עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום לכולם איזו גירסא של ווינדוס 7 מומלץ להתקין על המערכת הזו- Intel Pentium G620 2.6Ghz Gigabyte H61M Kingston 4 GB DDR III MHz HDD 1TB GT520 1G DDR3 HDMI x32 \ x64 ? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by IG,

שלום לכולם. לפני כשבוע פירמטתי את המחשב ולאט לאט אני מחזיר את המערכת למצב הקודם. מכיוון שאני לא המשתמש היחיד במחשב, יש לי כמה תיקיות שאני רוצה להגביל אליהם את הגישה (אני האדמין). אני זוכר את הפעולה בתור משהו פשוט מאוד- מאפיינים על התיקיה, שיתוף, ושם הופכים את התיקיה לפרטית או שנכנסים להרשאות ומוחקים את כל המשתמשים שלא רוצים שיכנסו\ ימחקו את התיקיה.... הבעיה שאני לא מוצא את האופציה שפותחת את הלשונית של ה"אבטחה" באפשרויות של התיקיה והצ'אקבוקס של ה"הפוך לפרטי" משום מה לא ניתנת לסימון... מה אני מפספס פה? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by FRI,

מעבד - INTEL PENTIUM E5300 BOX לוח אם - FOXCONN TG31-M2 Retail זכרונות - A-DATA 2X2GB 800MHZ VALUE כרטיס מסך - SAPPHIRE HD4830 512MB כונן קשיח - WD 320GB AAKS 16MB מארז - RAIDMAX APEX 802 ספק כח - SEASONIC 400W SS-400ET בעקרון אני צריך אותו למשחקים בינוניים ולפוטושופ, השאלה שלי האם ויסטה 64 ביט יעבוד טוב על המחשב הזה או שהמערכת הזאת תשאב ממנו יותר מדי כוח? אם לא אז איזה מערכת הפעלה לקחת?

• 7 תגובות
    • 707 צפיות
  4. יש לי WIN XP HOME, ועליה התקנתי גרסת שדרוג ל WIN7 ULTIMATE. לאחר תקופת מה נמאס לי מאיטיות המערכת והחלטתי לפרמט ולהתחיל מהתחלה. התקנתי קודם XP ומיד את השדרוג וכןן התחלתי תהליך איטי של החזרת כל התוכנות, אולם לצערי הרב מהירות המחשב נשארה איטית (לא קרה מה שהייתי רגיל כל השנים שהייתי מפרמט מדי פעם ומקבל מחשב רענן). האם יש קשר לכך שהשתמשתי בגרסת שדרוג?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. מדובר בפניום 3 בעל win xp SP2 החלטתי לעשות upgrade לווינדוס שמתי את הדיסק ובמקום להתקין "התקנה חדשה וטרייה" בחרתי באפשרות של "שדרוג" כך שהקבצים הקיימים כל המסמכים לא ימחקו. בסופו של דבר אחרי הריסט החד פעמי שבו מופעל המסך הכחול ב DOS התקבלה ההודעה הבאה: האפשרות היחידה שקיימת מרגע זה היא F3 ליציאה ואז זה חוזר חלילה.. (עושה ריסט ובסופו של דבר מגיעה לאותה הודעה) ד"א אם אני בא להיכנס לווינדוס או אפילו להפעיל אותו במצב Safe mode המחשב מאתחל את עצמו (לכן אני חייב להיכנס להתקנה) אני מעוניין לפרמט את המחשב אך לפני זה להעביר קבצים חשובים מ C ל D איך אפשר לעשות את זה בלי ווינדוס?

• 7 תגובות
    • 778 צפיות
  6. Started by Hen2k,

היי חברים, שאלה קטנה בפי, כרגע אני משתמש ב 2G ram, למרות שיש לי 4G, עקב שימוש בXP 32 bit . רוב התעסוקה שלי במחשב היא גרפיקה, בדגש על פוטושופ, וקצת משחקים... אני שוקל כבר דיי הרבה זמן האם לעבור ל- WIN7 מאחר והוא תומך ביותר מ-2G בגרסת ה-32BIT. (תקנו אותי אם אני טועה ) אז השאלה היא כזאת. במידה ואני מתקין עכשיו את ה WIN7, הוא תומך ביותר מ2G ? , או שמה אני צריך להתקין את הגירסה של 64 bit. רב תודות!

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by Your-AsSaSsiN,

טוב, דבר ראשון לא ידעתי אם לפתוח נושא חדש או לשאול את השאלה בדיון של SP2, אבל עיינתי בדיון וראיתי שמדובר בו בעיקר על דעה בנוגע לחבילת העידכונים ולא על בעיות לגבייה אז פתחתי נושא חדש. הנה הבעיה: לחבר שלי יש מחשב, די ישן - עם מעבד Celeron, והוא התקין SP2, טוב בסדר, התקין ואז המערכת הפעלה לא עלתה, כאשר ראו את הלוגו של Windows ואת הפס מתחתיו, הפס נתקע. טוב הוא אמר לי בוא תפרמט, פירמטי והבאתי לי דיסק עם Windows XP Pro ו- SP2 מובנה, כמו שיש במדריך שבראש הפורום. גם אז ה-Windows סירב לעלות, מערכת ההפעלה לא עלתה אפילו פעם אחת לאחר הפירמוט ולמרות שההתקנה עברה חלק היא סירבה לעלות.... למזלי, היה לי גם את הדיסק הישן של SP1, התקנתי לו אותו והוא עבד... אבל מה גורם ל-SP2 לא לעבוד ? …

• 7 תגובות
    • 770 צפיות
  8. Started by Dror Arasheven,

משום מה הכונן c מתמלא יתר על המידה . ואני לא יודע מאיפה זה מגיע .... למשהו יש פתרונות ?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. יותר מה 5 גגה כי זה לא הגיוני אחריי פירמוט ...זה תפס לי כל כך הרבה מקום פנויי

• 7 תגובות
    • 824 צפיות
  10. לחצתי על מקש ימין. יש תפריט. יש בו אפשרויות : 1. זוווווולה 2. ריבה במיץ 3. לחם יבש 4. טלפון של חמותי אני רוצה ( נניח ) : 1. טלפון של חמותי ( לא באמת, אפ'חד לא רוצה ת'טלפון של חמותו ) 2. ריבה במיץ 3. זוווווולה 4. לחם יבש איזו תוכנה מבצעת את זה על ויסטה ? תודה.

• 7 תגובות
    • 977 צפיות
  11. שלום ותודה מראש, מדובר במחשב נייד DELL D510, אשר עבר פירמוט והתקנה מחדש של WIN XP PRO. כאשר אני מנסה לכבות את המחשב בצורה תקינה על ידי win, המחשב לא נכבה, כל האייקונים והסרגל נעלמים, ונשאר רק הרקע של שולחן העבודה. הצורה היחידה שבה אני יכול לכבות את המחשב היא ע"י כפתור ה power, אך כמובן שכך אני לא יכול לעשות כיבוי תקין, ומכיוון שיש לי הרבה עדכונים שהמחשב צריך לעשות בעת כיבוי בגלל שהוא פורמט, אני לא יכול לעשות אותם. כאשר אני מעלה את המחשב ב safe mode, אני מצליח לכבות את המחשב כראוי, אך הוא לא מבצע את העדכונים. תודה רבה לכל העוזרים.

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by prhing,

יסתדרתי אפשר לנעול !

• 7 תגובות
    • 742 צפיות
  13. Started by MasteRoi,

טוב אז ככה יש לי פנטיום 3 1000Mhz , זכרון 256 SDRAM , שני הארדיסקים (40 ג'יגה + 20 ג'יגה) מאז שהתקנתי את האקספי בעברית עליתי על בעיה מוזרה שלא הייתה באקספי באנגלית. כאשר אני מסייר בתיקיות (מחשב שלי וכד') הכל נע לאט כ"כ והעכבר זז לאט. כמו כן רציתי לדעת מה העדכונים הכי חדשים עבורה? האם SP1 יש בגרסה העברית? או שפשוט כדאי לי להמתין ל SP2? או שבכלל דרוש התקנה קודמת של SP1??? בתודה!

• 7 תגובות
    • 583 צפיות
  14. יש לי פחות ממאה מגה פנויים בכל אחד משלושת המחיצות במחשב וכל הזמן קופצים לי חלונות בשורת משימות המודיעים לי על כך, זה כבר בלתי נסבל, כיצד אני מבטל את קפיצת החלונות המודיעים על חוסר מקום? (אני משתמש ב-windows xp) תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by guyl3,

Windos could not complete the installation. To install Windos on this computer, restart the installation " לאחר הכנסת דיסק המערכת (WIN 7 home prem - אני ניסיתי ל"לתקן את המערכת אך כמובן שלא נמצא שום בעיה -כמו תמיד פונקציה בלתי אמינה .לכן ניסיתי לשחזר לפני נקודת שחזור, הבעיה היא בהודעה נוספת שיוצאת "עליך להפוך לזמינה הגנת מערכת בכונן " כמובן שזה מתורגם מאנגלית - אין לי מושג אין למצוא את זה באנגלית בחיפוש בגוגל מצאתי משהו שקשור לBITLOCKER אבל אין לי מושג האם זה שייך לנושא .

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. Started by niva401,

לאחר העלאת מ"ה אני מקבל מסך ריק עם סימנים מוזרים (ראה קובץ מצורף) במקום את שולחן עבודה מצב SAFE MODE תקין, וגם בדקתי וירוסים ורוגלות- מה עוד נשאר לבדוק לפני התקנה מ"ה מחדש? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by eladn,

היי חברים התקנתי לפני ימים אחדים חלונות ויסטה ונתקלתי בבעיה די מוזרה. כשאני מנסה להיכנס לצ'אטים ברשת (נענע,תפוז וכו), אני מקבל הודעת שגיאה שלא ניתן ליצור תיקיה בשם i2i משהו תחת program files. כמובן שההודעה הזו לא הופיעה במערכת ההפעלה הקודמת (XP) האם מישהו נתקל בהודעה הזו ויכול לסייע לי? אציין כי התקנתי פקד Active X כפי שנתבקשתי בתחילה. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 598 צפיות
  18. שלום כולם יש לי וואחד בעיה יש לי מחשב פנטיום 3 שיש בו 2 הרד דיסקים הראשון של גיגה שמותקן עליו ווינדוס 95 שיש עליו מידע חשוב של הנהלת חשבונות של העסק של אבא שלי שהרד דיסק זה היה לפני זה במחשב של פנטיום 1 ענתקיה 100 הרץ קיצר בגלל שאי אפשר היה לפרמט אז העברנו את הארד דיסק הזה איך שהוא בלי פרמוט בלי כלום לפנטיום 3 ויש עוד הרד דיסק של 12 גיגה מפורמט שעליו אני רוצה הלתקין ווינדוס 98 ובעצם לעשות 2 כוננים אחד של ווינודס 98 שהיה C וווינודס 98 תהיה מערכת ההפעלה ודיסק שני של הגיגה שעליו ישאר המידע החשוב ועדיין היה אפשר לעבוד עליו אבל עם ווינדוס 98 אני צריך לעשות את זה בלי לפרמט את הדיסק עם המידע החשוב קיצר איך עושים את זה ? תודה!

• 7 תגובות
    • 694 צפיות
  19. Started by Dan1989,

אוקיי יש לי 2 בעיות: 1) קפץ לי איזה עידכון של windows אתמול, ולחצתי לו להוריד. הוא נתקע על 0% משום מה, ושכיביתי את המחשב והדלקתי מחדש, הוא שוב היה שם, תקוע. מה לעשות? 2) יום אחד התצוגה ב"המחשב שלי" השתנתה. למי שלא הבין אני מדבר על זה שהעמוד היה מחולק לכוננים.. ד"א יש לי xp professional. מצורפת תמונה של איך זה עכשיו. איך אני מחזיר את זה למצב הקודם? ומה גרם לזה להשתנות פתאום?

• 7 תגובות
    • 904 צפיות
  20. האם המפרט הבא יצליח להריץ ווינדוס 98 SE ולהריץ סרטי DIVX ו-XVID עם כתוביות:? מעבד פנטיום 1 200 מגהרץ זיכרון 32 מגבייט של לא זוכר איזה חברה לוח אם ממזמן שחכתי איזה כרטיס קול הכי פשוט של CREATIVE הרדיסק 4 גיגה של לא זוכר איזה חברה בתודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 729 צפיות
  21. קודם כל מצטער על כל השאלות .. אני לא מצליח להעתיק קבצים ב ויסטה ..אני רק רוצה להעביר סרט או איזה קובץ אחר ממקום למקום באותו כונן הוא חושב לי שעה כאילו מה כבר ביקשתי ממנו !! למה זה קורה למה יש את האיטיות הזאת ה WINDOWS הזה ?זה נראה כאילו ה HD כל הזמן עסוק אפילו שאני לא עושה כלום יש פיתרון לבעהי הזאת ?

• 7 תגובות
    • 831 צפיות
  22. Started by Rio_911,

התקנתי את ווינדוס 7, 32 ביט, RC ואחרי כמה זמן שאני לא ליד המחשב הוא נכבה לי אוטומטית.. לא ממש ברור לי למה... כשאני מדליק אין איזו הודעה או משהו כזה.. מעבד i7 920 6 ג'יגה ראם (מתוכם שמישים 3.25) אני כנראה היום אתקין את הגירסא של 64 ביט.. פשוט היה לי דיסק מוכן של 32 אז חשבתי לנסות בנתיים

• 7 תגובות
    • 952 צפיות
  23. שלום לכולם. במשך חודש שלם ויסטה ואקס פי עובדים זה לצד זה באופן מושלם. עכשיו במשך שלושת הימים האחרונים עבדתי על האקס פי באופן רצוף ללא איתחול וכשקמתי הבוקר ועשיתי איתחול הופיעה התפריט בחירה בין ויסטה ואקס פי ובחרתי באקס פי ובאופן בלתי מוסבר האקס פי חדל לעלות כלומר איך שאני בוחר באפשרות לעלות אקס פי אני רואה מסך שחור עם סימן בצד שמאל למעלה וזהו. עישיתי איתחול כדי לנסות ולהגיע ל safemode אבל גם זה אינו עובד. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? בתודה מראש ניר.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. יש לי מחשב עם תופעה די מוזרה. יש לי מחיצה ללא אות, ואין לי אפשרות לעשות איתה כלום, רק למחוק אותה. כשאני נכנס ל"מחשב" (ie. my computer), האקספלורר פשוט טוען בלי סוף ולא מציג לי כלום. אני מניח שזה בגלל שהוא לא מצליח להבין מה זאת המחיצה הזאת... לא ידוע לי אם יש משהו שם, אז אני לא רוצה סתם למחוק אותה מישהו נתקל בדבר כזה? מה אפשר לעשות עם זה? (אין אפשרות לתת למחיצה אות, כל האפשרויות בתפריט קליק ימני מבוטלות חוץ ממחיקה של המחיצה)

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. יש לי לפטופ של LG עם ויסטה הומ בייסיק עכשיו, הגדרתי תכרטיס רשת שיתחבר למודם(נתב אלחוטי) שלי, הכנסתי את הקוד הצפנה של המודם, הוא מזהה תמודם אבל לא מתחבר לאינטרנט במרכז הרשת והסיתוף הוא מראה שהוא מחובר למודם ושאין חיבור לאינטרנט .. מה עושים?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.