עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by JohnClark,

זה מה שחבר שלי שלח לי היום בICQ: יש לי איזה בעיה במחשב ואני חושב שאתה יכול לעזור לי. כשאני לוחץ לעשות סיים משימה (קנטרל + אלט+ דליט) החלון נפתח וישר נסגר! אותו דבר גם כשאני עושה בהפעלה (RUN) אם אני כותב לו msconfig. הרצתי סריקה עם אד-אוור6 ועשיתי בדיקת ווירוסים, כלום! מה אני יכול לעשות?? אין לי מושג איך לפתור את זה...

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by AK,

שלום לכולם במחשבי עומד win98 SE ויש בו מספר בעיות: 1.כול המשחקים והתוכנות לא עובדות(חוץ מהאינטרנט,icq והטלויזיה). 2.הבעיות קשורות ל directx שלא ממש רוצה לעלות - ניסיתי להתקין אותו מחדש אבל עדיין הוא לא עולה(הוא אומר שחסר לי קובץ בתקיית C:\WINDOWS\SYSTEM\Precopy - הוא זקוק לקובץ זה כדי לעלות,את הקובץ הזה הוא צריך להעתיק לתקיית system32/drivers ואז למחוק אותו אחרי שה directx כבר עלה). 3.בתקיית ה system32/drivers הצטברו לי 2 ג'יגה של קבצים ששמותיהם העיקריים הם GM.1-GM.999 ו portcls.1-portcls.999 בסך הכול בערך 2000 קבצים ששוקלים 2 ג'יגה - קבצים אלה קשורים לבעיות בסעיף 2. 4.כשה directx לבסוף עולה(אחרי שאני עושה ignore this file) אז המחשב עובד ממש לאט וכול 10 דקות הוא או…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום היום סתם הסתכלתי במחשב שלי לחצתי על מאפיינים במחשב שלי ופתאום אני רואה שיש שלוש משתמשים שאני לא מכיר. מישהו יכול לומר לי אם משתמשים/פרצו למחשב בלי לדעת? התמונה: http://www.siz.co.il/my/dfndn0qwzylw.png תודה למגיבים! [br]פורסם בתאריך: 24.11.2010 בשעה 14:34:24 http://www.siz.co.il/my/dfndn0qwzylw.png

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. יש משהו מיוחד שאני צריך לדעת לפני שאני עושה את זה?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. מערכת ההפעלה החדשה והמסוגרת של מיקרוסופט החלה את דרכה עם השקתו של ה-Surface Laptop, אך מתקשה להצדיק את קיומה לעת עתה לכתבה

6. שלום חבר שלי שידרג לווינדוס 7 אז הוא נתן לי את הויסטה שהיה לו הוא נתן לי רק רישיון/קוד של ויסטה בלי הדיסק התקנה הוא לא קיבל דיסק שהוא קנה את המחשב שלו איך אני אמור להתקין את התוכנה על המחשב שלי ? תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by yosid,

בלפטופ שלי מותקנת הגרסה האנגלית של windows xp (וגם וורד2000 אותו הדבר) זה יור כמובן המון בעיות כיוון שהמערכת באופן עקרוני לא מזהה עברית. איך מתקנים את זה???? (אולי להוריד פונטים מאיפשהו ולהתקין...?) האם יכול להיות שאם אני מתקין אקספלורר 6.0 בעברית אז תוך כדי הוא יפתור לי את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by srolik,

יש לי XP PRO באנגלית והאקספלורר שמגיע איתו גרסה 6 וכמעט בכל הפעלה של הEXPLORER אחרי כמה זמן הוא מוצי הודעתצ שגיאה (עם האפשרות לשלוח דו"ח) וסוגר את הEXPLORER הוא עושה את זה בעוד תוכניות כדוגמת REAL PLAYER ובשאר התוכניות בתדירות נמוכה יותר האם הבעייה מהXP ומה עושים כדי למנוע את זה ( התקנתי SERVPUK1 ואפילו ניהיה חמור יותר ) עזרה בבקשה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. האינטרנט מקודם היה לי מהיר הרבה יותר והייתי מוריד על 200..... (עם sp1) עכשיו התקנתי sp2 ואני מוריד על 30-50 והאינטרנט לא מהיר כמו מקודם. שמעתי משהו ש-microsoft לוקחת 20% .... \ אולי צריך להגדיר משהו? עריכה: אופס בטעות שמתי את זה בפורום לא נכון. תעבירו לפורום Windows ד"א החיבורים מוגנים בפירוואל

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. מחשב חדש. ויסטה home perimum 32bit. כל הדרייברים מעודכנים. אף משחק לא פועל. ההתקנה עוברת כנדרש ואז בהפעלה של המשחק הרזולוציה של המסך כאילו משתנה (יורדת) הוא הופך מטושטש קופא לכמה שניות ואח"כ המחשב מאתחל. ניסתי עם call of duty 2, oblivion, farcry, morowind מישהו נתקל בתופעה כזאת? מה עושים?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by tamir245,

שבוע טוב. יש ברשותי מחשב נייח עם מעבד P4 HT 2.8GHZ שמריץ ווינדוס HOME EDITION ומחשב נייד HP6515EJ שמריץ ויסטה הום פרימיום 32 ביט OEM שהגיע עם המחשב. השאלה שלי ככה,אם אני נכנס מחשב->מאפייני מערכת->הגדרות מתקדמות->משתני סביבה המעבד שם מוגדר בX86 בשני המחשבים. השאלה שלי כזו,האם אחד מהם לפחות לא אמור להראות לי שהוא X64? ככל שאני יודע שניהם משתמשים בליבה כפולה למרות שהלפטופ מצוייד במעבד חדיש יותר C2D T7300. תודה.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום יש לי ווינדוס 7 יש לי מצב שינה פועל אבל אני רוצה שכשיש מוסיקה המצב שינה לא יכנס לפעולה מה עושים?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. Started by ItachiSan,

היי, כשאני מנסה לנגן סרטים בוינדוס 8 התוכנה קורסת ואני מקבל הודעה שלא ניתן להפעיל את הקובץ המבוקש (מצורפות תמונות). הקבצים בסיומת .TS (סרט DVD) וגם .AVI ועובדים על וינדוס 8 בלי בעיות. ניסיתי לפתוח את הקבצים עם כמה נגנים (VLC PLAYER, BS PLAYER, GOM PLAYER, WINDOWS MEDIA PLAYER). בנוסף ניסיתי להתקין את חבילת המקודדים של שארק אבל גם זה לא צלח... http://www.filehippo.com/download_windows_7_codecs/ קראתי ברשת שהרבה אנשים נתקלו בתקלה הזו, ואנשים מעלים ספקולציות שמיקרוסופט חסמו את האפשרות לנגן סרטי DVD בוינדוס 8. אני יודע שזה שטויות כי בעבודה שלי יש לי מחשב עם וינדוס 8 והסרטים עולים שם בלי בעיות.. למישהו יש רעיון? עוד מישהו נתקל בתקלה הזו? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by moonjib,

שלום. פרמטתי את המחשב היום, ובטעות מחקתי את האייקון "מיקומי הרשת שלי" מהשולחן עבודה. רציתי לדעת איך מחזירים אותו? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by BoyToy,

אוקיי אני חדש כאן.. ואני מעדכן אשכול מרכזי של ויסטא באתר בארץ.. אני אתחיל לעדכן גם כאן אם זה מעניין מישהו!.. תהנו סיקור- Microsoft Windows Vista Build 5270 לאחר 11 שעות של הורדה.. ולאחר שעה של התקנה.. זה התוצר הסופי! חלונות ויסטא גרסא אחרונה לשנת 2005. לבנתיים זה החלק הראשון לאחר יממה שלמה של התנסות בגרסא.. חלק 2 יבוא קצת יותר מאוחר! [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום לכולם אחותי מנסה להתקין זום על המחשב כדי שהילד שלה יוכל ללמוד דרכו אבל במהלך ההתקנה מסך ההתקנה פשוט נעלם ולא קורה כלום. ניסתה כבר מספר פעמים. לא לגמרי ברור מה קורה שם כי אין אפילו ERROR או משהו כזה מישהו יודע מה אפשר לעשות ? כרגע הילד שלה מתחבר לזום דרך הטלפון, דבר שממש לא נוח ומקשה על העניינים תודה רבה

17. Started by elior021,

היי, מישהו מכיר פקודה משורת ה RUN שמציגה את ה WIZARD של הגדרת חייגן ב XP במקום להגיע עד צור התקשרות חדשה ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by mazoneli,

חברתי שני כרטיסי מסך במחשב עבודה אחד QUADRO לצורך תכן ב CAD והשני GEFORCE 210 לצורך שימוש ביציאת HDMI שלו לביצוע סטרימינג ל TV. הבעייה שלי שלמרות שהכל עבר חלק במנהל ההתקנים כל הדרייברים הותקנו, התמונה עוברת גם ל TV, אין לי אפשרות לבחור תחת ה SOUND את ה HDMI כיציאת AUDIO, למרות שכפי שרואים הדרייבר של NVIDIA כן מזהה את הרסיבר. אנא עזרתכם.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by CaRTeR,

שלום חברים אני רוצה לדעת איפה שמורה הססמא של משתמש שעשה לו חשבון ושם לעצמו ססמא הרי זה חייב להיות שמור במחשב איפה שהוא אני אודה לכם אם תוכלו להגיד לי איפה.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום, ברשותי הגרסה החלשה יותר של הווינדוז וחשבתי על האפשרות של שדרוג. האם לשם כך אני צריף פרמוט של המחשב/מחיקה של הכונן, או שזה כמו כל עדכון אחר בווינדוז? תודה - - - תגובה אוחדה: - - - הסתדרתי, תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. שלום לצרכי ניסויים, אני זקוק להתקנה של מס' מערכות הפעלה שונות (בעיקר xp pro, 2003 server 32/64bit) על אותה חומרה (יענו מחשב אחד). פתרון של VMWare לא מתאים לי מאחר והוא מעוות את כל מסקנות הניסויים (נעשה כבר). יצא לי בעבר להתקין 2 מערכות הפעלה על אותו כונן, ואז במהלך BOOT יש בחירה איזה מערכת הפעלה להעלות. האם זה יעבוד בהתקנה של 4-6 מערכות הפעלה שונות על אותו כונן ? לדוגמא שתי התקנות XP PRO אחת 32 ביט ואחת 64 ? לחילופין אני מחפש אם בכלל קיימת תוכנה (מיני מערכת הפעלה?) שיודעת לנהל כמה מערכות הפעלה, ואם קיים snapshot אז בכלל אהיה מאושר. מישהו שמע על כזה דבר ? תודה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by ofer_mat,

משהו יודע מה אומר ERROR 102 ב Event Viewer של ה XP הוא מגיע עם ניתוק של המחשב (HARD RESET ) אין לי מצב מסוים שזה קורה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. התקנתי בטעות איזשהו דפדפן לא מוכר וישר מחקתי אותו ,אחרי שמחקתי אותו כל הלינקים שהיו בשולחן עבודה שינו את את הסמל שלהן לסמל כאילו של "error" ואף לינק עכשיו לא עובד וכשאני מנסה להפעיל אחד מהלינקים זה רושם לי "Application not found" וגם כשאני מנסה למשוך מדף האינטנט לשולחן העבודה קישור/קיצור דרך חדש זה עושה לי את אותה הבעיה. מישהו יודע איך לסדר את הבעיה?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by polip,

ווינדוס חוקי מותקן לי על המחשב. קניתי מחשב חדש ואני רוצה לבטל את הווידוס על המחשב הישן ולהתקין אותו על החדש. איך אני עושה את זה. אם אני פשוט מתקין אותו על החדש יהיו שני רישומים של אותו סיריאל?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. לא מזמן רכשתי את המחשב הזה.. intel E8400 Asus P5Ql pro 2x2G DDR2 800 MHZ 500G 32MB Seagate עכשיו בהתחלה לפני שהתקנתי את כל העידכונים וכל הדריברים של המחשב כל העתקה שהייתי מבצע בין הכוננים או בין הכונן להתקן USB הייתה מהירה. לאחר העידכונים הכול לאט לשם השוואה ביצעתי העתה של קובץ בשני מחשבים ואצלי לקח זמן רב יותר השאלה שלי אם ישנו עידכון אולי שיכול ליגרום לכך או איזשהו עידכון לדריבר שידוע עליו או כל פתרון אפשרי אחר תודה לכם חברי HWZONE הוספה... עוד משהו שאני מעלה את המחשב בהתחלה יש לי הודעה כזאות ..

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.