Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,237 דיונים בפורום זה
-
שלום, לאחרונה השתלט לי על חלק מתצוגות התוכניות פונט משובש. ניתן לראות בתמונות שצירפתי. בתוכנות שאפשר לבחור פונט אחר, בחירת פונט אחר סידרה את הבעיה. אך ברוב התוכנות כמו התקנות למיניהן הבעייה נמשכת. אני מריץ חלונות 10 עדכני.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים מה אומר המסך הכחול כאשר מפעילים את WIN 7, ומצליחים לעבוד רק דרך SAFE MODE? מה עושים שלב שלב? תודה! זה מה שמופיע על המסך:
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
פרמטתי את המחשב ואני רוצה לחלק מחיצות באופן אופטימלי ע"י תכנה לחילוק מחיצות כלשהי. יש לי מערכת הפעלה אחת ו- 70 GB זיכרון. האם OFFICE ואנטי-וירוס חייב להיות במחיצה עם מערכת ההפעלה ? האם עלי לשמור מקום רזרבי בכל מחיצה, ואם כן של כמה GB? האם זה נכון שיש להקצות מחיצה ריקה של 2GB ? האם יש מדריך כלשהו לחלוקה למחיצות וטיפים חשובים?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מאז ומתמיד אני רגיל פעם ב.. לפרמט את המחשב שלי (בעבר זה היה XP) עם דיסק התקנה. קניתי לפטופ שהגיע עם Windows 7 Home Premuim ואני רוצה לפרמט אותו. השאלה היא איך אני עושה את זה? הבנתי שיש פרטישיין נפרד שמחזיק במערכת ההפעלה... אפשר לסמוך על זה? אין דבר יותר טוב מדיסק פיזית שאתה יודע שיש לך אותו ושהוא תקין. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
פעם ראשונה שחיברתי את המחשב לטלויזיה דרך כבל HD שמעו דרך הרמקולים של הטלויזיה ואז אחריי שכבר ניתקתי לא היה סאונד עד שעשיתי דרך ההגדרות של playback device , unable ליציאה של הHD ואז שוב שמעו סאונד דרך הרמקולים במחשב הבעייה היא שעכשיו נעלם מההגדרות האופציה שהייתה לחיבור של הHD ושאני מחבר את המחשב דרך הכבל אני שומע רק מהמחשב ואין לי אפשרות להעביר את זה לטלויזיה יש לי windows 7 Home Primium מה אני יכול לעשות דרך להחזיר את האופציה הזאת למחשב?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי בעיה כבר הרבה זמן אבל היא כבר ממש התחילה להציק לי עכשיו: לאחר כמה שעות/ימים שהמחשב שלי דולק הוא מפסיק לתת לי את האפשרות לכתוב בעברית. כלומר, הוא במצב כתיבת אנגלית ולא משנה כמה ALT+SHIFT אני אעשה, הוא לא יעבור למצב כתיבת עברית, עד שאני אעשה ריסטרט למחשב. מערכת ההפעלה שלי היא Windows XP SP2. האם יש פתרון לבעייתי? אני נורא מקווה שכן ומאמין שאתם תוכלו לעזור... תודה מראש, ניר.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, זו בעייה סופר קטנה אבל סופר מעצבנת. ממתי שפרמטתי את המחשב כשאני עושה copy paste לקבצים, אין בעייה להדביק אותם לתיקייה אחרת, אבל הם נכנסים לשם ומתערבבים עם יתר הקבצים ולא רואה אותם מסומנים כמו קודם. כך שבעצם אם אני מעתיק כמה קבצים לתיקייה בה יש כבר כמה מאות קבצים אני צריך להתחיל לחפש אותם ידנית. מישהו מכיר פתרון לבעייה?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי בעיה, שבכל פעם שאני מקבל הודעה על דף מדפסת שנתקע וכדו' האני לוחץ על הכפתור המבשר לי על הודעה מוינדוס, ואז וינדוס בדראמטיות משחירה את המסך, פשוט מכבה אותו, מפסיקה למספר שניות, ואז מודיעה לי בקטנה שחסר דף במדפסת... בשביל זה היה צריך להתקדם לוינדוס שבע? לא ניתן להודיע הודעות כאלה בלי כזו דראמה? כמו בוינ-אקס-פי שפשוט היית מקבל הודעה ומטפל בה וזהו? אשמח למי שיעזור לי לפתור את הבעיה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כיאלו שיהיה שתי חלונות של המשחק ,ושירצו בו זמנית...
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. כאשר אני נכנס למדווח הבעיות על מנת להפעיל אותו, הוא נראה כך: שום אופציה לא זמינה, ואין באפשרותי לשנות כלום. מה אני יכול לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחשב חדש. ויסטה home perimum 32bit. כל הדרייברים מעודכנים. אף משחק לא פועל. ההתקנה עוברת כנדרש ואז בהפעלה של המשחק הרזולוציה של המסך כאילו משתנה (יורדת) הוא הופך מטושטש קופא לכמה שניות ואח"כ המחשב מאתחל. ניסתי עם call of duty 2, oblivion, farcry, morowind מישהו נתקל בתופעה כזאת? מה עושים?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלוםלום לכולם בעיה קטנה. הפכתי לבעליו החדשים של המפלצת , Enermax FS710B . הכל טוב ויפה, פרט לבעיה אחת - עכשיו , בכל פעם שהביוס מגלה את הכוננים, הוא נתקע על הכונן האחרון מעט יותר משהיה עושה בפעמים אחרות, והדבר הכי קטלני - WIN XP משתהה למשך שתי דקות לפני שהוא מתחיל ת'כלס להעלות את עצמו . בדקתי בביוס הכל תקין. בדקתי את הווינדוס - שום דבר לא השתנה. עשיתי איפוס להתקני ה PNP דרך הביוס - כלום. הגדרתי כוננים לבד במקום לתת לביוס למצוא אותם בכל פעם מחדש - כלום.שום דבר לא עובד. הכוננים כולם זמינים ותקינים, ועובדים בצורה טובה, כך ששללתי תקלה באחד הכוננים, או חיבור הפוך. WIN98 עובד מצוין בקונפיגורציה הזו. ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? הצילו !?מישהו חושב שהוא יכול ל…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני ינסה לעשות את האשכול הכי מובן שאני יכול: קניתי מחשב מאייבי, מחשב קטן המחשב לצורך גלישה באינטרנט, על המחשב מופעלת מערכת הפעלה טלפונית בשם Windwos CE, הבעיה הגדולה במערכת היא שהיא לא תומכת בעברית, כלומר שנכנסים לגוגל ויש כתב בעברית רואים קיבועים, בנוסף אני לא חושב שיש למחשב BOOT וגם הוא לא פותח קבצי EXE. עכשיו מה אני יכול לעשות ? האם להתקין מערכת הפעלה אחרת ? ואם כן איך ? אין EXE ואין BOOT. יש עברית ? **כל מי שיעזור לי לפתור את הבעיה יתוגמל כראוי!!!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. פרמטתי את המחשב היום, ובטעות מחקתי את האייקון "מיקומי הרשת שלי" מהשולחן עבודה. רציתי לדעת איך מחזירים אותו? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד חדש בן חצי שנה עובד על windows 8. כעת מופיע לי התראה: פקיעת תוקף רישיון ה windows ב30 ביולי נדרש מפתח מוצר. איך אוכל לדעת מהו קוד מפתח מוצר ? לא קיבלתי דיסק או משהו כזה עם קניית המחשב.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי, לאחר שהיו לי וירוסים במחשב החלטתי לפרמט את המחשב ולהתקין את מערכת ההפעלה בשנית. לאחר כל העדכונים העלתי את המחשב שוב ועלתה התקלה הבאה : "בעיה מונעת מ- windows לבדוק במדוייק את הרשיון למחשב זה. קוד שגיאה 0x80090006 לאחר שראיתי את זה החלטתי שאני מפרמט שוב ומתקין שוב ולאחר העדכונים שוב אותה בעיה. אני כבר 3 ימים עובד על המחשב ואני כבר עובד עצות. אני ממש אשמח אם תוכלו לעזור לי תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי פה מלא תראדים על זה אבל אף אחד מהם לא עוזר.... כולם מדברים על Language Pack שאני לא מצליח למצוא ו MUI ל XP שגם אותו אני לא מצליח למצוא כיצד אני עושה את זה???????? אל תדאגו אני לא צריך את זה בשביל עצמי אני לא אוהב עברית בכלל...... אבל אני חייב את זה תודה לכולם על העזרה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כידוע, אי אפשר לנעול מסך בנעילת משתמש המובנית במערכת ההפעלה, כך שבהדלקת המחשב החשבון יתחבר וכל התוכניות ירוצו ואז החשבון יינעל. אני מחפש תוכנה שעושה את זה, כך שאוכל להדליק את המחשב, לחזור לאחר דקה או שתיים והכל כבר ירוץ (כולל תוכנות שמוגדרות לפעול אוטומטית). אשמח לשמוע על תוכנה רצנית שעושה את זה. תודה מראש, תומר
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה עם העברית ברוב התוכנות הכול בסדר אבל יש תוכנות שבהן במקום עברית אני רואה ג'יבריש כמו: notepad++ , מדיה פלייר , מדיה סנטר ועוד... התקנתי את חבילת העברית והכול מוגדר בלוח בקרה ל"עברית" או "ישראל".... מה עושים? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני נמצא אחרי שדרוג ל WIN 10 הכל עובד מעולה חוץ מבעיה אחת. כאשר אני מוריד קובץ שהוא עם סיומת EXE אני מקבל הודעת שגיאה NSIS , אבל אם אני מוציא את הקובץ לשולחן העבודה הוא עובד בלי בעיה. למישהו יש פתרון או נתקל בבעיה הזאת?! עשיתי ניקוי קבצי ספאם סריקת אנטי וירוס ניקוי רג'סטרי וכו' , ועדיין לא עובד.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה מאוד מאוד מוזרה במחשב.... על יום בין השעות 21:00 - ל 22:00, המחשב קורס ומן הסתם מופיע מסך כחול, כל פעם זה בעיה אחרת לרב זה BAD POOL CALLER. אחרי שאני מאתחל הוא שולח REPORT ושם זה אומר שיש איזה בעיה עם DRIVER או התקן מסויים והוא לא יודע מה זה בדיוק.. מה יכולה ליהיות הבעיה? אני כבר נואש ממנה.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי , אני מנסה לשייך אתwww.???.co.il למשל אם מקלידים בדפדפן yahoo (דוגמה) ולאח מכן ctrl+enter הוא ישר נותן www.yahoo.com איך אני עושה כדי ש2 מקשים שונים במקלדת ביחד יעשו את אותו הדבר רק עם co.il ? תודה לעוזרים ;D
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. עשיתי פירמוט וניסיתי להתקין ווינוס 7 אך ההתקנה כל הזמן קרסה והראתה לי מסך כחול וכתוב שם שגיאת חומרה. התקנתי אחרי זה XP והכל היה בסדר, אני לא מבין למה אני לא מצליח להתקין את הווינדוס 7. המפרט שלי - AMD ATHLOM 64X2 DUAL CORE PROCESSOR 6000+ 3.01 GHZ 2 GB RAM ניסיתי להתקין גם גירסאת 64 ביט וגם 86 והקריסה קרתה בשניהם ובמספר פעמים. הקריס לא קרתה בזמן מסים, לפעמיים היא הגיעה בתפריט של הבחירת שפה בהתחלה ולפעמים ב-90% אחוז של ההתקנה. אם תוכלו לעזור לי אני אשמח, לא נראה לי שזאת בעיית חומרה כי אין סיבה ש-XP יעבוד ו-7 לא. עוד דבר, התקנתי XP אבל אין לי שם עברית ולא היה גם באופציות, יש מצב להתקין את השפה ההעברית בדרך אחרת ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקי,אני משאר שזאת בעיית JAVA .. חלונות שאמורים להיפתח לא נפתחים ,האתר Gamer לא עולה לי עד הסוף,הוא נתקע באמצע הטעינה ונשאר ככה,בלי שום תוכן... מאיפה אני יכול להוריד התקני JAVA לדפדפן שלי (IE6)??? הדפדפן לא מבקש להוריד אוטומטית....
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמו שאתם מכירים בדיסקים SATA ניתן להגביר את ביצועיי המחשב ע"י סימון האפשרות הזאת במנהל ההתקנים, מאפיינים על ההארדיסק ומדיניות (רק בויסטה). הבנתי שהפעולה הזאת גורמת לאבדן מידע בהפסקת חשמל, קודם כיביתי את המחשב דרך הכפתור ולא דרך הווינדוס, ושהפעלתי את המחשב מחדש הווינדוס רשם לי שחסר קובץ למערכת (במסך כחול) ולכן ווינדוס לא יעלה, עשיתי תיקון מחשב ע"י הדיסק של ויסטה והמחשב חזר לפעולה... זה קשור לזה שסימנתי את זה? מומלץ להשאיר את "אפשר ביצועים מתקדמים" מסומן כל הזמן? או שבכל הפסקת חשמל כל קבצעי המערכת שהיו בCACHE של ההארדיסק ימחקו ותמיד יהיו חסרים קבצים במערכת?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-