Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי Windos XP Pro + Sp1 ואני רוצה שמישהו ידריך אותי בבקשה איך להתקין אותו במחשב החדש... אני יודע להתקין win98 אבל אף פעם לא התעסקתי עם XP... לפי מה שאני יודע כשאני מקבל בפעם הראשונה את המחשב אני צריך לפרמט את ההארד דיסק לא??? איך אני מפרמט? מכניס דיסקט אתחול של 98? [ככה הייתי עושה שהייתי מתקין win98] ואז עושה דרך הדוס format c: ? ואחרי שפרמטתי איך אני מתקין את הXP? אני יודע מה98 שהייתי עושה win98/loc.... תודה רבה רבה על מי שידריך אותי איך להתקין XP במחשב החדש... למי שרוצה הנה המפרט שלי: http://planet.nana.co.il/eliad111/new.txt אפשר גם לבוא אלי לאייסיקיו: 172206889
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משהו כזה ואחרי זה אני עושה ריסט הווינדוס כותב שמערכת "התאוששה מבעיה חמורה".... ולחצתי על MORE INFO והוא הפנה לקובץ של DUMPMINI או משהו כזה... מישהו יודע מה זה??? זה קורא לי כשאני משחק באיזשהו משחק וזה אף פעם לא קרה לי לפני זה (רק ביומיים האחרונים) אין לי מושג מה זה (אני אנסה לבדוק וירוסים אבל לא נראה לי :-\ ) תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! מצאתי איך מתחברים בעזרת netsh לרשת אלחוטית (באמצעות הפקודה wlan), למשל : connect name=Profile1 ssid=SSID1אני אשמח לדעת איך מתחברים דרך חייגן . . . *שימו לב, אני מדבר על חיוג דרך חייגן שקיים, ולא הגדרה שלו מחדש. **מערכת ההפעלה היא Windows 7 . תודה לעונים!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא בטוח לגמרי שזה זה, אבל לפי הסימפטומים כנראה שמדובר בTrojan.Ecure הסימפטומים הם: * המחשב עובד לאט * עמוד הבית הוא C:\Windows\Secure.html * מה שאני לא עושה, זה חוזר להיות עמוד הבית מצאתי באתר של סימנטק את זה:http://www.sarc.com/avcenter/venc/data/trojan.ecure.html#protection אבל אני לא מצליח להיפטר מהנודניק הזה... ADAWARE לא מוצא אותו, והנורטון בהתחלה גילה לי וירוס ומחק אותו אבל הוא עדיין קיים ועכשיו כשאני מבצע סריקה הוא לא מוצא כלל וירוסים.. ניסיתי גם במצב רגיל וגם בSAFE MODE. ניסיתי את ההוראות בדיוק כפי שכתוב אך ללא הועיל.. אם אני מנסה למחוק את הקובץ secure.html הוא פשוט חוזר ואם אני מנסה לשנות את הקובץ hosts בספריית ווינדוס, זה משתנה חזרה מייד. בדקתי בPROCCESSE…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן כולם, דבר ראשון חג שמח אמי איתמר, אני קניתי מחשב בסוף 2006 ע"פ המלצות מפורום חומרה ועד היום אני מאוד מאוד מרוצה ממנו. שדרגתי אותו מעט (2 מקלות של ג'יגה RAM וכ.קול ליציאה אופטית) מאז שקניתי, להלן המפרט המקורי: Compucase-HEC Midi Tower CI-6A21 Black Front USB 400W NEC ND-3550A Black x 16 Bulk DVD±R/RW Intel Core2 Duo 2.13GHz 2MB E6400 Box CPU Western Digital 250GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD Gigabyte GA-945P-S3 RH Intel 945P Motherboard Geil 1GB (512MB X 2) DDR2 667 Dual Channel Value Memory Computer Assembly EVGA e-Geforce 7600GT KO PCX 256MB DVI Video Card והנה סקרינשוט של CPUZ: כרגע אני מריץ וינדוס XP 32 ביט, וסה"כ בלי תלונות. שימושיי העיק…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי ווינדוס 7 יש לי מצב שינה פועל אבל אני רוצה שכשיש מוסיקה המצב שינה לא יכנס לפעולה מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי אני חדש כאן.. ואני מעדכן אשכול מרכזי של ויסטא באתר בארץ.. אני אתחיל לעדכן גם כאן אם זה מעניין מישהו!.. תהנו סיקור- Microsoft Windows Vista Build 5270 לאחר 11 שעות של הורדה.. ולאחר שעה של התקנה.. זה התוצר הסופי! חלונות ויסטא גרסא אחרונה לשנת 2005. לבנתיים זה החלק הראשון לאחר יממה שלמה של התנסות בגרסא.. חלק 2 יבוא קצת יותר מאוחר! [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש משהו מיוחד שאני צריך לדעת לפני שאני עושה את זה?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מנסה להתקין ווינדוס 7 במחשב וכשאני מנסה להתחיל בהתקנה אני מקבל את ההודעה windows could not format a partition on disk 0. ואז את מספר השגיאה 0x80070057 מישהו יודע מה אפשר לעשות ולמה זה קורה?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי בטעות איזשהו דפדפן לא מוכר וישר מחקתי אותו ,אחרי שמחקתי אותו כל הלינקים שהיו בשולחן עבודה שינו את את הסמל שלהן לסמל כאילו של "error" ואף לינק עכשיו לא עובד וכשאני מנסה להפעיל אחד מהלינקים זה רושם לי "Application not found" וגם כשאני מנסה למשוך מדף האינטנט לשולחן העבודה קישור/קיצור דרך חדש זה עושה לי את אותה הבעיה. מישהו יודע איך לסדר את הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שבוע טוב. יש ברשותי מחשב נייח עם מעבד P4 HT 2.8GHZ שמריץ ווינדוס HOME EDITION ומחשב נייד HP6515EJ שמריץ ויסטה הום פרימיום 32 ביט OEM שהגיע עם המחשב. השאלה שלי ככה,אם אני נכנס מחשב->מאפייני מערכת->הגדרות מתקדמות->משתני סביבה המעבד שם מוגדר בX86 בשני המחשבים. השאלה שלי כזו,האם אחד מהם לפחות לא אמור להראות לי שהוא X64? ככל שאני יודע שניהם משתמשים בליבה כפולה למרות שהלפטופ מצוייד במעבד חדיש יותר C2D T7300. תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברתי שני כרטיסי מסך במחשב עבודה אחד QUADRO לצורך תכן ב CAD והשני GEFORCE 210 לצורך שימוש ביציאת HDMI שלו לביצוע סטרימינג ל TV. הבעייה שלי שלמרות שהכל עבר חלק במנהל ההתקנים כל הדרייברים הותקנו, התמונה עוברת גם ל TV, אין לי אפשרות לבחור תחת ה SOUND את ה HDMI כיציאת AUDIO, למרות שכפי שרואים הדרייבר של NVIDIA כן מזהה את הרסיבר. אנא עזרתכם.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלוםלום לכולם בעיה קטנה. הפכתי לבעליו החדשים של המפלצת , Enermax FS710B . הכל טוב ויפה, פרט לבעיה אחת - עכשיו , בכל פעם שהביוס מגלה את הכוננים, הוא נתקע על הכונן האחרון מעט יותר משהיה עושה בפעמים אחרות, והדבר הכי קטלני - WIN XP משתהה למשך שתי דקות לפני שהוא מתחיל ת'כלס להעלות את עצמו . בדקתי בביוס הכל תקין. בדקתי את הווינדוס - שום דבר לא השתנה. עשיתי איפוס להתקני ה PNP דרך הביוס - כלום. הגדרתי כוננים לבד במקום לתת לביוס למצוא אותם בכל פעם מחדש - כלום.שום דבר לא עובד. הכוננים כולם זמינים ותקינים, ועובדים בצורה טובה, כך ששללתי תקלה באחד הכוננים, או חיבור הפוך. WIN98 עובד מצוין בקונפיגורציה הזו. ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? הצילו !?מישהו חושב שהוא יכול ל…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך אפשר לשנות את השפה של הממשק בווינדווס מעברית לאנגלית מבלי להתקין מחדש? ניסיתי דרך האפשרויות בקונטרול פאנל אבל זה רק שינה את השעון ואת המבנה של התאריך Lil' help plz
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ב-XP יש אפשרות של QUICK FORMAT, ובווינדוס 7 לא זכור לי שיש אפשרות לבחור. האם הפירמוט המהיר, פחות פוגע (בהנחה שפירמוט בכלל פוגע דיסק קשיח)?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , יש לי דיסק מקוי של windows xp sp1 ברגע שאני מנסה להתקין אותו דרך BOOT מ CDROM עולה המסך הכחול של זהוי חומרה ...... לאחר זהוי החומרה הוא רושם המסך כחול למטה - starting windows install משהו כזה ונתקע מה יכולה להיות הבעיה (בנוסף כאשר אני מנסה להתקין מה windows עצמו הוא רשום שמיכוון שקיימת גירסא מעוכנת של windows אין באפשרותו להמשיך בהתקנה ) איך ניתן להתגבר על הבעיה ולהתקין את ה windows רגיל מboot כולל פירמוט (הערה: הדיסק תקין ב 110% ) תודה
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ברשותי הגרסה החלשה יותר של הווינדוז וחשבתי על האפשרות של שדרוג. האם לשם כך אני צריף פרמוט של המחשב/מחיקה של הכונן, או שזה כמו כל עדכון אחר בווינדוז? תודה - - - תגובה אוחדה: - - - הסתדרתי, תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול איך אני יוצר תיקייה משותפת בכונן מסוים על server 2003, שבעצם יופנה לכונן אחר ?.. כלומר בmanage --> shere folders נראה את שם התיקייה אבל בlocation נראה את שם הכונן השני תודה לכולם
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, לפני כמה חודשים היו אצלי במחשב המדיה סנטר ריסטרטים בלתי צפויים שהתרחשו בעת צפייה בסרטים.. בדיקה במעבדה העלתה שלא מדובר בבעיית חומרה. כשהתופעה נמשכה החלטתי לפרמט את הדיסק, ולהתקין מחדש את מערכת ההפעלה. במשך כמה חודשים זכיתי "לשקט", והמחשב פעל ללא דופי, אך בזמן האחרון הבעיה חזרה. ניתוח קבצי הדאמפ מראה שקובץ PACER.SYS הוא זה שגורם למסך הכחול. מה פשר הדבר? האם זו בעיית חומרה כלשהי? במידה והתשובה חיובית, אז מדוע זכיתי לאותו שקט של מספר חודשים? תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי ויסטה חוקי,כל פעם שאני מנסה להיכנס לאקספלורר כתוב לי שעל Com Surrogate להיסגר ואז לא קורא כלום הוא כביכול נסגר אבל הדבר הזה מעצבן כי זה כל פעם שאני נכנס לדיסקים הקשיחים! מישהו יודע משהו על דרך הפתרון של הדבר הזה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הורדתי משחק שאפשר להפעיל אותו רק על service pack 3 ולי יש 2 אז שאני מנסה להתקין את ההעדכון ל-service pack 3 זה עושה לי את ההודעת שגיאה הבאה: שגיאה פנימית,לא ניתן להמשיך בהתקנה. איך אפשר לפתור את זה?? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משהו יכל להסביר לי איך מתקינים סקינים/ גאדג'טים חדשים למחשב? ואם אפשר אתרים שלהם בבקשה... תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המסך כחול הזה כל שבועיים מופיע לי... והוא מופיע לפני עליית הווינדוס.. מה זה יכול להיות חברה? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש קובץ log או משהו שמתועדים בו תאריכים שהמחשב הודלק ונכבה או משהו דומה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים מה אומר המסך הכחול כאשר מפעילים את WIN 7, ומצליחים לעבוד רק דרך SAFE MODE? מה עושים שלב שלב? תודה! זה מה שמופיע על המסך:
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-