עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. יש לי XP SP3 עם אנטיווירוס שלAVG עם אני מנתק את האנטיוירוס הכל עובד יפה אבל עם האנטיוירוס מופעל אז כשאני מנסה ללחוץ על הכונן C אז זה פותח לי "פתיחה באמצעות" אבל את הכונן עצמו זה לא פותח ואז אני נאלץ לעשות פתיחה עם כפתור ימני ו"פתח" יש לזה פיתרון?

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. בינתים, שיניתי את התאריך ונראה שהפסיקו לקפוץ הודעות. יש מצב שזה יעבוד? (כעקרון, החל ממחר זה יתחיל לעשות כיבוי כל שעתיים) אשמח לתשובה זריזה - אחרת אני מפרמט ומתקין XP... תודה!

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. יש לי WINXP PRO ולפעמים הבאר של הוינדוס קופא ולא מתפקד לכמה שניות (מסיבה שלא ברורה לי) אבל שאר המערכת מתפקדת כרגיל! איך אני יכול לפתור את הבעיה המעצבנת הזאת?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. שלום. מותקנת אצלי כרגע במחשב גרסת RC שפג תוקפה והיא עושה לי ריסטים כל כמה שעות. השאלה שלי היא אם אני קונה ווינדוס חדש האם יש אפשרות להעביר את הקבצים וכל הקונפיגורציה של הווינדוס להתקנה החדשה? האם הממשק של ההעברת קבצים יעשה את העבודה? בתודה מראש!

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  5. Started by gforce,

שלום, כאשר אני מנסה להעתיק קובץ (על קובץ שקיים כבר) לשרת הקבצים שלי הוא נותן לי הודאת שגיאה כאשר אני מנסה למחוק את אותו קובץ הוא לא נותן לי ואומר שיכול להיות שהוא בשימוש נכון שהקובץ בשימוש אצל אנשים אחרים אך כשאני מעתיק קובץ לשרת אחר (כאשר הקובץ פתוח ע"י משהו) הוא לא נותן לי שגיאה כנראה שזה בהגדרות של השרת או משהו כזה משהו יודע ??? תודה

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  6. סירטונים ברשת אני רואה בכל מיני צבעים ולא ברור, סרטים מהמחשב שאני מוריד את רמת ה-3D והצבעים אני אורה טוב! התקנתי ועידכנתי דרייברים אבל לא עזר מישהו מכיר תבעייה?

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  7. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%97%d7%9c%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-xp-%d7%a2%d7%93%d7%99%d7%99%d7%9f-%d7%99%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%a4%d7%95%d7%a4%d7%95%d7%9c%d7%a8%d7%99%d7%aa-%d7%9e%d7%97%d7%9c%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-8-1/

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by nati_l,

שלום... לפתע תפריע ההתחל שלי נהיה ריק... מצורף תמונה למה זה קרה ואיך מחזירים למצב שהיה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by ad112,

הייתי רוצה לדעת מי משתמש פה במערכת הנ''ל. אני זקוק לעזרה בהגדרת הרשת. תודה

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  10. בעיקרון השאלה בכותרת אני לא מתכוון לקיצור דרך רגיל אני מתכוון לכזה שבXP הייתי עושה מההגדרות של התצוגה של השולחן עבודה שמהקיצור הזה אפשר להיכנס ישר למאפייני אינטרנט תודה לעוזרים! ofeky1

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  11. Started by אבי11,

שלום יש לי win98 ,כאשר אני מפעיל את המחשב אני מקבל הודעות שחסרים ארבע או חמישה קבצים שהסיומת שלהם vxd אשמח לכל עזרה ועצה איך לפתור את הבעיה - בכל אופן הווינדוס עולה אחרי זה. לתשובתכם אודה אבי

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  12. הינה השגיאה: http://img510.imageshack.us/img510/8474/06012006328aa9.jpg המחשב שלי בOC אבל לא נראה לי שבגלל זה הוא קרס כי הOC לא התאפס והטמפ' שלו בסדר וגם הוא יציב בבדיקות של ORTHOS..(הייתי המשחק אם זה משנה) אפשר לדעת למה זה קרה.. אני לא בדיוק מבין מה הדוח אומר ואיך אפשר לסדר את זה וזה כבר קרה לי לא מעט פעמים .. (פעם בשבועיים +-) תודה.

• 8 תגובות
    • 931 צפיות
  13. נתקע ושום דבר לא עוזר חוץ ממלחוץ על הreset דרך המחשב עצמו...זה קורה לי פעם ב....פעם זה היה קורה לי המון ואז זה הפסיק להרבה זמן ופתאום זה חזר לי בנתיים זה קרה פעמיים...אני זוכר שגם לחברים שלי יש את הבעייה הזאת אבל לעיתים ממש נדירות..מישהו יודע למה זה קורה??

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  14. Started by moo2004,

בשלושה שבועות האחרונים קורה לי משהו מאוד מאוד מוזר!!! כשאני קם בבוקר אני מנסה "להפעיל" את המחשב והוא לא מגיב. במשך הלילה המחשב נשאר דלוק, כשאני מגיע בבוקר אני רואה שהוא לא מגיב. לא רק העכבר אלא גם המקלדת. מקשי ה Caps Lock וה Num Lock לא נדלקים ונכבים. בדקתי את ה Event Viewr ואין לי שם Errorים... המאורר של הספק שלי הפסיק לעבוד, אז החלפתי אותו אבל המחשב ממשיך להיתקע. יש לי XP עם SP2 מישהו יכול להגיד לי מה אני עוד צריך לבדוק? (ולא, אני לא רוצה לפרמט את הדיסקים ולהתקין מחדש מערכת הפעלה)

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. הענקית מרדמונד מכריזה כי כל מי שיורידו ויפעילו את גירסת הנסיון של המערכת החדשה יהיו זכאים לרשיון מלא ורשמי עבורה בעת ההשקה בסוף החודש הבא לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%9e%d7%9b%d7%a8%d7%99%d7%96%d7%94-%d7%97%d7%9c%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-10-%d7%97%d7%99%d7%a0%d7%9d-%d7%92%d7%9d-%d7%9c%d7%9b%d7%9c-%d7%94/

• 94 תגובות
    • 19.4k צפיות
  16. Started by orio2,

שלום, יש לי מחשב דל ווסטרו 3550, ורציתי לפרמט אותו. לא הכרתי את הפונקציה של שיחזור הגדרות הייצרן בrepiar ולכן התקנתי מחדש ווינדוס (הוא לא נתן לי אפשרות לפרמט את הכונן). אח"כ גיליתי שאת המחשבים של דל מחזירים להגדרות יצרן בעזרת לחיצה על F8 אחרי איתחול, ואז שימוש בrepair your computer. כשגיליתי את זה כבר היה מאוחר מידי, כי כשנכנסתי לrepair, לא הופיעה שם האפשרות של איפוס של דל, כי הוא כניראה נכנס לתפריט לשל הווינדוס החדש ולא המקורי. השתמשתי במדריך הזה http://www.goodells.net/dellrestore/win7/win7recovery.shtml והצלחתי להתקין את הווינדוס המקורי של דל (שנמצא בתקיית ריקוברי), הבעיה שהוא לא פירמט לי את המחשב ובעצם השאיר את כל הדברים הישנים. אחרי שהפעלתי את המחשב מחדש, לחצת…

17. צריך המלצה על אתר אמין שדרכו ניתן לבדוק מידע אודות תהליכים חשודים ובכלל הרצים במערכת ההפעלה XP. רשימה של תהליכים שלמשל הייתי מעוניין לדעת אודותם : alg.exe csrss.exe ctfmon.exe HsMgr.exe jqs.exe jusched.exe isass.exe MXmon.exe NclRSSrv.exe NclUSBrv.exe nokiaaserver.exe NokiaMServer.exe nvsvc32.exe rundll32.exe - תהליך המופיע פעמיים. smss.exe wdfmgr.exe wmiprvse.exe

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  18. יש עיניין להוריד קובץ התקנה נקי של וינדוס 10 לusb/dvd, לפרמט את הssd ולהתקין מחדש, או שמספיק לשדרג מ7 ולאחר מכן לעשות reset?

19. התקנתי על מערכת הפעלה xp תוכנה "קונקורדנציה של התנך" ההתקנה היתה מלאה ובסדר הדיסק הוא מחלונות 95 התוכנה עולה וכתוב ברור במסך פתיחה אלא שאני מעלה את הקבצים של סיפורי התנך הפונטים כתובים בגיבריש אשמח לקבל עזרה עם פרוט מלא איך לבצע ולתקן את הבעיה . תודה

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  20. היי, לאחרונה התחלתי להריץ תוכנה שעושה שימוש בdb מסוג postgres על המחשב. שמתי לב שפעולות שטוענות מידע מהdb לוקחות הרבה מאוד זמן. מריץ windows 7 x64 ent על במחשב 8GB RAM DDR3 CPU i5 3570 HD SATA 7200 RPM מה שאני רואה זה זהצריכה של ה CPU וה RAM נמוכות אבל עדיין נעשה שימוש ב page file. למיטב הבנתי המערכת צריכה להשתמש ב page file כשה RAM מלא. מצורפת תמונה. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שאלה בנאלית אבל אני מחובר עם ADSL כבר 5 שנים דרך router ושכחתי כיצד מתחברים עם פקס רגיל. אני מקווה שמישהו פה עודנו זוכר... כמו כן אבקש לדעת: פעם, לפני מס. שנים בטרם היה לי חיבור נון סטופ לאינטרנט אפשר היה להתחבר לאינטרנט מבלי להיות קשור לחברה כלשהי. היה איזשהו טתר עם רשימת חברות ותעריפים, אפשר היה לבחור חברה כלשהי, להתחבר דרכה והתשלום נעשה דרך חשבון הטלפון בהתאם לזמן גלישה עם כל חברה. מישהו יכול להזכיר לי את כתובת האתר וכיצד זה נעשה ? שכחתי...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Zadu,

אז ככה, יש לי כרגע ווינדוס 10 ששידרגתי מווינדוס 8.1 עם Product key מדיסק מקורי שקניתי. אני רוצה לפרמט את המחשב, להתקין עליו ווינדוס 8.1 מהדיסק המקורי עם Product key ואז לשדרג לווינדוס 10 דרך הwindows updates בחינם. אני יוכל להשתמש בProduct key שיש לי מהדיסק אחרי הפרמוט שוב? עוד שאלה קטנה, אחרי שאני מתקיו ווינדוס 8.1 ועושה את השידרוג לווינדוס 10, זה אפשרי לעשות שידרוג בצורה של "התקנה נקייה" שזה ישדרג לווינדוס 10 אבל לא ישאיר שום תוכנה או משהו שהיו קיימים לפני השידרוג?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. התקנתי מערכת מלאה על מחשב חדש, הXP האינטיליגנט החליט לשנות אותיות של כוננים על דעת עצמו ועכשיו המערכת מותקנת על :E וב:C נמצא דיסק ישן שממנו העתקתי כמה דברים. רק עכשיו גם קלטתי למה זה קרה... על :C היה Boot של 98 .... אוף! מה שממש מעצבן הוא שחשבתי על זה מראש, וזה שמותקן כ:E הוא הprimary master... אחרי כל התלונות לשאלה - כאשר אני אנתק את הדיסק הישן יותר, XP ישנה את האות של המחיצה ל:C או שהוא מספיק חכם לא לגעת בsystem partition? אם XP טיפש והוא יחליף אותיות, ברור שזה ישפיע על המון תוכנות - החלפה מסיבית של כל ההפניות ברגיסטרי מE לC עשויה לפתור את הבעיה?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by BlackBird71,

כמעט כל מה שאני עושה עולה לי מסך כחול ורשום בו dumping physical memory to disk אפשר לסדר את זה? והנה ההקבצים של הminidump http://hotfile.com/dl/69124361/b5bf58f/MINIDUMP.rar.html [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by DS,

חברה אני לא יודע מה לעשות לפעמים המחשב שלי לא מציג את התפריט במלואו(של אופציות) בכל מיני תוכנות ועם העכבר גם יש בעיה לפעמים אני לוחץ פעם אחת וזה נפתח ולפעמים זה נפתח רק אחרי שאני לוחץ פעמיים זה מוזר בקיצור כדאי לפרמט?

• 0 תגובות
    • 613 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.