Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם רציתי לשאול שאלה לגבי באג ויזואלי שיש לי ב windows 7 ultimate שלי. לאחר הדלקת המחשב יש כל מני קווים אלכסוניים כאלה וזה די מעצבן. דבר נוסף הוא לפעמים מופיעה פס אופקי בצבע כתום בהיר לרוחב כל המסך. הבאגים האלה נעלמים אך ורק אחרי שאני עושה ריסט למחשב. הנה כמה תמונות (יש שם סוג של / כזה שאין בו צבע)
-
- 4 תגובות
- 845 צפיות
-
-
yesh li be aya ani lo yahol lichtov beevrit ani yasbir beanglit i installed a windows xp lite that i created but i didnt create a heb keyboard even when i installed a mui for hebrew i can see hebrew but i cant write in hebrrew i went to regional and......to change it but i have two options that is the same eng-us =to write in english or (and when i press alt and shift) i can choose heb-us means that i can only write in english on the two options because they are actually the same is there any install i can make or do i have to make a new version of the xp (and i try to install all unicode hebrew languages) thanks to anyone who help
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
ניסיתי ליצור מחיצה חדשה, אני רוצה שכונן C - מערכת הפעלה+תוכנות יהיה 150GB וכל השאר יהיה למחיצה החדשה. אך לא הצלחתי לעלות את הכמות של המקום, כמו כן שמתי לב שיש עוד 2 כוננים מחולקים, לגיבוי אולי, המחשב הגיע כבר עם מערכת ההפעלה 64BIT ואיני יודעת מה לעשות. http://i34.tinypic.com/34ysms0.jpg איך אני יכולה לסדר את זה שיהיו לי 2 מחיצות, ש-C יהיה 150GB? ומה זה הכוננים שישנם? תודה לעוזרים.. אני אובדת עצות
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום המסך פתיחה של חלונות XP שרשום "ברוך הבא" נעלם ובימקומו יש לי מסך עם שם המשתמש שלי(כמו בחלונות 98) ומתי שאני לוחץ ctrl+alt+delete הוא לא מעלה יש את מנהל המשימות אלה מראה לי קודם חלון שיש לי כמה אפשרויות לבחור. משהו יודע אך אני יכול להחזיר את זה למה שזה היה? נ.ב נישאתי להביא צילום מסך אך זה לא צילם לי :'( אני מקווה שמה שרשמתי מספיק
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה שמטרידה אותי לאחרונה, בעיקר מאז שהתקנתי את ויסטה 64. קניתי מחשב לא מזמן מחשב חזק שאין לו בעיה להריץ ויסטה גם עם האירו גלאס והכל, העניין הוא שאני ממש לא מתחבר לויסטה!! חוץ מזה שהוא ממש אבל ממש יפה הוא פשוט לא טוב כרגע, בהתחלה אמרתי בעיות ילדות אבל עברה שנה מאז שהוא יצא ועכשיו עם הודעת מיקרוסופט על ווינדוס חדש אני מבין שהם מוותרים על ויסטה כי הוא מסריח. כמה שהווינדוס עצמו מהיר ככה איכות המשחקים ומהירותם יורדת, למשל שיחקתי CRYSIS על XP ו95% הוא פעל חלק על HIGH לעומת זאת בויסטה הFPS יורדת ב10-15 וככה זה בכל המשחקים: HG LONDON, GEARS OF WAR, ASSASSINS CREED בכל אלו הFPS יורד ב10-15 וזה משמעותי מאוד. והDIRECTZ 10.1 או הSHADOW 4.0 אינם באים לשימוש כמעט וכלל לכן …
-
- 13 תגובות
- 773 צפיות
-
-
מישהו יודע מה הבעיה? כשאני מחבר את ה U3 מופיע לי הערה על התקן חדש אבל הוא לא מופיע לי במחשב שלי ולאחר כמה שניות גם נכבה לו האור המחשב הוא לפ טוב חדש דיסק און קי אחרים עובדים עליו והיו 3 עובד על מחשבים אחרים הוא מעודכן בגרסא האחרונה ואין בעיה בכניסות יו אס בי של המחשב. אם אני מנסה להוציא אותו בצורה בטוחה המחשב נתקע קרה למישהו? מישהו יודע את הפתרון?!?!
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום לכולכם קיבלתי מידידה מחשב נייד יחסית ישן, אבל מריץ סבבה את הXP קצפ פרטים: DELL LATITUDE CSx מפרט: מעבד: P3 500 E 5x100MHz זיכרון: 256MB(2X128MB) SDRAM 100MHz דיסק קשיח: IBM 30GB כ.קול שרוף (ומנותק, לכן המחשב כשקיבלתי אותו לא עבד כלל עד שניתקתי פיסית את האמקולים+PC SPEAKER מהמתח שלהם ) יציאות: USB1.1X1 VGA, PS/2 2 כניסות PCMCIA עכשיו הבעיה: הXP שמותקן שמה עושה הרבה בעיות, והחלטתי פשוט לפרמט ולהתקין מחדש, אבל הבעיה היא שאין לי סידי נייד, כך שהתקנה מדיסק לא אפשרית למחשב זה מה שכן, יש לי דיסק קשיח נייח במארז חיצוני בחיבור USB, אבל אני לא יודע אם אפשרי בכלל לעשות ממנו בוט יש למישהו עצה/מדריך איך ניתן להתקין מחדש את הXP ללא שימוש של הדיסק ההתקנה של XP? תו…
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, התקנתי אתמול את ה SP1, בדיוק כמו שנכתב באתר של HP ו MS שממומלץ להתקין- כלומר, דרך הWINDOWS UPDATE קודם כל את כל העדכונים הקריטיים שהצטברו בחודשים האחרונים, אח"כ עדכון דרייברים, ורק אז התקנה של SP שעברה חלק לגמרי. מאז המחשב עובד הרבה יותר לאט מקודם: האקספלורר לפעמים משתגע ולא נותן לי לפתוח חלון, אלא נפתח כאילו על כל המסך ולא ניתן ללחוץ על כלום ROME TOTAL WAR מתחיל להאט בטירוף אחרי חצי שעת משחק, וזה גם, אם הוא מואיל בטובו לעלות (קודם הוא עבד סבבה) אחרי שעה של עבודה בויסטה, הכל עובד על קצב של שני פריימים לשניה, תפריטים נתפחים אחרי עשר שניות וכאלה... המחשב הוא PAVILION 6412ej. לוח אם מבוסס 945GM ומעבד T2080. כרטיס מסך של INTEL 950 EXPRESS או משהו.. vista home basic, חשוב…
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
אהלן! ידידה שלי קונה עכשיו מחשב חדש, והיא תוהה אם אפשר להשיג בזול Windows 7 ואופיס לסטודנטים (היא סטודנטית למדמ"ח באוניברסיטת תל אביב). תודה!
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
הורדתי את SP3 בעיברית מהלינק של מייקרוסופוט http://download.windowsupdate.com/msdownlo...4B5C696E423.exe בקיצר התקתנית הכול טוב ויפה אחריי שהמחשב עלה מחדש הוא עלה באיטיות מאוד המסך של ברוך הבא לווינדוס לקח לו הרבה זמן להופיע מה שבדרך כלל לא היה ועוד משהו מוזר תייקית prefetch נעלמה לי לאחר ההתקנה בדרך היא מופיעה בתוך ווינודס הלכתי חיפשתי ולא מצאתי אותה מישהו יודע איך אפשר לפתור את הבעיות הללו? תודה לכם על העזרה
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
אאוץ': עולם המחשבים האישיים ספג ירידה של יותר מעשרה אחוזים בהיקף המכירות ברבעון האחרון של שנת 2015 לעומת מקבילו ב-2014 זוכרים על ההתכווצות במכירות המחשבים האישיים שהגיעה באמצע שנת 2015, לפני ההשקה של חלונות 10? ובכן, דיווח חדש של חברת חקר השוק IDC מסכם את השנה שעברה, ומגלה שהשקתה של מערכת ההפעלה לא תרם לשיפור המצב, ואולי אפילו להיפך. לפי הנתונים העדכניים, ברבעון הרביעי של 2015 קצת פחות מ-72 מיליון מערכות מחשב שולחניות וניידות – לעומת כ-80 מיליון יחידות שנמכרו בתקופה המקבילה ב-2014, כלומר ירידה תלולה מאוד של 10.6 אחוז, אשר משלימה שנה חלשה עם מכירות כוללות של כ-276 מיליון יחידות. הכי פחות מאז שנת 2008 וירידה כללית של כ-10.4 אחוזים לעומת כמות היחידות שנמכרה בעולם ב…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו במקרה נתקל בתופעה המוזרה שבעת מחיקת קיצורי דרך משולחן העבודה המחיקה לוקחת זמן רב? בעת מחיקת קובץ שאינו קיצור דרך אין שום בעיה. גרסת מערכת הפעלה: Win10P Insider Preview Build 14271.rs1_release.160218-2310
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
-
קודם כל אני רוצה לפנות אל המנהלים.יכול להיות שאולי אני עובר פה על חוקי הפורום אבל אני בפלא ואמצעי הגישה שלי לדברים מוגבלים ולכן אם יש טופס שצריך למלא אני לא יכול לעשות את זה בגלל הטלפון לכן בבקשה אל תנעלו לי תודה. ועכשיו לבעיה שלי:היה לי מחשב הכל עבד בסדר הורדתי דברים למחשב וכנראה שבאחד מהם היה וירוס והרס לי את המחשב זה אמר לי להכניס התקנה של וינדוס הכנסתי והמחשב אומר לי שחסר לי WIN32 או system32 ושהוא לא מצליח להתקין את זה בתיקייה מסויימת ושאני אנסה בתיקייה אחרת ואחר כך הוא אומר שכנראה שזה קורהבגלל בגלל איזשהו כשל בכונן(אם אני לא טועה)או החיבור של האנטרנט(זה מה שהצלחתי להבין)חבר שלי אמר לי לפרמט את כל המחשב ולהתקין את וינדוס ואז אח שלי אמר לי שהמחשב כבר מפורמט ואין עליו …
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום לכלום ותודה לעוזרים יש לי בעיה של שגיעת התקשרות שמופיעה לי רק כאשר אני לחוץ על תקייה מסויימת לפי הנתיב הבא C:\Documents and Settings\eli כאשר אני לוחץ על התקייה בשם ELI אז קופץ לי שגיעה כזו (מצורפת תמונה) חשוב לציין כי אין לזה שום השפעה שידועה לי לגבי הגלישה שלי אני מחובר דרך ראוטר וגולש תקין יש לי WIN XP SP3 מחשב נייד לנובו [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי וינדוס XP בדיסק קשיח הפנימי ואני רוצה לנסות את וינדוס 7 על דיסק קשיח חיצוני הכנתי מחיצה חדשה השאלה שלי איך אני יבחר איזה מערכת הפעלה תעלה בזמן עליית המחשב? אם אני ינתק את ההרדיסק החיצוני מהמחשב הכל יחזור לקדמותו? ואיך אני מתקין את וינדוס 7 על הדיסק קשיח החיצוני? תסבירו לי בבקשה את התהליך. תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 888 צפיות
-
-
מסיבה כלשהי כל האותיות שהווינדוס מציג,החליפו פונט. איך אני משנה אותו בחזרה? הבאתי דוגמה בתמונה. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת כמה ויסטה לוקחת לאחר התקנה לכלל הגרסאות HOME BASIC HOME PREMIUM BUISNESS ULTIMATE
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שיניתי את הקוד כניסה לווינדוס ועכשיו שאני מנסה להכנס משום מה הססמא שגויה יש דרך לפתוח את זה בלי לפרמט ????
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש וכאשר אני מנסה להתקין WIN XP אני מקבל את ההודעה הבאה: to install win xp on the partitaion you selected setup must write some startup files on the following disk: 76017mb disk 0 at id 1 on bus 0 on atap (MBR) מעבד AMD 3000 לוח אם GIGABYTE KN8F-9 WD 80GB SATA אל המחשב הזה חיברתי דיסקשיח מהמחשב הישן, ומשום מה הוא מוגדר כ-C
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אני מחפש דרך למנוע הרצת הקבצים הנ"ל באמצעות Group Policy למספר מרובה של משתמשים. מישהוא אולי יודע איך אפשר לעשות את זה? שאלה נוספת, אני מחפש תוכנה שעוזרת לנהל הדפסות, תוכנה בעלת אופציות כגון, הדפסת מספר עמודים גדול מ- X בשעה מסויימת, ניהול הדפסות וכו'. מישהוא מכיר? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה שצצה פתאום שכשאר אני מעוניין להיכנס למצב של MSCONFIG הוא נותן לי את ההודעת שגיאה שכתובה בצילום המצורף ! האם למישהו יש מושג אייך לפתור את זה ? בתודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
כשאני עולה ב bootable USB, אני לא מצליח למצוא את הדיסק הקשיח שלי המחשב זה נייד של MSI wind u100 התוכנה שהתקנתי ל bootable usb זה rufus...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. איך אפשר להעלים את האייקון של המחשב שלי מהשולחן עבודה שלא יראו אותו? 2. האם אפשר להוריד את החיצים האלה שיש על קיצורי דרך? 3. איך אני קובע שאייקון מסויים יהיה האייקון של כל התיקיות למשל? נ.ב אני מחפש כבר הרבה הרבה זמן גם בפורומים וגם באינטרנט אחרי אתרים מוצלחים של אייקונים (שאפשר לקבע ללא תוכנות, כאילו פשוט קבצי אייקון) בעיקר של מק אם תוכלו להביא לי אתר אודה לכם תודה
-
- 3 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אם מישהו יכול לעזור לי ולומר היכן נמצא רובץ ההתקנה של sp2 ושל עידכונים אחרים לאחר שהורדתי והתקנתי אותם (ממזמן אגב) במחשב ע"י עדכונים אוטומטיים?
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-