עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. כרגע בוינדוס לא מוכן להיות מותקן על הכונן לא משנה גודל הפרטישן. מדובר בלוח X58 UD7.

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  2. למה העתקת קבצים נכשלת ומתקבלת הודעה לא ממש מובנת? כמו בתמונה? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. ערב טוב! לאחרונה רכשתי מחשב חדש 64 ביט, ואני רוצה להתקין את חלונות XP שהוא 32 ביט(עקב סיבות ספציפיות) אך המחשב לא מאפשר לי זאת. האם בכל מקרה ניתן לשנות משהו בהגדרות כדי שאוכל להתקין את ה - XP? תודה רבה מראש, אלון!

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by asiofjiojqwr,

Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1 Locale ID: 1033 Additional information about the problem: BCCode: 7f BCP1: 0000000000000008 BCP2: 0000000080050031 BCP3: 00000000000006F8 BCP4: FFFFF80002CD7314 OS Version: 6_1_7600 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\021510-20841-01.dmp C:\Users\Nadav\AppData\Local\Temp\WER-18021641-0.sysdata.xml Read our privacy statement online: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0409 If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline: C:\Windows\system32\en-US\erofflps.tx…

• 5 תגובות
    • 965 צפיות
  5. שאבתי אבק מהמחשב ואחריי זה שורת המשימות ותפריט ההתחלה נעלמו וגם בלוח הבקרה האיקון של שורת המשימות לא מגיב מה אפשר לעשות? גם שחזור המערכת לא נותן לשחזר? תודה למשיבים.

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  6. Started by Elite_Sniper,

אני רוצה לקנות WIN7 הום פרימיום 64ביט בכמה שיותר זול, אין לי בעיה לקנות מחו"ל. אני לא רוצה OEM ולא UPGRADE. גם לא משנה בעברית או אנגלית. אני צריך שתהיה אפשרות להתקין לפחות על שני מחשבים ועדיף על 3. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by viper_sb,

אני מנסה להתקין SP3 על XP ואני מקבל הודעת שגיעה שאני קודם צריך להסיר את KB925877 אבל אני לא מוצא אותו בהסרה והופסה של תוכניות גם עם אני מסמן את הV על SHOW UPDATE מישו יכול להגיד איזה עוד דרכים אפשר להסיר את הKB ?

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  8. Started by arie_s,

שלום לכולם מחשב חדש חלונות 7 64 ביט. מחובר לרשת ביתית (MSHOME) קווית עם 3 מחשבים אחרים XP (ולאינטרנט). מהמחשב החדש אני מצליח להגיע לכל אחד מהמחשבים האחרים. מאף מחשב אחר אני לא מצליח להגיע למחשב החדש. הוא מזוהה ברשת אבל כשמנסים להגיע אליו מתקבלת הודעת השגיאה הבאה: \\(computer name) is not accessible. You might not have permission to use this network resource. Contact the administator of this server to find out if you have access permissions. Logon Failure: account currently disabled למיטב הבנתי הגדרות השיתוף במחשב החדש נכונות. ניסיתי גם לתת סיסמא למשתמש (קראתי באיזה מקום שאולי בזה הבעייה). ניסיתי להריץ את אשף תיקון הרשת. שום דבר לא עוזר. למישהו יש רעיון? תודה.

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  9. לפני כמה ימים עידכנתי מקאטליסט 9.9 ל10.1 מאז וידאו פלאש בהרבה אתרים (לדוגמא, האתר של הNBA, כמו כאןhttp://www.nba.com/video/channels/allstar/2010/02/14/0030900001_wst_est_recap.nba/) לא פועל חלק. וידאו ביוטיוב כן עובד חלק למשל. מחקתי את הדרייבר והתקנתי את הדרייבר שהיה לי קודם, אבל זה לא פתר את הבעיה. זה קורה גם בכרום גם בפיירפוקס וגם באקספלורר. ניסיתי גם למחוק את פלאש לגמרי ולהתקין שוב, גם לא עזר. מה עוד יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 954 צפיות
  10. Started by הסולידי,

היי חברה לצערי איני מצליח להפעיל את הרידר לאחר ההתקנה וגם האקספלורר נתקע. איך פותרים את זה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Adir207,

יש לי ווינדוס 7 64BIT וכשהמחשב נכנס למצב שינה הוא מכבה את הכרטיס רשת למרות שמוגדר לו לא לעשות זאת בהגדרות צריכת חשמל. זה מעצבן כי כשאני מוריד קובץ והמחשב נכנס למצב שינה ההורדה מפסיקה את עצמה. האם ישנו פתרון? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  12. Started by arie_s,

שלום לכולם על מחשב חדש שקיבלתי לפני כמה שבועות התקנתי חלונות 7 64 ביט (מדיסק התקנה). לפני כשבוע ראיתי שישנה מחיצה קטנה של כ 100 מגהבייט בתחילת הדיסק הראשון. משום מה מחקתי אותה (השטח שלה נשאר אך הוא מוגדר כ unallocated). המחשב ממשיך לפעול כרגיל. היום עלה בדעתי שאולי המחיצה היא חלק מהתקנת המערכת ויתכן ועשיתי נזק למערכת ההפעלה בכך שהסרתי אותה. האם זה נכון? אם כך מה הנזק ומה ההשלכות העתידיות ? האם במקרה והתוכן במחיצה חיוני האם ניתן להחזירו מבלי לבצע התקנה מחדש של מערכת ההפעלה והתוכנות שמותקנות ? אריה

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  13. Started by OmriF,

שלום לכם. ברשותי מחשב דיי ישן מסוג Pavilion zt3000 שברצוני להתקין עליו את מערכת ההפעלה Windows XP מחדש. ביצעתי בוט כרגיל מדיסק ההתקנה, קבצי ההתקנה עולים ולאחר שהוא נכנס להתקנה הוא מציג מסך כחול דיי מוזר (מצורף). יש למישהו מושג מה פשר השגיאה? יכול להיות שדיסק ההתקנה פגום או שאין קשר לשגיאה? תודה רבה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  14. אני מדבר על אפשרות ליצור דיסק התקנה\IMAGE שפשוט יועתק יחד עם התקנה מלאה של וינדוס, ותוכנות ועידכונים, ללא דרייברים (פלטפורמות שונות), איך אני מתחיל ליצור דבר כזה ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by IdanS,

שלום לכולם! לא הצלחתי למצוא פה שאלה בנושא הזה, אז אני מצטער אם זה כבר נשאל בעבר. האם מישהוא יודע כיצד ניתן להסיר או למחוק מאזור ההודעות של WIN7 סמלים שת תוכנות שהוסרו? הסרתי ומחקתי כמה תוכנות, אך כשפותחים את אזור ההודעות להתאמה אישית הסמלים הללו עדיין מופיעים שם. מכיוון שהתוכנות לא פעילות, גם אם אני עובר לאופציה של "הצג סמל והודעות", הסמלים לא מופיעים ולכן אין אפשרות לגרור אותם לשולחן העבודה וכך למחוק אותם. אז...האם מישהוא מכיר ו/או יודע איך ניתן למחוק משם סמלים של תוכנות שהוסרו ונמחקו? * ניסיתי את תוכנת tray cleaner והיא לא פתרה לי את העניין... תודה לעוזרים, עידן

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  16. טוען שאינו נמצא במחשב. אני לא מצליח להשיג אותו. ולא יודע מה תפקידו בכלל.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. ביום בהיר אחד, היום, אני מדליק את המחשב, ובמקום מסך הטעינה אני מקבל פשוט מסך שחור. מה שמעניין זה שזה כבר קרה לי השבוע ואז פתרתי את זה עם המערכת תיקון שבדיסק התקנה של הווינדוס. מה שמוזר הוא, שהיום שזה קרה שוב פעם, זה לא עבר, ניסיתי שחזור מערכת, לא עבד, מה שכן עבד זה אבחון הזיכרון, מה שמוזר הוא שהוא לא מצא אף שגיאה והכול עבד פתאום ! מאז לא כיביתי את המחשב כי ניראה לי מאוד שזה ייקרה שוב פעם. מה אתם אומרים ? זה ייקרה שוב פעם ? איפה נעוצה הבעיה ? כמה הערות : אנטי וירוס מעודכן ומריץ סריקה של שבוע. ווינדוס ויסטה 64.

• 4 תגובות
    • 900 צפיות
  18. Alt+Enter לא פועל. תודה.

• 15 תגובות
    • 3.1k צפיות
  19. Started by benor,

יש לי את האפשרות, לקנות את מע' ההפעלה הזו. במחיר שווה לכל נפש. (התקנה נקיה לא שדרוג) עשיתי חיפוש, ולא בדיוק הבנתי מה ההבדל בינה לבין שאר הגרסאות. האם הגירסה הזו, טובה למשתמש הביתי?

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by coben,

איך אפשר להעביר את קבצי ה BOOT למחיצה של ה WIN7 ? הם כרגע על המחיצה של הXP ואני רוצה למחוק את המחיצה הזו.

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  21. שלום לכם. יש לי בעיה מאז ששידרגתי ל7 מXP שאחרי יום יומיים שהמחשב פועל צריכת זכרון מגיע ל100% והמחשב קורס. את המפרט ניתן ליראות בצד. מוגדר לי PAGE FILE של 2048-4096 בכל HD (יש 3). הזכרונות יצאו תקינים בMEMTEST.

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by kalda01,

התקנתי WIN7 PRO 64 על מחשב חדש, ובזמן ההתקנה הגדרתי את שפת הממשק לאנגלית ובטעות את שפת המקלדת לעברית. כל פעם שמפעילים מחדש אז במסך הLOGIN אני מקבל ססמה שגוייה כי ברירת המחדל של המקלדת היא עברית. נכנסתי להגדרות השפה ושיניתי לאנגלית אבל שוב באיתחול הבא זה עולה עם עברית...איך פותרים את זה?

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by avi333,

שלום לכולם,לפני כמה ימים חבר קנה מחשב חדש והתקנתי לו ווינדוס אקס פי sp3 הבעיה היא שאני רואה בדיסק קשיח שיש לו רק 120 ג'יגה ולא 300 ג'יגה מה אני יכול לעשות?. יש לציין שבהתקנה פיצלתי לו את הדיסק קשיח לשני כוננים ואני רואה במחשב רק כונן אחד כאילו יש לו רק 120 ג'יגה. נ.ב בדקתי את הדיסק עם התוכנה everest home151] והתכונה כותבת שיש לו 300 ג'יגה באמת ,אז מה יכולה להיות הבעיה?

• 7 תגובות
    • 841 צפיות
  24. Started by QQQ,

קניתי אתמול את הסט LOGITECH DiNovo Media desktop laser. לעכבר יש LAGים מציקים בתדירות גבוהה יחסית. לפעמים הוא פשוט בקושי מגיב, ולפעמים הוא בדיליי של שניה-שתיים בערך. נניח אני מזיז את הסמן במעגלים, עוזב את העכבר והסמן ממשיך לזוז. לפעמים הוא ממש בדיליי שאם אני מזיז אותו מהר הוא פשוט "מוותר" באמצע ומתנתק ולרוב פשוט כשמזיזים אותו מקבלים תגובה מאוחרת. כמובן שזה ממש מציק - בפועל לפעמים קשה להגיע לנקודה מסויימת (אייקונים, חלונות וכו'). ושאני לא אתחיל לדבר על גיימינג. אחרי חיפוש מהיר של גוגל, ראיתי מישהו שאחד התהליכים אמר שגרמו לLAG המדובר, ואחרי שהוא הפסיק אותו התקיעות הפסיקו. רציתי לבדוק אם אותו דבר תקף אצלי והפעלתי את המחשב (מ"ה WINDOWS 7 X64 ד"א) במצב בטוח. ופוף - הלאגים…

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  25. Started by soika,

אתמול הפעלתי את המחשבמחדש ופתאום בהפםעלה מופיע לי מסך כחול עפ הודעה שרשום שווינדוס לא מופעל בשל לא לגרום נזק ומופיע ההודעה unmountable boot volume ואחרי זה כל מיני דברים כמו עם התקנת משהו חדש אז תנתק אותו וכו.. ובסוף מספרים כמו x0.000000ו וכו עכשיו ניסתי הכול להתקין מחדש וינדוס 7 וינדוס ויסטה להשתמש בריכברי טולס להפעיל בסף מוד הכול אבל המחשב או שמגיע למסך הכחול ונתקע או שפשוט נתקע עם מסך שחור רק אני לא מצליח להגיע אפילו לוננדוס או לעשות כל דבר עם המחשב מה ניתן לעשות תודה

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים