Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אני עומד לפני התקנת הוינדוס ורציתי לשאול כמה שאלות לפני הרגע ה"גורלי".. 1.האם יש בעיה עם הדריוורים בוינדוס החדש? (מודם יו אס בי כל שאר החלקים למטה) 2. האם 512 יספיק לעבודה רציפה וחלקה? 3.קשה להתקין את הסאטה? *עם קיימות עוד בעיות שלא ציינתי בוינדוס החדש תכתבו לי בבקשה. תודה מראש
-
- 22 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני פותח קובץ ומופיע לי שיגאה כל פעם אמרו לי צריך קידוד UTF8 הורדתי תוכנה ואני פותח אותה וזה רושם לי ככה יש לי ווינדוס אקס פי בעברית !
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
Windows could not start because the following file is missing or corrupt (לא ניתן להפעיל את Windows כיוון שהקובץ הבא חסר או פגום). system32\drivers\acpi.sys ואז הוא אומר שאני יכול לעשות repair ?!! מה עושים חברה??חייב להתקין מחדש?!
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
יש לי מחיצה אחת עם ויסטה 32bit ו ווינדווס 7(בילד 7000) גם 32bit ואני רוצה לעבור ל64bit בגלל שיש לי 4GB בעיקרון יש לי 2 מחיצות אבל כשאני בויסטה הוא מראה עוד אחת של 200MG בערך ואמרו לי שזה נורמלי ושזה של ה7.. בקיצור..מה הדרך הנכונה לפרמט אותם למעבר ל64bit?(אני רוצה להשאיר את ה7 עם הויסטה כמו שעכשיו) בבקשה תיהיו ספציפים כמה שאפשר וכמה שתוכלו לפרט... והאם יש עוד דברים שעליי לדעת על מעבר ל64bit? האם התוכנות של 32bit כמו rocketdock , fraps , ccleaner וכו' יעבדו כרגיל?או שצריך להוריד את כל התוכנות על 64bit? תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
טוב אז ככה זה כרה לפניי שבועה או משו כזה והבעייה היא כזאת: *אין לי שום דרך לגעת בשורת המשימות (זה פשוט מראה שעון חול לא משנה מה אני עושה) *המעבד תמיד על 100% שימוש גם אם אני לא עושה כלום! *מה שתופס את כל המעבד הוא הקובץ explorer.exe (אני יודע את זה לפי הטסק מנגר) *ברגע שאני אומר לו end proces לקובץ explorer.exe (דרך התסק מנגר כמובן) הכל בסדר ואני עובד כרגיל על המחשב חוץ מזה שאין לי את כל הממשק ה"נוח" של ה-אקס פי... אבל אני יכול להריץ הכל כמו שצריך (אני מריץ דברים בעזרת הטסק מנגר) אני ממש אודה לכם אם תוכלו לעזור לי כי לי כבר אין רעיונות... אהההה ויש לי את העידכון הזה נגד הווירוס של הריסטרט... (למנהלים- אני יודע שזו לא כותרת משו אבל אין לי רעיון לכותרת יותר טובה... אם תתנו …
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
איך אני מגבה את WINDOWS יש לי רק כונן C אז איך אני בדיוק מפצל אותו... אין לי את דיסק ההתקנה האם אני יכול לגבות אותו בלי הדיסק......
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
יש לי מחשב חזק עם 8G זיכרון ו- SSD. בזמן האחרון אני משחק הרבה במשחק רשת החינמי BLACKLIGHT שהוצע לי פה (משחק כבד יחסית) ושפתאום נמאס לי אני לוחץ ALT+F4 במקום להתנתק ואז לתפריט ואז ולצאת...וככה מעוד משחקים אחרים. היציאה היא מיידית ואני תמיד בדעה שהמחשב הוא כדי לשרת אותי ולא להפך..לכן הוא דולק 24/7 עם OC ואנלא מחפש ולחסוך מימנו מאמץ עם זה נוח לי. אבל האם אני הורס משהוא פיזי בזה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב לכולם, יש ברשותי Windows Vista שחובר לראוטר בצורה קווית, ולמחשבים אחרים בצורה אלחוטית. תחילה, המחשבים האלחוטיים יכולו להתחבר למחשב שלי על ידי הקשת ה- IP של המחשב שלי, אך לפני מספר ימים התקנתי Kaspersky anti virus ועדכנתי את המערכת של Windows Vista, מאז המחשבים הפסקו לזהות אותי, ורק אני יכול להתחבר אליהם. - אין ברשותי Fire Wall. - כל מחשבי הרשת בעלי Windows XP, רק שלי Windows Vista. - הפורטים של ה Fire wall פתוחים! - ה Fire wall של Windows כבוי בכל המחשבים. - ה שיתוף מידע של Windows Vista פעיל! * הבעיה התחילה באותו יום שהתקהנתי את עדכוני ה Windows ו Kaspersky anti virus. אני חדש כאן, כך שאם ההודעה הזו נמצאת בפורום לא נכון אני מצעטר מאוד. תודה מראש, Vergil
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום רב, בשבוע שעבר כתבתי לכם על הבעיה שיש לי עם הוינדוס 7 וכונן הפלופי, הבעיה הייתה שכל הזמן האור דלק והכונן לא עבד. עקרונית בסוף הבעיה הסתדרה (הכבל היה מחובר הפוך), מאז הכונן עובד ומזהה את הדיסקטים, ואף מאפשר לי להעתיק קבצים, אבל משום מה נוצרה בעיה נוספת. כאשר אני מנסה להעתיק קבצים מהוינדוס 7 אל הדיסקט, הוא פשוט מוחק את כל התוכן של הדיסקט, רציתי לדעת כיצד ניתן לפתור את זה, המון תודה. תודה רבה על כל העזרה. נ.ב - למחשב יש צורב וגם USB, אבל מאחר ויש עבודה עם פלופי'ס מול מחשבים ישנים (בגלל שימוש בתוכנות דוס), חשוב לי שגם הפלופי יעבוד כראוי.
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
ה7 פשוט גרוע ואני רוצה לחזור ל6.ניסיתי לראות אם אפשר להסיר בלוח בקרה ואי אפשר :-\ מה עושים?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, כאשר אני נכנס לCMD וכותב בעברית זה מוצג כסימני שאלה מוזרים. יש למישהו מושג איך לסדר את זה ?
-
- 4 תגובות
- 8.6k צפיות
-
-
שלום , יש לי דיסק מקוי של windows xp sp1 ברגע שאני מנסה להתקין אותו דרך BOOT מ CDROM עולה המסך הכחול של זהוי חומרה ...... לאחר זהוי החומרה הוא רושם המסך כחול למטה - starting windows install משהו כזה ונתקע מה יכולה להיות הבעיה (בנוסף כאשר אני מנסה להתקין מה windows עצמו הוא רשום שמיכוון שקיימת גירסא מעוכנת של windows אין באפשרותו להמשיך בהתקנה ) איך ניתן להתגבר על הבעיה ולהתקין את ה windows רגיל מboot כולל פירמוט (הערה: הדיסק תקין ב 110% ) תודה
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן. יש לי במחשב שלושה חשבונות ADMINISTOR ואני גם אחד, אבל הבעיה היא שהאנשים שמשתמשים בשני החשבונות השניים יכולים להיכנס לכל תיקיה שלי. אני ניסיתי לעשות את התיקיות הרצויות "פרטיות" בעזרת PROPERTIES אבל אני לא יכול לסמן את הקופסה שעושה את התיקיה פרטית. האם יש עוד דרך לעשות את תיקיות מסוימות ניגשות רק לחשבון מסוים אחד? (זה לא כל כך יעזור אם אני אעשה את התיקיה בלתי נראית).
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום!! הורדתי את הווינדוס xp mce version ואני לא מצליח לשים לו עברית,יש מצב שהווינדוס לא בא עם עברית ואם כן האם יש דרך להוסיף עברית בלי פירמוט?? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לשדרג ל - win10 מ - 7 שיש לי. האם אפשר יהיה לעשות את זה גם אחרי יולי השנה בחינם? אמרו לאחרונה שלא יהיה ניתן לשדרג בחינם את 10, אבל ניתן להשתמש במפתח (serial) של 7 ל - 10. בקיצור, אם אני מתכנן לשדרג - אני צריך למהר? תודה
-
- 10 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם: יש לי 2 בעיות ואני מקווה שתצליחו לעזור לי : 1> MESSENGER - יש לי מסנג'ר 6.1 WINXP יש לי בעיה כאשר אני מבקש לבצע שיחת שמע הוא רושם לי למטה מתחבר למחשב של אלכס (לצורך הענין) האח"כ הוא אומר " ??אלכס ביטל/ה את ההזמנה להתחיל שיחת שמע" באדום והוא לא מתחבר (חשוב לציין שיש חברים שאני כן יכול לדבר איתם ויש כאלו שלא ) לאלכס ייש לו ווינדוס 98 מסנג'ר 6 נ-ב: אם זה יכול להיות שיש לו פיירוול מובנה של הווינדוס אז איך מורידים אותו ועוד בעיה : יש לי בעיה בדפדפן INTERNET EXPLORER 6.0 אין לי אפשרות לפתוח קבצים של מדיה פלייר כדיי לראות אותו בחלון למטה (באינטרנט) אני צריך לדעת מה או איך מתקשר המדיה פלייר ו האקספלורר תוה רבה רבה לעונים !!!!!!!! ומצטער על מקודם שלא קראתי את חוקי …
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
היום פרמטתי והתקנתי WIN7, משום מה הוא לא מזהה את המחיצה שיצרתי לHDD היו לי שם דברים מאוד חשובים, מה אפשר לעשות? תודה מראש, אורי
-
- 2 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום, כאשר אני פותח שרת FTP על פורט 21 או 22 הכל עובד כשורה כאשר אני מנסה לפתוח שרת FTP נוסף על אותו שרת (IIS SERVER 2008) עם פורט אחר מאשר 21 22 לא ניתן לגשת לשרת . המטרה היא לפתוח מספר שרתי FTP כמובן על פורטים שונים - נפתר , כנראה השתמשתי בפורטים שהיו תפוסים .. :-)
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ש DX10 ל XP עובד http://www.technospot.net/blogs/download-directx-10-for-windows-xp-from-alky-project/
-
- 6 תגובות
- 926 צפיות
-
-
חברים!!! אז ככה... הבעיה שלי לא מסובכת כל כך... פשוט אין לי מושג איך אני פותר את הבעיה המעצבנת!!! אתם בטח מכירים שאתם לוחצים כפתור ימני על קובץ, קיצור דרך כדי להיכנס לשם... הבעיה שלי היא שתמיד אבל תמיד היה לי באפשרויות אופציה Open לאחר התקנה מחדש של המחשב - אין Open אלא רק Open With!!! איך אני מסדר את הבעיה הזאת?!!? הצילו...... מקווה שמשהו יוכל לעזור לי!!! בתודה אדי נ.ב צירפתי תמונה לבעיה... הנה אני מנסה להיכנס לתוך כונן c ואין לי אפשרות של Open! אלא רק Open With!
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין להחליף מערכת ולשים Windows XP Professional x64 Edition מסיביות אישיות. אני רוצה לדעת עם המחשב שלי תומך בווינדוס הזה ולא יהיה לי בעיות / ביצועים נמוכים? CPU : Intel Core i7-2600 CPU Cooler : Scythe Mugen Rev2 MotherBoard : Gigabyte H67A-UD3H-B3 GPU : Gigabyte GTX570 Case : Antec DF-35 Power Supply : Corsair 750TX v2 Memory : 2x4 G.Skill Dual Sniper ועוד דבר שמעתי שיש הרבה תוכנות / דריברים / משחקים שלא עובדים על 64bit xp? אני מוכן לוותר על 4GB ולשים 32bit השאלה איזה דברים נתמכים ואיזה לא.. תודה מראש.
-
- 24 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מה קורה אנשים? נתקלתי בבעיה מוזרה בוינדוס...ניסיתי לעשות sistem restore ...שמתי על תאריך כל שהוא ואחרי שהוא העלה את המחשב אז כשעלה הוינדוס הוא אומר לי ש"השיחזור לא הושלם,נסה תאריך אחר" ....וככה ניסיתי עוד אחד ולא הצליח...וככה את כולם...ואף אחד לא הצליח.. מה נסגר עם הוינדוס הזה? יש לכם פיתרון?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קניתי מחשב חדש (פנטיום 4 64 ביט) איזה וינדוס הכי כדאי להתקין ?? כי אמרו לי שוינדוס 64 ביט הוא לא כל כך טוב ואמרו לי גם שוינדוס אקס פי רגיל יזהה שיש לי 64 ביט אבל לא יתן את הביצועים שיש לוינדוס 64 ביט אז מה עדיף/או עם זה בכלל נכון?
-
- 6 תגובות
- 991 צפיות
-
-
כרגע, זו הגירסא הנוכחית: Version 1511 מדובר בלפטופ, שבמקור היה מותקן עליו WIN8 מובנה, הייתי זכאי לשדרוג ושנה שעברה שדרגתי ל- WIN10. לפני כחודשיים, שניסיתי להתקין את עדכון השנה / עדכונים המחשב לאחר האתחול ההתקנה תמיד הייתה נתקעת ב- 32%. ניסיתי להתקין את העדכון באופן ידני מהאתר של מייקרוסופט, לנתק את כל ההתקנים מהמחשב, לעדכן דרייברים, למחוק את הSoftware Distrubutions, לאפס את ה- Windows update, להוריד כלי לתיקון ה Windows update אך שום דבר לא עזר... אני חשבתי אולי לעשות restore factory reset אבל אני מפחד להתקע עם WIN8 מבלי להצליח לשדרג ל- 10. בינתיים אני לא עושה עדכונים (בטלתי את ה- Service של ה- UPDATE), כי כל עדכון שאני עושה נתקע ואז ה- WIN צ…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי דיסק VISTA ULTIMATE ב-2 שפות: אנגלית ועברית. אני עושה BOOT מהדיסק, בוחר את השפה האנגלית, בוחר את המחיצה הרצוייה, וההתקנה מתחילה לרוץ. בסוף הextracting files מופיעה ההודעה: windows could not install the selected language. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-