Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
עבדכם הנאמן מצא משהו שמוכן למכור לו את ה WINDOWS OEM בזול (לפי הידוע לא השתמש בו קודם) קנה עבדכם הנאמן אשר מודע לחוק את ה WINDOWS בסך של 200 שקלים חדשים ... כדי לוודא שהכן המוצא טוב היתקין אותו במחשב ב HD שמשני שלו ... כאשר ראה שאקטיבציה חוקית ..רצה להכניס אותו ל HD הראשי במקום ה WINDOWS 2000 שכבר לא משהו כבר .. לכן עשה ועשה אקטיבציה כצפוי לא עבדה (HD אחר..) לכן היתקשר לתמיכה ... נתן את המספרים שדרשו .. לבסוף המענה רצה לשאול אותי מספר שאלות ... שאל עם קניתי את ה מערכת יחד עם המחשב ...ניתק עבדכם הנאמן את הטלפון בשיקשוק ברכים כמו פושע גדול ... וברגע זה הזמין VISATA 64 ב 640 שקל ...גם OEM למחשב חדש ... בקיצור : 1) אני פחדן 2) מפחד מהכול 3) אין מה לעשות ....גם …
-
- 7 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אוףף איזה מעצבן זה יש לי מקורי והוא מתפקד כאילו לא מותקן ה דרייבר של הכרטיס מסך החלונות עוברים לאט כזה איזה מעצבן זה ב פרופשונל זה לא ככה מה הבעיה משהו יכול לעזור לי ?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הדרק הזה שתמיד קופץ עם השאלה אם אני רוצה לשלוח דיווח לM$ על תוכנה שלא מגיבה(מקווה שהבנתם למה אני מתכוון)...
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! בדיוק סיימתי להתקין ווינדוס XP. יש לי שתי בעיות: 1. אין לי עברית. אי אפשר לכתוב בעברית, וכל מה שכבר כתוב בעברית, אני רואה הפוך. איך אני מכניס עברית למחשב שלי? 2. הגלילה באתרים ותיקיות מאוד איטית ומוזרה, ה-scroll bar זז לאט מאוד. איך אני משנה שיהיה חלק יותר? אשמח לקבל מכם עזרה, תודה מראש, תומר
-
- 7 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אולי הספקתם לשמוע ששדרוג ל7 אמור לקחת 20 שעות... במציאות זה עורך פחות משעתיים: http://blogs.zdnet.com/Bott/?p=1299 אני בעצמי ביצעתי 6 שדרוגים ל7 בחודשים האחרונים והממצאים שלי פחות או יותר זהים לאלה שפורסמו בzdnet. אז אין מה לדאוג. גם יש במאמר מספר טריקים שיאפשרו לשדרוג להיות אפילו יותר מהיר.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תוכנית ה\"Tech Preview\" לווינדוס 10 שמיקרוסופט התחילה באירוע החשיפה של מערכת ההפעלה החדשה נושאת פרי, וכעת יותר ממיליון משתמשים מנסים ומספקים משוב על המערכת החדשה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%9e%d7%9c%d7%99%d7%95%d7%9f-%d7%90%d7%a0%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9b%d7%91%d7%a8-%d7%9e%d7%aa%d7%a0%d7%a1%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%97%d7%9c%d7%95/
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם הסכם השימוש בחלונות 10 באמת מעניק למיקרוסופט אפשרות לסרוק את קבצי המחשב שלכם ולנטרל תוכנות בלתי חוקיות? לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/חלונות-10-תוכל-להשבית-תוכנות-ומשחקים-פיר/
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך אפשר לעשות גוסט לוינדוס אקס פי שנמצא בהארד דיסק שהקבצים שבו בתור NTFS ניסתי לעשות אבל הוא לא נותן לי לשמור את IMAGE FILE על הכונן רק לצרוב על 4 דיסקים
-
- 7 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן התחלתי לעבוד עם וינדוס 7 וגליתי שחסר הרבה דברים שהיו בויסטה כמו הוינדוס דרים משהו שזה סרטון זז במקום תמונה רגילה על שלוחן העבודה.. איך אני יכול (במידה וזה אפשרי) לעשות את זה בוינדוס 7? זה קיים? או שאולי צריך תוכנה צד 3 שעושה את הדבר הזה? תודה לעונים... בנוסף אין לי את ההפשרות להחליף תמונות רקע? מוזר הוא מבקש אישור מנהל.. בדקתי והחשבון שלי כן מנהל מה עושים? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה בין המחשב של אבא שלי לבין שלי. מדי פעם צצה לה תקלה שלא נותנת לו להתחבר ל share על המכונה שלי. הדבר היחיד שעוזר הוא restart למחשב שלי. מה שעוד יותר מוזר שיש פינג. המחשב שלי הוא 7, שלו XP. מישהו נתקל בדבר הזה?
-
- 7 תגובות
- 946 צפיות
-
-
כבר יומיים שאני מרגיש שהמחשב שלי עובד לאט מאוד, היום כאשר ניסיתי לעדכן את JAVA היא טענה שאין לי מספיק זיכרון פנויי. לא האמנתי שזה יכול להיות, יש לי 8GB RAM והדלקתי את המחשב לפני 20 דקות. פתחתי את מנהל המשימות ולהפתעתי יש שימוש של 94% בזיכרון. צרפתי תמונות של הבעיה, ניסיתי לכבות ולהדליק את המחשב, לעשות ריסט, אבל כלום לא עוזר. אשמח להצעות, אחרת פשוט אפרמט.
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בעיה 1: אני משתמש ב-WINDOWS XP SERVICE PACK 2... ולפני כמה ימים שמתי לב שה-LANGUAGE BAR נעלם לי... יש דרך להחזיר אותו? בעיה 2: יסגירת המחשב יש לי כזה סיים משימה של תהליך שנקראExplore.EXE וזה די מפריע... זאת אומרת אם אתה לא לוחץ END NOW המחשב לא ייסגר... יש למישהו פיתרון גם לזה? תודה לעוזרים מראש
-
- 7 תגובות
- 967 צפיות
-
-
הי שלום יש לי windows xp pro sp2 ואני מעוניין להתקין עליו windows 98 איך אני מבצע את זה? אשמח לקבל עזרה ומדריך.
-
- 7 תגובות
- 631 צפיות
-
-
http://img46.imageshack.us/my.php?image=moto5ma.jpg אני מנסה להתקין תוכנה ואני מקבל את ההודעה הזאת, והיא דופקת את כל ההתקנה. מה אפשר לעשות בשביל לכבות את האפשרות של הבדיקת תאימות הזאת לXP? על מחשב אחר אני לא מקבל הודעה כזאת בהתקנה.
-
- 7 תגובות
- 741 צפיות
-
-
המחשב עולה רק בsafemode. ניסיתי להריץ adawre spybot ואנטי וירוס. ניסיתי לעשטת system restore וגם זה לא עזר. יש למישהו עוד רעיונות ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני סגרתי תוכנה OFFICE 2003 או תוכנות אחרות זזו לאט... גם אינטרנט של מיקרוסופט IE אני לא מצאתי בעיות מחשב שלי... בבקשה מה בעיה פתרון...
-
- 7 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני מקבל הודעת שגיעה כמו בתמונה נסיתי להפעיל את המערכת על מצב גוד קונפיגורישן ונסות לאפש ולחדש את השירות דרך MSCONFIG אך כלום לא עוזר.. תודה לעונים [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני יודע שיש טבלה של כל הודעת שגיעה במסך הכחול (אלה עם המספר, הרבה אפסים, איקסים וכו...) כל מספר ותוספת של אות ליידו מציינת שגיעה אחרת, ואני רוצה לדעת מה בדיוק השגיעה. אני חושד שאחד הOCים אחראי לה, אבל אני רוצה לדעת בדיוק איזה... תודה.
-
- 7 תגובות
- 849 צפיות
-
-
חבר שלי אמר לי שמייקרוסופט מודים בכישלון של ויסטה ויפסיקו אולי למכור אותה ולעשות לה עידכונים.. האם זה נכון??
-
- 7 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי נייד HP PAVILION DV6000 עם מערכת הפעלה VISTA HOME PREMIUM את המחשב הבאתי כאשר ביקרתי בארה"ב ולכן על המקלדת יש רק סימוני אותיות באנגלית . על מנת לכתוב בעברית (כמובן לאחר שהוספתי את הגופנים של השפה העיברית ) הפעלתי את המקלדת הוירטאלית. הגעתי לארץ וקניתי מדבקות (אני מרוצה מהן ) אך לצערי אני לא מצליח להיפטר מהמקלדת הוירטואלית . כל פעם שאני מדליק את המחשב המקלדת עולה כחלק מתוכנות הSTARTUP אני לא יודע מה לעשות ? האם מישהו נתקל בתופעה דומה ? ניסיתי להיכנס ל EASE OF ACCESS לא עזר אני חייב לציין שאת ההגדרה להפעלת המקלדת באופן קבוע עשיתי ממסך הפתיחה (ז"א ממסך ה LOGIN) יש אייקון קטן בפינה התחתונה. עזרה
-
- 7 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי עותק חוקי של WINDOWS 7 ובזמן האחרון אני נתקל בבעייה מרגיזה ב Explorer 8, כל פעם שאני פותח אותו הוא אומר לי שהוא לא נסגר טוב בפעם האחרונה שהשתמשתי בו. ההודעה מאוד מרגיזה ומאפשרת להיכנס לדף האחרון שביקרתי בו או לדף הבית. עשיתי את כל העדכונים מהרשת ל WIN 7 כולל עדכון תאימות ל Explorer 8 ועדיין יש את הבעייה. האם ניתן להתקין בדרך כל שהיא את Internet Explorer 7 על WIN 7 ? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי 4GB זיכרון. באפשרות הראשונה נכנסתי למאפיני המערכת (1) זה מזהה לי 4GB באפשרות השניה הרצתי את פקודת (dxdiag (2 וזה מזהה לי רק 3GB מה נכון מביניהם ולמה זה בכלל קורה? תודה!(: [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 752 צפיות
-
-
בעיה שפתאום נהיית לי מאתמול... אני פותח את כונן C Local Disk ונפתח לי חלון החיפוש (F3) אם אני עושה על כונן C כפתור ימני ואז Open הוא נפתח אבל בדאבל קליק נפתח לי חלון החיפוש וככה זה גם בכונני התקליטורים שלי כלומר כל מה שמוגדר כ Drive אני חושב שזה קשור ב-Tools > Folder Options < File Types אם מישהו יודע משהו או יכול לנסות לעזור אני אשמח זה משגע אותי! תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך מקבעים את האייקונים על שולחן העבודה עם כל ריסטארט הם זזים לי וזה משגע אותי
-
- 7 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להוציא כרגע מהמחשב קובץ ISO שגם התוכנות שיש כרגע על המחשב יהיו ביחד עם הווינדוס, שאני יבוא להתקין את הווינדוס אז הכל כבר יותקן ביחד איתו. יש למישו מושג איך אני עושה את זה?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-