Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
יש לי WINXP PRO 32, כונן אחד עם 2 מחיצות (C מחיצת מערכת 50GB וD מחיצת מידע עם 450GB). אני רוצה להתקין WIN7 32 מסיבות כאלו ואחרות. הבנתי שלא צריך לפרמט, ואם מתקינים (בוחרים CUSTOM בהתקנה) על הXP, זה דוחף את תיקיית WINDOWS לWINDOWS.OLD. השאלה שלי היא כזו - מה קורה לשאר הקבצים של המחשב? אני יודע שאני אצטרך להתקין תוכנות מחדש, אין לי בעיה עם זה, אבל מה יקרה למידע עצמו? ע"ע שירים/סרטים/כל דבר אחר שלא דורש התקנה מחדש. האם זה ישמר בWINDOWS.OLD? האם זה אני עדיין אראה 2 מחיצות נפרדות ורק C ידחס לWINDOWS.OLD? או האם הוא בכלל יתעלם מD וימחוק אותו? לא מצאתי תשובה ברורה לגבי 2 מחיצות נפרדות, למרות שבגדול הובהר לי שהוא לא אמור לפרמט אלא אם בוחרים שם בפירוש פירמוט. תודה לכל עונה. עריכה …
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום, התקנתי עדכון שמודיע לי שהווינדוס לא חוקי. איך אפשר להסיר את זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך מטפלים ומורידים את השגיאה הזאת תודה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אתמול נגמר לי הזמן לביצוע ACTIVE של WIN 7, ביצעתי בהצלחה אקטיבציה ואחרי שהמחשב ריסט עצמו הוא החליף לי את כונן הסיסטם. הפך את כונן Z שלא היה בשימוש והמידע הושאר עליו לצורך גיבוי עתידי לכונן הראשי של מערכת ההפעלה - נהפך לכונן C איך אני מחזיר את הכונן הישן (F) בחזרה להיות כונן מערכת ההפעלה?
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
יש ברשותי כונן עם מחיצה ועליו מותקן win 7 גם על המחיצה השנייה היה מותקן win 7 אך הוא פורמט וכאשר אני מעלה את המחשב, הוא מבקש ממני לבחור בין 2 ה win למרות שאחד מפורמט איך מוחקים את זה ?
-
- 6 תגובות
- 846 צפיות
-
-
משום מה כאשר אני לוחץ על shut down המחשב סוגר את כל התכניות מגיע למסך יציאה מסיים אותו, מכבה את המסך אבל נשאר דולק איך אני פותר את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
מערכת win 7 במחשב נייח שבו יושב כל המידע (סרטים, מוסיקה, מסמכים, מדפסת וכד') הצלחתי להתחבר עם נייד אחד ל home group אבל לא מצליח להתחבר עם נייד שני, מקבל כל הזמן "Unable to create a homegroup on this computer" מה שלא ניסיתי... לא הולך, מישהו נתקל בזה?
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אני מחובר לכבלים + בזק בחיבור של 12M, בכל המחשבים שבהם מותקנים אצלי win32 המהירות לא עולה על 7-8M בממוצע. במחשבים בהם מותקנת מערכת XP או win7 64bit המהירות היא 12M. מכירים את הבעיה? האם יש פתרון?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי ווינדוס 7 גירסה 64 ביט ויש לי במחשב 6 ג'יגה זיכרון למה מופיע לי שיש לי רק 4 ג'יגה זיכרון וזה מופיע בכל מקום שבדקתי גם במאפיינים של ווינדוס גם באוורסט וגם בCPU Z איך אני מסדר את זה כך שהווינדוס יזהה את כל ה6 זה הגירסה של הווינדוס שלי Microsoft.Windows.7.ULTIMATE.x64
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
חיפשתי וחיפשתי, וכל מה שמצאתי זה בעיקר הסברים על "למה", וכל מיני ניסיונות ל"איך" שלא עבדו. זה מאוד נחמד מצד מיקרוסופט שהם החליטו "לעשות סדר" בכל תחום הקודקים, שבהחלט היה בו בלאגן (לאנשים שלא ידעו מה הם עושים וסתם התקינו כפילויות של קודקים וכו'). אבל למה הם כופים את הקודקים שלהם ללא שום אפשרות להתקין קודקים צד-3 כמו ffdshow ?? ניסיתי את כל השיטות שראיתי באינטרנט (שינוי owner של איזה key ברג'יסטרי ואז שינוי ה-id של איזה פרמטר..) וניסיתי כל מיני גירסאות וכל מיני הגדרות - ושום דבר לא עבד. האם קיימת דרך כלשהיא לעבוד עם ffdshow ב-win 7 ?
-
- 16 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום אני צריך הלעבוד עם שרת 2008 של מייקרוסופט בוירטואליזציה VIRTUAL PC 2007 SP1 של מייקרוסופט לא תומך בWIN 7 שהיא מערכת ההפעלה שלי, מישהו מכיר פתרון לבעיה? תודה
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
מחשב חדש עם חלונות 7 64 ביט. המחשב "עולה" מהר מאד (כחצי דקה) אך החיבור לרשת נמשך עוד כדקה שבמהלכה מופיע על סימן הרשת ב Tray משולש צהוב עם סימן קריאה. האם זה טבעי או שיש בעיה ? לפני כן, עם XP, המחשב "עלה" במשך כ 2 דקות עם חיבור רשת פעיל. תודה
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
כל שעתיים בדיוק המחשב פתאום נכבה ומופיע מסך כחול עם הקוד 0x4c9e6980
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד ללא כונן {GOGABOOK} אין כונן CD והוא ללא מערכת הפעלה... יש לי התקנה של WIN7 על דיסק שהוא BOOT מה אני צריך לעשות איך להעלות את זה ל-DOK?! תודה
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
טוב חברה לפני כשבוע התקנתי את ווינדוס 7 והכל רץ מצויין ואני דיי מרוצה ממנו אך לפני כמה ימים אני מדליק את המחשב ואופס כל האייקונים והתיקיות שהיו על שולחן העבודה נעלמו(המסך פשוט ריק).נסיתי לפתור את הבעיה על ידי לחצן ימני וכניסה להגדרות של שולחן העבודה אך לצערי הוא מראה שהאייקונים צריכים להיות על שולחן אבל העובדה היא שהם אינם מופעים במסך שולחן העבודה. תודה מראש ערב טוב
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עומד בפני הבחירה איך לקרוא לשם של קובץ/ספריה מס הכנסה או Mas hahnasa ביטוח לאומי או Bituah Leumi ועוד מאות מקרים דומים. אני מעדיף לקרוא לקבצים ולספריות בשמות העבריות מכיוון שהמסמכים עצמם הם בעברית ויותר טבעי לחפש קבצים במחשב בעברית (לדוגמא, "קרן השתלמות" במקום "Keren Hishtalmut") אבל אני רוצה להבין מה ההשלכות של הבחירה שלי: 1. האם אני אתקל בבעיות בגיבוי של המסמכים על Hard Disk? 2. האם אני אתקל בבעיות בגיבוי של המסמכים על USB Flash Disk? 3. האם אני אתקל בבעיות בגיבוי של המסמכים על CD/DVD? 4. האם אני אתקל בבעיות בגיבוי של המסמכים באינטרנט (שירותים כמו SkyDrive, ADrive, Google Docs(? 5. האם אני אתקל בבעיות בניהול גירסאות של המסמכים (Version Control)? 6. האם אני אתקל בבעי…
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום ! רציתי לשאול שאלה לגבי התקנת ה-Windows 7, הזמנתי דרך השדרוג שהוצע "חינם" מחברת HP למחשב נייד. קיבלתי את הגירסא שלה הייתי זכאי - Windows 7 Home Premium 64 BIT. אני לא מתקין את זה במחשב הנייד (מסיבות אישיות) ואני רוצה להתקין את זה במחשב הנייח. במחשב הנייח יש כרגע Windows XP, אני יכול להתקין את זה עליו או שבעצם אני צריך שכביכול יהיה על המחשב Windows Vista כמו במחשב הנייד שעליו קיבלתי את הזכאות ? אני לא מכניס את דיסק ההתקנה למחשב הנייח מסיבה פשוטה - אני לא בארץ כרגע אלא בארה"ב ולפני כמה ימים המשפחה שלי הודיעו שהגיע הדיסק התקנה. בעקרון אני גם מתכנן לקנות פה את השדרוג ל-Ultimate ב-139$ השאלה אם אני בכלל אוכל להתקין את הדיסק ש-HP שלחו לי על המחשב הנייח שיש בו XP. ושאלה נוס…
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. כאשר אני יוצר ב-Windows XP/Vista/7 קובץ בשם txt.יוסי (2009) אני מקבל ב- Windows Explorer תוצאה הבאה: txt.(יוסי (2009 2. כאשר אני יוצר תיקיה בשם "טסט 1" ומתחתיה תיקיה בשם "טסט 2", ולוחץ על Properties של קובץ כלשהו בתיקיה "טסט 2", אני רואה בשדה Location שכביכול ספריה "טסט 1" נמצאת מתחת לספריה "טסט 2" - סדר שונה ממה שקיים בפועל ================== האם נתן לעשות משהו בנידון? תודה
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
היי.יש לי בעיה כשאני מנסה להתחבר דרך הREMOTE DESKTOP של WIN7 למחשב שעובד על XP.למה בניסיון חיבור הוא מעלה שגיאה שאומר שהגרופ פוליסי אוסר חיבור בין 7 לXP.ניסיתי לחפש את זה ולא מצאתי.האם אפשרי להתחבר בין שתי המערכות האלה בכלל? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
היי כולם ראשית, יש לי שני כונני דיסקים מחוברים יחד עם אותו כבל IDE שמחובר ללוח-אמ. (הבעיה מתרחשת בשני הCDROMS). מדובר במערכת XP PRO. כאשר אני מעלה את הווינדוס ומכניס דיסק כלשהו (לא חשוב DVD/CD) הWindows לא קורא את הדיסק, ליתר דיוק, כן אפשר לעיין בקבצים שבתוך הדיסק אך הWindows לא מראה את הICON שאמור להיראות על הכונן, ואין את הפונקציה של autoplay. הבדיקות שבוצעו: * בדקתי שהIDE מחובר כמו שצריך ללוח ולכוננים. * הBIOS כן מזהה את הכוננים. (אחד primary והשני slave). * כשאני מכניס bootable cd המחשב כן יודע לעלות ממנו (זאת אומרת שהוא כן מזהה אותו), רק הwindows לא מזהה. * כשאני מכניס דיסק לפני שהווינדוס עולה, הווינדוס כן יודע לזהות (כולל autoplay וicon), אך אם אני מוציא את…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחכה יומיים לתשובה למעלה .. וזמני מוגבל .. חייל קרבי ברגילה מצטער שאני עובד על חוקי הפורום אבל אני חיב תשובה הפרטים של המחשב בצד << בעיקרון זה גם בשביל משחקים אז אני מתלבט כי עדיין לא התנסתי ב WINDOWS 7
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי את המפרט הבא pentiume dual core e2180@2.0ghz 2.0gb+1.0gb ceod ddr 2 800 cl5 hdd 160gb wd 8mb sataII ויש עוד משני של 80GB IDE gefurce 8500gt 256mb ושמעו יש לי מלפני יולי את המערכת (עוד מהבטא) והבעיה היחידה שמטרידה אותי היא שלחזור ממצב שינה לוקח 5 דקות גם על לא פתוח כלום. אגב יש לי עוד 3 מחשבים ישנים (מ2002-2004) והם מריצים W 7 X86 והם חוזרים ממצב שינה הרבה פחות מהר. השאלה שלי עם שווה לשנמך לX86 כי המערכת מהירה ויציבה ואגב אין סיכוי שאני חוזר לXP כי יש תמיכה במסכים רחבים DX10/11 וזה יעזור שהיה פירפוקס שיודע לנצל את הכ.מסך. חשוב לי לציין שהמחשב הזה לא כל כך ישן (קניתי אותו בסוף 2008). ד"א שהיה לי לכמה ימים ויסטה 64 עם 1GB לא ניראלי שהיה את הבעיה זאת. מה אתם אומרים?
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לאחר הדלקת המחשב הנייד עולה הלוגו של הווינדוס xp במקרה שלי, ולאחר מספר שניות של טעינה הנייד נתקע על מסך שחור לזמן ארוך ולעיתים לא עולה בכלל ולא נותן לכבות אותו משמע כפתור הכיבוי אינו מגיב. לצורך העניין הנייד פורמט לפני מספר ימים לXP SP3 אשמח לדעת מה אומרים הסממנים של מסך שחור לזמן ממושך לאחר ההדלקה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום, בגירסאת Windows® 7 Home Premium (64-bit אין אפשרות להתחבר אל המחשב דרך Remote. אין שרת RDP על המחשב. פשוט לא מגיע עם הגריסת Windows הזאת. השאלה היא: האם יש למישהו המלצה מנסיון על שרת שליטה מרחוק? אני מכיר את הLogmeIn אבל יש לו בעיית תאימות עם פיירפוקס. RealVNC - רק הגירסה שבתשלום עובדת עם Win7 (גרסת ה-enterprise) יש למישהו רעיונות נוספים?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צהריים טובים, בעקבות שיחה שערכתי היום נזכרתי במאמר אותו קראתי אשר יוצא נגד הפורצים של מ"ה windows 7. אני זוכר שקראתי שב-"יום הדין" מ"ה תכבה את עצמה רנדומלית בתוך טווח של עד כמה שעות לכמה דקות. מישהו יכול לאמת את הדבר עם מאמר כלשהו? אשמח לשמוע עוד, תודה רבה והמשך ערב נעים.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-