עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by benma,

אני יודע שיש אפשרות להתקין WINDOWS 2003 על מחשב שישמש כשרת, ולחבר אליו מחשבים חלשים שישמשו בתור מסופים. השאלה שלי היא כיצד עושים את זה? יש מדריך מפורט? תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 667 צפיות
  2. Started by Vidati,

אני כרגע בצבא, אז כשיוצא לי להגיע הביתה אני רוצה להתפנק עליו, אבל הוא לא נותן!! לפני כשבועיים ניסיתי להתקין מחדש את הווינדוס (וויסטה) מקורי יש לציין, וכל הזמן ההתקנה נתקעת ולמרות שאין שום בעיה הוא מציג לי חלון שאומר שכל המידע שהועבר עד עכשיו לדיסק הקשיח ימחק ונסה שוב, אוקיי ניסיתי להתקין XP וגם שם יש בעיה אחרי שהגדרתי את הדיסק אליו אני רוצה להתקין את המערכת ועשיתי פרמוט לכונן הוא תמיד מתקשה להעביר קובץ מסויים, יש לציין שזה קובץ שונה בכל פעם (פעם אחת היה גם קטע כזה שהוא לא הצליח לייצור תקייה WINDOS זאות אומרת את התקייה הראשית בהתקנה). עכשיו אני יהיה איתכם גלוי ואני יודע שזה אסור אז ניסיתי להוריד מערכת הפעלה לא חוקית ולהתקין, כי חשבתי שזה בעיה בדיסק אבל מסתבר שזאות אותה שגי…

• 7 תגובות
    • 828 צפיות
  3. Started by WizMaster,

האם אפשרי להציג עברית ויזואלית במערכות הפעלה שאינן תומכות בעברית?

4. Started by e.t,

* למה אי אפשר לכתוב הודעה בלי תוכן? *

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by eitiz,

שלום לכולם, אני יודע שיש מן פאץ' או תוכנה קטנה, שבעזרתה ניתן להחליף את רישום הרישיון שקיים על המחשב. היכן זה נמצא? אני רוצה להחליף את הKEY שיש בידי עם הKEY שקיים על המחשב, בגלל ה-Genuine שקופץ מהחלונות כל הזמן. תודה.

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by ran1809,

יש לי ויסטה מותקנת על המחשב ואני רוצה להתקין במחיצה השניה XP זה אפשרי זה יעבוד בסדר ביחד..!!?????

• 7 תגובות
    • 842 צפיות
  7. שלום רב, יש לי כונן חיצוני למטרה של גיבוי. כאשר אין בו שימוש, אני מעוניין לנתקו מהמחשב באמצעות "הוצאת חומרה באופן בטוח". מדי פעם הפעולה מצליחה ללא שום בעיה, אך בפעמים אחרות מתקבלת הודעה לפיה הפעולה אינה אפשרית (ראה תצלום). במקרים כאלה, באפשרותי לנתק את הכונן רק בסגירת המחשב. כמובן שכל התיקיות אצלי סגורות, אך כנראה שיש איזשהו תהליך או שירות שמונע את ביצוע הפעולה. השאלה, כיצד ניתן לאתר את התהליך/שירות שמפריע לניתוק הכונן באופן בטוח? תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. שלום, ברשותי מערכת הפעלה VISTA ULTMATE US 32BIT כשאני לוחץ CTRL ALT DEL זה מגיע לי לעמוד בית כזה עם אפשרויות: התנתק צא החלף משתמש נעל TASK MANGER אני רוצה שזה יגיע יש ל TASK MANGER ! לא מצאתי בלוח הבקרה, והרצתי בגוגל ולא מצאתי, הרצתי גם כמה נסיונות בעזרה של ווינדוס, לא הלך לי תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 844 צפיות
  9. יש לי בעיה מוזרה.. מחקתי ארבעה קבצי Bin& Cue של הדיסקים של טוני הוק (מחיקה לצמיתות עם Shift+Delete). לאחר המחיקה ראיתי שהמקום בדיסק הקשיח נותר אותו הדבר (4.30GB או משהו קרוב) מחקתי את המשחק עצמו (הסרה מסודרת) ולמרות שתיקיית ההתקנה שלו שוקלת משהו כמו 3.5GB נוסף לי לכונן ג'יגה וקצת.. =\ עשיתי איחוי עשיתי סריקת דיסק בעלייה של WINDOWS.. לא פתר את הבעיה. עשיתי גם סריקה של רוגלות גם SpyBot S&D ועם Adware-SE Professional וסרקתי וירוסים ולא נמצא כלום (הסריקות בוצעו במצב בטוח למניעת שירותים זדוניים ומציקים) בכל מקרה אודה לתשובתכם. צירפתי תמונות.. תמונה שניה..

• 7 תגובות
    • 609 צפיות
  10. אהלן כולם קניתי לאחרונה מחשב חדש והתקנתי עליו (כמו שהכותרת אומרת) XP 64 Bit. עד היום השתמשתי בXP Pro רגיל (32) והכל היה טוב. לאחר השימוש בXP נתקלתי במספר בעיות קטנות (אך משגעות), אני מקווה שיהיה לכם סבלנות לקרוא ולראות אולי אתם יכולים להצביע על מקור התקלות. הבעיות להלן: מאז ומעולם נהגתי להשתמש בשלושת תוכנות הכיווץ במקביל (ace, zip & rar), כל אחת שתפתח את הקבצים שלה. וכידוע לאחר שמתקינים תוכנה כזאתי, לאחר לחיצה על לחצן ימני בעכבר מתקבלות מספר אופציות של התוכנה של extract או add. כיום בגירסת 64 (לאחר התקנת התוכנות הנ"ל) לא מופיעה לי שום אופציה שקשורה לאחת התוכנות הללו. אופציה של סריקת אנטי וירוס על קובץ\תקייה גם לא קיימת. (מספר תוכנות מסויימות אחרות כן מופיעות שם). בעיה…

• 7 תגובות
    • 780 צפיות
  11. שלום. לוח האם שלי מת (DFI ULTRA-D). רכשתי במקומו לוח של גיגהבייט K8N-SLI. למיטב זיכרוני החלפת לוח אם עם אותו צ'יפסט לא אמור לגרום בעייה מבחינת מערכת ההפעלה - לא? זכור לי פעם שקראתי היכן שהוא שיש דרך "לשכנע" את מערכת ההפעלה להתגבר על החלפת רכיב כגון לוח אם - מישהו יודע איך? מצאתי הרבה מאמרים על איך להתכונן לזה לפני ההחלפה, אך לצערי לי זה ממש לא רלוונטי, הלוח אם שלי פשוט מת ללא הכנה, מה שלא איפשר לי להתכונן להחלפה.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by דנדן,

מה קורה חברה? יש לי בעיה כנראה בWINDOWS כאשר אני מפעיל את המחשב, הוא נטען והכל, ואז הוא מגיע לחלון שאומר שמערכת ההפעלה לא הצליחה לעבוד טוב קודם ואז יש לי בחירה של SAFE MODE וכו' ואם אני אומר לו משהו מזה, הוא ממשיך לעבוד ואז עושה RESET למחשב מישהו מכיר את התקלה? יש הצעות חוץ מלהתקין מחדש?

• 7 תגובות
    • 888 צפיות
  13. Started by kfirkb,

אני לפני רכישת מחשב חדש המבוסס על מעבד QUAD 6600 וכרטיס מסך 8800GT. עיקר השימוש הוא משחקים, צפייה בסרטי HD, ועריכת תמונות ב PS. האם להתקין ויסטה 64BIT או ויסטה 32BIT ??

• 7 תגובות
    • 818 צפיות
  14. היום הופיע בעיה חדשה במחשב שלי... יש לי WIN XP PRO SP1 באנגלית ואני לא מצליח לקווץ חלונות... מה שקורה זה שכל פעם שאני מנסה לכווץ תוכנית/חלון/יישום זה במקום להתקווץ ולהופיע בשורת הזאת של ההתחל הוא פשוט נעלם.... מה עושים???

• 7 תגובות
    • 835 צפיות
  15. Started by דודי הסטלן,

שלום לכולם, אתמול פירמטתי את המחשב ולאחר שהתקנתי מחדש את הכל יש לי בעייה בצפייה עם סרטים מסויימים, בדרך כלל אלה סרטי דיוידי של 4 ג'יגה שיש לי, קבצי VOB ו-MPEG2 אני חושב... הקטע הוא שלפני שפירמטתי הכל עבד מצויין לא הייתה שום בעייה הכל עב דפרפקט ועכשיו אני לא זוכר מה להתקין בשביל שהסרטים המסויימים האלה יעבדו, רוב הסרטים עובדים לי אבל יש לי קבצי דיוידי שלא עובדים עכשיו.. אני בטוח שזה איזה קודק של MPG2 כי התקנתי אחד כזה אבל הוא עשה לי בעיות ולא פעל ממש טוב. כרגע יש לי מותקן במחשב DIVX5.2.1 XVID1.3 AC3FILTER ו-MP9 CODECS ואני משתמש במדייה פלייר 10. ניסיתי מלא, אבל מלא{!} חבילות קודקים, שום דבר פשוט לא עוזר! אני חייב למצוא מקודד דיוידי או מקודד MPG2 או לא יודע מה בשביל להפעיל…

• 7 תגובות
    • 729 צפיות
  16. Started by Turbine,

אחרי כמה שעות שהמחשב שלי נשאר דולק... המחשב מתחיל לקרטע.. כלום לא זז טוב, המעבד מתאמץ קבוע !! ורשום בTASK MANAGER שזה ה System Idlle Process .. מה זה?? איך אפשר לעצור את זה או לגרום לזה לא להפריע בצורה כזאת???

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. כמו שכבר אמרתי יש לי בעיה עם אחד הכוננים שלי.... יש לי על המחשב שני כוננים אחד מהם 20 GB שהו מחולק לשניים והשני 40GB והוא לא מחולק. והנה הבעיה, חבר שלי רצה להעתיק ממני את כל השירים שיש לי על המחשב ולא יכולנו לצרוב את הכל אז פירקתי את הכוננן והבאתי לו אותו. באותו היום הייתה לי בעיה במחשב והWIN-XP התחיל לפשל, התקשרתי לחבר שהוא טכנאי באיזה חברה והוא אמר לי שהמחשב שלי לא מספיק חזק בשביל XP והמליץ לי לפרמט ולהתקין 98 וכך עשיתי ואכן כן הכל עובד יותר טוב, אבל............ חבר שלי החזיר לי את הכונן שלקח (40BG) ועכשיו אני לא יכול לראות אותו בWINDOWS, אני חושב שזה בגלל שהוא היה בXP ואני לא יודע מה לעשות? יש לי שם המון אבל המון מידע חשוב שאני צריך.... מישהו יכול לעזור לי??? תודה מראש…

18. היי. בזמן האחרון הופיעו לי שני קבצים על המחשב. אחד מהם הוא exe והוא האחרון ביניהם והאחר הוא קובץ חסר סיומת בגודל אפס שלא רוצה להימחק. אז ככה. קובץ ראשון : הורד בעזרת תוכנת שיתוף קבצים וזה דבר לא נדיר להוריד וירוס ב"מסווה". הקובץ כאמור, בסיומת exe (שהורץ ) ובגודל של ~23 מגה. כאשר הקובץ הורץ הופיע לשבריר שנייה חלון דוס קטן ונסגר. הקובץ מסרב להימחק עם ההודעה הבאה (לא משהו לא מוכר) : ניסיתי לבדוק אם יש קבצים חשודים ב-processes אך מתברר שאין אף תהילך שקשור לקובץ (סגרתי כל מה שאפשר). כמו כן עשיתי restart והוא עדיין מסרב להימחק. ניסיתי למחוק אותו עם תוכנת "מחיקה קטלנית" וזה גם לא עזר. יש לי אנטיוירוס נורטון 2005 מעודכן וזה לא מזהה וירוס וכן המחשב לא מחובר למחשבים א…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Or4more,

מה עדיף להתקין על מחשב עם Pentium D 3 ghz 1gb ram 200gb hd המחשב משמש בעיקר לאינטרנט ואופיס, אולי קצת סרטים עדיף ווינדוס 7 או ווינדוס XP?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. קניתי לפטופ אשר כולל גרסה חוקית של windows xp home, וcdkey, אך אין לי דיסק התקנה. האם אני יכול להוריד מהאינטרנט גרסה של windows xp home edition, ולהשתמש בCDKEY הנ"ל, והwindows יחשב לחוקי?

• 7 תגובות
    • 804 צפיות
  21. Started by brum,

אהלן. אני יודע שזו בעיה מוכרת ולפי מה שהבנתי באקספלורר 7 זה אמור להיות מתוקן - אבל הבעיה קיימת ואני זקוק ואשמח לפתרון: כשאני מדפיס עמוד אינטרנט, השוליים (בד"כ הימניים) נקטעים כאילו שאין מקום להכניס את כל הכיתוב לדף. מה לא ניסיתי - שמירה כתמונה ואח"כ הדפסה, שינוי כל ההגדרות במדפסת,הקטנת הפונט, הזזת הדף שמאלה. אבל כלום לא עוזר. אולי למישהו יש טיפ בשבילי ? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by 34N1A1N79,

היי, אני שוקלת לרכוש עכשיו את גרסה 8.1 של ווינדווס, הבנתי שעל גרסה 8 יש הרבה ביקורת ובאגים .. האם יש על 8.1 גם ביקורת כזאת? ואולי בכלל עדיף להשאר עם 7? תודה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. תוכנת ה'צייר' האיקונית מתעדכנת אחרי הרבה מאוד זמן והופכת לאפליקציית חלונות 10 אוניברסלית לכתבה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום, יש לי מערכת הפעלה של ויסטה והורדתי מערכת הפעלה של ווינדוס 7. התקנתי את הווינדוס 7 כשידרוג לווינדוס XP במחשב אחד וזה עבד מצוין. פשוט מחקתי את הקבצים של הווינדוס הקודם וזה אדיר. עכשיו אני רוצה לפרמט מחשב של ויסטה ולהתקין את את הווינדוס 7. השאלה שלי היא: איך צורבים את הדיסק בצורה כזו שהוא יפעל ישירות מהדוס (כאילו שמפעילים את המחשב) כמו בדיסק התקנה מקורי? תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. ככה יש לי WIN 2003 שהיה מותקן על מחיצה שהיא הוגדרה כלוגית. היה לי הרבה בעיות עם העלאה של המערכת. חשבתי אולי אם אני ישנה את המחיצה ל PRAMERY זה יסדר אבל עדיין לא עולה הסרבר. רציתי לשאול אם אני ממיר את המחיצה מלוגית לראשית אני צריך להתקין מחדש את מערכת ההפעלה?

• 7 תגובות
    • 703 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.