Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
האם ניתן שכל סרט יחל לרוץ ב-XP WMP9 במסך מלא מן ההתחלה ללא צורך בלחיצה על ALT-ENTER? שאלה פשוטה, מקווה שיש גם תשובה פשוטה. בתודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אני רוצה להפעיל בrun את ipconfig אבל אני לא רוצה שהחלון ייסגר במהירות בלי שאני אראה את התוצאה בדוס זה פשוט אבל איך עושים את זה בווינדוס ? (אני מעוניין לחסוך את cmd-->ipconfig)
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מדובר על COM שעושה סוג של ZIP שנכתב ע"י מהנדס בחברה ופשוט לא עובד עכשיו. איזה DOSBOX?
-
- 13 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות נייד עם ויסטה הום פרימיום ובחנות אמרו לי שצריך להיכנס לאתר של מיקרוסופט ולכתוב שם את הסיריאל שאני יקבל בעת רכישת הנייד ולהזמין דיסק של וינדוס 7 ממירוסופט דרך הדואר עכשיו מה שאני יקבל זה את דיסק ההתקנה עצמו או דיסק של שידרוג ל-7 מויסטה אם מישהו יכול להסביר את כל העיניין של איך השדרוג באמת מתבצע מויסטה ל-7 אשמח מאד להבין את כל זה ש:למה אני עושה את זה לעצמי ת:אני זקוק לדיסק ההתקנה של וינדוס 7 בשביל להתקין אותו על המחשב הביתי ובנייד אני כבר יתקין אובונטו איך שהבנתי כאשר קונים נייד הוא בא בלי דיסק ההתקנה של הוינדוס עצמו אלא קיים כפתור שחזור למערכת בנייד (התשובה של החנות למה אין דיסק) [אני תככנתי על לנובו מאופיס-דיפו] בבקשה תעזרו לי אני מבולבל לג…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך משדרגים פאט שלושים ושתיים לNTFS בלי לפגום בתוכן המאוחסן?
-
- 6 תגובות
- 897 צפיות
-
-
מחקתי את הויסטה ואני רוצה להעלים את מסך בחירת מערכת ההפעלה איך אפשר לעשות את זה? שXP יעלה ישר תודה
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
יש לי Windows Vista Ultimate x64. מסיבה לא מובנת, האייקון של הקבצי TXT נעלם. הקבצים נפתחים בדאבל-קליק עם Notepad, אבל אין להם את האייקון של Notepad. אין אני משחזר את האייקון?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחר פירמוט התקנתי את VISTA TRANSFORMATION PACK 5.5. נמאס לי ממנה אחרי יום כי יש לה מלא באגים שתוקעים את המחשב. ולאחר שהסרתי אותה נשארו לי האייקונים שלה ואני רוצה לשחזר את אלו המקוריים של ווינדוס. יש לכם מושג איך עושים את זה? נ.ב. איך אני מבטל את ה-AUTOPLAY כשאני מכניס דיסק לכונן? תודה לכולם!
-
- 8 תגובות
- 920 צפיות
-
-
איך משחזרים קבצי מערכת (קבצי DLL) מדיסק ההתקנה של WIN XP PRO? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
-
איך משנים אות של כונן? כלומר יש לי כוננים במחשב E וD ואני רוצה לשנות את האות E לאות C. איך אני עושה את זה? תודה רבה!!
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה ואני צריכה עזרה דחוף. פירמטו לי את המחשב וכל קבצי ה - media player מופיעים עם אייקון של וינאמפ יש לי windows 98 ואין לי מושג איך לשנות את זה. שאני רוצה לפתוח איזה סרטון או סרט הוא פותח לי את זה בוינאמפ ואז הוא בעצם לא מפעיל את הסרטון . איך אפשר לשנות את זה?
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב נייד של LENOVO שהגיע עם XP HOME בעברית. שיחקתי עם כל ההגדרות האפשריות ב"אפשרויות שפה ומיקום" בלוח הבקרה, ולא הצלחתי לשנות את הממשק לאנגלית. מישהו יודע מה הבעיה? במחשב הבייתי שלי מותקן XP PRO ואין לי את הבעיה הזו. תודה מראש, אביעד
-
- 6 תגובות
- 713 צפיות
-
-
איך משנים את גודל הסמלים על DESKTOP? היתי רוצה להקטין אותם האם זה אפשרי בלי שינוי הרזולוציה?
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני רוצה שכשאני לוחץ על לינק במסנג'ר או משהו כזה, יפתח לי maxthon ולא אקספלורר. (כל אחד והסטיות שלו... ) איך עושים את זה? הערה: הרצתי חיפוש, ולא מצאתי תשובה
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
כשרוצים לשמור קובץ תמיד מופיעים בצד אותם Icons קבועים של: Desktop Recent My Documents וכו'... (תסתכלו על התמונה שמצורפת) איך אפשר לשנות את את זה? איך יכול שבמקום My network places יופיע ה Icon של My pictures וכו'??? עריכה: מצאתי איך עושים את זה: http://xperiencexp.blogspot.com/2005/06/how-to-change-default-save-in-location.html הדרך הכי טובה היא דרך ה Group Policy... [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 763 צפיות
-
-
-
חברים ברצוני שתוכנה אחת תעלה לפני הכל, איך אני עושה את זה? בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
קניתי הארדיסק חדש ששמתי עליו וינדוס ובמקום שהוא יהיה C הוא נהיה G ושינה לי את השאר... מישהו יודע איך משנים את האותיות?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי WINFAX לכונן C ולפתע האייקון של הכונן התחלף לי לאייקון של תוכנת WINFAX. איך משנים בחזרה את האייקון? WINXP
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
באיזה תיקיות או קבצים השתמשת לאחרונה ובאקספלורר באיזה אתרים היית הכי הרבה? (לא אלה שמופיעים בשורת הכתובת אלא אלה שמופיעים אם לוחצים מקש ימיני על האקספלורר בשורת משימות ) זה פשוט מעצבן שכל דבר שאתה עושה הוא מתעד... תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הצירוף הנ"ל כותב בשורת הכתובת את הצירוף: www._______.co.il סיומת IL כי יש לי XP עם חבילת עברית אבל אני רוצה שזה ישאר לי לסיומת COM מבלי לשנות את שפת הווינווס לאנגלית (ואם אני משנה אז זה הופך ל-COM)
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
יש לי Windows XP Professional x64. אני רוצה להעביר את תיקיית Folders לנתיב הבא: "E:\My Documents\Favorites". נכנסתי ב-Registry Editor לתיקייה: "HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Explore\Shell Folders". שיניתי את המפתח "Favorites" לערך: "E:\My Documents\Favorites". אולם, אחרי שאני מאתחל את המחשב, הערך של המפתח חוזר לקדמותו. למישהו יש מושג מה אני צריך לעשות?
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
איך אני מחזיר את המסך פתיחה (המסך שיש לפני שהוינדוס עולה שבו שמים את הסיסמא ובוחרים משתמש) לברירת המחדל של הוינדוס (כי שיניתי אותו למשהו אחר שהתקנתי משהו מסוים ועכשיו אני לא יודע איך להחזיר... ;D), ובכלליות איך אני יכול לשנות אותו למסך אחר אם המסך שאני מוריד הוא לא התקנה שעושה את זה לבד? תודה.
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
כדי שיראה כך: http://www.hanners.nildram.co.uk/test_1.jpg ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-