עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. היי המעבד שלי הוא intel Q6700 2.66GHz למה הוא לא מתאים אם הדרישות מינימום הן 1GHz ? מה אני מפספס פה?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום לכולם אני מנסה להוסיף את SP1 לתוך דיסק התקנה של WINDOWS 7 אני משתמש ב RT 7 LITE כדי להטמיע אבל התוכנה יודעת להטמיע רק למערכת אחת בכל פעם הכוונה שלאחר שהטמעתי לתוך הIMAGE של PRO אני חייב לכבות את התוכנה ולהיכנס שוב כדי להטמיע את החבילה בIMAGE של HOME וכך הלאה כל חבילה וחבילה האם למישהו יש רעיון אחר או תוכנה אחרת שעושה את הכל בייחד ???

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by cganir,

שלוםלום לכולם בעיה קטנה. הפכתי לבעליו החדשים של המפלצת , Enermax FS710B . הכל טוב ויפה, פרט לבעיה אחת - עכשיו , בכל פעם שהביוס מגלה את הכוננים, הוא נתקע על הכונן האחרון מעט יותר משהיה עושה בפעמים אחרות, והדבר הכי קטלני - WIN XP משתהה למשך שתי דקות לפני שהוא מתחיל ת'כלס להעלות את עצמו . בדקתי בביוס הכל תקין. בדקתי את הווינדוס - שום דבר לא השתנה. עשיתי איפוס להתקני ה PNP דרך הביוס - כלום. הגדרתי כוננים לבד במקום לתת לביוס למצוא אותם בכל פעם מחדש - כלום.שום דבר לא עובד. הכוננים כולם זמינים ותקינים, ועובדים בצורה טובה, כך ששללתי תקלה באחד הכוננים, או חיבור הפוך. WIN98 עובד מצוין בקונפיגורציה הזו. ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? הצילו !?מישהו חושב שהוא יכול ל…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by 114508534,

אהלן אני מנסה להתקין תוכנה מסויימת שחלק מההתקנה שלה היא מנסה להתקין את Microsoft Visual C++ SP1 2005 וכל פעם מוצגת לי הודעת שגיאה - ניסיתי להתקין ידנית את זה אבל גם פה יש בעיה - מוצגת לי השגיאה הבאה (תמונה ) מערכת הפעלה חלונות 7 תודה [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Itamarro,

אהלן כולם, דבר ראשון חג שמח אמי איתמר, אני קניתי מחשב בסוף 2006 ע"פ המלצות מפורום חומרה ועד היום אני מאוד מאוד מרוצה ממנו. שדרגתי אותו מעט (2 מקלות של ג'יגה RAM וכ.קול ליציאה אופטית) מאז שקניתי, להלן המפרט המקורי: Compucase-HEC Midi Tower CI-6A21 Black Front USB 400W NEC ND-3550A Black x 16 Bulk DVD±R/RW Intel Core2 Duo 2.13GHz 2MB E6400 Box CPU Western Digital 250GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD Gigabyte GA-945P-S3 RH Intel 945P Motherboard Geil 1GB (512MB X 2) DDR2 667 Dual Channel Value Memory Computer Assembly EVGA e-Geforce 7600GT KO PCX 256MB DVI Video Card והנה סקרינשוט של CPUZ: כרגע אני מריץ וינדוס XP 32 ביט, וסה"כ בלי תלונות. שימושיי העיק…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Little SAVAGE,

שלום רב, אני לקראת רכישת מחשב חדש עם 4 ג'יגה זיכרון. אני מעוניין להתקין את win7 כמערכת הפעלה, והבנתי שגרסת 64bit תתאים לי. שמעתי שלעתים ישנן בעיות של חוסר תאימות של תוכנות מסויימות וכדומה, לכן יש בי חשש קל. מה אני אמור לדעת על מערכת ההפעלה הנ"ל בטרם ההתקנה? לכל דרייבר יש גם גרסה עבור 64bit? בתוכנות מסויימות אצטרך לבצע הגדרות כלשהן? יש תוכנות עם גרסה ספציפית עבור 64bit? יש תוכנות שלא יעבדו ב-64bit, או לא יעבדו טוב? אני די חושש מכל הבעיות הנ"ל. אשמח להסברים בנושא.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. לדוגמא תוך כדי משחק , אני לוחץ על e ונפתח ה"מחשב שלי" או שאני לוחץ על d וזה חוזר ל desktop .

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by AK,

שלום לכולם במחשבי עומד win98 SE ויש בו מספר בעיות: 1.כול המשחקים והתוכנות לא עובדות(חוץ מהאינטרנט,icq והטלויזיה). 2.הבעיות קשורות ל directx שלא ממש רוצה לעלות - ניסיתי להתקין אותו מחדש אבל עדיין הוא לא עולה(הוא אומר שחסר לי קובץ בתקיית C:\WINDOWS\SYSTEM\Precopy - הוא זקוק לקובץ זה כדי לעלות,את הקובץ הזה הוא צריך להעתיק לתקיית system32/drivers ואז למחוק אותו אחרי שה directx כבר עלה). 3.בתקיית ה system32/drivers הצטברו לי 2 ג'יגה של קבצים ששמותיהם העיקריים הם GM.1-GM.999 ו portcls.1-portcls.999 בסך הכול בערך 2000 קבצים ששוקלים 2 ג'יגה - קבצים אלה קשורים לבעיות בסעיף 2. 4.כשה directx לבסוף עולה(אחרי שאני עושה ignore this file) אז המחשב עובד ממש לאט וכול 10 דקות הוא או…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by man-of-God,

שלום אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי כיצד ליצור קובץ התקנה מותאם ל WIN7 - התקנה רגילה של הווינדוס שעימו יותקנו כבר מספר תוכנות שאני מעוניין בהם למה אני צריך את זה ? לעיטים קרובות אני מגיע לבני דודים ועם כל אחד אני מבלה מספר שעות לא מובטל בפרמוט המחשב והתקנת תוכנות. כך שהביקור שלי הופך עד מהרה ללא ידיעתי ליום של התקנות (יש להם ווינדוס חוקי עם רשיון) כך גם אצל בני דודים מהצד השני לכל אחד מהם יש תוכנות אחרות שהם רוצים שהתקין להם "על הדרך" ההתקנה של הווינוס לוקחת חצי שעה בערך והתוכנות שלהם עוד מספר שעות. המטרה : ליצור 2 או 3 מערכות ווינדוס מותאמות אישית (אחת לי , ועוד 2 לבני דודים) שכוללות את כל התוכנות הדרושות כבר בפנים. כך שבפורמט הבא אני יחסוך לי זמן וכוח הדבר היחידי ש…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by idang,

שלום, אני מקבל מסך כחול באופן אקראי לחלוטין במחשב נייד עם XP. בקובץ ה-MINIDUMP שבדקתי מצויין למטה שהתקלה בעקבות הקובץ ntoskrnl.exe. כיצד מתקנים מצב זה? ניסיתי דרך מסוף השיחזור של XP להחליף את קובץ זה עם המקורי מתוך הדיסק -> הצלחתי להעתיק לאחר ריסטרט כשהמחשב עולה אני מקבל מסך כחול עם Fatal Error. החזרתי את המצב לפני ההחלפה של הקובץ וביצעתי תיקון לקובץ ה-BOOT.INI. כשהעלתי את המחשב לאחר הזנת סיסמא קיבלתי שוב מסך כחול. מה עוד אפשר לעשות ?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום קניתי הארדיסק חדש, seagate barracuda 1tb כראשי, ואני רוצה להתקין ווינדוז 7 אולטימייט מdvd ישן שיש לי. אחרי התקנון ובחירה בקוסטום ו64 ביט יש לי רק אופציה אחת disk 0 unallocated space 31 mb ב-drive options לא יכול לפרמט או למחוק. רק רענון ו - load driver לחיצים פעם אחרונה שהתקנתי ווינדוז הייתה לפני 7 שנים אז לא זוכר כלום ואם צריך לעשות משהו לדיסק החדש חוץ מרק לחבר אותו... תודה

12. יש לי מספר DOK ודיסקים חיצוניים, בכולם יש את אותה הבעיה, העברת הקובץ "טסה" לפי הפס התקדמות אך נעצרת באמצע/בסוף זמן רב מאוד. כאילו הקובץ עובר אבל יש בעיה עם ה"סגירה", לא יודע, אין לי מושג מה גורם לזה. מדובר על וינדוס 7 בגרסא 64 ביט. ניסיתי לחבר ישירות ללוח-האם ללא HUB באמצע, לא שינה כלום. כל עצה תתקבל בברכה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by com,

לפטופ, מעבד I3 350. שתי גיגה זכרון. כרטיס מסך מובנה. וינדוס 7. התחביבים שלו יהיו פייסבוק, אנטרנט, מוזיקה, וסרטי HD לעיתים. משחקים? אולי לפעמים, מעט. להתקין את הוינדוס ב32 ביט או 64? רוב תודות

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. ערכתי מלא חיפושים קודם אני חייב לציין וניסתי כמה אפשרויות שזה להעתיק את כל התייקה של התוכנה שעולה כבוט לדיסק און קיי וזה עדיין לא עולה כבוט והגדרתי גם בביוס את כל סוגי ההתקני הUSB שיש ושום דבר לא עלה לי כבוט רציתי לדעת איך עושים זאת כי אני יודע שאפשר ? וגם עוד שאלה עם אפשר להתקין כמה תוכנות שעולות כבוט מהדיסק למשל להתקין גם דיסק התקנה של אקס פי וגם סתם לצורך עניין נורטון גוסט שעולה גם הוא כבוט ועם תיהיה לי אפשרות של בחירה איזה תוכנה אני רוצה שתעלה לי כבוט תודה ..

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by shiranosh,

שלום כולם יש לי וינדוס 7 לא חוקי ואני מעוניינת ליצור מכונה וירטואלית של וינדוס האם זה אפשרי?האם זה יצור לי בעיה?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. חברים,אני לא מאמין שזה קרה לי תמיד הייתי בטוח לי זה לא יקרה היום גלשתי באינטרנט וראיתי כתבה בוואלה שאומרת שיש תקלה באחד מהעידכונים ושהעידכון הזה יכול לגרום לכל מיני בעיות. אני שמתי לב שכבר מלא זמן אין לי עידכונים למרות שהגדרתי שכל פעם שיהיה עידכון יקפוץ לי הודעה... נכנסתי לאתר של מיקרוסופט ועשיתי חיפוש עידכונים זה מצא לי 8 היו 6 בקבוצה אחת ועוד 2 בקבוצה שניה! הורדתי את ה 6 העידכונים הראשונים מתוכם אחד נכשל(פעם ראשונה שקרה לי בחיים) בסדר עשיתי ריסטארט שוב נכנסתי לאתר וביצעתי חיפוש והורדתי את שני העידכונים סיים להוריד וכאשר בא לעדכין הוא רושם לי הודעת שגיאה ורשם לי שאני צריך לעשות ריסטאטרט לחצתי אוקיי ופתאום הופיע לי מסך כחול(פעם ראשונה שלי אם המחשב הזה) הוא רשם לי אם זה פ…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. כיצד אני מחזיר אותו לגודל המקורי? אה, ועוד שאלה. איך אני עושה שטקסט בחתימה שלי יהיה קישור? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. רוצים להפוך את Firefox, או כל דפדפן אחר שהוא לא ה-Edge, לדפדפן ברירת המחדל של המערכת שלכם? יש תפריט חדש שרק בו תוכלו לבצע זאת, ובמיקרוסופט לא ממש רוצים להסביר לכם את זה לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/מוזילה-תוקפת-את-מיקרוסופט-חלונות-10-עוש/

19. Started by susuFOX,

שלום לתמיכת מיקרוסופט... התקנתי WindowsXP Home Edition בהתקנה נקייה וחדשה לגמריי דרך תוכנית ההתקנה של WindowsXP (מערכת קבצים NTFS) בהפלה הראשונה ניסיתי לעדכן את ה Windows דרך האינטרנט (דרך האתר Windows Update) והעדכונים האלה נכשלו בהתקנה: 811630: עדכון קריטי (Windows XP) 810833: עדכון אבטחה (Windows XP) 810577: עדכון אבטחה Q328310: עדכון אבטחה (Windows XP) 329170: עדכון אבטחה (Windows XP) Q329390: עדכון אבטחה Q329834: עדכון אבטחה (Windows XP) Q324096: עדכון אבטחה Q329115: עדכון אבטחה Q323172: עדכון אבטחה Q326830: עדכון אבטחה Q324380: עדכון אבטחה Q313450: עדכון אבטחה Q323255: עדכון אבטחה Q329048: עדכון אבטחה Q318138: עדכון אבטחה Q311967: עדכון אבטחה עדכון תאימות יישומים …

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. חברה, Windows 8 כבר עברה את כל חבלי הלידה שלה? מבחינת שימושים כלליים כמו עבודה עם אופיס, העתקת קבצים.. עבודה עם מנהל משימות, וביצועי גיימינג עם חומרה חזקה? איפה נרגיש הכי חזק את ההבדל בין 7 ל 8? למה הכי קשה להתרגל? יש מדריכים שעוזרים למשתמשי נייחים בלי טאצ' וכאלה? ובכללי? שווה להחליף מערכת הפעלה?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Thunder Child,

שלום אני עומד להתקי XP HOME במחשב חדש בימים הקרובים. כרגע יש לי XP מותקן על מחשב ישן. אין לי כוונה לעשות GHOST למחשב הה אלא להתקין הכול מחדש. האם יש דרך להעביר הגדרות בצורה פשוטה ממחשב למחשב? דברים כגון: כתובות דואר, הודעות דואר שמורות, MAIL RULES ו BLOCKED SENDERS LIST SERVICES וכו' ? אודה לכם על העזרה!

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. האינטרנט מקודם היה לי מהיר הרבה יותר והייתי מוריד על 200..... (עם sp1) עכשיו התקנתי sp2 ואני מוריד על 30-50 והאינטרנט לא מהיר כמו מקודם. שמעתי משהו ש-microsoft לוקחת 20% .... \ אולי צריך להגדיר משהו? עריכה: אופס בטעות שמתי את זה בפורום לא נכון. תעבירו לפורום Windows ד"א החיבורים מוגנים בפירוואל

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by ZorD,

פגשתי לא ממזמן באיזה אתר חביב שמנהל אותו מתכנת ותיק של Windows אשר טוען שהוא הצליח לעשות דיסק איתחול של WIN XP! פשוט מכניסים את הדיסק ויש WIN XP! לפי מה שקראתי באתרו כבר הרבה אנשים ניסו זאת והצליחו הוא מחלק את הידע והכלים הדרושים בחינם ואפילו עוזר בכל השלבים בהכנת הדיסק. עכשיו אני בה ושואל אתכם זה אפשרי? לא זה יעשה בעיות? זה יהיה יציב? והכי חשוב אתם יודעים איך להכין דיסק כזה? אשמח לתשובה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by MiniMiX,

שלום, לאחרונה השתלט לי על חלק מתצוגות התוכניות פונט משובש. ניתן לראות בתמונות שצירפתי. בתוכנות שאפשר לבחור פונט אחר, בחירת פונט אחר סידרה את הבעיה. אך ברוב התוכנות כמו התקנות למיניהן הבעייה נמשכת. אני מריץ חלונות 10 עדכני.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  25. לאחר שהחיבור מוגדר, ב windows 10 צריך 4 הקלקות כדי להתחבר לאינטרנט (VPN). ב windows 8 היה אפשר להתחבר ב 2 הקלקות. אולי זה מפריע רק לי אבל יש דרך מהירה יותר להתחבר ? תודה רבה לעוזרים.

דיונים חדשים בפורומים