עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. כל קובץ EXE על שולחן העבודה לא מוכן להימחק (בשאר המחשב אין בעיה) אני מצליח להסיר אותם בעזרת Unlocker אבל זה דיי מציק הקטע הזה לפי unlocker מה שמונע את המחיקה זה explorer.exe

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. בס"ד מחפש תוכנה להוספת כפתור ההתחל, שמעתי שיש הרבה תוכנות, חלקם חינמיות, חלקם בתשלום איזה תוכנה הכי מומלצת? (בלי לפגוע במשק החדש של וינדוס 8) קישורים להורדה? נ.ב. אה ועוד משהו חשוב שיתאים לוינדוס בעיברית

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by x-factor,

אהלן חברה יש לי בעיה רצינית כל פעם שאני מדליק את המחשב ומעלה את הוינדוס צצה לי ההודעה הזאת: windows could not start because the following files are missing or corrupt \windows\systen32\config\system עכשיו כל פעם שאני מנסה להתקין את וינדוuס מחדש הוא מופיע לי מסך כחול,אם אני מנסה לעשות repair גם מסך כחול או לא עושה כלום. מה הבעיה מה אפשר לתקן.ממש דחוף תודה רבה לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Ashand,

שלום יש לי בעייה של CRASH בווינדוס מה שקורה הוא שXP עושה ריסטרט ואחר כך יש לי הודעת שגיאה, ההודעה היא משתנה התקנתי דרייברים לכרטיס מסך, לביוס, ה-XP הוא נקי כלומר רק OS בלי כלום המערכת שלי היא: Win XP CPU: Q6600 RAM: 2GB GSkill MB:ASUS P5N E SLI חרשתי את האינטרנט ואני לא מוצא שום פתרון! האם מישהו נתקל בכזה דבר? אפילו שאני לא נודע במחשב זה קורה לי.. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by guyyug,

איך יוצרים דיסקט מערכת בxp ניסיתי format a: \s וקיבלתי הודעה שהוא לא מזהה את הסויץ \s

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by ben060,

השתמשתי במדריך הזה http://www.netcheif.com/Articles/W7-XP-NET/W7-XP-NET.htm אני לא מצליח לראות ב ב WIN 7 את המחשב ההשני וככה גם להפך. למרות ששתי המחשבים מוגרים תחת אותה קבוצת עבודה. למישהו יש רעיון?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. כול שטות והם מתקבצים ימינה ? פתרון : https://www.softwareok.com/?seite=Freeware/DesktopOK Freeware !

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. הבעיה צצה בזמן האחרון. הנה התיקון: http://www.neowin.net/forum/index.php?s=8f6d8c34b7444b93b34c4b12fcb5ee69&showtopic=724260&pid=590446178&st=0&#entry590446178 עריכה: זה התיקון- go into the registry HKLM\Software\Microsoft\SQMClient\Windows\DisabledSessions rename MachineThrottling to _MachineThrottling אל תשכחו גם להתקין את העדכון שמסדר את הבעיה של הריסת קבצי MP3 בWMP12 http://support.microsoft.com/kb/961367

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום לכולם חיפשתי היום וחיפשתי וmicrosoft מציעים רק הורדת web אני צריך את זה למחשבים שאני עובד עליהם ללא חיבור אינטרנט ולכל מיני מערכות הפעלה למישהו יש מקור אחר באינטרנט להורדה מלאה בלי שטויות של web download?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום רב, הדיסק שלי מפוצץ ומצאתי כי ספריית C:\WINDOWS\SoftwareDistribution\Download\6ca7b3a8efd5a9b6f87fff395a2eb989 תופסת מעל 1/2 ג'יגה. אני מריץ Win XP SP1 ולפי מה שבררתי הספרייה שציינתי כוללת התקנה של Win XP SP2 (שאין בכוונתי לעשות). האם ניתן בביטחון למחוק את הספרייה? האם ניתן בבטחון למחוק את כול C:\WINDOWS\SoftwareDistribution\Download\ ? תודה, אבירם.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by abcdjkh,

Whenever I try to do it via the control panel it claims "setup was unable to install the chosen locale. p;ease contact your system administrator" I have an XP CD (even in hebrew) but i dont know any other way to add Hebrew..

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by אנדי,

היי לכם, בימים הקרובים אמור להגיע אלי מחשב שולחני חדש שהזמנתי לאחרונה, ובמקום להתקין את מערת ההפעלה ואת כל היישומים מחדש, אני מעוניין להעתיק את כונן המערכת של המחשב הישן למחשב החדש. השאלה שלי היא זו - האם בישומים שמבצעים את הפעולה הזו (כמו למשל acrins true image) ניתן לבצע שכפול של כונן מערכת ללא מנהלי ההתקנים ששייכים למחשב הישן? איך בכלל ניתן להפעיל את המחשב החדש מכונן המערכת הישן, כאשר מנהלי ההתקנים שמותקנים בו שייכים למחשב הישן? שאלה כזו אגב, כבר הועלתה כאן ב- 2012, אבל לא ממש הבנתי את התשובה. אולי היום יש שיטות מתקדמות יותר. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. המחשב פשוט עובד לאט, להוציא קובץ ISO ששוקל 5 GB מראר לוקח בסביבות השעה (מה שאמור לקחת כמה? 5 דקות?) יש לי במחשב אנטיוירוס נוד 32 ואנטי ספייור spy hunter, בדקתי איתם והמחשב נקי. בtask manager אין שום דבר שמצביע על איזה קובץ שנכנס למחשב, חוץ מהעובדה שפיירפוקס לדוגמא לוקח לי לפעמים עד 20 CPU עם טאב אחד פתוח לא הגיוני נכון? ועוד כל מיני תוכנות חיוניות שאיכשהו לוקחות הרבה מאוד CPU, הרבה יותר ממה שאמורות, ווינאמפ עד 10 CPU וכו'.. מה יכולה להיות הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by ward,

שלום כולם יש לי בעיה מאד מוזרה ואני חייב פתרון ממש חייב אם אפשר קצת עזרה : יש לי מחשב "ישן" יחסית ויש לי עליו את כל החומר ואת כל המידע ואת המערכת הפעלה XP שלי מותקננת עליו עכשיו אני רוצה להעביר את כל החומר למחשב חדש שיש ברשותיי ניסיתי את זה ב GHOST וזה לא פעל כי כאשר אני מפעיל את הוינדוס במחשב החדש הוא לא עולה לי איך בדיוק אני צריך להעביר את המידע ??

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by zahiz007,

היי חברים, מדובר על LAPTOP מסוג X61 עם WINDOWS 7 - ULTIMATE. עד אתמול הכל עבד כשורה, היום את עכבר ה BLUETOOTH שלי (MICROSOFT 5000) חיברתי למחשב אחר ושחזרתי למחשב שלי הוא לא זיהה אותו (מן הסתם). אבל אני לא מצליח להגדיר אותו מחדש, הוא לא נמצא בזמן חיפוש מכשיר BT חדש ואני גם לא מצליח להיכנס לDEVICE AND PRINTERS. הוא פשוט טוען המון זמן ולא קורה כלום. יש למישהו רעיון מה לעשות עם זה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Qtec,

היי רק בזמן האחרון שמתי לב שכשאני מנסה להריץ chkdsk לכונן הקשיח מופיעה לי מן בעיה מוזרה- cannot open disk for direct access ~ או משהו דומה, ואז הוא ממשיך להעלות WIN. חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי מידע כ"כ מועיל ואפקטיבי. מצאתי דף אחד של מיקרוסופט ושם הם אמרו שזאת בעיה מוכרת וש" הדף יתעדכן כשימצא פתרון".. מישהו יודע איך לפתור את הבעיה הזאת?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. ברוב הסרטונים ביוטיוב ואתרים לצפיה ישירה יש לי פס ירוק למעלה במסך והכל מותאם ל3D (לא 3D כחול אדום) אלה 3D החדש למשקפיים שחורות. אין לי מושג איך האופציה נדלקה וזה ממש מציק.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by eldad82,

היי בעבודה שלי לפעמים אני צריך להתקין על diskonkey תוכנה מסוימת ואני מתקין על כ100 disk on key כל פעם התוכנת שאני מתקין היא תוכנה פשוטה של ללחוץ next כמה פעמים ולבחור קובץ מרשימה איך אני בונה קובץ (כמו קובץ bat ב dos ) שיבלחיצה עליו יבצע את כל הפעולות (נקסט וכדומה)לבד זה יחסוך לי הרבה זמן ושעמום של ללחוץ Nextnextnext... תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by mar_adon,

לילה טוב לכולכם , לא, לא השתגעתי. אני באמת רוצה להתקין Windows 98se. אבל הבעיה היא שאני לא יודע איך. במחשב שלי מותקן כבר XP Pro, ומכיוון שאני לא אוהב את הגישה החדשה של מייקרוסופט (לזנוח את כל המשחקים הממש-ישנים שיש להם עוד חוצפה להשמיע קול ברמקולים ו/או להשתמש ב-IPX), אני מעוניין להתקין Win98 שלא עושה בעיות עם משחקים ישנים שכאלה (למשל Doom, Duke 3D ואפילו Worms Armageddon לא עובד אצלי). כבר ניסיתי את כל "מצבי התאימות", ושום דבר לא עובד. האם מישהו/י מוכן/ה להדריך אותי ולהסביר כיצד דבר זה נעשה? תודה מראש ולילה טוב, מר אדון.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by ItachiSan,

היי, כשאני מנסה לנגן סרטים בוינדוס 8 התוכנה קורסת ואני מקבל הודעה שלא ניתן להפעיל את הקובץ המבוקש (מצורפות תמונות). הקבצים בסיומת .TS (סרט DVD) וגם .AVI ועובדים על וינדוס 8 בלי בעיות. ניסיתי לפתוח את הקבצים עם כמה נגנים (VLC PLAYER, BS PLAYER, GOM PLAYER, WINDOWS MEDIA PLAYER). בנוסף ניסיתי להתקין את חבילת המקודדים של שארק אבל גם זה לא צלח... http://www.filehippo.com/download_windows_7_codecs/ קראתי ברשת שהרבה אנשים נתקלו בתקלה הזו, ואנשים מעלים ספקולציות שמיקרוסופט חסמו את האפשרות לנגן סרטי DVD בוינדוס 8. אני יודע שזה שטויות כי בעבודה שלי יש לי מחשב עם וינדוס 8 והסרטים עולים שם בלי בעיות.. למישהו יש רעיון? עוד מישהו נתקל בתקלה הזו? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Stanly,

חברה אני רוצה לדעת אילו קיצורים טובים ויעילים יש לווינדוס? יש את המקש הזה שבין הCRTL ל ALT אני לא יודע איך קוראים לו אבל אני יודע שיש כל מיני קיצורים שיכולים להקל עליי מאד את החיים, אני מכיר : מקש מיוחד + D מעלה את הדסקטופ ולחיצה נוספת מעלה את כל החלונות שהיו פתוחות לםני הלחיצה הראשונה. מקש מיוחד + L זה עושה החלף משתמש. מקש מיוחד + R זה RUN וזהו זה כל מה שאני יודע אתם יכולים להוסיף לי עוד?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. מערכת הפעלה vista ultimate sp1 בעברית. 32bit אם אני משתמש ב אימיול או UTORRENT הכמות חיבורים שם היא 8. בSP1 המקס הוא 10. זה תוקע את הדפדפן. ניסיתי לשים את ה tcpip.sys autopatcher הכי חדש שמתאים לויסטה וזה רושם שהפעולה הצליחה (ביטלתי UAC) ואז כשאני עושה רסטרט למחשב הוא נותן לי מסך כחול. החזרתי את הקובץ המקורי דרך מצב בטוח. הבנתי מחיפוש ברשת שהקבצים בSP1 חתומים דיגיטלית כל שינוי בהם כמו עם הפאטצ' הזה דופק את המערכת ואז צריך כל הפעלה ללחוץ F8 ולבחור בלי חתימה דיגטלית. סתם בלאגן וכאב ראש. מישהו הצליח בSP1 (כי בויסטה בלי חבילות שירות זה עבד מעולה) להעלות את המקס החיבורים חצי פתוחים? הבנתי שיש תוכנה שנקראת readydriver plus שמבטלת את הצורך בחתימה דיגטלית של הדרייברים אבל הסתבכ…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום היום סתם הסתכלתי במחשב שלי לחצתי על מאפיינים במחשב שלי ופתאום אני רואה שיש שלוש משתמשים שאני לא מכיר. מישהו יכול לומר לי אם משתמשים/פרצו למחשב בלי לדעת? התמונה: http://www.siz.co.il/my/dfndn0qwzylw.png תודה למגיבים! [br]פורסם בתאריך: 24.11.2010 בשעה 14:34:24 http://www.siz.co.il/my/dfndn0qwzylw.png

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by domuzy,

מה נשמר שם שיכול להוות בעיה או שאין בעיה בכלל? ובנוגע לכל הTEMP שנמצאות בDOCUMENTS AND SETTINGS- מה מותר ומה אסור למחוק שם? אני מדבר בסה"כ על יותר מחצי ג'יגה שזה תופס!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום . אם השאלות מתאימות יותר לפורום IT אז בבקשה להעביר . 1) איך אני מגביל למשתמש : לוקח בקרה ( שיופיע רק הגדרות תצוגה ) התקנת\הסרת תוכנות. CMD התעסקות בקבצי מערכת \ גישה למנהלי התקנים בלי תוכנות חיצוניות \ בלי להתעסק ברג'סטרי (לא ניראה לי שזה אפשרי ) ואם כן להתעסק ברג'סטרי . איפה אני מוצא מידע ברשת בתחום הזה ? 2) איך אני עושה את את כל מה שרשמתי למעלה . על קבוצה מסויימת . וכאשר אני אקים פרופיל חדש הוא ישוייך אוטומטית לקבוצה הזו .? 3) לא ניראה לי שזה קשור לפה .האם הרשאות GPO של WIN SERVER 2008 יכולות לבצע את כל זה או עד איזה רמה ( אני בטח אקרא על זה בימים הקרובים במדריכים שנימצאים ברשת אבל סתם מעניין אותי לדעת כרגע ) תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים