Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לשנות את האייקון ואת השם של הבנאדם אליו שייך הווינדוס. ראו תמונה מצורפת. תודה... [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
לפני בערך שבועיים אני לא יכול לעשות ריסטרט או לכבות את המחשב דרך הווינדוס אלא ללחוץ על הכפתור כיבוי 6 שניות או ללחוץ על הכפתור ריסטרט. אני לא יודע למה אבל זה משגע אותי אז אם יש מישהו שיכול לעזור לי... בתודה, דור לוי
-
- 8 תגובות
- 995 צפיות
-
-
פתאום יום אחד נעלם לי סרגל השפה, ועכשיו אני יכול לכתוב רק באנגלית, מישו יודע מה אני יכול לעשות? וממה זה יכול להיגרם? תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיצור פירמטתי את המחשב שלי דרך הויסטה ( יש שם אפשרות ) אחר כך התקנתי את הויסטה ( 32 ביט ) קיצור אחרי 10 דקות הוא סיים להתקין את כל הוינדוס ועשה ריסט למחשב ואומר הוינדוס מתכוון להדלק בפעם הראשונה אז אנה המתן ואז הוא מגיע לשלב האחרון שזה "comleting installation" ואז הוא סתם נתקע. ניסיתי להתקין כמה פעמים ועדיין אותה בעיה..המחשב חדש.. קודם היה ויסטה Home primum.. ושמתי דיסק של ultimate (הדיסק טוב ופועל מניסיון).. ואני לא מבין למה זה נתקע..(התקנתי את המחשב השני שלי עם הדיסק ) ד"א הדיסק צרוב.. וזה ויסטה פרוץ.
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
התקנתי את VISTA עם ממשק ה AERO המדובר. בסכך הכל אני לא מצליח להבין מה כל כך מיוחד בו... סכך הכל יש בו שקיפות + תצוגה מוקדמת של החלנות. (וגם מעבר יותר "יפה" בין החלונות) מה אתם אומרים? האם יש עוד דברים שלא גיליתי?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להחזיר את זה למסך האייקונים הקטנים לבחירה אצלי זה במצב שצריך לכתוב שם משתמש וסיסמא... תודה.
-
- 6 תגובות
- 730 צפיות
-
-
יש לי קובץ (קיצור דרך), שאני רוצה להפעיל בעזרת צירוף של מקשים מסוימים (נגיד Shift+Ctrl+Y). עכשיו, כשאני מנסה להכנס לחלק של המקש קיצור במאפיינים של הקובץ, זה לא מאפשר לי לכתוב שם (נשאר "ללא"): איך בכל זאת אני מוסיף מקש קיצור?
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
מה ההבדל בין - Windows 2003 Small Business Server לבין - Windows 2003 Server Standart Edition?? חייב עזרה, תודה ח'ברה!!
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום לכולם, כיצד אני עושה שכאשר אני נועל את המחשב , אני לא אראה את המסך שרואים גם בהפעלת הXP (מסך "ברוך הבא" ) .. ובמקום זאת אראה את הרקע של שולחן העבודה , ואת חלון הקשת הסיסמא ? אמרו לי פעם שצריך לבטל איזה סרביס ומשהו כזה....ואין לי מושג מה זה אומר . תוכלו להסביר לי בבקשה כיצד לעשות זאת ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
קיים לי בעיה במחשב.. מישהו נגע ליבcontrol userpasswords2 שיחק עם הסיסמאת וכל זה עכשיו הממחשב תמיד מחובר על משתמש שהוא בהרשאות של GUEST ואין לי אפשרות לעשות כלום... תראו תמונה לדוגמה כמו שאתם רואים אין לי איפה להכניס סיסמה והלחצן של הכן חסום אין אפשרות כרגע להתקין \ למחוק כל דבר מהמחשב אם אפשר מישהו שידריך אותי איך לסדר את זה תודה רבה אלון
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זו למעשה אותה בעיה שהתחילה ב XP SP2, מספר ההתחברויות הוגבל אז רציתי לדעת איך להתגבר על זה גם ב ויסטא תודה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. כשאני עושה ctrl+alt+dlt ואני נכנס לproccess יש שם משהו שאוכל לי את הזכרון איזה 40 מגה ואני לא יודע מזה כי אני לא רואה שום תוכנה רצה בשם הזה. משהו יודע מה זה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
או קיי פירמטתי את המחשב שלי שהוא פנטיון 4 1.7 בל 512 זיכרון ו 40 גיג'ה.. המחשב הוא כזה שעובד בלי אימיול וללא משחקים יענטו אחד שחי קל יחסית.. אי סי קיו ווינאמפ מסנגר וכאלה... אין לי מושג למה הוא ניתקע לי פתאום ממש סתם..נגיד הויינאמפ ממשיך לנגן אבל שום דבר שהעכבר עושה הוא לא מגיב... לא על ההתחל גם לא קונטרול אלט דליט לא עולה...השעון של המחשב גם ניתקע כל החמשב קופא קיצר אבל המוזיקה ממשיכה להתנגן.. והעכבר זז רגיל... מישהו יודע מה הבעיה ....? תודה עריכה : קראו את ההודעה השנייה שלי בטרד תודה
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אני קונה מחשב עם מעבד Q9300 לוח אם Asus P5Q (P45) זיכרון ראם 2GB דיסק קשיח 500GB כרטיס מסך HD4850 איזה מערכת הפעלה כדאי להתקין עליו.... ועוד שאלה.. אם לחבר שלי יש vista ultimate מקורי.. אני יוכל להתקין את המערכת גם על המחשב שלי????
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום רב, נניח שיש לי קובץ שהסיומת שלו היא RAR.HTML ואני מעוניין למחוק את ה-HTML. כמובן שכאשר מדובר בקובץ אחד, הפעולה הינה קלה ופשוטה. השאלה היא מה קורה כאשר יש לי 100 קבצים כאלה, שבכולם אני רוצה למחוק את ה-HTML. האם יש דרך אלגנטית לעשות זאת במהירות באמצעות שימוש בכלים של WINDOWS ,או אולי באמצעות תוכנה כלשהי ? (במקרה של תוכנה, הנושא הזה יצטרך לעבור מן הסתם לפורום המתאים) תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, לאחרונה משתמשים מדווחים לי שכל קובץ שמצורף למייל (וורד אקסל וכו') נפתח ב read only. מישהו שמע/יודע על עידכון של MS שגורם לבעיה או על עידכון שמתקן את הבעיה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נכנסתי ל http://securityresponse.symante ec.com/avcenter/venc/data/w32.p pinfi.html קראתי פה איך להסיר אותו עשיתי הכל כמו שצריך אבל הבעיה כשאני מריץ את הסריקה של הנורטון בשלב 4 הנורטון בכלל לא נפתח ואומר שאני צריך להסיר אותו מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום, כשאני מנסה לפתוח קבצי TXT הם לא נפתחים וכנראה שיש בעייה עם ה-NOTEPAD, אני צריך כנראה לשחזר את התוכנה מישהו יודע איך עושים את זה? תמונה:
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
תקשיבו היום הדלקתי תמחשב אחריו יומיים שלא עבד ופתאום אני רוצה להכנס למנהל משימות ולא נכנס..(אין לי עם ההגדרות המנהל משימות במזמן זמין ואפשר להכנס) יותר מזה הוא מראה לי תסמל של המנהל משימות ליד השעון ולא נכנס אמשח לעזרה ! ועשיתי פעמים שחזור !
-
- 9 תגובות
- 968 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 7 rc וכשאני רוצה לפתוח סרט מהאינטרנט אין לווינדוס מדיה פלייר אפשרות לזרימה (יש לי רק שמור ובטל) כשאני מעביר את הגדרות הברירת מחדל ל media player classic אז יש לחצן הפעל אבל הוא לא תומך בזרימה אלא ההוא מוריד את כל הקובץ (לספרייה זמנית) ואז מפעיל אותו ומה שיותר גרןע זה שאין בו חזרה (repeat). מישהו יודע איך אני מפעיל זרימה במדיה פלייר???
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
-
אני צריך ליצור מסמך המתאר את שמות התיקיות בתיקיה מסוימת. (מדובר בתיקיית מוסיקה. מחולקת באופן של תיקיה לכל אמן, ובתוכן תיקיה לכל אלבום). אני צריך קובץ טקסט המציג את שמות כל האלבומים לפי אמנים. (כ-250 דיסקים שהעברת למחשב ועכשיו אני מעוניין למכור ליד שניה). איך עושים את זה? (ניסיתי לעשות DIR דרך ה-CMD כדי להעתיק משם, אבל העברית יוצאת מחורבשת) אגב - את ה-RIP עשיתי דרך ה-Windows Media Player ככה שזה נמצא גם שם ב-Library. גם אותה לא מצאתי איך אפשר ליצא למסמך טקסט. אשמח מאד לסיוע. תודה רבה, ערן
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי וינדוס 7הום אם הקוד אבל אין לי את דיסק ההתקנה ואני רוצה להתקין בעברית איפה אני יכול למצוא את ההורדה בעברית?? מחשב נייח
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היום התחילה לי בעיה חדשה ( ;D ) , כשאני פתח למשל את האקספלודר, המחשב נתקע, מה הכוונה נתקע? ההארדיסק נטחן, אני שומע אותו נטחן ונטחן ונטחן, וכל המחשב זז לאט לאט, האינטרנט מפסיק להוריד, הכל נתקע פשוט, ככה ל-40 שניות, אז לא הבנתי מה קרה שההארדיסק חושב כל כך הרבה, חשבתי אולי בגלל שלא איחיתי אותו הרבה זמן, אבל בכל זאת ניסיתי לבדוק על מה הוא חושב כל כך הרבה, אז הרצתי את FileMon שבודקת בזמן אמת אילו קבצים משתנים וכשההארדיסק נטחן היא מראה לי בבירור שהקובץ שטוחן את ההארדיסק הוא c:\pagefile.sys , מישהו מכיר את הבעיה? אפשר לעשות משהו כדי שההארדיסק לא ייתכן? נ.ב, אם זה חשוב, גודל הקובץ הוא 545 מגה.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום כאשר אני מעלה את המחשב לאחר הופעת החלון של WIN 7 (הכחול) המחשב נתקע על מסך שחור ולא יוצא ממנו. נכון לעכשיו אני רץ על "מצב בטח" והתחלתי להריץ בדיקת וירוסים אך אני לא יודע מה יכולה להיות הבעיה או פתרונה. אשמח לעזרתכם בנושא. יום טוב!
-
- 3 תגובות
- 921 צפיות
-