Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום, מה הדרך הכי יעילה/בטוחה ובכלל להעביר את הספריות My Documents ו Profiles מ כונן C ל כונן D
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
העתקתי כמה משפטים מאתרים ויוצא לי דבר כזה כן -ןכ הייתה לי תוכנה שמטפלת בזה אבל נמחקה לי תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי כאשר אני משתמש ב FILE -> OPEN באינטרנט אקספלורר, ומתחיל להדפיס כתובת, הוא משלים לי כבר עם כמה אפשרויות. השאלה שלי היא איך ניתן למחוק חלק מן הכתובות הללו (ובכך להסיר כתובות לא רצויות שבעבר נכנסתי אליהם)? דרך אגב הכוונה היא לא לרשימת כתובות שנמצאות בהיסטוריה, ולא ברשימה שמופיעה ככל ה URL'ים האחרונים שנכנסתי אליהם אלא רק לאפשרות של ההשלמה האוטומטית. תודה 8)
-
- 7 תגובות
- 737 צפיות
-
-
המחשב לא הדלק ברגע שהוא טוען את הווינדוס 7 אז מופיע המסך הכחול אבל הווינדוס ריפייר זה מזהה יש ווינדוס מותקן וגם ההתקנה של הווינדוס מז לעשות אני לא רוצה לפרמט עריכה: לא הצלחתי גם לעלות את המערכת בסייף מודד
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם! אז ככה, אני קונה עוד מעט מחשב חדש אבל למחשב שאני כרגע משתמש בו יש בעיה קטנה. בכל פעם שאני מפעיל אותו וה-W-XP עולה, גם כמות הזכרון עולה ל-240Mb בערך ואני לא מפעיל אף תוכנה בהפעלה! לעומת זאת אני רואה אצל חברים שלי שבכל הפעלה מופיעים הרבה אייקונים בסרגל הכלים מצד שמאל (במערכת עברית) והזכרון שלהם עובד של 130 מגה בערך. למחשב יש כרטיס זכרון של 128 מגה. מישהו מכיר את הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 805 צפיות
-
-
זה קורה לאחר דקה בלבד, למרות שמוגדר לו בpower options להירדם רק לאחר שעה. גם בadvanced settings בדקתי שכל אופציות השינה (כולל של הHDD) על never, עדיין ללא הועיל. ראיתי שהרבה מתלוננים על זה, ישנם כל מיני פתרונות שונים ומשונים ברשת, אף אחד מהם לא עובד אצלי.
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 7 ורציתי לפתוח קובץ MP4 באמצעות MPC ובטעות לחצתי על תוכנה אחרת שהיא בעצם הקובץ עצמו!!! ומאז כשאני לוחץ על "פתח באמצעות" ולאחר מכן ב-"תוכנות נוספות" הוא מופיע לי בתור אפציה לבחירה. איך מוחקים את ה-"תוכנה" The Walking Dead? תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי שאני ניכנס לתיקייה של הסרטים שלי המחשב ניתקע ומראה שגיעה אמרו לי לצרוב את הסרטים ואז למחוק מהמחשב את הסרטים ואז להעתיק את זה שוב למחשב מהדיסקים וזה יעבוד אבל אני לא יכול ליצרוב כי ברגע שבתוכנה של הצריבה אני ניכנס לתיקיה כדי ליצרוב אז המחשב שוב ניתקע מה אני יכול לעשות זה ממש מעצבן ???!!! ??? ??? ???
-
- 7 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אני מתעסק הרבה עם אתרים בפלאש ויש לי בעיה שהאקספלורר שלי מאוד מאוד אוהב לשמור קבצים ישנים ובשביל לעדכן קבצים אני צריך ללחוץ בסביבות ה 29374982342 על ריפרש אז חשבתי לבטל לגמרי את אפשרות השמירה של קבצים זמניים מהאקספלורר *מה הסיכונים שבדבר - תופעות הלוואי הלכתי למאפייני אינטרנט-> "מחיקת קבצים" הגדרות -> "לעולם לא" וכמות שטח אחסון לשטויות האלה הורדתי ל10 מגה השאלה אם זה יגביל לי\ לא ישמור לי גם את העוגיות ? עריכה: הדפדפן שם עלי ז ... הוא ממשיך לשמור את הקבצים האלה.. זה כזה מעצבן
-
- 7 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אוקיי בזמן האחרון כאשר אני מכבה את המחשב מופיע לי מסך כחול שאומר שהמחשב צריך להיכבות בגלל איזה בעיה מסויימת. זאת השגיאה שמופיע לי: BAD_POOL_Header Stop:0X00000019 (0X00000020) איך פותרים את הבעיה הזאת?היה כתוב לי במסך הזה למחוק תוכנות חדשות שהתקנתי וניסיתי וזה לא עזר.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
מותקנת אצלי ויסטה ומידי פעם אני שם לב שהארד דיסק ממש ניטחן שם וזה מאט את המחשב. חשוב להדגיש שסרקתי וירוסים ותוכנות רוגלות. גם אחרי שהתקנתי את הוינדוס על שתי מחיצות התופעה ממשיכה מה אפשר לעשות בידיוק כדי להפסיק את זה?
-
- 7 תגובות
- 741 צפיות
-
-
המחשב שלי הריץ מזה זמן מה עותק פרוץ של WIN7. מופיע לי כל כמה דקות מסך שאומר שהעותק שברשותי אינו חוקי. קניתי רישיון ואני רוצה להכניס את הסריאל מבלי לפרמט ולהתקין מחדש. יש דרך לעשות את זה ? תודה
-
- 7 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
אהלן יש לי דיסק מקורי לחלוטין של windows 98 קניתי מחשב חדש לאחותי, והתחלתי את ההתקנה לפי ההוראות וכמו שעשיתי בעבר. המחשב מגיע כבר לתוך הSETUP וב64 אחוז בבדיקת המקום על ההארד דיסק, הוא תמיד נותן הודעת שגיאה אפורה שאומרת : insert diskket B and press any ket.. אי אפשר ללחוץ על שום דבר בעבר, כשפירמטתי מחשבים בבית, התקנתי עם אותו הדיסק בדיוק ולעולם הוא לא ביקש דיסקט- אין לי מושג איזה דיסק הוא רוצה, מה גם שבמחשב החדש אין בכלל מקום לדיסקטים. יש לי דיסק צרוב של ווינדוס אקס פי, אך הוא בלי בוט, ככה שאי אפשר בכלל להיכנס לsetup שלו. אשמח לעזרה
-
- 7 תגובות
- 816 צפיות
-
-
-
שלום, לפני כשבוע רכשתי את המחשב הבא: Gigabyte GA-MA78LMT-S2 760G+SB710 CHIPSET AMD Athlon 2 X3 445 3.1Ghz 95W Triple Core AM3 Box Elixir 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz TripleD Axle GeForce 9800GT 512MB GDDR3 256Bit PCI e Cooler Master Elite 310 Blue ספק Seasonic 430 80 bronza plus Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ צורב LG GH22 SATA x 22 Black קרור למעבד V1 Thermaltake בהתחלה הייתה מותקנת עליו גרסה זמנית של WIN7 HOME. אני מעדיף את XP על WIN7 ולכן התקנתי את XP 64 BIT בשביל לנצל את כל הזיכרון שרכשתי. להפתעתי בעת הפעלת משחק (SETTLERS 7 לצורך העניין) צצו הבדלים בין שתי מערכות ההפעלה. כשהמשחק פעל ב WIN7 הוא איפשר לי להגדיר את הגדרות הוידאו על הרזולוציה הכי גבוהה …
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב והכל טוב חוץ מדבר אחד! כשאני עושה מקש ימיני על שולחן העבודה ומנסה ללחוץ על מאפיינים זה לא מגיב פשוט לא פותח את התפריט. בבקשה תגידו לי מה לעשות תודה! ברשותי win xp pro וגם ניסיתי לפתוח את התפריט דרך לוח הבקרה.
-
- 7 תגובות
- 723 צפיות
-
-
מאז ששיחקתי בזה והתקתני את הshockwave ועוד איזה משו אז יש ל כל הזמן iexplorer.exe פתוח ויענו זה לא חלון של הדפדפן שנפתח אלה סתם הקובץ מופעל בלי שום סיבה וכל פעם שאני סוגר אותו הוא נפתח מחדששש וסרקתי עם שתי סוגי אנטי וירוס adawar וspybot וגם בדקתי בmsconfig והואל א נמצא ושום דבר לא עזר!! מישהו יודע מה לעשות לעוד מישהו זה קרה? איפלו העפתי את השוק ווב הזה!! תודה
-
- 7 תגובות
- 733 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני לא מצליחה להיכנס לשום אתר בלי לקבל חפיסת Errors לא מובנים במיוחד... האם זו בעיה באקספלורר? זה פשוט באמת כמעט כל האתרים...וזה שגיאות שחוזרות על עצמן...
-
-
-
אוקיי.. הבנתי שיש לי וירוס, בדיוק את זה http://www.pchell.com/virus/welchia.shtml התקנתי את הפאט'צ , לא עזר... שאני מנסה למחוק את התקיה wins הוא אומר שזה תהליך שעובד, שאני מנסה לעשות לו סיים משימה הוא אומר לי access is denied , אני משתגע, אני לא יודע מה לעשות! בבקשה נסו לפחות לעזור לי! תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קראתי באתר על מערכת ההפעלה הנ"ל כגירסה משופרת של ה XP שמתאימה לריצה על מחשבים חלשים יחסית (בכתבה דובר על מחשבי "העולם השלישי " ) , האם למישהו ידוע משהו על מערת ההפעלה הנ"ל ? אשמח לקבל כל מידע עליה ...
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני מתכוון לרכוש מערכת HTPC עבור שימוש של קולנוע ביתי. בפורום מפרטים, יעצו לי להעדיף את XP Media Center על פני ויסטה, כי לדבריהם הויסטה היא מערכת לא יציבה, איטית וזוללת משאבים. השאלות שלי הן כדלקמן: 1. האם קיימת XP Media Center בתמיכה עברית? 2. במידה ואין תמיכה עברית, האם התקנה של המערכת באנגלית, עלולה להניב בעיות תפעול עבור משתמשים שהאנגלית שלהם די בינונית? 3. במידה ולא מומלץ להתקין את המערכת עבור משתמשים שלא שולטים היטב בשפה, אז מה בעצם האלטרנטיבה? להתקין בכל זאת את Vista Home Premium? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 769 צפיות
-
-
היי... מישהו יכול להגיד לי מה זה? http://i42.tinypic.com/14bkv8j.jpg מה הבעיה ואיך אני מסדר את זה? תודה =]
-
- 7 תגובות
- 938 צפיות
-