Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
מה עושים? בדיסקט איתחול של win98 אין smartdrv וגם לא בדיסק התקנה של ה-WinXP!!! או שאולי אני לא כותב את זה נכון? מה שם הקובץ שאותו אני אמור להפעיל ויש לי Smartdrv?
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אך להגיע ל DOS כאשר יש VISTA?.. אני מנסה למצוא דרך להיכנס לDOS ואני לא מצליח אני יודע שיש דיסקט אתחול שיש בו אפשרות להיכנס אבל כיום כמעט אין לאף אחד כונן דיסקטים אז אך אפשר להיכנס לDOS?.. ותודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא משנה איזה תקיה אני פותח זה פותח לי את הנגן WINAMP זה קרה :-\ אחרי שראיתי כאן משהו פתח הודעה על איך לשנות סקין לתיקיה ואני לא יודע מה עשיתי!! איך לסדר את זה? :'( :'(
-
- 7 תגובות
- 783 צפיות
-
-
חג שמח לכולם !! יש לי בעיה שהוינדוס לא מציג / מזהה לי את הצורב וכן הוא לא מציג לי אותו ב"מחשב שלי" ובכך אין לי שום אפשרות לבצע פעולות עיקריות עליו של צריבה וקריאה של דיסקים... מצ"ב תמונה של הכונן מתוך מנהל ההתקנים כולל הודעת השגיאה.. מישהו יודע כיצד אני פותר את הבעיה הזאת ? זה דחחוווךךך והכרחי מאוד........
-
- 7 תגובות
- 835 צפיות
-
-
למה כשאני עושה ריסטרט תמיד נפתח לי חלון כזה של איזה תוכנה (למרות שסגרתי אותם לפני) ואם אני לא עושה END NOW זה לא עושה ריסטרט? מה הבעיה הזו?
-
- 7 תגובות
- 806 צפיות
-
-
-
היי, יש לי מחשב נייד של לנובו דגם G550. המחשב מגיע עם מערכת הפעלה חלונות 7- 32 ביט מותקנת. לאחרונה שדרגתי לחלונות 8- 64 ביט. לא ניתן היה להתקין מתוך חלונות (שדרוג) (היות שאחת המערכות 32 ואחת 64 ביט) לכן היה צורך לבצע אתחול מדיסק ההתקנה. את ההתקנה קבעתי למחיצה הראשית. כמה דברים נדפקו... 1. לא ניתן יותר לבצע one key recovery. בלנובו יש כפתור נוסף ליד כפתור ההפעלה שכשלוחצים עליו המערכת עולה במצב שיחזור- במצב זה ניתן להתקין את מערכת ההפעלה מהאימג' של המחשב ובכך להחזיר את המחשב למצב הראשוני כפי שהיה כשנקנה (FACTORY STATE). לאחר התקנת חלונות 8 הכפתור הזה לא פעיל ולא ניתן בשום אופן לשחזר ולחזור בחזרה לחלונות 7 המקורי. אם אני רוצה לחזור לחלונות 7 המקורי של המחשב (עם כל התוכנות ש…
-
- 7 תגובות
- 12.3k צפיות
-
-
התקנתי לא מזמן WIN7 64 ביט למחשב עם 3 ג'יגה ראם יש לי בעיות איטיות חמורות מאז שהתקנתי את הווינדוס הזה למרות שאמרו לי שWIN7 דווקא קליל הוספתי איפלו DISKONKEY של 2 ג'יגה ועשיתה המהרה וזה לא עזה בכלל רק כשאני מדליק את המחשב ועולה הווינדוס השימוש בזכירון עומד על 90-100% אני לא יודע מה לעשות.....
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה כותב לי שה CD KEY שלי לא חוקי ודברים כאלה ... יש דרך להתקין SP1 בכל זאת ? ???
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אך אני יכול לעשות שרוב הפעולות במחשב יבוצעו על ידי הזיכרון ולא על ידי הארדיסק?
-
- 7 תגובות
- 779 צפיות
-
-
הוינדוס עולה לי מאוד לאט המסך השחור עם הסמל של וינדוס כאשר הוא מראה טעינה, מופיע על הצג למשך למעלה מ- דקה. מה יכולה להיות הבעיה ? יש לי הרגשה שזה קשור לזיכרון מכיוון שבהפעלת המחשב הזכרון מראה 200 (הוא 400) אבל במהלך העבודה הרגילה הוא עובד בסדר. למשיב אודה.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כל התוכנות והמשחקים הקיימים ימחקו?? או שהאם אפשר/כדאי להתקין את הויסטה במחיצה אחרת?
-
- 7 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום! איך אני יודע כמה זיכרון וכוח-מעבד אני מנצל וכמה נשאר חופשי ב-WIN XP PRO ? איפה רואים את זה?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי. התקנתי את Windows XP Home בעבר, ביצעתי לו הפעלה, והכל פעל כשורה. אתמול שהדלקתי את המחשב, פתאום הווינדווס נותן לי הודעה בסגנון "נותרו 7 ימים להפעלת הווינדווס. האם ברצונך להפעיל עכשיו?" אז הנחתי שהוא פשוט רוצה שאני אקיש שוב את המספר הסידורי, אפעיל את הווינדווס, והוא יעזוב אותי, ולחצתי "כן". הווינדווס פתח את המסך של ההפעלה ופתאום הוא רושם לי "המוצר כבר מופעל. לחץ אישור להמשך" (אני יודע! אני הפעלתי אותו בעבר ). לוחצים אישור, השולחן עבודה עולה, והכל טוב. אם לוחצים "לא" השולחן עבודה עולה והכל טוב. ציפיתי שהווינדווס יעזוב אותי, אבל גם היום שהדלקתי את המחשב, משום מה קיבלתי את אותה ההודעה (רק שהיה כתוב שנותרו 6 ימים). מישהו יודע ממה הבעיה נובעת ואיך מתקנים אותה? אולי אפ…
-
- 7 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום לכולם, לראשונה בחיי קניתי מחשב נייד. שאלה שמאוד מעסיקה ומעניינת אותי. עם המחשב קיבלתי ווינדוס 8.1 חוקי - OEM מן הסתם, ללא הדיסק. אם אני רוצה לפרמט את המחשב ולהתקין ווינדוס חדש ולהשתמש בKEY שהכניסו לווינדוס שמותקן כרגע, זה אפשרי? הדבר היחיד שמתאפשר לי זה לשחזר את המחשב לנקודת התחלה או לשדרג את הווינדוס לגרסא חדשה יותר (WIN 10 לדוגמא) ללא פרמוט או לפרמט ולהתקין ווינדוס לא מקורי? או שאני מפספס פה משהו? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
-
-
לפני שנתיים קניתי XP HOME EDITION בעיברית. לאחרונה פירמטתי את המחשב ויש לי בעיה כי איבדתי או יותר נכון זרקתי את הקוד של הווינדוס(החכמים האלה ממיקרוסופט מדביקים את המדבקה עם הקוד על הניילון שעותף את הדיסק) ועכשיו יש לי הודעה שתוך 30 יום אני צריך את הקוד או משהו כזה. עכשיו הבעיה היא שהתקשרתי לחנות ,למייקרוסופט ולמי לא והם (מייקרוסופט) פשוט לא נותנים את הקוד ואומרים לי שאני צריך להשיג אותו ומהחנות אומרים לי שזה כבר קרה למישהו ופשוט חבל על הזמן כי מייקרוסופט פשוט לא נותנים את הקוד. זה ממש חוצפה!! זו תוכנה חוקית ששילמתי עליה הרבה כסף ועכשיו אין לי מה לעשות. עכשיו השאלה שלי היא האם יש איזה דרך(מלבד להתקין ווינדווס פרוץ) שאני מתקין את התוכנה שלי או שאפשר לשחזר איכשהו את הקוד?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, כשמתקינים שתי מערכות הפעלה במחיצות שונות אבל בדיסק פיזי אחד, זה יוצר תפריט בחירה שמאפשר לבחור מערכת הפעלה בהדלקת המחשב. מישהו יודע איך אפשר לייצר תפריט כזה כשמערכות ההפעלה מותקנות בכוננים פיזיים נפרדים ? כרגע הפתרון היחיד שמצאתי הוא להיכנס ל- BIOS ולשנות את ה HD ב- BOOT Priority בכל פעם שרוצים להחליף מערכת הפעלה. וזה פתרון ממש מעצבן. תודה
-
- 7 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אני מנסה את W7RC כבר כשבוע. בהתחלה יצרתי מחיצה בהארד דיסק באמצעות Acronis Disk Director (בנוסף למחיצה שהייתה קיימת ועליה XP Pro כך שיש לי שלוש מחיצות על דיסק פיזיז יחיד), ועליה התקנתי את W7. פחות או יותר אחרי אתחול עלה לו CHKDSK והריץ סריקה, ומאז בכל פעולה בסיסית של פתיחת תוכנות/קבצים, שמירת נתונים וכדומה, היו שלוש אופציות: 1. הכל עובד בסדר 2. לא קורה כלום 3. הייתי מקבל את ההודעה הבאה: The file system structure is corrupt and unusable. Please run the Chkdsk utility on the Volume D: יצאתי מנקודת הנחה שיצירת מחיצה נוספת בין שתיים קיימות גורמת לבעיות, ולכן פירמטתי את שתי המחיצות המשניות (כך שנשארה רק הראשית והמקורית עם Vista x64) חזרה לדיסק אחד גדול ושמח. אח"כ יצרתי מחיצה חד…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה אם אני פותח תייקיה ומתי שאני ממזער אותה היא נעלמת היא לא נימצאת בשורת משימות למטה איפה ההתחל...? תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 793 צפיות
-
-
חייב דחוף זה משגע אותי הדבר הזה כל פעם שאני מדליק את המחשב איך שעולה לי הwin xp המחשב מתחבר לאינטרנט לבד בלי שאני מפעיל אותו ניסיתי הכל בבקשה helppppppppppppp
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עוד בקושי ויסטה יצאה,ומייקוסופט כבר מפתחים את windows fiji שתיהיה כמו Second Edition של הויסטה. http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=447482&sid=127
-
- 7 תגובות
- 810 צפיות
-
-
המערכת הפעלה שלי חדשה יש לי WIN7 ULTIMATE 32BIT העברתי קבצים ישנים למחשב שהם בעברית אבל כל המילים כתובות בג'יבריש יש לציין שקבצים חדשים עובדים כרגיל במחשב בעברית הבעיה רק עם קבצים ישנים מה לעשות?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
הי. מייקרוסופט קצת שינו את האקטיוציה בווינדוס 10, כך שכאשר מתקינים עותק נקי אחרי שכבר היה עותק של ווינדוס 10 מופעל, הוא מזהה שכבא היה עותק של ווינדוס 10 מופעל, ולכן מאשר אוטומטית גם את העותק הנוכחי. כלומר, צריך להכניס את המפתח רק פעם אחת, ולאחר מכן גם אם מפרמטים, ווינדוס 10 יאשר את עצמו מחדש. יש לי שאלה האם היכולת לזיהוי מחדש תלויה בהתקנה? אני שדרגתי לווינדוס 10 ולאחר מכן שמתי את הווינדוס על USB בעזרת הכלי שלהם, ואחרי שפירמטתי עותק מחדש, הווינדוס הפעיל את עצמו. אז השאלה היא האם הוא יפעיל את עצמו מחדש רק אם אני אתקין אותו מאותה התקנה (אותו USB שיצרתי) או שזה לא משנה? תודה ושבת שלום.
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי USB חדש SANDISK CRUZER FIT .לא רואים אותו במחשב שלי, אבל הוא כן מופיע בהתקנים, נלדקת הנורה וגם מופיע הסימן שלהוציא אותו מהמחשב. איך אפשר לסדר את זה?
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-