Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
יש ליתוכנה שעושה בעיות בגלל שהנתיב לשם המשתמש הוא בעברית. איך אפשר לשנות לאנגלית? Windows10 Pro
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
בעיה שהחלה לפני כמה ימים. משום מה, אני לא מתליח להיכנס לאתר הזה, ולפעמים לעוד כמה אתרים, אבל שאר האתרים (מאובטחים או לא) אני נכנס ללא בעיה. פשוט מקבל dns error - page cannot be displayed . יש לי ראוטר. אין תוכנת פיירוול ושל הווינדוס מזמן מנוטרל. האם מישהו נתקל בבעיה כזו?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשאני לוחץ מקש עכבר ימני על איזשהו פריט בתפריט ההתחלה המהיר שממוקם בצד שמאל של הבר התחתון נפתח התפריט של האייקון אבל אם אני לא בוחר בשום אופציה ועובר לצורך הדוגמה לדפדפן האופציות נשארות פתוחות. עזרה?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברה אני רוצה לדעת אילו קיצורים טובים ויעילים יש לווינדוס? יש את המקש הזה שבין הCRTL ל ALT אני לא יודע איך קוראים לו אבל אני יודע שיש כל מיני קיצורים שיכולים להקל עליי מאד את החיים, אני מכיר : מקש מיוחד + D מעלה את הדסקטופ ולחיצה נוספת מעלה את כל החלונות שהיו פתוחות לםני הלחיצה הראשונה. מקש מיוחד + L זה עושה החלף משתמש. מקש מיוחד + R זה RUN וזהו זה כל מה שאני יודע אתם יכולים להוסיף לי עוד?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחר שהחיבור מוגדר, ב windows 10 צריך 4 הקלקות כדי להתחבר לאינטרנט (VPN). ב windows 8 היה אפשר להתחבר ב 2 הקלקות. אולי זה מפריע רק לי אבל יש דרך מהירה יותר להתחבר ? תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם התחילה אצלי בעייה לפני מספר ימים במחשב יש לי win 7 64 bit ultimate הבעייה היא: כאשר אני פותח חלון כלשהוא (דפדפן, my computer, וכו') לאחר כמה דקות החלון מספיק להיות נבחר (כאילו בחרתי בחלון אחר), אני לוחץ שוב על החלון והוא חוזר להיות פעיל המצב חוזר על עצמו כל כמה דקות, "משהוא מבטל לי את הבחירה של החלון" יותר גרוע שלאחר כמה שעות המחשב קופא ולא ניתן לשחרר אותו אלא רק על ידי אתחול של המערכת הרצתי שתי תוכנות אנטי ווירוס: AVAST ו AD-AWARE ולא נמצא שוב ווירוס אשמח לעזרה איך להעיף את הדבר הזה מהמחשב שלי בברכה ski farm
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשאני נכנס לתיקיה עם קבצים בכונן חיצוני , התיקיה נתקעת. בשיוט בתיקיות אחרות- הכל בסדר. זה ככה רק בכונן החיצוני. נראה לי שהוא נדבק במשהו. למישהו יש מושג כיצד לסדר זאת? אשמח לעזרה פשוט, אין לי כרגע גישה לשום קובץ בכונן
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה, שבכל פעם שאני מקבל הודעה על דף מדפסת שנתקע וכדו' האני לוחץ על הכפתור המבשר לי על הודעה מוינדוס, ואז וינדוס בדראמטיות משחירה את המסך, פשוט מכבה אותו, מפסיקה למספר שניות, ואז מודיעה לי בקטנה שחסר דף במדפסת... בשביל זה היה צריך להתקדם לוינדוס שבע? לא ניתן להודיע הודעות כאלה בלי כזו דראמה? כמו בוינ-אקס-פי שפשוט היית מקבל הודעה ומטפל בה וזהו? אשמח למי שיעזור לי לפתור את הבעיה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לצרכי ניסויים, אני זקוק להתקנה של מס' מערכות הפעלה שונות (בעיקר xp pro, 2003 server 32/64bit) על אותה חומרה (יענו מחשב אחד). פתרון של VMWare לא מתאים לי מאחר והוא מעוות את כל מסקנות הניסויים (נעשה כבר). יצא לי בעבר להתקין 2 מערכות הפעלה על אותו כונן, ואז במהלך BOOT יש בחירה איזה מערכת הפעלה להעלות. האם זה יעבוד בהתקנה של 4-6 מערכות הפעלה שונות על אותו כונן ? לדוגמא שתי התקנות XP PRO אחת 32 ביט ואחת 64 ? לחילופין אני מחפש אם בכלל קיימת תוכנה (מיני מערכת הפעלה?) שיודעת לנהל כמה מערכות הפעלה, ואם קיים snapshot אז בכלל אהיה מאושר. מישהו שמע על כזה דבר ? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב בסלון שמריץ ויסטה ומחובר לאינטרנט דרך מודם של הוט (ספק בזק בינל). דרך הקיר עובר נקודת רשת לחדר אחר עם מחשב נייד. עד עכשיו הייתי מתחבר לאינטרנט ב2 המחשבים בלי בעיה בשיטה הבאה: מחשב 1 בעל 2 כרטיסי רשת כרטיס אחד מחובר למודם כרטיס שני מחובר לקיר במחשב השני (בחדר השני) הייתי מחבר כבל רשת מוצלב וגולש בלי שום בעיה באינטרנט,המחשב הריץ XP כעת קניתי מחשב נייד חדש עם ווינדוס 7 חיברתי את הכבל רשת המוצלב כמו שהיה במחשב ההוא בלי להגדיר משהו מיוחד.הוא מזהה הוא נותן לי לגלוש אך האינטרנט לא עובד בצורה חלקה יש לי איקסים במקום לינקים/תמונות (למרות שמותקן פלאש וג'אווה),לעיתים קרובות אני רואה את השגיאה הבאה: ל- Internet Explorer אין אפשרות להציג את דף האינטרנט …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשאני מנסה להפעיל שומך תלת מימדי ב-xp mode הוא לא מציג לי את התצוגה המקדימה. כשאני לוחץ על כפתור ה"תצוגה מקדימה" מטיילת לי על המסך הודעה "אין אפשרות ליצור את התקן ה-Direct3d". במנהל ההתקנים יש לי סימן שאלה צהוב על "התקנים אחרים" כשאני פותח אותו מופיע לי 3 פעמים Virtual PC Integration Device - ליד כולם מופיע סימן שאלה צהוב. אם זה משנה עם עובד עם Win 7 professional באנגלית. ה-xp mode על ה-Win 7 שלי. ב-Win 7 אין לי את הבעיה הזאת. איך פותרים את זה? תודה מראש, dr70
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, הבנתי שבעדכון הקרוב של וינדוס 10 (THRESHOLD 2) יהיה ניתן להתקין את מערכת ההפעלה על מחשב חדש ע"י הקלדת הקוד של מערכת הפעלה קודמת שיש ברשותי (7 או 8). כרגע יושב לי על הדיסק קובץ ההתקנה של win10 בגרסה ששוחררה באוגוסט שהורדתי מהלינק שתוכנת העדכון של ווינדוס יצרה. איך אני יכול לדעת מה הגרסה של קבצי ההתקנה? או לפחות לדעת שהעדכון הנ"ל הורד למחשב ואני יכול להכין Bootable USB שיש עליו את הגרסה האחרונה? אפשרות אחרת הא להתקין את הגרסה שיש לי עכשיו על מחשב חדש (גרסה שלא ניתן יהיה לעשות לה הפעלה (ACTIVATION) מכיוון שהיא לא הותקנה ע"ג מערכת הפעלה קודמת (לא בא לי להתקין 7 לעדכן אותו ואז להתקין 10) ולקוות שהמערכת תאפשר לי לעדכן לגרסה החדשה ולבצע רישום של התוכנה. מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ווינדוס חוקי מותקן לי על המחשב. קניתי מחשב חדש ואני רוצה לבטל את הווידוס על המחשב הישן ולהתקין אותו על החדש. איך אני עושה את זה. אם אני פשוט מתקין אותו על החדש יהיו שני רישומים של אותו סיריאל?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי בעייה - הקספלורר נפתח עם הדלקת המחשב. הדבר מאד מאט את תהליך ה-startup. כמו כן ב - msconfig אני לא מזהה את האקספלורר בתגית ה startup על מנת לבטלו. הרצתי מספר תכנות spyware אבל זה לא עזר... מישהו יכול לעזור???? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה להוסיף את SP1 לתוך דיסק התקנה של WINDOWS 7 אני משתמש ב RT 7 LITE כדי להטמיע אבל התוכנה יודעת להטמיע רק למערכת אחת בכל פעם הכוונה שלאחר שהטמעתי לתוך הIMAGE של PRO אני חייב לכבות את התוכנה ולהיכנס שוב כדי להטמיע את החבילה בIMAGE של HOME וכך הלאה כל חבילה וחבילה האם למישהו יש רעיון אחר או תוכנה אחרת שעושה את הכל בייחד ???
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האינטרנט מקודם היה לי מהיר הרבה יותר והייתי מוריד על 200..... (עם sp1) עכשיו התקנתי sp2 ואני מוריד על 30-50 והאינטרנט לא מהיר כמו מקודם. שמעתי משהו ש-microsoft לוקחת 20% .... \ אולי צריך להגדיר משהו? עריכה: אופס בטעות שמתי את זה בפורום לא נכון. תעבירו לפורום Windows ד"א החיבורים מוגנים בפירוואל
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה מאוד מאוד מוזרה במחשב.... על יום בין השעות 21:00 - ל 22:00, המחשב קורס ומן הסתם מופיע מסך כחול, כל פעם זה בעיה אחרת לרב זה BAD POOL CALLER. אחרי שאני מאתחל הוא שולח REPORT ושם זה אומר שיש איזה בעיה עם DRIVER או התקן מסויים והוא לא יודע מה זה בדיוק.. מה יכולה ליהיות הבעיה? אני כבר נואש ממנה.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מתכננים לרכוש גירסה חדשה של מערכת החלונות הבאה, ואין לכם מושג מה לעשות עם מדיה אופטית? אל חשש, מסתמן כי במיקרוסופט יציעו לכם גם גירסת כונן USB אלטרנטיבית לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/חלונות-10-תהיה-לרכישה-גם-בפורמט-כונן-usb/
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה שהוא יעלה לי את שולחן העבודה ולא את האריחים.. הבנתי שזאת אפשרות חדשה ב8.1 ורציתי לדעת איך אני עושה את זה.. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחר בעיה עם הקבוצה הביתית שאי אפשר ליצור קבוצה ביתית- "ל Windows אין אפשרות להגדיר קבוצה ביתית במחשב זה"... החלטתי לעשות תיקון\שידרוג לווינדוס(לא פירמוט)כשאני מכניס את הדיסק ובוחר בשידרוג, השדרוג נכשל בגלל שהעידכונים במחשב יותר עדכנים ממה שאני מנסה לשדרג: [TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD]הבעיות הבאות מונעות את ביצוע השדרוג של Windows. בטל את השדרוג, השלם כל אחת מהמשימות ולאחר מכן הפעל מחדש את השדרוג כדי להמשיך. [/TD] [/TR] [/TABLE] הגירסה הנוכחית של Windows המותקנת במחשב שלך היא עדכנית יותר מהגירסה שאליה אתה מנסה לשדרג. ל- Windows אין אפשרות להשלים את השדרוג. [TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD]שדרוג Windows ישפיע על התכונות הבאות: [/TD] [/TR] [/TABLE] כל ערכות השפה המותקנ…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה מה שחבר שלי שלח לי היום בICQ: יש לי איזה בעיה במחשב ואני חושב שאתה יכול לעזור לי. כשאני לוחץ לעשות סיים משימה (קנטרל + אלט+ דליט) החלון נפתח וישר נסגר! אותו דבר גם כשאני עושה בהפעלה (RUN) אם אני כותב לו msconfig. הרצתי סריקה עם אד-אוור6 ועשיתי בדיקת ווירוסים, כלום! מה אני יכול לעשות?? אין לי מושג איך לפתור את זה...
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום היום סתם הסתכלתי במחשב שלי לחצתי על מאפיינים במחשב שלי ופתאום אני רואה שיש שלוש משתמשים שאני לא מכיר. מישהו יכול לומר לי אם משתמשים/פרצו למחשב בלי לדעת? התמונה: http://www.siz.co.il/my/dfndn0qwzylw.png תודה למגיבים! [br]פורסם בתאריך: 24.11.2010 בשעה 14:34:24 http://www.siz.co.il/my/dfndn0qwzylw.png
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מקבל מסך כחול באופן אקראי לחלוטין במחשב נייד עם XP. בקובץ ה-MINIDUMP שבדקתי מצויין למטה שהתקלה בעקבות הקובץ ntoskrnl.exe. כיצד מתקנים מצב זה? ניסיתי דרך מסוף השיחזור של XP להחליף את קובץ זה עם המקורי מתוך הדיסק -> הצלחתי להעתיק לאחר ריסטרט כשהמחשב עולה אני מקבל מסך כחול עם Fatal Error. החזרתי את המצב לפני ההחלפה של הקובץ וביצעתי תיקון לקובץ ה-BOOT.INI. כשהעלתי את המחשב לאחר הזנת סיסמא קיבלתי שוב מסך כחול. מה עוד אפשר לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ! לאחרונה שדרגתי את מערכת ההפעלה של הלפטופ של חברת DEL VOSTRO 3550 מ WIN7 ל- WIN8 אולם ה- bluetooth לא פועל. הורדתי קובץ מאתר DELL אך עדיין לא עובד. מה עליי לעשות ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
כשיוצרים קיצור דרך, יש אפשרות שכלוחצים על הקיצור, הוא יפעיל קודם משו אחר ואחר כך את הקיצור דרך.. בקיצור אפשרויות מתקדמות, כמו שאתם יכולים לראות בתמונה הזאת: בשורה של Target, יש תוספת רואים? הינה עוד קיצור דרך מסוים, ואני רוצה שכשאני לוחץ עליו תעלה קודם תוכנה אחת, ואז התוכנה שהקיצור דרך מפנה עליה...אז מה אני אמור להוסיף בשורת קוד שם? **זה הכל בהנחה שזה אפשרי, בעצם אני די בטוח שכן.. ** תודה מראש לעוזרים
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-