עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by susuFOX,

שלום לתמיכת מיקרוסופט... התקנתי WindowsXP Home Edition בהתקנה נקייה וחדשה לגמריי דרך תוכנית ההתקנה של WindowsXP (מערכת קבצים NTFS) בהפלה הראשונה ניסיתי לעדכן את ה Windows דרך האינטרנט (דרך האתר Windows Update) והעדכונים האלה נכשלו בהתקנה: 811630: עדכון קריטי (Windows XP) 810833: עדכון אבטחה (Windows XP) 810577: עדכון אבטחה Q328310: עדכון אבטחה (Windows XP) 329170: עדכון אבטחה (Windows XP) Q329390: עדכון אבטחה Q329834: עדכון אבטחה (Windows XP) Q324096: עדכון אבטחה Q329115: עדכון אבטחה Q323172: עדכון אבטחה Q326830: עדכון אבטחה Q324380: עדכון אבטחה Q313450: עדכון אבטחה Q323255: עדכון אבטחה Q329048: עדכון אבטחה Q318138: עדכון אבטחה Q311967: עדכון אבטחה עדכון תאימות יישומים …

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. הכפתור הזה מביא לי רק צרות בעיות ועצבים כל פעם שאני נכנס לאיזה משחק למשל counter-strike אני בטעות לוחץ עליו ואז המחשב מתחיל להתקע ולצאת לאט לאט לשולחן עבודה ועד שאני מחזיר את זה מעיפים אותי מהמשחק כבר מישהו יודע איך אני מבטל את הכפתור הזה ?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום לכולם חיפשתי היום וחיפשתי וmicrosoft מציעים רק הורדת web אני צריך את זה למחשבים שאני עובד עליהם ללא חיבור אינטרנט ולכל מיני מערכות הפעלה למישהו יש מקור אחר באינטרנט להורדה מלאה בלי שטויות של web download?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. רוצים להפוך את Firefox, או כל דפדפן אחר שהוא לא ה-Edge, לדפדפן ברירת המחדל של המערכת שלכם? יש תפריט חדש שרק בו תוכלו לבצע זאת, ובמיקרוסופט לא ממש רוצים להסביר לכם את זה לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/מוזילה-תוקפת-את-מיקרוסופט-חלונות-10-עוש/

5. Started by emil001,

היי, ערב טוב. אם משהו יכול לעזור לי, אני ישמח מאוד - מתי יוצא הבטא הראשון לwindows 7 ? - מתי צריך לצאת ה-Windows 7 רשמית לפי Microsoft ? - במה הוא שונה מ-Vista לפי הידיעות שעד עכשיו מיקרוסופט הביאו ? תודה רבה לכל חברי הפורום היקרים והעוזרים. אוהב, אמיל .

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. ערכתי מלא חיפושים קודם אני חייב לציין וניסתי כמה אפשרויות שזה להעתיק את כל התייקה של התוכנה שעולה כבוט לדיסק און קיי וזה עדיין לא עולה כבוט והגדרתי גם בביוס את כל סוגי ההתקני הUSB שיש ושום דבר לא עלה לי כבוט רציתי לדעת איך עושים זאת כי אני יודע שאפשר ? וגם עוד שאלה עם אפשר להתקין כמה תוכנות שעולות כבוט מהדיסק למשל להתקין גם דיסק התקנה של אקס פי וגם סתם לצורך עניין נורטון גוסט שעולה גם הוא כבוט ועם תיהיה לי אפשרות של בחירה איזה תוכנה אני רוצה שתעלה לי כבוט תודה ..

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום רב, הדיסק שלי מפוצץ ומצאתי כי ספריית C:\WINDOWS\SoftwareDistribution\Download\6ca7b3a8efd5a9b6f87fff395a2eb989 תופסת מעל 1/2 ג'יגה. אני מריץ Win XP SP1 ולפי מה שבררתי הספרייה שציינתי כוללת התקנה של Win XP SP2 (שאין בכוונתי לעשות). האם ניתן בביטחון למחוק את הספרייה? האם ניתן בבטחון למחוק את כול C:\WINDOWS\SoftwareDistribution\Download\ ? תודה, אבירם.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by JohnnyBravo,

ערב טוב ושנה טובה לכל חברי הפורום יש לי בעייה בהתקנת WIN 7,ההתקנה מגיעה עד המסך השחור ומופיעות לי הודעות שגיאה: 0X000000D1 DRIVERֹ_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL 0XC0000221/0XC0000098 KERNEL IS MISSING OR CORRUPT WINDOWS\SYSTEM32\NTKRNLPA.EXE הדיסק כולו מפורמט,דיסק מקורי של WIN7 לפי דעתי יכול להיות שיש לי בעיה בזיכרונות או בסלוטים עצמם של הלוח(הבדל של 1000 ש"ח לזכרונות חדשים לבין 5300 למחשב חדש),כך שאני לא יודע אם לפרסם את זה כאן או בפורום של תקלות חומרה תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום יש לי ווינדוס 7 יש לי מצב שינה פועל אבל אני רוצה שכשיש מוסיקה המצב שינה לא יכנס לפעולה מה עושים?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. הינה המדריך המלא להתקנת מערכת ההפעלה WIN7 החדשה מ USB > תהנו http://www.maximumpc.com/article/howtos/how_to_install_windows_7_beta_a_usb_key

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by ItachiSan,

היי, כשאני מנסה לנגן סרטים בוינדוס 8 התוכנה קורסת ואני מקבל הודעה שלא ניתן להפעיל את הקובץ המבוקש (מצורפות תמונות). הקבצים בסיומת .TS (סרט DVD) וגם .AVI ועובדים על וינדוס 8 בלי בעיות. ניסיתי לפתוח את הקבצים עם כמה נגנים (VLC PLAYER, BS PLAYER, GOM PLAYER, WINDOWS MEDIA PLAYER). בנוסף ניסיתי להתקין את חבילת המקודדים של שארק אבל גם זה לא צלח... http://www.filehippo.com/download_windows_7_codecs/ קראתי ברשת שהרבה אנשים נתקלו בתקלה הזו, ואנשים מעלים ספקולציות שמיקרוסופט חסמו את האפשרות לנגן סרטי DVD בוינדוס 8. אני יודע שזה שטויות כי בעבודה שלי יש לי מחשב עם וינדוס 8 והסרטים עולים שם בלי בעיות.. למישהו יש רעיון? עוד מישהו נתקל בתקלה הזו? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. לא יודע מה קרה פתאום לפני כמה זמן נעלמו לי חלק מהסמלים של התוכנות שרצות ברקע (ליד השעון). חלק נשארו (למשל החיבור של הרשת, הווליום, last.fm ועוד) וחלק נעלמו (למשל kaspersky, הדריוור של הכרטיס קול וכרטיס מסך, של הלוח אם ועוד), למרות שהם עדיין פועלים ברקע. (avp.exe פעיל ברקע וכו') ולא מדובר ב-"Hide inactive icons", יש את החץ שמראה לי סמלים שמוסתרים, אבל הסמלים החסרים לא נמצאים גם שם. למישהו יש מושג מה יכל לגרום לזה ואיך לתקן את זה?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by kalda01,

יש לי גרסת שדרוג של 8.1 ואני צריך להתקין מחדש אחרי החלפת כונן המערכת. האם ניתן להתקין גירסה זאת על דיסק נקי ?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום לכולם. בזמן שאני גולש באינטרנט בכמה אתרים פתאום ברגע אחד נסגרו כל האתרים. זה היה נראה קצת מוזר אז נכנסתי להתחל לעשות כיבוי, איך שעולה החלון של הכיבוי הוא נסגר אחרי כמה שניות. ראיתי גם ששיש איזה הודעה מהפיירוואל, בקיצור הבנתי שמישהו פרץ למחשב. כך זה נראה. כיבתי את המחשב ואחרי שאני מדליק אותו הוא עוד לא נכנס לווינדוס והוא נתקע בחלון שרשום " טוען את הווינדוס" משו כזה. (גם העכבר נתקע) מה עושים????? יש לי הרבה קבצים חשובים במחשב.. בבקשה עיזרו לי, תודה!

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by shlosi,

שלום לכולם, פרמטתי את המחשב והתקנתי מחדש windows 7, ultimate 64bit. אני יכול לכתוב בעברית אבל תוכנות שקוראות קבצי כתוביות בעברית קוראות אותם עכשיו בג'יבריש. ניסיתי לשחק עם ההגדרות בתוכנות השונות אבל שום דבר לא עוזר... תודה לכולם!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Lior Azi,

כן, אני יודע שזה מעשה מאוד חכם לעשות.... Windows XP Home היו שני יוזרים, אחד admin והשני guest, והסיסמא של ה admin פשוט נשכחה.... ואין לי מושג מהי עכשיו. מה עושים?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. כשאני נכנס לתיקיה עם קבצים בכונן חיצוני , התיקיה נתקעת. בשיוט בתיקיות אחרות- הכל בסדר. זה ככה רק בכונן החיצוני. נראה לי שהוא נדבק במשהו. למישהו יש מושג כיצד לסדר זאת? אשמח לעזרה פשוט, אין לי כרגע גישה לשום קובץ בכונן

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. Started by idang,

שלום, אני מקבל מסך כחול באופן אקראי לחלוטין במחשב נייד עם XP. בקובץ ה-MINIDUMP שבדקתי מצויין למטה שהתקלה בעקבות הקובץ ntoskrnl.exe. כיצד מתקנים מצב זה? ניסיתי דרך מסוף השיחזור של XP להחליף את קובץ זה עם המקורי מתוך הדיסק -> הצלחתי להעתיק לאחר ריסטרט כשהמחשב עולה אני מקבל מסך כחול עם Fatal Error. החזרתי את המצב לפני ההחלפה של הקובץ וביצעתי תיקון לקובץ ה-BOOT.INI. כשהעלתי את המחשב לאחר הזנת סיסמא קיבלתי שוב מסך כחול. מה עוד אפשר לעשות ?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by zahiz007,

היי חברים, מדובר על LAPTOP מסוג X61 עם WINDOWS 7 - ULTIMATE. עד אתמול הכל עבד כשורה, היום את עכבר ה BLUETOOTH שלי (MICROSOFT 5000) חיברתי למחשב אחר ושחזרתי למחשב שלי הוא לא זיהה אותו (מן הסתם). אבל אני לא מצליח להגדיר אותו מחדש, הוא לא נמצא בזמן חיפוש מכשיר BT חדש ואני גם לא מצליח להיכנס לDEVICE AND PRINTERS. הוא פשוט טוען המון זמן ולא קורה כלום. יש למישהו רעיון מה לעשות עם זה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. Started by -Tal-,

אהלן ברגע שאני מדליק את המחשב, הוא עולה ומציג לי את ה USER שלי עם התמונה וכל זה.. איך אני יכול לעשות שפשוט יעלה אוטומטית ויכנס ל USER הזה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Do As Infinity,

אני משתמש ב-Windows XP בעברית, ורציתי לדעת אם ההגדרה בלוח הבקרה שמשנה את כל התפריטים לאנגלית באמת משנה את כל התפריטים וכו' לאנגלית מלאה? והאם אצטרך להתקין את כל השפות מחדש אחרי שאשנה את ההגדרה? האם תהיה תמיכה עברית לאחר שאני אשנה את התפריטים לאנגלית? (זו שאלה די טיפשית אבל אני רוצה לוודות). תודה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. כול שטות והם מתקבצים ימינה ? פתרון : https://www.softwareok.com/?seite=Freeware/DesktopOK Freeware !

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. ועוד שאלה. האם ניתן לעשות Reserve ולחכות עם ההתקנה עד מתי שיתחשק לי ? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום רב, אני לא מצליח להירשם לשירות XBOX LIVE ואני לא מבין למה. אני מקבל כל הזמן את הודעת השגיאה למטה. אני מנסה ע"ג חלונות 8 פרו (חוקי) עם חשבון הmicrosoft שלי. מה יכולה להיות הבעיה? (ניסיתי הן עם IE והן עם firefox) כשאני לוחץ על support זה גם זורק הודעת שגיאה (השניה למטה) האם זה ספק האינטרנט? אני ב012 סמייל מחובר ע"י superbox (ראוטר + טלפון) והמחשב מחובר לראוטר קווית. האם זה בגלל שחלונות מוגדר בעיברית? האם זה בגלל שאני בישראל? חשבתי שMS תומכים עכשיו בשירות XB בישראל... לצורך העיניין זה קורה לי גם במחשב אחר בבית (אלחוטי עם חלונות 7 starter) ול2 שאלות קצת פחות קשורות, בישראל ניתן לשחק משחקי X360 על חלונות 8 (אני יודע שאמור להיות משהו כזה)? יש דרך בגרסת פרו לא על כל שטות שע…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Imtheman,

טוב חברים אז יש לי בעיה קטנה שמטרידה אותי איך אני חוסם גישה ללוח הבקרה בלי להוריד את אפשריות האדמין (זאת אומרת שהיוזר ימישיך להיות אדמין...) איך??? זה אפשרי ראיתי את זה...

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים