Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
-
Word, Excel, Acrobat וכו'..
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
או שמא יש דרך אחרת להתחמק מזה בכל אופן מניסיון שלי כאשר מחליפים לוח , הסיכויים שה- windows יעלה יציב , קלושים למדי וצריך להתקין מחדש
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
מערכת הפעלה : windows xp תודה מראש אמיר
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אני רואה עברית בסדר וגם רושם אבל אם אני רושם בעברית לדוגמה בNOTEPAD ושומר, אחרי שאני פותח את הקובץ שוב אני רואה סימני שאלה. מישהו יודע איך מסדרים את זה? יש לי VISTA ULTIMATE, והבנתי שאני יכול להתקין את חבילת העברית MUI בחינם (רק לשתמשי ULTIMATE), האם הכוונה שכל הWINDOWS יהיה בעברית או שאני רק יקבל תמיכה מלאה בעברית (בתוכנות שאני משתמש)?אם הMUI הופך את כל הWINDOWS לעברית אז המשך המשפט לא רלוונתי, אבל אם לא אז איך אני מתקין את הMUI זה אמור להיות על הדיסק או שמורידים את זה ממיקרוסופט? איך מבטלים את האופציה שהWINDOWS שואך ALLOW על כל תוכנה שאני מפעיל או לפחות איך גורמים לו לזכור תוכנות שכבר אישרתי?
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
איך מסדרים עברית בkaza במע' WIN_XP ??? אני לא מצליח לכתוב בעברית בKAZAA LITE, יש לי מערכת הפעלה Win Xp. מישהוא יודע ????
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום בשורת המשימות בWIN XP שעוברים מעל תוכנה כל שהיא שעובדת אז מוצג בבועה את השם שלה ומה היא עושה .אצלי הפירוט הזה של התוכנה מופיע מתחת לשורת המשימות זאת אומרת אני רואה כזה ריבוע צהוב אבל אני לא רואה מה כתוב בו כי זה מתחת לשורת המשימות. איך אני עושה שאני יוכל לראות? תודה
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
לאחר התקנת דימוס טוולס הויסטה עולה ןלאחר 10 שניות יש מסך כחול והמחשב מבצע ריסט איך אני מסיר את הדימנס לפני הריסט או איך אפשר להתגבר על הבעיה תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם התקנת פיפא 2007 ועוד התקנות שאומרות לי שאני צריך להתקין את הגירסה החדשה ביותר של DIRECTX הלא היא 9.0C, התקנתי אותה אך ההודעה מופיעה שוב ושוב ומונעת ממני להתקין. איך אפשר להסיר את הDIRECTX כדי להתקינו שוב?
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
ב"הוספה והסרה של תוכניות" אין לי אפשרות להסיר את הדפדפן. אני רוצה להסיר אותו ולחזור ל-7.
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
-
-
כשהתקנתי את הWIN2000 במחשב נאלצתי להפסיק בשלב מסויים התחלתי להתקיון שוב הפעם עד הסוף אבל מה שההתקנה הראשונה יצרה לי זה תפריט בחירה של מערכת הפעלה (כביכול מותקנות לי 2 מערכות הפעלה, שתיהן WIN2000) איך אני מסיר את המערכת שלא השולמה?
-
- 7 תגובות
- 833 צפיות
-
-
בכונן C מערכת הפעלה XP ןאשר אננה עולה בכונן D מערכת הפעלה VISTA ואשר בה אני רוצהלאחר הפעלת המחשב מופיעות לי 2 האופציות .כיצד ניתן לבטל את ה XP תודה
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
למי שלא מכיר, Microsoft Update זה תוסף שמאפשר לעדכן את כלל רכיבי התוכנה של Microsoft ולא רק של חלונות (אופיס, לצורך העניין) במכה אחת. עושה רושם שלאחר ההתקנה של הדבר הזה, בשעת ביצוע עדכון, המחשב מואט בצורה משמעותית ומתפקד ממש... רע... זה גועל נפש. איך ניתן להסיר את הדרעק הזה בקלות? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
היי, התקנתי את וינדוס 7 בכונן C ועכשיו אני רוצה להתקין אותו בכונן E ולמחוק את הראשון שנמצא בגונן C. איך אני מוחק אותו? למחוק אחרי שאני מתקין או לפני?
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
אני עובד עם לפטופ של סמסונג, לצערי עשיתי טעות ושידרגתי מ7 ל 8 יש בעיה עם הדרייברים של הכרטיס מסך המשולב, המחשב הפך לאיטי מאוד מתחמם מהר (המאווררים עובדים בכל פעולה פשוטה פתאום) האם יש דרך לחזור לאחור מבלי לפרמט? אין לי את הדיסק התקנה של win 7 היות והוא הגיע מותקן עם המחשב אשמח אם תצילו אותי מהשטות שעשיתי תודה
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
התקנתי את xp עם ה 98 שאני מדליק את המחשב יש לי אפשרות לבחור בין ה 98 ל xp!! אני רוצה להסיר את ה xp ולהשאר רק עם ה 98!! אין אני עושה את זה?? תודה מראש!!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במיוחד ה PAST ITEMS [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 622 צפיות
-
-
-
שלום . התקנתי ויסטה חדשה ויש דבר שמאוד מפריע לי ( חחח לא יודע למה ) . איך אני מסיר את הלוגו של חברת DELL כמו שאתם רואים בתמונה ?? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
היא לא עובדת יש בעיות ןהתקנה על התקנה לא מתאפשרת ... יש אולי דרך להסיר תמדיה פלייר או אולי שורה להשים ב RUN כדי להסיר ?
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
איך מבטלים את הלוגו של האווטלוק כשהוא עולה? כשמפעילים את האווטלוק (אקספרס) מופיע הלוגו שלו למספר שניות, איך מבטלים זאת?
-
- 5 תגובות
- 633 צפיות
-
-
יש לי מלא אפליקציות ומשחקים שבאו ככה. יש דרך מהירה להסרה או שצריך להסיר אחד אחד? הבהרה: אנשים שואל גם בשביל אנשים שלא יודעים אנגלית ורוצים חלונות נקי
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-