עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by ofer_mat,

משהו יודע מה אומר ERROR 102 ב Event Viewer של ה XP הוא מגיע עם ניתוק של המחשב (HARD RESET ) אין לי מצב מסוים שזה קורה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Spawn123,

הלן !!! אני רוצה לדעת לפעמים הבאות איך אפשר להתקין את- Windows Xp היישר מ- Dos? כי זה מעצבן להתקין קודם 98 ואחרי זה את ה-XP

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. בוקר טוב חברים , לפני כמה ימים התקנתי במחשב שלי windows 7 (סוף סוף ) בכל מקרה , מאז ההתקנה כל פעם שאני עוזבת לשניה את המחשב המסך נכבה . ברור לי כי פשוט צריך לשנות את ההגדרות חשמל במחשב , אך הווינדוס שלי באנגלית ואני מפחדת לגעת בדברים שאני לא אמורה אשמח לקבל עזרה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. האינטרנט מקודם היה לי מהיר הרבה יותר והייתי מוריד על 200..... (עם sp1) עכשיו התקנתי sp2 ואני מוריד על 30-50 והאינטרנט לא מהיר כמו מקודם. שמעתי משהו ש-microsoft לוקחת 20% .... \ אולי צריך להגדיר משהו? עריכה: אופס בטעות שמתי את זה בפורום לא נכון. תעבירו לפורום Windows ד"א החיבורים מוגנים בפירוואל

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. יש לי לאפטופ שעליו מותקן WINXP SP2 MEDIA CENTER ורוצה ACTIVATION.. הוינדוס מקורי ולמרות זאת כאשר אני עושה ACTIVATION הוא כותב לי שהוינדוס כבר הופעל ויוצא בחזרה לLOGIN וכך הלאה. המצב היחיד שבו אני יכול להיכנס למחשב הוא בSAFE MODE כאשר כרטיס הרשת לא מהווה פקטור.. ולמרות זאת - נשארה על המחשב תיקיה משותפת לכן אני יכול להעביר לשם משהו במצב רגיל כאשר הוא בLOGIN ואז לבוא ולהפעיל את זה בSAFE MODE... ניסיתי לשים שם WIN XP SP2 מהדיסק המקורי ולהפעיל במצב בטוח ואז כשהוא ביקש סידיקי נתתי לו אבל הוא כתב שהסידיקי לא נכון(ועוד פעם - הסידיקי מקורי לגמרי) ניסיתי גם ליצור דיסקט בוט ולנסות דרך MS-DOS לתת בוט מההארדיסק - אבל הדוס לא מזהה את כונן C בכלל..(אני כותב c: והוא פשוט כותב שאין כזה ד…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by KrustyTheKlown,

ומה זה משנה בהארד דיסק ???

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שאלה קצת לא שגרתית: כאשר קונים מחשב חדש בארץ, ולא משנה מאיזו חברה, ברוב המקרים הוא מגיע עם מערכת הפעלה מותקנת. בחלק מהמקרים (אם לא ברובם) מחיר מערכת ההפעלה אינו כלול במחיר קניית המחשב. כיצד עובדת החוקיות בעניין, כאשר ספק מחשבים יכול להתקין מערכת הפעלה במחשב שהוא מוכר מבלי שתירכש על ידי הלקוח?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. מישהו יכול להביא לי גאג'ט של שעון דיגיטלי ל WIN7? ואם מישהו יכול אז שיביא את השעון שיש בתמונה הזאת: http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=7394204&page=2 למשתמש הראשון בעמוד השני יש כזה גאג'ט שמראה גם את התאריך וגם את השעה,אם מישהו יכול להביא לי את הגאג'ט הזה אני ישמח. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Avocado,

לפני כמה ימים קרה לי משהו מוזר, כשאני גורר חלונות במחשב אני רואה רק את המסגרת שלהם נגררת כאילו, עד שאני עוזב את הלחצן. פעם הייתי רואה ממש את כל החלון זז. מישהו יודע איך מסדרים את זה? לא הצלחתי למצוא תשובה תודה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. Started by tamir245,

שבוע טוב. יש ברשותי מחשב נייח עם מעבד P4 HT 2.8GHZ שמריץ ווינדוס HOME EDITION ומחשב נייד HP6515EJ שמריץ ויסטה הום פרימיום 32 ביט OEM שהגיע עם המחשב. השאלה שלי ככה,אם אני נכנס מחשב->מאפייני מערכת->הגדרות מתקדמות->משתני סביבה המעבד שם מוגדר בX86 בשני המחשבים. השאלה שלי כזו,האם אחד מהם לפחות לא אמור להראות לי שהוא X64? ככל שאני יודע שניהם משתמשים בליבה כפולה למרות שהלפטופ מצוייד במעבד חדיש יותר C2D T7300. תודה.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by winw8888,

יש לי VM של WIN7 ב VM הזה יש רק יוזר אחד מוגדר וכנראה שאין לו הרשאות ADMIN , אני יכול להתחבר אליו אני רוצה להוסיף משתמש ADMIN אני מסמן את האפשרות השניה של ADMINISTRATOR אבל לאחר שאני לוחץ CREATE ACCOUNT שום חשבון לא נוצר לי

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. נתחיל ונציין שהמחשב עבר פירמוט מלא של כונן הוינדוס בתקווה שזה יעזור אבל זה חזר כמה שבועות אחרי הפירמוט . הבעיה הראשית היא שהמחשב נתקע מידיי פעם שאני מתכוון נתקע אני רוצה לציין שברגעים אלו שאני כותב את ההודעה המחשב תקוע . שורת ההתחל לא מגיבה שולחן עבודה לא מגיב והכי גרוע גם מנהל המשימות לא מגיב בשביל לאתחל תהליך אקספלורר וכו' . אין לי מושג למה זה קורה לא בטוח שזה בגלל עומס או בגלל מה זה אני רוצה לקוות שזה לא תקלת חומרה אבל כבר אין לי מושג . בנוסף בעיה קטנה נוספת היא שגאדג'ט של מזג האוויר מציג לי "השירות אינו זמין " יש למישהו פיתרון ? הבעיה הראשונה הרבה יותר קריטית .

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  13. Started by ShayGTi,

אני כבר חודש אוכל מרור מהדבר הזההההה! די כמה אפשר?! הארור קורה בעיקר כשהמחשב מנסה ליצור THUMBNAILS לסרטים, בתמונות אין בעיה. כשהוא יוצר Thumbnails אני רואה שffdshow+Haali media splitter מופעלים. קראתי קצת ברשת וראיתי שכדי לפתור את זה צריך: * לעדכן את נרו - DONE * להתקין DIVX הכי מעודכן - DONE * למחוק את ffdshow מהמחשב - DONE * לשנות את הקבצים Nevideo.ax+NevideoHD.ax גם זה - DONE שום דבר לא עובד ואני כבר מורט שערות!!! :kopfpatsch: את הFFDSHOW וHAALI אני לא מתכוון למחוק בחיים כי אני צריך אותם להפעלת סרטים! אבל בכל מקרה הם לא הבעיה כי זה קורה גם בלי FFDSHOW, לא משנה מה ניסיתי כלום לא עזר, HELP לפני שאני משסף לעצמי את הגרון עם דיסק שבור של ויסטה -------------- …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by moonjib,

שלום. פרמטתי את המחשב היום, ובטעות מחקתי את האייקון "מיקומי הרשת שלי" מהשולחן עבודה. רציתי לדעת איך מחזירים אותו? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. אני שם את בפורום כללי בכוונה שהסקר יהיה יותר "אובייקטיבי"

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by ben060,

השתמשתי במדריך הזה http://www.netcheif.com/Articles/W7-XP-NET/W7-XP-NET.htm אני לא מצליח לראות ב ב WIN 7 את המחשב ההשני וככה גם להפך. למרות ששתי המחשבים מוגרים תחת אותה קבוצת עבודה. למישהו יש רעיון?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. במהלך התקנה של חלונות על מחשב חדש לחלוטין (ללא מערכת הפעלה לפני כן), נלחץ כפתור הריסט בשלב השני של ההתקה (אחרי שעוברים את החלון סטייל DOS, אבל לפני שממש מעתיקים קבצים) בכל אופן, אחרי ההפעלה מחדש, בהתקנה החוזרת, אני רואה שבמקום מקום פנוי של 320GB, יש פתאום רק 120GB .. ב-BIOS רשום עדיין 320 אבל windows מזהה אך ורק 120 .. מה אפשר לעשות בשביל להחזיר את המקום האבוד?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by goodspeed,

שלום, רציתי לברר כמו שיש את הפקודה עבור כיבוי: shutdown -s -t XXXXX ופקודת הביטול:shutdown -a יש פקודות מקבילות עבור מצב שינה?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by ISR Soldier,

לוח אם Asrock Z77 Pro4 גרסת ביוס לפני עדכון 1.4 גרסת ביוס לאחר עדכון 1.5 לאחר עדכון הביוס דרך ה win7 חזרתי לביוס בכדי לשנות הגד' HDD ל IDE ו BOOT. הביוס עלה כרגיל (מהר מאוד) ולאחר השינוי קיבלתי את ההודעה Missing NTDLR... חזרתי לביוס ושיניתי את ה HDD הראשי לאחר (לא זוכר איזה מהם הוא עם OS) קיבלתי בוט לופ. העלתי CD WIN7 וביצעתי Startup repair בסוף התהליך קיבלתי הודעה שאין מה לתקן. ניתקתי 2 HDD מהלוח, וחיברתי כל פעם אחד, משום מה לאחר שחיברתי שוב את כולם רק אחד מזוהה (כמובן שאין על אף אחד מהם ג'מפר) עוד דבר מוזר שקרה, לביוס לוקח חצי דקה לעלות ולפעמים בכלל לא עולה עד לניתוק HDD אחד. ביצעתי איפוס לביוס, לא עזר. עצות יתקבלו בשמחה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. ברוב הסרטונים ביוטיוב ואתרים לצפיה ישירה יש לי פס ירוק למעלה במסך והכל מותאם ל3D (לא 3D כחול אדום) אלה 3D החדש למשקפיים שחורות. אין לי מושג איך האופציה נדלקה וזה ממש מציק.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום לכולם אני מנסה להוסיף את SP1 לתוך דיסק התקנה של WINDOWS 7 אני משתמש ב RT 7 LITE כדי להטמיע אבל התוכנה יודעת להטמיע רק למערכת אחת בכל פעם הכוונה שלאחר שהטמעתי לתוך הIMAGE של PRO אני חייב לכבות את התוכנה ולהיכנס שוב כדי להטמיע את החבילה בIMAGE של HOME וכך הלאה כל חבילה וחבילה האם למישהו יש רעיון אחר או תוכנה אחרת שעושה את הכל בייחד ???

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by cganir,

שלוםלום לכולם בעיה קטנה. הפכתי לבעליו החדשים של המפלצת , Enermax FS710B . הכל טוב ויפה, פרט לבעיה אחת - עכשיו , בכל פעם שהביוס מגלה את הכוננים, הוא נתקע על הכונן האחרון מעט יותר משהיה עושה בפעמים אחרות, והדבר הכי קטלני - WIN XP משתהה למשך שתי דקות לפני שהוא מתחיל ת'כלס להעלות את עצמו . בדקתי בביוס הכל תקין. בדקתי את הווינדוס - שום דבר לא השתנה. עשיתי איפוס להתקני ה PNP דרך הביוס - כלום. הגדרתי כוננים לבד במקום לתת לביוס למצוא אותם בכל פעם מחדש - כלום.שום דבר לא עובד. הכוננים כולם זמינים ותקינים, ועובדים בצורה טובה, כך ששללתי תקלה באחד הכוננים, או חיבור הפוך. WIN98 עובד מצוין בקונפיגורציה הזו. ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? הצילו !?מישהו חושב שהוא יכול ל…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by abcdjkh,

Whenever I try to do it via the control panel it claims "setup was unable to install the chosen locale. p;ease contact your system administrator" I have an XP CD (even in hebrew) but i dont know any other way to add Hebrew..

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום, אני לא מצליח למצוא מדריך רשמי של מיקרוסופט או לפחות משהו שנראה רציני על איך מגדירים נכון משתמשים שיעבדו על דיסק שונה מ-C. השינוים הידניים שמכניסים לאחר יצירת משתמש בנתיב הספריות משאירים עדיין הרבה מאוד זבל שמאוחסן ב-C אז איך עושים את זה נכון?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by MiniMiX,

שלום, לאחרונה השתלט לי על חלק מתצוגות התוכניות פונט משובש. ניתן לראות בתמונות שצירפתי. בתוכנות שאפשר לבחור פונט אחר, בחירת פונט אחר סידרה את הבעיה. אך ברוב התוכנות כמו התקנות למיניהן הבעייה נמשכת. אני מריץ חלונות 10 עדכני.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים