עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by man-of-God,

שלום אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי כיצד ליצור קובץ התקנה מותאם ל WIN7 - התקנה רגילה של הווינדוס שעימו יותקנו כבר מספר תוכנות שאני מעוניין בהם למה אני צריך את זה ? לעיטים קרובות אני מגיע לבני דודים ועם כל אחד אני מבלה מספר שעות לא מובטל בפרמוט המחשב והתקנת תוכנות. כך שהביקור שלי הופך עד מהרה ללא ידיעתי ליום של התקנות (יש להם ווינדוס חוקי עם רשיון) כך גם אצל בני דודים מהצד השני לכל אחד מהם יש תוכנות אחרות שהם רוצים שהתקין להם "על הדרך" ההתקנה של הווינוס לוקחת חצי שעה בערך והתוכנות שלהם עוד מספר שעות. המטרה : ליצור 2 או 3 מערכות ווינדוס מותאמות אישית (אחת לי , ועוד 2 לבני דודים) שכוללות את כל התוכנות הדרושות כבר בפנים. כך שבפורמט הבא אני יחסוך לי זמן וכוח הדבר היחידי ש…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by rambo88,

שלום לכולם יש לי בעיה והיא כשאני לוחץ על המחשב שלי קליק ימני עם העכבר אז אני זוכר שהיה לי ניהול ובטוח יש את זה לכולם ואחרי כמה זמן זה פתאום השתנה לי לmanaga ואני לוחץ ואז הוא רושם אין אפשרות לאתר את [null] ודא שהקלדת את השם נכון ולאחר מכן נסה שוב אז אחרי זה עשיתי חיפוש ומצאתי ת'קובץ null ומצאתי אותו אז למה הוא רושם לי שהוא לא מוצא את זה?בכל מקרה אם משהו יוכל לשלוח לי ת'קובץ הזה מהמחשב שלו למחשב שלי אני ממש יודה לו ואז אני יראה אם זה עובד תודה רבה למי שיעזור לי באמת המשך יום טוב

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by com,

לפטופ, מעבד I3 350. שתי גיגה זכרון. כרטיס מסך מובנה. וינדוס 7. התחביבים שלו יהיו פייסבוק, אנטרנט, מוזיקה, וסרטי HD לעיתים. משחקים? אולי לפעמים, מעט. להתקין את הוינדוס ב32 ביט או 64? רוב תודות

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. הי ה-Windows מודיע לי כל הזמן שהוא צריך ריסטרט בשביל להתקין את העדכון Upgrade to Windows 10 Home, version 1511, 10586. עשיתי ריסטרט כמה פעמים, כיביתי והדלקתי את המחשב, אבל אני עדיין מקבל את אותה ההודעה. המחשב גם עולה ממש מהר - ללא שום התקנה כמו שיש בדרך כלל להתקנת עדכונים. ניסיתי להפעיל את ה-windows update troubleshooter, הוא אומר שהוע עשה איזשהו תיקון, אבל זה לא פותר את הבעיה. איך אני גורם לו להתקין את העדכון? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. השאלה בכותרת ,צריך עזרה בישום הגעתי "בחלונות" לגדרות של window firewall , ששם ניתן להוסיף תוכנות שיתקשרו עם הרשת או לבטל אבל זה לא נותן לי להוריד את ה V מהריבועים בצד ימין אלה רק להוסיף או שזה בכלל לא הדרך ? *מצורף תמונה המחשה איפה אני תקוע. בנוסף יש לי תוכנה שבכלל לא מופיעה ברשימה ועדיין היא כל הזמן מנסה להתחבר לרשת.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by PCMO,

אני מעוניין להתקין יותר ממערכת הפעלה אחת על מחשב נייד חדש עד כה ביררתי שהמחשב תואם הרצה של לינוקס וחלונות 7, לגבי XP, הורדתי דרייברים מהאתר של היצרן אך עדיין לא התנסתי בפירמוט המחשב, והתקנת המערכת אין לי ניסיון בהתקנת XP על Toshiba Satellite C660-115 ניסיון להתקין XP על לוחות אם חדשים שונים נתקל לא פעם בתקלות, אז השאלה שלי אם למישהו יש מושג אם אמורה להיות בעיה בהתקנה של XP על מחשב נייד כזה ? בעבר קראתי המלצה ליצור בכלל דיסק התקנה באמצעות Nlite שיכלול את SP3 + DriverPack Mass Storage כמו להטמיע את הדרייברים של המחשב על הCD ישנם עוד קבצים שכדאי להטמיע בדיסק כזה ? או עוד המלצות כדי לא להיתקל בהתקנה בתקלות ? אם אני זוכר נכון, הומלץ לשנות הגדרת Bios כלשהן לפני ההתקנה, אני ל…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. מישהו/י יכול/ה להמליץ על שירות זול ואמין שמגבה תיקיות נבחרות במחשב לענן בתדירות מוגדרת?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by GamePad,

for some strange reason when i try to write a threadafter kliking a few letters my hebrew turns to gibrish can anybody help me? this is realy annoying

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום לצרכי ניסויים, אני זקוק להתקנה של מס' מערכות הפעלה שונות (בעיקר xp pro, 2003 server 32/64bit) על אותה חומרה (יענו מחשב אחד). פתרון של VMWare לא מתאים לי מאחר והוא מעוות את כל מסקנות הניסויים (נעשה כבר). יצא לי בעבר להתקין 2 מערכות הפעלה על אותו כונן, ואז במהלך BOOT יש בחירה איזה מערכת הפעלה להעלות. האם זה יעבוד בהתקנה של 4-6 מערכות הפעלה שונות על אותו כונן ? לדוגמא שתי התקנות XP PRO אחת 32 ביט ואחת 64 ? לחילופין אני מחפש אם בכלל קיימת תוכנה (מיני מערכת הפעלה?) שיודעת לנהל כמה מערכות הפעלה, ואם קיים snapshot אז בכלל אהיה מאושר. מישהו שמע על כזה דבר ? תודה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. ערב טוב, אני לא מצליח לכבות את המחשב דרך התחל כיבוי וגם לא לעשות ריסטארט. זה היה קורה לי פעם ב.... אבל עכשיו בכל הפעמים שניסיתי זה לא הגיב.. זה יוצא לי מכל התוכנות ופשוט נשאר בשולחן עבודה ואז אני מכבה דרך הכפתור במארז מישהו יודע מה הבעיה? מדובר בויסטה 32

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. Started by לוח שנה,

שלום לכם, נתקלתי בשגיאה הזו, שכבר מוכרת לי, אבל אני לא יודע איך לפתור אותה. למי שיודע, היא מופיעה לפני שמערכת ההפעלה עולה (חלונות 7). אני לא מבין מה גרם לכך פתאום, וגם בדקתי בביוס שהגדרות האתחול תקינות. מה שכן, ניסיתי לעשות תיקון באמצעות דיסק ההתקנה, ושם הוא זיהה את מערכת ההפעלה במחיצה D במקום C. שתיהן באותו כונן פיזי. אשמח אם תעזרו לי, אני בלי מחשב. תודה!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. זה בעיה, כי אני משאיר הורדות ובגלל שזה יוצא לי למסך בחירת יוזרים של חלונות הכל מתנתק! אני לא מצליח למצוא איפה אני יכול לבטל את זה , למרות שאני משוכנע שראיתי את האופציה הזאת איפהשהו. תודה לכל מי שיכול לעזור!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by eldad82,

היי בעבודה שלי לפעמים אני צריך להתקין על diskonkey תוכנה מסוימת ואני מתקין על כ100 disk on key כל פעם התוכנת שאני מתקין היא תוכנה פשוטה של ללחוץ next כמה פעמים ולבחור קובץ מרשימה איך אני בונה קובץ (כמו קובץ bat ב dos ) שיבלחיצה עליו יבצע את כל הפעולות (נקסט וכדומה)לבד זה יחסוך לי הרבה זמן ושעמום של ללחוץ Nextnextnext... תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. הינה המדריך המלא להתקנת מערכת ההפעלה WIN7 החדשה מ USB > תהנו http://www.maximumpc.com/article/howtos/how_to_install_windows_7_beta_a_usb_key

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by lital1,

התקנתי ויסטה אולטימייט ואני לא מצליחה לבצע את הפונקציה של "עבור בין חלונות"....(כשהחלונות מסודרים אחד אחרי השני במעין תלת מימד)..... למישהו יש הצעה???

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. לאחר שהחיבור מוגדר, ב windows 10 צריך 4 הקלקות כדי להתחבר לאינטרנט (VPN). ב windows 8 היה אפשר להתחבר ב 2 הקלקות. אולי זה מפריע רק לי אבל יש דרך מהירה יותר להתחבר ? תודה רבה לעוזרים.

17. Started by galav1,

יש לי מחשב נייד מדגם 1215n של asus ואני רוצה לפרמט אותו בגלל שאין לו כונן דיסקים אז השתמשתי בתוכנה windows 7 usb dvd download tool כדי לשים את הקובץ iso של ה-windows 7 שאני רוצה להתקין דרך ה-dok את זה הצלחתי לעשות מה שלא הצלחתי זה אחרי שה-dok מוכן וזה מראה כאילו המערכת הפעלה נמצאת עליו זה דרך ה-bios בחרתי ב-boot priority וקבעתי שם שה-dok יהיה ראשון אבל משום מה אחרי שעשיתי את כל זה זה מעלה לי את ה-windows כרגיל זה לא כאילו מכניס אותי ב-dos להתקנה של ה-windows וזה למרות שהוא מזהה את ה-dok מה יכולה להיות הבעיה?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אהלן, מקווה שכאן המקום. אני מחפש פיירוול ואנטיוירוס חינמיים למחשב שיעשו עבודה טובה. ממה שראיתי כל חברה נותנת גירסא חינמית רק לאחד מהם ואני רציתי לשאול אם יש משהו של שתיהם חינמי או שאני חייב להתקין 2. יום טוב!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by zohar678,

קיבלתי מחשב נייד ישן של HP עם מערכת הפעלה מובנת של XP EDITION באנגלית. היות וכונן הדיסקים במחשב דפוק לגמרי ניסתי לפרמט ולהתקין מערכת הפעלה בעברית דרך דיסק און קי. לצערי לא הצלחתי לבצע פעולה זאת וחיפשתי חבילת שפה MUI בעברית למערכת ההפעלה שברשותי. לאחר חיפושים רבים ברשת נתקלתי רק בחבילת שפה שמתאימה ל XP פרופשיונל. האם יש איזה שהיא דרך בא אוכל לשנות את שפת המערכת?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום היום סתם הסתכלתי במחשב שלי לחצתי על מאפיינים במחשב שלי ופתאום אני רואה שיש שלוש משתמשים שאני לא מכיר. מישהו יכול לומר לי אם משתמשים/פרצו למחשב בלי לדעת? התמונה: http://www.siz.co.il/my/dfndn0qwzylw.png תודה למגיבים! [br]פורסם בתאריך: 24.11.2010 בשעה 14:34:24 http://www.siz.co.il/my/dfndn0qwzylw.png

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by idang,

שלום, אני מקבל מסך כחול באופן אקראי לחלוטין במחשב נייד עם XP. בקובץ ה-MINIDUMP שבדקתי מצויין למטה שהתקלה בעקבות הקובץ ntoskrnl.exe. כיצד מתקנים מצב זה? ניסיתי דרך מסוף השיחזור של XP להחליף את קובץ זה עם המקורי מתוך הדיסק -> הצלחתי להעתיק לאחר ריסטרט כשהמחשב עולה אני מקבל מסך כחול עם Fatal Error. החזרתי את המצב לפני ההחלפה של הקובץ וביצעתי תיקון לקובץ ה-BOOT.INI. כשהעלתי את המחשב לאחר הזנת סיסמא קיבלתי שוב מסך כחול. מה עוד אפשר לעשות ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Aviad6,

חג שמח כולם! פרמטתי את המחשב ומאז כל פעם שאני מנסה להתקין תוכנות (אופיס, סוליד וורקס ועוד) אני מקבל שגיאה 2753 מווינדוס. ראיתי כל מיני דרכים לפתור את הבעיה, דרך פקודה בcmd או דרך רענון הרג'יסטרי אבל כל אלו לא פעלו. למישהו יש רעיון מה אפשר לעשות? תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by newyork3,

שלום יש לי מחשב בסלון שמריץ ויסטה ומחובר לאינטרנט דרך מודם של הוט (ספק בזק בינל). דרך הקיר עובר נקודת רשת לחדר אחר עם מחשב נייד. עד עכשיו הייתי מתחבר לאינטרנט ב2 המחשבים בלי בעיה בשיטה הבאה: מחשב 1 בעל 2 כרטיסי רשת כרטיס אחד מחובר למודם כרטיס שני מחובר לקיר במחשב השני (בחדר השני) הייתי מחבר כבל רשת מוצלב וגולש בלי שום בעיה באינטרנט,המחשב הריץ XP כעת קניתי מחשב נייד חדש עם ווינדוס 7 חיברתי את הכבל רשת המוצלב כמו שהיה במחשב ההוא בלי להגדיר משהו מיוחד.הוא מזהה הוא נותן לי לגלוש אך האינטרנט לא עובד בצורה חלקה יש לי איקסים במקום לינקים/תמונות (למרות שמותקן פלאש וג'אווה),לעיתים קרובות אני רואה את השגיאה הבאה: ל- Internet Explorer אין אפשרות להציג את דף האינטרנט …

24. Started by dorosen,

יש לי שרת ואין לי את סיסמת האדמינסרטור, יש לי רק הרשאה להגדיר את היוסרים והסיסמאות שלהם, להוסיף ולמחוק. יש דרך לפרוץ את הסיסמא?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום רב ובוקר טוב אני משתמש בדפדפן אינטרנט אקספלורר 9 64 ביט לחלונות 7 64 ביט תוך כדי הגלישה עולה לי הודעת שגיאה שגורמת לאינטרנט אקספלורר להתרסק ! ולהיפתח מחדש חשוב לציין שהתקלה קורת בכל פעם , זה יכול לקרות בעת כתיבת אשכול , או בפורום דיבורים וכו' חיפשתי ביומן האירועים אודות התקלה ומצאתי כמה פרטים מענינים שאשתף אותם איתכם בס"ד פרטי התקלה ‏ יישום שחלות בו תקלות: iexplore.exe, גירסה: 9.0.8112.16421, חותמת זמן: 0x4d76255d שם מודול שחלות בו תקלות: ntdll.dll, גירסה: 6.1.7601.17514, חותמת זמן: 0x4ce7ba58 קוד חריגה: 0 xc0000374 היסט תקלה: 0 x000ce653 מזהה תהליך שחלות בו תקלות: 0 x17c0 שעת ההפעלה של היישום שחלות בו תקלות: 0 x01cc0a2339b710e1 נתב ה…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.