעבוד בכל היציאות, כאשר אני מוציא את הכבל מהכונן זה עובד, אז אני מאתחל את המחשב כאשר הכונן מנותק ואחרי שהמערכת עולה רק אז אני מכניס את הכבל של הדיסק הקשיח, רק אז זה עובד... עצות?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Delux,

אחרי מה שעברתי אני חייב אחד כי ההתקנה של XP עובדת רק בוינדוס

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום לכולם! אני רוצה להתקין win8 על הנטבוק שלי ולצורך העניין אני מכין התקנה על דיסק חיצוני של 250GB. משום מה הכלי הנ"ל לא מזהה את הדיסק כשאני רוצה לייצא את ההתקנה. יש למישהו מושג למה? הדיסק מפורמט ועובד תקין. אשמח לעזרה. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Yehudaa,

לאחרונה שמתי לב שהטסק מנגר בווינדוס 8 נתקע איפה שיש רשימת תהליכים אחוז שימוש במעבד קבוע בכל התהליכים ואין שינוי בזמן אמת כמו שאמור להיות הגרפים שמראים שימוש במעבד שימוש בזכרון תקועים הכל נעצר ואין "דיווח בזמן אמת " אם תסתכלו בתמונות יש פרוסס של anti malware של ווינדוס עם שימוש במעבד של 46 אחוז יכול להיות שוירוס עשה את זה ?

25. שלום לכולם אחותי מנסה להתקין זום על המחשב כדי שהילד שלה יוכל ללמוד דרכו אבל במהלך ההתקנה מסך ההתקנה פשוט נעלם ולא קורה כלום. ניסתה כבר מספר פעמים. לא לגמרי ברור מה קורה שם כי אין אפילו ERROR או משהו כזה מישהו יודע מה אפשר לעשות ? כרגע הילד שלה מתחבר לזום דרך הטלפון, דבר שממש לא נוח ומקשה על העניינים תודה רבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.