Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,237 דיונים בפורום זה
-
יש לי AMD עם 64 BIT... אני יכול לשנות את הצבעים ל64 רק בווינדוס של 64 ביט? והאם תוכנות שצריכות 32 ביט יעבדו ב64?
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עד עכשיו הכל היה תקין, כשהוא ניסה לעלות פעם אחת לחצתי בטעות X ל"בועה" שנפתחה למטה ומאז התחילה הביעה. הוא כותב לי: USB Device Not Recognized One of the USB devices attached to this computer has malfunctioned, and Windows does not recognize it. For assistance in solving this problem, click this message. אשמח לעזרה בבקשה. איך מתקנים את זה? הכנסתי לאותה יציאת USB כרטיס אחר\DOK והוא עובד. תודה ושבוע טוב.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
לפני כמה ימים קרה לי משהו מוזר, כשאני גורר חלונות במחשב אני רואה רק את המסגרת שלהם נגררת כאילו, עד שאני עוזב את הלחצן. פעם הייתי רואה ממש את כל החלון זז. מישהו יודע איך מסדרים את זה? לא הצלחתי למצוא תשובה תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש משהו מיוחד שאני צריך לדעת לפני שאני עושה את זה?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, לפני כמה חודשים היו אצלי במחשב המדיה סנטר ריסטרטים בלתי צפויים שהתרחשו בעת צפייה בסרטים.. בדיקה במעבדה העלתה שלא מדובר בבעיית חומרה. כשהתופעה נמשכה החלטתי לפרמט את הדיסק, ולהתקין מחדש את מערכת ההפעלה. במשך כמה חודשים זכיתי "לשקט", והמחשב פעל ללא דופי, אך בזמן האחרון הבעיה חזרה. ניתוח קבצי הדאמפ מראה שקובץ PACER.SYS הוא זה שגורם למסך הכחול. מה פשר הדבר? האם זו בעיית חומרה כלשהי? במידה והתשובה חיובית, אז מדוע זכיתי לאותו שקט של מספר חודשים? תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מנסה להתקין ווינדוס 7 במחשב וכשאני מנסה להתחיל בהתקנה אני מקבל את ההודעה windows could not format a partition on disk 0. ואז את מספר השגיאה 0x80070057 מישהו יודע מה אפשר לעשות ולמה זה קורה?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי גרסת שדרוג של 8.1 ואני צריך להתקין מחדש אחרי החלפת כונן המערכת. האם ניתן להתקין גירסה זאת על דיסק נקי ?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי רק בזמן האחרון שמתי לב שכשאני מנסה להריץ chkdsk לכונן הקשיח מופיעה לי מן בעיה מוזרה- cannot open disk for direct access ~ או משהו דומה, ואז הוא ממשיך להעלות WIN. חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי מידע כ"כ מועיל ואפקטיבי. מצאתי דף אחד של מיקרוסופט ושם הם אמרו שזאת בעיה מוכרת וש" הדף יתעדכן כשימצא פתרון".. מישהו יודע איך לפתור את הבעיה הזאת?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שדרגתי את הזיכרון ל 2GB ואנני רואה שום שיפור במהירות המחשב ...בכלום, לא בהעלה של ה Windows לא הרצת תוכנות חשבתי שאולי בהעלאת המשחקים אראה שיפור ( FEAR ) אך כלום גם לא בהרצת המשחק. בטלתי את הזיכרון הוירטואלי אולי בגלל זה ?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בלפטופ שלי מותקנת הגרסה האנגלית של windows xp (וגם וורד2000 אותו הדבר) זה יור כמובן המון בעיות כיוון שהמערכת באופן עקרוני לא מזהה עברית. איך מתקנים את זה???? (אולי להוריד פונטים מאיפשהו ולהתקין...?) האם יכול להיות שאם אני מתקין אקספלורר 6.0 בעברית אז תוך כדי הוא יפתור לי את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי במחשב win2k ו win2k2 עכשיו אני רוצה להתקין לינוקס זה יפריע לחלונות?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המסך כחול הזה כל שבועיים מופיע לי... והוא מופיע לפני עליית הווינדוס.. מה זה יכול להיות חברה? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיבלתי אתמול שני מחשבים P1 ו P2.. לשניהם יש כרטיס זיכרון של 32MB.. ומהירות מעבד עוד לא בדקית.. יש מצב אני יכול להתקין אליהם windows XP..? ???
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משהו יכל להסביר לי איך מתקינים סקינים/ גאדג'טים חדשים למחשב? ואם אפשר אתרים שלהם בבקשה... תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מתכננים לרכוש גירסה חדשה של מערכת החלונות הבאה, ואין לכם מושג מה לעשות עם מדיה אופטית? אל חשש, מסתמן כי במיקרוסופט יציעו לכם גם גירסת כונן USB אלטרנטיבית לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/חלונות-10-תהיה-לרכישה-גם-בפורמט-כונן-usb/
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי אני חדש כאן.. ואני מעדכן אשכול מרכזי של ויסטא באתר בארץ.. אני אתחיל לעדכן גם כאן אם זה מעניין מישהו!.. תהנו סיקור- Microsoft Windows Vista Build 5270 לאחר 11 שעות של הורדה.. ולאחר שעה של התקנה.. זה התוצר הסופי! חלונות ויסטא גרסא אחרונה לשנת 2005. לבנתיים זה החלק הראשון לאחר יממה שלמה של התנסות בגרסא.. חלק 2 יבוא קצת יותר מאוחר! [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברה יש לי בעיה רצינית כל פעם שאני מדליק את המחשב ומעלה את הוינדוס צצה לי ההודעה הזאת: windows could not start because the following files are missing or corrupt \windows\systen32\config\system עכשיו כל פעם שאני מנסה להתקין את וינדוuס מחדש הוא מופיע לי מסך כחול,אם אני מנסה לעשות repair גם מסך כחול או לא עושה כלום. מה הבעיה מה אפשר לתקן.ממש דחוף תודה רבה לעוזרים.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול איך אני יוצר תיקייה משותפת בכונן מסוים על server 2003, שבעצם יופנה לכונן אחר ?.. כלומר בmanage --> shere folders נראה את שם התיקייה אבל בlocation נראה את שם הכונן השני תודה לכולם
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מערכת ההפעלה החדשה והמסוגרת של מיקרוסופט החלה את דרכה עם השקתו של ה-Surface Laptop, אך מתקשה להצדיק את קיומה לעת עתה לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, התקנתי אתמול את Windows 8 על גבי ה Windows 7 שלי, וההתקנה עברה חלק ובלי בעיות. בחרתי לשמור את כל ההגדרות והתוכנות שלי ובאמת הכל נשמר. אחרי ההתקנה, אני מצליח להוריד אפליקציות ולשמוע רדיו מהאינטרנט מאפליקציית ה TuneIn, אבל אם אני מנסה לגלוש בכרום או ב IE10 אז הוא כותב שהוא לא מצליח לפענח את הכתובת של האתר (כנראה בעיה ב DNS) כל ההגדרות בסדר ועובדה שהאינטרנט עבד חלק ב Win7. למישהו יש מושג למה זה יכול לקרות ואיך לתקן את זה? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הורדתי גירסת ביוס יאנו מ-F6 ל-F5 על מנת לקבל אוברקלוק יותר טוב, והמחשב לא עולה נתקע במסך הראשוני וזהו ניסיתי להוציא את הסוללה ולא עוזר בבקשה עיזרו :'( :'(
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי בעייה - הקספלורר נפתח עם הדלקת המחשב. הדבר מאד מאט את תהליך ה-startup. כמו כן ב - msconfig אני לא מזהה את האקספלורר בתגית ה startup על מנת לבטלו. הרצתי מספר תכנות spyware אבל זה לא עזר... מישהו יכול לעזור???? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברתי שני כרטיסי מסך במחשב עבודה אחד QUADRO לצורך תכן ב CAD והשני GEFORCE 210 לצורך שימוש ביציאת HDMI שלו לביצוע סטרימינג ל TV. הבעייה שלי שלמרות שהכל עבר חלק במנהל ההתקנים כל הדרייברים הותקנו, התמונה עוברת גם ל TV, אין לי אפשרות לבחור תחת ה SOUND את ה HDMI כיציאת AUDIO, למרות שכפי שרואים הדרייבר של NVIDIA כן מזהה את הרסיבר. אנא עזרתכם.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תמיד רציתי לדעת, אין לי כוח לחכות לבן דוד המעצבן שלי שיבוא כל פעם לפרמט.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-