עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by The Un4givN,

יום אחד נתקע המחשב ומאז כל התפריטים ניהיו של איזה ווינדוס 3.11 משהו עתיק כמו בתמונה שצירפתי איך אני מחזיר למה שהיה קודם? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  2. Started by udi2181,

אפשר המלצה על איזה דגם וגירסה הכי מומלצת של windows 7 לרכוש ? ( דיסק מקורי ) אפשר קישור . כמה זה אמור לעלות לי ? יש אפשרות למחיר יותר זול באיזשהו אופן

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by itzikcolt,

תעזרו לי בבקשה התהליך svchost.exe לוקח לי 2000MB מהזיכרון הוירטואלי והוא לוקח גם 50% מהמעבד ואז מופיעה לי אזהרה שאין לי מספיק זיכרון וירטואלי איך שאני סוגר את התהליך המחשב חוזר למצב נורמלי של 200MB זיכרון וירטואלי זה קורה בערך אחרי 6-10 שעות של עבודה בלי מאמץ תודה רבה לכל העוזרים את המפרט אפשר לראות בצד ימין

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  4. המחשב היה סגור שבועיים והיום כשבאנו לפתוח הוא לא עולה. גם בסייפמוד הוא מראה את כל השורות קוד הלבנות של הטעינה של הסייפמוד, ולא עובר את זה. יש משהו שאפשר לעשות? אולי לעשות ריקברי לווינדואוז?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. לפני כמה ימים עידכנתי מקאטליסט 9.9 ל10.1 מאז וידאו פלאש בהרבה אתרים (לדוגמא, האתר של הNBA, כמו כאןhttp://www.nba.com/video/channels/allstar/2010/02/14/0030900001_wst_est_recap.nba/) לא פועל חלק. וידאו ביוטיוב כן עובד חלק למשל. מחקתי את הדרייבר והתקנתי את הדרייבר שהיה לי קודם, אבל זה לא פתר את הבעיה. זה קורה גם בכרום גם בפיירפוקס וגם באקספלורר. ניסיתי גם למחוק את פלאש לגמרי ולהתקין שוב, גם לא עזר. מה עוד יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 970 צפיות
  6. כמעט כמעט כל תמונה שאני שומר במחשב נשמרת לי כ-BMP אני יודע שאפשר לבחור אם לשמור כ-JPEG או BMP אבל פשוט אין את האפשרות של של לשמור כ-JPEG !!! וזה תמונות שהם במקור JPG באתר שבו הם נמצאות שאני בא לשמור אותם אפשר רק BMP! זה ממש מעצבן, יש לי תמונות של 11 מגה! אגב אני על 64ביט כרגע אם זה משנה משהו... תודה!!

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  7. Started by benor,

אחרי התקנת ה SP1 נוצרת תיקייה ServicePackFiles בתוך ה Windows האם אני יכול למחוק אותה בבטחה? או שהיא חשובה לתקינות המערכת?

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  8. Started by EMAN,

בדיוק התקנתי מחדש את הווינדוס 7 עם גרסה מלאה אחרי שגרסת הRC פג תוקפה. התחלתי להתקין אבל עוד לפני ההתקנה היו אפשרויות של גיבוי למערכת ולהכנס לCMD וכאלה. נכנסתי לCMD ועשיתי דרך שם פורמט לדיסקים שלי ולאחר מכן אחרי אתחול המחשב קיבלתי את ההודעה bootmgr is missing. איך אני פותר את זה או לחילופין מוצא את הקובץ הזה? תודה

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  9. שלום לכולם, זו בעיה שקיימת לי כבר מזמן אך לאחרונה זה ממש הציק לי כי רציתי לחסוך בחשמל על ידי כניסה למצב שינה הבעיה היא שכל פעם אחרי מצב שינה המחשב קופא והאפשרות היחידה היא לעשות ריסטרט... מפרט:

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. זה מה שעולה לי איך אני מוחק לגמרי את אותו הקובץ או תוכנה כדי שזה לא יופיע יותר?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

שלום, התקנתי אתמול ווינדוס מחדש. לפני זה גיבית את הקבצים שלי בתוך כונן. אחרי ההתקנה כשהחזרתי את הכונן עם הקבצים המגובים, ניסיתי לפתוח קובץ mp3 והוא כתב לי access is denied, ניסית לפתוח כל סוג אחר של קובץ והוא כותב על שגיאה. גם תמונות שיש להם preview קטן שרואים, לא רואים אותם ב-preview הגדול. בקיצור שום קובץ נפתח. מערכת הקבצים היא ntfs, עשיתי מה שמייקרוסופט אמרו לי (לתת ליוסר שלי רשיון להשתמש דרך "folder options", ולסמן איפהשהו ב-וי attributes). לא עבד. אני לא מצליח לא להעתיק, לשמוע, להציג כתמונה, או למחוק. תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  12. היי , אני יודע שהנושא נטחן , אבל אני מחפש תוכנות שרצות ב 64 טהור , לא כאלה שהם 32 ויש להם תאימות כרגע אני מה שאני מחפש בעיקר זה אנטי וירוס שלא מצאתי , דרייור לכרטיס קול AC97 של REALTEK שלא מצאתי ועוד ממולצים . אני יודע שהנושא נטחן אבל אני חורש ולא מוצא , כמובן שקראתי מלא טראדים בנושא בבקשה עזרה . ולמי ששואל ה XP 64BIT מדהימה , אני נהנה ממנה יותר מה VISTA בהרבה

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  13. לאחר המון שנים בהן מיקרוסופט תימחרה את חלונות במחיר שלא נגיש לכל, דיווחים ברשת מצביעים על כך שהחברה מתכננת להציע את מערכת ההפעלה הבאה שלה בתור שירות \'Freemium\' למנויים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%99%d7%aa%d7%9b%d7%9f-%d7%a9%d7%97%d7%9c%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-10-%d7%aa%d7%92%d7%99%d7%a2-%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%9c%d7%9e%d7%a0%d7%95%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%9c%d7%91/

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by AdamS,

היי, יכול להיות שב-Vista ה-System Restore לוקח הרבה יותר מקום מב-XP? כי בימים האחרונים כאילו נעלמים לי כמויות של GB, אבל אחרי שיצרתי מחיצה חדשה וחילקת את המחיצות מחדש כאילו שהם חזרות. איפה אני יכול לבקר את ההגדרות של ה-SYS RESTORE הזה? תודה מראש...(:

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  15. אחרי כל פרמוט מחדש האינטנרנט נתקע וגם הווינדוס נתקע עד שאני עושה עידכונים.למה זה האינטרנט נתקע אחרי כמה דק' וגם המחשב אני מקבל הודעת שגיאה "אל תשלח" ואז זה קורה הבעיה נפתרת שאני מוריד מוווינדוס אפדייט את התוכנה הראשונית להתקנת עידכונים ה1 מ3 הזה וזה קורה בהרבה מחשבים שפירמטתי למה ההוונדוס והאיטנרנט נתקע עד שלא עושים את העידכון הזה?

• 6 תגובות
    • 795 צפיות
  16. אני פותח איזה משחק של DOS...הישנים..DAVE KEEN וכאלה...והוא עושה לי בעיה..הנה מה שכתוב..: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 875 צפיות
  17. אז ככה יש לי מחשב AMD מעבד 2.15 , כרטיס מסך raedon 9250 128 , זיכרון 1gb מערכת הפעלה win xp pro pack 2 המחשב שלי מחובר לטלוויזיה lcd בכניסת dvi , אני נכנסתי להגדרות של הכרטיס מסך ופיצלתי את השולחן עבודה ל2 החלק העליון שלו בטלוויזיה והתחתון במחשב.. עשיתי את זה כי יש לי כרטיס לוויני שאני צופה בו בטלוויזיה ובחלק התחתון אני במקביל גולש באינטרנט ומפעיל תוכנות... הבעיה שלי כזאת: יש תוכנות כמו מדיה פלייר ותוכנות נוספות שעובדות על מסך שלם וכך יוצא כשאני עושה באופצייה של התוכנה מסך מלא היא מחלקת לי אותה בין שני המסכים(התחתון,העליון) השאלה: האם יש אפשרות שתוכנות שעובדות על מסך מלא יעבדו על אחד המסכים בלבד? נ.ב תוכנות אקספלורר (דפדפן) ושאר התוכנות שעובדות על חלונות יש אפשרו…

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  18. Started by pecanman,

אני מנסה להתקין תוכנה של DOS והמחשב רושם לי : windows/system32/autoexec.nt the system file is not suitable for running ms dos אגב איך עושים print screen כדי שאני אוכל להדביק בדיוק את הבעיה??

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכולם, מותקנת אצלי מערכת הפעלה win 7 64bit פיניתי קצת מקום בדיסק ויש לי עכשיו 40 ג'יגה unallocatedעליהם אני רוצה להתקין XP האם מישהו יכול להסביר את זה שלב אחר שלב? אני מבין שאחרי ההתקנה של ה XP יהרס לי הרג'יסטרי של ה WIN7 וצריך לשחזר? האם מישהו מכיר עבודה עם vmware במקום ?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. אני פוחד שבגלל שכל פעם האי מייל מציג את עצמו בלי שבחרתי בכלל לפתוח אותו אני אוכל לקבל ווירוס תודה מראש

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  21. שמראה את הגרף של ביצועי המחשב. :-[

• 9 תגובות
    • 664 צפיות
  22. Started by itay2262,

משום מה לאחרונה הפסיק להגיב. המחשב נקי . יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הסיבה? תודה

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  23. Started by tatush3,

בעיה אם explorer.exe שלום לכולם יש לי בעיה אם explorer.exe כאשר אני עובד ב-windows אז אחרי כמה זמן הוא נהיה ממש איתי עד כדי כך שהכול ממש מתחיל לזוז לאט אז כאשר אני לוחץ ctrl alt delete ומופיע לי task manager אז אני רואה שם שהאקספלרור שלי לוקח הכי הרבה משאבים והמעבד עובד על 100% עד שאני מבטל אותו את אקספלורר ואז מחזיר אותו שוב ואז זה מסתדר לכמה זמן ניסתי לבדוק וירוסים ואין לי כלום בדקתי אם SPYWARE DOCTOR וזה לא עזר כלום עשיתי sfc /scannow ולא עזר כלום יש לי WINDOWS XP PRO מעבד Q-8300 זכרון 3GB בקשה אני לא יודע כבר מה לעשות heeellllppppppp mmmmeeeeee בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. איך אני גורם ל - WINDOWS XP להכנס ישירות למשתמש לי ברגע שאני מפעיל את המחשב - ולדלג על המסך שבו אני צריך ללחוץ על המשתמש שלי כדי להתחיל לעבוד?

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  25. זה השגיאה שאני מקבל: על פי הכלי בדיקה של מיקרוספט המחשב שלי תואם ל windows 10 ואין בעית של תוכנות או דריברים

• 9 תגובות
    • 3.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.