Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
הווינדוז עולה ואז כל כמה שניות הEXPLORER נכבה ומדליק את עצמו מחדש(לא הדפדפן) ואז הוא פשוט מפסיק לעלות. יש למישהו הצעות? סרקתי נגד ספייוואר עם אד אוור מעודכן דרך וינדוס ויסטה(יש לי דואל בוט) הוא מצא משהו אבל לא נראה שזה עזרה הרבה. וד"א איך מבטלים ADBLOCK לאתר מסוים-ההודעת ג'אווהסקריפט באתר שכנעה אותי
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
בעיה ב XP המחשב מגיע לסיסמת win xp מתחיל לעלות וחוזר למסך סיסמה יש שני יוזרים ובשניהם אותה תופעה נכנסתי למצב בטוח last known good configuration that work לא עזר בנוסף יש לי תוכנה שמעלה XP מתוך CD נסיתי למחוק קבצים חשודים ללא הצלחה אין שום מחשבה איך להתקדם!! תודה
-
- 7 תגובות
- 857 צפיות
-
-
-
איך אני מוריד אותה מאתר של מיקרוסופט, אם אתם יכולים להביא קישור או משו כזה ישר לעמוד שממנו מורידים, אפשר? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הקנתי ויסטה על המחשב שלי אחרי שהיה לי בו XP PRO עכשיו ניסיתי להחזיר את הXP אבל לא יודע למה זה לא נותן לי פיתאום זה כותב לי בפירמוט שאני צריך להכניס דיסק עם SP2 ... אז הכנסתי ואז זה נותן לי להכניס דיסק שני ובקיצור לא הולך איך מחזירים את הXP בפירמוט כמו שאני תמיד עושה והולך טוב לXP אם מישהו יודע אז אני אודה לו מאוד על העזרההה ;D
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני הולך להרכיב מערכת HTPC אשר בה יהיו מורכבים 2 כונני סיגייט 500 ג'יגה 32 מגה באפר כל אחד במערך Raid0. עכשיו יש לי גם הארד דיסק ישן יותר של מקסטור - 80 ג'יגה 8 מגה באפר וחשבתי אולי לשים אותו בתור כונן C. האם ככה אני מאבד את היעילות של Raid0 אם מערכת ההפעלה לא מותקנת על המערך הזה או שזה לא משנה ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 825 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד בן שבועיים עם ויסטה הום פרמיום. אני מתכנן לרכוש בקרוב את השדרוג המוזל ל 7 הום פרמיום. שתי שאלות: 1. העדכון האוטומטי מבקש שאתקין SP2 של הויסטה, האם להתקין או להמתין לשדרוג ל 7 ? 2. לפי מה שהבנתי השדרוג המוזל המוצע הוא לגרסה אנגלית מקורית של ה 7. האם תהיה תמיכה בכתיבה בעברית, Hebrew Enabled? תודה מראש...
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מריץ סרבר 2003 מתוך virtual pc ואני מעוניין להשתמש באפליקציות בשפה העברית. למערכת הפעלה אין תמיכה בעברית או אפשרות לבאפשרויות שפה ואזור, כל מה שבעברית מופיע כג'יבריש וזה חיוני למה שאני מנסה לעשות. האם ניתן להוריד פאץ' שפה לנושא?כשם שעושים בXP במידת הצורך בברכה, מתן
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי וינדוס XP PRO עם SP2 ואני מעוניין להפוך אותו לעברית.... איך ניתן לעשות את זה??
-
- 7 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום רב מדובר במחשב פנטיום 1.3 גיגה הרץ לוח אם של אסוס ,256 מגה בייט אני מנסה כבר בפעם העשירית להתקין WIN XP על המחשב של גיסי ללא הצלחה ישנם מספר בעיות במהלך ההתקנה כמו : 1.CANNOT COPY A FILE .............. זה קורה ממשך בהתחלה ההתקנה ברגע שהוא מעביר קבצי התקנה התחלתיים ברגע שמופיע תקלה זו אני לוחץ RETRY והוא מצליח להמשיך אבל היו כמה קבצים אשר לא הצליח יש לומר שגם לאחר שהצלחתי להתקין את מערכת ההפעלה "בהצלחה" כמו כן במשך התקנת תוכנות נלוות ניתקלתי בבעיות קשות בהתקנתם ובסוף גם לא הצלחתי לדוגמא "ERROR CAB, לכן החשד היה שהמערכת לא הותקנה כראוי כעיקרון 1.אני החלפתי את דיסק ההתקנה ולא עזר 2.ביצעתי פירמוט מלא וחלוקה לH.D לא נראה שום בעייה ב-H.D - לא ער 3.ניסתי להתקין גם…
-
- 7 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום, היום בבוקר כשהפעלתי את המחשב גיליתי שאחד מקבצי ה-System נפגם, ועקב כך החלטתי להתקין מחדש את הווינדוס ללא פירמוט (ז"א על ההתקנה הישנה, ללא מחיקת קבצים) כשהמטרה שלי היתה פשוט להעתיק את כל הקבצים שלי מתיקיית My Documents הישנה לחדשה ובכך למזער את אובדן הקבצים. להפתעתי, כשסיימתי את ההתקנה גיליתי שכל תיקיית היוזר הקודם שלי (שלא היתה אמורה להימחק) נמחקה כליל. אני לא בטוח אם היא נמחקה, משום שזו היתה תיקיה של לפחות 8GB ולא התפנה מקום בכלל. כאילו התיקייה עדיין קיימת אבל אני לא מצליח לראות אותה...אישרתי כמובן את ה-Show Hidden files, ועדיין אין. זה מאוד מאוד מוזר ועצוב...היו לי שם בערך 4GB של מוזיקה ועוד איזה 4GB של קליפים שפשוט נעלמו...(לחלק יש גיבוי..) יש למישהו רעיון?
-
- 7 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום, יש לי 7 על המחשב ומאז שהתקנתי אותו האינטרנט לא זז... יש לי לפ-טופ עם VISTA ושם לדוגמא אין שינוי במהירות הכל כרגיל משמע יש משהו ב-7... האם מישהו מכיר בעיה כזו? תודה!
-
- 7 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום אשמח לקבל הדרכה איך ניתן לשנות פונט בXP תודה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-1542348,FF.html
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי שאני מדליק את המחשב מחדש כשאני לוחץ כפתור ימני על כונן תיקיה או קובץ ישר קופץ לי ERROR (התמונה הראשונה) אחרי זה זה התיקיה נהיית NOT RESPONDING ואני צריך לסגור אותה מה TASK MANAGER ואז זה קורה כמה פעמים עד שהתפריט של הכפתור הימני נפתח סוף סוף. בנוסף לא יודע אם זה קשור אחד לשני אבל קורא לי הרבה פעמים שכשאני לוחץ דאבל קליק הוא פותח לי את המפיינים של אותו יישום. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבת שלום!! איך מוחקים את השטויות ברגסיטרי?? תודה מראש!! ושבוע טוב!!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני קונה ווינדוס 7 פרופשונל בעיברית המעבד והלוח שלי תמכים ב64 ניט קראתי ביקורת של מישהו שכתב ציטוט :אם הייתי קונה 32 ביט המערכת היית עובדת יותר מהר השאלה שלי 1. האם זה נכון שווינדוס 7 32 ביט יותר מהירה מ64 ביט? 2. מה ההבדלים בעבודה עם 32 ביט לבין עבודה עם 64 ביט? 3. אולי השאלות לא נישאלות נכון אבל אני מקווה שהקורא יבין למה הכוונה בברכה מושיק
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. בעיית התחברות, לעיתים לא מתבצעת התחברות והחייגן אינו מאשר את הסיסמא ואת השם משתמש. 2. בעיית התחברות, לאחר החיבור מדווח המחשב שהחיבור הוא במהירות 10 מגה ולא 100 כמו תמיד. 3. לעיתים קרובות מאוד המודם נתקע והאפשרות היחידה היא לכבות אותו ולהדליק מחדש. 4. הרבה התנתקויות, לפעמים בלי סיבה ולפעמים בלי שהמודם נתקע. פירוט המערכת: חלונות 2000 פרו SP4 מודם סמסונג E300 המחובר באמצעות בקר רשת און בורד של אינטל (הלוח הוא 8KNXP של ג'יגהבייט) במהירות של עד 1G. הגדרות החייגן: חיוג ל10.0.0.138 RELAY_PPP1 באמצעות ISDN channel PPPoEWin Miniport בהגדרות אבטחה מסומן רק PAP Enable LCP extensions Enable software compression Negotiate multi-link for single link connections תחת Internet…
-
שלום אחים שלי! בעת העלאת המחשב תהליך סריקת ההתקנים עובר חלק ולאחר מכן אין הצגה של בחירת מערכת הפעלה מה ניתן לעשות ע"מ לפתור את הבעייה הבעייה נוצרה כתוצאה מהתקנת קובץ שנועד לפרוץ את תוקף וינדוס 7 תודה למי שיעזור
-
- 7 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לשדרג את המחשב ל Windows 7 כאשר יש כרגע מותקנת גירסא פרוצה (אני גולש ומעדכן, ומחובר לרשת בצורה רגילה לגמרי) האם אני צריך גירסת שדרוג, או גירסת התקנה מ-0? עכשיו, אני קונה לאמא שלי מחשב חדש, ולה כבר יש גירסא חוקית של Windows 7. אם אקנה יחד עם המחשב התקנה של Windows, זה יתאים לי למטרת השדרוג? דבר אחרון, אני כבר מבולבל מעושר המידע שיש... איזה גירסא כדאי לקנות/מה הגירסא הנפוצה? primum, proffesional? תודה רבה, אייל
-
- 7 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
יש לי מערך של רייד 0 של שני כונני 1 טרה עד עכשיו עבד לי מצויין בתור כונן d: של 2 טרה עכשיו אני רואה את המערך פועל בפוסט רואה אותו במנהל התקנים וגם באינטל מטריקס אבל אני לא מצליח לראות אותו בMy Computer מה לעזזל קורה כאן?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם קיים רישום לדבר הזה? אם כן.איך פונים אליו? תודה.
-
- 7 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אתמול התקנתי את המערכת ויסטא ובשלב מתקדם של ההתקנה כשרשום FINISHING INSTALATION.... ויש כאלה נקודות..... זה פשוט ממשיך ככה שעות... וזה כאילו נתקע, זה לא ממש תקוע ששום דבר לא זז פשוט ההתקנה לא מתקדמת!? בדקתי את זה אם כמה גרסאות שונות וכו'... מישהוא אולי יודע למה זה??? למה זה קשור??? תודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 923 צפיות
-