Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
בוקר טוב אני עומד לפרמט את המחשב ולהתקין win xp pro sp2 heb אני רוצה לשמור ולהחזיר את כל העדכוניים האוטומטיים שירדו מ windows update כדי לחסוך את התהליך של הורדה מחדש האם וכיצד ניתן תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
-
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום. אני העברתי את גודל הDPI של האייקונים שלי מ96 ל120 דרך הגדרות התצוגה, אך זה עדיין קטן בשבילי. איך אני מגדיל אותם עוד?
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
יש לי מסך רחב וחלק מן הסרטים אני רואה מרובע חיפשתי באפשרויות ולא מצאתי מישו יכול לעזור איך מגיעים לזה? תמונה או משו? תודה לעוזרים...
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תודה לעונים זה ממש חשוב אני לא יכול לשחק משחקים ברשת וזה לא רק אני זה עוד הרבה אנשים... מדובר על protocol ipx\spx ככה קוראים לו ב-XP אפשר לראות אותו בהגדרות רשת אם משהו רוצה תמונה אני יעלה אחת תודה..!!
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום ,יש לוח אם גיגה בייט ga-k8nf-9 וכדי להתקין ווינדוס אקס פי אני צריך להגדיר את הsata כata, איך אני עושה את זה? יש לי לופ אינסופי של התקנה כל פעם שאני מתקין את הקבצים הראשוניים, והמחשב מתחיל מחדש אז הוא מבקש ממני למחוק את הקבצים, והוא מתקין אותם שוב, וחוזר חלילה. יש לי דיסק סאטא 200גב של wd. חברה אני ממש מתוסכל קיבלתי מחשב חדש היום ולא הצלחתי להתקין אפילו ווינדוס, אז בבקשה תעזרו לי. :'(
-
- 9 תגובות
- 852 צפיות
-
-
1) איך אני מונע מהאוטלוק לסגור את החיבור לרשת בכל פעם שאני מפעיל אותו? 2) איך אני מגדיר את המדיה פלייר כתוכנת הצפייה בברירת המחדל יש לי את גירסת ה9 אבל הקבצים לא מזוהים ע"י התוכנה ואני צריך לפתוח אותם תחת open with מה שקרה התקנתי את ה bsplyer והוא הגדיר את עצמו כברירת מחדל הבעייה גם לאחר שהסרתי אותו המדייה לא מכירה את הקבצים
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שאני מתקין את ווינדוס אני צרייך קודם להגדיר את SATA אם לא הוא לא מזהה את זה אז איך עושים קודם מתקנים תווינדוס או תדיסקט של כונן הSATA שאין ווינדוס משיהו יכול להסביר תודה
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
איך אני יכול להגדיר את הסיפריה של הקבצים הזמניים שלי - אליה למשל WIN פותחת תוכנות חדשות כדיפולט.
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
כל פעם שאני פותח ספריה מסויימת ומשנה לה את אופציית ה VIEWS ל LIST לאחר שאני עושהRESET הכל חוזר למצב ברירת מחדל האם יש אפשרות להגדיר לספרייה מסויימת\ או לכולם שתמיד יהיו על LIST?
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 רמקולים קדמיים ו2 אחוריים, אני לא מוצא איך להגדיר בויסטה שהרמקולים האחוריים ישכפלו את הסאונד של הקדמיים? (ישמיעו בדיוק כמוהם) . (שליטה על הסאונד באמצעות הויסטה או באמצעות realtek hd audio manager) אשמח לעזרה, תודה.
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש לי שתי מסכים, ה19' הרגיל שלי ו32' שחיברתי כמסך משני. ה19' הוא המסך הראשי שלי וב32 אני משתמש לראות סרטים וכו' כשאני מפעיל משחקים הם באופן אוטומטי עולים על ה19', איך אני יכול להגדיר להם לרוץ על המסך המשני שלי?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יודע איך מגדירים ל CD-ROM או צורב לעבוד עם DMA ב - 98 היה צריך פשוט צריך להכנס להגדרות של הכונן ולסמן וי... איך עושים את זה ב XP?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
התקני XP ואחרי כן VISTA 64BIT -איך אני משנה שיעלה XP כשאני מדליק את המחשב בלי לבחור OLDER WINDOWS?
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
כשאני רוצה לעבור לאחד האתרים מרשימת המועדפים שלי, לא כולם מוצגים אלא רק האחרונים, או כאלה שאני נכנס אליהם הרבה. נשבר לי מזה !! אני לא צריך לחסוך במשאבים (מעבד חזק,מספיק זכרון) ואני לא צריך לחסוך במקום (מסך 19 אינצ') אנא עיזרו כי אני כבר לא יודע מה לעשות תודה HF
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
או שכן יענה אוטומטית אך רק לאחר 8 צילצולים
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
לא מוצא את זה עם קליק ימני על שולחן העבודה כמו שיש ב XP... איפה עושים את זה? אני רוצה שומר מסך אחרי 10 דקות כיבוי צג אחרי 20 דקות תודה ערן
-
- 30 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום, מישהוא יכול בבקשה להגיד איך נכנסים ל - Bios ב XP ? (אני רוצה לפרמט את המחשב ולהגדיר את סדר ה - BOOT). מחכה לעזרה...
-
- 3 תגובות
- 10.1k צפיות
-
-
מדובר על ווינדוס XP אני מנסה להגיע למסך כי כנראה סיסמא קודמת לא נכונה ולא מצליח להתחבר לרשת האלחוטית
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה להגיע לניהול היוזרים lusrmgr.msc אבל הווינדוס 8.1 HOME שלי לא נותן לי ומכריח אותי ללכת דרך הממשק המוגבל של לוח הבקרה. קראתי קצת בגוגל וגילית שבגרסאת HOME זה מבוטל. מישהו מכיר דרך לעקוף את זה? ניסיתי להריץ lusrmgr.msc לא עובד ניסיתי לפתוח MMC ולהוסיף את ה SNAP IN לא עובד מהMANAGE COMPUTER זה בכלל לא מופיע... יש עוד דרך? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
התקנתי מערכת הפעלה WIN7 ULTIMATE x64 על מחשב חדש - דיסק ראשי CRUCIAL 128GB. התקנתי את התוכנות המבוקשות על ה SSD - התקנתי 3DMARK 11 לבדיקת ביצועים והסרתי אותה. שמתי לב שהנפח הפנוי של הדיסק נשאר מצומצם גם לאחר הסרת 3DMARK 11. עיון בתיקיות גילה שהתיקייה Application Data תחת Users\All Users היא בגודל של 24GB. הבעיה היא שמהע"פ מציגה את Application Data כקיצור דרך, ולא מצאתי שום דרך להיכנס לתיקייה עצמה ולחפש את הישום עם הנפח העצום (אני מניח שזו תיקיית 3DMARK 11). כל לחיצה על Application Data משאירה אותי באותו מקום עם כל שאר התיקיות למרות שהכותרת מציינת שנכנסתי עם רובד אחד פנימה. לדוגמה: תחילה זה נראה C:\Users\All Users\Application Data ואח"כ C:\Users\All Users\Application Data\…
-
- 4 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
יש לי וינדוס אקס פי פרו עם סרויס פאק 2 אבל אני לא רוצה סרויס פאק 2 אבל זה מה שדוד שלי הביא (הוינדוס המוקורי היחידי שלי) תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 938 צפיות
-
-
איך מוחקים network connections? הכוונה היא לא ל"חייגנים" עצמם, אלא ל - Local area connections וכו'
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-