עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. איך מוסיפים את ה "שולחן עבודה" בחלונית ניווט? הוא תמיד היה לי שם ועכשיו נעלם. עכשיו כל פעם אני צריך על "מועדפים" ואז השולחן עבודה מופיע. האם ישנה דרך שהשולחן עבודה יופיע שם כמו פעם?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. אני משתגע.. אני אוהב לשמור דברים בדסקטופ אבל לא מופיע לי שם בצד דסקטופ. ואז אני נאלץ ללכת לC>USERS<USERNAME>DESKTOP וזה תהליך מעצבן.. יש דרך לקצר את זה? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  3. Started by Shtupel,

תודה

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. אני שואל בשביל ידידה שלי ( מן הסתם היא רוסיה) יש לה ווינדוס 98 ברוסית ואין לה עיברית במחשב (בדקתי את זה על ידי אפשרות הוספת שפה ואין שם עיברית). 1. אם צריך את הדיסק של ווינדוס 98 אז בבקשה להסביר לי איך מתקינים מהדיסק. 2. אם אפשר להוריד דרייבר אז בבקשה לתת לי לינק. אני ניסיתי לחפש בפורומים ובכל מיני מקומות אבל לא הצלחתי : תודה מראש דני

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  5. Started by oren99,

כרגע בNOTEPAD למשל, עברית מופיעה כג'יבריש.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אני מעוניין להוסיף שפת כתיבה עברית על ווינדוס XP PRO בצרפתית,ניסתי להתקין את ה MUI בעברית אבל זה לא נותן לי זה אומר שאפשר רק על ממשק אנגלית, יש אולי למישהו פיתרון? תודה רבה למי שיעזור

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  7. יש לי Windows Me באנגליתתתתתת......... איך אני מוסיף לו תמיכה בערבית (כאילו שאני אוכל לכתוב בוורד בערבית...)??

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  8. הורדתי איזשהוא התקן ששייך למנהל ההתקנים בנועד לכרטיס קול הפורטיסימו של הרקולס הבעייה שמאז שהתקנתי את זה אני לא שומע כלום ולא מצליח להתקין את הדרייברים מישהוא יודע איך ניתן להסיר את ההתקן ממנהל ההתקנים?

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  9. השאלה בכותרת...אם לא ברור תשאלו ואני יפשט את זה...

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  10. Started by ElEmEnt,

יש לי מספר מערכות הפעלה xp ו98 ואני רוצה שישר הxp יעלה לי בלי אפשרות לבחור איך אני עושה את זה?

• 3 תגובות
    • 974 צפיות
  11. Started by TheTech,

בעת שניסיתי להוריד את ה-Service Pack מ- Windows Update קיבלתי הודעה בזו הלשון: "יש בעייה עם בקוד(Key) של ה-XP שברשותך. אנא פנה לספק שמכר לך את התוכנה..." הקיצר, איך מתגברים על הבעייה? (נשבע לכם שהעותק שברשותי חוקי )

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  12. איך מורידים או מוצאים את gpedit.msc בווינדוס וויסטה ? זהו רכיב שתופס רוחב פס ב- XP תופס 20 % מעניין איך בוויסטה ?

• 52 תגובות
    • 9k צפיות
  13. Started by Or94,

ראיתי באתר הראשי שיצא עידכון שמוריד direct X 11 לווינדוז ויסטה. נכנסתי לקישור בכתבה שממנו אמורים להוריד אבל אני לא מוצא בקישור הורדה. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  14. Started by desert,

איך מורידים את המסנג'ר הזה?עשיתי לו UNINSTALL אבל הוא חוזר ועשיתי לו ב MSCONFIG וכל פעם הוא חוזר אולי אפשר בSERVICES? מישהו אולי יודע?

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  15. כשעושים קיצור דרך על שולחן העבודה או בכל מקום אחר , מתווסף לקיצור דרך מין חץ כזה קטן ומכוער בפינת האייקון. אני חושב שיש דרך כל שהיא לעשות את זה , כי פעם עשיתי את זה איכשהוא רק אני לא זוכר איך. תודה רבה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 967 צפיות
  16. הכוונה שלי היא לכל מיני קישורים שמופיעים בתוך טקסטים ואז ששמים עליהם את הסמן נפתחת תיבה קטנה. איך מבטלים את זה?

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  17. היי חבר'ה.. איך אני מוריד את הרקע הכחול של האייקונים בשולחן עבודה...שלא יהיה תמיד רקע כחול קבוע אלא רק כשלוחצים עליו... מקווה שהבנתם.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. פרטים בתמונה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  19. היי, אני רוצה להוריד את כל ה Critical Updates ש Microsoft הוציאו מאז שיצא SP2 (אין לי בעייה להתקין מחשב חדש בשביל זה) אני לא רוצה להוריד אותם ב Pack מבלי אפשרות לבחור איזה להוריד ואיזה לא. אני רוצה שתהיה לי אפשרות לבחור סלקטיבית איזה עדכון להוריד ואיזה לא. (כדי לא להוריד את IE7 ואת WMP11)

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  20. אז הייתי מוחק כל מיני שטויות (שפות דרייברים וכו') בויסטה עם VLITE יש אפשרות לעשות את זה גם ב 7 ? למחוק את כל הגירסאות ולהשאיר רק את Ultimate ?

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  21. Started by Vega,

בתודה מראש, --Vega.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. Started by Vega,

תודה מראש, --Vega.

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  23. יש לי מלא תוכנות שעולות לי כשאני מדליק את המחשב ורציתי להוריד קצת עומס אני יודע שיש משהו עם config שרושמים ב "run" אבל זה לא עובד (זה פותח לי תיקייה ) אז בקיצור איך אני מעיף את החרא הזה משם ?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by J0n1,

אוף מאז שהתקנתי את הWIN יש לי את זה ואני לא מצליח להוריד איך מוחקים? תודה

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  25. Started by Lumber_Jack Jim,

שלומות אנשים, היום, שמתי לב ש-Icon הקונטרול פאנל חזר לסייד בר הלא תועלתי הזה של XP, אני זוכר בבירור שפעם הצלחתי להעביר אותו כפי שהוא היה במצבו הקלאסי ב-98 ו-Me. אבל... אני לא מצליח להיזכר איך העברתי אותו וזה מטריף אותי :cwm34:! עזרה בבקשה :-\. **מצורפת תמונה.

• 3 תגובות
    • 783 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.