עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by roeesnir,

ב"הוספה והסרה של תוכניות" אין לי אפשרות להסיר את הדפדפן. אני רוצה להסיר אותו ולחזור ל-7.

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  2. עברתי ל-7 מ-XP, סך הכל נחמד רק ה-UAC מעצבן (הועף ממזמן); למה ה-Explorer מתחיל מה-Libraries ולא מה-My computer עדיין לא ברור,אבל מצאתי גם איך לסדר את זה. בנוסף, לפעמים המע' פשוט נתקעת ולוקחת איזה 10 שניות הפסקה, שעדיין לא ברור למה. בכל אופן, הבעיה הזאת אולי שולית אבל ממש מציקה. כל פעם שוינדוס עולה, במסך כניסה כשבאים להכניס את הסיסמא המקלדת היא בברירת מחדל על עברית. לא משנה מה ניסיתי שום דבר לא עוזר; שינית את המיקום, את השפת דיפולט (מן הסתם, אנגלית), אפילו ניסיתי להעיף את העברית כשפת קלט לחלוטין ועדיין כשביצעתי איתחול, במסך כניסה הקלט היה על עברית, למרות שהיא בכלל לא שפת קלט זמינה בדסקטופ.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by eliil1,

נכנסתי לאובג'קטדוק ופתאום אני קולט את ההודעה הזאת " CrashRpt.dll is missing from your computer" ניסיתי להוריד איזה CRASHRPT.DLL ולהכניס לתיקייה SYSTEM32 , ולא ממש עזר... עד היום התוכנה עבדה ועכשיו הוא כותב שחסר את הדבר הזה =S תודה,

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  4. Started by eldadmo,

יש לי את הכלים ל XP אבל משום מה איפוס בקרים בויסטה לא ממש עוזר... אשמח לעזרה. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  5. Started by vitali02,

היום התקנתי וינדוס 7 יש לי שתי מחיצו C ו D ב C היה את הXP ובטעות לא שמתים לב התקנתי ב D ועכשיו מתי שאני מדליק את המחשב אז יש שתי אפשרויות להיכנס לוינדוס החדש או לXP הישן.. אני רוצה למחוק את את הוינדוס החדש מדיסק D ולהתקין מחדש בC איך למחוק? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  6. הנושא די דחוף לי כי אני עומד לקבל מחשב חדש ואני צריך להחליט איזו מערכת הפעלה להתקין עליו. בגלל שיש לנו משחקי ילדים (קומפדיה ועוד) שבוודאות לא נתמכים על ידי 64 ביט, שקלתי להתקין וינדואס 7 32 ביט. אבל הציעו לי להתקין בדיסק אחד וינ. 7 ,64 ביט, ובדיסק נפרד משהו כמו למשל xp שמניסיון בפועל תומך בכל השאר. נאמר לי כי בזמן הפעלת המחשב נכנסים ל-f 10 או משהו אחר, ושם אפשר לבחור את מערכת ההפעלה מבין השניים. אם לא נכנסים לזה, זה עובר לבד לברירת המחדל שנקבעה. רציתי לברר האם זה דבר מאד מסובך לעשותו , והאם יש איפה שהוא הנחיות לכך?

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  7. קונה הארד דיסק חדש האם יהיה לי כדאי להתקין עליו וינדוס 7 והאם זה יכול לעשות לי בעיות לצד הויסטה 64 ביט שכבר מותקן לי האם יופיע לי מסך פשוט שיהיה אפשר לבחור איזה מערכת הפעלה לעלות ומה בנוגע לדרייברים איך המחשב ידע עם מה לעבוד ואם אני יעלה את ההתקנה של וינדוס 7 ילך לכונן שמותקן לי משהו ישן שהתקנתי שהשתמשתי ב ויסטה ואני אנסה להפעיל את התוכנה היא תדע להפעיל את התוכנה? למשל יפעיל את הוינדוס 7 ואנסה לפתוח פוטושופ שהתקנתי על הויסטה בנוסף זה נכון שוינדוס 7 ישתמש ב כרטיס מסך שלי GTX280 בסביבת הדסקטופ וישפר לי את הביצועים הכללים? או שזה נוגע רק לתוכנות ספציפיות כמו המרת סרטים

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by J0HNiE,

יש לי 2 הרדיסקים, 1 של 1TB והשני של 500GB בכונן של ה500 שמתי קבצי גיבוי ופירמטתי את ה1TB ועל גם התקנתי את הווינדוס 7 וביחד עם הכונן של הווינדוס יצרתי עוד כונן. אחרי שהעברתי את הקבצים שרציתי מה500GB פירמטתי גם אותו ועשיתי כונן של 500GB ממנו. אז רק רציתי לשנות את האות של הכונן השני ב1TB. C - system (מחיצת מערכת מה1TB D - one of the 500GB HD (שפירמטתי אותו) E - (המחציה השניה מה1TB) F - אחת מהמחיצות של ה500GB (פירמטתתי אותו) G - אחד מהמחיצות של ה 500GB (פירמטתתי אותו גם כן) ואז מה שנוצר לי זב ככה C - system E - 1TB F - 500GB אז פשוט שיניתי את האות של הכונן E ל D ועכשיו חלק מהתוכנות האייקון שלהם לא מוצג חלק מה file associations לא עובדים.. יש פיתרון לזה?

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  9. Started by drbrain,

התקנתי חלונות 7 מדיה סנטר יש לי שאלה באמצע סרט כשאני לוחץ כפתור ימני ומקבל תפריט יש אפשרות שנקראת מחק - אני רוצה אם ניתן להוריד את האפשרות הזאת כדי בטעות לא למחוק סרטים התקנתי MEDIA CONTROL 0.0.6.5 ואין שם אפשרות או שלא מצאתי תודה שרון

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  10. Started by J0HNiE,

שלום לכולם דבר ראשון אני מצטער אם אני מפרסם את זה במקום הלא נכון פשוט לא הייתי סגור איפה לפרסם את זה ובסוף אמרתי שעדיף לפרסם פה.. אז ככה, כשקניתי את המחשב שיש לי (מפרט בצד), כמו שרשום קניתי עם 4GB זיכרון, עד היום היה לי WIN XP ואני יודע שהוא תומך רק עד ל 3GB זיכרון. היום התקנתי WIN 7 והוא מזהה רק 3GB זיכרון בדקתי לפי הTASK MANAGER וגם בעזרת התוכנה אוורסט. רשום לי installed 4GB total 3GB לפי הTASK MANAGER של WIN 7.. חוץ מזה, יש לי ATI 5770 אבל בהגדרות תגוצה רשום לי רק 5700 series האם אני סתם בפאניקה או שיש מה פה לא בסדר...?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by tomer861,

שלום רב התקנתי כמה גאדגטים חדשים והכל הפסיק לעבוד כל פעם שאני פותח את זה הוא ישר סוגר הכל ואומר שיש בעיה איפה ווינדוס שומר את הגאגד'טים החדשים שמורידים כדי שאני ימחוק אותם? תודה

• 0 תגובות
    • 965 צפיות
  12. היי. ההייתי שמח לקבל מדריך/עצות/טיפים איך לעשות את ווינדוס 7 כמה שיותר דומה לXP מבחינת נוחות, למשל האייקונים למטה בצד ימין ליד ההתחל, שיהיו מסודרים כמו שהיה אצלי בXP שיהיה אייקון של שולחן עבודה שלוחצים עליו יוביל לשולחן עבודה(בסרגל כלים, למטה) ככה למשל: משהו מציק במערכת הזאת, אני לא רוצה שחלונות פתוחים ילכו גם לצד ימין ליד ההתחל וישתלטו עם אייקונים קבועים שנמצאים שם, אני רוצה אותם בנפרד כנ''ל כמו בXP וגם שלא יהיה רווח כזה ארוך בינהם , תראו מעין אופטימיזציה כזאת., שבכל כונן או תיקייה תיהיה לי אפשרות לעשות כלים ואפשרויות תיקיה בול כמו XP (איפה שמסמנים הסתר תיקיות מוסתרות ועוד בין היתר) נניח בהגדרות מתקדמות של המאפייני מערכת, סימנתי 'כוונן עבור הביצועים הטובים…

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by Hen2k,

היי חברים, שאלה קטנה בפי, כרגע אני משתמש ב 2G ram, למרות שיש לי 4G, עקב שימוש בXP 32 bit . רוב התעסוקה שלי במחשב היא גרפיקה, בדגש על פוטושופ, וקצת משחקים... אני שוקל כבר דיי הרבה זמן האם לעבור ל- WIN7 מאחר והוא תומך ביותר מ-2G בגרסת ה-32BIT. (תקנו אותי אם אני טועה ) אז השאלה היא כזאת. במידה ואני מתקין עכשיו את ה WIN7, הוא תומך ביותר מ2G ? , או שמה אני צריך להתקין את הגירסה של 64 bit. רב תודות!

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by J0HNiE,

היי, כרגע יש ברשותי הארד דיסק של 500GB שמחולק ל3 כוננים אחד מהם הוא המערכת. השאלה היא כזאת. אני רוצה לשדרג מXP ל7 ואני רוצה לגבות בערך 200GB מההארד דיסק. הקבצים שאני רוצה לגבות נמצאים בשאר 2 הכוננים הנוספים. אז רציתי לדעת אם אני יכול להעביר את כל הקבצים שאני רוצה לשמור כמו, מוזיקה, סרטים, סדרות, ISO's, והורדות. אם אני אשים את כל מה שאני רוצה לגבות על כונן אחד ואפרמט את ההארד דיסק, ל2 כוננים, אחד מערכת והשני מה ששמרתי, ולאחר ההתקנה של 7 אני אעביר את כל הקבצים לכונן של המערכת ואז אפרמט גם את השני. האם זה אפשרי?

15. Started by alonf29,

שלום אני לא בטוח אם זה קשור לתוכנה או חומרה. הבעיה היא שכל יום המחשב רושם לי על פעולה שאני מנסה לעשות (כמו העתקת קבצים מכונן לכונן, או פעולה עם תוכנות וכו'...) הודעות שאין מספיק זיכרון כדי לבצע את הפעולה שאני רוצה. עכשיו מבחינת הארד דיסק, אצלי הוא נחולק ל2 חלק אחד של המערכת הפעלה וכו' שבו נשאר בסביבות ה100 ג'יגה פנוי וחלק שני בו נשאר בסביבות ה250 ג'יגה. מבחינת זיכרון פנימי יש לי 2 כרטיסים של 2 GB כל אחד. המחשב די חדש (נקנה לפני חודשיים) יש למישהו מוזג מה הבעיה ואיך ניתן לתקן אותה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  16. זה פעם ראשונה שאני נתקע בתהליך פירמוט שכזה, אני לא מצליח לפרמט את הארד דיסק, כלומר: הוא לא מגיע למצב של PRESS ANY KEY TO CONTINUNE אלא הוא מראה לי מקף תחתון שמהבהב כל הזמן וזהו, מה עושים מישהו יודע ....?

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  17. תודה.... [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 823 צפיות
  18. רק אני הבחנתי בכך שההארדיסקים בסביבת המערכות האלה לעיתים "טוחנים" לשווא... בלי כל סיבה מוצדקת?.... ה Indexing Services מבוטלים, מה יכול להיות הגורם לכך? מדובר בתופעה רנדומלית, היכולה להתרחש סתם כך, גם ב Idle מוחלט (נמצא ב Desktop, בלי שום processים תובעניים הרצים ברקע) הנמשכת מס' דקות, עד לפעם הבאה. וכן, ניסיתי לפרמט.

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  19. Started by IME3,

i dont know why but my ability to write in hebrew has vanished i removed some things and changed some settings on Control Panel\Administrative Tools and now i dont have that little English/hebrew switch icon on the taskbar could someone link me to the download that i need so i could re install hebrew i dont want hebrew as the GUI i have all the menus in english i just want the ability to write in hebrew on forums and such toda

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  20. שלום לכולם. היה לי מותקן בכונן סי את גרסת ה RC של וינדוס 7, אך כי נגמר לו התוקף אז התקנתי במחיצה אחרת את הגרסא הסופית. כעת אני מעוניין להפטר מהוינדוס הישן. העפתי את נקודת הכניסה שלו באמצעות EasyBCD וכעת הוא נכנס לי ישירות לוינדוס החדש, אך השאלה אם אני יכול לפרמט את המחיצה ההיא, כי היא המחיצה הראשונה בדיסק ועליה יתכן מותקן ה BOOT LOADER. האם ניתן לבדוק היכן הוא מותקן, ולהזיזו? או שאאלץ לבצע התקנת תיקון. תודה לעונים. (איפה נעלמו ימי ה BOOT.INI הפשוטים..)

21. Started by yacovmateo,

ערב טוב. ניסיתי לפרמט את המחשב שלי לW7 ומשום מה זה עושה לי שגיאה שאני מנסה לפתוח כונן חדש,זה רושם לי את זה: setup was unable to create a new system partition or locate in existing system partition see the setup log files for more information עזרה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by אישי555,

אני רוצה שיהיו תמונות מתחלפות ברקע של שולחן העבודה. יש אפשרות כזאת או רק בשומר מסך?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by lpp.phpme,

שלום לכולם! יש לי נטבוק acer aspire one(יש לו שתי ג'יגה של זכרון) ולפני כמה זמן התקנתי ווינדוס 7 וקיבלתי את גרסאת הסטרטר ואז החזרתי ל-XP. החלטתי שאני לא מוותר ורוצה ווינדוס 7 אולטימייט על הנטבוק שלי ולכן התקנתי את ה-RC1 של ווינדוס 7 ויש לו את ממשק הארו שעובד בצורה חלקה. היום קיבלתי הודעה שהמחשב שלי הולך להיות מושבת(הנטבוק הקטן). עכשיו ברור שאני הולך להתקין ווינדוס 7 כרגיל(את הגרסא הסופית) אבל אני לא רוצה שהסטרטר המעפן הזה יותקן. האם יש למישהו פתרון?!

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by etay34,

שלום, יש לי וינדוס ויסטה 64 ביט ולאחרונה בכל פעם שאני מעלה את המחשב עולה לי ההודעת שגיאה הבאה שקשורה לRUNDLL: " שגיאה בטעינת c:/windows/system32/sshnas.dll המודול שצויין לא נמצא" רציתי לדעת מה הבעיה ואיך פותרים אותה..? תודה מראש.

25. לא יודע למה אבל התחילה לי בעיה מוזרה, בכול פעם שאני מנסה להעביר קבצים ה-explorer קורס (גם כשאני מנסה למחוק קבצים צצה לי הבעיה ). מערכת ההפעלה: WIN XP גירסה:SP3 אנטי וירוס: נורטון 2008 אם יש פיתרון שלא כולל פירמט אני אהיה מאושר כי אני לא יכול לפרמט את המחשב... תודה לעוזרים. יום טוב, שחר

• 0 תגובות
    • 693 צפיות

דיונים חדשים בפורומים