Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
אני מדבר על האייקונים שלמטה משמאל ליד כפתור התחל. נגיד שמתי את FIREFOX כאייקון שתמיד יהיה שם (pinned), מה שאני רוצה לעשות זה לשנות את האייקון. איך אני יכול לעשות את זה?
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ווינדוס ויסטה ועוד 2 מחשבים. שאני מנסה לגשת לתיקיות המשותפות שעל המחשב שלי דרך מחשבים אחרים זה מבקש סיסמא... אני יודע איך לבטל את הבקשה לסיסמא. השאלה היא איך אני משנה את הסיסמא? תודה
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
הורדתי איזה theme לויסטה אבל המדיה פלייר לא תואם בצבע בכלל, האם יש אפשרות לשלוט בצבעים שלו, או יותר טוב, לעשות אותו שקוף?
-
- 6 תגובות
- 887 צפיות
-
-
לא יודע איך זה קרה אבל התפריט של הכיבוי השתנה לתפריט של כיבוי כמו ווינדוס 98 וגם כל פעם שעולה הווינדוס מחדש הוא פותח חלון של היוזר ומבקש להכניס שם משתמש וסיסמא איך אני משנה את זה להגדרות הרגילות של זה? תודה.
-
- 8 תגובות
- 714 צפיות
-
-
מה המצב זמן כיבוי מערכת ההפעלה שלי מהיר מידי ותוכנות שעובדות באותו זמן לא נסגרות כראוי. איך אפשר להוסיף זמן לכיבוי מערכת ההפעלה? תודה
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
איך לשנות בויסטה שהאייקון של תיקיית מוזיקה שבתוכו יש לי שירים מאותו הזמר אבל מאלבומים שונים.. ושזה יראה על האייקון של התיקייה את כל התדפיסים של האלבומים שבפנים.. כי זה מראה לי את התדפיס רק של אחד מהאלבומים ולא יותר.. ופעם ראיתי בפורום מישהו שעשה לו בכל אייקון כמה אלבומים ולא רק אחד.. איך אפשר לעשות כזה דבר?
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
1. ראיתי ביאזה מחשב שכשאני פותח תקיה , אז בצד שמאל מופיע לי תמונה של מישהוא .. בקיצור איך אני משנה את התמונה של התקיה?? (זה היה ב WINDOWS2000) 2.יש אפשרות "לנעול את לוח הבקרה" אפילו לאדמיניסטרטור?? 3. איך אני חוסם גישה לתקיות (שרק אדמינסטרטור יוגל לפתוח אותן??? 4.ב 'WIN 2000 יש מסך פתיחה לפני ה ALT CONTROL DELIT שכתוב בו סתם איזה נשהוא איך אני משנה את זה?? 5. איך אפשר לשנות את מסך הפתיחה של הווינדווז (המסך הראשון ישר אחרי ה BOOT) 6 . איך אני מוחק תוכנות שרשומות " בהוספת והסרת תוכנות" שנמחקו בלי אנאינסטול ולא מוכנות לרדת?? 7. איך אני יכול לגבות את הדריברים מהWINDOWS ? טוב נראה לי שהגזמתי .... יש לי עוד הרבה אבל מספיק להפעם באמת תודה ...
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
היי, קיבלתי נייד חדש עם WIN7 HOME PREMIUM ואין בו בWIN UPDATE אפשרויות של עדכוני שפת כמו בULTIMATE שיש לי במחשב נייח. רציתי לדעת כיצד ניתן לשנות שפת ממשק בגרסת הום פרימיום בווינדוס 7? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי ווינדוס 8 ורציתי לדעת אם ואיך אפשר לשנות תמונה של קובץ (נגיד תמונה של סרטון). לדוגמה: איך אני שם תמונה במקום הסמל של VLC ? תודה רבה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום חברים לפני שבועיים בערך קניתי מחשב לנובו חדש אחלה מחשב, רק מה? הגיע עם חלונות 8 לדעתי, חלונות 8 היא מערכת נחמדה עבור מחשבים מבוססי מסך מגע אבל היא פשוט קטסטרופלית עבור מחשבים שולחנים או לפטופים רגילים ללא מסך מגע החלטתי שאני מעיף את 8 ומתקין 7 אולטימט 64 ביט קיבלתי ממיקרוסופט את דיסק ההתקנה המקורי של חלונות 7 64 ביט בכדי שההתקנה תצליח יש להתחיל את המחשב כשחלונות 7 עולה ישירות מתוך דיסק ההתקנה עד כאן הכל סבבה אלא מה? לנובו נעלו את האפשרות להתקין תוכנות ומערכות הפעלה ישירות מדיסק התקנה גם כששיניתי בBIOS את סדר האתחול כך שקודם כל המחשב ינסה להתחיל מהDVD זה לא עזר, אמנם אחרי ביצוע ריסטרט המחשב אכן ניגש לכונן הDVD לפני שהוא ניגש להרדדיסק אבל הוציא הודעת שגיאה ACCESS DENID…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי וינדוס 7 והציון הכי נמוך הוא בביצועי שולחן עבודה עבור וינדוס אירו. 4.1. וגרפיקת משחק זה 5.9 איך משפרים את ביצועי שולחן עבודהד
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מותקן אצלי במחשב מודם/פקס(אלה שהיינו מתחברים איתם פעם לאינטרנט) המשמש למשלוח פקסים. אני משתמש בתוכנה המובנית ב-XP היוצרת מדפסת-פקס אליה אני "מדפיס" את המסמך אותו ברצוני לשלוח. כאשר אני רוצה לשתף אותה ברשת כמו מדפסת אמיתית, באפשרות של sharing במקום המסך הרגיל, מופיעה הודעה Sharing is not supported for this type of printer. בחיפוש בגוגל ראיתי שלהרבה אנשים זה המצב ולא מצאתי פיתרון פשוט כלשהו(פרט לשימוש בתוכנות יקרות צד שלישי שלא ברור איפה מוכרים אותן). למישהו יש פיתרון לעניין?
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם. על מחשב יחסית ישן שמחובר לטלויזיית CRT בסלון ע"י כבל S-video התקנתי WIN7 ULTIMATE. לאחר כל העידכונים של ווינדווס( לא עדכנתי בנפרד את הדרייבר של כרטיס המסך כי וידוווס זיהה אותו-ומראה שהוא עובד בצורה תקינה), התמונה על המסך הפכה ללא ברורה ומרצדת בצורה נורא מעצבנת. הבנתי שכניראה זו בעיית רזולוציה והגדרה של התדר refresh rate וכשבאתי לשנות אותו אז הוא מופיע באפור שלא ניתן לשינוי ותקוע על 25Hz בלבד!!! גם ברשימת הדגמים כל שנתמכים מופיעים רק generic non-PnP monitor בתדר 25Hz? ניסיתי למצוא איך לחייב את המערכת לקצב ריפרוש דרך ה CMD אבל לא מצאתי עדיין כלום ברשת וגם איזה "תוכנת" צד שלישי שניסיתי Qres.exe לא פעלה. האם למישהו יש מושג איך להגדיר את זה דרך ה CMD או שיש …
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נגיד הורדתי איזה שיר שרשום בעיברית אז זה יוצא לי ככה ×רץ × ×××¨× ועוד כמה מיני חירטוטים וגם לפעמים שאני עושה העתק הדבק לאיזה מילה זה נהפך לגי'בריש.. מה עושים ??? תודה.
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
יש לחבר שלי WIN XP PRO HEBREW ENABLE ואני רוצה להתקין אותו אצלו אבל הוא באנגלית ואני רוצה שהממשק יהיה בעברית, אני יודע שיש אישהו קובץ , אני יודה לכם מאוד לקבל לינק ;D
-
- 29 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מישהו זוכר בזמנו שיצא XP הייתה רק גירסה אנגלית ובאינטרנט הופץ PATCH שהופך אותו לעברית ,מישהו אולי יודע אם יש אחד כזה ל WIN 2K ואם כן איפה ניתן למצוא אותו ? ???
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב, לא התבלבלתי בפורום. מה שאני רוצה לדעת זה משהו הפוך ממי שמעלה כאן בעיות של עברית שנראית כמו ג'יבריש. יש לי XP ואין בעיות עברית אבל אני צריך, כמו הדוגמה בכותרת, את הצירוף הג'יברישי הנכון שהייתי מקבל אילולא היתה לי עברית. יש למישהו רעיונות איך ניתן לקבל זאת? תוספת:אחרי ששלחתי ההודעה התברר לי שהכותרת משובשת ולא מראה בדיוק את האותיות שהתכוונתי אליהן אבל מקווה שהבנתם את כוונתי.
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
היי , הורדתי מהמחיצות הקיימות בווידנוס שהיה כבר מותקן . יש לי נפח אחסון קטן , אבל הצלחתי לגנוב מכונן C כ32GB ומכונן D כ19.5גיגה. כשהתחלתי בתהליך ההתקנה -לא היה לי אפשרות לאגד את 2 הנפחים . אז השאלה שלי איך מאגדים אותם ? חשוב לי לציין שהאפשרות Extend Volume כשעושים קליק ימיני על הכונן שרוצים להרחיב- חסומה- דרך הDisk Management תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נוצר לי מצב מעצבן במחשב שמחצית הBOOT ומחיצת הSYSTEM אינן מאוחדות זה מפריע לי בעיקר ב"גיבוי WINDOWS" שרוצה לשמר את שניהים ובכלל למען הסדר הטוב אני לא רוצה אותן בנפרד. ניסיתי עם תוכנות ניהול PARTITIONS למיניהן אך מסתבר שאי אפשר לשייך דרך פקודת WINDOWS את הBOOT לSYSTEM לא אכפת לי להעתיק אחת לשנייה ולעשות את הפעולה ההפוכה כלומר לשייך את הSYTEM ל BOOT מישהוא מכיר?
-
- 3 תגובות
- 953 צפיות
-
-
נסיתי הכל לא עוזר patition magic לא עובד בויסטה.
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-
-
יש איזה מחשב נייד ישן שבעליו רוצה להיכנס למשתמש שלו אך הסיסמא נשכחה. אין יוזר שהוא אדמיניסטרייטור אין commend בכניסה למצב בטוח איתו (גירסת הום מסורסת) אין גם סידירום או כונן דיסקטים ואין גישה לווינדוס עצמו בכדי ליצור דיסקט\דיסק איפוס מה ניתן לעשות מלבד לפרק את הארדיסק או להתקין על מחיצה צד שלישי ווינדוס?
-
- 10 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
-
כל פעם שמישהו במשפחה בטעות קובע רזולוציה גבוהה מדי למסך, אני עולה ב-Safe Mode (F8), ואז מה? אני משנה ב-Safe Mode לרזולוציה הכי נמוכה שאפשר, מתוך ידיעה שהמסך יחיה איתה, אבל אז במצב עבודה רגיל הוא עוד פעם מעלה את WINXP לרזולוציה גבוהה מדי, ואז המסך מוציא הודעה "Out Of Range". איך מאפסים את זה ככה שזה באמת ישמר?
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני לא מוצא זה משום מה. תודה
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
איך מבטלים "CD auto insert notification" (תוכנות מתחילות לפעול מייד לאחר הכנסת הדיסק לכונן ה-CD-ROM) ב2000?
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-